18.01.21 “De waarheden worden onthuld. Allemaal”

“De waarheden worden onthuld. Allemaal”

Saint Germain en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell.

Deze berichten zijn tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep doorgegeven in Peoria, AZ op 21 januari 2018. Als je deze channeling gaat delen, neem dan alsjeblieft het hele bericht over, inclusief de OWS vraag/antwoord sessie, want er wordt veel wijsheid in meedegedeeld.

SAINT. GERMAIN

IK BEN St Germain.

Ik, net als alle anderen die deze communicatie mogelijk maken via onze verschillende bronnen, genieten van deze tijden dat we samen met jullie kunnen zijn; deze tijden die drastisch veranderen; en de momenten die komen, de momenten van nu, en de momenten die nog moeten komen.

Er is jullie al een lange tijd verteld, vele jaren voor velen van jullie, dat verandering er zeker aankomt en dat jij een deel bent van deze verandering. En dat jij, zonder jou zouden al deze veranderingen er niet zijn gekomen die nu hier zijn.

Wij als het Gezelschap van de Hemel, die van de Opgevaren Meesters, blijven deze procedures volgen, kijken naar alles wat jullie doen; zijn ons bewust van een ieder van jullie terwijl je bezig bent met je dagelijkse activiteiten. Zeker zouden we niet in jullie privézaken rondsnuffelen of bemoeien, maar we zijn ons bewust van jullie vibratie. Soms van jullie gedachten, maar vooral van jullie vibratie, meestal de frequentie waarin je je begeeft.

En deze frequentie waarmee jullie nu allemaal mee werken, is dramatisch toegenomen. Je bent je misschien niet altijd hier van bewust, want je hebt je verschillende kwalen, ziektes, verkoudheid, frustratie, al deze dingen die over je heen nijgen te komen, maar weet dat deze dingen meer en meer verdwijnen als je doorgaat om je frequentie hoger en hoger te maken op een regelmatiger niveau. Omdat de tijd van in de matrix te zijn, gevangen in deze 3-D illusie, snel achter je liggen. Het verleden wordt het verleden. En de herinneringen aan het verleden zullen steeds minder worden naarmate je verdergaat in deze Gouden Eeuw. En de herinneringen die je hebt gehad van heel lang geleden, zullen blijven terugstromen, omdat velen van deze herinneringen nu voor velen van jullie zijn.

Velen van jullie hebben verschillende ervaring herinneringen van bepaalde dingen die misschien zijn gebeurd die je helemaal bent vergeten, maar die nu terug komen naar jou. Sommigen hebben wat wij ah-ha momenten noemen. Deze momenten waarop je beseft dat je tot nu toe veel meer weet dan wat je van jezelf wist. Dat je veel meer innerlijke kennis hebt, veel meer bewust bent, terwijl je bewustzijn evolueert.

En naarmate je bewustzijn evolueert en de frequenties waar je binnen opereert blijven stijgen, blijven je herinneringen terugkeren naar jou. En ik spreek nu over herinneringen, niet alleen van levens hier op deze planeet, maar levens van vele verschillende systemen en vele andere planeten. Sommigen van jullie kunnen zelfs beginnen te weten welke connecties je hebt met je hogere aspecten, de hogere aspecten van jezelf die zelfs op dit moment over je waken terwijl je een deel van hen bent en zij een deel van jou zijn, en we zijn allemaal een deel van elkaar. We zijn allen ĖĖN.

Naarmate de ontwikkelingen voortgaan, blijven de vele veranderingen waarover gesproken is, zich in verschillende onthullingen van de waarheid kenbaar maken. Omdat de waarheden zullen worden geopenbaard. Allemaal. Er zal niets meer overblijven dat onbekend zal zijn. Want als het erop aankomt, ben jij de waarheid en de waarheid ben jij. Je begrijpt dit nu niet, je zult dat gaan begrijpen.

Er zijn veel verschillende aankondigingen die naar buiten komen: verschillende nieuwsberichten, verschillende onthullingen, verschillende veranderingen die duidelijk worden voor jullie allemaal en al degenen die nog steeds niet zijn ontwaakt.

Vanwege de vele bewijzen die naar voren komen, zullen er nog vele, vele meer ontwaken; die zullen ontwaken voor al het bewustzijn dat voor hen is tegengehouden. Die tijd is nu mijn vrienden. Je bent in het nu.

Dus vertrouw. Blijf jezelf vertrouwen. Blijf vertrouwen op je vaardigheid om alles te onderscheiden dat naar voren komt, omdat jullie allemaal dat vermogen hebben, jullie zijn nu allemaal getraind om dat inzicht te hebben. Dus als je verschillende informatie hoort die naar buiten komt, zul je in jezelf weten of die informatie resoneert met jou of niet, en je zult weten hoe het resoneert, wat waar is en wat niet waar is.

IK BEN St. Germain. Ik hou van jullie en bewonder jullie allemaal voor alles waar jullie doorheen gaan en alles waar jullie nog doorheen zullen gaan.

ONE WHO SERVES

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

ONE WHO SERVES om jullie te groeten, om een deel van jullie te zijn, om bij jullie te zijn, en om deze tijden met jullie te blijven ervaren. We genieten er zo van. We weten dat je het leuk vindt om bij ons te zijn … tenminste, we hopen dat je het leuk vindt om bij ons te zijn, want er zullen tijden zijn, waar we over gesproken hebben, waar we tegenover je aan de andere kant van de tafel zullen zitten. Wij en jullie familie, jullie familie die je al lang geleden hebt verlaten.

En de hereniging zal groots zijn, boven je wildste verbeeldingen, zeker als je oog in oog komt te staan met jou, je hogere zelf, of de aspecten van je hogere zelf, of je tweelingvlam, of verschillende leden van je zielefamilie die je helemaal bent vergeten.

Maar zoals St. Germain heeft gezegd, en velen hebben gezegd, die herinneringen zullen naar je terugkeren en je zult je herinneren dat je op schepen bent en op andere planeten bent en jullie huizen verlaat en dergelijke dingen om hier te komen en om hier deel van uit te maken; van deze bewustzijns uitdrukking.

En dit alles staat op het punt te verschuiven en te veranderen terwijl je door dit specifieke deel van het komende jaar, 2018, gaat en alles begint steeds meer voor jou in focus te komen over de waarheden die geopenbaard zullen worden , die al in het proces zijn om geopenbaard te worden, en veel, veel meer dat tevoorschijn komt. We hebben hier al vele malen over gesproken. We zullen dit niet steeds opnieuw blijven herhalen, hoewel we dit meestal wel doen, omdat het belangrijk is dat je steeds weer dezelfde dingen te horen krijgt die je hebt gekregen. Want hoe meer je ze hoort, hoe meer je deze verschillende hulpmiddelen ervaart die aan je worden gegeven, dan zal het meer en meer een begrip en een deel van je bewustzijn worden, evenals een deel van ons bewustzijn.

Heb je vragen voor One Who Serves?
V & A

Vraag: [gemailde vraag] Deze schrijver zegt dat hij erg dankbaar is voor de waarschuwing die je hem de vorige keer gaf over de crypto-valuta en dat hij zich nu zorgen maakt over het wisselen van valuta. Hij zegt dat veel mensen zeggen dat er voedseltekorten zullen zijn, wat suggereert dat mensen voedsel beginnen te hamsteren; dat mensen meerdere
bankrekeningen moeten maken om hun bezittingen te beschermen in het geval van een tragisch ongeval; en jezelf beschermen tegen inbrekers of criminelen die mogelijk kunnen gaan inbreken. Ten slotte vraagt hij zich af of de uitwisselingsfaciliteiten worden bewaakt door militair personeel om een soepele en veilige wisselkoers te garanderen?

OWS: Mijn hemel! Wat hoor je allemaal in deze specifieke vragen? [Angst!] Angst. Veel, veel op de manier van….. [onhoorbaar]. Dit is echter de oude manier. Dit is de oude illusie, de illusie van de cabal die ze gecreëerd hebben, die al deze verschillende angsten hebben gecreëerd. In de tijden die komen, als je in de driedimensionale illusie blijft, dan zullen al deze dingen die zojuist genoemd werden correct zijn. Maar – en dit is een groot “maar” mensen – als je niet in de 3-D illusie bent, als je niet langer in de matrix zit, als je in de hogere vibraties en hogere frequenties bent en je je daar meer en meer in bevindt, meer permanent, dan zijn al deze dingen waarover werd gesproken geen enkele zorg. Er kan een mogelijkheid zijn dat er tekort zal zijn, niet een tekort aan voedsel, nee, maar een periode van ongeveer twee weken waar de dingen een beetje hobbelig zullen zijn, zoals we al zeiden. Daarom hebben we gezegd dat jullie je veiligheidsgordels moeten vastmaken. Maak je hiervoor gereed. Dit gaat allemaal over de voorbereiding op verandering. Dit is de naam van je zondagse groep, toch? “Bereid je voor op verandering”. Dus bereid je voor op verandering. Bereid je voor op deze dingen. Je hebt getraind voor deze tijden die hier nu zijn, zowel in dit leven als vele levens die hier eerder toe hebben geleid. En dit alles zit in het proces van wat je nodig hebt om verder te gaan. Het is niet dat je moet plannen om inbraken in je thuis te voorkomen en voor rampen en al deze dingen. Dit is de oude tijdlijn. Dit zou het geval geweest zijn als je op de oude tijdlijn was gebleven. Maar jullie zijn allemaal naar de nieuwe tijdlijn toegegaan, naar de nieuwe inzichten die hier naartoe gaan, die je steeds meer naar de Gouden Eeuw brengen. En terwijl je naar deze Gouden Eeuw gaat, is er helemaal geen zorg over een van deze dingen. Dus maak je hier geen zorgen over. Alles zal precies gaan zoals het moet. Zoals we vaak zeggen, wordt alles georkestreerd. Wanneer het tijd is om je valuta te wisselen, als je valuta’s hebt, kunt u naar het kantoor gaan die deze inwisselt en ruilt. Zo simpel zal het zijn. Maar het zal niet gebeuren voordat de tijd rijp is. Totdat alles in uitvoering is zou je kunnen zeggen, alles veilig is, beschermd is. Dus geen zorgen over dit. Oke?

Vraag: Oké. Niet mijn vraag.

OWS: Nee, het is niet jouw vraag, maar er zijn veel anderen met deze gedachten, omdat je deze dingen hoort van veel verschillende bronnen. En dit is waar onderscheidingsvermogen nodig is. Dit is waar je moet weten dat je steeds vaker naar deze hogere vibraties moet gaat. En als je in deze hogere vibraties blijft, kan niets je kwaad doen. Letterlijk, niets kan je schaden. Vraag: En als je in die angstaanjagende houding en gedachten blijft, zul je het manifesteren. Het kan uitkomen.

OWS: Dat klopt. Heel erg. Zeer scherpzinnige observatie van je. Vraag: Jaren geleden gaf de Bron me een voorspelling dat wezens naar me toe kwamen en op een ‘gebogen knie van onderscheid’ zouden komen. En het gebeurde uiteindelijk. Ik heb een paar jaar gewacht, ging in diepe meditaties, heb mijn frequentieniveau verhoogd, en zei hebben denk ik, hun licht verlaagd, zodat ik ze fysiek kon zien. En drie gouden, mooie, de mooiste gouden vloeibare wezens die ik ooit heb gezien, die ik ooit in mijn hele leven heb gezien, stonden voor me. Ze hadden slechts gedeeltelijke gelaatstrekken; geen ogen, geen mond. En ik keek naar hen met ontzag en met grote liefde aan en ze raakten mij telepathisch, dit raakte me in de borst en sloeg me bijna van het bed. Toen werd ik meegenomen naar een plek op het nulpunt met de Bron en het was het mooiste wat ik ooit had gevoeld. Pure onschuld, voorbij een kind. Ik vroeg me af wie die lichtwezens waren. Zou je me kunnen helpen? Ik dacht dat het de Elohim zou kunnen zijn. Weet u het?

OWS: Ja, wij weten het en we zullen je dit vertellen. We kunnen je niet alles vertellen omdat dit iets is dat je zelf moet leren begrijpen, maar jij, wat je hier hebt meegemaakt, was een herinnering die je zou kunnen zeggen. Je zegt dat je deze wezens nog nooit eerder hebt gezien, maar dat heb je wel gedaan. Je hebt ze eerder ervaren; niet zozeer in dit leven, in je begrip nu van wie je bent als Gary in deze tijd, maar in andere tijden heb je deze wezens gekend. Ze zijn op dit moment zevende dimensionale wezens en ze hebben geen fysieke vorm, zoals je ze zag, maar ze hadden een frequentie of een vibratie om hen heen die pure liefde was. En op dat niveau is het wat het is: pure liefde. En je voelde dit en hebt dit ervaren omdat je op dit niveau een verbinding met hen hebt.

Jullie zijn in vibratie gekomen om deel uit te maken van deze evolutie hier en deel uit te maken van deze ervaring die deze planeet in de Gouden Eeuw brengt. Dus je hebt dit eerder beleeft. Je ervaart dit nu. En zoals we hier al vele, vele keren hebben gezegd, zullen velen van jullie meer en meer van deze ervaringen beginnen te hebben. Je zult verbinding maken met jezef, of je hogere zelf of aspecten van je hogere zelf, of wezens die je eerder hebt gekend, delen van je familie waar je vandaan komt. Ze zullen zich meer en meer bekend maken omdat je je vibraties verhoogt, je frequenties. En terwijl je je frequenties verhoogt, kun je in de frequenties komen van de hogere wezens die er zijn. Ze zijn er, ze zijn overal om ons heen en als je je vibratie verhoogt, kun je je er meer en meer bewust van worden. Ze kunnen je zien, jij kunt ze echter niet zien totdat je je vibratie verhoogt. Oke?

Vraag: Ja. Zag ik eigenlijk mezelf? Was ik op zoek naar familie? Omdat iemand giechelde, leek hij naar me te giechelen zoals: “Kijk jij eens! Kijk hoe je er nu uitziet. “Dat is wat ik voelde.

OWS: Dat is wat we zeggen. Een deel van je familie. [Audio-interferentie van gitaarakkoord.] We worden door een serenade onthaald.

Vraag: Nou dat is leuk. Ik ben een gitarist, dus dat is perfect.

OWS: Heel goed. Vraag: Onlangs heb ik veel mensen uit mijn verleden in mijn leven laten komen. Ik heb niets tegen hen, maar ik wil eerlijk gezegd niet eens met hen omgaan, want mijn verleden is voor mij het verleden en ik wil gewoon dat het weggaat. Waarom komen ze ineens?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is niet zozeer waarom ze komen, maar wat het is om te doen. Wat is nodig voor jou. Omdat als je je verplaatst naar de hogere vibraties en langs de nieuwere tijdlijn beweegt, degenen die niet meebewegen, degenen die op een mogelijk andere tijdlijn bewegen, in je ervaring komen en je zult merken dat ze niet zijn van dezelfde resonantie zijn. En omdat ze geen gelijke resonantie hebben, wil je niet bij hen in de buurt zijn. Dit geldt nu voor iedereen. Niet alleen degene die deze vraag heeft gesteld, maar veel anderen zullen merken dat je niet om lage vibraties heen kunt. Als je er nu vanuit een ander oogpunt naar kijkt, vind je het niet leuk om in ruimtes of gebouwen te zijn of wat dan ook met een lage vibratie? Vind je dat leuk?

Nee, daar geniet je waarschijnlijk niet van. Als je helemaal niet reageert op deze vibraties, dan weet je dat het niet is waar je thuishoort. Gelijksoortige individuen die mogelijk deel hebben uitgemaakt van je familie, deel van je vriendschappen, deze dingen, mag je misschien niet meer om hen heen willen omdat je voorbij die vibratie bent. Zie je? Op een bepaald moment, op een bepaald punt, wanneer de frequenties voldoende stijgen en Gaia volledig in de vijfde dimensie is gegaan en zelfs hoger en geen plaats meer heeft voor degenen in de derde dimensies. Zie je waar we naartoe gaan? Jullie, diegenen van jullie die met Gaia in trilling zijn, zullen met haar meegaan. Degenen die dat niet kunnen, zullen niet mee gaan.

Vraag: Dus als je zegt dat we op het juiste moment op de juiste plaats zitten, is de baan waar ik me momenteel in bevindt van een heel lage vibratie en ik heb het elke dag moeilijk. Dus hoe kan dat waar zijn?

OWS: Omdat er andere gelegenheden zijn voor iemand zoals jij om licht in een donkere plaats te brengen.

Vraag: Dat ik daar moet zijn omdat ik veel mensen help. Mensen luisteren, ze zijn enthousiast om te zien wat er aan de hand is, maar het is gewoon, voor mij is het uitputtend
om tussen zulke laagfrequente mensen te moeten zijn. En het is een grote groep mensen.

OWS: Zoals we zeggen, breng je licht naar een donkere plaats. Jij begrijpt dit? [Ik begrijp het.] Erg goed. Het is misschien niet prettig, maar het is iets dat je hogere zelf voor jou heeft gecreëerd om te ervaren op dit punt. Om op de juiste tijd op die juiste plaats te zijn. Misschien niet jouw juiste plek, maar zijn of haar juiste plek. Vraag: ONE WHO SERVES, vorig jaar ging ik naar de conferentie Contact In The Desert in Joshua Tree, hier in Californië. In een bepaald gebied keek ik op en zag veel lichten bewegen en ik werd gewaar dat er licht naar beneden kwam en overal oplichtte. En er waren orbs. Kun je de verschillende wezens die achter me stonden identificeren toen ik wegreed? Waren ze onderdeel van mijn zielenstam of zielengroep of iets van dien aard? Kun je bevestigen wie zij waren?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is, niet helemaal wat je verwacht, maar deze specifieke wezens die er waren, waren er voor de conferentie. Net zoals jullie, degenen van jullie in menselijke lichamen die er waren voor de conferentie, zijn zij er ook. Ze zijn nieuwsgierig. Ze willen hier deel van uitmaken. En ze brengen ook een vibratie. Ze worden aangetrokken door de vibratie die er is en dan brengen ze ook hun eigen hogere vibratie. Dat is de reden waarom wanneer er mensen zijn op dit soort conferenties en dit soort energieën ervaren, de energieën worden verhoogd door degenen die aanwezig zijn. En we spreken van diegenen die van boven komen zou je kunnen zeggen, daar aanwezig. Er waren vele, vele, vele engelen en lichtbollen en wezens van overal die deze specifieke conferentie bijwonen. Deze conferentie waar je het over hebt, Contact In The Desert, is een happening. Het is iets dat het licht sterk verspreidt wanneer dit gebeurt vanwege de aard van wat zich daar in deze conferentie afspeelt. Zie je?

Vraag: Ik heb een vraag. Dit is Athena.

OWS: Ja. Wij weten het

Vraag: Jarenlang, toen ik de Bijbel bestudeerde, was het Mattheüs het zeventiende hoofdstuk dat in mijn hoofd bleef steken, de eerste twee verzen. Ik zal de achtergrond geven: op de zesde dag riep Jezus Petrus, Jakobus en Johannes om met hem mee te gaan op de Berg van Transfiguratie, en toen zagen de discipelen zijn lichaam veranderen in een gloeiend lichaam, zo noemden zij het. Ze noemden het geen transfiguratie. Wij weten het nu wel. Hij veranderde in het licht van de zon en zijn kleren veranderden in wit. En ik geloof echt dat dit is wat er met ons gaat gebeuren en gebeurt. Maar hij had een gesprek met Elia. Mijn vraag is kun je ons vertellen waar dat gesprek over ging, omdat dat niet in de Bijbel staat?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat dat specifieke gesprek, hoewel het niet in woorden werd uitgedrukt, tussen hen beiden bedoeld was om op dat moment het proces te begrijpen dat hier gebeurde. En dat dit specifieke proces dat gaande was een voorbode is van wat er in de toekomst voor velen zal gebeuren. Dus het sprak over dit bepaalde kledingstuk van wit licht dat over Yeshua kwam en hij ging op dat moment door zijn ascensieproces. Hij was niet volledig opgestegen maar hij ging door het ascensieproces, net zoals jullie allemaal nu ook doen. En toen deze transfiguratie gebeurde, op dat moment waarop hij toen een deel van werd, meer verbonden met zijn hogere zelf op dat moment. En verbonden met Elia en Mozes en al deze anderen die daar waren om hem te helpen bij dat proces wetende wat Hij zou doormaken. Dus dit is ook een indicatie van wat er gaat gebeuren met jullie allemaal terwijl jullie doorgaan met dit Transfiguratieproces. Je hebt misschien niet dezelfde ervaring als hij gehad, maar je zult een vergelijkbare ervaring hebben, maar je gaat je fysieke lichaam dan volledig met je meenemen. Dus dit is hier iets heel anders. Gelijkaardig maar toch anders.

Vraag: Heel erg bedankt. Dat maakt me gewoon zo blij. Heel erg bedankt.

OWS: Ja. Heel graag gedaan.

Vraag: Ik ben nieuw in de groep. En ik ben erg vereerd dat ik de mogelijkheid heb om met je te praten. Ik zou graag willen weten of u mij kunt bevestigen over mijn, ik zou het geen gezondheidsprobleem willen noemen, maar mijn onevenwichtigheid. Bij voorkeur onbalans te noemen. En het is deze onevenwichtigheid die ik jarenlang niet kan achterhalen. Ik heb de indruk dat het rechtstreeks verband houdt met de relatie tot mijn moeder en de solar plexus waar ik het voel. Dit kan een enorme enorme druk uitoefenen die [???] in de rest van mijn lichaam veel onbalans veroorzaakt. Zou je me alsjeblieft een beetje willen helpen om meer te begrijpen?

OWS: Wat we hier horen, is dat je het hebt over onbalans, klopt dat? Dat er een onbalans in uw systeem is. [V: Ja.] En iets dat we niet helmaal konden horen wat je zei. Enige interferentie en moeite om je dialect te begrijpen.

Vraag: Ik bel vanuit Roemenië.

OWS: Iets over je moeder, je moeder waar je over sprak?

Vraag: Ja, mijn grootste angst [audio-interferentie]

OWS: Er is een onderbreking. We kunnen het niet horen. [Pogingen om lijn te wijzigen] Dat is iets beter ja.

Vraag: Ik bel mobiel en er zijn veel onderbrekingen denk ik. Kunt u me alstublieft helpen het te begrijpen? Is mijn fysieke en emotionele onbalans direct verbonden met lijden dat ik heb jegens mijn moeder?

OWS: Ah. Nu begrijpen we het. De fysieke en emotionele onevenwichtigheid in verband met je gevoelens over je moeder is wat je vraagt is dat juist?

Vraag: Ja. Ik probeer dat al vele jaren aan te pakken en ik moet slagen en ik wil slagen en ik heb echt veel hulp nodig om te begrijpen dat deze impasse enorm is voor mijn wezen. Ik denk dat het mijn hele relatie met de matrix en mijn familie is denk ik.

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat hoe meer je oude relaties loslaat, zoals je zegt, binnen de matrix, binnen het oude paradigma dat je blijft tegenhouden, en je laat het proces in jezelf ontwikkelen, zoals het bijwonen van een groep als deze, steeds meer een worden met gelijkgestemde mensen dat je meer omgeven bent door licht en meer van dergelijke resonantie naar jou, dan zullen deze verschillende onevenwichtigheden waar je over spreekt steeds meer verdwijnen.

Met andere woorden, waar je vandaan komt in Roemenië, zoek een groep of een groep mensen daar die gelijkgestemd zijn aan jou die je persoonlijk kunnen helpen bij dat proces waar je doorheen gaat. Of het nu om counseling gaat of dat het een groep als deze is, of zelfs als je door gaat met deze groep en hier een deel van blijft en in deze energieën bent. Ook al is het een keer per week zoals deze groep samenkomt. Een keer per week ben je in deze energieën en het versterkt alles wat er in je leven door de week heen gebeurt. En dan versterk en verhoog je je vibraties. En je zou een klein beetje terug kunnen vallen – dit is voor iedereen om dit te horen – je kunt een klein beetje terugvallen, maar dan merk je dat je weer bij een groep en met gelijkgestemde mensen ben, en wat nog belangrijker is, terug in de hogere energieën. Het lijkt op het idee om eens per week naar de kerk te gaan. Het is hetzelfde ding. Ditzelfde idee, hetzelfde. Maar in dit specifieke geval voel je je in de buurt van gelijkgestemde mensen, zoals resonerende mensen, wat belangrijker is met de hogere energieën, en je blijft jezelf vollediger versterken in deze hogere frequenties en vibraties. En des te meer dat je dit doet – dit is de reden waarom diegenen van jullie die al een bepaalde tijd bij deze groep of andere groepen betrokken zijn – je jezelf in verschillende genezende eigenschappen vind. Je merkt dat je genezen bent van verschillende kwalen die je al lange tijd hebt gehad omdat je in de buurt bent van deze energieën en je ervaart deze hogere vibraties binnen deze groepen. Oke?

Vraag: Ja. Dit is mooi en ik dank je heel erg. En ik hou erg veel van je.

OWS: Ja, en dat geldt ook voor ons. Vraag: Ja! Geweldig om je te zien en bij je te zijn.

OWS: Daar zijn we dol op! We houden ervan dat je zegt “zie” ons! Geweldig! Geweldig. Zien – ja. Dat is fantastisch. Geloof het en je zult het zien.

Vraag: Dit is een geweldig onderwerp en ik zou het nog een klein beetje meer willen uitdunnen, want voor mij in het bijzonder, bijvoorbeeld wat ik doe, ik werk eigenlijk actief samen met mensen die trauma’s hebben meegemaakt, pijnen van een hoog niveau en lijden in hun leven. En voor mij omdat ik in mijn praktijk ook extreme niveaus hiervan ervaarde en het proces doormaakte gedurende vele jaren, voor mij gaat het over wat ik moet doen Ik wil wegkomen van die negatieve energieën, de stoornis, de emotionele onwelheid, en echt alleen maar naar mezelf blijven kijken en goed voor mezelf en mijn ruimte zorgen zodat mijn ruimte heel duidelijk is.

Dat is eigenlijk wat ik aan andere mensen zou willen coachen waar ik mee werk, zoals ik ook doe. Echter, een van de dingen die op de proppen komen als ik dit meer en meer doe, omdat ik het al een tijdje doe, maar niet op een belangrijke manier, dus ik kom nu op het punt waar ik ga doen het komt steeds meer voor op belangrijke manieren, en een van de dingen die in me op komen is hoe ik echt, echt krachtig de mensen in die energieën van dienst kan zijn zonder de energie van mezelf weg te nemen. We hebben al een aantal strategieën, maar ik zou graag de krachtigste strategie weten die je kent voor mij om te doen..
OWS: Wat kunnen we je hierover kunnen vertellen, wanneer je werkt met een persoon of individuen die op de lagere vibratie zijn dan jij op dat moment en je probeert hun vibratie te verhogen, dat is wat healing is, en of het nu emotionele genezing is of fysieke genezing of mentale genezing, wat het ook is dat je nodig hebt om de vibraties te verhogen … [audiointerferentie OWS vraagt stilte] Telkens wanneer je deze verschillen ervaart als je bij deze mensen bent en al deze lagere vibraties die je ervaart is het altijd heel belangrijk – en we weten dat je dit al weet – om het Licht bij je te hebben. Heb het Licht om je heen, in jezelf. Vraag om bescherming als je hieraan begint.

En als je dan met ze werkt als je ze aanraakt, fysiek aanraakt, klinkt dit misschien vreemd, maar als je klaar bent, was je handen. Dat is belangrijk. Niet om de reden dat je misschien wel denkt. Niet omdat je iets van ze kunt overnemen, maar vanwege de vibraties. Je wilt jezelf bevrijden van die lagere vibraties. Je kunt hetzelfde doen als je wilt door direct de natuur in te gaan en jezelf te aarden. Dit zal ook erg belangrijk zijn, zodat je deze vibraties, deze lagere vibraties en lagere frequenties niet in je lichaam laat komen. Dit is hoe je kunt proberen om dit te voorkomen terwijl je met mensen blijft werken.

Nu moeten we ervoor zorgen dat jij en alle anderen dit begrijpen: als je met mensen werkt, wil je niet betrokken raken bij hun specifieke problemen. Raak niet emotioneel gehecht aan
hun problemen. Ga verder. Wees de waarnemer, de waarnemer-zelf als een derde partij, zou je kunnen zeggen, de waarnemer van de derde partij en observeer gewoon wat er gaande is. Doe wat je kunt om hen te helpen, omdat ze hulp nodig hebben, en ga dan verder en laat het gaan. En was jezelf, reinig jezelf van die vibraties. Nogmaals niet om te voorkomen dat je iets van ze overneemt. Dat is helemaal niet waar we het over hebben. Omdat je in de hogere vibraties toch niets kunt overnemen. Jij begrijpt dit?

Vraag: We hadden het eerder over water en wat voor soort water het beste is voor onze spirituele groei en ons lichaam. Gedestilleerd water, bronwater, geïoniseerd, alkalisch water. Kun je alsjeblieft over gedestilleerd water praten om ons te zuiveren.

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat al deze dingen waarover je spreekt in de lagere vibratie zitten, in de oude programmering. Je zou alle water kunnen drinken, water uit het moeras zelfs, drink het, en als je het genoeg gelooft, zal dat water je niets doen. In feite kun je elk water pakken en het in zuivere kristallijn water veranderen … een pure kristallijne ervaring. Vergelijkbaar met wat St. Germain deed met degene met wie hij werkte in het boek Unveiled Mysteries, als je dit leest of als je dit wilt lezen, waar hij zilveren vloeistof uit het niets produceert. Hij produceert het en geeft het aan Ray Godfrey. En hij drinkt dit op en het is alsof hij dit nooit eerder heeft gehad. Maar het is zuiver water waaraan St. Germain zijn alchemistische proces heeft toegevoegd. Zie je? Dus je kunt overal hetzelfde mee doen, of het nu gedestilleerd water is, of het gezuiverd water is, of het nu leidingwater is of wat dan ook.

Echter, terwijl je dit doet, terwijl je leidingwater drinkt, in de stad of iets dergelijks waar ze niet dit geloofsysteem hebben dat het je niet kan schaden, dan kan het je wel schaden. Zie je? Het is wat je gelooft dat je zult zien. Dus neem het water dat u wilt, het voedsel dat u maar wilt en verander het. Verander de moleculaire structuur erin. Verander de vibratie erin. Je doet dit door middel van bewustzijn. Creëer bewust wat je wilt. Zie je? Vraag: In de discussie eerder heb ik een verhaal verteld over een blessure die ik had en … [Het verhaal relateert de ontdekking van wat een onbekend stukje draad blijkt te zijn in het lichaam van deze persoon door röntgenstralen ontdekt in verschillende periodes gedurende zijn leven.]

OWS: Wacht even. We kennen het verhaal en we hebben dit gehoord. We waren aan het afluisteren. We kunnen je vertellen dat je een energieke gebeurtenis hebt ervaren, zou je kunnen zeggen, die dit specifieke object creëerde dat zich in je lichaam bevindt. En het is iets dat vreemd is aan je lichaam, maar toch is het iets dat er met een reden is. We kunnen je niet de reden geven waarom het daar werd gezet, maar het werd daar geplaatst door diegenen die welwillend zijn, zou je kunnen zeggen, en om je te helpen bij bepaalde dingen die in je leven zijn gebeurd. En daarom is het gunstig voor je. Het is niet iets om je zorgen over te maken. Het doet je op geen enkele manier pijn en het lijkt er niet op dat het je pijn zal doen. En wanneer je naar die kristallijne kamers gaat of je bent in staat om je eigen lichaam volledig te kristalliseren door je bewustzijn, dan zul dit weg zijn en niet langer nodig zijn in je.

Vraag: Wow. Veel dank. Ik waardeer dat.

Vraag: One Who Serves, ik heb een vraag over het eerste kwartaal van dit jaar in de volgende maand. Wat is de kans dat we de Event, waar we naar uitkijken, hebben als de waarschijnlijkheid van de aankondigingen die St Germain zojuist noemde. Moeten we uitkijken naar The Event, of de regering shutdown en dat soort dingen? De RV of NESARA is dat ook iets om naar uit te kijken?

OWS: Binnenkort! [Gelach] [Ik heb dat gehoord!] Helemaal niet erg, maar we kunnen je vraag natuurlijk niet direct beantwoorden. We kunnen praten in termen van waarschijnlijkheid en mogelijkheden en zoals we al vele malen eerder hebben gezegd, is er altijd de mogelijkheid. En de waarschijnlijkheid die gebaseerd is op je huidige situatie, precies op dit moment, zegt, dat ja, er zullen grote verschuivingen van bewustzijn zijn die zich de komende paar weken zullen voordoen, zelfs nu, terwijl je door dit proces heengaat. Zoals je zegt, wordt je eerste kwartaal van dit jaar een heel belangrijke periode die je doormaakt. Eentje waar je jaren en jaren later op terugkijkt en je realiseert dat dit een belangrijk keerpunt was in je evolutie hier. We kunnen op dit moment niet meer zeggen dan dit.

[Halleluja] [Heel erg bedankt.] [Veel dank allemaal!] Yippe!

We kunnen nu de kop al zien die James zal verzinnen: Eerste kwartaal van dit jaar Echte evolutie of iets van deze aard. We zullen proberen hem dat echter niet te laten doen. Dat is teveel voor mensen om te zien op dit moment.

OWS; Verder nog vragen? Nog een vraag en dan verlaten we het kanaal.

Vraag: One Who Serves, de meteoor die werd gespot en de grond raakte in Michigan. E was een afbeelding die meer op een laser leek. Kun je ons vertellen wat hier werkelijk aan de hand was en welke betekenis het kan hebben?

OWS: Dat was geen meteoor. We kunnen je vertellen dat er geen meteoor de grond raakte. Dat was de officiële melding die kwam van de regering om te verbergen wat er echt gebeurde. Er was een laserlicht zoals je zegt, dat kwam van heel hoog en dit licht ontmantelde een bepaald gebied wat geëlimineerd moet worden, zou je kunnen zeggen. Niet geëlimineerd zoals je zou denken. Geen explosie of iets van deze aard, maar een vibrationele verschuiving die daar moest plaatsvinden, zullen we zeggen. Dat is alles wat we hier nu over mogen zeggen. Het was geen meteoor.

Net zoals het Hawaiianse incident en het incident in Japan geen fout waren van de persoon die op de knop drukte. Hoe kon iemand denken dat dat het geval zou zijn? Maar ze blijven de oude manieren gebruiken die eerder hebben gewerkt, waar mensen deze dingen zouden horen en niet in twijfel trekken. Dat is niet langer het geval. Iedereen stelt dit soort dingen nu in
vraag. En dit was doelbewust dat het uit zou komen, zodat de meerderheid van diegenen die niet ontwaakt zijn, nu steeds meer kan ontwaken.

We moeten nu het kanaal vrijgeven.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld. Geef deze volledige channeling inclusief de OWS-vraag / antwoordsessie op, want er wordt veel wijsheid in hen doorgegeven.

Vertaling van Engels naar Nederlands door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen