18.2.4 Blogtalk radio “The Moon Event was een katalysator voor de volgende energiegolven die komen”.

“The Moon Event was een katalysator voor de volgende energiegolven die komen”.

Sananda, Saint Germain en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden gegeven tijdens onze eerste zondag van de maand, BlogTalkRadio-editie van de Ancient Awakenings-Prepare For Change-bijeenkomst op 4 februari 2018

Zoe: Hallo allemaal. Welkom bij Ancient Awakenings – Prepare For Change, BlogTalkRadio-editie op de eerste zondag van elke maand.

Mijn naam is Zoe. Ik ben je gastvrouw en ik krijg gezelschap van onze mede-gastvrouw Athena / Rita. Hallo Athena en hallo iedereen in huis.

Laten we de datum vermelden: vandaag is het zondag 4 februari 2018 en het is onze 4e BlogTalk-uitzending! En, (leuk feit) toen ik mijn aantekeningen aan het schrijven was voor de show was het op het 4e Word-document dat ik had geopend. En ik ben toevallig een 4 volgens mijn geboortegetal, volgens Joanna. Toeval?! Ik denk het niet … nou misschien, behalve het Word-document. Ik weet zeker dat dat willekeurig was.

We zijn in het huis van Waterman, dus een gelukkige verjaardag voor alle Watermannen die aanwezig zijn. Vooral James wiens verjaardag gisteren was. Fijne verjaardag JM. Het lukte me om op tijd een verjaardagsgroet naar Rita te sturen, maar het vergde veel inspanning van mijn kant omdat mijn agenda in mijn hoofd niet overeenkomt met de datum zelf. Ik sprak bijvoorbeeld met een vriendin van mij en ik zei dat haar verjaardag er aan kwam op de 25ste. Ze staarde me ongelovig aan omdat het al de 28e was … dus … fijne verjaardag allemaal.

Terugkomend op getallen, we hebben geleerd dat numerologie, net als astrologie, heling met licht, genezing door geluid, en alle andere natuurlijke, oude wetenschappen eindelijk weer op de voorgrond komen als de ware wetenschappen.

We kijken er dus altijd naar uit om te horen wat Athena ons te leren heeft over numerologie. Naast dat ze onze vaste numeroloog is, is Athena ook astroloog, muzikant, kunstenaar en spiritueel adviseur. Dus wat heb je voor ons?

Athena / Rita: Nou dank je wel Zoe. Dat was zo kostbaar. En bedankt allemaal. Dit zal [Pallas] Athena zijn die vandaag de numerologie geeft.

Vandaag is de 4e. In de oude numerologie, die ik beoefen, is de vier die de aarde is. Vier vertegenwoordigt de aarde. Gedurende deze maand hebben we de 4e dag, de 13e dag en de 31e. Omdat we op de 31e zijn en het gaat om een ​​4, laten we teruggaan naar 31 januari en wat er is gebeurd. Oh wat hadden we een geweldige eclips. Dus, er staat dat, wanneer we een eclips hebben, onze lichamen een cyclus hebben met de maan. Terwijl de maan door fasen gaat, doorlopen onze lichamen ook fasen om terug te keren naar ons astrale lichaam. Dus dit is wat Athena zegt:

Dus hier zijn we bij de volle maan van de 31e. Oh, het is ook nog een maansverduistering. Dus nu krijg je een dubbele invoer van licht, overvloedig licht. Het is geweldig overvloedig licht en je maakt je er klaar voor. Het is alsof het een reiniging is; alles eruit met dingen die je niet meer kunt gebruiken en zorg dat je ruimte maakt voor dit nieuwe licht. In dat nieuwe licht, zo’n prachtige explosie, omdat dat licht bestaat uit pure liefde.

Je zou geen licht in het universum hebben als de aanwezigheid van pure liefde er niet was. De kracht van liefde: het is het enige ding dat reinigt en het licht schept, want dat is de Schepper, onze Moeder / Vader God en al het licht is geschapen, alles is de Schepper. Maar wanneer je contact maakt met het licht wie je bent in deze prachtige tijden, krijg je meer van wie je bent en wordt je geladen op de manier die je dient in je situatie, en je ondersteunt. Dat is de reden waarom jij de eclips bent. Jij en je astrale lichaam groeien eigenlijk. Het wordt steeds groter en intenser en dat komt door je vaardigheid door de golven van al dit licht om meer licht vast te houden. Ja. Het gaat naar alles in het universum. Maar ook jouw [astraal?] lichaam kon al eeuwen niet groeien en ik kan zelfs zeggen voor duizenden jaren. Maar nu zijn we in een tijd dat al deze opwinding plaatsvindt, wanneer je dit licht in je lichaam vasthoud en deze liefde,  creëert je ziel je chakra’s om zich in je lichaam te verankeren. Dan worden al je andere energetische lichamen om je heen gecreëerd in dat moment om het welzijn en bewustzijn te ondersteunen waar je niet toe in staat was.

Nu zal ik zeggen dat 70% van ons lichaam water is. En dit is hoe je meer licht krijgt, is door water te drinken en blijven drinken, zuiver water. En ik ga hier nu zeggen dat het astrale lichaamsveld waar we meer van binnen krijgen door alles in het universum, het deze schitterende wereld mogelijk maakt om te bestaan. Het maakt het mogelijk voor ons om te bestaan. Dat is hoe het verbonden is en wie we zijn.

En ik wil ter afsluiting zeggen – laten we het samen zeggen, hoewel we elkaar niet kunnen horen:
Ik Ben liefde. Ik Ben liefde. Ik Ben liefde.

Heel erg bedankt.

Zoe: Dat was absoluut prachtig. Bedankt Athena.
Laten we allemaal terugkomen in onze lichamen, zodat ik je kan laten weten hoe dit gewoonlijk werkt en hoe we doorgaan met deze oproep.

We beginnen met een geleide meditatie waar James ons in zal leiden. Als het moment daar is, komt Sananda binnen via James om het over te nemen.
Nadat hij de meditatie heeft afgesloten, gaan we rechtstreeks naar de gechannelde berichten, te beginnen met Sananda’s eigen boodschap en dan zal hij andere gasten naar voren brengen die ons informatie willen brengen.

Na onze gastspreker, zetten we de show dan over naar onze gebruikelijke gastheren, de One Who Serves, die door zal gaan met de nodige begeleiding en het V & A gedeelte volgt hierop.

Normaal zou ik Regis vragen om te laten weten wie er komt, maar ik heb net gehoord dat het niet zeker is. Dus we laten het gewoon bij Sananda en de One Who Serves die altijd via James McConnell spreken, de oprichter van de groep Prepare For Change / Ancient Awakenings.

De laatste tijd hebben we van Shoshanna gehoord die ons stukjes van helderheid brengt wat doorkomt door de  stem van Joanna McConnell.

Dus nogmaals, welkom iedereen en hier is James. [Lange pauze] … Misschien … [Lange pauze]

LORD SANANDA

Het is Sananda. Ik ga hier eerst spreken en dan zal ik mijn dierbare vriend St. Germain brengen en hij zal nog veel meer met je delen.

Maar voor nu, terwijl je doorgaat met je verschillende missies, terwijl je doorgaat met het verwerken van al deze dingen waar je in je dagelijks leven mee te maken hebt, is het belangrijk voor je om te weten dat we allemaal bij je zijn. Ieder van ons is meer bij je dan je je ooit kunt voorstellen.

Er is zoveel dat aan het gebeuren is, zoals je vaak hoort. En velen van jullie worden bezorgd dat deze dingen niet gebeuren, dat al deze dingen waarover je hebt gehoord nog niet gebeuren. Maar ik zeg je nu, als Sananda, ze zijn aan het gebeuren.

Er is zoveel dat er gebeurt, is het niet buiten jezelf, dan wel in jezelf. Zoveel veranderingen die zich in jou ontwikkelen, omdat je metamorfoseert in die prachtige vlinder die uit de rups komt.

Jij bent degene die door deze transitie heengaat en jij bent dat mooie wezen aan het worden dat je bedoeld bent te zijn, dat je eens was en je weer zult worden. Niet dat je het nu niet bent, want dat ben je zeker. Van waar wij jullie zien, zijn jullie allemaal prachtige wezens. Maar van waar je jezelf ziet, geloven velen van jullie niet dat je dat bent. Velen van jullie geloven dat je minder bent. Maar ik zeg je dat je meer bent dan je je op dit moment kunt voorstellen en je gaat nog zoveel meer zijn.

Maar als je naar de toekomst kijkt – en een prachtige toekomst is het – onthoud dan altijd dat je altijd in het NU moet zijn. Verlaat het NU niet voor de toekomst. Wacht niet tot morgen je leeft vandaag. Dat is belangrijk. Want hoewel alles verandert en enorm veel meer verandert, omdat je deze dingen begint te zien – en ja, je kunt op meerdere manieren het gevoel krijgen dat je niets aan je buren kunt vertellen, je vrienden, je familie zelfs, over al deze dingen die je weet omdat ze anders naar je kijken of je … wat is je term … gek bent. Ze kijken naar je alsof je niet weet waar je het over hebt, alsof je in dat La La Land woont. Maar je woont niet in La La Land.

Jullie zijn degenen die in een realiteit leven. Een realiteit van je eigen maaksel. Een realiteit van het collectieve bewust maken. En terwijl je doorgaat om deze realiteit te maken, zal het werkelijkheid worden. Jullie gaan naar deze nieuwe Gouden Eeuw. Je gaat er al naar toe.

Wat net gebeurde met deze hemelse gebeurtenis die net gebeurde met de Maan, dat was een katalysator om de volgende energiegolven te veroorzaken die komen. En ze komen eraan. En ze zullen heel snel hier zijn en je zult veel meer ervaren in jezelf. Er zullen nog veel meer gevoelens van gelukzaligheid over je komen. Je gaat door verschillende dagen heen en je zult je afvragen, waarom voel ik me zo goed, terwijl daarentegen je ervoor afvroeg, waarom voel ik me zo slecht. Nu zal het grotendeels goed zijn, meestal positief.

Maar dat moet je geloven. Je moet geloven dat goede tijden er aan komen en het oude paradigma, de oude tijden van het verleden, degenen die je depressief en neerslachtig hielden en het gevoel hadden dat je verloren en alleen was, die tijden zijn voorbij mijn vrienden. Mijn geliefde broeders en zusters, die tijden zijn voorbij en nu is het tijd voor jullie.
Ik BEN Sananda en ik zal nu vertrekken en St. Germain brengen.

SAINT  GERMAIN

Ja, ik BEN St. Germain.

Het is altijd een speciale tijd om op deze manieren bij jullie te kunnen zijn. En zoals je weet dat deze manieren waarop we nu naar je toe komen, niet veel langer zullen duren, omdat de tijden naderbij komen waar we meer fysiek bij jullie zullen zijn, zelfs tot het punt dat we tegenover jullie aan de tafel zitten .

Maar we willen je waarschuwen voordat dit gebeurt. We willen niet dat één van jullie nederig is voor ons, voor niemand van ons. Dat geldt voor Aartsengel Michael en Sanat Kumara en Sananda en Ashtar. Niemand van ons wil dat, want als er iets is, buigen wij voor jullie omdat jullie degenen zijn die dit hele proces uitvoeren. Jullie zijn degenen die deze ascensie creëren, niet alleen die van jezelf, maar van de hele planeet. Dat is wat je moet leren begrijpen.

Ja, er zullen veel dingen zijn die zullen gaan verschuiven en deze zijn nu al in gang. Sommigen van jullie kunnen ze nog niet zien. Maar als je goed genoeg kijkt, als je kijkt met de ogen die open zijn, zul je veel meer dingen zien die nu tot bloei komen, die nu niet alleen een potentieel maar een waarschijnlijkheid worden. En terwijl deze dingen zich blijven ontwikkelen en gebeuren, zult je zien dat jullie huidige financiële systeem, in een complete staat van balans komt . Je zult alle dingen zien die je hebt gehoord zoals arrestaties, zoals onthullingen, zoals het naar buiten brengen van alle waarheden.

Deze komen ook. NESARA, GESARA, Het is niet alleen maar een potentieel nu, het is een waarschijnlijkheid dat het in dit jaar zal zijn.

Het enige dat dit nu kan uitstellen, ben jij: jij, de collectieve jij, jij degenen die dit naar voren brengen. Jij bent de enige die het kan stoppen. En zoals jullie allemaal weten zal dat niet gebeuren omdat je zo hard hebt gewerkt, ieder van jullie heeft zo hard gewerkt, leven na leven na leven, om jou en het collectieve bewustzijn van deze planeet tot op dit punt te brengen.

En ik spreek in termen van ‘NU’. Zoals Sananda zei, bevind jezelf in het nu, in het perfecte nu, want dit is het perfecte nu. Er is niets in het verleden, niets om naar terug te kijken. Er is veel om naar uit te kijken.

Maar om vooruit te kijken naar alles wat komt, moet je nu en dan in de perfecte nu zijn dat die perfecte toekomst zich zal manifesteren. Kijk nu overal om je heen, in jou, want die voortdurende veranderingen die zich buiten jezelf ontwikkelen, maar nog belangrijker is die in jezelf, omdat de dingen waar je om vroeg toen je vroeg ‘waarom gebeurt het niet met mij’? Het is niet met je gebeurd omdat je nog niet gelooft dat het kan. Maar zodra je gelooft dat het kan – echt geloven – dan is alles en nog wat mogelijk.
Ik ben St. Germain. Ik ga je nu verlaten met al mijn liefde en vrede en de Violette Vlam om in je samen te vloeien en alles wat negatief is in je te zuiveren.

One Who Serves
Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

Hier komt dat gekke accent weer door! Iemand die nieuw aan de telefoon is, denkt misschien ‘wie is deze gekke persoon die dit krankzinnige accent heeft’! Want zij hebben zojuist Sananda en St. Germain gehoord die via James door kwam zonder accent en nu komen wij door. Maar wij zijn speciaal, niet waar ?!

Wij zijn speciaal. Jullie zijn speciaal. We zijn allemaal speciaal. We zijn ook samen één. Eén, één in familie, één in liefde, één in bewustzijn. We zijn allemaal samen in dit hele proces. En wij allemaal, wij allemaal als One Who Serves, en heel het Gezelschap van de Hemel, en alle Galactici en de Agarthanen, en al de ‘thanen’ daarbuiten, we zijn allemaal hier om deel uit te maken van de ongelooflijke expressie van bewustzijns-overgang via de vele verschuivingen en veranderingen waar we op dit moment doorgaan. Die televisieshows en films die je bekijkt, die je science fiction noemt, dat is geen science fiction mensen! Het is wetenschap. Je zult dit gaan zien. Veel van wat je in deze shows ziet, is echt. Er zit realiteit in alles. En het is belangrijk voor diegenen, niet van jullie, niet diegenen van jullie, maar diegenen die niet helemaal ontwaakt zijn, om die dingen daarin te zien. En ja, ze denken misschien dat ze fictie zijn en dat ze niet echt zijn, maar er komt steeds meer naar buiten. Veel wordt geopenbaard en getoond op manieren van onthullingen. Je kunt het zachte onthulling noemen, je kunt het harde onthulling noemen. Het maakt niet uit, het is allemaal onthulling. Het is allemaal de waarheid die onthuld wordt. En de waarheid wordt onthuld en de waarheid zal jullie allemaal vrij maken.

Heb je vragen voor One Who Serves?

We beginnen met degenen die in deze kamer zijn en dan kunnen we van daar verder gaan. En Zoe wil je de parameters zetten?

Zoe: Absoluut. Dank je. Allereerst wil ik zeggen dank u Sananda, dank u St. Germain, en bedankt One Who Serves. We waarderen altijd alles wat jullie te zeggen hebben.

Dus met betrekking tot het proces van het vragen stellen, weet ik zeker dat jullie allemaal de oefening onthouden hebben:

Om in de wachtrij te komen en je vraag te stellen, druk je op 1 om je hand op te steken. Wanneer je wordt opgeroepen, vertel ons je naam en locatie.

En heel belangrijk, stel één vraag kort, beknopt en bondig. Wees kort met je gesprek. Begrijp dat hoe specifieker of bondiger de vraag is, hoe beter het antwoord zal zijn. Dus probeer je vraag niet te formuleren terwijl je hem vraagt. Gebruik uw wachttijd verstandig en formuleer uw vraag voordat u naar de open microfoon gaat. En als meer mensen nut hebben van de vraag, hoe beter het antwoord zal zijn dus bedenk vragen van algemene aard die voor iedereen van belang zijn.

En, als altijd, als er achtergrondgeluiden bij u zijn, mute de telefoon dan alstublieft. Anders doen wij het voor u. En alsjeblieft alsjeblieft, alsjeblieft, als je eenmaal je antwoord hebt ontvangen, druk op 1 om jezelf uit de wachtrij te verwijderen.

Dus kom in de wachtrij en laten we zien wat voor soort onderwerpen we kunnen opvoeren. We geven het een minuut om aan te melden en terwijl we dat doen, zal ik degenen die nieuw zijn voor onze groep doorgeven, OWS is een collectief van geascendeerde wezens die ervoor kiezen om niet individueel geïdentificeerd te worden en wiens missie het is om les te geven aan ons en ons leiden naar ascensie; en om ons te laten zien hoe we anderen kunnen leren en anderen kunnen helpen ontwaken; en af ​​en toe – hoewel zeer liefdevol – treden ze krachtig op.

Dus ga je gang. Laten we beginnen met vragen in huis.

OWS: Het is maar dat je het weet, we gaan dit gewoon erin gooien, in de hoed zou je kunnen zeggen. Maar als je zegt dat we een collectief zijn, ja, dat zijn we en we hebben er tot nu toe voor gekozen om onze identiteit niet anders te laten zijn dan One Who Serves omdat dat is waar het allemaal om gaat. Maar het is maar dat je het weet dat hier in de niet al te verre toekomst verandering in gaat komen, waar we op een bepaald punt zullen meedelen – mogelijk in de volgende Advance, of de volgende daarna of zo … we zullen zien wanneer we dat doen. Maar we gaan onze persoonlijke identiteiten delen, wie we zijn geweest [Uitroepingen van opwinding]  en je  zult op dat punt een beetje meer over ons weten. Dat willen we jullie laten weten. En dit is een grote aanwijzing mensen dat de dingen echt veranderen en dat gaat gebeuren. Dus we zullen zien hoe het gaat, maar dat is het plan op dit punt.
Nu jullie vragen.

V & A

Vraag: We hebben een vraag van iemand uit het telefoonpubliek die dit heeft ingezonden. Hij zei, Sananda en Ashtar zeiden beide om de massa te vertellen over de komende veranderingen, maar ik kan dat niet doen totdat er enig rotsvast bewijs is van wat is voorspeld, gepresenteerd en kan worden gedupliceerd als het eerste stukje waarheid niet verklaart is. Ik wil geen pessimist zijn, maar ik weet zeker dat wanneer ik iemand, zoals mijn familieleden hierover vertel dat ze om bewijs zullen vragen. En tot nu toe heb ik geen enkel bewijs gezien of gehoord dat ik aan hen kan doorgeven. Ik weet dat jij en One Who Serves zal zeggen om naar binnen te gaan voor het bewijs, maar dat zal absoluut niet werken op dit moment met mij of mijn familie. Ik heb nog steeds niet de verbinding die jij hebt, dus zolang ik nog steeds 3D of 4D tastbaarder bewijs van wat is voorspeld zal moeten worden verstrekt voordat ik zal proberen kennis door te geven. Ik wil helpen waar ik kan, maar ik kan andere mensen niets vertellen zonder bewijs.

OWS: Dit is wat je hierover moet weten. En dit is voor iedereen, niet alleen degene die deze vraag heeft gesteld, dit is een prachtige vraag. Maar jullie moeten weten dat het niet aan jullie is om bewijs te leveren. Het is aan jou om het zaad te strooien, zou je kunnen zeggen, en het zaad laten ontkiemen. Laat het wortels krijgen als het kan. Als het niet kan laat het dan gaan. Het is niet belangrijk als het niet kan. Alleen diegenen die klaar zijn om met het ontwakingsproces te beginnen. Dit is waar Sananda en anderen over hebben gesproken; om uit te reiken naar degenen die klaar zijn, degenen die een vraag stellen, degenen die met hun eigen ontwaken willen beginnen. Je zult het weten als je naar hen toe gaat. Je zult het weten als ze naar je toe komen, zelfs nog belangrijker. Laat ze naar je toe komen. Je gaat niet naar hen toe. Je gaat niet op deuren kloppen en dit soort dingen. Dit is niet de manier om spirituele principes en oude wijsheid en dit alles te verspreiden. Het wordt gedaan door mond-tot-mondreclame, langzaam, voorzichtig, als het gelegen komt, als het gevraagd wordt. En als er om gevraagd wordt, dan praat je erover, dan breng je het naar buiten. En als ze bewijs nodig hebben, dan is dat aan hen om te doen. Dat is voor hen om naar te zoeken. Vertel ze om het te Googelen of wat het ook mag zijn en zij kunnen deze dingen zelf ontdekken, net als jullie. Net zoals julie het ontwaakproces hebben doorlopen, zo ook zij. Zie je?

Vraag: Klinkt alsof hij ook bewijs nodig heeft.

Shoshana: Er komt een bericht binnen. Bewijs vereist meer bewijs. Het is een eindeloze stroom. En degenen die bewijs zoeken en vervolgens meer bewijs zoeken om te bewijzen dat het bewijs dat zij hebben gevonden waar is, zullen blijven proberen bewijs te zoeken en ze zullen niet groeien.

OWS: Geweldig! Goed gezegd Shoshana.

Vraag: Volgens de NESARA-geschiedenis die in de jaren negentig werd geïntroduceerd door de Amerikaanse overheid, maar werd afgewezen door George H.W. Bush, het NESARA-concept stelt voor om de inkomstenbelasting te vervangen door een nationale omzetbelasting die samengestelde rente op beveiligde leningen afschaft en terugkeert naar een multi-metalen valuta. De belastinghervorming van president Trump weerspiegelen geen verwijdering van inkomstenbelasting noch omzetbelasting noch afschaffing van samengestelde rente op leningen. De vraag is het ware NESARA-concept associeert met de huidige Amerikaanse belastinghervorming en wie introduceerde het NESARA-concept voor onze nieuwe administratie?

OWS: De huidige Amerikaanse belastinghervorming die gaande is, is niet NESARA, op dit moment is het er nog geen deel van. Het beweegt zich in die richting, maar het is wederzijds exclusief op dit punt. Wanneer NESARA wordt aangekondigd, zal het idee van een belastinghervorming er niet meer zijn omdat het niet de belastingen zijn om te hervormen. Zie je? Zoveel gaat er veranderen als dit wordt aangekondigd. Als de Republiek wordt aangekondigd, als NESARA wordt uitgebracht, er geen behoefte meer zal zijn aan het idee van belastingen zoals je ze nu kent. Want als je iemand belast, haal je zijn vrijheid weg. Je neemt hun vrijheid weg om het leven te leven die ze willen leven en wordt het meer een soort van overlevingswijze. En dit is niet het geval met NESARA en met dit programma dat naar voren komt. Dus om de twee gelijk te stellen, kun je niet doen, maar je kunt dit bekijken wat nu gebeurt, op dit moment, dat aan jou wordt getoond, je kunt dit zien als een hervorming, je kunt dit beschouwen als bewegend in de richting om de aankondiging van NESARA tot stand te brengen. Wanneer dat zal gebeuren, kunnen we nog niet zeggen, maar het gaat gebeuren. En het zal veel verandering brengen in je hogere financiële systeem en in je hele leven. We spreken niet alleen over dit land, Amerika, we hebben het over de hele wereld.

Met betrekking tot wie het NESARA-concept heeft geïntroduceerd, kunnen we vertellen wie dit volledige concept oorspronkelijk heeft geïntroduceerd en dat niemand anders was dan degene die eerder sprak, St. Germain. Hij is de oprichter hiervan. Hij is de katalysator hiervan. Hij is degene die achter de schermen hieraan werkt. En soms is hij niet achter de schermen, hij is er dan middenin.

Vraag: Er is gesteld dat de Galactics niet kunnen ingrijpen, tenzij we het zouden vragen, we moeten het ze vragen. En als we het dan vragen, wordt het niet gemanifesteerd?

OWS: Allereerst, je hebt het gevraagd, nietwaar? Hebben jullie het niet allemaal gevraagd? “Kom alsjeblieft! Grijp in alsjeblieft! “Help alstublieft!” De hele planeet heeft om hun hulp gevraagd en zij zijn hier en zij hebben geholpen. Ze hebben ingegrepen.

Maar ze zijn gebonden aan de wetten, de Universele Wetten, voornamelijk die waarvan je weet dat het de Eerste Richtlijn is. Ze kunnen niet tussenbeide komen tenzij ze worden gevraagd. En je hebt het gevraagd. Ze doen hun rol op dit punt zo veel als ze kunnen doen. Maar ze kunnen niet volledig binnenkomen en op persoonlijk niveau assisteren voor jullie allemaal – individueel hier en daar, ja, ze kunnen het en doen het – maar op een persoonlijk niveau voor jullie allemaal, als jullie ze in de lucht zien en ze landen en je luchthavens worden ruimtehavens en al dit soort dingen. Dat kan niet gebeuren voordat degenen die dit tot nu toe blokkeren, uit beeld zijn gehaald. Wat er ook gebeurt, of het nu naar Guantanamo Bay is, of het nu naar Saturnus is of waar ze naartoe worden gebracht, ze moeten worden verwijderd. En ze zullen worden verwijderd en ze worden op dit moment verwijderd terwijl we hier spreken. Dus wees te goeder trouw. Weet dat alles gebeurt. Alles wordt georkestreerd zoals we vaak zeggen, en het zal allemaal tot wasdom komen. En jullie zullen allemaal dat crescendo bereiken waar Sananda zo vaak over gesproken heeft. Het komt eraan, het is een deel van het proces en jullie brengen dit allemaal tot stand vanwege jullie ijver en vanwege wie jullie zijn als de lichtwerkers en nu velen van jullie, de lichtstrijders, die in actie komen, in beweging komen, vooruit gaan, op je missies gaan, spreken waar je kunt spreken, delen waar je kunt delen.

En zelfs als je niet deelt – en dit gaat terug naar een eerdere vraag – zelfs als je niet deelt met je stem die zich in dat uitspreekt, kun je delen met het licht. Je kunt delen met je liefde. Je zou dat kunnen verspreiden door gewoon in een kamer te lopen en de vibraties in die kamer te laten veranderen omdat je erin bent gelopen.

Vraag: Hallo geliefden. U zei zojuist dat u misschien tijdens of kort na de Advance zult onthullen wie u persoonlijk bent, maar ik wil gewoon weten, in uw kostbare vrije tijd die u hebt, wilt u ons vertellen wat u graag doet? Velen van ons houden er bijvoorbeeld van om te zingen of te dansen of te schilderen of om zoveel dingen te doen. Ik hou absoluut van zingen. Het is mijn grootste vreugde. Ik verwacht dat jullie me allemaal hebben horen jammeren. Maar ik zou graag willen weten wat je graag doet. Wat is je grootste vreugde in je vrije tijd?

OWS: Al het bovenstaande. Al het bovenstaande. Zingen en dansen op reis gaan en al die dingen die we doen. Maar zie het wat ruimer op het gebied van reizen. Als je van reizen houdt als je graag naar delen van de planeet gaat waar je nog nooit bent geweest en je geniet ervan, stel je dan voor hoe het zou zijn als je niet alleen over de planeet maar naar andere planeten kunt reizen, naar andere sterrenstelsels. Dan krijg je een idee van reizen. Zie je? En wat andere dingen betreft, zou het niet geweldig zijn om ergens te zijn en met iemand praten en dan ineens helemaal over de hele planeet of zelfs opnieuw in de Melkweg te zijn en daar met iemand te praten in de Melkweg. Op hetzelfde moment? Dat wordt bi-lokatie genoemd. Dat zou leuk zijn, nietwaar? Zou het niet leuk zijn om met een ruimteschip mee te gaan en te ervaren dat je daarboven bent en gaat waar niemand eerder is geweest zoals in Star Trek? Zie je? Krijgt je er een beeld van?

En St. Germain is aan het zeggen, ‘vergeet niet dat we ook graag gaan zitten en een goed glas wijn hebben’. [Gelach] We houden ervan om soms te drinken als we kunnen. En we hoeven per se de substantie niet te veranderen. Dat hoeven we niet te doen als we dat niet willen. Het is wat het is. Zie je?

Vraag: Dat klopt ja hij was geweldig toen hij me vertelde: “Toen ik op de aarde wandelde, hield ik echt van een lekker glas rum.”
OWS: Dat is de reden waarom hij dat net zei. Ja. Hij doelt naar het gesprek met jou. Dat is juist.

Vraag: Eerste beller. Een beller die al lang luistert . Iets dat ik al een tijdje geïnteresseerd in ben om te weten. Waarom stranden walvissen en wanneer gaat dat stoppen?

OWS: Wat we je hierover kunnen vertellen is dat dit tijden zijn waarop de energieën die specifieke soort besturen, niet alleen walvissen maar ook vele andere soorten, waar de energieën niet vatbaar zijn voor wat ze willen, dus ze verplaatsen zich om andere energieën te vinden die meer geacclimatiseerd zijn met hun situatie. Ze verplaatsen zich in die richting, en er zijn tijden dat ze letterlijk klaar zijn om de planeet te verlaten. Ze zullen dan doelbewust het strand opzwemmen om dit te doen. Je zou kunnen zeggen dat ze genoeg hebben van de verschillende energieën die hoofdzakelijk rond de planeet aanwezig zijn en zeker, voor deze specifieke situatie, in de wateren zelf. Dit is wat we hierover kunnen vertellen.

Er zijn wetenschappelijke theorieën hierover, zoals magnetisme en al deze dingen en deze zijn ook enigszins correct, maar het is meer het idee van vibratie waar ze verwant aan zijn wat ze nodig hebben. Je kunt het idee nemen van Star Trek zoals we het in James vinden, hij zegt Star Trek IV waar de walvissen terug moeten naar de … niet “terug naar de toekomst” maar naar het verleden om de walvissen te vinden van lang geleden en ze in de toekomst te brengen omdat ze uitgestorven zijn. Dus er is veel  aan gelegen en hopelijk hebben we je vraag genoeg beantwoord om dit te begrijpen. Is dit logisch voor jou?

Vraag: Hallo One Who Serves. Ik ben zo opgewonden om te horen dat we ooit alles zullen weten over jullie verschillende persoonlijkheden. Toen je sprak over het ontkiemen van een zaadje, wat er bij mij opkwam was, dat Yeshua / Jezus had gezegd over het planten van een zaadje op vruchtbare grond en rotsachtige grond. Je zult het zaad verspreiden, een deel gaat naar de vruchtbare grond, een deel gaat naar de rotsachtige grond,  en het zal beginnen te groeien, maar dan komt het onkruid omhoog en dooft het uit. Dus ik ging ervan uit dat dat in dezelfde wereld is; dat is eigenlijk waar hij waarschijnlijk over sprak. Ik wilde dit begrip voor dit citaat controleren, omdat ik geloof dat hij het ook over de geest zelf had. En hoe je gedachten in je geest kunt brengen en de negatieve gedachten zullen ze weer uitdoven, of soms is er alleen maar rots en zullen ze helemaal niet groeien. En andere keren hebben we ons denken zo ver ontwikkeld dat het een vruchtbare bodem is. Dus zou dat waar zijn en kun je daar meer over zeggen?

OWS: Ja, we kunnen je vertellen dat je helemaal gelijk hebt. En we kunnen een stap verder gaan in het idee dat elke gedachte die je hebt uitgaat naar het collectieve bewustzijn. Dus als je gedachten hebt over licht en liefde en eenheid en bewustzijn en overgang en ascensie en al dit soort dingen, dan heb je een effect op het collectieve bewustzijn. Omdat gedachten dingen zijn en ze door iedereen kunnen worden opgepakt als een gedachte die bij hen binnen komt. Ze weten niet waar het vandaan kwam maar het klinkt goed. En dat beweegt hen om te beginnen te kijken naar sommige dingen die ze misschien in zichzelf gehoord hebben, en ze kunnen het opzoeken en iets vinden dat hun interesse wekt. Ze lezen iets of horen iets of wat het ook is, en dan zeggen ze: “Oh dat klinkt interessant. We hebben zojuist iemand ontmoet, of een van onze familieleden is bezig met dit gekke spul. Laten we er iets meer over te weten komen. Zie je hoe het werkt? Dus dit is waarom enige tijd geleden … [lange pauze] Wacht alstublieft …

Dit is waarom enige tijd geleden dat Sugat Gu Ra Ru die een tijdje terug door James kwam en over gedachten sprak. Je gedachten beheersen en alle gehechtheden controleren of loslaten. Maar vooral het beheersen van de gedachten. En als je meer en meer kunt leren om je gedachten te beheersen, dan kun je die prachtige mooie gedachten van eenheid naar het collectieve bewustzijn sturen naar het universele bewustzijn dat dan wordt opgepikt door iemand die daarbuiten is die er klaar voor is. Zie je? Beantwoordt dit uw vraag?

OWS: Onze excuses. We hadden een tijdelijke disconnect. Het is net als je mobiele telefoons dat je met iemand praat en een geweldig gesprek hebt en ineens zijn ze er niet meer. Zo is dit ook soms.

Vraag: Een vraag over de snelheid waarmee dingen zich manifesteren. Kan het zijn dat we in 4D zijn? Is dat iets om naar te kijken in termen van dat we ons in het ascensieproces bevinden? Alleen in termen van wat je zei over het beheersen van onze gedachten en emoties en dat overbrengen in het collectief om het effectief te laten zijn in wat het ook is dat zich manifesteert, ontwaakt, of alleen onze spirituele groei. Ik ben gewoon nieuwsgierig naar de serendipiteit, de synchroniciteit van waar zijn we. Zijn we in 3D, 4D, 5D, 6D, 7D? Je weet dat ik gewoon nieuwsgierig ben naar het dimensionale proces van waar we zijn en zo snel manifesteren dat tijd [voor de manifestatie om te verschijnen] gewoon bliksem snel gaat.

OWS: Velen van jullie opereren tussen de verschillende dimensies of tussen de verschillende dichtheden. Tussen de derde dimensie en de vijfde dimensie, heen en weer gaand tussen derde, vierde en vijfde. En je doet dat grotendeels op een onbewust niveau. Wanneer je ergens bent, vooral wanneer je in de natuur bent en je de schoonheid bewondert, en nog belangrijker dan het zien van de schoonheid maar het voelen, het bewustzijn rondom je voelen, dan opereer je in de vijfde dimensie. Dan opereer je op de hogere vibraties. Wanneer je voelt dat het gevoel van gelukzaligheid over je komt, opereer je op die hogere vibraties en hogere vierde en vijfde dimensie.

Wanneer je in het slop zit, wanneer je je depressief voelt, als je ach en wee roept, of het leven verschrikkelijk vind, en al dit soort dingen, ben je terug geglipt naar de derde dimensionale paradigma, de illusie, nogmaals en je bent daar in de drie dimensies. En dan, het volgende moment dat alles weer prachtig wordt, kom je weer terug in de hogere vibraties. Dus je ziet dat je heen en weer gaat, heen en weer. Maar het idee, het doel, is om niet meer heen en weer te gaan. Het idee is om gewoon door te gaan. Zie je? Ga door. Blijf zoveel mogelijk in die hogere vibraties en op een dag zul je jezelf daar permanent vinden. Oke?

Vraag: Mijn vraag gaat over manifestatie, dus als je in een hoge vibratie, hoge liefde, hoog licht bent, die dingen die je probeert te beheersen, is snelheid dan niet relevant? Je bent in het nu. Is dat de 5D; Ik ben in het hier en nu. Ik ben niet in de tijd, ik ben buiten de tijd.

OWS: Dat klopt.

Shoshana: Scheppersenergie bestaat alleen in het nu en diegene die spreekt heeft dat onder de knie.
[Herhaal voor duidelijkheid] Creatie-energie bestaat alleen in het nu en degene die spreekt is de scheppende energie meester. En door het beheersen van de scheppende energie zijn de manifestaties er snel.

Vraag: Gisteren las ik een gechanneld bericht van Judas Iscariot. Hij zegt: “Ik ben vandaag gekomen om jullie te vertellen dat de welvaartsprogramma’s nu kunnen beginnen. Sommige zullen meteen worden gestart terwijl andere worden gefaseerd omdat dit veilig wordt geacht. “Kunt u daar alstublieft commentaar op geven?

OWS: Wat we jullie kunnen vertellen is dat de welvaartsprogramma’s, de verschillende financiële systeemomschakelingen aan de gang zijn. Het is nog niet tot je algemene weten gekomen, maar op dit moment wordt het allemaal nog op de achtergrond uitgewerkt. En het zal allemaal tevoorschijn komen wanneer de frequenties, niet wanneer de tijd rijp is, maar wanneer de frequenties juist zijn, wat dit hoger vibrationele aspect van het financiële stelsel naar voren komt. Dat wil zeggen, zoals St. Germain zei, om evenwicht in de situatie te brengen. Breng balans in de wereld, zodat iedereen gevoed, gekleed, beschut is, dit alles, dus niemand heeft gebrek. Dat is waar het allemaal om gaat. Het gaat er niet om mensen rijk te maken van de welvaartsprogramma’s of van de valuta’s of zoiets. Dat is niet het doel. Het doel is om een ​​gebalanceerde situaties te bieden, zodat degene van de lichtstrijders die er zijn – de arbeiders en krijgers – degenen die nu een instroom van geld hebben kunnen dit gebruiken voor goede zaken in plaats van dat het gebruikt wordt voor hebzucht zoals in het verleden. Zie je? Beantwoordt dit uw vraag?

Vraag: Ik heb een vraag over iets dat in mijn leven in de jaren ’70 heeft plaatsgevonden. Ik had op dat moment terugkerende dromen. En in mijn tijd dacht ik dat ik dromen had over het einde van de wereld. Dus wat er zou gebeuren als – en het zou altijd om 11 uur ‘s avonds gebeuren in mijn droom – ik keek naar buiten, wetende dat er iets gebeurde, en het was heel helder zoals de zon die opkwam of zoiets. Ik dacht, oh mijn God! Wat gebeurt hier? Dit is het einde van de wereld. Maar wat daarna gebeurde, was dat ik naar buiten stapte en dat er honderden en honderden UFO’s boven mij vlogen en licht op mij schenen, enzo, ze waren boven mijn huis. En ze waren overal! Dat maakte me bang omdat ik dacht dat we aangevallen werden, en zo zou de wereld eindigen. Kun je daar enig licht op werpen, want nu ik wakker geworden ben en er steeds meer informatie door mijn wezen komt, heb ik nu het gevoel dat dat een voorgevoel is geweest dat de UFO’s en onze sterrenfamilie begint te verschijnen. Kun je daar wat licht op werpen voor mij?

OWS: Ja. We kunnen spreken in termen van terug in de tijd dat het idee van buitenaardse wezens die hier kwamen en een deel van deze beschaving heeft daar veel angst over gehad. Er werd veel nagedacht over invasies en dit soort dingen. Zelfs toen James hier voor het eerst van hoorde, in  2011, stelde hij de vraag: zijn ze goed of slecht? Zijn ze hier om bij ons binnen te vallen? En we antwoordden hem dat als er een invasie zou plaatsvinden, dit al zou zijn gebeurd. Waarom zouden ze wachten tot je meer technologisch geavanceerd was? Zie je? Dus dat was op zich al genoeg om dat soort angst te onderdrukken. Maar in die tijd was er veel van dat soort dingen maar dat verandert nu. Als je met meer en meer mensen spreekt, geloven ze in de eerste plaats dat er leven is. Je zult maar heel weinig mensen vinden die denken dat we alleen zijn; dat er alleen maar leven op deze planeet is, dat er geen leven in het universum is. Als je je zoiets kunt voorstellen dat iemand dat nog steeds zou geloven. En als ze het eenmaal geloven, dan geloven ze ook dat er geen invasie of iets van deze aard komt, maar het zijn welwillende wezens die komen. Ze voelen het. Ze weten het in zichzelf terwijl ze door hun ontwakingsproces gaan. Maar in die tijd was er veel angst. Dat is waarom je het einde van de wereld krijgt. Dat was ook de oude tijdlijn waar de kliek aan werkte om die specifieke tijdlijn tot stand te brengen. Ze wilden dat. Ze wilden niet het einde van de wereld, maar het einde van de beschaving zoals jullie die nu kennen omdat ze de controle wilden hebben. Ze wilden de heersers van de hele planeet zijn en boven alle anderen verheven zijn. Zie je?

Dus dat was de tijd toen die je had, maar er is ook het andere deel van deze specifieke terugkerende dromen in die zin dat je het gevoel had dat het ook een precognitieve vorm van droom was, omdat je schepen zag. Die schepen die overal waren, konden slecht zijn toen je ze zag, maar nu goed zoals je het nu ziet. Nog beter dan het woord goed, welwillend. Zie je?

Vraag: Ja, ik ben hen heel dankbaar en voel me nu met hen verbonden.

OWS: Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven. We waarderen iedereen die hier aanwezig is en die deel uitmaakt van dit programma. We hebben het niet alleen over dit radioprogramma, maar over het hele programma. Omdat jullie allemaal, als een groep hier, jullie allemaal op een programma zitten. Jullie werken allemaal in dit proces en wij werken direct met jullie samen in dit proces.

En het proces is om je individueel mee te nemen, zodat je DNA verschuift en verandert, en je derde oog weer wakker wordt en je hoger hart weer wordt geactiveerd en al deze dingen. Dit is wat we met je doen. Je bent je daar misschien niet altijd van bewust, maar elke keer als je in deze groep komt en luistert naar onze woorden, onze oude wijsheid, zou je kunnen zeggen, profiteert je hier enorm van. Veel meer dan je je op dit moment kunt voorstellen. En veranderingen gebeuren in jou en omdat deze veranderingen binnen in jou blijven gebeuren, gebeurt het ook buiten jezelf. Zo binnen, zo buiten.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.
 

Zoe: Nou best goed gesprek. Best mooie vragen vandaag. Ze hebben wat diepzinnige inzichten voor me gebracht, dus bedankt. Bedankt allemaal die de vragen hebben gesteld en die hebben deelgenomen, en bedankt allemaal dat je vandaag bij ons was.

Onze website is www.AncientAwakenings.org daar kun je een aantal interessante blogposts vinden over verschillende onderwerpen die we hebben besproken, opnames van wekelijkse channelings, transcripties, vertalingen en allerlei dingen om te verkennen. En het wordt constant bijgewerkt, dus we hopen dat je vaak terugkomt.

En ik zou aanraden – maar One Who Serves, was me voor – en dat was voor iedereen die nieuw of relatief nieuw is om naar de archieven te gaan en naar een paar oudere shows te luisteren, of de transcripties te lezen of wat dan ook wil doen, u zult de informatie wel vinden. Je zult merken dat er ontzettend veel informatie is dat je zal helpen in termen van waar hij over spreekt en waar iedereen over spreekt. Dus houd dat in gedachten.

Onze FaceBook-pagina is AncientAwakenings op fb.
Ons YouTube-kanaal is Ancient Awakenings

Als u van plan bent om de vergadering van aanstaande zondag bij te wonen zowel persoonlijk als via de telefoon, RSVP dan op www.meetup.com/Ancient-Awakenings

En als je interesse hebt om met ons mee te doen aan de Advance, laten we eens kijken, ik denk dat James binnenkort de informatie zal versturen. En als je niet op de lijst staat, bel hem of mail hem en ontvang de informatie om bij ons te zijn op 19 april.

Omdat we het over het onderwerp hebben, als iemand een vaardigheid heeft die ze graag willen aanbieden om je mede-lichtwerkers wakker te maken, neem dan alsjeblieft contact op met James of Moses. Meehelpen zodat deze berichten andere mensen bereiken is absoluut het werk van een lichtstrijder.

Dat is alles wat ik heb. James …

James: Absoluut. Bedankt Zoe voor het coördineren en Rita voor de mooie woorden die je eerder hebt gegeven. We waarderen iedereen, al uw vragen en iedereen die heeft deelgenomen, iedereen die heeft geluisterd. Je weet dat het allemaal deel uitmaakt van het geheel. Dus of je nu luistert, of je praat, of je deelt, het maakt allemaal deel uit van hetzelfde, dus we zijn allemaal samen. Ik waardeer jullie allemaal en ik heb niet veel te zeggen. Heeft iemand hier iets om mee te sluiten voordat we sluiten met een gebed?

Zoe: Ik heb eigenlijk nog iets. Ging ik door een tijdlus of zo, waarom was er geen meditatie? Heb ik die gemist?

James: Terwijl ik me klaarmaakte om ze op te halen, kwamen ze net binnen. [Wauw. Ongebruikelijk.] Ik weet niet zeker waarom.

Joanna / Shoshana: Ik kreeg een zeer verlichte boodschap die ik niet goed heb gedeeld. Toen Darrell vroeg over hoe snel manifestaties plaatsvonden. Was het 100% duidelijk voor me dat scheppende energie, die de manifestatie creëert, op een hoger niveau bestaat. Misschien weten jullie dit allemaal, maar de vijfde dimensie is waar scheppende energie zich bevindt. De derde dimensie is zo chaotisch dat mensen over het algemeen niet manifesteren wat ze willen, omdat ze veel chaotische tijd doorbrengen, veel chaotische gedachten hebben, veel afleidingen hebben, dingen die de hele tijd gebeuren, details, enz. Dus als men zich verhoogd naaar de vijfde dimensie en creëert, en een ervaring heeft van pure creatie en de energie die nodig is voor pure creatie, zijn de afleidingen verdwenen en dan kunnen ze het neerlaten in de derde dimensie en het manifesteren. Dus ik geloof dat als je manifestaties snel gebeuren, je hebt geleerd hoe je jezelf in die dimensie van creatieve energie kunt plaatsen omdat het zo puur is en je snel manifesteert.

 James: Absoluut en het gaat terug naar de laatste Advance toen we die meditatie deden, causale vlak meditatie, waar we door de tunnel of wat dan ook, langs de Pijler naar beneden viel, wat we wilden manifesteren. En het gebeurt, ze hebben het altijd al gezegd, het gebeurt eerst op de hogere niveaus en filtert vervolgens naar de dimensie waarin we hier zijn, de derde dimensie. En hoe meer je kunt geloven dat het gaat gebeuren, dat het zich zal manifesteren, des te meer het zal gebeuren. En wat ze over de vijfde dimensie zeggen, je verbeelding is je (scheppings)gedachte in de vijfde dimensie.

Dus nogmaals iedereen bedankt. Ik zal de informatie voor de volgende Advance aan iedereen versturen. En als je het om een ​​of andere reden niet ontvangt, kan je mijn een e-mail sturen: jimmcconn@gmail.com.

Afsluitend gebed: [Marilou] We strekken ons uit in waardering voor de zegeningen en niet alleen de wonderbaarlijke energieën, maar de kennis en de liefde die ons vandaag is gegeven als we samenkomen, van elkaar houden en onze missie op deze planeet vervullen in deze tijd die is gestopt. En we eindigen het met de Goddelijke hulp en leiding van onze mentoren en onze geliefde familie waar we ons mee verbinden en mee verder gaan waar nodig. Ik besluit krachtig dat Goddelijke Liefde nu en voor altijd door ieder van ons zal stromen. Amen.

James: Het is afgelopen! [Het is!]

Oké iedereen, wees voorzichtig, hou van jullie allemaal. Zie je volgende week. Bedankt dat je hier een deel van bent.

Ik hou van je, tot ziens!

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaling van Engels naar Nederlands door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen