17.12.17. Sananda over betekenis Kerstmis en One Who Serves

“Sananda over betekenis Kerstmis en One Who Serves”

Ancient Awakenings.org
17 december, 2017
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

Sananda en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell
Deze berichten zijn tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change groep doorgegeven in Phoenix, AZ op 17 december 2017

YESHUA

Ik ben Yeshua / Jezus / Sananda. Terwijl jullie lichamen terug keren naar bewustzijn, wil ik iets met jullie delen. Ik zal de betekenis van het kerstseizoen met jullie delen – wat het werkelijk is. Het gaat niet om de kerstman, hoewel dat een prachtige fabel en verhaal is die ouders hun kinderen kunnen vertellen. Want het brengt zoveel liefde en zoveel verbinding met je Hoger Zelf.

Het gaat over vrede. Het gaat over vrede op aarde en welwillendheid voor alle mensen, de hele mensheid. Het gaat over liefde die door elk en ieder individu stroomt op de planeet en alle levenskracht op deze planeet die liefde wordt. Het gaat over eenheid. Het gaat erom iedereen bij elkaar te brengen in deze gelukkige en vreugdevolle tijd.

Ja, je kunt zeker geschenken geven. Je kunt geschenken ontvangen. Want brachten de Drie Wijze Mannen in dat verhaal geen geschenken, ze brachten wat ze hadden te delen. Want alles wat je hebt te delen met een ander, wat dat ook mag zijn. Het hoeft niet in de vorm van een cadeau te zijn. Het kan zijn in de vorm van een glimlach, een knuffel, een handdruk, een bepaalde contact naar een ander in nood, wat het ook mag zijn, wat je ook maar kunt delen.

Wanneer iemand een vorm van genezing nodig heeft en erom vraagt, en jij degenen bent die het licht verankert; jullie zijn degenen die nu je Hoger Zelf verbinding realiseren; de Bron door je heen voelen bewegen net zoals ik in die tijd deed, zo kun jij dit ook doen. Want het is niet jijzelf die deze werken aan het doen is. Het is de Bron in ons, de Vader in ons, die door ons heen beweegt en deze doet wat je wonderen zou kunnen noemen, maar dat zijn ze niet. Ze zijn eenvoudigweg Bron die door een ieder van ons werkt om te helen, liefde te brengen, te delen, eenheid te brengen, alles wat we weten.

Dit is wat deze feestdagen,dit is waar het met Kerstmis allemaal om gaat. Het gaat niet om mijn geboorte. Ik ben niet op dat moment geboren. Ik ben in het voorjaar geboren, het nieuwe begin van het leven. En zie het als de geboorte van het Christusbewustzijn in elk en ieder van jullie en in de hele mensheid. Christus, komt terug. De tweede komst is dit Christusbewustzijn. Het is niet, was niet alleen voor mij bedoeld. Het was voor ons allemaal bedoeld. Iedereen kan dit Christusbewustzijn tot zich nemen en in staat zijn om in actie te komen en dit bewustzijn te delen met je medebroeders en -zussen.

En ja zelfs met de dieren. Want als je het met hen deelt, delen zei het met jou. Ze zijn hier om onvoorwaardelijke liefde te brengen. En jij, terwijl je door deze overgang gaat en door deze ascensie, breng je deze onvoorwaardelijke liefde met je mee. Je deelt het zoals je het licht deelt, je liefde deelt. Het is allemaal hetzelfde.

Ik ga niet met je delen wat je kunt verwachten in dit nieuwe jaar. Dat is aan anderen om te doen. Weet dat terwijl je dit volgend jaar binnenstapt, dit volgende schitterende geweldige jaar dat voor je ligt, weet dat het nu waar je in bent dat dit geweldige jaar wat in het verschiet ligt gaat produceren. Het is het nu moment en elk moment dat je hebt zal de speciale tijden creëren die komen.

Ik ben Yeshua. Al mijn vrede en liefde zijn met ieder van jullie in dit prachtige vreugdevolle seizoen en in de vele seizoenen die nog zullen komen.

ONE WHO SERVES

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

One Who Serves die hier bij je is om dat niet op te volgen – dat was een moeilijke om op te volgen, dus we zullen het niet eens proberen. Maar we kunnen nu open vragen gaan stellen als je er een paar hebt. We weten dat er één vraag is die gesteld zou gaan worden en we zijn er klaar voor.

V & A

Vraag: Wat zijn de kleuren van onze nieuwe chakra’s; de drie boven en twee onder?

OWS: Wat een prachtige vraag! Maar om die vraag te beantwoorden zou je in jezelf moeten gaan en dit voor jezelf uit vinden. Ze zijn, vooral de drie die bovenin zijn zoals je zegt, gaan andere kleuren worden dan je zou verwachten. Ze gaan zeker hoogfrequente kleuren zijn zeer hoogfrequente kleuren. En één in het bijzonder die nog niet eens binnen je begrip is. Dit is alles wat we hier nu over kunnen zeggen.

De onderste zullen ook enigszins anders zijn. Ze zitten echter niet in de kleuren met lagere frequentie, denk niet in die termen. Ze zullen ook kleuren met een hoge frequentie hebben. Alles wordt hoogfrequent. Alles. Zelfs jou, wat je zou noemen je lage frequentie kleuren zullen naar een veel hogere frequentie gaan omdat de intensiteit extreme zal zijn. Het rood, het oranje, het geel, dat zal allemaal zoveel hoger zijn als je verder gaat. Je zult dit begrijpen. Sommigen van jullie zouden dit nu begrijpen omdat je ervaringen hebt gehad in dromen, of in je meditaties, of visualisaties die zijn gebeurt toen je in een hogere vibratie was, vijfdimensionale frequenties, en je hebt de intensiteit van de kleuren opgemerkt. Is het niet? Sommigen van jullie hebben dit ondervonden. Ja, we weten dit. Dus om die vraag te beantwoorden, hopen we dat dit voor nu voldoende was. Je zult hiertoe komen als je door dit ascensieproces gaat en je herinnert je zoveel dat je tot nu toe vergeten bent en de chakra-kleuren zullen tot leven komen op dat moment. En er zal geen vraag zijn van iemand die opstijgt met deze frequenties, op dat moment zal er geen twijfel zijn of de chakra’s echt zijn of niet. Oke?

Vraag: Oké. Ik heb mijn chakra’s al kleuren gegeven zelfs een mengeling van kleuren. Ik was gewoon nieuwsgierig. En dan mijn tweede vraag:  verkrijgen we of worden we ons meer bewust van andere chakra’s als we verder gaan in de ascensie?

OWS: Andere van je eigen chakra’s bedoel je of anderen?

Vraag: Nee, de onze. Worden we ons bewust van meer chakra’s, extra chakra’s?

OWS: Meer dan 12 bedoel je?  Ja. Er komen er meer en je zal. Naarmate je verdergaat naar de hogere dimensies, zullen deze ook tot leven komen. En nog belangrijker: ze komen terug in je herinnering.

Vraag: Ik denk dat ik door een hele ervaring ga en ik denk … Ik weet dat ik een verandering in mijn longaandoening ervaar waarvan ik voel dat die genezen is. En na mijn begroeting aan Claudia begon ik te hoesten en stikken,werkelijk. En ik voelde mijn hart, toen ik eindelijk ophield met hoesten, voelde ik mijn hartchakra iets ontvangen – ik kon niet vertellen of het ontvangen was of geven – een enorme straal goud, omdat ik een aantal heilige voorwerpen over mijn hoger hart heb, dat doe ik altijd wanneer ik mediteer. En dan ging ik, ik ging naar een hemel die zo goud was dat hij bijna dik van kleur en textuur was. En het was vol met ruimteschepen. Ik bedoel ontelbaar veel en ze hadden zoiets als een feest. Allemaal. En ik kon licht van het ene ruimteschip naar het andere zien gaan en bijna … het is net een tailgate party. [tailgate party is een feest op de parkeerplaats van een voetbalstadion.] Het was gewoon wonderbaarlijk! En toen voelde ik een echte bevrijding van mijn rug op de locatie van mijn longen. En ik, ik weet het gewoon niet, ik voel me een ander persoon.

OWS: Geweldig! Je hebt een bevrijding van opgekropte energieën die je al heel lang heeft tegenhouden en ze worden nu bevrijd. En je ervaart het loslaten hiervan. Het is bij momenten moeilijk omdat het iets is dat nu anders is voor jou. En het is, als deze dingen worden bevrijd, neemt het de lelijkheid of de viezigheid, zou je kunnen zeggen, uit je longen en uit verschillende delen in je lichaam en wordt dit allemaal los gelaten. Dit alles is een prachtig iets dat gebeurt terwijl je door deze transitie heengaat, op dit moment.

En het is een overgang van liefde. Het is niets meer dan dat op dit punt.

Vraag: Toen we de Advance deden, gingen we naar het causale lichaam en ik zag mijn kleuren in het causale vlak. Toen je die meditatie deed met ons en met het causale lichaam verbond, klopt dat? Het opende omdat elke keer als ik begin met manifesteren en creëren, ik de kleuren van mijn causale lichaam zie.

Het was alleen voor mij dat die verbinding als je in het causale lichaam ben, je leert eenvoudigweg hoe je via het causale lichaam moet manifesteren, maar nu ben ik me daarvan bewust. Is dat correct?

OWS: Je leert niet zozeer om te manifesteren, je bent, of beter, je bent opnieuw aan het leren om te manifesteren. Het is een herinnering. Het is iets dat je al eeuwen gedaan hebt. Niet alleen jij die deze vraag stelt, maar iedereen die hier bij ons zijn op dit moment. Jullie beleven allemaal herinneringen als je hier doorheen gaat. Dit is waarom het zo gemakkelijk is voor sommigen van jullie en het is een beetje moeilijker voor anderen, omdat de dingen nog niet helemaal zijn geopend voor sommigen van jullie om te kunnen visualiseren. Maar zoals we altijd zeggen als je de visualisatie niet hebt, maak je daar dan niet druk om. Heb gewoon de intentie om de gedachten te hebben. Je gedachte zal de visualisatie creëren, ook al bent je niet in staat om het te zien. Oke? Dus je hebt deze ervaringen. Zij zijn echt. En blijf gewoon hiermee doorgaan. Oke?

Vraag:  In lijn met de chakra’s waar we ons bewust van worden of bewust van zullen worden, is dat ook in lijn met ons DNA dat zich ontwikkelt tot de 12 strengen?

OWS: Er is zeker een connectie, ja. Je beweegt door veel verschillende aspecten. Terwijl je fysieke lichaam van meer koolstof-gebaseerd naar meer kristallijn verandert, wordt je DNA opnieuw verbonden terwijl je verder gaat. Je bent je er misschien nog niet van bewust. Als je een DNA-test zou laten doen zou het niet zichtbaar zijn voor degene die het onderzoek doet, maar het is iets dat gebeurt op de hogere niveaus in jou. We zeggen altijd dat alles wat zich op het fysieke vlak materialiseert eerst in de hogere gebieden moet worden gematerialiseerd. En dit is wat er nu gebeurt. Je DNA-processen veranderen op de hogere niveaus en zullen op een gegeven moment als alles er geschikt voor is, zullen ze ook in het fysieke vlak materialiseren. Maar je moet begrijpen dat het fysieke vlak waarin je je bevindt zich ook heel snel aan het veranderen is, en als dit DNA-proces plaatsvindt zul je niet langer in het fysieke vlak zijn zoals je het nu kent.

Vraag: Ik wil alleen die vraag bespreken over hoe we eruit gaan zien en wat we gaan worden wanneer we in feite, na de energiegolf, vijf-dimensionale wezens worden. Ashtar liet het me zien. Ik was op een schip en in het midden van het schip was er een grote, wat leek op een lichtstraal die recht omhoog door het midden van het schip kwam. Het was als een hologramlicht. Hij toonde me dat dit is hoe je galactische menselijke lichamen eruit zullen zien. Hij toonde me het DNA, de moleculaire structuur, de kristallijne structuur. Hij toonde me alles, zie je ik was in mijn astrale vorm. Maar hij was echt heel opgewonden. En iedereen om ons heen was zo opgewonden om ons te laten zien of mij te laten zien op dat moment hoe we er uit gaan zien, hoe we ons gaan voelen, wat we van binnen zullen zijn en dat alles aan het veranderen is. En ik wil alleen maar zeggen dat ze daar zo opgewonden zijn. Hij was zo opgewonden om me dit te laten zien en het was gewoon geweldig om te zien hoe geliefd we zijn en hoe opgewonden jullie zijn over deze overgang waar we doorheen gaan. Het was gewoon geweldig om te zien en ik vroeg me af of je daar iets over kon zeggen.

OWS: Ja, we zijn zeker heel enthousiast. Maar we zijn meer enthousiast over hoe enthousiast jullie zullen zijn als dit gebeurt. Het zal iets zijn dat je stoutste verbeelding te boven gaat. Neem je meest wildste Disney-tekenfilm of iets van deze aard en kijk naar de symbologie, en je begint enigszins te begrijpen wat er gaat gebeuren, maar het komt niet eens in de buurt op dit punt. Zie je wanneer dit gebeurt, als je deze ervaringen hebt gehad, zul je in de spiegel kijken en zie je nog steeds jezelf. Je zult jezelf nog steeds zien zoals je eruit ziet, maar je zult je compleet anders voelen. Je zult een lichtheid in je voelen. Je zult de liefde voelen, de gelukzaligheid die door je heen gaat zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld. Degenen van jullie die op dit moment hartopeningen hebben gehad, hebben dat gevoel van geluk gevoeld. Zelfs degene die op dit punt bekend staat als Charles, die dit heel erg heeft gevoeld en dit blijft voelen. En anderen van jullie die dit nu voelen, zijn nog niet eens begonnen te voelen hoe het zal zijn. Dus als je dit voelt, maak je klaar want het zal zo veel meer zijn. En ja, we vieren het omdat we weten dat het nu heel dichtbij komt. We hebben feest gevierd en deze feesten voorbereid, dit feest. We zijn klaar om te feesten mensen! Je hebt geen idee. Veel meer dan elke soort feest waar je ooit bent geweest, tenminste in dit leven. Zoals we blijven zeggen, maak je klaar want het komt eraan. Jullie komen meer en meer tot het feit. Oke?

Vraag: Ja, het was geweldig om te zien wat we gaan doormaken. Ik weet niet wat dit licht deze lichtstraal op het schip was. Het was ongelooflijk. Het was een ongelooflijk stuk lichttechnologie. Ik kan het niet uitleggen hoe ze in staat zijn om dingen met hun handen en hun verstand te bewegen het is ongelooflijk. Ik vermoed dat ik in het astrale was, maar ik herinner het me nog zo levendig terwijl ik wakker was. Het is fantastisch.

OWS: Ja, en jullie zullen, velen van jullie, allemaal op een gegeven moment, zullen deze vermogens hebben om dingen met je geest te bewegen om telepathie te gebruiken. Dus geen gekke elektronische constructies meer, je hebt ze niet meer nodig. Je zult alles met je verstand en je hart kunnen doen en het zal geweldig zijn.

Vraag: Ik heb gewerkt met de 12 chakra’s (hoewel ik er 13 lijkt te tellen) en ik heb gewerkt met de aartsengelen die ermee verbonden zijn  en met hen in verbinding sta. Het is heel erg verbazingwekkend en prachtig en diepgaand, maar ik wil dit checken omdat ik in de war ben over wat een van hen is. Ik heb de causale chacra en de bovenste en onderste ZielSter en ook de Stellaire Gateway. Deze zijn boven het hoofd. En dan is er de marine die zich splitst in de Sacral en de Marine als ik het goed begrijp. En dan heb ik er een onder mijn voeten die de Aarde Ster is. Maar dan hoor ik dat er een andere onder het lichaam is en zou ik er graag mee willen werken en ik vraag me af wat dat is en welke Aartsengel ermee verbonden is?

OWS: Wat we je op dit punt kunnen vertellen is dat het enigszins pre- … wat is het juiste woord … nou, het is gewoon nog geen tijd om dit punt te bespreken. Te vroeg zeg maar. Dat was het woord waar we naar op zoek waren, bedankt. Het is op dit moment een beetje te vroeg. Het komt als je door deze overgang en door je ascensieproces gaat en terwijl je nu verdergaat, in wat men de Transfiguratie noemt. Dit zal je meer inzicht geven als je aan Transfiguratie denkt. Wat betekent dat? Het betekent de volledige overgang van wat je nu bent naar iets heel anders dan je je kunt voorstellen. Het beste voorbeeld dat kan worden gegeven is datgene waar Charles over heeft gesproken, het is zoals in Star Trek, de Transfiguratie, de Star Trek Next Generation-show. Dit, er was één specifieke episode waarin een bepaald wezen op het schip werd getransfigureerd in een licht wezen. Dit wil niet zozeer zeggen dat je op dat moment overgaat in een licht wezen, maar het is het proces waar je doorheen gaat en je zult hiervan iets ervaren terwijl je door dit Transfiguratieproces gaat. Het zal anders zijn vanwege de Aarde, je aardse belichaming en zo moet gebeuren om dit te bereiken. Het gaat er niet om dat één persoon een licht wezen wordt, het gaat erom dat alles in het proces wordt getransfigureerd, als iedereen er klaar voor is. Oke?

Vraag: In ons ascensieproces is ons verteld dat we onze mentoren zullen ontmoeten. Dit zijn onze huidige gidsen die zich daadwerkelijk zullen manifesteren of zijn ze al in onze zielsgroep bij deze bijeenkomsten? Kun je daar verder op ingaan?

OWS: We zouden hier ja en ja op zeggen. Je zult ze beide hebben. Je zult gidsen hebben die fysieker voor je zullen worden, zou je kunnen zeggen, of ze zullen compleet anders zijn dan wat je nu hebt, als ze tot je komen en in veel opzichten zullen ze fysiek worden als het er de tijd voor is, als de frequenties voldoende zijn gestegen en dit proces kan gebeuren. Maar vanaf nu hebben jullie allemaal deze mentoren bij je, ze zijn niet fysiek op dit moment. Je kunt je bewust worden van hen en zeker toegang tot hen hebben als je de verbinding hebt herinnerd en die verbinding weer hebt hersteld, dat is geweldig. Je kunt niets meer hebben dan dat. Maar dit zal zijn, als de mentoren waar we over spreken, dit zal zijn voor degenen die nog niet de verbinding met hun Hoger Zelf hebben, met hun Bron in hen. Het zal hen die impuls geven zou je kunnen zeggen om naar het volgende niveau te gaan.

Dat is wat waar ze voor jou zullen zijn. Oke?

Vraag: Ik heb veel gezuiverd en mijn hart is steeds meer geopend, maar terwijl ik aan het werk was (voor een grote defensie-aannemer), was er een negatieve energie die op mij neerdaalde. Eerst dacht ik waarom krijg ik deze slechte bui en toen besefte ik dat er iets buiten mij was dat op mij neerdaalde. Ik probeerde me er doorheen te werken en ik dacht erover om weg te gaan en naar huis te gaan omdat ik er vanaf wilde komen, maar ik bleef. En ongeveer twee uur later was het over. Ik heb zelfs mijn baas gevraagd of er een bijeenkomst op hoog niveau was waar negatieve energie was. Niemand voelde het behalve ik. Ik herinner me dat ik dacht dit moet ik aan One Who Serves vragen. Dus ik zou het op prijs stellen als je me zou kunnen vertellen wat dat was.

OWS: Ja. Wat we zien, is dat je een licht bent te midden van de duisternis. Dat is de manier om hiernaar te kijken. Je bent omringd door een groot deel van wat we duisternis zullen noemen; kunnen zelfs soms kwade krachten zijn zou je kunnen zeggen. Maar blijf bij het idee van duisternis en niet het licht. En het is soms moeilijk voor je om in deze situatie te zijn, maar je bent daar voor een reden omdat je licht brengt in de situatie waarin er zonder jou, zonder iemand zoals jij, er weinig of geen licht zou zijn. Dus je moet begrijpen dat dit specifieke werk dat je nu doet in de defensie-achtige situatie van het werken met militaire soort dingen – dat is wat je doet? Ben je niet bezig met dit soort dingen?

Vraag: Ja. Het is technisch gezien geen militair, maar iedereen weet dat het wel zo is.

OWS: Ja. Dat is wat we zeggen. Je bent hiermee verbonden. Het heeft dus een bijklank in zichzelf als duisternis. Niet allemaal natuurlijk. Niet alle individuen zijn dat, maar het algemene idee van oorlog, of het verdedigen van oorlog, of dit soorten dingen willen dat oude paradigma van de 3D illusie vast houden. Dus nogmaals, je bent een licht in de duisternis. Je brengt licht overal waar je gaat als je dit toestaat. En er zullen tijden komen en deze zijn er geweest waarin het duister over je heen komt en het moeilijk voor je is om het kwijt te raken op dat moment. Maar je deed het. Dit is wat je moet doen. En als je deze momenten voelt dat dit gebeurt, dat je eruit moet komen, ga er dan een uit. Ga naar buiten. Ga de natuur in. Voel de energie om je heen. Voel het licht om je heen. Kijk naar de zon en voel de energieën van de zon in je komen. Dit zal op dat moment enorm helpen voor je gemoedstoestand en zal enorm helpen met de voortdurende missie. En we benadrukken: jouw missie. Oke?

Vraag: Ik heb geprobeerd of niet geprobeerd, ik was van plan om liefde en licht naar de illuminatie en hun families en hun geliefden te sturen. Maar dan merk ik dat ik later soms bang ben. Ik weet dat dat niet helpt en ik weet niet hoe ik erop moet vertrouwen dat ik veilig ben om dat te doen. Alsof ik op de een of andere manier begin te voelen alsof ik iets uitnodig door er zelfs aan te denken. Dus ik hoopte op enige geruststelling dat ik dat kan doen en me volledig veilig en beschermd voel.

OWS: Ja. In de eerste plaats voordat je iets van deze aard doet, breng het licht in jezelf. Precies zoals je doet in de meditatie, omdat we James in veel gevallen hebben geleid om altijd het licht te gebruiken. Breng het licht door je heen, om je heen, voel het overal om je heen. Voel het als je bescherming. Verbind je dan met diegenen waarover je spreekt, die van de duistere machten, die van de andere kant zou je kunnen zeggen, de schaduwkant. En wanneer je dit doet, ontwikkel je een energetische verbinding met hen. Ze zullen zich er misschien niet bewust van zijn op dat moment, jij kan je er misschien niet bewust van zijn, maar je bent energetisch met hen verbonden. En zij zullen op hun beurt weer energie naar jou terugsturen. Het is misschien niet het soort energie dat je wilt, hoewel, als je in het licht bent, ben je beschermd.

Nu, als je liefde uitzendt, dan is alles wat je terug kunt ontvangen liefde. Zie je? Het wordt naar je teruggekaatst. Je stuurt liefde, alleen liefde wordt teruggekaatst. Ze zullen de liefde misschien niet voelen, of ze kunnen die liefde wegdringen, maar dat is niet aan jou om je zorgen over te maken. Je doet wat er nodig is voor je om te doen in je missie en alles los te laten. Laat God door je werken laat de Bron door je heen werken. Oke?

Vraag: U weet dat Californië mijn thuisstaat is en ik heb mensen horen zeggen dat Californië in brand staat omdat Gaia zich moet ontdoen van de negatieve energie die daar al zo lang is. Maar ik heb het gevoel dat er genoeg mensen zijn gestorven, en genoeg dieren en planten die ik liefheb zijn gestorven, en letterlijk veelvouden van mijn neven, tantes, ooms en mijn zoon staan ​​onder evacuatiebevelen en hun huizen worden bedreigd of eigenlijk in brand gestoken. En de negatieve kant van mijn (onze) familie is zo los van hun Godbron dat ze technologie moeten gebruiken; ze kunnen die technologie gebruiken om enorme orkanen te creëren en honderden centimeters regen in dagen te dumpen!

En je hebt ons gezegd ‘vraag en je zal ontvangen’. Jullie Galactici, zeggen ons dat je niets voor ons kunt doen, dat je niet kunt ingrijpen, tenzij we jullie vragen. We moeten jullie toestemming geven. Nu wil ik deze boodschap richten aan de Bron en aan Moeder Vader God, en aan de Elohim, en de Engelen en de Aartsengelen, en alle Meesters, en al de geliefde Elementalen, en mijn mooie Gaia: Ik wil zeggen – en dit is mijn vraag – ik wil alleen maar zeggen namens mijn geliefde Californië, een staat waarvan ik houd, ik vraag je om ons een evenement te sturen – een regengebeuren of wat voor evenement dan ook dat je wilt doen. Ik zou jullie geen aanwijzingen durven te geven, maar jullie kennen de krachten van de natuur bij naam – en dus vraag ik om wat voor gebeurtenis je ons ook maar wilt geven, een gebeurtenis die mensen op hun knieën laat vallen en zeggen ‘dat was zeker een handeling van God. ‘Dat alles ineens, al die vuren in Californië, van het begin tot het einde van de staat, werden geblust; dat het zo’n machtige gebeurtenis was dat de hele wereld het zou merken. One Who Serves en jullie allemaal in mijn familie van licht, dat is mijn vraag. Wil je deze vuren in Californië blussen?

OWS: Zoveel als we zeker zouden willen dat dit en een groots evenement gebeuren waar alle schepen zouden komen om water naar beneden te sturen of wat ze ook maar konden doen, helaas zal dit op dit moment niet gebeuren. Omdat er een zuivering is die daar gaande is in dit specifieke gebied en andere gebieden over de planeet. Het is in sommige opzichten een bevrijding. Je kunt dit zo noemen, vanwege de energieën, maar het zijn ook de krachten van de duisteren die dit creëren.

Dit is niet zozeer een daad van Gaia zo veel als het krachten zijn die zich laten gelden. En ze brengen iets tot stand waarvan ze denken dat het iets is dat hun zaak zal helpen, zou je kunnen zeggen, met hun nieuwe wereldorde idee. Maar het gaat niet dat effect hebben en het heeft feitelijk een effect van wanneer dit soort catastrofes en calamiteiten gebeurt, dat de goede aard van mensen naar buiten komt.

Terwijl ze voor die tijd geen eens aandacht wilden geven aan hun buurman, maar nu reiken ze wel uit en geven ze voedsel en water en alles wat nodig is om in deze situatie te helpen. Het is alsof het beste in de mens naar voren komt in dit soort situaties en dat is waar. En dit is wat er gebeurt. Het lijkt niet zo te zijn voor degenen die dit ervaren, maar ze zullen terugkijken op deze tijden – ja, ze zijn misschien hun huizen kwijtgeraakt en soms zijn er levens verloren – maar ze zullen terugkijken op deze tijd en zich realiseren wat het was op dat moment. Het was een zuivering die gebeurt, maar er gebeurt zelfs meer. Het brengt de goede wil van de mens naar boven. En dit is hoe je het kunt bekijken om de situatie te helpen.

Nu, met dit in gedachten, je kunt ook doen wat je kunt, om te vragen, als je dit doe, vraag om het stoppen van deze vuren en het brengen van regen en zo. Dit is wat de indianen en anderen gedaan hebben als ze een bepaald soort energie nodig hadden om tot stand te brengen, zoals regen, of het stoppen van bepaalde dingen, of wat dan ook. Ze kunnen dit tot stand brengen vanwege hun verbinding.

[audio-interferentie] Begrijp niet waar dit vandaan komt. Mute dit alstublieft. Het was prachtige muziek …

[sprekend over] Dus hoe dan ook, waar waren we? Om te begrijpen dat er een reden voor alles is. En dit is hoe je het moet bekijken.

Ook al is het moeilijk, ook al ervaar je veel pijn en lijdt je hier van, sommige dingen eindigen altijd positief als je het op deze manier bekijkt. En het is altijd dat we blijven zeggen: alles wordt georkestreerd. Zelfs dit deel. Dus wanneer er iets heel negatiefs is, zoals deze vuren, kun je hier voorbij kijken en het positieve zien dat hieruit zal voortkomen. Wanneer branden wegbranden, brengen ze altijd leven terug. Zie je?

We weten dat dit niet het antwoord is dat je zocht. Je bent op zoek naar een groots evenement, dat is de hele wereld, op dit moment, op zoek naar dat grootse evenement. De gebeurtenis. En dat is onderweg zoals we nu kunnen zeggen.

We moeten het kanaal nu vrijgeven. We moeten het kanaal vrijgeven dus we zullen je zeggen terwijl we vrijgeven, we zeggen jullie dat alles in beweging is. Alles is in beweging en precies zoals het moet zijn. Dit is waar je je aan vast kan houden terwijl je door verschillende soorten situaties, verschillende soorten catastrofes of calamiteiten van verschillende typen gaat, het maakt allemaal deel uit van het proces. En als je door dit proces gaat, laat het dan gewoon toe. En ga door met je leven en wees in je leven op elk moment.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald vanuit het Engels naar Nederlands door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen