18.2.18 “Je bent in het moment voorafgaand aan het Grote Ontwaken”

“Je bent in het moment voorafgaand aan het Grote Ontwaken”

Aartsengel Michael en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change-groep doorgegeven in Phoenix, AZ op 18 februari 2018.

(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.) Zorg ervoor dat u het vraag- / antwoord gedeelte ook leest omdat er veel wijsheid in verwerkt is)

Aartsengel Michael

Ik ben Aartsengel Michael.

Ik ben verheugd om samen te zijn met jullie op dit moment, op dit moment, in deze stroom die zich bij velen van jullie voordoet. Velen van jullie voelen de energieën door je heen bewegen. Velen van jullie voelen de energieën overal om je heen.

Jullie beginnen je te realiseren dat de tijd nabij is, dat de tijd nu is aangebroken. Want we zitten er allemaal samen in. We kwamen hier samen en we zullen hier samen vertrekken.

Dat wil niet zeggen dat jullie allemaal zullen vertrekken, van deze planeet, en terug naar huis gaan omdat je altijd een keuze hebt. Er is altijd keuzevrijheid. Dit is een vrije-wilzone. Je zult altijd een keuze hebben waar je wilt zijn. Of het nu doorgaan op deze planeet of naar de schepen is en naar huis gaan, wat je thuis zou noemen, het terugzien van veel lang verloren vrienden, familieleden.

Want vele duizenden en duizenden en duizenden jaren geleden, gemeten naar deze tijd, maar zoals je weet verlaat je het gevoel voor tijd. Je gaat naar een gevoel van ‘geen tijd’. Velen van jullie ontdekken dat de tijd schijnbaar versnelt naar jullie inzicht. Het versnelt en vertraagt ​​tegelijkertijd. Jullie zijn allemaal, nu, op dit moment, in deze tijd hier om te doen wat jullie hier kwamen doen.

Velen van jullie bevinden jezelf, jullie bevinden jezelf nu allemaal in deze groep. Je bent hier niet toevallig, per ongeluk. Zoals je nu hebt geleerd, zijn er geen ongelukken. Alles wordt georkestreerd. Je bent in deze groep om te trainen, te leren, om te starten met je missie. Alles wat je hier kwam doen, ben je nu aan het volbrengen. Die tijd is nu. Je bent in het moment, de momenten voordat de onthullingen steeds meer naar jullie toe komen.

Aan hen die ogen hebben om te zien en oren om te horen, jullie hebben het al gezien en gehoord. Maar voor velen daar die nog niet de ogen en oren hebben, beginnen al een vermoeden te krijgen. Gewoon een gefluister wat binnenkomt om hen te vertellen dat niet alles is wat het lijkt en dat ze beginnen te ontwaken. Bewustzijn ontwaakt op deze planeet. En terwijl het bewustzijn blijft ontwaken, stort het oude paradigma, de oude driedimensionale illusie waar je al zo lang deel van uitmaakt, overal om je heen in.

Het moet afbrokkelen. Het moet naar beneden komen om vervangen te worden door het nieuwe, het nieuwe begrip, de nieuwe liefde, het nieuwe bewustzijn, en het opnieuw ontwaken van alles wat er is, altijd was en nu is.

Zoals ik al zei, je bent op de momenten voorafgaand aan dit grote ontwaken. Als we momenten zeggen, zou je misschien weken en maanden kunnen zeggen. Maar het is nog steeds een relatief korte tijd, zoals jullie de tijd meten, want alles staat op het punt om op verschillende manieren te worden onthuld en het komt uit vele verschillende richtingen. Diegenen van jullie die binnen deze groep hebben getraind en gewerkt, aan jezelf hebben gewerkt, komt nu de tijd dat je gaat helpen door met anderen te werken, om anderen helpen wakker te maken als ze er klaar voor zijn.

En vele, vele anderen zullen blijven ontwaken en gereed zijn net zoals jij enige tijd geleden bent ontwaakt. Net zoals de wekker afging voor jou, zo zal het ook voor veel andere gaan. En als ze bij zichzelf beginnen, beginnen te herinneren, zullen ze naar je uitreiken net zoals jij naar ons hebt uitgereikt omdat alles een proces van symbiose is. En zoals we vaak zeggen, alles wordt georkestreerd en jullie, jullie allemaal, zijn een essentieel onderdeel van die orkestratie. De volledige orkestratie, het volledige concert kan niet zo mooi zijn als het kan zijn zonder de muziek die door ieder van jullie wordt gegenereerd. Niemand van jullie kan hiervan worden gescheiden. Weet dat altijd. Jullie zijn allemaal vitale delen van het geheel.

Ik ben Aartsengel Michael.

Er zal nog veel meer komen in de komende tijd, in de tijd voorafgaand aan de volgende Advance van jullie. Want we zullen een groot deel zijn van de dingen die op dat moment gebeuren. En veel dat gebeurt op dat moment zal afhangen van alles wat er voorafgaand gebeurt.

Al mijn vrede en liefde is met jullie allemaal. IK BEN Aartsengel Michael en mijn Blauwe Zwaard van Waarheid is nu op jullie allen ingesteld terwijl de Waarheid voortgaat.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

Hier One Who Serves om dit proces voort te zetten, deze verbinding voort te zetten, dit begrip, al deze dingen die gaande zijn die je ervaart. En die je zult blijven ervaren terwijl deze dagen en weken verder gaan.

We hebben het over de dingen die in jullie gebeuren. Niet zo zeer buiten je, hoewel er ook in dat opzicht veel gebeurt. Maar zoals we vaak zeggen, blijf altijd in het perfecte nu, wees altijd bereid om met de stroom mee te gaan en alles in je leven te laten gebeuren dat moet gebeuren. Als je merkt dat je in een doodlopende straat bent, is het misschien tijd om verder te gaan. Maar stel jezelf innerlijk in. Ga naar binnen en vind het antwoord daar. Het is er altijd, maar je moet het vragen.

Zovelen van jullie gaan door je leven en je doet het helemaal alleen, omdat je voelt, dat je zwak bent als je uitreikt naar hulp van anderen; zeker voor hulp van degenen in de onzichtbare gebieden zoals ons, jullie gidsen, en alle anderen. We zijn meer bij je dan je je zou kunnen voorstellen. Maar dat wil niet zeggen dat we je privacy schenden. Dat zullen we nooit doen. Je kunt elke ervaring hebben in je leven en maak je geen zorgen dat we afluisteren of iets van deze aard, tenzij je dat wilt. Tenzij je ons vraagt ​​om er te zijn. En als je het vraagt, zijn we er meteen. Je zult het antwoord misschien niet altijd meteen krijgen, het komt misschien niet altijd meteen naar je toe, maar het zal komen. Daar kun je op rekenen.

En dat is zeker het geval als je verder gaat door deze overgang waar je nu doorheen gaat, jullie gaan allemaal door deze overgang. Terwijl je door deze overgang gaat, zul je veel, veel meer ervaren. Veel meer verschillende pijntjes en kwalen en dingen waar je het over hebt gehad en hoewel je weet dat het geen pijntjes en pijnen zijn die voortkomen uit ziekten en dit soort dingen, maar het zijn pijntjes en gevoelens, eerder gewaarwordingen die je hebt vanwege de veranderingen die in je plaatsvinden, de downloads, de derde oogopening, al deze dingen die gaande zijn.

Jullie opening van het Hoger Hart: dit is erg belangrijk. Ieder van jullie heeft een ervaring en zal meer ervaring hebben als je Hoger Hart meer begint te openen. Je hebt daar misschien een apart gevoel. Misschien zelfs wat pijn in dat gebied. En het kan soms zelfs aanvoelen alsof het het begin is van een hartaanval. Maar dat is niet zo. Als het blijft, zoek dan hulp, maar als het iets is dat alleen maar een sensatie is, is het tijdelijk. Jullie Hoge Harten openen zich wijd. Velen van jullie ervaren dit of zullen dit gaan ervaren.

Jullie spraken over je vijfde chakra en het hoesten en dit soort dingen dat bij velen van jullie gaande is, dit gebeurt en zal steeds meer bij jullie gebeuren. Het is een uitdrukking of een verandering in je chakra-systeem dat gaande is. Het is aan de gang omdat jullie lichamen veranderen, verschuiven, kristallijn worden. We hebben echter gezegd dat het niet iets is om naar een dokter te gaan om een MRI te maken en dat ze zeggen oh, je bent nu helemaal kristal. Dat gaat niet gebeuren. Je cellen zullen niet zo kristallijn lijken voor degenen die niet de ogen hebben om te zien. Maar degenen dat wel hebben, zullen het opmerken. Je zult het in je zelf merken en gewaar worden als het meer en meer gebeurt.

Zijn er vragen voor One Who Serves ?

V & A

Vraag: Ik was op het werk gevallen en daarna was mijn hart niet helemaal in orde. Dus ik ging weg en ruste enige tijd waarna ik meende: het is tijd voor groter en beter werk , en als ik daar werk wil ik  extra liefde en licht ontvangen. En de suggestie was om humanitair werk te zoeken. Ik bekeek het en ik dacht bij mezelf, als dat is wat ik zou moeten doen, zal ik dan geen armoede of gebrek hebben. Welk type humanitair werk zou ik moeten doen om de Bron te dienen als we willen opstijgen naar de vijfde dimensie?

OWS: Allereerst zijn er zeker geen ‘moeten’ hier. Dus wanneer je zegt “moet ik dit doen”, “zou ik dat moeten doen”, dan is het antwoord nee, want wees niet gefocust op dat gebied. Dat is een driedimensionaal begrip, een driedimensionale illusie dat er die ‘moeten’ zijn in je leven. Denk nooit op die manier. Alles gebeurt zoals het moet. Dus als je merkt dat je in een positie, baan of wat dan ook zit, een relatie die niet werkt voor jou, dat niet goed voelt voor jou en je hebt het gevoel dat het tijd is om verder te gaan, zoals James zei eerder, als het tijd is om de deur te sluiten, als je die deur sluit, zal een raam voor je opengaan en kun je door dat raam naar buiten gaan. Maar dat venster gaat niet open, dat venster naar een nieuwe mogelijkheid gaat pas open als je klaar bent om de deur te sluiten. En dat is heel moeilijk voor velen van jullie door het veranderingsproces gaan. Maar soms is er een behoefte aan verandering als je de roeping in jezelf voelt. Oke?

Oh, daar was nog een deel. Als er een besef is dat er geen armoede zal zijn en dit alles, waarom dan bezorgd zijn over het aangaan van humanitaire inspanningen?

Dit alles zal voor zichzelf zorgen terwijl je door deze overgang blijft gaan. Naarmate de monetaire of financiële situatie over de hele planeet verbetert – niet alleen voor een paar maar over de hele planeet terwijl dit hele proces doorgaat – zult je merken dat alles voor zichzelf zal zorgen. Je zult merken dat je veel meer financiële middelen zult hebben dan voorheen en dat je in staat zult zijn om veel meer te helpen dan voorheen. En dit zal het begin zijn.

Dit is waar de lichtwerkers en lichtkrijgers op worden voorbereid. Daarom is over deze gelden gesproken. Niet om je rijk te maken, dat is zeker niet de bedoeling; dat is het oude paradigma. Het is niet om rijk te worden. Het is om rijk te worden van geest en meer en meer te kunnen delen wat je hebt. De Bron in jou kunnen dienen. En als je de Bron in je dient, dien je alles. Zie je?

Vraag: Er is ons verteld dat er in de nabije toekomst geen grenzen van landen op aarde zullen zijn en ik neem aan dat er in plaats daarvan een soort van Aarde Raden zou zijn. Dus hoe zou dat eruit zien en hoe zouden mensen daarvoor worden geselecteerd? Wie zal het selecteren doen en zitten er mensen uit deze groep in?

OWS: Fantastische vraag! We kunnen je vertellen dat er in de toekomst, zoals je zegt, steeds minder grenzen zijn tussen landen en staten, omdat de barrières steeds verder zullen afnemen. De barrières die jullie van elkaar scheiden, dit begon allemaal met de Toren van Babel, als je dat verhaal kent, toen velen in veel verschillende talen begonnen te spreken. Een deel daarvan is fictie, maar een deel ervan is ook echt; dat het scheiding begon te creëren, niet alleen van elkaar, maar van de Bron zelf in jou. Maar dat gaat allemaal veranderen en het verandert nu terwijl je door dit proces gaat.

Je gaat naar een nieuw rijk, zou je kunnen zeggen. Een nieuw rijk om het te begrijpen in de driedimensionale wereld maar naar een oud rijk, zou je kunnen zeggen, om je alles te herinneringen wat je eerder hebt meegemaakt. Dit komt allemaal terug naar jou. Nu was er een tweede / een laatste deel van die vraag en dat ging over deze specifieke groep, niet waar?  Dat vroeg je toch?

Vraag: Ja. Ik vroeg hoe de Aarde Raden eruit zou zien, hoe zouden mensen ervoor geselecteerd worden, wie de selectie doet, en zouden mensen uit deze groep erin zitten.

OWS: Ja. Er zal een verandering zijn in je overheidssystemen. Er zal verandering komen in jullie royaltysystemen op de hele planeet waar koningen en koninginnen een gevoel van het verleden zullen worden. Ze zullen niet doorgaan, want dat is afscheiding. Er zal binnen jullie regeringen over de hele planeet verandering komen, zowel in dit land als in veel andere landen, waar het hebben en niet-hebben niet zal bestaan. Er zal niemand zijn die de rest van de mensen zal overheersen, want dat is opnieuw afscheiding.

Er zullen raden zijn die zullen worden opgericht. Net zoals er overal in het universum raden zijn door het hele universum. Overal zijn er raden. En dit is de manier waarop het op deze planeet zal gebeuren, waar je vele verschillende raden zult vormen. En ja, er zal op een gegeven moment een Galactische Raad of liever een Wereldraad zijn die zal voorschrijven … verkeerd woord …zal  helpen om te ‘begrijpen’ wat er nodig is om deze planeet te zien als een galactische beschaving,  of als een deel van de galactische beschaving. Zelfs een deel van de Galactische Federatie.

Dit zit allemaal in het proces. Met betrekking tot wie dit zal kiezen, je zult dit zelf kiezen. Jullie allemaal. De mensen zullen het kiezen. Er zal geen partijsysteem zijn zoals er nu is. Er zullen geen anderen zijn die alle beslissingen zullen nemen. Dat zal niet zo zijn. Maar het zullen degenen zijn die in een positie zijn om te kunnen helpen en deel van het geheel kunnen zijn. Met andere woorden, er zullen mensen zijn die het woord ‘verkozen’ niet zullen gebruiken omdat ze niet zullen worden gekozen, maar ze zullen gewoon tevoorschijn komen – en zij zullen degenen zijn die niet de baas zullen zijn, maar die in een positie zijn waar ze van grotere, grootste hulp kunnen zijn.

De manier waarop we je kunnen helpen om dit te begrijpen, is het systeem van Ashtar en Sananda en alle anderen. Ze bevinden zich niet in controleposities maar zijn in verantwoordelijke posities. Dus hun verantwoordelijkheid en hun vaardigheden dicteren waar ze zich bevinden in relatie tot elk type hiërarchie. Zie je? Het is heel anders dan de manier waarop het nu is. Maar dit zal deel uitmaken van de overgang. Je gaat niet van een regering die je nu hebt over in een raad, maar het zal een geleidelijke overgang zijn als onderdeel van de hele omschakeling die gaande is. Oke?

Vraag: Hij wilde ook weten of mensen uit deze groep daarin zullen worden opgenomen?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is, denk aan de Twaalf van Twaalf van Sananda. Als je begrijpt waar dat over gaat, zoveel als je toch al weet op dit punt, dan zal dat je antwoord zijn. De Twaalf van Twaalf. De Twaalf Tafels en de Twaalf Tafels binnen de Twaalf. Oke?

Vraag: Ben ik een van de projecties van de Blauwe Dame op Aarde en is het via haar dat ik die verbinding heb met de Raad van Twaalf?

OWS: We begrijpen het eerste deel niet. Ben jij een van de wat?

Vraag: Ben ik een projectie van de Blue Lady Ananna / Ennana [phon ??] Ashtar.

OWS: Wat we je kunnen vertellen zonder je te veel te zeggen, omdat dit iets is dat van binnenuit komt, maar omdat je die vraag stelt, is het al enigszins naar je toe gekomen en ben je op zoek naar een bevestiging. En wanneer iemand op zoek is naar een bevestiging, geven we deze altijd aan je en zeggen dat je de bevestiging in jezelf moet vinden. Je hebt al de indicatie gekregen en het is als een van die dingen die we vaak zeggen, dat je fluisteringen in je ontvangt of dat er soms zelfs schreeuwen  naar je toekomen en je denkt, oh dat is gewoon mijn verbeelding, ik verzin dit . We kunnen je vertellen wanneer je dat doet, dan hoor je niet wat er werkelijk naar je toekomt. Dus in antwoord op uw vraag ja.

En we kunnen je het vertellen omdat je het al hebt ontvangen.

Vraag: U zegt dat de zon rond de aarde draait. Hoe is dat mogelijk als we wetenschappelijke studies hebben dat de aarde rond de zon draait?

OWS: In de eerste plaats waar heb je gehoord dat de zon rond de aarde draait? Waar heb je dat gehoord?

Vraag: Um … [Lange pauze] Het spijt me. Ik weet het niet zeker. Er is mij verteld dat je zoiets hebt gezegd.

OWS: We denken niet dat we dat ooit zouden zeggen, want dat zou belachelijk zijn. Dat is bijna net zo belachelijk als het idee dat de aarde plat is. [Gelach]

Vraag: Ik wou het zeker weten.

OWS: Zeker draait de aarde rond de zon omdat er een Centrale Zon in het zonnestelsel is, er is een centrale Galactische Zon waar het hele zonnestelsel omheen draait en daaraan voorbij en nog verder. Er zijn Centrale Zonnen waar sterrenstelsels omheen draaien en uiteindelijk is er een Universele Zon waar alle sterrenstelsels om heen draaien rond deze Universele Zon. Zie je?

Maar het gaat veel verder. Begrijp gewoon dat het de microkosmos en de macrokosmos is. De Aarde roteert zeker rond de Zon en alle planeten in het zonnestelsel draaien rond de Zon. En verder en verder weg. Het sterrenstelsel zelf, om dit een beetje verder te brengen, het sterrenstelsel, de Melkweg, het Melkwegstelsel beweegt zich volledig naar een ander ruimtegebied. Dit is de reden waarom de energieën veranderen en verschuiven en dat ook zullen blijven doen. Jullie gaan vele, zelfs duizend en meer jaren naar een prachtige energie, terwijl jullie dit deel, dit nieuwe deel van de Melkweg, binnengaan. Dit is de reden waarom er veel gebeurt op dit moment. Het was allemaal lang geleden voorspeld. Ja, zelfs “In een sterrenstelsel ver ver weg.” [Gelach] We weten dat velen van jullie dat binnensmonds zeggen.

Vraag: Wilt u alstublieft de betekenis van vandaag 18 februari (2018) delen? Op veel verschillende plaatsen werd verteld dat het de eerste dag van het Aquariustijdperk zou kunnen zijn. Kun je ons iets vertellen over wat deze datum voor ons allemaal betekent?

OWS: Deze dag die je nu hebt betekent veel, omdat je op de voorgrond staat, je bent aan het begin, zou je kunnen zeggen, van de omschakeling, de volledige omschakeling, de overgang naar voltooiing zoals we hebben besproken. Veel van wat tot nu toe is gebeurd, was de voorbereiding, en er zijn ook wat vervullingen gebeurd in het afgelopen jaar. Maar je bent nu in het jaar van voltooiing waar veel dat eerder is gebeurd en dat eerder in het proces is geweest,binnen het jaar waarin je je nu in bevindt, voltooid zal zijn. Dit is dus een belangrijke tijd, in de zin van tijd / jullie tijd, zoals jullie die meten. En zoals we het ook meten, omdat we hier ook zijn. We zijn in een mum van tijd en op tijd wanneer we dat moeten zijn. Dus als we bij jullie zijn, zijn we in jouw tijd. Begrijp je dit?

Vraag: Ik wou u vragen stellen over deze recente schietpartij op die school. Natuurlijk was dit een daad van de cabal en stierven deze individuen daadwerkelijk zoals we hier op aarde sterven. En eveneens, ik wil niet vragen hoelang dit zal doorgaan, want ik weet dat je daar geen antwoord op kunt geven, maar hoe kunnen wij als lichtwerkers het zien in dit verband, vooral wetende wat we weten of wat we denken dat we er van weten. Ik bedoel, hoe kunnen we gewoon met dit alles omgaan?

OWS: Je kunt dit door gewoon te zijn. Laat alles om je heen draaien. Met andere woorden, jij bent in het oog van een orkaan. Laat alles om je heen draaien. Laat alles afbrokkelen en neerkomen om je heen en jij bent in het oog. Jij bent in het perfecte nu. Wees je bewust van wat er gebeurt maar raak er niet bij betrokken. Word niet boos, word er niet emotioneel van. Dat betekent niet dat als er mensen zijn die stierven je er niet om mag huilen. Dat is oke. Maar laat het je niet raken gedurende een langere periode. Wees in het nu, wees in de stroom. Weet dat alles georkestreerd wordt.

En als dit soort dingen zich voordoen – zoals je weet is dit wat je een valse vlag noemt wat er gebeurde, het is een proces dat heeft plaatsgevonden, maar er is veel meer achter de schermen dat je zeker niet wordt verteld. Net zoals er veel achter-de-schermen van 9/11 was wat je nooit werd verteld, en het bombardement in Oklahoma City dat je nooit werd verteld, en de Boston-bombardementen en al deze bombardementen, dat je nooit is verteld.

Maar ook al kunnen er dingen gebeuren, ze gebeuren met een reden die niet verwant is met de Nieuwe Gouden Eeuw. Met andere woorden het komt van de cabal;  Hun allerlaatste inspanningen, ze doen wat ze altijd al hebben gedaan, het heeft eerder voor hen gewerkt. Maar nu werkt het niet meer, want als een van deze dingen gebeurt, wat is het eerste dat de meesten van jullie zeggen: dat was een valse vlag. Dat is niet wat er echt gebeurt. Wat we op het nieuws horen, is niet zoals het echt gebeurde. Dat is wat je zegt, niet waar, onmiddellijk wanneer je deze dingen hoort. Dan keer je je om. Je blijft niet langer naar het nieuws luisteren. Is het niet? Je wendt je af en zegt, dat dit weer een van deze valse vlaggen is. Dit is de zoveelste keer dat de cabal probeert je aandacht te trekken en  de aandacht proberen af te wenden van iets anders dat gaande is.

Ze zijn nu bang. Ze rennen naar de heuvels, zou je kunnen zeggen, vanwege de waarheden die naar buiten komen. Ze komen in een storm. Dit is de stilte vlak voor de storm mensen. Je komt op het punt waar al deze dingen steeds meer geopenbaard zullen worden en alle mensen die naar het nieuws luisteren, naar het nieuws kijken, dwepend over elk woord dat gezegd wordt, gaan steeds meer beseffen dat ze voorgelogen zijn, dat dit … al deze dingen dekmantels zijn. En als ze tot dit inzicht komen, zal het ontwaken  meer en meer plaatsvinden over de hele planeet.

In sommige opzichten gebeurde er iets geweldigs toen die valse vlag gebeurtenis in Hawaï en Japan met de raket plaatsvond. Dat was bedoeld om nog een 9/11, een enorme 9/11 gebeurtenis te creeren. Maar het werd natuurlijk gedwarsboomd voordat het enig effect kon hebben. Maar het had een tegengesteld effect van wat ze wilden, omdat velen dit zagen en velen beseften toen dat de antwoorden van de overheid niet echt waren. Het kan niet waar zijn, zie je. Ze realiseren het voor wat het is. Oke?

Vraag: Als dit door gaat en we weten dat de cabal de mensen willen ontwapenen met hun plannen en intenties om nog meer te kunnen overnemen en controleren met de krijgswet, maar zou het kunnen dat dit wordt omgedraaid? Ik bedoel, want van nature is ontwapening voor de mensen van het licht een doel. We willen niet dat mensen geweren gebruiken of hebben. Dus kan deze ontwapeningsbeweging worden omgedraaid voor de krachten van het licht? En zijn de jongeren daar nu bij betrokken?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat de krachten van het licht hier achter zitten. Ze zijn achter de schermen aan het werken om dit naar beneden te brengen, alles van het oude regime, oude paradigma’s om het op de knieën krijgen van de cabal. Ze doen er alles aan om dit te bereiken zelfs tot het punt dat ze hun leven opofferen. Veel levens worden opgeofferd voor het grotere goed en bereiden al diegenen voor die na hen komen; jullie die hierna komen.

Degenen onder jullie die niet je leven opofferen, maar je bent je aan het voorbereiden op je missies om dan in staat te zijn om onder het publiek te zijn, zoals de discipelen deden – dit is een hint die wordt gegeven – want jullie gaan dan uit en delen en verspreiden het woord, verspreid het licht. Dit is waar jullie allemaal op voorbereid zijn.

Als dit niet is wat je wilt, dan is deze groep niet voor jou omdat dit is waarvoor deze groep wordt voorbereid en nog veel, nog veel meer. Het idee van Ancient Awakenings waarvan Peter sprak, vorige week, omdat dit het ontwaken is van de oude herinneringen in jou. Dit is de reden waarom deze groep deze naam kreeg, waarom James deze naam kreeg om te gebruiken, om de oude herinnering binnenin jullie wakker te maken. En als deze oude herinneringen in je wakker worden, dan ben je in je kracht, krijg je de kracht om verder te gaan en alles te delen wat je weet als de behoeften ervoor opkomen. Oke?

Vraag: Ongeveer 18 of 20 maanden geleden lag ik in bed met een hele slechte [??] en opeens begon ik me echt geweldig te voelen, alsof ik in de puurste vorm van extase was. Het was een heel natuurlijke en zeer pure energie die ik ongeveer 1 tot 1 1/2 uur voelde en ik dacht dat het een soort kosmische download was. In die tijd wist ik niet van de komende zonnevlek. Meer recent had ik een intuïtie dat wat ik had meegemaakt was misschien hoe de flits zou zijn. Dus ik zou graag willen weten wat het was vanuit jouw perspectief en ik wil dit delen met de groep om hen te laten weten dat als dit is wat de flits zal worden, het echt geweldig is.

OWS: Dit was een voorloper voor jou en anderen die dit soort dingen hebben meegemaakt en waar je een gevoel van gelukzaligheid over je heen krijgt dat soms onbeschrijflijk is, het komt gewoon over je heen en je voelt het en je merkt dat je in de gelukzaligheid komt. Dit is een voorbode van wat er in die flits komt, zoals je zegt, in de Galactische Centrale Puls, of in het Evenement, of in de overgang, of hoe je het ook maar wilt noemen. Er zijn veel verschillende namen voor hetzelfde. Maar dit is een vertoning voor jou en voor anderen die dit hebben gehad, dat het gewoon een deel er van is, en ik zeg nu een deel van hoe het zal zijn. Je hebt nog geen idee hoe het precies zal zijn! Het gaat je stoutste verbeelding te boven en we weten dat velen van jullie een grote verbeelding hebben, maar je hebt nog geen idee hoe geweldig het zal zijn. Oke?

We moeten nu het kanaal vrijgeven.

Wat we je kunnen vertellen is dat er veel aan verandering onderhevig is, zoals je vaak hoort en je door deze transitie heengaat. Deze overgang neemt je elke dag mee, elke maand, door deze vele veranderingen die nu gebeuren en nog gaan komen zowel binnenin als buiten jezelf. Alles is een proces van een wervelende dervish of een wervelende orkaan overal om je heen, zoals eerder werd gezegd en jullie zijn degene die in het oog van deze orkaan zijn. Dat is waar je doorheen alles in wilt blijven. En als we tegen je zeggen dat je je veiligheidsgordels moet vastmaken omdat alles hobbelig wordt en dat soort dingen … we maken geen grapje! Er komen wat hobbels in het vooruitzicht. Er zal af en toe een gevoel zijn van ‘Kansas verdwijnt’.

Maar het zal een geweldige tijd zijn als je het in dat opzicht bekijkt. Als je de schoonheid ervan ziet in plaats van de lelijkheid. Dat geldt voor iedereen te allen tijde. Altijd en op alle manieren. Wanneer je rondkijkt en naar de wereld om je heen kijkt als je de lelijkheid ziet, dan is dat wat er voor jou is. Maar als je door de lelijkheid heen kijkt en je ziet de schoonheid die er is, dan is dat hoe jouw wereld eruit zal zien.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.

Vertaald vanuit het Engels naar Nederlands door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen