18.2.11 “Verlaat het heden niet voor de toekomst waardoor je vergeet in het nu te leven”

“Verlaat het heden niet voor de toekomst waardoor je vergeet in het nu te leven”

Deze berichten werden tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change- groep in Phoenix, AZ op 11 februari 2018 doorgegeven.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld. Zorg ervoor dat u het vraag / antwoord-gedeelte opneemt, want er wordt veel wijsheid in doorgegeven)

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

(OWS volgt ons allemaal die de Ohm chant zingen) Hoe voel je je nu? Ben je buiten adem? Of heb je er adem aan toegevoegd? Heb je energie toegevoegd?

Het gaat allemaal om het toevoegen van energie, het creëren van energie, het verhogen van de trillingen. En soms is het nodig om dit te doen. Soms is het erg belangrijk om dit te doen. Je kunt het in gedachten doen als je wilt, maar als je in staat bent om te zingen. Zing. Laat iedereen bij je in de buurt weten dat je aan het Ohmen bent. Probeer het, misschien vind je het leuk.

Ze zullen zeggen, wat is daar gaande, die gekke buren van ons. Ze zijn er weer mee bezig. Want het is een geweldig gevoel wanneer je Ohmt, wanneer je resoneert. Niet alleen als je resoneert in een groep – dat is zeker prachtig – maar als je de resonantie in jezelf voelt het resoneren in jezelf. Dat is belangrijk. Dit kan je niet genoeg doen. Als je in het oostelijk deel van de wereld bent en je doet de regelmatige meditatie dan verhoog je je vibraties.

Maar in je alledaagse leven, je drukte, overal heen gaan, her en der of wat die woorden ook zijn, dan ben je, dan ervaar je de voortdurende driedimensionale illusie waar je in verstrikt bent geraakt of liever waar je jezelf doelbewust hebt in opgesloten. Je hebt dit doelbewust gedaan. En het is tijd om er bewust uit te komen. Het is nu tijd om je vibraties te verhogen. Zoek de resonantie in jezelf en verhoog je vibraties naar het hoogste niveaus wat je kunt. Laat het gaan, laat het allemaal gaan. Laat het zijn. Zie je? Laat het gaan, laat het zijn, laat alles eruit.

Wees niet bezorgd over hoe je klinkt, of wat je aan het doen bent, of iets van deze aard. Laat het gewoon los en laat het zijn. Oke?

Nu, terwijl je doorgaat de komende tijd, liggen er belangrijke tijden in het verschiet maar onthoud altijd en we moeten je steeds opnieuw eraan herinneren, wees in het nu. Ga niet uit het heden naar de toekomst. Kijk niet alleen naar de toekomst en vergeet niet om in het moment te leven. Dat is zo belangrijk. Leef altijd in het moment. Door te weten dat je in het moment leeft, bereid je je voor op de toekomst. En de toekomst die je aan het voorbereiden bent — jullie allemaal als een collectief jij van deze planeet — je creëert een prachtige toekomst voorbij alles wat je je maar kunt voorstellen. En we weten dat je een heel levendige verbeeldingen hebt. We horen veel van de dingen die je zegt over naar de astrale wereld gaan en seks hebben en al dit soort dingen. Het is allemaal prachtig en ja, er is enige waarheid voor sommige van de dingen die je zegt. Niet precies zoals jij het zegt … zeker niet precies zoals sommigen van jullie denken [gelach] het zeggen en er niet voor uitkomen, daarom zeggen wij het voor je, zie je. Je ervaart zoveel veranderingen die nu door je heen gaan, maar als je er echt op door gaat, heb je deze veranderingen eerder doorgemaakt. Je bent hier al vele malen doorheen gegaan. Degenen van jullie die van systeem naar systeem zijn gegaan en van planeet naar planeet en hetzelfde steeds weer opnieuw ervaren met hier en daar kleine variaties. Dit gezegde wat jullie hebben, ‘ben er geweest, heb dat gedaan’, is heel, heel waar. Je hebt dit allemaal grotendeels gedaan. Een paar, een paar verschillen hier en daar, maar meestal heb je dit allemaal eerder gedaan.

Sommigen van jullie hebben keer op keer ervaringen opgedaan waar je aan het kijken was, je observeerde wat er aan de hand was. Je nam geen deel aan de gebeurtenissen die plaatsvonden. Maar, nu, degenen van jullie die hier en nu zijn – en zeker als ik tot je spreek, je bent hier en nu – dan ervaar je het participerende deel hiervan; het zijn van de krijger. En dat is erg belangrijk.

En volgende week, we hebben het deze week niet gedaan, omdat er een behoefte was om de energieën te verhogen … niet hier in deze kamer. Daar hebben we het niet over, maar ook dat, maar we hebben het over het verhogen van de energieën in ieder van jullie en vooral in degene waar we door spreken. Het was belangrijk om de energie te verhogen voor deze persoon. Omdat er de komende weken dingen komen en zelfs de volgende week als jullie weer bij elkaar zijn. De volgende zondag is Aartsengel Michael bij je. We vertellen je dat alvast, omdat hij een heel belangrijke boodschap brengt op dat moment.

Iets waar velen van jullie naar uitgekeken hebben. Op dit moment heeft James geen idee waar we het over hebben, maar dat is een beetje zoals het gaat. Dus we vertellen je nu dat er een aantal belangrijke gebeurtenissen komen die nu al in het proces zijn.

Veel dingen die op de achtergrond gebeuren, waarvan je nog niets afweet, of waarvan je weet dat ze echt zijn. Dit is allemaal echt. Dit is geen cover-up die we aan het uitvoeren zijn. We vertellen je gewoon dat de cover-ups ten einde zijn. Behoorlijk. Het kan nog een klein beetje doorgaan, maar het zal steeds minder en minder worden. Meer waarheden zullen doorkomen, er doorheen filteren, onthuld worden en je zult merken dat alles inderdaad georkestreerd is zoals we al een tijdje zeggen.

Dus houdt allemaal de veiligheidsgordels vast, want er komen verbazingwekkende tijden aan. En sommigen ja, zullen een beetje hobbelig zijn bij momenten, maar dat komt door de  driedimensionale illusie, het paradigma waar je in geprogrammeerd bent, wat tot een einde komt. En als een paradigma ten einde loopt, stort het in en is er chaos. Chaos gaat voor de orde, zie je. We hebben het hier niet over de nieuwe wereldorde. We hebben het over de orde die uit de chaos komt. De orde die het zal overnemen in termen van het naar je toe brengen, naar het weten van de Nieuwe Gouden Eeuw.

En het zal een Nieuwe Gouden Eeuw worden. Het wordt al een Nieuwe Gouden Eeuw. En als je ernaar kijkt vanuit het punt waar alles één is, ben je al in de Nieuwe Gouden Eeuw. Zie je?

Alles wat we horen, die dingen waar je het over hebt in termen van 6D en 5D en 4 en 3D en zo. Je zit al in deze D’s op dit moment. Je bent in 3D en werkt richting de 4D. Vaak ben je niet meer in de 3D. Je opereert in de 4e en 5e dimensie. En zelfs ja, soms ga je verder in de ervaringen die buiten je weten vallen en buiten je begrip vallen. Dan ben je in die hogere dimensies. Maar zoals sommigen van jullie zullen begrijpen, dat komt omdat je daar  eerder bent geweest. Je gaat gewoon terug naar huis. Zie je? Dit gaat allemaal over thuiskomen.

Dit is het ascensieproces. Je gaat nu door het ascensieproces. Je gaat de overgang ervaren terwijl je er doorheen gaat. Je gaat nu door de overgang, soms zal het een beetje verontrustend voor je worden, maar op andere momenten zal het geweldig zijn. Het hangt helemaal af van hoe je naar de dingen kijkt; hoe je de dingen ziet. Als je rondkijkt en je ziet de lelijkheid die veel van de mensen in de wereld zien, dan is dat wat het voor jou zal zijn. Dat is de tijdlijn die je aan het maken bent.

Maar als je rondkijkt en niet alleen de chaos ziet maar de schoonheid en de orde door de chaos ziet, dan zal dat het voor jou worden. Dat is de tijdlijn waar je nu naartoe gaat. Zie je?

Dus als jullie elke zeven dagen samenkomen zoals je nu doet, is dat belangrijk. Er is natuurlijk geen moeten, maar het is belangrijk voor jullie om je als een groep te verzamelen, samenkomen om samen te ervaren, samen te delen, samen groeien, één zijn wanneer je maar kunt.

Als je het niet wekelijks kunt doen, dan is dat zo, maar doe het als je kunt. Zie jezelf samen op deze manier, want “waar twee of meer samen komen in mijn naam daar zal ik onder hen zijn”. Dat is wat Yeshua zei en dat is waar. Want wanneer je samenkomt met meer dan alleen het ene individu, dan creëer je extra energieën, de hogere vibraties komen gemakkelijker naar je toe als groep. Je begrijpt wat we zeggen. Omdat je dit eerder hebt gevoeld. Je hebt dit in een groepsomgeving gevoeld.

Dat is belangrijk en daarom hebben we de Advances (vroeger retraites genoemd). Daarom moedigen wij jullie aan om de Advances bij te wonen. Als het in persoon is, geweldig! Dat is zeker de beste manier. De beste manier voor jou omdat het heel gemakkelijk voor je is om de energieën direct te ervaren zoals ze komen. Maar voor degenen die deelnemen aan de telefoon is dat ook geweldig, omdat er geen tijd en ruimte is dus ook al ben je aan de telefoon, je kunt gelijktijdig in de kamer zijn. Maar er zijn tijden waar James over heeft gesproken, en waar anderen over hebben gesproken, die tussen de samenkomsten liggen en die tijden zijn ook prachtig omdat er op die momenten ook prachtige dingen gebeuren.

We gaan nu uit onze zeepkist(redenaar) en vragen of er vragen zijn. Zijn er vragen?

V & A

Vraag: Enkele weken geleden zei u dat er iets zou komen op 18 februari (2018). Sindsdien heb ik een ander kanaal herhaaldelijk deze datum horen noemen, verwijzend naar een of andere datumlijn of einde van de overgangsperiode en het begin van de reconstructie. Kun je hier verder inzicht in geven?

OWS: Nou, jullie weten allemaal hoe we ons voelen over datums, maar we gaan dit enigszins beantwoorden, omdat we in zekere zin al een antwoord hebben, want de volgende keer dat je samenkomt, raad eens: dat is de 18e! Dat is het moment waarop Aartsengel Michael bij jullie zal zijn en iets belangrijks meedeelt op dat moment. Dus er is een afspraak in die specifieke tijdspanne waar je over spreekt. Ook gebeurt de volgende zonsverduistering en dat is ook belangrijk.

Zoveel dingen om te overwegen als deze dingen blijven doorgaan. Je bent door een maansverduistering gegaan, en de bloedmaan, en de blauwe maan, een happening die maar één keer in een leven plaatsvind. Velen van jullie hebben het niet gezien, maar dat is oke. Je hoefde het niet te zien, je moest het gewoon voelen. En voel het, velen van jullie deden het. En je blijft de effecten daarvan voelen. Je zult ook de effecten van de volgende gaan voelen, en de volgende kosmische gebeurtenissen die komen … en we spreken hier in termen van meervoud. Kosmische gebeurtenissen die eraan komen. Sommigen zullen van tevoren door jullie wetenschappers worden besproken, maar sommige zullen gebeuren zonder dat je het zelfs maar weet. Dit is wat de energiegolven brengen waar we al vaak over gesproken hebben, en wat zal leiden tot de grote Galactische Impuls of Het Evenement zoals jullie het noemen wat wij de omschakeling noemen. Oke?

Vraag: Zorra van de Holle Aarde spreekt over miljoenen luchtschepen / UFO’s die momenteel in positie en in onze lucht verhuld zijn in elke stad, staat en land rond de planeet. Hij heeft het begin van de Galactische openbaring beschreven omdat er een aankondiging zal zijn over alle communicatieapparaten (televisies, computers en dingen) en dan zal het Ashtar Commando alle luchtschepen tegelijkertijd autoriseren om een ​​enorm helend signaal of frequentie uit te zenden dat elk mens op deze planeet zal bereiken. Op dat moment zal iedereen in deze wereld worden genezen en volledig worden hersteld in hun oorspronkelijke Goddelijke Blauwdruk. Is dat nog steeds het plan voor de Galactische Federatie van Licht?  En is er iets veranderd of kun je er verder over uitweiden?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat er inderdaad miljoenen en miljarden schepen zijn. Ze wachten. Ze zijn verhuld en ze kunnen er in een oogwenk zijn. En ja, Ashtar, het Ashtar Commando, samen met de Pleiadiërs die hier speciaal deel van uitmaken, wachten op het signaal om te komen om vervolgens te helpen in het hele proces dat gaande is, het proces van licht en het proces om door deze ascentie te bewegen. Ze zijn er klaar voor en wachten gewillig op het moment, dat signaal dat  moet worden gegeven. Dus dit is allemaal correct.

Wat betreft wanneer dit gebeurt, kunnen we natuurlijk niet zeggen omdat nog niemand dat antwoord kent, maar wanneer dit gebeurt, zal er een toename van het bewustzijn over de planeet zijn. Het zal samenvallen met de Galactische Puls als dit de planeet binnenkomt vanuit de Galactische Centrale Zon. En wanneer dit gebeurt, zul je geen onmiddellijke genezing over de planeet zien, hoewel er enkele wonderbaarlijke genezingen zullen zijn die op dat moment zullen plaatsvinden, omdat degenen die een bewustzijnsverhoging hebben ervaren zich in de hogere vibraties hebben verplaatst en kunnen dan niet langer deze kwalen hebben. Er zullen er een aantal zijn, maar niet iedereen zal dit voelen omdat het anders zal zijn voor iedereen, afhankelijk van de vibratie waar je op dat moment in ben.

Dat is de reden waarom we tegen jullie zeggen om jullie vibraties te blijven verhogen. Blijf die hogere vibraties zo veel mogelijk vasthouden. En doe alles wat je kunt om je over te geven aan de Bron in al die oude paradigma programmering die zich al vele, vele levens in je afspeelt.

Nu is het moment. En dit is waar Aartsengel Michael over gaat spreken, evenals over andere dingen, hij zal komen zeggen dat het nu tijd is. Sananda heeft gezegd dat Aartsengel Michael dat zal zeggen, Ashtar heeft dat gezegd en ga zo maar door. Het komt eraan. De veranderingen zijn er nu en je zult er steeds meer van gaan ervaren nu de waarheden overal onthuld worden. En als de waarheden overal worden onthuld, zullen er steeds meer en meer ontwaken. En als er meer en meer ontwaken over de planeet zal het de Galactische Centrale Puls activeren.

Vraag: Ik heb dokter Lee Carroll gehoord die Kryon van de magnetische dienstverlening channelt. Kryon noemt zichzelf een engelachtig wezen dat nog nooit in een fysieke vorm is geweest, maar onderwijst esoterische spirituele onderwerpen. Is hij een legitieme bron van informatie om naar te luisteren of kun je verder commentaar geven op Kryon van de magnetische dienstverlening?

OWS: Kryon is zeker, zoals je zegt, een legitieme bron. Er zijn er veel die je legitieme bronnen zou noemen en er zijn er die dat niet zijn, zou je zeggen. We hebben niet de neiging om een ​​van deze bronnen te individualiseren omdat het allemaal afhangt van degene waar ze doorheen komen en de vibratie die je op dat moment voelt en ervaart. Als iemand die de channeling doet, zoals James, in vibratie wordt opgewekt – en dit is wat we deden met de Ohming  – dan geeft het kanaal het op dat moment veel duidelijker door. En degene waar je over spreekt als Kryon is  in veel opzichten een zeer duidelijk kanaal. Maar er is nooit 100%. En zelfs als hij of veel anderen hetzelfde zeggen. Er is altijd een filterproces waar het doorkomt, met uitzondering van wanneer het een trancekanaal is. Als het een trancekanaal is, dan zijn ze helemaal verdwenen en laten ze het volledige proces doorkomen. Zie je? Er zijn trancekanalen, er zijn semi-trance of semi-bewuste kanalen zoals deze waar we doorheen spreken, en er zijn er kanalen die bewuste kanalen zijn waar ze volledig aanwezig zijn. Het hangt allemaal af van de trillingen waar diegene zich op dat moment in bevindt. Oke?

Vraag: Dus Lazarus zou een trancekanaal zijn?

OWS: Nee. Geen trance. Half bewust, ja.

Vraag: Is de eerste golf [van ascentie] al gebeurd?

OWS: Om hier rechtstreeks op te antwoorden, is het antwoord nee, niet de golf. Dat wil niet zeggen dat er hier en daar geen individuen zijn geweest of dat er geen individuen zijn die klaar zijn voor de ascensie om te gebeuren, maar voor zover de ascentiegolf dat wijst op een aantal mensen die dan klaar zijn, nee , dat is nog niet gebeurd. Je zult weten wanneer dat gebeurt. Zodat je het weet.

Vraag: Dit werd gechanneld door Arn Allingham en hij staat op de website Zingdad.com. Hij channelde Adamu van de Monadische entiteit van de Pleiadische beschaving. Ik gebruik zijn woorden om de vraag te formuleren (en dit is tevens mijn vraag): Hoe zal het ascensieproces van de menselijke bevolking, als het slaagt, de galactische relaties onherroepelijk veranderen en voor eens en voor altijd de interplanetaire oorlogen beëindigen die woedden sinds het begin der tijden? De ascentie van de menselijke bevolking is nog nooit zo gedaan. Het is anders dan alle andere. Is dat zo cruciaal voor het welzijn van de hele Melkweg? Ik heb dat eerder gelezen, dat wezens uit andere universums opgewonden naar ons kijken. En ik vroeg me af hoe deze kleine planeet aan de rand van het universum overal zo’n invloed kan hebben. Hoe zal de bevolking van de aarde, ons ascensieproces, de interplanetaire oorlogen veranderen die sinds het begin der tijden woedden?

OWS: In de eerste plaats om dit beter te begrijpen, moet je begrijpen dat de aarde erg belangrijk is. Het is een heel belangrijk stuk landgoed dat al heel lang wordt bevochten. En jullie, de menselijke bevolking die nu de verzorger is – niet de eigenaar maar de verzorger van deze planeet – zijn degenen die hier rechtmatig zijn om deze planeet zichzelf compleet te maken zonder de inmenging van buitenaf die zich heel lang heeft voorgedaan, zoals je spreekt over deze vele oorlogen en zo.

Nu is het ascensieproces dat plaatsvindt zeker een primeur in termen van een hele planeet en de hele bevolking die het vermogen heeft of het potentieel om samen door het ascensieproces te gaan. Dit is nog nooit eerder gebeurd. Het is individueel gebeurd, er zijn zelfs massale ascensies geweest die zijn gebeurd, maar er is nog nooit een massale ascentie geweest met de planeet waarmee ze verbonden zijn. Dit is dus heel uniek. Het is uniek in het hele universum. Dit is waarom de melkweg, doorheen de hele melkweg, het zonnestelsel, de melkweg, dit is waarom zovelen hier zijn om niet alleen een deel hiervan te zijn en hieraan deel te nemen, maar velen om er eenvoudigweg getuige van te zijn. Het is een belangrijke gebeurtenis waar je middenin zit. Als je je de films kunt voorstellen die je hebt gezien waar de personages in de films, en sommigen van jullie hebben gezegd, ik zou zo graag dat personage willen zijn. Ik zou zo graag in een dergelijke situatie willen zijn. Niet direct in de film als acteur, maar eigenlijk in die situatie. Hebben velen van jullie dat niet eerder gezegd? Je zou graag in die positie willen zijn. En nu bevindt je je in die positie; jij bent het personage jij bent de ster van je eigen film, zie je. Je bent het aan het uitvoeren. Beantwoordt dit je vraag?

Vraag: Ik was nieuwsgierig, kun je ons een idee geven wat het verschil is tussen “het licht sturen” en “de energie er door trekken” en wanneer gebruiken we ze deze? Met andere woorden, sommige van de processen lijken te worden aangeduid als ‘het zenden van het licht’ naar een paar duistere krachten, terwijl sommige andere processen die ik heb gehoord ‘de energie door de duistere mensen trekken die het centrum waren van welke beroering of wat dan ook’. .

OWS: Allereerst zouden we zeggen dat je niet verzandt in de details; stuur gewoon het licht.En als je het licht stuurt laat het dan los. Stuur het gewoon en laat het los. Als je bidt, bidt en laat het gaan. Zie je? Vraag en je zal ontvangen. Stuur het licht dus waarheen je het wil sturen. Je hoeft het niet eens specifiek te sturen als je dat niet wilt. Wees gewoon het licht, zend het licht en laat het los en laat het zijn wat het ook is en waar het ook nodig is. Dit is wat je moet doen. Als je het probeert te sturen en specifiek naar iets stuurt, dan laat je de orkestratie niet voor zichzelf zorgen. Je orkestreert het zelf. Zie je? Zie je het verschil ?

Vraag: Ja. Ja dat is interessant. Dat deden we toen we naar Montauk gingen. Dus wat is het verschil hierin?

OWS: Dat was een specifiek proces dat we jullie hebben laten ondernemen. Specifiek voor dat specifieke doel. Er zijn momenten waarop dat nodig is. En voor dat specifieke moment was het nodig.

En trouwens, omdat je dit ter sprake brengt. Jij, jullie allemaal die daaraan hebben deelgenomen, jullie hadden een geweldig effect op dat proces. Degenen die daar zijn, degenen die de Chimera worden genoemd, renden daarna naar de heuvels. Veel van hen. Je wist het niet direct omdat er niet over gesproken is behalve door één of twee individuen, maar er is veel gebeurd als gevolg daarvan. DIt moet je weten. Je moet weten dat je als groep veel kracht hebt. Je hebt ook grote macht als individu, maar als een groep vermenigvuldig je die kracht vele malen. Dit is waarom wanneer je van heksen en dergelijke ziet, wanneer ze een individu zijn, ze niet veel energie kunnen opvoeren, maar wanneer ze samen zijn als een kracht dan bundelen ze grote energie. Dit is hetzelfde. Jullie zijn de witte heksen. Jullie zijn de goeden, niet de slechten. Ben je een goede heks? Zeer goede heks. Zie je? Of een tovenaar of wat dan ook. Krijger. Dat is zelfs een beter woord hier. De krijgers van vrede, liefde en licht.

Vraag: Ik heb laatst een leuke herinnering gehad. Ik begrijp dat we voor ons hoogste goed de astrale reizen niet mogen onthouden, zodat we de tijdlijnen niet veranderen, maar soms als het voor ons hoogste goed is, kunnen we die herinnering downloaden. Zo’n herinnering werd voor mij geopend en het was astraal reizen. Ik was op de “Nieuwe Jeruzalem” en ik was in deze ruimtes, waar de slaapruimten zijn / waar je slaapt. Aan de ene kant was er een balkon dat uitkijkt op een enorme botanische tuin, en in het midden van de tuin stond een dame, een blauwhuidig mooi wezen, met alemaal kinderen om haar heen. Ze speelde een instrument. Het zag er niet uit als een viool, maar ik zou zeggen dat het klonk als een viool. Ik vroeg me af wat het instrument was?

OWS: Dat is je vraag? Wil je weten wat het instrument was?

Vraag: U weet dat er meer aan de hand was, maar nu raak ik in verwarring.

OWS: Eerst en vooral gaan we je helpen. In de eerste plaats wanneer je astraal reizen ervaart zoals jij, zul je de tijdlijnen niet veranderen. Je hoeft je daar geen zorgen over te maken. Er is niets dat je kunt doen om een ​​nieuwe tijdlijn te creëren door astraal te reizen of naar het etherische rijk of het oorzakelijke rijk te gaan. Dat is eigenlijk niet helemaal waar. We krijgen hier een duw van de zijkant. Als je je in het causale rijk bevindt, kun je verandering bewerkstelligen. Je kunt grote veranderingen teweegbrengen. Het is dus belangrijk wanneer je werkt met deze energieën en deze vibraties en deze verschillende dimensies, het is belangrijk voor je om te weten als je daar doorheen gaat om jezelf altijd te beschermen met het licht. Dat is van het grootste belang. En als je dit doet, zorg er dan voor dat je leiding hebt als je naar die hogere gebieden gaat. Tenminste totdat je meer bekwaam bent met deze technieken. En zelfs op een bepaald moment zul je in de vijfde dimensie zijn en daarom zul je meer in het oorzakelijke vlak zijn en je zult direct alles beïnvloeden wat er gebeurt op het moment dat je creëert, zie je? Dus je hoeft je voorlopig nog geen zorgen te maken over je astrale reis, je meditatieve staten, of iets van deze aard. Je kunt op dit moment geen verandering in de tijdlijn beïnvloeden. Je bent niet in staat om dat te doen. Dus geen zorgen.

Over wat je hebt meegemaakt dat je op het balkon bent en naar de “Nieuwe Jeruzalem” kijkt, ja. We zijn er vele malen geweest en er is een balkon. Je kijkt neer over een enorme tuin, je zou kunnen zeggen, prachtige tuin met bomen en bloemen en watervallen en beekjes, en alle dingen die je je kunt voorstellen.

Er zijn zelfs grote ruimteschepen die een oceaan op zich hebben als je je dit kunt voorstellen. De mogelijkheid van de grootsheid die er is. We hebben het hier over ruimteschepen die soms zelfs groter zijn dan de aarde. Zie je? Dus hele grote schepen.

En wat betreft het instrument dat je zag, het belang van het instrument is niet zo belangrijk, maar om te weten dat wat je ervoer een herinnering was aan wat je eerder wist, zelfs in de tijd van Lemurië, waar je hetzelfde instrument had. Het is een snaarinstrument zoals je beschreef en het heeft een resonantie, een prachtige resonantie in tegenstelling tot alles wat je op deze planeet hebt gehoord. Oke?

Vraag: Ja, het was zo mooi. Ze speelde voor de kinderen en het was gewoon prachtig om te zien hoe de vibratie van de kinderen kwam. En Ashtar zei eigenlijk precies wat je zei: je hebt dit instrument eerder bespeeld.

Vraag: Ik heb een vraag.

OWS: Ja … maar je weet dat we je vraag niet zullen beantwoorden. [Gelach] We maken hier natuurlijk een grapje.

Vraag: Nou, dat doe je meestal nooit.

OWS: Nou we kunnen je misschien ooit verrassen, Cynthia …

Vraag: Ik wil vooral even gaan zitten om je te vertellen wat me allemaal overkomt en de boodschappen in mijn dromen en zo, maar ik denk dat we nu moeten wachten tot we elkaar persoonlijk ontmoeten. Maar ongeveer 1½ week geleden ‘s ochtends lag ik en kreeg rillingen [tintelend / kippenvel], maar het was als een trilling die door mijn hele lichaam stroomde. Toen dacht ik bij mezelf wauw, misschien is dat een download. Dus de eerste vraag is of dat een download was of had ik het gewoon koud?

OWS: Het eerst genoemde.

Vraag: En het volgende dat gebeurde, je weet hoe ik denk en zo, ik was op het randje van de slaap en ontwaakte en dacht en praatte tegen mezelf en toen kreeg ik door: “We zijn hier om je te helpen ascensie te bereiken. “En ik dacht, o dat is iets dat de Galactische zouden zeggen. En toen had ik een ah ha-moment, omdat ik zoiets normaal in mijn gedachten had laten voorbijgaan, maar ik ving het op en het was als een boodschap. Was dat een echte boodschap? [Gelach] Ik weet dat het niet uitmaakt van wie het komt. Het kan overal vandaan komen, denk ik.

OWS: We denken dat velen van jullie waarschijnlijk weten wat we gaan zeggen … [Gelach] maar dit is niet alleen voor jou die deze vraag stelt maar voor velen van jullie: Je denkt te veel! Je denkt teveel na. Denk er niet aan. Terwijl je door deze processen gaat en je deze prachtige ervaringen en deze boodschappen krijgt, denk er dan niet aan, wees hen. Laat ze gewoon zijn. Zie je? Laat het erdoor komen. Het doet er niet toe wie het is die tot je spreekt, of ze nu Galactische zijn, of Sanat Kumara, of Aartsengel Michael, of wie dan ook. Ze zijn gewoon wie ze zijn en brengen deze boodschappen naar jou omdat je op dat moment op hen afgestemd bent.

Maar zodra je vragen gaat stellen, dan is de betekenis van de woorden die er voor je zijn, die meer kunnen toevoegen, verloren. Zie je? En dat is het belangrijkste. Wanneer je het bericht ontvangt, denk er dan niet over na. Ontvang het gewoon, laat het zijn, en dan kan er meer naar je toe komen. Maar zodra je erover nadenkt en je afvraagt ​​of dit een echte boodschap is, verzin ik dit zelf, dan zal het stoppen. Zie je? Dit geldt ook voor visies.

Wanneer je visioenen hebt en deze ziet, zoals degene die Sanat Kumara zag, hij twijfelde er niet aan. Hij zag hem. En vanaf nu tot het einde van dit leven – wat trouwens heel lang zal gaan duren – vertellen we je dat je een prachtig moment beleefde en zijn energieën voelde. En zijn energieën zijn verwant aan jou. Deze waar we tegen spreken, we zijn rechtstreeks met Dennis aan het praten. Deze energieën van Sanat Kumara zijn verwant aan jou. Je resoneert met deze energieën omdat je deze energieën kent. Dit was de reden waarom je hem kon zien. We kunnen hier niet meer over vertellen. Je hebt soms moeilijke tijden gehad  in dit leven, maar je gaat door dit alles heen en je gaat naar het moment dat je voorbij de programmering gaat die al deze moeilijkheden heeft geschapen die je hebt doorgemaakt en door blijft gaan. Dat is alles wat we hierover kunnen zeggen. We hebben waarschijnlijk meer gezegd dan nodig was of meer dan we moesten … of meer dan we zouden moeten hebben. [Gelach]

Maar je weet dat er geen ‘zouden’ zijn!’ Oke? Je bent aan het leren. Ook al slaan we je met je hoofd tegen de muur of de rots of hoe jullie het ook uitspreken. We doen het keer op keer en hopen dat een van deze keren het erin zal komen. Maar we weten dat het erin komt. Deze berichten. Deze oude wijsheid die naar buiten komt gaat naar binnen en het wordt een deel van je dagelijks leven. Beantwoordt dit jouw vraag Cynthia? We weten dat we ver van ons pad gaan. [gelach]

Vraag: Ja dat deed u, maar ik wilde alleen maar een snelle opmerking maken. Ik wilde je er vooral op wijzen dat ik in het verleden had dat het door mijn hoofd was gegaan en dat ik het had afgewezen, maar deze keer heb ik het echt opgevangen. Het was alsof een gloeilamp aan ging. Dus het was opwindend voor mij en ik vertrouwde erop.

OWS: Heel goed. Heel geweldig. Er zijn er in deze kamer en zelfs aan de telefoon die dit soort ervaringen hebben en zij gaan er in mee. En dit is waarom ze kunnen blijven terugkomen en zeggen dat ze deze ervaring en die ervaring hadden omdat ze het toestaan. Je weet over wie we preken nu we hier over praten. Dus laat het komen en deel uitmaken van je expressie.

Vraag: Ik wilde alleen de verlammende aanvallen adresseren. Ik doe altijd mijn dagelijkse intenties, en bescherming, gebeden, uitnodigingen, de witte pilaar en wit licht elke dag en avond. Het overkomt mij niet in mijn slaap maar terwijl ik wakker ben, als ik daar zit, en mijn ogen enigszins afdrijven. Ik ben me bewust, maar ik ben er niet helemaal bij. Dat is het moment dat ik deze verlammingsaanvallen krijg. Volgens mij is liefde hun vijand, door er alleen maar aan te denken zorgt dat de aanval stopt. Hier bewust van zijn is mijn wapen geweest. Maar de laatste twee aanvallen waren zo ernstig dat ik mijn nek niet meer kan draaien, ik kan niet meer bewegen, de ernst is op zo’n punt dat ik niet eens aan het woord liefde of licht kan denken. Ik ben helemaal bevroren en het is alsof mijn nek gebroken is. Het is iets met mijn nek. Ik heb alleen een vraag over het aspect betreft de aanroepingen, gebeden om bescherming, liefde en licht, en de pilaar en al het andere, waarom dit gebeurt? Zou jij het weten?

OWS: Ja. Ja dat doen we. Omdat waar je vandaan komt, voornamelijk waar je vandaan komt, heb je oorlogen meegemaakt, waarover je hebt gesproken, over die ervaring waarin je verkeerde, eigenlijk in vele ervaringen zoals we zien. De term krijger is voor jou heel bijzonder omdat je een krijger bent geweest, in veel gevallen naast Aartsengel Michael en je hebt veel meegemaakt. En die duistere krachten, we spreken niet alleen over hier op deze planeet, maar de duistere krachten in het algemeen kennen jou. Ze zijn zich bewust van jou, ze kennen je vibratie.

Om te begrijpen wat er gebeurt, het is een voortzetting van hetzelfde geloofssysteem, zou je kunnen zeggen, waar je mee in dit leven kwam. Niet dat je het altijd bewust gelooft, maar je hebt dat geloofssysteem in je dat je de hele tijd tegen de donkere kant moet vechten, net zoals je eerder hebt gedaan. Er zijn andere onder jullie die ook in dezelfde boot zitten, maar je ervaart dit omdat je gelooft dat je het moet ervaren omdat het is wat je altijd hebt gekend. Nu, met dat begrip, kan je beginnen om dit los te laten – we zeggen niet dat je jezelf niet moet beschermen. Bescherm jezelf zeker altijd met het licht, dit geldt voor iedereen – maar overdrijf het niet. Laat gaan. Laat je Hoger Zelf door komen en in je zijn en laat hem het  zoveel mogelijk over nemen, en je zult ontdekken als dit gebeurt, als je het loslaat en laat gebeuren – zoals in het lied van de Beatles “Let It Be. “Speel het steeds opnieuw. Voel het. Ervaar het. Er zit magie in die woorden, in die melodie zit magie in als je het toestaat. – Laat  maar gaan, laat het zijn. En maak je er geen zorgen over en je zult merken dat deze gebeurtenissen die je hebt steeds meer zullen verdwijnen.

Een deel hiervan is een karmische situatie, maar we willen niet dat je in termen van karma denkt omdat dat niet nodig is.

Dit is voor jullie allemaal. Karma is voor de meesten van jullie verdwenen van vóór dit leven. De meesten van jullie zijn verder gegaan. Dat wil niet zeggen dat je nu geen karma kunt creëren en sommigen van jullie hebben in dit leven wat karma gecreëerd maar voornamelijk voor de meesten van jullie is het karma uit vorige levens beëindigd. Dit is iets belangrijks dat je in veel situaties of op veel plaatsen niet zult horen, omdat we rechtstreeks met jullie praten. Terwijl als je luistert naar andere bronnen die doorkomen die net zo veel tot de collectieve populatie spreken, zoveel als ze er naar luisteren, dan zijn ze voor het collectief bedoeld. Maar dit is bedoeld voor degenen van jullie in deze groep. Oke?

Vraag: Ik wil alleen maar zeggen dat wat u zojuist zei waar is omdat het mij is overkomen. Ik sliep en rond half twee ‘s nachts maakte een engel me wakker. Ze riep me bij mijn naam en zei: “Word wakker. We hebben een boodschap voor je van de Hoogste Kracht. “En toen ik die boodschap ontving, was het alsof ik er voor koos om niet bang te zijn of het te betwijfelen of zoiets, ik luisterde gewoon. De engelen praatten ongeveer 5 of 7 minuten en gaven me boodschappen van God en de engelen. Ik luisterde, het was een beetje beangstigend, maar ik koos ervoor niet bang te zijn dus ik luisterde gewoon. Ik was aan het wachten om iets van God te horen. En nadat ik geluisterd had en toen zei ze oké, nu vertrek ik, op dat moment kwam Aartsengel Michael … Ik heb je dat eerder verteld. Dat is toen Aartsengel Michael kwam, Aartsengel Rafaël en andere Aartsengelen en daarom weet ik dat wat je zegt heel waar is. Het is heel mooi als je het toestaat en het laat gebeuren.

OWS: Dat klopt. Dat is juist. Degenen onder jullie die zeggen ‘waarom gebeurt dat niet met  mij’ en als het dan gebeurt maakt het je bang, of je wordt bang en je begint Yeshua en Sananda te roepen en Aartsengel Michael, beschermt me bescherm me. Waar beschermen ze je tegen? Tegen sommige engelen? [Gelach]

Joanna / Shoshana: Ik wil alleen een toelichting geven als dat goed is.

OWS: Ja, alsjeblieft. Is dit Joanna of Shoshana?

Joanna / Shoshana: een beetje van beide.

OWS: We zullen een beetje van beide nemen.

Joanna / Shoshana: Wat er door mijn hoofd ging toen Norma haar vraag stelde … Dit is hoe ik het hoorde. Ze wilde weten waarom we zo belangrijk waren. Zoals deze kleine planeet aan de rand van de Melkweg, je weet dat iedereen naar ons kijkt, enz enz enz. Maar wat ik hiermee wil verduidelijken, is dat elke keer dat er een enorme toename in bewustzijn is of zelfs een kleine toename in bewustzijn het hele universum en daarbuiten wordt beïnvloed. Dus degenen die naar ons kijken zullen in hun eigen evolutie er veel baat bij hebben. Dus dat is waarom we belangrijk zijn.

OWS: Ja. Geweldig. Je hebt gehoord van het vlindereffect. Nou, jullie zijn die vlinders. En jullie beïnvloeden niet alleen deze planeet, niet alleen het zonnestelsel, niet alleen de Melkweg, maar het hele universum. Je klapt met je vleugels en er gebeurt iets belangrijks in het universum. Erg goed.

We zijn klaar om het kanaal vrij te geven.

Precies zoals we eerder zeiden, verwacht Aartsengel Michael om door te komen met een prachtig belangrijk en actuele boodschap. James heeft nog geen idee wat dit is en dit is hoe we het voorlopig zo zullen houden.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.

Vertaald vanuit het Engels naar Nederlands door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen