17.12.1 “Advance weekend deel 1 Openings bericht door One Who Serves”

“Advance weekend 2017-12-1,  deel 1  Openings bericht door One Who Serves”

One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens de december Advance  van de Prepare For Change groep in Payson, AZ in de middag van 1 december 2017.

ONE WHO SERVES

Om Mani Padme Om. Om Mani Padme Om. Om Mani Padme Om. Om. Om. Groeten aan jullie!

Geweldig om bij jullie zijn op deze prachtige plek, hoewel we niet kunnen zien wat er gebeurt, maar het voelt goed. Voelt het goed voor jullie?

Het is een heel speciale tijd als jullie samenkomen; inderdaad een heel bijzondere tijd. Er gebeurt veel, terwijl je je steeds meer bewust wordt, maar terwijl je steeds bewuster wordt, lijkt het alsof er niets aan de hand is. Klopt het wel? Je wilt dat er zoveel gebeurt en we hebben gezegd dat er zoveel dingen gaan gebeuren, en je vraagt ja maar wanneer, en je hoort snel, en al deze dingen … en er gebeurt niets.

Maar we kunnen jullie vertellen dat er zeker veel aan de hand is en dat hebben we week na week gezegd. We hebben je verteld dat er veel gebeurt achter de schermen. Je hoeft alleen maar geduldig te zijn, zelfs meer dan geduldig, iets doen. Begin iets te doen dat je vibraties omhoog brengt, niet alleen voor jezelf maar ook voor degenen om je heen wanneer je maar kunt. Het is belangrijk voor jullie om dat te doen. En dit is waar dit weekend over zal gaan.

Dit weekend gaat over het herinneren wie je bent. Beginnen te begrijpen waarvoor je hier bent, je missie. Dit is waar dit over gaat. Voor jou om die niveaus in je wezen te vinden die je helpen deze dingen te onthouden. En we hebben verschillende soorten oefeningen of ervaringen die we met jullie gaan doen om je te helpen deze dingen te onthouden, om je te helpen de tijden te vinden waarin je eerder samen was, jullie als een groep zijn eerder samen geweest.

Dit alles gaat dit weekend gebeuren en nog veel, veel meer. We hebben veel gepland. Veel ervaringsgerichte plannen evenals wat grappen en plezier en tjonge, we gaan deze plek op stelten zetten. Je gaat het zien. Het wordt een geweldige tijd om samen te zijn en om deze ervaringen weer samen te hebben. En ik herhaal dat: nogmaals. Omdat deze groep, en jullie aan de telefoon, die aanwezig zijn, zijn al vele malen eerder samen geweest. Misschien niet helemaal als een complete groep, maar in bepaalde kleinere groepen zou je kunnen zeggen, dat bepaalde kleinere groepen bij elkaar zijn geweest. Wat wij zielgroepen noemen. Niet dat het niet alleen je familie is, het is je grotere familie dit zielengroepidee en het idee van de 144.000 en zo. Jullie zijn allemaal een deel hiervan en jullie zullen allemaal terugkeren naar jullie herinneringen hieraan. Dat is waar je hier voor bent dit weekend en je gaat veel beleven.

Je gaat ook manifestatie ervaren, manifesteren wat je wilt in je leven en bepaalde technieken leren die je hierbij helpen. Dit is wat er allemaal zal gebeuren via James, maar er zullen ook ervaringen zijn die via Charles zullen plaatsvinden.

Er is zoveel gepland en zoveel waar we ons op hebben voorbereid. Wij, de Opgevaren Meesters, wij de Galactici, wij de Agarthanen, wij, wat jullie het Gezelschap van de Hemel en de Engelen noemen, de Aartsengelen, we bereiden ons allemaal voor op wat er komt.

En vanwege de energieën die nu de planeet binnenstromen, de energieën die de vibraties verhogen, merk je steeds meer dat de vibraties in je toenemen. En terwijl dit gebeurt, heb je de neiging dat er verschillende symptomen naar boven komen. Jullie hebben deze allemaal op een of ander moment gehad. We gaan niet in op die symptomen, je weet waar we het over hebben, wat jullie hebben genoemd en wat wij eveneens hebben genoemd, ascensie symptomen. Deze dingen zullen minder worden. Met andere woorden, je hebt deze symptomen gehad, maar ze zullen meer en meer verminderen als je vibraties blijven stijgen en je centrale zenuwstelsel in je lichaam en je bewustzijn in staat zijn om ze te weerstaan ​om in de hogere vibraties te zijn.

En als je lichaam er meer aan gewend raakt, door te acclimatiseren aan deze energieën zoals Sananda vele malen heeft gezegd, dan zul je niet die verschillende kwalen, ziektes en misselijkheden meer  hebben en alle ‘iektes die er zijn. Je zult ze niet meer hebben. Zal dat geen geweldige tijd zijn?! Zal dat niet geweldig zijn als je geen maagpijn meer hebt en geen hoofdpijn meer hebt en geen krampen en opvliegers meer.

Is het niet leuk om tegenwoordig een mens te zijn?! [Lusteloze reactie.] Zoals we al vaak gezegd hebben, je kunt het hebben! We zouden niet graag terugkomen in jullie driedimensionale illusie. Echt niet! Dit is jullie baby!
Maar we zijn hier zeker om te helpen. Wij zijn hier om jullie te helpen bij deze processen en we hebben er alles aan gedaan om je door deze processen te helpen, om je te helpen bij deze overgang waar je doorheen gaat. Jullie gaan allemaal samen door deze overgang als een ras en zoals we eerder zeiden, als een zielengroep komen  jullie opnieuw samen.

Je gaat dat vanavond ervaren als je merkt dat jullie, velen van jullie waren eerder samen in de tijd van Lemurië en je was in de hogere vibratie op dat moment. En je zult je die hogere vibraties herinneren en hoe het voelt om in die vibraties te zijn, om het één zijn om je heen te voelen. Hopelijk is dat wat je vanavond zult ervaren als je jezelf toestaat om los te laten en te ervaren wat mogelijk is.

Zoals we eerder hebben gezegd, zullen velen van jullie herinneringen hebben die terugkomen als je dit doormaakt en je zult misschien merken dat je zelfs in een lichaam bent waar je op dat moment in zat, in de persoonlijkheid die je toen was. Als je nog nooit een regressie uit het vorige leven hebt gedaan, dan is dat goed, je kunt dit nog steeds doen, want het is niets meer dan een herinnering. Vorige levens zijn eenvoudigweg herinneringen en je gaat je de tijden dat je in Lemurië was weer herinneren. (Atlantis kwam daarna), maar we zullen je terug brengen naar Lemurië.

En dan hebben we morgenavond gepland, of Sananda heeft gepland om je mee terug te nemen naar de tijd voordat je naar de aarde kwam en je je vrijwillig aanmelden om hier te komen en deel te nemen aan wat we de Clarion Call hebben genoemd en je gaat deze herinneringen daaraan ook ervaren. En dan zal hij je uiteindelijk specifieker laten zien, zou je kunnen zeggen, waar hij over heeft gesproken toen hij sprak over de Twaalf van Twaalf, de Twaalf Tafels en de 144 en hoe dat zich verhoudt tot de 144.000 en tot alle lichtwerkers en lichtstrijders die naar de planeet zijn gekomen, de sterrenzaden, en zo. Het is allemaal met elkaar verbonden en ze zullen veel met je delen. En nog belangrijker dan dat we het met jullie delen, gaan jullie het delen met jezelf en met elkaar. Je gaat dit ervaren als een herinnering, meer als een realiteit voor jou.
Dus er is opnieuw veel gepland voor dit weekend.

Heb je vragen voor One Who Serves?

V & A

Vraag: Ik vroeg me af of we het misschien over de Anunaki uit het Oude Testament konden hebben. Dit is iets, waarvan je misschien bewust van bent, dat ik daarmee worstelde, en ik vraag me af of ik vandaag wat antwoorden kan krijgen. Nu weet ik dat Anu El is en hij wordt beschouwd als de “Hoge God” in het Oude Testament. En ik weet dat Enlil de Heer wordt genoemd. En ik weet dat Eya of Enki wordt beschouwd als de slang in de Hof van Eden. Dus mijn vragen zijn: is Enki ook Jahweh en Jehova en is hij ook Satan? Of is Eya’s zoon Marduk Satan? Dan wil ik ook graag weten hoe deze zich verhouden tot Yaldabaoth en Sabayeth? En dan ook …

OWS: Wacht even. Te veel ‘en dan oken’. Eén voor één alstublieft. We beginnen met de eerste. Het antwoord op je eerste vraag is geen van de bovengenoemde.

[Okay]

Serieus. Laten ons het afmaken. Geen van de bovengenoemde.

Wat je bent gaan begrijpen als het begin, en ja de Anunaki zijn echt, ze waren hier, maar je fantasie, zou je kunnen zeggen, een deel waarover je spreekt is dat gewoon. Het is fantasie. Het lijkt enigszins op het idee van de Hof van Eden en Adam en Eva en zo. Het is bedoeld om iets te vertegenwoordigen. Het is niet de bedoeling dat het letterlijk wordt genomen.

Net zoals de Bijbel niet letterlijk bedoeld is. Het is bedoeld om een ​​groot deel van je geschiedenis te verklaren, maar alleen voor degenen die klaar zijn om te ontwaken waarover je spreekt. Zie je? Veel van wat uit je verschillende literatuur komt, de Bijbels, en al deze dingen, zijn niet bedoeld voor de massa om te begrijpen wat de spreker bedoelde. Net zoals Yeshua, toen hij sprak met zijn discipelen, zijn twaalf discipelen, hij sprak anders tegen hen dan tegen de andere 80 die hem volgden. En hij sprak anders tegen hen dan tegen de massa die hem ook volgde.

Dus om te begrijpen wat er in het verleden is gebeurd, moet je alle dingen loslaten die van buiten naar je toe zijn gekomen. Alle dingen waar je over leest, ook al zijn het gechannelde werken, ze zijn niet altijd volledig nauwkeurig. En andere zijn zeer nauwkeurig. Je kunt naar St. Germain en zijn verhandelingen kijken. Je kunt de Wet van Eén beschouwen als iets dat zeer waardevol en zeer nauwkeurig is in veel opzichten. En er zijn er meerdere. Maar degenen waarover jij het hebt, zijn veranderd of gerelateerd aan andere ideeën en concepten en dingen. Het zijn verhalen. Het zijn gewoon verhalen die zijn geschreven om de geschiedenis te verklaren waaruit je bent voortgekomen. Maar met dat weten, als je er klaar voor bent zul je de feitelijke geschiedenis ontvangen omdat het van binnenuit zal komen. Je zult de herinneringen hieraan hebben.

Dit is hoe je die dingen moet ervaren die in het verleden zijn gebeurd. Net zoals we zeggen als je iets leert over vorige levens, leer je niet over vorige levens die iemand anders heeft gehad door te vertellen dat je ze hebt gehad. Zie je? Je leert over je vorige levens door naar binnen te gaan en de herinneringen zelf te ervaren. Ja? Iemand kan je iets vertellen dat mogelijk klopt, maar vaak is het niet juist. Dit is waarom we jullie niet vertellen over je vorige levens of over de geschiedenis waar je vandaan komt. Na verloop van tijd zul je dit allemaal ontvangen. Je geschiedenisboeken en je scholen zullen een weerspiegeling zijn van dit soort veranderingen waar we het over hebben, dat ze veel nauwkeuriger zullen zijn en dat ze eerst van binnenuit komen en dan buiten jezelf kunnen worden weergegeven. Begrijp je dit?

Vraag: Ja, dat doe ik. Als je mij kunt vertellen of dat, ja en ik wist dat ik tot dat begrip zou komen en ik wist dat ik het op een gegeven moment zou weten. Dus als je zegt dat ik er eigenlijk niet over na hoeft te denken of me er zorgen over hoeft te maken … de reden dat ik me daar zorgen over maak, is omdat ik een boek heb uitgegeven en ik de hele tijd worstelde terwijl ik het schreef, dat ik bang was dat er fouten in zouden zitten. Als ik fouten maak, wil ik ze corrigeren. Maar als je zegt dat het niet belangrijk voor me is om het te weten of om te proberen mijn boek te corrigeren, dan zal ik gewoon op het juiste moment wachten.

OWS: Wat we tegen jou en tegen iedereen zeggen: maak je geen zorgen. Maak je geen zorgen. Zorgen helpen niemand. Ze zorgen voor buikpijn en verschillende soorten kwalen. Maak je geen zorgen. Laat de dingen zijn zoals ze zijn. Dat betekent niet achterover leunen, de hele dag tv kijken en verwachten dat er veranderingen in je leven zullen plaatsvinden. Nee dat is niet wat we zeggen. Accepteer de dingen zoals ze zijn, die je niet kunt beheersen. Zie je? En waar je over spreekt, is buiten je macht, behalve als je het van binnenuit ontvangt. Oke? Geen zorgen! Oke?

Vraag: Mag ik iets aanbieden?

OWS: Ja. Ben jij dit of is het Shoshana die iets aanbied?

Vraag: Shoshana gaf me een bericht.

OWS: Heel goed. Wij horen die boodschap ook graag.

S: Het bericht dat ik ontvang is dat geschiedenis perspectief en mening is. En als we naar de geschiedenis zoeken, we naar de mening en perspectieven van anderen zoeken en proberen deze te gebruiken om te begrijpen. Maar in werkelijkheid is perspectief en mening geen individuele waarheid en zal elke persoon de waarheid voor zichzelf zoeken als een individuele ervaring, als dat logisch is.

OWS: Zeker weten. Wat je zojuist hebt gehoord, zijn de inaugurele uitspraken van Shoshana, wat een hoger aspect is van Joanna’s Hoger Zelf, zou je kunnen zeggen. Eerder een aspect van haar Hoger Zelf. Ze heeft aangeboden om ons te helpen als de noodzaak zich voordoet of als de noodzaak zich voordoet om iets te zeggen. Dit zal worden toegestaan ​​en niet alleen toegestaan ​​maar aangemoedigd vanwege wat er gaat komen. Vanwege wat er voor elk van jullie gaat komen. We hebben al eerder gezegd dat dit type communicatie in de toekomst zal vervagen omdat het niet meer nodig is voor je om dit type communicatie, deze woorden en begeleiding te horen, die doorkomen door een ander individu zoals James of Joanna. Of zelfs Charles of andere. Het zal meer en meer zijn dat je naar binnen gaat en de begeleiding en de informatie en de communicatie zult ontvangen die op dat moment nodig is. Terwijl je naar deze hogere vibraties gaat, zul je dit meer en meer gaan ervaren. Dus het idee van, het idee van hier in de kamer zitten of aan de telefoon zullen steeds beter in staat zijn om te channelen, ja dat kan gebeuren als je het wilt, maar het is niet noodzakelijk. Omdat, zoals we zeggen, terwijl de dingen veranderen en je gaat deze veranderingen ervaren gaan jullie allemaal deze veranderingen individueel ervaren, als ze naar boven komen.

S: Mag ik nog iets aanbieden?

OWS: Ja alsjeblieft.

S: Aan deze [die zich zorgen maakt over de nauwkeurigheid van haar boek]. Het is een vriendelijk en liefdevol hart die perfectie zoekt en zich zorgen maakt over de ervaring van iemand anders, maar het is op geen enkele manier iemand’s zorg.

Vraag: Ik ben aan het leren om opnieuw contact te maken met de Mushaba Kracht en ik wil weten of je enige informatie hebt die je me zou kunnen geven die me zou kunnen helpen.

OWS: Nogmaals hetzelfde. Je reikt uit naar deze specifieke kracht, deze energie – die trouwens echt is – je ervaart dit omdat dit iets is dat op jou lijkt. Je hebt een verbinding met deze bepaalde energiekracht. Je resoneert ermee. En omdat je er mee resoneert, zoek je het uit. En als je het uitzoekt, zal het steeds prominenter in je leven komen in termen van je te helpen herinneren waar je vandaan komt, waar jij – we houden er eigenlijk niet van om deze term, vandaan komen, te gebruiken, omdat je van zo veel verschillende plaatsen komt is het moeilijk om te zeggen dat een bepaalde plaats thuis is – maar je komt van deze energie en je ervaart deze energie opnieuw.

Er is hier nog iemand, hier in deze kamer, die ook deze energie ervaart. Ze beseft niet precies wat het is, maar we hebben haar al vaak gezegd dat deze energie iets is waar ze ook vandaan komt. En jullie twee zouden hier iets mee te maken hebben.

Vraag: Ik wil voor het collectief weten wat we nog meer kunnen doen om het groene licht aan te moedigen en het te veroorzaken. Het is duidelijk als we onze geleide meditaties doen en we brengen het Bronlicht door de portalen en de planeet naar de Galactische Centrale Zon. Is er nog iets anders dat we kunnen doen, behalve dat we de informatie verspreiden om onze slapende broeders wakker proberen te maken? Kunnen we meer doen om deze overgang te versnellen?

OWS: Je hebt zojuist je eigen vraag beantwoord, niet waar? In termen van wat je kunt doen, ben je al bezig. Je verspreidt het licht al waar je kunt. Dit is waar je hier voor bent, want de lichtwerkers, de lichtstrijders, de 144.000 die hier kwamen met Sananda en Sanat Kumara. Jullie zijn degenen die dit doen. Zoals we vaak zeggen, vele, niet alleen jullie groep – het is erg belangrijk ja – maar er zijn zoveel andere groepen die ook deel uitmaken van deze grotere zielengroep waar jullie allemaal deel van uit maken. En je ervaart meer en meer deze verbinding.

Dit weekend, zoals we al eerder zeiden, dit weekend gaat over het herinneren van deze verbinding die jullie allemaal samen hebben. En als je je deze verbinding vollediger herinnert, ben je in staat meer energie, meer licht te hebben om te kunnen delen met anderen om je heen. En je zult meer zelfvertrouwen hebben met wat je doet en je zult je geen zorgen maken – en daar is dat woord – je zult je geen zorgen maken over wat anderen van je vinden of wat je verspreidt, wat je deelt.

We zeggen niet om binnen te gaan, een kerk binnen te gaan en op de preekstoel te gaan staan en beginnen met preken. Zeker niet. Daar ben je niet klaar voor en dat is niet nodig. Maar we zeggen dat wanneer de gelegenheid zich voordoet, reik uit! Uitreiken! Verspreid het licht. Deel het licht. En als ze vragen hebben, beantwoord dan hun vraag als je kunt. En als je hun vraag niet kan beantwoorden vraag dan om hulp om de vraag te beantwoorden. En als je om hulp vraagt, dan ontvang je die hulp.

Dat is de manier waarop dit werkt. Vraag en je zal ontvangen. Als je niet vraagt krijg je niets. Zie je? Je moet om hulp en begeleiding vragen. Alleen het idee al dat je in deze groep zit, is dat je om hulp en begeleiding vraagt. En aangezien je deel uitmaakt van deze groep en je vraagt, zijn wij hier om het aan te geven wanneer en hoe we maar kunnen.

Zeker als je hier al een tijdje bij ons bent, heb je je gerealiseerd dat er bepaalde dingen zijn die we niet kunnen zeggen of niet zouden zeggen die de neiging hebben om zich te bemoeien met  je ontwikkeling, je eigen groei te beïnvloeden. Maar we doen wat we kunnen. En er is de andere die natuurlijk veel meer doet als hij kan. Hij springt binnen wanneer hij kan en neigt er naar om wat meer informatie aan jullie te geven. Maar hij heeft enigszins geleerd dat hij dat niet zo vrij kan doen zoals hij daarvoor kon. Hoewel wie weet wat er deze keer gaat gebeuren, dit weekend! We wachten erop om onszelf daar te zien. Maar hoe dan ook, beantwoordt dit uw vraag?
Vraag: Dat doet het, dank u. Er was een tweede deel van de vraag dat je het zaad hebt geplant. Ik heb een zeer sterke band met Sanat Kumara en ik vermoed dat het dit weekend ook naar mij toe zal komen.

S: Mag ik iets aanbieden? Er zijn twee dingen die ik door kreeg over het veranderen van onze ervaring en de meesters hebben ons al tientallen jaren de formule gegeven. We moeten in ons achterhoofd houden dat dit inwendig zijn en worden de sleutel is om te overwinnen wat andere mensen zijn, waar we bang voor zijn. Als we vrezen dat anderen niet snel genoeg veranderen, zijn we bang dat de wereld niet snel genoeg verandert, we zijn bang dat we hier vastzitten, we hebben zoveel angsten over de derde dimensie en ik hoorde een opmerking: ‘Ik wil hieruit. “En dat zeggen we allemaal vaak. De uitdaging is dat we hier niet weggaan, omdat we eraan gehecht zijn. We zijn gehecht aan wat andere mensen voelen. En hoe meer we ons hart gebruiken en we voelen compassie en liefde en we willen begrijpen hoe meer we gehecht raken aan wat anderen denken. Het moet van moment tot moment een oefening zijn om neutraliteit te oefenen en om ons los te maken van wat er gaande is.

OWS: Dat klopt. Heel wonderlijk gezegd. Onthechten is erg belangrijk. Terwijl je door deze transitie heengaat, zul je steeds meer leren over datzelfde punt van onthechting. Onthecht raken van alles om je heen en zeker alles om je heen waar je geen controle over of mee kunt hebben. Laat gaan. Laat het gaan en laat God, laat je Hoger Zelf door je heen werken. Laat de Bron door je heen werken. Geef je over aan de Bron. Al deze dingen zijn hetzelfde, maar doe het. Denk er niet alleen over na. Lees er niet alleen over of hoor het niet. Ga en doe het. Laat gaan. Laat de zorgen los. Laat dit allemaal gaan en wanneer je de kans hebt, reik dan uit en help een ander. Reik uit en raak iemand aan. Is dat niet jullie commercial uit je Yellow Book? [Gelach] Het is iets dat er is. Het werkt. Oke?

Vraag: Dit is een perfecte intro voor wat ik u wil vragen, de kwestie van neutraliteit en afstandelijkheid. Ik weet dat dit vaak wordt geleerd vanuit het boeddhistische perspectief, waar je wil loskoppelen van zowel wat plezierig is als wat niet aangenaam is. En toch is er in mijn meditaties, mijn werk met de Bron en mijn Hoger Zelf alles behalve neutraliteit als het gaat om de feelgood-emoties. Het voelt als, ja! omhels de feel-good emotie! Omarm die hogere vibrationele frequentie! Alleen vreugde alleen licht alleen liefde. Dus ik vraag me af of je ons hierover een richting kunt wijzen. Ik vraag me af hoe we het onderscheid maken, omdat het lijkt alsof er twee verschillende berichten uit neutraliteit komen. Maar dan aan de andere kant, nee, leef gewoon in het licht en de vreugde en zo. Kun je ons daar een beetje een idee van geven?

OWS: Ja, dat kunnen we. Neutraal zijn, is geen emotie hebben. Het is niet dat we zeggen raak niet gehecht. Dat is niet om je emoties los te laten.

Jullie zijn menselijke wezens. Je bent hier met emoties. Emoties zijn erg belangrijk, maar de emoties waar je over sprak zijn de hoger vibrerende emoties. Vreugde, plezier, gelukzaligheid, al dit soort dingen ervaren de emoties op de hogere niveaus zou je kunnen zeggen.

En neutraal zijn is niet een robot zijn. Dat is niet wat we zeggen. Natuurlijk zouden we dat nooit zeggen, omdat we heel neutraal zijn in hoe we naar dingen kijken, maar we zijn zeker geen robots, we hebben grote emoties. Maar niet de emoties die jullie vasthouden en vastbinden aan de driedimensionale illusie, de programmering waarin je je bevindt. Die emoties laat je steeds meer los, zoals angst, woede, verdriet, al deze dingen die je loslaat terwijl je doorgaat naar de hogere vibraties.

Dus nogmaals, we zeggen niet … we zeggen neutraal te zijn in elke situatie die zich voordoet in termen van ergens op reageren; reageren op de gegeven situatie. Reageer niet. Want als je reageert, voeg je iets toe aan de situatie en maak je het nog ontvlambaarder, dan dat het al was. Begrijp je dit?

S: Neutraliteit zoekt niet. Neutraliteit maakt het mogelijk

OWS: Heel goed. Ja. Geweldig. Het klinkt alsof Confucius dat zegt. Zeer goede boodschap.

Vraag: Ik ben veel thuis geweest en voelde me geroepen om te mediteren en ‘s morgens schrijf ik en ga de natuur in en dat is echt opwindend want ik ben iets aan het ontdekken en ik weet niet of het mijn Hoger Zelf is dat het zou kunnen zijn, maar ik voel aan wat ik denk, dat het puur bewustzijn is en ik noem het een deken van pure liefde. Ik voel deze liefde tot op het punt dat ik tranen in mijn ogen krijg. Ik vraag me alleen af ​​of ik dit weekend zal ontdekken wat dat is of dat ik met anderen verbonden ben. Ik heb het gevoel dat ik zit te breien en liefde te creëren. Het is nogal opwindend allemaal. Heb je hier iets over te zeggen?

OWS: Je resoneert, zoals velen van jullie steeds meer doen, met de hogere energieën. En als je resoneert met deze hogere energieën en hen binnen laat komen, hen door je heen laat gaan en je door deze overgang heen blijft leiden, zul je deze hogere emoties voelen waar we over spreken; gelukzaligheid, liefde, al deze dingen die komen met deze hogere trillingsfrequenties. Dus blijf het toestaan ​​en als het voorbij komt vraag je je niet af waar het vandaan komt of waarom het komt. Laat het gewoon gebeuren. Je weet, net zoals het liedje van de Beatles, “Let It Be”? Laat het zo zijn. Dat is wat je meer en meer moet doen. Oke?
Het lijkt erop dat we er klaar voor zijn om het kanaal vrij te geven.

Maak je gereed, we gaan een hele show hebben. En zoals je weet, zal de One Who Serves, onze lieve vriend en broeder, hier bij je zijn en hij zal dit mogelijk vanavond aftrappen. Als we het hem toestaan. Hij vraagt ​​zich af waarom hij op de achtergrond is en hij zegt tegen ons: ‘Zal ik vanavond kunnen komen?’ En we zeggen heel waarschijnlijk. Dus we zullen zien hoe het gaat. Oke?

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.

Vertaald van het engels naar nederlands door Allie de Vos

“Geloven is zien”

Terug naar pagina vertalingen