17.12.03 “Niets kan deze lawine van bewustzijn stoppen die nu van de berg af rolt”.

“Niets kan deze lawine van bewustzijn stoppen die nu van de berg af rolt”.

One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep doorgegeven tijdens de December Advance in Payson, AZ op 3 december 2017.

(Veel, zo niet alle, hier genoemde sessies tijdens onze December Advance zijn beschikbaar als audiobestanden op onze website:  www .ancientawakenings.org onder het tabblad channelings)

One Who Serves

Om Mani Padme Om. Om Mani Padme Om. Om. Om. Groeten aan jullie!

Geweldig om hier te zijn en wat een energie is hier gecreëerd! Wat een crescendo heb je gecreëerd.
Je weet het misschien niet maar heb je het zelfs maar gevoeld van waar wij staan ​​… nee, misschien zitten we, maar we zijn hier toch en we ervaren de energie die jullie net hebben gecreëerd  als een groep, zoals je hier samen bent. Alle mensen aan de telefoon die ook hieraan hebben deelgenomen. Jullie hebben behoorlijk wat energie en een behoorlijk crescendo gecreëerd waar je naartoe aan het bouwen bent.

Het werkelijke crescendo is niet helemaal bereikt, maar kwam heel dichtbij. Als je dit blijft doen, wie weet wat er zou zijn gebeurd. Misschien zou je dit gebouw van de grond hebben getild. Misschien met een beetje hulp van ons.

Maar goed, wij zijn er. Jullie zijn er. Alles is geweldig en weet je wat? Weet je wat we nu gaan doen? [Wat?] Wat denk je dat we nu gaan doen? James zegt: Nee, nee! Nee, doe dat niet. Doe dat niet! [Zingen!] Ja! En weet je wat we gaan zingen? “Laat het zijn”!  (een song van de Beatles, Let It Be)

Laat het zijn! Haal adem. “Laat het zijn.” Start iemand met zingen. Joanna, alsjeblieft.
(Tekst van de song die gezongen wordt)
Als ik in tijden van nood verkeer,
komt Moeder Maria naar mij toe.
Spreekt woorden van wijsheid, laat het zijn.
Laat het zijn, laat het zijn, laat het zijn, laat het zijn … ”

Ja! Ja! Geweldig! Jeetje. Je hebt geen idee wat zingen doet. Sommigen van jullie doen het. Sommigen van jullie niet. Zingen is geweldig! Uitreiken, loslaten, zingen, laten zijn. Het leven en de vreugde van het leven ervaren. Dat is wat velen – niet zozeer jullie allemaal, jullie doen het steeds vaker – maar bij velen over de hele wereld ontbreekt het, niet waar? Ze ervaren de vreugde van het leven niet. Ze vinden die niet … ze hebben alleen momenten van vreugde; ze hebben geen vreugde in het moment. In elk moment.

En weet je wat? Er is vreugde in elk moment. Als je ernaar op zoek bent, zul je het vinden. Het is er. Je moet het gewoon toestaan. Je moet het laten zijn. Oke?

We zijn zo enthousiast over alles wat er nu gebeurt. We zijn zo enthousiast over alles wat er nu naderbij komt. Alles is nu, zie je? Of het nu nu is of dat het toekomstig nu is, het is allemaal nog steeds nu. [Gelach] Dit is wat jullie allemaal moeten blijven begrijpen.

Welnu …… je kunt bouwen aan de toekomst,  je kunt creëren voor de toekomst, omdat elke gedachte die je hebt je toekomst creëert.

Je creëert de volgende hogere dimensie voor jezelf. Je creëert de vierde dimensie, je creëert de vijfde dimensionale ervaring, zelfs als je je gedachten en visioenen en je verbeelding de vrije loop laat.

Je creëert wat je wilt zijn in de vierde en vijfde dimensie. Net zoals jullie als een collectief ras de driedimensionale illusie hebben gecreëerd die er is, creëer je de vierde en de vijfde dimensionale illusie.

Maar elke keer dat je deze hoger vibrerende illusies creëert, worden ze steeds minder een illusie en steeds meer een realiteit. Zie je? Hoewel ze vanuit een bepaalt gezichtspunt vanuit een veel hoger gezichtspunt illusies zijn, maar voor jou zijn ze meer een realiteit en je realiteit gaat een geheel nieuw begrip aannemen, een geheel nieuwe  bewustzijnsverandering komt er op jullie allemaal af op deze planeet.

Het zal beginnen, ja, met deze dingen die zijn tegengehouden, die van je weggehouden zijn, die geheim gehouden zijn. Het zal beginnen met het onthullen van deze geheimen. Velen komen naar buiten als jullie — ja, we waren je discussie aan het afluisteren met al die vrouwen en mannen die naar buiten komen nu ze weten dat ze veilig zijn en ze het kunnen zeggen, ze komen massaal naar buiten met hun verhaal. En dit is slechts het begin. Alleen nog maar het begin.

Er zullen er nog veel, veel meer naar buiten komen. Veel nieuwe klokkenluiders komen naar buiten met hun verhaal. Veel nieuwe bronnen met informatie zullen naar buiten komen. Dit alles is nu aan het gebeuren en jullie zijn de katalysator voor dit alles. Jullie zijn degenen die dit tot stand brengen zoals we vaak zeggen. En zoals Sananda het gisteravond zo welsprekend zei: ‘we kunnen het niet zonder jullie. We hebben je armen, je benen, je ogen, je oren nodig om dit ontwakingsproces over de hele planeet tot stand te brengen.
Ja, de energieën die de planeet binnenkomen, helpen zeker heel veel. Deze golven van energie; deze helpen enorm.
Het is nooit eerder zo gedaan. Je hebt nog nooit deze golven van energie ontvangen zoals ze nu zijn.

Toen de Harmonische Convergentie in de jaren ’80 plaatsvond, was dat het begin. Het begon zelfs eerder met je hippiebeweging zou je kunnen zeggen in de jaren ’60 en ’70 met de muziek en de Beatle, begon dit hele proces, begon de bevolking wakker te maken. Dit gebeurde om alleen het zaad te zaaien. Maar nu, in deze tijd zijn nu de tijden waarin jij, diegenen van jullie die al sterk ontwaakt zijn, jullie zijn degenen die helpen. Ja, we houden van die terminologie Charles. We houden ervan dat jullie degenen die slaperig zijn nu helpen, om die wakker te maken, die zich nog in de fase bevinden tussen slapen en wakker zijn en nog niet helemaal zeker weten welke kant ze op moeten. Maar alles wat ze nodig hebben is een zachtaardig duwtje en dan zullen ze naar de ontwaakte staat gaan. En dan zullen ze zich realiseren, net zoals jij je hebt gerealiseerd, wie ze zijn.

Ze mogen geen deel uitmaken van de 144.000 – ze kunnen – maar misschien zijn ze dat niet. Maar ze zijn nog steeds verbonden met hun hogere God Zelf, hun Bron in hen. Ze zijn verbonden en ze zullen beginnen te beseffen dat ze verbonden zijn. En als dit allemaal verder gaat, is er niets dat het tegen kan houden.

Zoals het is, is er niets meer dat het kan tegenhouden, maar zelfs nog meer. Als degene van de duistere machten, de duisternis, de schaduwkrachten, de duistere kliek, de illuminati, de Deep State, hoe je ze ook wilt noemen, ze rennen nu voor hun leven. Ze weten dat hun tijd voorbij is. Ze houden vast aan hun leven en doen alles wat ze kunnen, sommigen van hen doen hoe dan ook alles wat ze kunnen om er met een knal vandoor te gaan, omdat ze weten dat het gedaan is met ze.

Als deze dingen steeds meer onthuld worden, zal het zijn als een lawine die de berg afkomt en niets … heb je ooit geprobeerd een lawine te stoppen? Het is niet mogelijk. Niets kan deze lawine van bewustzijn stoppen die nu de berg afrolt.

Je kunt iedereen vrijgeven (telefoon) alsjeblieft, Mozes. Un-mute. Iedereen! [OWS zegt, Mozes net als in de Charlton Heston-film “De tien geboden” Mozes! Mozes! We love this! Moses! [Gelach] Geef alles vrij alsjeblieft. Erg goed. Erg goed. We zullen nu vragen beantwoorden als er al vragen zijn. Veel hebben er al eerder vragen gesteld, maar we weten dat er altijd meer vragen zijn. En er zijn nog veel vragen die nooit worden gesteld. We horen ze in je hoofd, maar je vraagt ze niet om vele redenen, omdat je denkt dat ze niet zullen worden geaccepteerd of dat het domme vragen zijn of zoiets, en we zeggen je nu dat er geen domme vragen zijn. Alles is oke. Je kunt alles vragen – we zullen het misschien niet beantwoorden – maar je kunt het zeker vragen. Oke?

V & A

Vraag: Ik had een ervaring gisteravond, laat op de avond. Ik werd moe en misschien een beetje humeurig omdat het hier 00:30 was en het gesprek nog steeds aan de gang was. Het was geweldig, behalve dat ik niet wilde afhaken, maar ik wilde ook dat het vlotter door ging zodat ik naar bed kon gaan. Hoe dan ook, ik heb mijn telefoon gedempt, maar ik denk dat iemand mijn geklaag in mezelf heeft gehoord. Iemand heeft dat gehoord, ook al was mijn telefoon gedempt. Wat ik daar later over door kreeg in mijn gesprek met mijn Hogere Zelf was dat dit misschien is wat Robin Williams en jij, One Who Serves het heeft over wanneer ze zeggen dat we in de vijf dimensionale gaan realiteit, of waar we voor worden opgeleid, hoe we worden opgeleid, is zoals dat waar je boven staat.

Ik heb geen idee. Omdat je gedachten uit je gaan, zelfs als je je telefoon gedempt hebt. Het maakt niet uit. Dus geen enkele gedachte kan je in de verkeerde richting brengen. Je moet leren, wij moeten leren, ik moet leren dat de training is om te leren hoe we onze gedachten niet in de verkeerde richting laten gaan, want dat zou een grote golf in de verkeerde richting kunnen veroorzaken. Is dit juist?

OWS: We kunnen het je vertellen, je weet wat Robin Williams gisteravond zei over afluisteren. Herinner je je dit nog? Er bestaat het idee dat we op elk moment kunnen zien en naar je kunnen kijken en je gedachten en zo kunnen horen. Hoewel we dat niet doen, is er een lijn die we niet overschrijden, dus dit weet je.

Maar wat je beschrijft is het begin van het begrijpen van telepathie. Omdat als je gedachten uitgaan, worden ze opgepikt in het universele bewustzijn. Dus al je gedachten, en dat herhalen we nog een keer, al je gedachten, of ze nu goed zijn, slecht, tussendoor, op z’n kop, het maakt niet uit wat ze zijn, ze gaan naar het collectieve bewustzijn of het universele bewustzijn en kunnen dan door iemand naar beneden worden getrokken.(uit het collectieve bewustzijn)

Om dit en het idee van telepathie te begrijpen, is onderdeel van je training, omdat je zult merken dat je gedachten zullen worden opgepikt door degenen om je heen. Niet alleen in het universele bewustzijn, maar direct door degenen die bij je in de buurt zijn, ze hoeven zelfs niet bij je in de buurt te zijn. Ze kunnen ver van je verwijderd zijn, aan de andere kant van de wereld zelfs, zij zullen je gedachten op een telepathische manier oppikken. Dus je bent aan het trainen om dit te doen, je leert dit te doen, de beginfasen hiervan. Het gebeurd vooral tussen degenen die je kent en liefheb, die dicht bij je staan ​​en je denkt iets en ze zeggen het meteen. Dat betekent dat je de gedachte naar hen hebt gestuurd, ze hebben het opgepakt en nu hebben ze het gezegd. Zie je? Dit gaat steeds meer gebeuren.

Dus wat we je vertellen in deze lange omweg om te doen, we vertellen je om je gedachten te onderzoeken en te bekijken!

Vraag: Dat is een belangrijk punt van onze training als we aan de rollen beginnen die jullie nu voor ons op je nemen. Als we in de rol stappen om andere mensen beginnen te helpen, is dat waar Robin Williams het over heeft? Zoals, “ze houden me in de gaten als een havik,” soort dingen. Is dat waar hij het over heeft?

OWS: Heel veel ja. We moeten voorzichtig zijn met hem om dit proces mogelijk te maken, zie je. Hij is niet zoals je zou zeggen een geascendeerde meester. Hij is iemand die is overgegaan en kreeg wat je zou noemen een speciale dispensatie om van deze groep deel te mogen uitmaken, omdat hij al deel uitmaakt van deze groep zoals hij gisteravond tegen jullie zei. Dit is waarom dit wordt toegestaan ​​en dat hij hier kan zijn en hij zal weer bij jullie zijn dus dan weet j dat. Hij is geen eenmalige show. Geen eenmalige happening. Hij zal terugkomen en mogelijk nog meer wanneer je hem het minst verwacht. Dus wees er klaar voor.

Vraag: Kan Elvis ook een keer komen?

OWS: Zouden we Elvis hierheen halen? Nee, dat denken we niet. Dit is hier niet helemaal dezelfde connectie. Hij is niet van jullie zielengroep.

Vraag: Aww! Het voelt alsof hij er een van mijn zielengroep is. [Achtergrondgeluid]

OWS: Iedereen nu. Allemaal samen: [Awwww!] [Gelach] Beantwoorde dit je vraag, zuster?

Vraag: Ik wilde One Who Serves vragen, betekent dit dat elke gedachte die we hebben, de anderen in het collectieve bewustzijn werkelijk beïnvloedt?

OWS: Ja. Elke … iedere … gedachte. Ja. Heb je gehoord van het vlindereffect? Je gedachten kunnen ergens anders een hele wereld veranderen. Denk daar eens even over na.

Vraag: Dus hebben we een verantwoordelijkheid naar onszelf en naar anderen om in de liefdes vibratie te blijven.

OWS: Ja. Niet alleen op deze planeet maar ook op andere planeten. Je hebt er nog niet op die manier  over gedacht, wel? Universeel bewustzijn is universeel! … (iemand zegt Oeps!) Iedereen nu allemaal tegelijk: [Oeps!] [Gelach]

Dit is waarom we al lang zeggen dat je gedachten zo belangrijk zijn. Je bent je realiteit aan het creëren en elke gedachte die je hebt is niet alleen het creëren van je realiteit, maar het creëert ook realiteiten in de hele Melkweg. Met andere woorden, je hebt eerder gehoord dat er niets nieuws is onder de zon. Dit is waar uitvindingen vandaan komen en nieuwe ideeën en concepten en zo. Het wordt opgepikt uit dit universele bewustzijn dat op elk moment voor iedereen beschikbaar is. Het is alleen een kwestie van leren om er toegang toe te hebben. Er zijn manieren waarop je toegang kunt krijgen tot dit universele bewustzijn. Velen van jullie hebben dat al en weten niet eens dat je het hebt. Tesla, had toegang tot universeel bewustzijn, waar hij veel van zijn ideeën en concepten ontving en in staat was om die dingen te creëren die hij op dat moment deed. Wauw! Je had dit soort dingen niet verwacht?

Vraag: Ik wil even snel zeggen dat ik van je hou, bedankt dat je iedereen hebt geholpen. Wij houden van je. Ik heb een soort chronische pijn gehad waardoor ik niet kan meedoen, ik ben er niet in geslaagd om mee te doen aan de avondgesprekken. Als het bij jullie 20.00 uur is, is het bij mij 03.00 uur. Maar in mijn droom lijkt het alsof ik aan tafel zat als de groep aan het eten en aan het kletsen was. Ze konden me niet zien en er waren ook andere wezens om mij heen. Ik voelde me echt van streek dat ik niet aan het gesprek mee kon doen en ik zei dat ik echt wenste dat ik op kon staan. En Sananda zei ‘jouw lichaam heeft rust nodig’, of zoiets, toen gaf hij me een knuffel en zei me er geen zorgen over te maken, ik doe wat ik van plan was te doen hoewel ik er niet bij was, technisch gezien , aan de telefoon, maar ik geloof dat ik in mijn astrale lichaam was. Dus mijn vraag is: herinnerde ik me eigenlijk dat ik de afgelopen twee nachten in mijn astrale lichaam met de groep was of droomde ik alleen maar?

OWS: [onhoorbaar] … iedereen. Maar je droomde ook. En die zijn vaak één en dezelfde. Dus ja en ja.

Vraag: Ja en ja. Dus ja, ik droomde en ja ik was bij de groep in mijn astrale lichaam. En ja, Sananda nam me in zijn armen en zei me geen zorgen te maken.

OWS: Ja en ja. [Gelach]

Vraag: Oh geweldig. Ik zal er vanavond weer bij zijn in mijn astrale lichaam, met iedereen, en ik stuur mijn liefde.

OWS: We zouden … even een ogenblikje wachten. We zouden je willen voorstellen als het mogelijk is, of je kunt het zelf doen, om vanavond aan de telefoon te zijn omdat … [onhoorbaar] … er gaat gebeuren … [onhoorbaar]. Proberen om te spreken is heel moeilijk. [Verwijzend naar een beller die op hetzelfde moment als OWS spreekt.] Heb je een wekker? Heb je wat ze noemen een slimme telefoon? Je smartphone heeft een kleine app – je noemt het een app, toch? Een kleine app die je wakker maakt als je dat wilt.

We willen je zeggen dat als je voldoende gelooft, als je vanavond bij de oproep bent zodat je in dit opzicht aanwezig bent, je nog meer genezing zult ontvangen. Dit geldt voor iedereen die er is. Niet alleen degene die deze vraag stelt. Iedereen. Als je behoefte hebt aan genezing van welk type dan ook, bel dan vanavond. Oke?

Vraag: Ik loop ‘s ochtends en later in de middag met mijn hond en de zon is zo helder dat ik er zelfs met mijn zonnebril niet naar kan kijken. Ligt het aan mij of is de zon zo helder?

OWS: De zon wordt steeds helderder. De zon blijft steeds helderder worden. En als de verschillende vervuilingen die de zon blokkeren, als de chemtrails volledig verdwijnen, zal het licht volledig doorkomen. Ze hebben het gedaan, we hebben dit vaak gezegd, ze hebben er alles aan gedaan om de zon te blokkeren, omdat ze weten dat de energie van de zon en de zonnestralen en delen van de zonnestralen dit ascensieproces daadwerkelijk teweegbrengen. Ze wisten dat; de zonnestralen energie aan de mensen toevoegt; ze hebben dit geweten en ze hebben er alles aan gedaan om je van ascensie weg te houden. Maar nogmaals, het is alsof je een lawine tegen probeert te houden.

Vraag: James stelde voor dat ik je hierover een vraag zou stellen. Ik heb ongeveer zes maanden zonder problemen naar de shows geluisterd, maar nu kan ik niet wakker blijven tijdens de meditaties. In September kreeg ik een hartaanval en ik ben aan het bijkomen van een driedubbele bypass, en ik kon niet wakker blijven. Dus dit is een beetje zoals de eerdere vragensteller. Ik was gisteravond bij het gesprek en alweer, ik hoor het meeste van het gesprek, maar zodra we de meditatie gaan doen val ik in slaap, hoe ik ook probeer wakker te blijven. Helpt het feit dat ik aan de telefoon ben wat er gebeurt? Waarom kan ik niet wakker blijven?

OWS: Het feit dat je aan de telefoon bent, helpt je zeker omdat je de woorden uit de eerste hand ontvangt, zou je kunnen zeggen, in plaats van uit de tweede hand wat betreft lezen of luisteren later. Hoewel dat ook erg belangrijk is en ook erg nuttig kan zijn. Maar zo veel mogelijk live en persoonlijk aanwezig zijn is natuurlijk het beste. Dus herhaal het tweede deel van je vraag nog eens.

Vraag: Het tweede deel is wat er met me gebeurt. Waarom kan ik niet wakker blijven?

OWS: Oh ja, waarom kun je niet wakker blijven. Dit is iets waar velen moeite mee hebben. Het is niet dat je niet wakker kunt blijven. Je gaat niet slapen. Oke? Zelfs als je snurkt, val  je niet noodzakelijkerwijs in slaap. Op dat moment glijd je in een veranderde bewustzijnsstaat en ben je nog steeds, op een niveau voorbij je bewustzijn, je ontvangt nog steeds alles wat er wordt gezegd, alles wat er gebeurt, en je neemt deel aan alles wat er gebeurt. Het is gewoon dat
je bewuste gewaar-zijn  zich daar op dat moment niet van bewust is. Het lijkt erg op je droomsituatie. Maar je slaapt zoals in je droomsituatie. Oke?

Vraag: Dus gisteravond herinnerde ik me niets van Robin Williams; ik herinner me niets over het bewust vinden van een tafel waarover gesproken werd,  het was alsof ik in die tijd buiten westen was – maar ik heb het echt gedaan?

OWS: Ja, wat je zult ervaren als je deze opname beluistert, zul je horen en er zal er een deel van je zijn dat zegt dat je dat al gehoord heb of dat al weet of je zult zelfs anticiperen op wat er gezegd wordt voordat het gebeurt als je er naar luistert. [Onhoorbaar, beller praat er door heen]

Vraag: We weten allemaal hoe belangrijk de Zon is met de veranderingen in de vibraties en ik ben gewoon nieuwsgierig naar de Maan. Vanavond hebben we de eerste en enige Super Maan voor 2017, beginnend om 18.00 uur Mountain Time en piekt rond een of twee uur in de ochtend en we zullen onze manifestatie sessie in die tijd doen. Kunnen we de Maan gebruiken om de manifestatie te versterken?

OWS: Weet je wat synchroniciteit is?

Vraag: Ja

OWS: Weet je wat orkestreren betekent?

Vraag: Dat is perfecte timing. Ik weet het.

OWS: [onhoorbaar]

Vraag: Hoe kunnen we de energie van de Maan vanavond gebruiken?

OWS: Je zult het gebruiken. Zoals we zeggen, het wordt allemaal georkestreerd. Toen we James deze datum gaven, wist hij niet dat we hem die gaven. Hij dacht dat hij het zelf bedacht, maar verrassing! [Gelach] Dat valt allemaal precies op zijn plaats, precies zoals het nodig is. Dat zal ook de volgende omvatten als die tijd komt. Alles wordt georkestreerd. Dat moet je onthouden. Oke?

Vraag: Ik heb nog een vraag over de zon. Ik denk dat ik deze vraag eerder heb gesteld en ik denk dat je het antwoord niet hebt kunnen geven. Ik vroeg me af of deze dingen uitkomen en Disclosure gebeurt en ik vroeg me af, ik ben er vrij zeker van dat de Zon een dubbelganger heeft en ik vroeg me af of dat bijdraagt ​​aan ons ontwaken? Voegt het zijn energie toe aan onze Zon en wat komt er vanuit het centrum van de Melkweg en dat soort dingen?

OWS: Dus je vraagt: is er een dubbelster samen met de Zon? Is dat jouw vraag?

Dan is het antwoord hierop ja die is er. Momenteel kun je die niet zien. Hij is nog niet in de dimensionale status gekomen en het zal niet in de driedimensionale status komen, maar hij zal komen als jullie in vibratie zijn gestegen naar de hogere dimensie en het is voorbestemd dat jullie twee Zonnen zullen hebben. Heel correct.
Net zoals in de film, zoals we nu in James vinden, niet de film “2001” maar de film “2010”. Aan het einde. Helemaal aan het einde van de film wordt een groot deel uitgelegd waar de eerste film over ging. Niemand wist waar de eerste film over ging tenzij ze high waren. Iedereen die toen wiet rookten en hasj en al dat spul, je weet waar we het over hebben. En als  jullie dan naar die film keken. Oh! Als je de film één keer bekeek had je geen idee waar het allemaal over ging, maar als je de film de tweede keer bekeek na het roken van hasj en zo werd alles glashelder. Kan iemand dat bevestigen? Is iedereen het daarmee eens? We weten …. [onhoorbaar. Laat iedereen lachen] deed. Robin Williams is aan het zeggen, Hell Yeah! [Gelach] Ja, hij zal er zo nu en dan een opmerking maken. Hij is nu op de lagere trede van de totempaal … hij kan een poging wagen na een lange tijd, maar voorlopig is hij de nieuwe jongen in de buurt!

OWS: [met eerdere vragensteller] Beantwoordt dit je vraag? Heel goed, waarschijnlijk meer dan je gedacht had.

Vraag: Ik was er vrij zeker van dat het bestond. Ik vroeg me af of het steeds krachtiger wordt in het veroorzaken van onze ascensie en dat de Zonneflits gebeurt is eigenlijk mijn vraag.

OWS: Ja. Dat is zeker. In feite, wat we aan het zeggen waren over de film “2010”, verklaart heel veel als je het laatste deel van de film ziet is precies waar we over spraken wat er gebeurde. Oke?

Vraag: Mijn vraag is: Wil je weten wat wij willen voor Kerstmis? [Gelach] [Vrede op Aarde!]

OWS: Is dat niet iets wat wij zouden moeten zeggen? [Denk nog eens.] [Zingen] ‘Alles wat ik wil voor Kerstmis zijn mijn twee voortanden, mijn twee voortanden, mijn twee voortanden’. (gelach)
[Alles wat we willen voor Kerstmis is de welvaartspakketten.] [Ik wil overvloed.]
Even wachten graag. We stellen een vraag. Een echte vraag denken we.

Vraag: Wat is de kans dat we NESARA krijgen voor Kerstmis?

OWS: Die kans is niet zo hoog. De mogelijkheid, ja. Verwed je lunch er niet op. Is dat hoe het gezegde luidt? Ga niet naar Vegas en gok er op. Ik denk niet dat ze je weddenschap zullen nemen. Ze zullen zeggen, NESARA? Welke hel is NESARA eigenlijk? (gelach)

Oh! We hebben net een reprimande gekregen. We kunnen deze terminologie zoals deze niet gebruiken. We hebben het over het woord ‘hel’, ziet u.  Af en toe toch wel.

Vraag: Gedurende de laatste twee weken hoor ik steeds dit lied: Hoor jij wat ik hoor? Ik ontving de tekst en ik maak geen grapje, het heeft een geweldige verklaring voor me. Als je het hoort, vertelt het ons wat er staat te gebeuren. [Zingt] ‘De nachtwind zei tot het lammetje, zie je wat ik zie? Zie jij wat ik zie? Een ster, een ster, stralend in de lucht met een staart zo lang als een vlieger ‘.

Nu leg ik dit uit als van plaats van sterren, er schepen in de lucht schijnen. Met die staart zo groot als een vlieger. Ze vliegen en ze laten een licht achter zich. Dat is mijn verklaring.

OWS: Heel goed.

Vraag: Het tweede couplet zegt, hoor je wat ik hoor? Hoor je wat ik hoor? Een lied, een lied zo hoog als de bomen, en het waait in de wind. En dan staat er: de herdersjongen zegt tegen het lammetje, weet je wat ik weet? Weet je wat ik weet?

(*)  [Tekst van het liedje is opgenomen aan het einde van de tekst.]

Vraag: [tussenkomst] Mag ik iets aanbieden?

OWS: Alsjeblieft.

Vraag: Dat is een van mijn meest favoriete liedjes ter wereld en het komt altijd uit mijn vingers op de piano. Ik ken de woorden niet zo goed, maar ik geloof dat het een lied is, wat is het woord ervoor, het is een beeldspraak maar het is ook een voorspelling. Het is een voorspelling van waar de mens naar toe gaat, het gaat niet om de externe manifestatie, het gaat om de interne manifestatie van onze ascensie en hoe we deze dimensie overstijgen. Het gaat over een interne verandering en dat is heel dierbaar. Het is een zeer dierbare interpretatie van waar de mens naartoe gaat.

OWS: Ja en zet het nu nog een stap verder als je wilt. Het is een vibratie. Het zet een bepaalde vibratie in gang, dat specifieke liedje.

Hoeveel van jullie houden van dat liedje? Velen van jullie doen dat. We horen het elke Kerst. Elke Kerst hoor je het en je begint mee te zingen. En terwijl je meezingt, voel je het. Het is een vibratie die in de wereld is gezet. Iedereen, één keer per jaar, 25 december of daaromtrent, het zorgt voor een zekere trilling. Een deel van de vibratie die is ingesteld voor het geven in die tijdsperiode. Het gaat niet om kerstcadeautjes. Het gaat niet om de kerstman, daar gaat het niet om. Het gaat over de betekenis van Kerstmis en wat het jou brengt.

Vraag: [Originele vragensteller] Het laatste couplet steekt er echt bovenuit. Ik hoop dat ik het goed doe. ‘De herdersjongen zei tegen de machtige koning in zijn warme paleis,’ zei de machtige koning. Bid  voor alle mensen. Bid voor alle mensen. Een kind, een kind, rillend van de kou. Breng hem zilver en goud. Zei de machtige koning tegen alle mensen. Bid voor vrede voor alle mensen. Breng goedheid en vrede naar iedereen. ‘

Goed, als we onze overvloed gaan krijgen … het zilver en het goud, en wij zijn het kind. En ik vertel je dat liedje, ik zou overal zijn en dat zou in mijn gedachten komen.

OWS: Dit specifieke lied is geschreven door iemand die heel christelijk is, zeer religieus in vele opzichten. Hij bedoelt niet iets wat je zegt, maar dit maakt deel uit van deze orkestratie waar we het steeds over hebben. Er was een vibratie in dit nummer gestopt, degene die het schreef was zich er niet eens van bewust, maar dat is waarom zovelen door dit lied worden aangetrokken. Waarom het is dat het zo vaak gezongen wordt als je thuis bent, of op het koor? Zingend! Zingend van huis tot huis. Het is een van de meest favoriete liedjes hiervoor, nietwaar? Zie je? Samen met Jingle Bells en al die andere ook, maar het zijn niet dezelfde vibraties, hoewel ze ook vreugde brengen. Het brengt op dat moment van het jaar geluk, vreugde en goede tijden.

Nu willen we ook zeggen, omdat je dit hebt verteld over schepen en dergelijke dingen. Wat denk je dat de drie wijze mannen volgden? [Mars. Nee, het schip. Het Nieuwe Jeruzalem.]

Nee, zij volgden de Nieuwe Jeruzalem niet. Ze volgden de Nieuwe Bethlehem, het schip van Aartsengel Michaël. Dat was wat ze volgden. Gabriel, of Gabrielle, hoe je het ook wilt zeggen, toen hij aan Maria verscheen, dit kwam van een schip. Zie je? Je zult versteld staan. Niet degenen die jullie de Aartsengelen en de Engelen noemen, ze vliegen niet zomaar overal met vleugels rond. Ze zijn in ruimteschepen.

Vraag: Welke schip is zo groot als een planeet en heeft woestijnen en alles erop en eraan?

OWS: De Nieuwe Jeruzalem. Er zijn ook andere. Dat is er maar één. Dat is die van Sananda en Ashtar. Nu we toch bezig zijn, toen Mozes de bergtop beklom (niet de Mozes die we hier hebben, hij is het niet), maar toen Mozes de bergtop beklom en tot God sprak, was God op een schip. Dat specifieke wezen. Het was niet de Eerste Schepper, of de Bron zoals je die kent, maar het was een wezen dat in staat was om daar te zijn en deze ervaring met Mozes te hebben.

Vraag: De brandende struik?

OWS: Dat ook, ja. Dat was geen schip. Dat was een brandende struik. [Gelach]

Vraag: Kun je zeggen wie het wezen was?

OWS: Wat zei God? Iedereen nu: IK BEN die IK BEN, IK BEN die IK BEN, IK BEN die IK BEN.

Vraag: Ik heb een vraag over de periodes van 26.000 jaar. Kun je ons helpen begrijpen wat dat betekent?

OWS: Het betekent dat er periodes zijn van 26.000 jaar en deze periodes blijven zich herhalen. Door deze periodes is er een energie en een rust. Tijdens deze huidige periode van 26.000 jaar is er rust. En de volgende periode van 26.000 jaar gaat het universum in een energie. Je gaat nu naar deze energie periode. Je bent door de rust heen gegaan. Je hebt die tijden meegemaakt. Je bent door deze donkere tijden gegaan; je komt nu terug in de lichteeuwen aan het einde van deze laatste periode van 26.000 jaar. Het is afgelopen. Het valt ook samen met de Maya-kalender.

Dit maakt allemaal deel uit van het ascensieproces dat … eerder de ascensie die al heel lang is voorspeld. En de cabal, zoals we zeiden, heeft het zeer serieus genomen, en probeerde het zo lang mogelijk tegen te houden.

Jullie gaan nu een gebied van de Melkweg binnen waar de energieën heel sterk gaan worden, dat zijn ze al. De Blue Avians die je kent, en  de Spheres hebben er alles aan gedaan om die energieën tegen te houden of ze beetje bij beetje uit te filteren, omdat je centrale zenuwstelsel er nog niet helemaal klaar voor was. Als het was gebeurd in 2012, op 21 december 2012, als de ascentie op dat moment had plaats gevonden en jullie er allemaal deel van gingen uitmaken en nog veel meer (ongeveer 30% van de wereldbevolking) klaar zouden zijn voor dit gebeuren,  het gebeurde niet omdat er velen waren die het niet hadden kunnen weerstaan. Je hebt eerder gehoord dat twee derde van de wereldbevolking zou worden geëlimineerd. Dat was waar, maar het werd in die tijd behoorlijk verschoven en veranderd dus er zou ongeveer 30% zijn opgestegen en de rest zou op de andere plaatsen terechtgekomen zijn.

Maar dat mocht niet zo zijn omdat, zoals je weet, het collectieve bewustzijn opkwam en als één stem zei, we zullen wachten. We zullen wachten op de rest van onze broers en zussen. Niemand zal achterblijven. En hier zijn we nu. Vijf jaar later! Denkend dat het een eeuwigheid is geweest, maar vijf jaar. [Gelach] Vijf jaar kun je je vijf jaar voorstellen in de biljoenen en triljoenen en triljoenen en miljarden en quadriljoenen en wat de ontelbare dingen zijn die in de schepping hebben bestaan. En jullie treuren over vijf jaar! Het is een knipoogje! Alleen maar een knipoogje. Zie je?

Dat plaatst het enigszins in perspectief, niet waar? Och arme ik! We komen hier nooit weg! [Gelach] We zullen hier steeds weer mee moeten omgaan. Help me! Help me! Help me ObiWan Kenobi. Je bent mijn enige hoop! [Gelach]

Vraag: Bedankt. Over hoe we rond de Galactische Centrale Zon draaien. Er is mij verteld dat de Aarde nog geen volledige ronde heeft gemaakt. Klopt dat?

OWS: Dat is een deel van de periode waarover je spreekt. [Reactie van kamer] Zeg het alsjeblieft luider.

Vraag: Het is elke 26.000 jaar … rond gaan.

OWS: Ja. En je betreedt nu een deel van de Melkweg dat het energiestadium is. Zelfs als je naar je eigen adem kijkt. Als je dit vanuit een macrokosmos en een microkosmos standpunt bekijkt, is je eigen adem een ​​energie en een rust, niet waar. Een energie en een rust. Het hele universum werkt op deze manier. Een energie en een rust. God of de Eerste Schepper ademt in en uit en die inademing is energie. De uitademing is rust. Zet nu alles in een heel ander perspectief. De energie die binnenkomt is de Porlana C-energie. Een groot deel ervan. Er zijn anderen energieën, maar het is een zeer sterke energie  die geïntroduceerd is vanwege het gebied dat je nu bent binnengegaan in de Melkweg. Het is hier al heel lang niet geweest.

Vraag: Komt de periode van 26.000 jaar ook overeen met het Indiase wiel, het hakenkruis dat Hitler pikte en het omkeerde om mensen zwak te maken? Je kent welk wiel dat ik bedoel? We kwamen uit de Yuga-periode die erg donker was …

OWS: Kali Yuga, ja. En je gaat nu de Satya Yuga in.

Vraag: Is dat hetzelfde als het Aquariustijdperk?

OWS: Dat is het. Ja. Behoorlijk veel. Je gaat het Aquariustijdperk binnen. Als de maan … [kamer begint te zingen: als de maan in het zevende huis is en Jupiter op één lijn staat met Mars …] [Onduidelijk gesprek / zang] door de Vijfde Dimensie.

Vraag: Aangezien we het over dit onderwerp hebben, is iemand van jullie in Long Beach, Californië op de hoek van Fifth en Golden zijn – wat heel belangrijk is omdat het gouden de sleutels bevatten tot de vijfde dimensie – daar is ook het Cesar Chavez Park. Sommige esoterici hebben dat park kennelijk opgezet. Er is daar een heilige slangen pad, en ook een portaal en een Ankh.

Maar ik wilde een vraag stellen, One Who Serves. Ik maak me zorgen over de andere 144.000 die nog niet zijn ontwaakt. En ik vraag me af, waren ze bedoeld om op een later tijdstip te ontwaken of is er iets dat we kunnen doen om te proberen ze te bereiken?

OWS: Dat is waar we het steeds weer over hebben gehad en waar Sananda gisteravond heel erg over sprak. Aartsengel Michael stelde voor om de strijders van de werkers te worden. Het is nu tijd, ja, om die anderen, die andere verloren schapen, van de 144.000 en zelfs nog meer te vinden. Reik uit en zoek ze. Ze zijn er. Ze zijn misschien in hun slaperige toestand en komen in een ontwakende toestand. Misschien zijn ze begonnen te ontwaken en weten ze niet waar ze terecht kunnen voor meer informatie of meer hulp. Deze groep en vele andere groepen vormen zich of zijn gevormd en zijn er om te helpen bij dit voortdurende proces. Alles is een proces. Iedereen in het proces en jij zijn degene die de katalysator zijn. Jij bent de wegwijzer. In sommige opzichten kun je jezelf zien als Johannes de Doper. Zie je? De weg voorbereiden. De weg voorbereiden voor degenen die na jou komen.

Nogmaals, het plaatst je leven en je missie en je ervaringen in een heel ander begrip. Is het niet? Jij bent speciaal. Niet, nogmaals, speciaal in termen van het ego. Nooit zouden we dat zeggen. Maar jullie zijn de Ene. En jij bent de Ene. Jullie zijn de Neo’s van ‘The Matrix’. The One. Neo: (anagram voor One)

Vraag: Ik heb een kleine opmerking. Het is tweedelig. Het tweede deel is een vraag.

Wat ik heb geleerd in mijn leven, is dat het woord het enige creatieve proces is. Het is et enige gereedschap wat we hebben. En dat alles wat uit onze mond komt, ons volgende moment schept. Het is zo krachtig dat het onze kracht is die aan ons gegeven is. Toen de persoon die bekend staat als God, de Bron, zei dat IK BEN die IK BEN, liet hij zien hoe krachtig het woord is. En de I AM-redevoeringen die St. Germain via Godfrey Ray King channelde, probeerde ons een hint te geven dat ons woord het krachtigste is dat we hebben. Het schept onze realiteit. Dus daarom is het zo belangrijk om je bewust te zijn van wat er uit onze mond komt. En natuurlijk manifesteert het denken zich in een woord en zo werkt het.

Het andere deel dat ik heb gaat over de Maan. Deze boodschap, en ik wil het verifiëren, dat de Maan de grootste vibratie van manifestatie-energie is, het vibreert manifestatie-energie omdat het gemanifesteerd is. Het was de oprichting van een groep en manifesteerde zich voor ons om de Aarde te helpen ontwikkelen. [Ja] En het is de belichaming van de manifestatie-energie. Is dat correct?

OWS: Dat klopt. Als je naar de Maan kijkt zoals deze is gemaakt, die is hier naartoe gebracht. Hij werd in een baan om de aarde gebracht om de veranderingen te bewerkstelligen die op Aarde nodig waren. En hij is hier al die tijd gebleven om door te gaan met alles wat er gebeurt. Maar na ascentie is het misschien niet meer nodig zoals het was. Dat is waar.

Nu echter het eerste deel dat je zei over het woord. We gaan een stap verder omdat “In den beginne was het Woord, en het Woord was met God en het Woord was God.” Het woord. Het woord is geluid. Het geluid weerklonk. Geluid als de beste benadering. Weet iemand wat dat is? Om! De beste benadering van het begin van de creatie was het OM-geluid. De trilling de geluidstrilling. Dat is waarom alles over vibratie gaat. Alles gaat over vibratie en
bewustzijn. Zie je? En vibratie leidt tot bewustzijn en hoger bewustzijn. Hoe hoger de vibratie, hoe hoger het bewustzijn. Hoe hoger het bewustzijn, hoe hoger de vibratie. [Wauw]

Ja dat hebben we gehoord. Wauw! Iedereen: wauw! [Wow!] (Gelach)

Vraag: Mag ik iets benadrukken. Toen je in het begin zei dat er het Woord was en het Woord was God. Die krachtige uitspraak dat een vibratie is. Dat er een frequentie in het woord zit. U weet dat er in het begin het Woord was en dat het Woord God was. Dat is een affirmatie op zichzelf en het is zo krachtig en het echoot. Het blijft bij je. Het blijft bij je bewustzijn en ik dacht daar aan toen Joanna dat zei. En ik zei diezelfde woorden die de kracht zijn van het collectieve bewustzijn. En toen zei jij het, dus het is heel erg krachtig.

OWS: Meer dan je je ooit kunt voorstellen.

Vraag: Nou, ik kan wel zeggen dat mentale telepathie werkt, omdat je al een deel van mijn vraag hebt genoemd. U zei dat deze 2017 winterzonnewende de vijfde verjaardag is van de winterzonnewende van 2012,welke speciale verrassing kunnen we verwachten?

OWS: Dat is wat we aan het plannen zijn voor je … oh … voor de 21ste zoals je zegt?

Vraag: Ja. Voor 21 December 2017. Je zei het gisteravond samen met Februari over iets speciaals. Is het een speciale golf van energie of een andere grote invloed waar we allemaal naar uitkijken?

OWS: Zeer goede beknopte vraag. Dat waarderen we. Hoe beknopter de vragen, hoe beknopter de antwoorden ook kunnen zijn. Wat betreft 21 december, net als op 21 december 2012, is dit een mijlpaal periode die je ingaat.

Degene  die sprak dat December speciaal is, dat klopt. Je bent in een speciale tijd, deze maand is speciaal. Dat betekent niet , het is gebaseerd op de mogelijkheid en waarschijnlijkheid, maar de waarschijnlijkheid van iets groots en belangrijk is er misschien nog niet, maar er is een opbouw naar toe. Het opbouwen.  Er zullen verschillende soorten gebeurtenissen zijn die zullen plaatsvinden of onthullingen, laten we hen onthullingen noemen, die komen. En deze onthullingen zullen leiden naar de meer grotere gebeurtenissen die zullen plaatsvinden in 2018 en daarna en zullen leiden naar De Gebeurtenis omdat de Galactische Centrale Zon klaar is om die puls van energie te creëren. Nu nog niet maar het komt eraan en alles bereidt zich hierop voor. Wij hebben ons al een tijdje voorbereid. We zijn klaar. Degene in de schepen zijn klaar. Ze staan stand-by en zullen ogenblikkelijk in actie komen. Sommigen hebben dit al gedaan.

Degenen die jullie kennen als de Pleiadiërs hebben hierin een centrale rol gespeeld en ze beginnen hun beweging met het Bondgenootschap te bewerkstelligen om de veranderingen te maken die nu nodig zijn, omdat de tijd, de vibraties goed zijn om te beginnen . We zullen hier echter veel meer van geven op jullie oudejaarsavond. Als het klaar is. Als het zo mag zijn.

Zeer goed. We gaan nu het kanaal vrijgeven. We zullen hier vanavond weer terugkomen. We hebben een geweldige techniek om over te brengen die je helpt bij elke manifestatie die je nodig hebt in je leven. Niet zozeer dat je het wilt in je leven, er is een verschil. Er is een behoefte. Want als er een behoefte is zul je het gemakkelijker kunnen manifesteren. Als het goed is voor jou en de Bron in jou om dit te doen.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald van het Engels naar Nederlands door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

(*)  Songtekst

Hoor je wat ik hoor?
Zei de nachtwind naar het lammetje,
Zie je wat ik zie
Wijd omhoog in de lucht, lammetje,
Zie je wat ik zie?
Een ster, een ster, dansend in de nacht.
Met een staart zo groot als een vlieger.
Met een staart zo groot als een vlieger

Zei het lammetje voor de herdersjongen,
Hoor je wat ik hoor?
Rinkelen door de lucht, herdersjongen,
Hoor je wat ik hoor
Een lied, een lied, hoog boven de bomen
Met een stem zo groot als de zee
Met een stem zo groot als de zee

Zei de herdersjongen tegen de machtige koning,
Weet je wat ik weet?
In je paleis, warme, machtige koning,
Weet je wat ik weet?
Een kind, een kind rilt van de kou.
Laten we Hem zilver en goud brengen
Laten we Hem zilver en goud brengen

Zei de koning tot de mensen overal,
Luister naar wat ik zeg
Bid voor vrede, mensen overal!
Luister naar wat ik zeg
Het kind, het kind, slapen in de nacht
Hij zal ons goedheid en licht brengen
Hij zal ons goedheid en licht brengen

Terug naar pagina vertalingen