18.04.01 Jullie Zijn De Wegwijzers

“Jullie Zijn De Wegwijzers”

Yeshua Emanuel, Maria Magdalena en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens Pasen op de eerste Zondag van de maand, de Blog Talk Radio-editie van de groep Prepare For Change in Payson, AZ op 1 april 2018.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.
Lees ook het vraag- / antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in zit)

Zoe: Hallo allemaal. Het is met veel dankbaarheid en liefde dat we je verwelkomen bij Ancient Awakenings-Prepare for Change. Omdat het de eerste zondag van de maand is, zijn we op BlogTalkRadio zoals we dat elke eerste zondag van de maand zijn. Voortzetten van de traditie die onze geliefde Anne DeHart begon, we zijn hier één keer per maand om niet-leden een kans te geven om zich te mengen met onze energie en te zien of ze resoneren met ons als een lichtkrijger en een wegwijzer. En als je deze aantrekkingskracht voelt, als je resoneert met ons, je zielengroep, zijn we blij je te ontmoeten.

Je bent hier, omdat je ernaar verlangt om de oude wijsheid te herinneren waar we allemaal zo bekend mee waren, lang geleden. We zijn hier bijeen om ons voor te bereiden op onze missies. Het is tijd om terug te keren naar die wijsheid. Het is nu tijd om te ontwaken voor wie we werkelijk zijn.

Mijn naam is Zoe. Ik ben jullie gastvrouw. En zoals altijd word ik vergezeld door de mooie Pallas Athena / Rita, onze huisnumerologe, astrologe, spiritueel adviseur, zangeres, muzikant en lerares van vele dingen, waaronder NESARA en Common Law. Hallo schat.

Athena / Rita: Hallo! Hoe gaat het met je?

Zoe: Geweldig!

A / R: Goed om je stem te horen.

Zoe: Die van jou ook.

Dit is een belangrijke tijd, momenteel. Een samenvloeiing van alle dingen, groot en klein. Het is vandaag zondag 1 april 2018. Pesach begon vrijdag. (Joods Paasfeest) … herdenking dat God de Joden bevrijdt heeft van de slavernij in Egypte. Hoe is dat voor zo vroeg ?! In sommige gebieden staat deze dag bekend als de Grote Dag. Het is Pasen. De opstanding. Bijbels, het Nieuwe Verbond tussen God en zijn volk. En ook 1 APRIL DAG. Dat zou er een zijn in de kleine categorie maar vaak heel leuk.

Oh, en om een beetje politiek te zijn, wordt ons vandaag gevraagd YouTube te boycotten vanwege hun censuur. Je weet dat een nieuw algoritme dat door de cabal beheerde sociale media elke account afsluit die hen bedreigt. Overweeg de boycot alsjeblieft.

En één van de echt grote dingen die past in de categorie groot: een andere serieuze golf van de Golf der Liefde staat op het punt aan te komen op dit moment. Persoonlijk wil ik het zien binnen golven. Ik wil die enorme haboob van regenboog glinsters, naar me toe zien snellen. Ik denk dat het een ongelooflijke kick gaat worden!

Oké. Laten we terug gaan naar de taak. Laten we het hebben over herinneren.

We bevinden ons allemaal in verschillende stadia van het herinneren van de oude wijsheid die we allemaal diep in ons hebben begraven. Dat is waarom we aangetrokken worden in de richting van de natuurwetenschappen, de antieke wetenschappen, de ware wetenschappen. We gaan ons het gebruik van numerologie, astrologie, heling met licht en geluid en frequenties herinneren, – net zoals we eerder spraken – ook de heilige geometrieën, het gebruik van kristallen en in het bijzonder onszelf wijden aan de Aarde en de kringlopen van de natuur . Dat is waarom je stemmen hoort en dingen ziet die anderen niet zien, en dingen voelt die anderen niet voelen. Omdat we ons herinneren.

En we zijn dankbaar dat deze kennis bij ons terugkomt – om ons te herinneren zoals Deepak [Chopra] placht te zeggen. En we zijn enorm dankbaar voor alle kinderen die volledig wakker zijn, volledig herinneren en de oude status quo weigeren te accepteren. Ze zijn volledig uitgerust en klaar om ons met liefde en integriteit te leiden. Bedankt daarvoor! En voor kinderen zoals Valentino die zich bij onze groep hebben gevoegd, we zetten ons  allemaal in voor je op alle mogelijke manieren.

Dus laten we Athena / Rita het woord geven zodat ze ons iets kan leren. Wat heb je vandaag voor ons, schat?

A / R: Nou, hallo iedereen. Ik hou van jullie allemaal. Ik heb vandaag iets anders, omdat de One Who Serves ons heeft verteld dat er astrologie en numerologie zal worden onderwezen op de scholen in onze toekomst … in de nabije toekomst misschien. Dus vandaag wil ik je laten zien hoe astrologie en numerologie hand in hand gaan.

Goed, vandaag is het de Eerste en we hadden het begin in Oktober toen onze eerste show plaatsvond, dat was een nummer één wat een nieuw begin betekent toch? We zijn nu weer op nummer één. Je weet dat dat geen toeval is. (Er zijn hoe dan ook geen toevalligheden.) James moet zijn verteld of hebben geweten om de Blog Talk Radio, op de eerste Zondag van elke maand te doen omdat, kijk eens hoe het uitpakt. Het is absoluut, we beginnen aan een nieuw begin. Laat me teruggaan naar het onderwerp.

Je weet dat Ram van 20 of 21 Maart tot 19 April is. Wel, wiens verjaardag was gisteren? Ik draag dit vandaag op aan Sananda. Hij werd hier geboren en incarneerde op 31 Maart. Dat is een vier, maar dat is niet waar het over gaat. We zijn in het teken Ram. Nu is Ram het allereerste begin, dat is één, het is het begin van de dierenriem. Het begint met Ram en gaat door tot Vissen, zoals je weet, de 12 tekens.

Nu staat Aries voor de Ram, wat het symbool is. Wat denken we bij een Ram? Ik wil daar niet op ingaan, want ik ben niet zo met dieren, maar het geval is dat getal één staat voor – en Ram is nummer één – staat voor verworvenheid, onafhankelijkheid, uitvoerend vermogen, een goed verstand, een goede leider. Wat zouden we zeggen over onze broer? Hij was dat allemaal.

Er zijn 12 tekens van de dierenriem en elk teken heeft een nummer, dat is numerologie. En er zijn lessen die we bij elk teken leren en we kozen welke les we wilden leren toen we naar de Aarde kwamen, omdat er 12 lessen zijn. Ik weet niet of dat gewoon alle lessen omvat die we moeten leren, maar er zijn 12 lessen die we moeten leren en dan stappen we uit het wiel van de 84. We hebben zeven levens om in elk van deze onze les te leren. En in het eerste leven zullen we de les misschien niet leren. Maar als we het niet geleerd hebben voor de helft van het zevende leven, wordt het elk leven moeilijker totdat we wakker worden en de les leren. Nou, 7 x 12 is 84 en dan stappen we uit het wiel van de 84. Wat ik denk dat op dit moment de 144.000 – ik weet niet zeker of ik One Who Serves kan vragen – of die al de lessen hebben doorgemaakt en hebben geleerd, maar toen kwamen we weer naar beneden en kozen dit leven.

De Ram, ze hebben er een woord voor. Nu is Ram Ik Ben. Wat dacht je daarvan! Ik ben God. Gods naam. Zou je niet denken dat Jezus voor Ram zou kiezen? En wat Ram ook moet leren is liefde en hij kwam met liefde. Ik weet niet of Jezus dat moest leren toen hij opgroeide. Ik weet dat niet. Maar ik heb het gevoel dat hij al met die liefde in zich kwam. Hij heeft ons liefde geleerd. Hij leerde ons vriendelijk voor onze naaste te zijn.

En ik zeg vanmorgen dat dit de Opstandingsdag wordt genoemd. Welnu, we zijn allemaal herboren in liefde. We willen dit zeggen: we eren jou, Sananda, voor je toewijding, voor je liefde die je deze Aarde hebt getoond. En wij helpen ook zoals we weten. Ik bedank iedereen voor het vermogen en de moed die we hebben om onze missie voort te zetten. En ik zeg saluut aan Sananda voor zijn liefde. En zo is het. Dank je.

Zoe: En zo is het. Heel erg bedankt Rita. Altijd mooi.
Om je te laten weten hoe het meestal werkt, James begint de meditatie. Sananda stapt dan in en neemt het over. Tenzij ze 1 April roepen en iemand anders het roer overneemt. Maar na de meditatie gaan we rechtstreeks naar de gechannelde berichten.

En natuurlijk, onze oude gastheren, degenen die de One-Who-naming craze , de oorspronkelijke One Who Serves! (Yay!) Zij nemen het over direct na de andere gasten, om de berichten af ​​te ronden of verschillende punten opnieuw te benadrukken. En dan op naar onze vragen.

Rita, Wil je onze gasten vandaag introduceren?

A / R: Ja, het is Sananda, Maria Magdalena, en ook One Who Serves, allemaal gechanneld via James McConnell.

Zoe: Geweldig. Dank je. Zoals bijna iedereen al weet, is One Who Serves een verkeerde benaming. Het is een groep – een collectief van geassendeerde die ervoor kiezen om niet individueel geïdentificeerd te worden terwijl ze zich wijden aan het onderwijzen en begeleiden van ons door de Ascensie. Ze wijzen echter op de mogelijkheid/waarschijnlijkheid om zichzelf voor te stellen tijdens de Advance. (Nou nee, eigenlijk zeiden ze “snel” misschien bij de volgende Advance.) Maar dat is op zich is al een hele klus omdat ze zelfs geen suggestie zouden hebben gedaan als ze niet dachten dat alles ver genoeg gevorderd was voor een introductie om op de agenda te zetten. [Rita: Juist!] Dus dat is groot, mensen! Nee wacht … wat zeggen ze? Dat is een hint mensen!

Oh en behalve de Meesters die doorkwamen door James, zoals Athena zei, worden we nu ook regelmatig vergezeld door Shoshana via Joanna McConnell. Ik weet niet zeker of ze op dit moment beschikbaar is, ik heb haar stem niet gehoord maar … [off-mic bevestiging Joanna / Shoshanna is niet beschikbaar] Oh, oke. Bedankt.

Dus nogmaals iedereen welkom. James, het is helemaal van jou!

James: Dank je wel Zoe en Rita voor een prachtige introductie en voor alles wat je naar voren bracht.

Ik ga de meditatie beginnen en dan zoals gewoonlijk Sananda – hoewel het in dit geval Yeshua zal zijn wat een aspect van Sananda is of dat Sananda een hoger aspect van Yeshua is en hij neemt het over. Hij staat hier nu bij mij dus hij is bijna klaar om te starten. Dus we gaan de meditatie beginnen.

Door Yeshua / Sananda geleide meditatie
[Sananda’s geleide meditatie, die het best rechtstreeks wordt ervaren en te horen is op de opname vanaf 15:51 minuten]

Yeshua / Jezus-aspect van Heer Sananda

Ik BEN Yeshua, Jezus, zoals velen van jullie weten, en een aspect van mijn Hoger Zelf, mijn Vader, Sananda. Want toen ik sprak van “Ik en mijn Vader zijn één”, dit is waar ik over sprak destijds.

Op dit moment wens ik jullie een gelukkige Pasen, maar zelfs meer dan dat, hemelvaart. Want dit is waar deze tijd, dit is waar deze tijden over gaan: jullie ascensie.

Ik kwam duizenden jaren geleden om je de weg te wijzen, om de weg voor te bereiden, zodat jullie op een dag in mijn voetstappen konden treden wat iedereen die nu luistert naar deze uitzending, luistert naar mijn woorden, en zelfs die dit op een later tijdstip lezen en resoneren met mijn woorden, jullie zijn hier allemaal gekomen om dit ook te doen. Jullie kwamen allemaal om de weg te wijzen, om de wegwijzers te zijn. Want dat is wat jullie allemaal zijn. Jullie zijn de wegwijzers. Jullie zijn degenen die voorop lopen om de weg voor te bereiden voor anderen die daarna volgen. Net zoals ik de weg voorbereidde voor jullie allemaal om te volgen.

Maar ik was met slechts één die dit deed. Velen kwamen voor mij en vele kwamen na mij. Ik was met slechts één om het licht en de liefde naar de planeet te brengen. Maar ieder van jullie als een collectief doen dat en veel, veel meer. Want op dat moment toonde ik wat mogelijk was, wat kon worden gedaan als je je Hogere God Zelf door je heen laat gaan. Maar ik zei ook: “Al deze dingen die ik doe, kun jij ook doen”, want we zijn allemaal Eén met de Vader-verbinding in ons; allemaal Eén met de Bron die door ons heen gaat. Wij, iedereen, zijn het licht en de liefde. Wij, iedereen, brengen dat licht en liefde terug naar de planeet terug naar het collectieve bewustzijn. Wij zijn allemaal degenen om dit te doen.

Maar zoals je al vaak hebt gehoord en ik herhaal dit, wij kunnen het niet zonder jullie. Net zoals jullie het moeilijk vinden om het zonder ons te doen.

We zijn hierin samen, jij en ik, broers en zussen, vrienden. En velen van ons hebben een verbinding van lang geleden, hetzij als mijzelf Yeshua, of als Sananda, of de vele anderen die door ons en met ons werken. We zijn hier nu allemaal één om dit te bewerkstelligen, om dit plan naar voren te brengen, om het naar het crescendo te brengen waar het voor bedoeld was.

Wij zijn de Ascensie. Jullie zijn de Ascensie.

In die tijd lang geleden toen ik aan het kruis hing – en ja, dat is echt gebeurd. Ik was daar. Ik heb het ervaren. – Maar weet dat ik de pijn en het lijden niet heb ervaren zoals je zou denken. De enige pijn en lijden die ik voelde was het verlies voor een kort moment van de verbinding met mijn Vader, met mijn Hoger Zelf. Dat was de donkere dag, de donkere nacht van de ziel, waarover je hoort.

Mijn fysieke lichaam blies de laatste adem uit, het stierf. En drie dagen later steeg ik op. Net zoals jullie nu opstijgen. Net zoals jullie opstijgen in frequentie en vibratie naar de hogere dimensies, naar wat beschouwd kan worden als de Hemel, net zoals toen ik opstond in die hemelse wolken die, zoals jullie nu weten, geen wolken zijn maar schepen. Een schip. Net zoals jullie opstijgen. Sommigen, ja, zullen opstijgen ​​in de schepen. Anderen van jullie zullen hier op het oppervlak blijven. En velen van jullie zullen ook naar de Binnenaarde reizen en opnieuw samenkomen met al je broers en zussen, de verloren families die je achtergelaten hebt. Je zult hen opnieuw ontmoeten, want het is voorbestemd dat wij allemaal weer bij elkaar komen als één, als één familie als één licht en één liefde.

Ik ben Yeshua en ik verlaat je nu op dit moment. Maar weet altijd dat ik bij je ben, ik ben hier met je geweest, en in een oogwenk kan ik bij je zijn. En onthoud altijd dat waar er twee of meer in mijn naam zijn verzameld, ik bij je zal zijn. Ik, zijnde het Christusbewustzijn in jou.

Al mijn vrede en liefde is met jullie. Ik geef dit nu over aan mijn lieve Maria om het kort iets met jullie te delen.

Maria de Magdalena

Groeten aan jullie allemaal. Ik ben Maria. Maria de Magdalena. Maria Magdalena.

Ik kom bij jullie om de liefde en het licht te delen dat we allemaal zijn, om je te laten weten dat alles in gereedheid is, alles is in voorbereiding voor alles wat nog moet komen.

Jullie zijn nu in die momenten die jullie al lang hebben gevoeld. Dat je je hebt afgevraagd over vorige levens waar je op de oevers van de oceaan hebt gestaan ​​en je over de golven staarde, over de uitgestrekte oceaan en je vroeg je af, op een dieper niveau vroeg je je af, wanneer zal dit allemaal samenkomen. Wanneer zullen we allemaal weer bij elkaar zijn? Want op die momenten had je een glimp, slechts een kleine glimp van wat nog zou komen. Je wist dat je op een dag ooit, in de toekomst, weer op die oever zou staan ​​of waar je ook bent, en beseffen dat al die momenten die je je in het verleden hebt afgevraagd, al die keren dat je je hebt afgevraagd wanneer zal het gaan gebeuren, nu sta je daar en realiseer je je dat die momenten zijn aangebroken. Dat je bent aangekomen op die tijd en plaats waar je je weer realiseert dat je één bent, dat we allemaal één zijn.

En zoals Yeshua zei, we zijn allemaal één familie. Allemaal één familie om dit allemaal bij elkaar te brengen.

De momenten waarop Ashtar heeft gesproken, of Sananda heeft gesproken over de komst van de schepen, de komst van de vele contacten die voor ons liggen, wat Disclosure wordt genoemd, is nu snel hier. Maar wat zij brengen is het licht en de liefde die zich over de planeet verspreiden naar ieder van jullie als de kanalen, als de boodschappers van licht en liefde.

Op het moment dat ik knielde aan de voeten van mijn dierbare Yeshua terwijl hij aan het kruis hing, staarde ik in zijn ogen en ja, ik weende, omdat ik wist dat zijn fysieke lichaam aan het sterven was. Maar ik wist ook dat mijn dierbare liefde zou blijven bestaan, net zoals we allemaal blijven bestaan. Ik wist dat we weer samen zouden zijn, net zoals jullie allemaal weten dat we allemaal weer samen zullen zijn.

Diep van binnen, heb je dat weten, dat begrip. Laat jezelf gewoon weggaan uit de illusie die hier is gecreëerd, de programmering. En als je daar eenmaal uit bent geraakt, zul je de verbinding weer voelen. Je zult de verbinding van je Hoger Zelf voelen, de Bron in je. Dat is wat iedereen te wachten staat.

Ik hou van jullie, heel veel, heel innig. Meer dan je je kan bedenken. En meer dan je je kunt voorstellen, velen van ons zijn eerder samen geweest en komen in een reünie die veel dichterbij is dan je op dit moment kunt geloven.

Ik ben Maria. Ik laat je nu in vrede en liefde achter en zend jullie uit door het universum om de liefde en het licht te delen dat jullie hier brachten.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

One Who Serves  hier. Het is niet nodig een bericht te geven, dus als je de vragen wilt openstellen kunnen we daarmee beginnen. Zijn we daar klaar voor lieve Zoe?

Zoe: Ja, dat zijn we. Maar als je me een paar aanwijzingen laat geven over het vraagproces, kunnen we dit misschien wat sneller opvullen.

Dus heel erg bedankt One Who Serves. En heel erg bedankt Yeshua en lieve Maria Magdalena.

Betreft het proces, om in de wachtrij te komen en je vraag te stellen, druk je op 1. Dit zal een handje opsteken in het telefoonsysteem als teken dat je een vraag hebt. Ik zal jouw netnummer noemen, en je zult waarschijnlijk een opgenomen bericht horen dat zegt dat je kan spreken. Vertel dan je naam en waar je je bevindt.

Stel je vraag kort, beknopt en bondig, en onthoud dat hoe specifieker de vraag is, hoe beter het antwoord zal zijn. Probeer je vraag niet met veel onnodige informatie of spraak te verdraaien.

Na het antwoord te hebben ontvangen, herinner je je allemaal wat verwacht wordt om te doen?! Dat is juist! Druk op 1 om jezelf uit de wachtrij te verwijderen zodat je me niet in verwarring brengt. Als je nog een vraag hebt, bent je welkom om je weer aan te melden in de wachtrij. Druk op 1 om eruit te gaan en druk nogmaals op 1 om weer in te schakelen.

Dus meld je maar aan en laten we eens kijken wat voor soort onderwerpen we kunnen aanwakkeren.

V & A

OWS: Voordat je dat doet, hebben we twee vragen die we graag willen bespreken. James heeft ons gevraagd om deze vanuit de e-mail te behandelen, we zullen dat eerst doen en dan kun je ook andere vragen stellen.

Vraag: [gemailde vraag] De eerste vraag is een voortzetting van de vraag die vorige week werd gesteld die ging over de Galactische Centrale Puls. Als deze naar de aarde is gekomen als deze hier inslaat, zal de Puls op dat moment fysieke genezing creëren?

OWS: Als de Puls komt, als die golf van energie over de planeet beweegt en het stroomt in elk individu, zal elk individu het op een ander begrip en een andere frequentie voelen. En volgens hun frequentie op het moment, zullen ze deze energie voelen en als er een ziekte van een bepaald soort gaande is, zeer waarschijnlijk op dat moment, zullen ze een healing ontvangen. Het is misschien niet onmiddellijk of wonderbaarlijk zoals je zou denken, hoewel het zou kunnen zijn, het zou een onmiddellijke genezing kunnen zijn. Net zoals sommigen van jullie die in het verleden deze Advances hebben bijgewoond, een genezing hebben ontvangen die is gebeurt. Het kan vergelijkbaar zijn, omdat het allemaal om de frequentie gaat en een toename in bewustzijn op dat moment. Dus in veel gevallen zal er, zoals wij het zien, fysieke genezing plaatsvinden die ook de emotionele en mentale genezing op dat moment zal vergezellen. Dat is die ene vraag.

Vraag: [gemailde vraag] Dan is er nog een andere die spreekt over de tijdsperiode van 1977.

OWS: Er was een toen een uitzending in de regio van Engeland via de British Broadcasting Corporation, de BBC, waar Vrillion [van het Ashtar Galactictische Commando] de wereld op dat moment kwam toespreken met een bericht van de sterren. Het was een slecht hoorbare uitzending en niet helemaal duidelijk, maar een deel ervan kon worden verstaan. Maar omdat men in die tijd er zeker niet aan toe was, werd het achter gehouden, het werd geannuleerd, het werd gemanipuleerd. En hoewel het in veel opzichten soms in een enigszins onhoorbare staat overleefde, kun je nog steeds het gesprek beluisteren dat doorkwam, het eenrichtingsgesprek waarin hij de enige was die sprak. Hij gaf een boodschap aan de wereld dat de tijden zouden komen. De tijden waarin het nodig was dat de mensheid begon met het verhogen van hun bewustzijn. Natuurlijk gebruiken we hier niet de exacte woorden, maar het ging allemaal over het verhogen van het bewustzijn en het vermijden van die dingen die in die tijd of later zouden kunnen komen, beter nog, een deel van het bewustzijn van de oude tijdlijn zijn. Dus op dat moment was het een poging tot onthullen, maar men was er nog niet klaar voor op dat moment, dus werd het geruime tijd op een laag pitje gezet, het brengt je nu weer naar deze tijdspanne. Het is bijna vijftig jaar geleden dat dit gebeurde, en nu is het moment en de tijd wat op dat moment werd doorgegeven nu in vervulling gaat en vollediger kan worden gerealiseerd op de planeet terwijl de frequenties blijven stijgen zoals ze doen.

Vraag: Ik wil weten of deze groep of iemand contact heeft gehad of gehoord van Ann DeHart?

OWS: De ene, Ann DeHart, is verder gegaan. Ze is overleden. Ze is soms bij haar geliefde Sananda in de Nieuwe Jeruzalem. Niet altijd, maar ze is er vaak geweest. Dus ze is vanuit het fysieke rijk overgegaan, maar ze is zich heel goed bewust van deze groep en het proces dat hier plaatsvindt en helpt je, zou je kunnen zeggen, vanaf de andere kant van de sluier. Misschien is dit niet wat je verwachtte te horen, maar ja, ze is overleden – en levend en wel met ons.

Vraag: Ik wist heel goed dat ze was overgegaan, ik vroeg me alleen af of iemand contact met haar had gehad sinds ze overgegaan is.

OWS: Nou, dat hebben we zeker! [Gelach] Maar we weten niet of iemand van jullie iets doorgekregen heeft.
Zoe: Nee, het wordt een beetje moeilijk vanwege Blog Talk, we moeten elke telefoonlijn afzonderlijk openen, dus dit is waarschijnlijk een betere vraag voor de volgende zondag als we gezamenlijk een open telefoon verbinding hebben.

Vraag: Dit gaat over een droom op vrijdagochtend, in de vroege ochtend. Ik werd bewust gemaakt van een driedelig apparaat, een soort van diamant, alsof het in mijn hoofd werd gestopt. Daarna was het een meer droomachtige toestand, het was een klaslokaal waar er een ontmoeting was met God want, weet je, zoals vrienden onder elkaar en praten over verschillende onderwerpen en zo, en op een bepaald moment zat ik in de eerste rij en hij gaf mij zoiets als een volkoren brood, het was ongeveer 3 centimeter dik en hij legde de betekenis uit, je houd er twee en je geeft er één weg en hij bleef de klas rondgaan en praten dan begon hij te praten over andere dingen, over wapens, over daklozen mensen, ik barstte in tranen uit, ik voelde me zo verdrietig voor die mensen. Dus rende hij terug naar de eerste rij,  en zo snel als hij kon plaatste hij zijn duim tussen mijn ogen om me te kalmeren, ik kreeg het gevoel dat ik me nog steeds bewust was van die daklozen en zo, maar ik was er meer in vrede mee. Toen werd ik wakker, ik begon de droom te herhalen omdat ik hem niet wilde vergeten.

Dus wat ik begreep van het apparaat, ik zag dat het aan de rechterkant in mijn hoofd was geïmplanteerd en het bleef maar zeggen “met toestemming, met toestemming”, wat betekende dat het gebeurd was met mijn toestemming.

Daarna begreep ik, was het proces van het verenigen van de twee hersenhelften, de linker en de rechterhelft, en eveneens het bekronings proces.

En het deel dat ik begreep van de droom, het klaslokaal met God, hij bleef maar zeggen, hou twee derde van wat voor financieel gewin ik ook verdien en doneer een derde deel ervan. Dus, alsjeblieft, One Who Serves, vertel me wat ik moet weten over deze droom, wat Spirit wil dat ik hierover weet. Heel erg bedankt.

OWS: We denken dat je het antwoord al hebt ontvangen toen je uit deze droom ontwaakte; dat je veel ontving van wat je werd meegedeeld en je herinnerde je er veel van. Maar we kunnen je zeggen dat dit niet simpelweg was wat je als een droom zou beschouwen. Het was heel echt, het is een deel van je expressie op je hogere multidimensionale-zelf lagen. Je hebt dit volledig ervaren en het zegt je dat in jouw periode als je in deze situatie bent dat je naar de klas gaat en velen van jullie dat doen. Dit is niet alleen voor degene die deze droom heeft gehad, maar velen van jullie gaan naar klaslokalen in je droomstaat, je ontvangt les, en sommigen van jullie geven zelf les, zul je ondervinden. Je blijft veel beleven op je multidimensionale-zelf niveau’s, waar je je meestal niet bewust van bent als je uit je droomstaat komt en in je ontwakingsstaat bent. Maar soms doe je dat, dit is een voorbeeld van één van de keren dat het gebeurde en alle ervaringen en de herinneringen die daarbij kwamen zeer nauwkeurig zijn van wat er daar gebeurde. Oke?

Vraag: Ik ervaar een soort raadsel. Eerder had ik een sensatie waar mijn hele… [onhoorbaar] tijdens mijn meditatie, waar ik het gevoel had van geblokkeerd te zijn, en er was veel onrust in me gaande die ik niet kon verklaren. Veel situaties waren moeilijk om mee om te gaan tot een punt waarop ik om hulp vroeg. Zoals vragen om hulp omdat ik al een tijdje weet dat ik alleen niet veel lichtwerk kan doen, in zekere zin. Dus ik vroeg om hulp en ik ontving in zekere zin een healing. En mijn vraag die ik wil stellen is, is er iets dat ik moet weten van mijn Hoger Zelf? Excuseer als ik een beetje vaag ben, maar ik denk zo helder mogelijk als ik kan in een drukke ruimte.

OWS: Het is een beetje moeilijk om een ​​deel van je vraag te verstaan. Een beetje was af en toe niet hoorbaar, dus we gaan hier het beste van maken. Je ervaart veel veranderingen in je leven en terwijl je deze meditaties doet, merk je dat er iets is, omdat we geloven dat je hebt gezegd dat er een blokkering is en/of wat je een raadsel noemde. En je merkt dit omdat er een deel van jou is dat het probeert tegen te houden. Een deel van je egocentum, zou je kunnen zeggen, dat je tegenhoudt, eigenlijk van deze verschillende ervaringen die op dit moment plaatsvinden.

Wacht even, hier is een hond, wacht even. [hond maakt huilend geluid]

James: Ik verontschuldig me. Wacht even. Mijn honden kwamen naar binnen. Ik ben zo terug.

James: Oké. Ik ben terug. Ik heb even nodig om terug te komen waar ik was. Mijn excuses aan iedereen. Dat waren mijn twee Husky’s die naar binnen kwamen en hier deel van wilden uitmaken van dit proces. Een ogenblikje, laat me er weer inkomen. Dit gebeurt niet zo vaak, af en toe. Ik heb ze voor dit moment opgesloten.

OWS: Heel goed. We zijn weer terug en kunnen hiermee doorgaan. Het is, zoals we al zeiden, dat er een blokkade lijkt te zijn van je vorige levens dat je tegenhoudt voor dit soort ervaringen omdat je, in het verleden, dit soort vermogens hebt gebruikt – je had geweldige capaciteiten waar je in het verleden wonderbaarlijke of magische dingen mee kon doen. Dat leidde je naar een gevoel van je ego op dat moment, waar je je in een wat donkere staat bewoog. En dat is, wat hier gebeurt, is dat je egocentrum je probeert te beschermen dat er weer hetzelfde gebeurt. Dus, dit maakt het moeilijk voor je om in een meditatieve staat te gaan, want toen je dat in vroeger tijden deed, was je in staat om veel meer te doen dan alleen maar een meditatie en had je prachtige visualisatievermogens. Je was in staat om te manifesteren wat je visualiseerde. En als je dat kon doen, als je in een donkere staat in jezelf gaat, dan is dit wat je beschermt of probeert je te beschermen dat het zich opnieuw voordoet. Dus om hier doorheen te komen, moet je blijven vragen om begeleiding en hulp om in jezelf te komen en zul je uiteindelijk door deze blokkade die er is heen gaan. Maar je moet eraan blijven werken en het doen als je het nodig vindt, als je voelt dat begeleiding over je komt. Vraag altijd om bescherming. Wees altijd in het Licht – dat is belangrijk. Niet alleen voor diegene die deze vraag stelt, maar voor iedereen. Draag altijd het Licht bij je. Dit is de reden waarom James en iedereen die deze geleide meditaties doet gebruik maakt van het Licht. Het is erg belangrijk, omdat degenen van de duistere kant zich niet in het Licht kunnen mengen. Ze kunnen niet door het Licht komen. Als er Licht is, is dat een barrière voor hen. Oke? Begrijp je dit?

Vraag: Ik zou graag uw feedback willen hebben over een aantal situaties die zijn gebeurd. In de vroege ochtend van mijn 64e verjaardag kreeg ik een hartaanval. Het was interessant omdat een stem mij twee keer wakker maakte en zei “wakker worden”. Ik voelde dat deze stem mogelijk mijn vader was die overleed toen hij 64 was. De stem die me vertelde om wakker te worden, zorgde ervoor dat ik op tijd in het ziekenhuis was om me te behandelen. Bijna een week later liep ik in de sneeuw naar de supermarkt en ik struikelde en brak mijn enkel. Sindsdien lijkt het alsof ik op een bepaalde manier tussen twee werelden ben. Ik voel een gevoel van vrede, en ik wil alleen maar slapen. Ik heb geen verlangen of het vermogen om terug te gaan naar mijn verkoopwerk. Ik heb het gevoel dat ik een beetje op dezelfde plaats zweef. Sindsdien voel ik nog steeds pijn in mijn solar plexus en hart-geest gebied. Ik heb ook al heel lang pijn in mijn gewrichten en zo. Dus, kun je me alsjeblieft zeggen, of dit ascensiesymptomen zijn? Of wat ik kan doen om me geleid te voelen in wat het ook is en voor het beste van mijn gezondheid en mijn welzijn.

OWS: Je voelt zeker dat wat we ascensiesymptomen noemen en ze gaan nog een tijdje door voor velen van jullie, maar uiteindelijk zullen ze voorbijgaan en zul je er niet langer mee te maken hebben. En zeker als de Ascensiegolf, de Galactische Puls naar de planeet komt, wat de Gebeurtenis wordt genoemd, of de Omschakeling, als die komt, dan zullen dit allemaal eenvoudigweg herinneringen zijn. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Wat betreft het vallen en breken van je enkel, die dingen zullen niet meer gebeuren als je steeds dichter bij de Ascentie komt, naar je eigen individuele ascensie. Je ziet dat er niet alleen een individuele Ascentie is, maar er is ook een collectieve Ascensie.

Dus weet altijd, dit is allemaal een proces en jullie maken allemaal deel uit van deze geweldige orkestratie. Dus hoewel je nu sommige van deze dingen hebt, hartproblemen en dit allemaal, we kunnen je vertellen dat dit allemaal deel uitmaakt van het ascensieproces waar je nu doorheen gaat. En het zal op een bepaald moment een punt van  voltooiing vinden. We kunnen je niet precies vertellen wanneer of hoe, maar het komt eraan. Je zult je veel meer vrij voelen.
En zoals je ook zei, je bent tussen twee werelden. Velen van jullie bevinden zich momenteel tussen twee werelden in. Velen van jullie bevinden zich in je driedimensionale bewustzijn, je dagelijkse leven, je werk doen, en je relaties hebben, dit alles is geweldig, daar is niets mis mee. Dus denk dat niet. Heb er nooit een schuldgevoel over. Maar zodra je kunt, en dit is het belangrijkste, wanneer je de begeleiding voelt ga dan in de hogere vibraties. Laat de 3D-wereld los. Raak er niet in verstrikt zoals in het verleden, in al het programmeren. Het is tijd om dat programma steeds meer achter je te laten. Voel jezelf in de hogere vibraties en de hogere dimensionale frequenties van de hogere vierde en zelfs in de vijfde dimensie. En terwijl je dit blijft doen, zal alles voor zichzelf zorgen. We beloven je. We beloven, beloven, beloven je dat alles voor iedereen fantastisch zal worden.

Vraag: Bedankt. Dus mijn hart, mijn fysieke hart, is niets om je zorgen over te maken? En dan is het andere deel om de 3D-angst los te laten dat als ik niet blijf werken – wat zo moeilijk is voor mij omdat ik gewoon wil slapen en zijn – dat er voor alles gezorgd zal worden?

OWS: Dat klopt. Laat los, laat zeker alle angst los. Als je eenmaal alle angst hebt losgelaten, laat je ook op dat moment alle pijn en lijden los. Want angst leidt tot pijn en lijden in je driedimensionale fysieke illusie en alle programmering. Dus laat dat allemaal los. Wat je hart zelf betreft, we zijn niet bezig met een medische analyse of iets van deze aard, dus daarvoor zou je naar je hogere leiding in jezelf moeten kijken en het antwoord daarop vinden. Kijk altijd naar binnen om het antwoord te vinden. Als je voelt om naar je arts te gaan, doe dat dan. Maar weet altijd dat het beter is om naar een meer natuurgeneeskundige arts te gaan, iemand die de oude kennis uitoefent, in plaats van degenen die werken met het allopathische medicijn. Hoewel in sommige gevallen een noodsituatie bestaat, kan zelfs de allopathische route op dit moment nuttig zijn, maar niet over een lange periode.

Vraag: Ik wil een vraag stellen over mijn kleine zoon, Mateus. Hij is 3 ½, bijna 4, en onlangs sprak hij over zijn vriend genaamd Lenny. En ik doe echt mijn uiterste best om Lenny te zien en met Lenny te praten, maar ik krijg op dit moment niet veel, en ik wil weten wie hij ziet, deze Lenny, is dat een spirit-gids, zijn hogere zelf, of een elementaal? Ik probeer alleen te ontdekken wie Lenny is. Het is zo schattig, het is zo geweldig. Dus, weet je wie Lenny is?

OWS: Ja, Lenny is een elementaal van de devic evolutie. En hij is er om je kleine jongen een tijdje te helpen, en op een gegeven moment als hij door de behoefte aan dit specifieke type begeleiding is gegaan, zal hij naar een ander verhuizen. Het is echter heel belangrijk dat je zijn verbeelding toelaat – je denkt misschien dat het zijn verbeelding is, maar dat is het niet, het is echt – maar sta het toe er te zijn. Ga met hem en Lenny aan tafel zitten en maak zelfs een plaats voor hem vrij. Dit zou geweldig zijn voor deze kleine jongen om te associëren dat hij echt is, zelfs als jij niet noodzakelijkerwijs gelooft dat hij echt is omdat je hem niet ziet. Maar hij is echt, hij maakt deel uit van de uitdrukking die Mateus naar hier heeft gebracht. Dat is wat we je op dit moment kunnen vertellen.

Vraag: Oh geweldig! Oh, weet je ik geloof dat. Ik wil communiceren met Lenny en probeer alleen maar mijn vibratie iets te verhogen, zodat ik met Lenny kan communiceren, maar ik weet dat hij bij ons zit en dat hij in de auto zit. Het is gewoon zo schattig. Hij is aan de eettafel geweest en hij ligt met Mateus in bed en het is gewoon zo mooi. Mijn kleine jongen kan deze prachtige liefdesvibratie- om hem heen voelen. Dus heel erg bedankt dat je het met ons deelt, dus kan ik mijn oudere zoon nu uitleggen wie Lenny is, omdat Valentino het echt wil weten. Hij is echt geïntrigeerd. En we zijn zo blij en we nodigen Lenny met onvoorwaardelijke liefde uit. Zegeningen en dank u.

Vraag: Dit is mijn eerste keer. Ik heb zojuist van jullie gehoord vandaag. Ik ben erg blij om hier te zijn. Ik heb een vraag over een recente droom die ik had. Ik heb al een hele tijd geen dromen gehad en dus kwam deze droom plotseling tevoorschijn daar onderwees ik een vrij grote groep en was ik erg geanimeerd en gaf stukjes informatie op een bijna dringende  wijze  om de  mensen in een bepaalde richting te krijgen. Dingen zoals: “Weet je wie je bent? Ken je de kracht die je bezit? Waarom neem je genoegen met minder? Ga er op af. “Het was zo’n soort urgentie. “Welke gedachten sta je toe om in je geest te komen?” Ik wilde meer weten over deze droom, de betekenis ervan voor mij, en werken mijn gidsen nu met mij samen voor iets in het bijzonder? Dank je.

OWS: Absoluut, en het gaat terug op wat we eerder zeiden, in termen van de droomstaat en hoe ze echt zijn en je een klaslokaal-type situatie ervaart op momenten dat je ofwel de student bent of, soms, de leraar bent. En dit laat je zien dat het heel echt is, het gebeurt in je multidimensionale ervaring tijdens je droomstaat. Het is niet simpelweg wat je een verzinsel van je verbeelding zou noemen, of iets van deze aard. Het is je verbeelding, maar het is echt zoals bij het verbeelden. Dat is het verschil. Dus, je ervaart wat je aan het doen bent, zou je kunnen zeggen, in je hogere multidimensionale zelf-staat. Dat is wat je eigenlijk aan het doen bent. Je geeft les. Je bent een leraar op dat niveau. En soms kun je het onthouden, maar meestal, de meesten van jullie zouden we zeggen, zijn nog niet op het punt waar je al je dromen herinnert; alleen delen ervan en soms helemaal niet, als je wakker wordt. Maar dat gaat veranderen voor velen van jullie, zo niet jullie allemaal. Het gaat veranderen en je gaat ervaren … trouwens, we krijgen door dat jullie, jullie allemaal, meer dromen gaan ervaren en dat je meer gaat herinneren en dat ze veel levendiger gaan worden voor velen van jullie zoals wij het zien. Dus, maak je er klaar voor. Het komt. Het gaat zover, je zult je soms zelfs herinneren, waar je vandaan kwam, uit andere beschavingen, andere systemen waar je vandaan komt. Een deel hiervan komt bij je terug; heeft dat al gedaan, maar je gaat dit onthouden als je uit je droomstaat ontwaakt. Oke?

Vraag: Ja. En dus, is deze droom specifiek gericht op een doel in dit leven?

OWS: Het wijst naar een verbinding, zouden we zeggen, naar wat je ervoer en wat er komt voor je in de komende tijd. Ja. Er is een verbinding. We kunnen niet precies zeggen wat het is op dit moment, maar er is een sterke verbinding of vereniging, ja.

Vraag: Het is fantastisch om hier te zijn. Ik voel me vereerd om hieraan deel te nemen. Ik heb een vraag over channelers. Hoe komt het dat één persoon een gids channelt en een andere persoon die dezelfde gids channelt, laten we zeggen Saint Germain, en ze geven andere informatie. Zorra bijvoorbeeld zei in een recente podcast dat Sananda niet aan het kruis stierf; hij verlaagde gewoon zijn metabolisme. En Sananda zei net dat hij stierf. Mijn belangrijkste vraag is hoe we onderscheiden (en ik weet dat het een onderscheidend proces is) maar hoe onderscheiden we de waarheid?

OWS: Dat is precies het proces. Je gebruikt je onderscheidingsvermogen. Dit is de reden waarom veel van deze dingen gebeuren op deze manier door de verschillende bronnen, in de verschillende gechannelde ervaringen die plaatsvinden.

Onthoud altijd dat ze worden gefilterd door het bewustzijn waar ze doorheen komen, dat is altijd een deel van het proces. Ze zijn nooit 100 procent. Soms zijn ze niet eens 80 of 90 procent. Kijk, je moet begrijpen dat wanneer het gefilterd wordt door verschillend bewustzijn – inclusief deze waar we nu door spreken – er altijd het bewustzijn is van degene waar het doorheen komt. Dus iemand die is opgegroeid, zou je kunnen zeggen, door zijn vroegere jaren heen en geprogrammeerd is in verschillende religieuze inzichten en dergelijke dingen, zou geneigd zijn om de informatie anders te filteren of te brengen dan een andere die die programmering niet had, zie je? Dat wil niet zeggen dat de een beter is dan de ander. Het is aan jou als de informatie naar je toe komt via deze verschillende bronnen om het onderscheidingsvermogen te gebruiken, om in jezelf te kijken, in jezelf te voelen, of het resoneert met jou, en er dan mee instemmen. Het maakt echt niet uit. Als het erop aankomt, maakt het echt niet uit of hij wel of niet aan het kruis stierf; dat is niet het probleem. Het probleem is wat er daarna gebeurde, en het hele ascensieproces en de weg tonen zoals hij eerder sprak. Dit is wat hij kwam doen. En dit is wat jullie allemaal ook komen doen. Oke?

Vraag: Mijn vraag gaat over het vragen om hulp van onze gidsen, vanuit de geest. Het komt mij voor dat ik soms het gevoel heb dat ik het ascensieproces al heb gedaan, en alsjeblieft, spirit, je weet wat ik nodig heb, je weet wat ik wil, breng het gewoon naar me toe. En andere keren voel of neem ik mijzelf  waar als niet waardig; omdat dat niet waar is dat we het niet waard zijn, maar soms nemen we het waar dat het zo is. Dus, hoe kun je, alsjeblieft, One Who Serves, help ons meer moed te hebben om hulp te vragen aan geesten, aan gidsen, aan de engelen? Dank je wel.

OWS: Ten eerste, voel nooit dat je onwaardig bent. Laat dat nooit in je wezen komen, want dat is niet het geval voor iemand als jullie. Er is nooit, probeer te – probeer het niet, doe gewoon wat wij doen. Als we naar je kijken en je vibratie voelen, voelen we alleen het licht en de liefde in je. We ervaren niets anders dan het licht en de liefde in jou. Dus, weet dat dat het enige is dat ertoe doet als je verder gaat. Alles komt opnieuw samen zoals het moet zijn en je bent op de juiste plaats op het juiste moment op de juiste tijd en klaar om van dienst te blijven zijn voor alles waarmee je in contact komt. Er was echter nog een ander deel van je vraag. Wat was dat ook al weer?

Vraag: Ja, het is dat ik het gevoel heb dat ik het ascensieproces al heb doorgemaakt; Ik heb het al gedaan. Het voelt alsof ik weer hetzelfde doe. En ik zal zeggen – ik noem het soms een soort spirituele arrogantie. Zoals: “Oké, ik heb dit allemaal al meegemaakt, nu spirit, je weet wat ik nodig heb, je weet wat ik wil, breng het gewoon naar me toe.”

OWS: Jij hebt eerder ascentie ervaren. Velen van jullie, de meesten van jullie, zo niet jullie allemaal, hebben het ascensieproces ervaren in andere tijden, plaatsen, systemen, Melkwegstelsels, waar jullie eerder vandaan kwamen. Je bent er geweest, je heb dat gedaan, zoals jullie zouden zeggen. Deze keer doorloop je het proces en het is misschien niet precies zoals je wilt dat het is, of niet zo snel als je wilt, maar je moet altijd begrijpen dat het precies is zoals het moet zijn en in Goddelijk Tijd. Goddelijke Tijd als een collectieve en Goddelijke Tijd  voor jou als individu. Dus, je gidsen, degenen die met je werken, die in veel gevallen die van ons zijn, de Opgestegen Meesters, de Galactici, de Agarthanen, al diegene werken door jullie en met jullie allemaal. Jullie hebben niet wat je zou noemen de meer alledaagse gidsen die de rest van de bevolking heeft. Jullie zijn, dit is niet om jullie op een voetstuk of zo te plaatsen, maar jullie zijn speciaal in termen van deel uitmaken van de 144.000 die hier kwamen en weer samen gekomen zijn, als Oude Zielen herenigd zijn om dit hele proces voorwaarts te brengen, om het Licht en de Liefde naar voren te brengen. Oke?

Vraag: Waarschijnlijk ongeveer een jaar geleden vroeg ik u naar mijn rookverslaving en wilde ik stoppen en u had me gezegd het gewoon te doen. Helaas is dit niet gebeurd. Ik heb de hoeveelheid die ik rook verminderd, maar het heeft een grote invloed op mijn gezondheid en beperkt me nu in wat ik kan doen. Ik vraag me af of er informatie is die je me kunt geven die me zou helpen om het laatste stukje of stukjes van deze verslaving los te kunnen laten.

OWS: Wat we zien is dat deze specifieke verslaving je gevolgd heeft van vorige levens en het is een patroon dat gecreëerd is. Het is iets dat je voelt op een dieper niveau dat je nodig hebt. Dit is waarom het misschien moeilijk voor je was om te stoppen. Het eerste is om de intentie te hebben dat je echt wilt stoppen. Zodra je die intentie hebt, kun je dat tot stand brengen. Velen hebben aangetoond dat dit het geval is. Maar specifiek voor jou, zoals we het zien uit een ervaring in een vorig leven, vindt je deze verslaving die je, nogmaals, heeft gevolgd als een patroon in dit leven. En je hebt soms het gevoel dat, als de stress toeneemt, je die sigaret moet hebben. Het is dus een emotionele gehechtheid, meer dan een fysieke gehechtheid. Als het alleen de fysieke gehechtheid was, zou je het vrij snel kunnen stoppen; maar omdat het een emotionele gehechtheid is, een gehechtheid aan vroegere levenspatronen, dit is wat je vasthoudt. Dus, met dit begrip, is het voor jou opnieuw belangrijk om de intentie te hebben, zeker, wat je wilt doen, dan zouden we voorstellen om nu een stap verder te gaan en wat je zou noemen een hypnotherapeut te zoeken, die je daarbij kan helpen. Heb je dit eerder gedaan?

Vraag: Ik heb het al verschillende keren geprobeerd en het werkte niet. Het kan nu werken, maar het was gewoon niet succesvol.

OWS: Je hebt de juiste niet gevonden. Het is belangrijk dat je om begeleiding vraagt ​​om je naar de juiste te leiden. Degene die niet alleen de hypnotherapie doet, maar ook met energie kan werken. Dit is de behoefte, om te werken met energie uit vorige levens. Dat je terug gebracht wordt naar dit leven waar we het over hebben. Als je je kunt verbinden met dat vorige levenspatroon, de bron ervan kunt vinden, dan kun je het laten gaan op dat niveau, en dan zal het verdwenen zijn. Dan is je intentie in dit leven nu voldoende. Oke?

We zijn nu klaar om het kanaal vrij te geven.

We wensen jullie ook een gelukkige Pasen op dit moment, hoewel, meer een gelukkige Ascentie, want daar gaat het allemaal om. Daarom ben je allemaal hier in dit leven. Daarom ben je teruggekomen om deel te nemen aan deze Ancient Awakenings-groep. Omdat dit is wat je hier kwam doen en je hierheen kwam om niet alleen je eigen individuele ascensieproces te doorlopen, maar ook om zoveel mogelijk mensen te helpen tijdens het proces. Je bent hier om diegenen te worden om van dienst te zijn in plaats van alleen dienstbaar aan jezelf. Dit is het verschil met de driedimensionale illusie met de hogere vibraties om zo veel mogelijk dienstbaar te zijn aan anderen als mogelijk is en waar de gelegenheid zich ook maar voordoet.
Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Zoe: Shanti. Heel erg bedankt. En bedankt allemaal dat je bij ons was vandaag. We zien en voelen je licht altijd. De prachtige energie die we allemaal meebrengen, maakt dit werk zo goed zoals het doet.

Dus om met ons mee te doen, ga naar www.meetup.com/Ancient-Awakenings om je aan te melden. RSVP daar om de volgende Zondag groepsontmoeting  bij te wonen,  persoonlijk of via de telefoon. Je zult er ook informatie vinden over de volgende Advance die over een paar weken komt.

Onze website is www.AncientAwakenings.org … en zoals we vorige maand hebben vastgesteld, kun je in principe elk netwerk doorzoeken naar Ancient Awakenings en ons vinden. We zijn op Facebook, YouTube, BlogTalkRadio, enz., enz. Als je het wilt beperken, probeer dan Ancient Awakenings – Prepare for Change zoals hier op BlogTalkRadio. Dat is hoe we worden vermeld.

Bezoek de website en kijk in de archieven van de opnames en transcripties van de Zondag opnames. Ik raad je altijd aan om te gaan als dit onderwerp of de groep nieuw is voor je.

Het blijkt dat ik al een tijdje een oud FaceBook-adres heb doorgegeven en niemand heeft mij verteld … DARRELL … (ik plaag) dus kijk naar onze pagina op AncientAwakenings.org

En vergeet niet om James te laten weten of je vrijwilliger wilt worden om de channelings naar een andere taal te vertalen. Dit maakt ook deel uit van het werk van een Lichtwerker en Lichtstrijder. Mensen naar het gesprek of de website leiden is een geweldige service. En de Opgevaren meesters hebben ons de laatste tijd gesmeekt dat het nu tijd is voor ons om naar voren te stappen en anderen te helpen ontwaken voor het Licht op alle mogelijke manieren.

Dat is alles wat ik heb. James, je kan het elk moment overnemen. Dit was een lange uitzending. Je hebt het goed gedaan!

James: Geweldig. Bedankt Zoe en bedankt Rita voor alles wat jullie hebben gedaan. Bedankt iedereen die vragen stelde of alleen maar luisterde. Het is belangrijk dat we allemaal samenkomen als een groep, als een familie. En je hoort zo vaak dat we allemaal weer bij elkaar zijn gebracht.

Als je de mogelijkheid hebt, kijk dan op de meetup-website en scrol omlaag en kijk naar de volgende woorden die daar staan:

Website tekst;
Old soul, old soul, wherein we return, wherein we return.
We return as one together seeking thy light, serving thy light, knowing thy light.
Making known thy handprint within the Earth where thou has placed where thou has placed thy sacred seal within man’s heart.
Where he would open. Where he would know remembrance, remembrance forever.        (Klik links op onderstaande balk om het te horen.)

Nederlandse vertaling;
Oude ziel, oude ziel, waarin we terugkeren, waarin we terugkeren.

Onze zielen keren als één terug, zoekend naar uw licht, dienend uw licht, wetende van uw licht.
Maken uw handafdruk bekend in de aarde waar gij heeft geplaatst, waar gij heeft geplaatst uw heilige zegel in het hart van de mensen.
Waar hij wilde openen. Waar hij wilde gedenken, gedenken voor altijd.

Dat is de aanroeping van ons allemaal die weer bij elkaar komen. Het staat ook vermeld in de moedertong. Ik zal daar nu niet op ingaan, want dat hebben we eerder gedaan tijdens de Advance en ik geloof dat we daar waarschijnlijk weer mee zullen werken in de volgende Advance. Misschien zelfs meer dan in het verleden. Omdat die woorden, of nog belangrijker, de vibratie die bij die woorden hoort heel, heel belangrijk is voor ons allemaal vandaag.

Dus ik wil iedereen bedanken voor het feit dat je hier aan deel hebt genomen  en ik hoop dat deze Paaszondag speciaal voor je was. En ik hoop dat je elke zondag bij ons bent.

Als je alleen op Blog Talk Radio bent en je bent geen lid van Ancient Awakenings, zoals Zoe zei, moedig ik je aan om lid te worden. Je hebt niet alleen de kans om elke zondag persoonlijke vragen te stellen als je dat wilt aan One Who Serves, maar je bent een deel van de grotere familie, de grotere zielengroep die we allemaal zijn. Dat is alles wat ik heb.

Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor het feit dat je hier bent en we zullen je volgende zondag op onze vaste tijd om 11.00 uur weer zien. En nogmaals, als je de pincode niet hebt ontvangen, moet je me rechtstreeks e-mailen op jimmcconn@gmail.com dan zal ik je de pincode toesturen. Maar eerst moet je lid zijn van Ancient Awakenings. Weet dat om de toegangsinformatie te hebben om op zondag bij ons te zijn, je wel lid moet zijn van Ancient Awakenings. Oké, dat is alles.

A / R: James zei je dat we de pincode niet hoeven te veranderen tot vlak voor de Advance, toch?

James: dat is correct. De week van de Advance zal ik de nieuwe pincode sturen naar iedereen die heeft gereageerd op de Advance. En natuurlijk jullie die hier persoonlijk zijn, zal ik jullie de pincode persoonlijk geven.

A / R: Doei. Dag iedereen.

James: tot ziens.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.

Vertaald uit het Engels naar Nederlands door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen