18.04.08. “Je bent op de rand, aan de vooravond van veel veranderingen op deze planeet”

“Je bent op de rand, aan de vooravond van veel veranderingen op deze planeet”

Sananda en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep doorgegeven in Payson, AZ op 8 april 2018. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.) Lees ook het vraag / antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in zit)

Heer Sananda

Ik ben Sananda.
Ik ben hier op dit moment met jullie, net zoals ik al vele malen eerder ben geweest. En zal bij jullie blijven zoals deze groep die ik onder mijn vleugels heb genomen, om zo te zeggen. Ik ben hier om jullie te begeleiden, net zoals jullie bereid zijn om ook anderen te begeleiden. Wij brengen het licht; jij brengt het licht; en jij deelt het licht door het voorwaarts te zenden en het uit te zenden.Zeer snel zullen diegenen van jullie die de krijgers van het licht zijn worden doordrenkt met een nieuw niveau van weten en bewustzijn dat je vooruit zal helpen in dit Nieuwe Gouden Tijdperk van de mens en je de bekwaamheid, de kracht, de liefde zal geven om in staat te zijn om het te verspreiden naar alle mensen waarmee je in contact komt.

Je wordt voorbereid voor veel mijn vrienden.

Wij zijn hier, wij die jullie begeleiden. We zijn er om je verder te helpen op elke manier die we kunnen. Maar jullie moeten allemaal weten dat je op de rand, aan de vooravond bent van veel veranderingen op deze planeet, van het bewustzijn op de planeet.

Jij bent deze bewustzijnsverschuiving. Alles gebeurt precies zoals het moet. Je hebt vaak gehoord dat je op de juiste plaats op het juiste moment op de juiste tijd bent. Want alles veranderd. Het is niet dat het op het punt staat te veranderen het is al aan het veranderen. Jullie zijn in de verandering.

Ja, er zijn golven van energie die nog steeds komen. En er is de puls van energie. Wat wij en jullie het Event noemen, dat komt zeker en zal zeer binnenkort een deel van je expressie zijn. Maar weet dat terwijl deze energie aan het opbouwen is om naar de planeet te komen, jullie hier op de planeet, jullie de vrijwilligers de strijders en werkers met het licht, dat jullie degenen zijn die dit licht en deze energie al geruime tijd verankeren. Je verankert dit licht steeds meer en verspreidt dit licht steeds meer gewoon door te zijn wie je bent.

Het hoeft niet te gebeuren door met iemand te gaan zitten praten en delen wat je weet, hoewel dat nuttig is als er om gevraagd wordt, maar gewoon in een kamer zijn, in een gebouw zijn, ergens zijn waar anderen zijn verzameld, daar ben je onder hen en daar zijn wij ook onder hen. Omdat waar jij bent, zijn wij.

Weet dat altijd. Wij zijn altijd bij je, zijn altijd bij je geweest. Want jullie zijn onze afgezanten. Jullie zijn onze boodschappers. Jullie zijn onze wegwijzers. Degenen die vooraan lopen, degenen die erop uit gaan en de boodschap delen. Net zoals de Johannes de Doper de boodschap van mijn komst deelde, zo ga jij nu ook erop uit en deel je de boodschap van de Christus, het Bewustzijn van Christus dat binnenin ieder van jullie terugkeert. Om met iedereen te delen wat en waar je kan, zal iedereen in staat zijn om deze energie aan te kunnen.

Ik ben Sananda. Ik laat je achter in alle vrede, glorie en liefde, dat jullie ieder deze mantel opnieuw zullen aannemen, net als vroeger. Neem het nog een keer aan en ga voorwaarts en deel alles wat je bedoeld ben te doen terwijl je je missies doet.

Vrede en liefde zijn met jullie allemaal.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie! One Who Serves hier om dit proces voort te zetten.

Zoals we vaak zeggen is dit een proces. Dit is een programma waar je mee bezig bent en jullie doen het allemaal geweldig in dit programma. Ook al besef je misschien niet hoe geweldig je bent, wij weten hoe geweldig je bent. We zien enorme capaciteiten in jullie allemaal terwijl jullie doorgaan met je dagelijkse zaken, je dagelijks leven.

Wetend dat als je dit doet dingen veranderen, de dingen veranderen erg snel en jullie zijn nu middenin die veranderingen. En ze gaan ze veel meer wat je noemt opvoeren. Deze veranderingen zullen sterk toenemen. En weet altijd, we moeten dit altijd herhalen omdat we vaak zien dat jullie wachten. Jullie wachten tot er iets gebeurt.

En we zouden zeggen tegen je, wacht niet. Wees nu in het moment. Wacht er niet langer op. Wacht niet tot het geld komt. Wacht niet tot de ervaringen veranderen in je leven. Wacht niet tot de relaties veranderen en er nieuwe komen. Wees nu in het moment en geloof dat deze dingen zullen veranderen.

Creëer wat je nu wilt in je leven, wacht er niet op. En als je het nu creëert, heb je het nu. Zo werkt het.
Weet dat je eerder in je discussie sprak over manifestatie en manifestatie gebeurt veel, veel sneller nu. Je merkt dat. Je merkt dat als je iets in je leven creëert, terwijl je aan iets denkt, terwijl je het visualiseert, het nu veel, veel sneller gebeurt. En omdat de vibraties blijven toenemen, zul je merken dat alles wat je in je geest creëert zich veel sneller zal manifesteren, omdat dat gebeurt in de hogere vibraties.

Wil je hulp? Wil je genezing van ziekten en medische situaties? Als je dat wilt creëer het dan. Het is er voor jou. Niemand – en ik spreek nu tot jullie allemaal – wij spreken nu tot jullie allemaal – niemand hoeft ziek te zijn. Niemand hoeft enige ziekte te hebben. Het is gewoon de programmering die je vasthoudt. Als je een soort van ongemak of ziekte hebt, komt dat omdat je uit balans bent. Je bent niet op een punt waar je de controle hebt over je emoties en de controle over je denkprocessen. Je bent nog steeds in de oude programmering. Ga uit de oude programmering en je zult merken dat als je problemen hebt met je gezichtsvermogen of je gehoor, of wat er ook aan de hand is, zul je merken dat het op zal lossen. Het wordt precies wat je wilt dat het is. Maar eerst moet je geloven dat het zo zal zijn. Oke?

We gaan nu vragen stellen. Heb je vragen voor One Who Serves?

V & A

Vraag: [gemailde vraag] Een paar jaar geleden waren er geluiden in de lucht in vele landen van de wereld. Sommige van deze geluiden waren metaalachtige geluiden, trompetten en hoorns. Ik hoorde zelfs wat geluid van metaal constructiemachines aan de voorkant van mijn huis ongeveer vijf jaar geleden en er was geen constructie aanwezig. Het lijkt erop dat die geluiden op verschillende plaatsen in de wereld blijven verschijnen. Waar gaan die geluiden en het lawaai over?

OWS: Deze geluiden en dreunen en al deze dingen die je hoort zijn veel verschillende dingen. Sommigen van hen die je hoort zijn van de schepen boven je. Sommigen van hen hoor je van diep beneden in de grotten en de ondergrondse bases die soms worden leeggemaakt. Dat waren enkele van de knallen die je hebt gehoord….. [audio-interferentie] We zullen het nu voortzetten, De geluiden komen van veel verschillende dingen. We kunnen niet precies zeggen wat ze zijn, omdat ze verschillend zijn op verschillende tijdstippen, op verschillende plaatsen en voor verschillende mensen die het horen en gewaar worden. Nogmaals, het is altijd voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen. Dus niet iedereen hoort deze dingen, slechts als je op hen bent afgestemd, zelfs de afstemming van de planeet maakt geluid. Maar tot deze tijd omdat je in de lagere vibraties was, heb je de geluiden van de planeet nog niet eerder gehoord. Maar dit is aan het veranderen, omdat je naar hogere vibraties gaat, naar de hogere dimensionale frequenties, ga je je bewust worden van de geluiden van Gaia zelf. Zo veel in dit opzicht die niet worden gezegd, omdat we dit nog niet mogen delen met jullie. Maar weet dat het gebeurt en veel meer worden zich hier bewust van en zullen zich van deze dingen bewust blijven worden.

Vraag: [gemailde vraag] Welk type ET-race bevindt zich aan de donkere kant van de maan? Zijn ze goed of slecht en hebben ze structuren op de maan?

OWS: (hinderlijke geluiden) We moeten iedereen vragen die aan de telefoon is, mute je telefoon. Heel belangrijk omdat er interferentie is. Iemand heeft zijn telefoon niet gemute of is niet stil in de buurt van zijn telefoon.

OWS: Dus voor de andere kant van de maan zou je kunnen zeggen, de schaduwkant van de maan, de kant die niet zichtbaar is voor nieuwsgierige ogen met hun telescopen en al deze dingen, dat zijn in veel opzichten geheime operaties en zijn op deze manier van de algemene bevolking weg gehouden, niet wetende dat er zelfs leven is buiten deze planeet. Te denken dat dit de eerste keer was dat je naar de maan ging, dat de mens voor het eerst op de maan stapte, is een misvatting. Dat is helemaal niet waar. Er zijn er al veel eerder op de maan geweest, diegene in jullie geheime ruimtevaartprogramma zijn er geweest dat recentelijk is uitgebracht door jullie klokkenluiders die deze informatie naar buiten hebben gebracht. Het is echt. Het is waar. Er zijn bases op de Maan. Er zijn bases op Mars. Er zijn bases op de manen van Saturnus enzovoort. Sommigen van hen zijn menselijke bases en sommige zijn niet-menselijke bases, wat betekent niet een basis van de aarde. Ze komen uit vele verschillende beschavingen die gedurende een heel, heel, lange, lange tijd in het zonnestelsel hebben gewerkt. En velen beginnen zich nu meer te laten zien. Al snel zul je merken dat de andere kant van de maan, zoals je zegt, wat we de donkere kant van de maan noemen, in sommige opzichten meer zal worden onthuld dan nu het geval was.

Vraag: Gaan mensen door met incarneren in dit leven nadat ze zijn geascendeerd? Incarneren ze in een ander lichaam na hun ascentie? Hoe is het mogelijk dat we ze in onze dromen kunnen zien als ze een ander lichaam bezitten?

OWS: Ascentie is precies dat. Het is ascentie. Het gaat verder dan de behoefte om te incarneren in een andere fysieke vorm. Als je eenmaal door je ascensieproces bent gegaan, is het universum van jou. Je kunt overal heen reizen als een geascendeerd wezen. Om terug te komen en te reïncarneren is een keuze, niet iets dat je hoeft te doen omdat je hier verstrikt bent in de reïncarnatiecyclus. Dus als je ascendeert, ben je vrij van de reïncarnatiecyclus.

Vraag: [gemailde vraag] Er is op dit moment een enorm gat in de atmosfeer van de zon, ongeveer 400.000 mijl lang. Het is op de Aarde gericht en spuwt een stroom van zonnevlammen naar ons uit die naar verwachting morgen bij ons zullen zijn. Zou dit iets te maken hebben met The Event of heeft het enige betekenis?

OWS: Het heeft zeker betekenis niet zozeer direct met The Event, maar het heeft wel degelijk betekenis met gebeurtenissen die komen in termen van kosmische gebeurtenissen die plaatsvinden en deze energieën naar de planeet brengen. Het is allemaal onderdeel van de grote orkestratie van het plan, het plan van de Schepper dat in de maak is. Het blijft zo en zal zo blijven. Dus maak je geen zorgen over dit soort dingen, want alles is precies zoals het moet zijn. Dus weet dit. Weet dat er veel krachten aan het werk zijn die dit alles samenbrengen zoals het moet en deze energieën ervan weerhouden te sterk te zijn op deze planeet. Omdat als deze energieën in zijn volheid naar de planeet zouden komen, zoals ooit het geval was, zou slechts een heel klein percentage van de bevolking dit hebben overleefd. Maar dat was ingeperkt. Dat was de oude tijdlijn waarover je hebt gelezen in je Bijbelse profetieën en al deze dingen en dat is niet langer het geval. De tijdlijn waar je nu in bent, neemt je mee in je ascensieproces, door je ascensieproces, en het voert je er op een kalme, meer vreedzame manier doorheen, zoals het nodig is.

Vraag: [gemailde vraag] Tijdens de December Advance van 2017, toen we als groep naar Lemuria terugkeerden, zag ik een zwarte wolk in de lucht verschijnen. Toen ik wat later naar de lucht keek, was deze helemaal zwart. Voor mij betekende dit dat er iets ergs zou gaan gebeuren. Later, toen we ons in een soort theater verzamelden, waren er 12 stoelen voor 12 ouderlingen. Mijn gevoel was dat ik tot de 12e stoel behoorde en ik ging daar zitten. Mijn vraag is of dit waar is en dat ik de 12e persoon was.

OWS: Ten eerste, wanneer je zwart ziet in je visies, in je visualisaties, zie je wat het onbekende is. Het wordt zwart weergegeven omdat het onbekend is. En je kunt niet door die zwartheid heen kijken zou je kunnen zeggen en door het onbekende  heen kijken.

Wat betreft de tafels en stoelen daar kunnen we niet direct zeggen of je de 12e of de 1e of de 144e of de 144.000ste bent. Zie je? Maar jij bent één van hen. En daarom was je in dit proces en heb je hieraan deelgenomen. Degenen onder jullie die dat deden – dit is ook een meer algemene kwestie, omdat velen van jullie aan deze oefening deelnamen – en voor degenen onder jullie die zich afvroegen dat het een echte oefening was. Het was een echte ervaring die je had. Die stoelen die voor jullie bedoeld waren in de raadkamers, daar wachten ze op je en ze worden al bezet door jou multidimensionale zelf. Neem dat aan en denk daarover na! Overweeg dat een beetje.

Vraag: Ik vroeg me af of we in plaats van stil te staan ​​bij de gehechtheid van negatieve labels aan bepaalde individuen of organisaties zoals de media, we beter af zouden zijn door simpelweg liefde en licht naar hen te sturen.

OWS: Dat is altijd het geval als je liefde en licht kunt sturen. Wees liefde en licht met alles waarmee je in contact komt. Maar begrijp ook dat ontwaken precies dat is. Het is ontwaken voor alles wat er eerder is gebeurd. Ontwaken voor wie je bent. Om te ontwaken tot wie je bent, moet je eveneens wakker zijn voor wat zich rondom jou afspeelt, omdat je uit het oude paradigma vertrekt. Het oude paradigma is het programmeren en vasthouden van vele – niet zozeer noodzakelijkerwijs maar veel – van de oude manieren, de oude illusie die op dit moment nog steeds van kracht is. Je zou het een hologram kunnen noemen dat nog steeds in ontwikkeling is. Maar dat hologram, ernaar kijkend als de sluier die naar beneden is gekomen en naar beneden komt, zul je in staat zijn om er doorheen te gaan en te ontdekken dat het je niet meer vasthoudt omdat het je in werkelijkheid niet vasthoudt. Het enige dat je vasthoudt, is je gedachten dat je denkt dat het je vasthoudt. Zie je? Is dit logisch voor jou? Gebruik onderscheidingsvermogen, altijd. Ja. Dit is waar dit allemaal over gaat; waarom er zoveel dingen in zoveel verschillende richtingen gebeuren; zoveel verschillende bronnen die naar voren komen; iemand die dit zegt, iemand die dat zegt; en het is aan jou zelf om onderscheidingsvermogen te gebruiken over wat resoneert met jou en wat niet. Maar zoals iemand eerder zei en we zouden dit zeker herhalen, zeggen we: “schiet niet op de boodschapper”. Laat het bericht doorkomen. Wees niet bezorgd over wie de boodschapper is, maar de boodschap die door komt of deze werkt voor jou of niet.

Vraag: Kun je iets zeggen over de constante hoge tonen die ik al een paar jaar in mijn hoofd hoor. Het zijn eigenlijk niet eens mijn oren, het is tussen de twee hemisferen. En ik wil weten of ik dit anders moet begrijpen.

OWS: Wat we tegen jou zouden zeggen, is ga niet naar een dokter. Ga niet langs de medische route, want als er niets is, zullen ze proberen een fout te vinden. Dit is wat er gebeurt in jullie allopathische geneeskunde op dit moment. Niet iedereen zal dit doen, zeker, maar voor het grootste deel is het verstandig om hier vanaf te blijven en te zoeken naar een natuurgeneeskundige oplossing. Maar specifiek voor jou, en voor velen van jullie die dit hebben, zeggen we opnieuw, ga niet naar een dokter hiervoor, omdat dit deel uitmaakt van het ascensieproces dat plaatsvindt. Het maakt deel uit van de vibraties die toenemen. En naarmate deze trillingen toenemen, hebben sommigen van jullie …… [verbinding valt weg]

(OWS vervolgd)
OWS: Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie! We zijn terug bij jullie en dit gekke systeem waar jullie nog steeds mee moeten werken, we kijken er zo naar uit om steeds meer telepathisch met jullie te kunnen communiceren als we verder gaan. Dan zul je in de komende tijd geen moeilijkheden hebben, zoals dit soort dingen. We gaan terug naar de vraag die werd gesteld? Herhaal alstublieft je vraag als je kunt.

Vraag: Ik denk dat ik het antwoord redelijk goed heb begrepen. Om niet naar een arts te gaan voor de hoge geluiden en om een ​​allopathisch dokter te vinden als het nodig is.

OWS: Naturopathic! We zouden willen toevoegen om verder te gaan, degenen van jullie die dit besef van geluid in je oren of in je hoofd te hebben of wat het ook is, het is een ascensieproces dat hier plaatsvindt. Het is omdat je in vibratie verhoogt en terwijl je in vibratie verhoogt, doet het iets in je binnenoor, zoals we het zien, dat deze geluidstrilling daar creëert. Het gebeurt alleen op bepaalde tijden en als je zult merken als dit gebeurt, het niet is dat je in jezelf wilt gaan? Is dit bij jou voorgevallen?

Vraag: Nou, zoals ik eerder zei, ik hoor dit geluid constant. Het is niet zo nu en dan maar constant. En de enige moment dat het verlicht, is in diepe meditatie, daar ben ik me er niet van bewust.

OWS: Zeer goed dan voor dit specifieke geval zouden we zeggen dat het niets is om je zorgen over te maken, maar als je een gevoel van bezorgdheid voelt, kan het nodig zijn om deze zorg te verlichten en misschien ook naar de symptomen te kijken. Is het iets dat je verontrust? Of je op een of andere manier stoort?

Vraag: Nou nee. Het stoort me niet zo veel. Ik ben gewoon nieuwsgierig om te weten of ik iets anders zou moeten doen om het proces te begrijpen en het te versnellen of er iets anders mee te doen.

OWS: We zien dat als je het toestaat zijn eigen weg te gaan, het vanzelf zal verdwijnen terwijl je doorgaat en omhoog gaat in vibratie als je kunt. En je zult merken dat alles, wat je noemt, goed is zoals we het zien. Niets om je zorgen over te maken op dit moment.

Vraag: Het lijkt erop dat ik mijn kracht niet wil terugnemen en dat ik liever klein blijf. Ik ben bezig  mijn rekeningen te betalen en van de ene crisis naar de andere te gaan. Dus waarom doe ik dat en wat moet ik doen en hoe om in mijn kracht te komen en mijn verantwoordelijkheid nemen?

OWS: Wat we tegen jou willen zeggen en tegen iedereen – niet alleen tegen degene die deze vraag gesteld heeft, maar het is heel belangrijk voor jullie allemaal – om jullie kracht te accepteren. Om te accepteren wie je bent en om je dagelijkse leven te volgen en je geen zorgen meer te maken over de oude programmering. Dat wil niet zeggen dat als je je rekeningen moet betalen dat je ze gewoon negeert. Dat zeggen we niet. Je moet  zorgen voor datgene waar je op dat moment voor moet zorgen. Maar weet dat terwijl je dit doet, dat alles zal worden uitgewerkt, je bent gewoon in een proces dat je het oude paradigma verlaat en het nieuwe ingaat.

[audio-interferentie] We moeten diegene die aan de telefoon is vragen om je telefoon alsjeblieft te muten. Er komt hinderlijk geluid doorheen.

Het is belangrijk voor je om te blijven werken binnen het systeem waarin je je bevindt, maar geen deel van het systeem uitmaken als je dit begrijpt. Wees in de wereld maar niet van de wereld. Zie je?

Vraag: Als iemand van ons ervaart waar Sananda vorige week over sprak, de ‘donkere nacht van de ziel’ of een schijnbare scheiding van ons Hoger Zelf en van de Bron, waar kunnen we anders gebruik van maken om de ervaring toe te staan, dan er liefde naar toe te sturen zelfs als we het niet voelen, en bidden dat op een bepaalde manier toestaan ​​van de ervaring en  proberen om er liefde naar te sturen, anderen zal helpen.

OWS: We zouden tegen jou en iedereen hier willen zeggen dat deze donkere nacht van de ziel geen verzinsel van je verbeelding is. Het is echt. Het is een periode als je door deze transitie heengaat, waar je een gevoel zult krijgen dat alles wat vertrouwd was jou verlaat en een gevoel van losgekoppeld te zijn van je Hoger Zelf. Het zal op dat moment aanvoelen alsof iedereen je heeft verlaten. Als je dat nu voelt, zal het voorbijgaan. Het is iets waar je doorheen gaat, iedereen die door het ascensieproces gaat, zal op een bepaald moment dit gevoel hebben. Het is een gevoel van verlies dat je op dit moment niet kunt beschrijven. Als je het eerder hebt gevoeld, weet je waar we het over hebben. Als je het nog niet hebt gevoeld, zal het op een gegeven moment komen, maar niets om je zorgen over te maken omdat je hierop voorbereid bent. Je wordt geacclimatiseerd aan deze energieën zodat wanneer dit soort dingen zich voordoen je op dat moment verliefd kunt zijn. Je kunt zijn – met hoofdletters “ZIJN” – en op dat moment verliefd zijn. Zie je?

Vraag: Ik zou willen zeggen dat ik denk dat ik dit vaak heb gevoeld. Ik schijn wat problemen met vertrouwen te hebben, ik denk om de kwestie van zoveel dingen die we hebben gezegd, dat het bijna komt, dat het bijna om de hoek is, maar weet je het komt nooit. Dus ik doe, ik heb deze donkere nacht van de ziel ervaren en ik denk dat het om vertrouwen gaat. Dus heb je enige aanbevelingen voor ons die dit ervaren?

OWS: Ja. Als je dit soort dingen ervaart, weet je gewoon dat het tijdelijk is. Het is niet iets dat zal blijven duren je zult er doorheen en erin gaan zoals je nodig hebt. Dus maak je er geen zorgen over, ook al lijkt het een leven lang mee te gaan, het is slechts tijdelijk. Dat is wat je moet begrijpen. Naarmate je verder gaat om in vibratie te verhogen, in termen van het zien van de schoonheid om je heen, in termen van het voelen dat alles fantastisch is om je heen, dan zal je je vibratie op dat moment veranderen, zodat je niet langer in die donkere nacht van de ziel bent op dat moment. Zie je?

Vraag: Oké. We zullen ons best blijven doen. Het wordt hier beneden nogal warm dus schiet alstublieft zo snel mogelijk op.

OWS: We kunnen geen haast maken, net zoals jij geen haast kan maken. Maar je kunt, als een collectief, kan je manifesteren wat je wilt. Dus als je vrede wilt, als je vrijheid wilt, als je wilt dat het financiële systeem verandert en al deze dingen, maak het dan. Creëer het in je gedachten. Voel dat het al gebeurt. Zie jezelf naar je financiële instelling gaan en je geld en dit soort dingen opnemen. Zie dit. Als dit is wat je zoekt, bekijk dit dan. Als je wilt dat je technologie wordt vrijgegeven, zie de technologie die uitkomt. Zie de apparaten die komen. Creëer het in je gedachten. Visualiseer het in je meditaties en het zal in je dromen komen. Hoe meer je dit als een collectief geheel doet, hoe sneller je dit allemaal zult voortbrengen. Jullie zijn degenen die de controle hebben. Jullie zijn degene waar je op hebt gewacht. Weet dat altijd.

Vraag: Mijn beste Meester, ik dank je voor je woorden, maar help me te begrijpen wat de belangrijkste storing is, omdat we dit al lang doen. Help ons alstublieft te begrijpen waarom het niet gebeurt.

OWS: Shoshana wil iets zeggen.

Shoshana: Ik heb iets voor je. Het bericht is vertrouwen. Niet vertrouwen is een symptoom van oordeel. Zodat hij die oordeelt niet vertrouwt. We moeten hoe dan ook tot een neutraliteit komen. We moeten tot neutraliteit en acceptatie en vreugde komen. En binnen neutraliteit en vreugde zul je vinden wat je zoekt.

OWS: Dat klopt. Dat is fantastisch. Wees altijd, te allen tijde, neutraal. Wees neutraal omdat de Bron in je neutraal is.

Shoshana: En probeer dat te geloven, beste Moses. Als je blijft geloven dat je niet hebt wat nodig is voor vreugde, liefde en geluk, dan is dit je realiteit.

Vraag: Ik dank je, maar het is alsof ik de enige ben die deze storing heeft of dat er iets mis is, omdat ik dagelijks mijn visualisaties doe en mijn gebeden, maar hoe kun je iemand die in de woestijn verhongert van honger en dorst vertellen om te visualiseren dat er water zal komen. Als je je laatste dag zonder water hebt, is er een gevoel van urgentie. Ik begrijp dat neutraal zijn ding niet. We zijn in de woestijn, we hebben het moeilijk, maar we moeten neutraal zijn. Ik heb moeite met dit concept.

OWS: Het is heel moeilijk voor je om te begrijpen vanuit een driedimensionaal begrip in alle programmering die je hebt doorgemaakt. Maar als je het vanuit een hoger gezichtspunt bekijkt, het hogere idee van het hele plan dat in werking is, dat het meer zin begint te krijgen voor je. Maar je kunt er niet naar kijken vanuit de lagere vibraties. Je moet ernaar kijken vanuit de hogere vibraties. En ja, we begrijpen dat als iemand dorst heeft of honger heeft, het heel moeilijk is om dat te doen omdat je op het eerste chakra-niveau werkt en dat is alleen de overlevingsmodus, op dat moment.

Maar dat is iets dat die het op dat moment ervaart, moet ondergaan om welke reden dan ook. Je begrijpt niet waarom een ​​ander doormaakt wat ze ook meemaken. Je kunt alleen ervaren wat jij doormaakt. En als jij degene bent die deze honger heeft en dorstig is, dan is het belangrijk dat je, nogmaals, zoals we zeggen, zoveel als je kunt je vibraties te bekijken om de dingen vanuit een ander gezichtspunt te zien. En als je dat doet, zul je merken dat de honger of de dorst zal verdwijnen. De honger en de dorst zal verdwijnen. Je ziet dat er mensen zijn die in staat zijn om in een positie te zijn waar ze in de hogere vibraties zijn waar ze geen behoefte hebben aan voedsel of water of iets van deze aard. Ze kunnen volledig overleven op de energie van de zon. Maar jij bent daar op dit moment nog niet, omdat je nog steeds werkt in je driedimensionale programmering zoals we het zien. Maar als je omhoog en weggaat van dit oude illusionaire programma, zul je merken dat niets van dit alles meer van belang zal zijn. Dus we zouden zeggen dat je geduldig moet zijn, dat je blijft doen wat je op dat moment moet doen en dat alles zal verlopen zoals het moet.

Vraag: Ik heb een vraag over het gebruik van affirmaties. Zou je het belang kunnen delen of hoe te spreken in termen van ons geluid, ons bewustzijn, affirmaties van de Ik Ben. Een van onze leden noemde eerder de Ik Ben. Maar het belang van het gesproken woord in onze macro/microkosmos van ons bewustzijn versus telepathisch mediteren van deze opdrachten aan onze macro/microkosmos lichamen. Dus heeft het zin over de stem-geluid verbinding versus geen geluid verbindingen om ons bewustzijn te versterken of ons te helpen in onze creatieve intenties?

OWS: Ja, zeker. De kracht van het woord is erg belangrijk. Hoe is het allemaal begonnen? “In het begin was er het woord en het woord was van God. En het Woord was God “. Zie je? Dat staat in Genesis in uw Bijbel. En het is heel bijzonder, want zo begon het allemaal met het gesproken woord. Gesproken creatie. En jij, als je je schepping uitspreekt, manifesteer je die schepping. Nu heb je eerst de gedachte en dan komt uit de gedachte het woord. En dan komt uit het woord de actie. Zie je? Dit is hoe het werkt. Dit is: Zoals jullie zeggen, Het Geheim.

We zouden hier nog een ding aan willen toevoegen, de visualisatie hiervan. Als je het denkt, visualiseer je het en dan spreek je het uit.

Vraag: Net zo lang geleden, november vorig jaar maakte Sananda zich op voor actie. En een paar weken geleden zei Ashtar dat de Galactische Federatie het groene licht had gekregen om in positie te gaan. Maar sindsdien is er niets echt publiek gebeurd met betrekking tot de ondergang van de cabal of de GCR of iets dergelijks. En wat Moses zei, ik voel zijn frustratie. Ik voel veel frustratie bij de gemeenschap van lichtwerkers die ik op verschillende websites lees. Kun je ons een heel degelijke update geven over de arrestaties en de wereldwijde reset van de valuta en waar we echt zijn alsjeblieft?

OWS: Eerst en vooral zouden we zeggen dat Ashtar, toen hij sprak en sprak over het groene licht, het groene licht was dat ze zouden voorbereiden of beginnen met de voorbereiding van de laatste fase, zou je kunnen zeggen, van het plan waar ze aan werken. Dat was het groene licht dat ze kregen om naar die laatste fase te gaan. Dat is wat ze hebben gedaan. Daarmee zullen er nog veel meer waarnemingen zijn, zou je kunnen zeggen, over de hele planeet. Het zal meer toenemen. Ze zullen zichzelf nog veel meer laten zien. Wat betreft de arrestaties en al deze dingen waarover je spreekt, die zijn nu in de maak. Ze gebeuren nog steeds grotendeels achter de schermen, sommige zijn in de openbaarheid gebracht en zullen dat ook blijven doen.

En waar je echter naar op zoek bent, zijn degenen waarvan je bewust van bent, degenen die je kent. Terwijl ze gearresteerd worden en al deze dingen. Maar weet altijd dat terwijl deze dingen gebeuren, het belangrijk is voor jullie, de lichtstrijders en lichtwerkers, het is belangrijk voor jullie om liefde naar hen te sturen, om liefde voor hen te zijn. Dat is het belangrijkste. Zie dit niet dat ze  gearresteerd worden en voor de rechtbank worden gebracht. Wees niet blij dat ze krijgen wat ze verdienen, wat ze ook zijn. Zelfs als ze dat zijn. Wees liefhebbend jegens hen. Omdat ze zelf in een positie zitten waar ze niet weten wat ze doen. “Vergeef hun vader, want zij weten niet wat zij doen.” Ziet u? Zelfs Yeshua kon dat doen terwijl Hij op het kruis hing. Als Hij dat kon doen, zou jij dan niet hetzelfde kunnen doen? Vergeef hen Vader, want zij weten niet wat zij doen. Oke?

Als je een tijdsbestek zoekt zoals we het zien in het andere deel van je vraag, zoals je weet, kunnen we geen tijdschema geven, maar we kunnen je vertellen … we zullen je niet vertellen dat het snel is. We zullen je niet vertellen dat het op handen is. Het is gewoon wat het is. En alles blijft werken zoals het moet.

We weten dat je dit niet wilt horen. We weten dat je dit beu bent. Maar dat komt omdat je nog steeds in de oude tijden werkt in je driedimensionale programmering. Je gaat op zoek naar dingen die direct in het moment zijn of in de volgende momenten gebeuren. En hoewel we je blijven vertellen dat deze dingen komen, gebeuren ze nu. Er gebeuren veel dingen achter de schermen, er zijn arrestaties die plaatsvinden, er zijn er die uit beeld worden gehaald zonder dat je het weet. Velen zijn van de planeet gehaald zonder dat je dat zelfs weet. Je zou niet weten, tenzij ze dat waren, wat we in James vinden, wat  een dader-loop (perpetrator walk) wordt genoemd. Je gaat niet per se die dader-loop zien zoals je hoopt. Sommigen van hen zullen dat echter wel doen. En je zult ontdekken dat het er niet toe doet hoe het gebeurt, maar dat het gebeurt. Zie je? Oke?

We moeten het kanaal nu vrijgeven.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.

Vertaald uit het Engels naar Nederlands door Allie de Vos
“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen