18.4.22 “Jullie creëren hier en nu de Nieuwe Gouden Eeuw van Gaia”

“Jullie creëren hier en nu de Nieuwe Gouden Eeuw van Gaia”

St Germain en One Who Serves als gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens de wekelijkse Zondag Prepare For Change-oproep die viel binnen het April Advance weekend in Christopher Creek, AZ op 22 april 2018.
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld. Lees ook het vraag- / antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in zit)

St. Germain

Ik ben St Germain. Alsof je het niet wist. [Gelach]

Ik BEN de Violette Vlam. Ik vertegenwoordig de Violette Vlam. Maar zelfs meer dan ik de Violette Vlam vertegenwoordig, vertegenwoordig jij deze. Jij vertegenwoordigt het IK BEN Bewustzijn op de planeet. Ieder van jullie, ieder van ons, is het IK BEN Bewustzijn. Het staat niet los van ons. Het is één met ons allemaal. Samen gaan we verder om dit bewustzijn te verspreiden, deze vibrationele frequentie die steeds meer toeneemt en elk moment van de dag hoger wordt.Als je het vanuit ons standpunt zou kunnen zien, zou je het Licht overal zien opkomen. Je hebt geen idee! En je hebt geen idee van de kracht die jullie allemaal bezitten. Je bezat veel vóór deze Advance, maar je bezit veel, veel meer nu. En als je dit Licht vasthoudt en verankert, deze kracht in je, kun je nu naar buiten gaan en deze kracht, deze Liefde, dit Licht delen en verspreiden. Het is allemaal één en hetzelfde.

Het is niet langer de liefde voor macht, het is nu de macht van liefde. Denk er op deze manier over en wees die kracht. Want elk van jullie heeft die nu. Zelfs als je gisteravond niet aan de ervaring deelnam, zelfs als je dat niet deed ben je nog steeds één met deze groep. En als één met deze groep hebben jullie nu allemaal het vermogen gekregen, de kracht om met iedereen contact te maken die zich binnen gehoorsafstand bevindt, wat betekent dat ze openstaan ​​voor het gefluister dat hen bereikt. Schreeuw niet naar hen. Fluister naar hen. Laat ze je fluisteringen horen, net zoals wij jullie dingen influisteren.

Ja, er zijn momenten dat je het gefluister niet hoort dan moeten we beginnen te schreeuwen, net zoals jij dat zou doen als de tijden voort gaan en de frequenties blijven stijgen. Jullie zijn de toekomst van deze planeet. Jij en ieder van jullie die het Licht delen of verankeren en dan delen. Jullie zijn de toekomst. De kinderen die nu geboren worden zijn de toekomst. Jullie bereiden de weg voor deze kinderen voor net zoals jullie de weg voorbereiden voor jezelf om door te gaan. En voor al degenen die nog niet ontwaakt zijn maar op de drempel staan ​​om wakker te worden uit die diepe slaap, die diepe slaap waarin zovelen zich nog steeds bevinden beginnen hun alarmwekkers af te gaan.

Ze beginnen te ontwaken uit de sluimer. Ze beginnen te beseffen dat er meer is dan wat er is. Meer dan alleen het saaie dat velen dagelijks beleven. Velen van jullie beleven dat zelf af en toe. Jullie weten allemaal dat het leven niet saai is. Het leven is mooi. Het leven is vreugdevoller dan je je ooit kunt voorstellen.

Maar als je je blijft voorstellen, als je blijft visualiseren wat het nieuwe leven is, dan creëer je dat nieuwe leven. Jullie creëren de nieuwe Gouden Eeuw van Gaia, nu op dit moment, en elk moment daarna.

Weet dat je de kracht hebt. Jullie zijn buitengewoon krachtig. Weet dat altijd.

Ik ben St. Germain. Ik verlaat jullie nu in de IK BEN Aanwezigheid die ieder van jullie is. Dat de IK BEN Aanwezigheid volledig blijft ontwaken in jullie allemaal en daarna met al diegenen waarmee jullie in contact komen als er om gevraagd wordt.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

One Who Serves hier. En ja, Mozes (een van de OWS wiens vroegere identiteit nu is onthuld) is hier, ja. We blijven natuurlijk met jullie samenwerken. En we hebben veel te bieden over wat jullie hebben besproken.

Jullie zijn op het juiste spoor. Jullie zijn van richting veranderd, zou je kunnen zeggen. Jullie zijn van richting veranderd maar wij wisten al dat jullie van richting zouden veranderen. Maar alleen James wist het niet. We hebben het hem niet verteld. Hij moest er zelf achter komen gebaseerd op het volgen van degene die de voorwaarden bij deze groep brachten om deze nieuwe richting of heroriëntatie te bewerkstelligen. Omdat het inderdaad waar is, we hebben dit al eerder gezegd, en in sommige gevallen was het aan dovemansoren gericht omdat het er niet de tijd voor was. Het was niet de Goddelijke timing.

We hebben wel gezegd dat je deze groep niet kent, of degenen die bij James waren, wisten eerder niet hoe dichtbij ze waren om deze gegevens te  vinden (spreken van Lemurische archieven die werden verborgen). Om eerst die verborgen archieven in jezelf te vinden natuurlijk, en dan de archieven vinden die verborgen zijn. En ja er zijn daar solide archieven.

Het zijn fysieke archieven, maar ze zijn niet toegankelijk op jullie fysieke manier van denken. Ze zijn niet toegankelijk voor jullie in je driedimensionale paradigma en binnen deze illusie. Je moet uit de illusie stappen. Je moet door de sluier stappen die er niet meer is. Je moet daar doorheen stappen en weten dat je verschoven bent naar hogere vibraties en daardoor in  een ​​hogere dimensie, zelfs al is het slechts tijdelijk, dat je vanuit deze 3e dimensie naar de hogere 4e dimensie en zelfs naar de 5e dimensie kunt glippen.

En op dat moment, in dat moment dat je die verschuiving hebt gemaakt, die 90 ° verschuiving, zul je die archieven ontdekken. Dat is een belofte!

Als jullie in staat zijn om dat niveau van vibratie te bereiken, en ja, het crescendo dat nodig is om de hoogste vibraties in je te bereiken en de resonantie in jezelf te voelen van die vibraties van het zingen van die chants. Dat zal je naar die bekers brengen waarover gesproken is, die in de lezingen staan ​​zoals James heeft gezegd. Zij zullen de sleutel zijn om jullie naar de volgende stap te brengen die op jullie wacht. We spreken over een stap ver voorbij de archieven.

Dit is allemaal een proces. Alles wordt georkestreerd. Het bereidt jullie voor om in de Goddelijke timing te zijn die nodig is om die archieven te ontdekken – of beter gezegd – te ‘herstellen’. Velen van jullie die in deze groep zijn, zowel hier in de kamer als aan de telefoon, velen van jullie hebben deelgenomen aan die ceremonies waarover werd gesproken, die werden voorgelezen. Velen van jullie waren daar. Slechts één van jullie was degene die de grot binnenging, in de geheime plaats van de donder. We kunnen niet zeggen wie dat is, maar dat er iemand naar voren zal stappen en deel zal uitmaken van jullie expeditie, als jullie verder gaan met dit proces dat lang geleden is gestart. Het begon in de Lemurische tijd en werd in de jaren zestig weer opgepakt door die andere groep en vervolgens in het begin van de jaren negentig weer opgepikt door James en zijn groep en zal nu opnieuw worden opgepakt met de groep die zich voor dit doel zal vormen.

Er staat jullie zoveel te wachten. Er is zoveel mogelijk en waarschijnlijk als jullie de begeleiding opvolgen. Niet de begeleiding van ons – wij zullen jullie helpen om je te begeleiden, wij zullen jullie een duwtje geven – maar de begeleiding en het vertrouwen van binnenuit in ieder van jullie dat nodig is om te kunnen vaststellen wat er nodig is om de geheime plaats, om de ingang te openen, om de ingang naar je hoger vibrerende lichaam te openen. Mogelijk heb je een etherisch lichaam nodig, maar we spreken nu over het verhogen van je fysieke lichaam naar hogere vibratie van waaruit je dan het zegel kunt openen en er doorheen kunt lopen. En we zeggen lopen met je fysieke lichaam. Oke?

Zijn er op dit moment vragen?

V & A

Vraag: Dus je zei, als ik het goed begrijp, dat door het verhogen van onze vibratie het ons in staat stelt om toegang te krijgen tot wat bekend staat als de fysieke archieven. Als we onze vibratie verhogen tot het vijfde dimensionale bewustzijn kunnen we die archieven benaderen. Betekent dit dat we ons lichaam veranderen om toegang te krijgen tot de frequentie van het vijfdimensionale lichtlichaam, door een lichtlichaam te creëren?

OWS: [Onhoorbaar] Ja, op het moment dat je het crescendo bereikt, zal je de frequentie van je fysieke lichaam hebben verhoogd om door de ingang te kunnen stappen. Om vast te kunnen stellen waar de ingang zich bevindt, open je deze en stap je er doorheen.

Vraag: Zal ​​het fysieke lichaam worden getransmuteerd in een soort lichtlichaam?

OWS: Niet zozeer in een lichtlichaam, maar een exacte kopie er van  zouden we zeggen. Het begin er naartoe. Maar niet dat het op dat moment permanent is. Het is slechts tijdelijk. We krijgen van James een boek door dat hij ons laat zien. Het is het boek waar ze de manuscripten hadden, ze ontdekten de manuscripten. De Celestijnse Belofte. Een van die manuscripten had het over, je zou kunnen zeggen, de verdwijning. De beweging van de ene frequentie, een niveau van frequentie en dimensies, naar een andere hogere frequentie, een hogere dimensionale frequentie waar ze volledig konden verdwijnen voor diegenen die hen schade wilden toebrengen in dat geval. Ze verdwenen en de bandieten waren niet in staat om ze te vinden en te zien, ook al waren ze vlak voor hen. Dit is waar we het over hebben. Als je dat boek niet hebt gelezen en je deel wilt uitmaken van deze expeditie, deze groep, dan is het verstandig om te weten waar we het over hebben, zodat je deze informatie kunt gebruiken voor de begeleiding van jezelf. Precies zoals jullie eerder deden toen James las over de lezing die we in de jaren 60 gaven, en in staat zijn, jullie in de groep waren in staat om jezelf hiervoor uit te breiden en de begeleiding te ontvangen welke je voornamelijk kreeg uit je Hogere Zelf. Beantwoordt dit uw vraag?

Vraag: De Ketto-sjamaan in Peru zegt dat we van Homosapien-wezens naar Homoluminos wezens verschuiven. Dus zal de ontdekking van deze archieven een conclusie zijn voor het volgende mogelijkheid?

OWS: Geen ​​conclusie, nee. Maar het zal een stap zijn; een zeer belangrijke stap, omdat deze groep wordt voorbereid. We hebben dit vaak gezegd: Jullie hebben nog geen idee hoe compleet jullie worden voorbereid en wat er nog aan komt en de kracht die elk van jullie nu dragen. Als je alleen maar wilt geloven dat wat er gisteravond is gebeurd om je dit volledig te realiseren als een volmaakte realiteit. Want het gebeurde en je ontving de zalving. Je ontving de kracht van de Heilige Geest of hoe je het ook wilt noemen, de macht van de kracht, de kracht van de Bron, de kracht van de Heilige Geest die over je kwam, wat het ook is. De kracht van Isis. Alles wat je het wilt noemen. Je ontving het en je draagt ​​dat nu uit naar buiten. Je verankert niet langer alleen het licht, je bent nu klaar om het licht volledig te verspreiden. De liefde te verspreiden, het bewustzijn.

Dit was allemaal in voorbereiding om te blijven zoeken naar die archieven. Denk altijd als eerste aan de archieven binnenin. Het vinden van de gegevens, het vinden van de herinnering, de herinneringen. Jezelf herinneren aan die processie in Lemurië; herinner je dat je in die cirkel bent, terwijl je je handen omhoog steekt naar de hemel en naar de Grote Centrale Zon en als een eenheid de chants doet. De chants doet om deze archieven voor altijd te verzegelen totdat de tijd komt dat degenen die de archieven hebben geplaatst weer terug komen om ze weer te herstellen. Jullie, sommigen van jullie in deze groep waren degenen die daar waren. Velen van jullie waren daar, dat kunnen we je vertellen. Vele van jullie.

Waarom? Dit is de reden waarom je speciaal door deze groep bent aangetrokken, omdat dit de missie van James is om dat te doen – niet alleen de 144.000 – maar om diegenen terug te brengen die de archieven hebben geplaatst. Om ze weer samen te brengen, zodat dit nu kan doorgaan. Het is al twee keer voortijdig beëindigd. In de jaren 60 en opnieuw in de vroege jaren 2000 en we konden natuurlijk niets zeggen of iets doen om dat te veranderen. Dat was op dat moment hun keuze.

Maar nu hebben jullie allemaal een keuze om deel uit te maken van deze grootse ervaring zullen we zeggen. Deze grote ervaring. De finale, ja, de finale van degene die de archieven lang geleden hebben geplaatst, maar het is niet de finale van alle finales. Er zal nog veel meer gaan komen. Dit is slechts een kleine hint voor wat er nog aan komt. Het valt samen met The Event, De Puls van Energie.

In feite zullen we jullie dit vertellen, we krijgen toestemming om dit te zeggen, jullie … zijn jullie er klaar voor? Jullie als deze groep kunnen, terwijl je door dit proces gaat, feitelijk dienen om De Event sneller tot stand te brengen. [Uitroepingen van verbazing] [Wauw! Oh mijn hemel! Fantastisch! Laten we er voor gaan!]

Vraag: Dus als we de archieven te pakken krijgen, is dat dan de sleutel tot The Event om te beginnen?

OWS: Nee. Het is niet de sleutel. Want The Event zal gebeuren, wat er ook gebeurt. Maar het is een sleutel, zoals we zeggen, om het proces misschien een beetje te versnellen. Om deel uit te maken om The Event een beetje sneller tot stand te brengen dan het zou kunnen zijn. Je zou direct invloed kunnen uitoefenen op The Event … en de woordspeling is zo bedoeld. Oke?

Vraag: Omdat we de vibratie hebben verhoogd………? [de hele vraag is niet goed hoorbaar]

OWS: Dat is alleen maar relatief op basis van wat je kort noemt. Jullie ‘kort’ is anders dan ons kort. Net zoals ons ‘binnenkort’ anders is dan jullie binnenkort. Je moet altijd onthouden dat we meestal – behalve wanneer we in het fysieke lichaam op de planeet zijn – zijn we op een plaats zonder tijd. Zie je? Dat is ook waar jullie naar toe gaan. En in de periode waarin je dat crescendo kunt bereiken, ga je ook naar dat nulpunt, dat moment zonder tijd en bereik je het crescendo wat dan die 90 ° faseverschuiving is die nodig is om de ingang te openen .

Vraag: [audio-interferentie] Een vraag van een lid of hij zijn zoon bij deze expeditie zou kunnen betrekken om hem te helpen ontwaken. Is dit iets waarvan je denkt dat het enige waarde heeft?

OWS: Wat we je hierover kunnen vertellen is, als het de juiste timing is om deze persoon te bereiken of dat hij zich herinnert wie hij is, dan is dit een mogelijkheid. Maar om dit te duwen raden we niet aan. Het is niet aan jou om je zoon in welke richting dan ook te sturen. Dat is helemaal zijn eigen keuze en het moet in zijn eigen Goddelijke timing gebeuren.

Vraag: Kun je me vertellen of hij een van ons is?

OWS: Dat kunnen we je nu niet vertellen. Dit zal komen als hij hier bij betrokken raakt.

Vraag: Ik weet dat daar naar toe gaan erg inspannend is. Ik zou heel graag willen gaan.

OWS: We weten al wat je gaat vragen en we zullen je antwoorden. Jij, mijn lieve zuster, het is niet de bedoeling dat je gaat en door iets heen gaat, dus … wat was je term ook al weer, zwaar, inspannend. Hoewel dat wel mee valt. Vanuit ons oogpunt is het niet zo erg. En vanuit James is het ook niet zo erg. Vanuit Joanna … misschien een ander verhaal! Daarom moet je dit vanuit alle gezichtspunten bekijken. Vooral voor jou, je bent hier niet klaar voor. Dit is niet de juiste tijd voor jou.

Maar – en dit is een grote maar mensen, (oke?) – je zult er zeker een groot deel van zijn, gewoon door te zijn wie je bent en waar je bent op het moment dat zij er zijn. Want ook al ben je er fysiek niet bij, je kunt er wel bij zijn. Dit geldt voor iedereen die er niet direct deel van gaat worden, jullie kunnen allemaal een deel van dit astrale, etherische zijn zoals zij het doen. En als ze daar chanten en het crescendo verhogen, op het exacte moment – en dit moment zal je worden gegeven – dan kun je waar je ook bent meedoen. Zie je? Zie je hoe dit kan werken als een groep die volledig samenwerkt als één, als een eenheid? Eén geest die samen aan hetzelfde doel werkt. Maar het doel zelf is niet – ook al vindt James dit niet leuk – het doel zelf is niet het vinden van de archieven. Het doel is om de reis voort te zetten. Zie je?

En dat was wat je wilde vragen, correct?

Vraag: Ja. En ik hou zoveel van jullie.

OWS: En wij ook van jou.

Vraag: Ik doe elke dag de wolk van licht, gebaseerd op het boek Advanced Alchemy van Saint Germain. Is er een advies voor mij om het licht in de wolk te vergroten? [audio-interferentie] … ik doe het genetische licht of moet ik de problemen op de planeet nemen en dan het licht er naartoe sturen of heb je een advies dat je me kunt geven?

OWS: Ik begrijp de volledige vraag niet helemaal. Je spreekt over het boek van St. Germain over alchemie?

Vraag: Ja. Elke dag maak ik de wolk van het volle licht. Is er een advies voor mij hoe ik de kracht van het licht in het algemeen kan vergroten?

OWS: Telkens wanneer je met het licht werkt, is het belangrijk dat je weet dat jij het licht bent. Zie je? Het manipuleert niets buiten jezelf. Je manipuleert geen licht of macht buiten jezelf, of zelfs elementalen of iets van dien aard buiten jezelf. Je manipuleert, of beter nog, beheert de elementen in jezelf. Het licht zit in ieder van jullie. Dus denk niet in termen dat het ergens anders vandaan komt dan van binnenuit jezelf. Helpt dit jou?

Vraag: Ik wil alleen een beetje aanhaken op wat Athena Rita zojuist zei, omdat ik haar aanvoel. Ik voel hoeveel ze echt wilde om te gaan, maar ik begrijp volledig waarom ze dat niet kan en ik voel me hetzelfde. Alsof ik wil gaan, maar ik kan het gewoon niet. Dus ik heb het gevoel dat ik, oh mijn God, draag ik echt bij aan deze groep, omdat ik niet naar de Advance kan komen, ik kan niet komen naar deze prachtige, prachtige missie waar ze allemaal naar toe gaan. Ik voel me er best verdrietig over.

OWS: Mijn lieve Ria, je bent al naar de Advance gekomen. Je bent hier al met iedereen geweest. Jij bent iemand die op verschillende tijden wakker bent geworden als anderen in diepe slaap waren. Je bent aan de telefoon gekomen en hebt deel uitgemaakt van de verbinding met deze groep, meer dan je op dit moment kunt beseffen hoeveel je deze groep hebt gebracht en hoeveel deze groep jou heeft gebracht. Je bent hier geweest. Om bij  degenen te zijn die hier zijn, zullen we het woord gebruiken, en we willen niet dat het verkeerd geïnterpreteerd wordt, maar degenen die ‘gekozen’ zijn om op deze expeditie te gaan, op deze ervaring, omdat het grotendeels een gekozen ervaring is. Je kiest het eerst en dan zie je of het mogelijk voor je is om gekozen te worden er deel van uit te maken. Het is door Goddelijke timing en Goddelijke roeping. Begrijp je dit? We willen echter niet dat je het verkeerd begrijpt. We willen niet dat je zegt, oh, One Who Serves zegt dat ik niet kan gaan. Doe dat niet omdat we nooit zullen zeggen dat je wel of niet kunt gaan. Maar je zult vanuit jezelf beseffen of je bedoeld bent om te gaan of niet. Als je de stem in je kunt horen die kleine stem in je die het je verteld, zal je het begrijpen. Ja, je moet gaan of nee, dit is niet direct voor jou op dit moment. Maar je zult deelnemen aan de niveaus die we al hebben genoemd. Zie je?

Vraag: Ik wou dat ik erbij kon zijn. Ik wil gaan, dat is het ding.

OWS: Je bent er in de geest.

Jullie hebben een gezegde: doe een wens in de ene hand en spuug in de andere hand en zie welke het eerst gevuld wordt. [Gelach] Klopt dat? Wens alles wat je wilt, maar nu komt het deel voorbij de wens en de intentie. Als je van plan was hier te zijn en dat was helemaal jouw missie om hier deel van uit te maken, dan zal je er zijn. Zie je hoe dit gaat? Wat zal zijn zal zijn, ja. Laat het zo zijn.

Vraag: Ik sluit me aan bij de vragen van Ria en Rita. Ik wil echt gaan en ik ben behoorlijk lichamelijk fit, maar ik heb wel wat knie-blessures en een gewonde enkel en ik brak enkele botten in mijn voet, ik wil werkelijk gaan en ik ben erg actief, maar ik vraag me af of deze zware reis teveel zou zijn voor mij om te gaan.

OWS: We zullen je dit vertellen. Als je krukken nodig hebt, kun je niet gaan. Als je kunt lopen, kun je gaan, zie je? Maar er is ook het begrip tijd. In jullie begrip van tijd heb je nog tijd. Je hebt niet alleen tijd om jezelf volledig te rehabiliteren, maar degenen die een beetje tekortschieten in energie, of de neiging om te worden gekwetst en zoiets, je hebt veel tijd om je hierop voor te bereiden. Dit betreft ook degenen waarover we spreken. Hij is niet in de beste vorm die hij ooit was. [Gelach] En hij weet dit. Hij weet ook dat hij moet blijven zitten. [Onhoorbaar] Wat het ook kost. Als je er deel van wilt zijn, dan zal je het je intentie moeten maken. En net als degenen die zeiden, voor jullie naar de Advance kwamen, voordat je akkoord ging en je je RSVP deed, zei je: “Ik weet niet of ik daar kan komen. Ik weet niet of ik het kan betalen, “en al deze dingen. Maar je zorgde voor een manier. Jij creerde de weg. Waar er een behoefte is kun je een weg creëren. Zie je? Je moet het in dat opzicht bekijken. Waar een wil is, is een weg, maar waar geen wil is, is geen weg.

Vraag: Of waar er twijfel is, saboteer je je weg.

OWS: Dat is waar.

Vraag: Ik heb de sessie van gisteravond gemist omdat het midden in de nacht was voor mij. Zal het luisteren naar de herhaling goed genoeg zijn om de activering te ontvangen die iedereen heeft ontvangen?

OWS: We kunnen je vertellen als je dit doet met de intentie om dit te doen en het geloof is er, dan is het antwoord ja. Zoals we vaak zeggen, er is geen tijd. In dit geval hebben we het over tijd en ruimte. Er is geen tijd en ruimte. Er is alleen wat je gelooft. Geloven is zien. Begrepen?

Vraag: Ik zal uit de herhaling ontdekken wat deze reis is waar iedereen het over heeft, omdat ik het niet begrijp.

OWS: Ja, als dat is opgenomen, zul je dit te weten komen. Meer informatie zal in de loop van de tijd worden gegeven. Begrijp alsjeblieft dat we dit niet snel laten vallen. Dit wordt een deel van deze groepsuitdrukking. Het zal niet al je tijd in beslag nemen, zeker, je zult nog steeds het programma hebben, maar je zult een deel van deze uitdrukking worden. Zoals die steeds meer belangstelling tonen. Zoals de intentie binnen de groep stijgt. En als wordt vastgesteld dat er voldoende zijn en de juiste om deze reis aan te gaan, ga dan verder op dit deel van de reis, dan zal het gebeuren. En zoals we er nu naar kijken op dit exacte moment dat jullie gaan. [Verwijzend naar de groep, niet het individu.] Jullie gaan niet alleen, maar je zult succesvol zijn zoals we nu zien. [Applaus]

Vraag: Is het in Zuid-Amerika?

OWS: Het ligt in Mexico, direct tegenover de grens met Arizona. Meer dan dat kunnen we niet zeggen. We moeten voorzichtig zijn dat er niet te veel informatie wordt verspreid via het internet of zelfs via de telefoon. We moeten voorzichtig zijn. Er zal geen hint worden gegeven van waar het is of wat dan ook en we willen jullie allemaal vragen om hetzelfde te doen. Deel niets van deze informatie met betrekking tot hints die je ontvangt of mogelijke plaatsen waar je bent, hoewel James al weet waar de locatie is. Hij heeft die al. Het enige wat nu nodig is, is de opening van dat gebied waar de ingang zich bevindt. Het ontgrendelen van het zegel. Er moet weer toestemming zijn van de Wachters. Ze zullen het onthouden, maar je moet opnieuw hun toestemming vragen om het te openen.

Vraag: Ik herinnerde me net dat er van de Celestijnse Belofte een film is gemaakt. Als iemand het boek niet wil lezen, kan hij de film downloaden.

OWS: Ja. Dat is juist. Hoewel de film niet helemaal hetzelfde is als het boek in termen van die specifieke aflevering die we hier hebben gegeven. Wel een beetje, het is veel diepgaander in het boek.

Vraag: Over gisteravond. De ervaring was anders voor mij en ik zou graag willen weten wat die betekenis was. Ik probeerde niet te knikkenbollen of te slapen tijdens de meditaties, maar soms gebeurt het me, dan ben ik helemaal weg en daarna word ik wakker of kom ik terug. Wat ik gisteravond nog hoorde was dat Sananda binnenkwam en het overnam en het volgende moment was ik vertrokken. Ik herinner me niets meer van Moeder Maria. Ik heb haar niet gezien. Niet gehoord. Maar in plaats daarvan werd het dak geopend en kwam er een UFO binnen, een ruimteschip kwam binnen. [Wow!] Het was alsof het precies in het huis paste en het zweefde hier binnen het was als een grijsachtig metaal, niet erg glimmend, en er kwam een lichtstraal naar beneden op de mensen. Ik zag dat later toen ik terugkwam – ik weet niet meer hoe laat ik terug was – dat dit de zalving was geweest. Kun je me hierover informeren?

OWS: Ja. Wat je zag was het verkenningsschip zou je kunnen zeggen, het kleinere vaartuig voor Ashtar. [Uitroepingen van verbazing] We hebben je verteld dat Ashtar hier was. Sananda zei dat Ashtar hier is, evenals vele, vele en vele anderen. Alle engelen, de aartsengelen, ze waren allemaal deel hiervan. Er was zelfs een van jullie die zei dat hier een rapper was [gelach] die het tafereel wilde bekijken zoals Joy zei.

Vraag: Hoe zit het met de sarcofaag van Isis?

OWS: Wat is er met de sarcofaag?

Vraag: Voor de zalving voelde ik een erg sterke energie en ik vloog er als het ware naar toe en het allereerste wat ik zag was een blauwe sarcofaag die over mijn hoofd kwam. En dat was het. En ik ………..[onhoorbaar].

OWS: We zouden je willen zeggen lieve Viriya, je was zeker geassocieerd met degenen in de Egyptische tijd met het Ra Collective. Je hebt een connectie met dit alles. Jij en Randi Joy, en  Joanna, en vele anderen hier waren een onderdeel van verschillende uitdrukkingen en sommigen van jullie maakten deel uit van deze Ra-uitdrukking. Dat zijn degenen die jullie nu beter kennen als de Bleu Avians. Sommigen noemen ze de Guardians, maar er zijn ook verschillende niveaus van Guardians, kunnen we zeggen. Jij was hier een deel van. Dit is de reden waarom je deze sarcofaag uit de Grote Piramide en andere gebieden ziet zoals wij het zien. En jij hebt de [audio-interferentie] de uitdrukking van de herinnering hieraan. Dit is waarom je dit zag. Omdat in die sarcofaag  waar je eerder in bent geweest – niet direct degene waarover je spreekt – maar je bent eerder de sarcofaag binnengegaan en had geweldige uitbreidingservaringen vergelijkbaar met waar je het eerder over had, zoals we van James zien in de ayahuasca en de magische paddenstoelen en al dit soort dingen die lijken op die ervaringen van geestverruiming die hieruit kunnen voortkomen. Zie je?

Vraag: Ik heb zenuw pijnen in mijn benen. Maar de laatste twee weken [audio-interferentie] kon ik nauwelijks lopen. Is dat … [audio-interferentie] of verslechtert mijn neuropathie?
OWS: Als we hiernaar kijken en we kunnen er niet te veel informatie over geven, er zijn grenzen die we hebben. Zeker kunnen we op geen enkele manier inbreuk maken of je direct beïnvloeden. Wat er met jou gebeurt is is iets wat veel gebeurt, je hebt een patroon meegebracht uit ervaringen van vorige levens. Je hebt dit patroon in dit leven meegebracht en het heeft de situatie gecreëerd die je nu in je benen hebt. Wat zijn de symptomen hiervan in je benen?

Vraag: Oh, ik heb erge krampen en veel pijn. Mijn benen zijn behoorlijk gekwetst.

OWS: Ja. We kunnen je precies vertellen wat de oorzaak is, maar het zal je niet van dienst zijn, in jouw voordeel zijn. We kunnen het je vertellen, maar je moet er zelf achter komen als het mogelijk is. Met andere woorden, je kunt in jezelf vragen en op die manier het antwoord vragen. Of je kunt iemand zoeken die een regressie uit een vorig leven met je wil doen wat je ze zelf moet vragen. Of vraag het aan je Hoger Zelf om je terug te brengen naar de tijd waarin dit patroon begon. Het begon in een strijdende situatie, in een gevechtssituatie. Je verwondde jezelf en je verwondde een ander, hierdoor heb je karma veroorzaakt. Het is een patroon dat zelfs in die tijd je volgde uit een tijd daarvoor en een tijd daarvoor. Dus het is een patroon dat je vasthoudt.

Met dat begrip, als je in staat zou zijn om te begrijpen wat we zeggen, zou je de intentie kunnen maken zodat de pijn volledig verdwijnt. Omdat we al vele malen hebben gezegd dat het karma uit je vorige levens, voor degenen onder jullie, de lichtwerkers, jullie, de 144.000, voorbij is. Maar het is pas voorbij als je denkt dat het voorbij is. Dus als je de programmering blijft vasthouden, zal deze pijn doorgaan totdat je er iets aan doet.

Je kunt in de richting van de medische professie gaan, maar zoals je weet werken die alleen maar aan de symptomen. Die zullen nooit de bron verzorgen. De bron hiervan is al in jou. In feite, om het aan iedereen uit te leggen, de bron van alle pijn en lijden is in elk van jullie. Je hoeft het alleen maar te vinden of gewoon beslissen dat het weg is. Zo eenvoudig is het, maar jullie programmering zorgt ervoor dat het niet eenvoudig is voor jullie. Het maakt het erg ingewikkeld. Het zorgt ervoor dat je denkt dat je er een pil voor moet nemen of dat je een operatie moet ondergaan. Wat, in veel opzichten wat barbaars is om jezelf open te maken met chirurgische technieken. Soms kan het nuttig zijn, maar vaak is het niet nodig. Het is alleen nodig omdat de programmering je doet geloven dat het nodig is en je er in  blijft zitten.

Naarmate je verder gaat met het verhogen van de vibraties, en we zouden tegen jou zeggen die deze vraag heeft gesteld, er is een andere methode die je kunt gebruiken. Dat werkt volledig op het regelmatig verhogen van je trillingen. We weten dat het moeilijk kan zijn in een pijnsituatie. Dus eerst moet je een manier vinden om de pijn te verlichten en dan te steeds meer te werken aan het verhogen van je trillingen op een regelmatig basis. En dan zul je merken dat de pijn zal verdwijnen omdat het er niet langer zal zijn. In feite zal het zijn alsof het er nooit is geweest. Wat is dat voor een interpretatie?

Vraag: Moet een persoon om Goddelijke Beschikking vragen om [onhoorbaar] het karma te laten wissen [???].

OWS: Als je spreekt over degenen die niet bij de lichtwerkersgemeenschap horen. Zoals we gezegd hebben is het karma al gewist. Het is alleen in diegene die moeten blijven werken aan die programmering. Als je spreekt over diegenen die hier buiten staan ​​en die nog steeds in het wiel van karma betrokken zijn, bij hen moet je wel hun toestemming vragen. Nu kun je hun toestemming direct vragen als het mogelijk is, maar als het in een situatie is waarin ze je niet kunnen antwoorden, bijvoorbeeld, we weten dat jullie een discussie hadden over het helpen van iemand die gewond is, bijvoorbeeld, er ligt iemand langs de kant van de weg en heeft onmiddellijke aandacht nodig. Maak je ze wakker uit hun bewusteloosheid (wat moeilijk is om te doen) en vraag je hen om toestemming of ga je er aan werken en hen helpen op welke manier dan ook? Als er bijvoorbeeld bloed uit gutst, leg er dan een tourniquet op. Zou dat pijn doen? Nee. Dat zal niet. Het zou die persoon helpen. Dus binnen de situatie – dit is hoe we dit beantwoorden – binnen de gegeven situatie ga je in jezelf en vraag je je eigen Hoger Zelf hoe verder te gaan. Je kunt dat snel doen in slechts een kwestie van seconden en dan uitvoeren wat nodig is. Maar in het geval dat we zojuist hebben aangegeven, geef onmiddellijk hulp zoals je weet hoe dat moet en vraag daarbij om hulp.

Vraag: Ik vroeg me af of je me een idee kon geven omdat ik het gevoel heb dat ik een aankomende missie heb. En ik heb echt geen idee wat het is en ik zou graag voorbereid willen zijn.

OWS: Beste Gene, we zijn zo dankbaar en blij dat je bent toegetreden tot deze groep in het tijdsbestek dat je nu hebt gedaan. Jij en je lieftallige metgezel hebben zich aangesloten bij dit programma en daardoor kreeg je een bericht. Je ontving een bericht rechtstreeks van St. Germain, die heel dicht bij je staat en al heel lang over je waakt en heeft gewacht op de gelegenheid om een begin te maken met je te communiceren. Dit was het begin hiervan. En ja hij stuurde het in een verminkte boodschap naar je dat het Mozes – Mozes, interessant hoe dat uitpakt [gelach] – en het was Mozes in jullie groep om uit te leggen wat die boodschap was. Grotendeels kwam hij er dicht bij om accuraat te zijn. Een beetje hier en daar, maar dat is oke. Dus je bent met opzet tot deze groep aangetrokken. Je hebt een missie. Je hebt een missie buiten deze groep, maar je hebt ook een missie met deze groep en het communiceren en verbinden met deze groep zoals je al doet. Er komt nog meer. En als jij iemand bent die deel wil uitmaken van deze expeditie, deze groep die met de archieven aan het werken is, dan ben jij degene die bedoeld is dit te doen. Dat kan worden beschouwd als een deel van je missie binnen deze groep. Meer kunnen we je op dit moment niet geven. Oke?

We moeten het kanaal vrijgeven.
Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels naar het Nederlands door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen