18.04.29 “We hebben samen gereisd”

“We hebben samen gereisd”

Adama en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep doorgegeven in Payson, AZ op 29 april 2018.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld. Lees ook het vraag- / antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in zit)

Adama, Hogepriester van Telos

Ik ben Adama.

Ik heb al een tijdje niet door dit kanaal en voor deze groep gesproken.
Maar zoals altijd wordt alles georkestreerd en de tijden dat ik hier kan zijn en bij je zijn, zullen toenemen in de komende tijd. Vanwege de noodzaak, vanwege de dingen die niet alleen van boven komen, zoals je hoort van onze geliefde broeder Ashtar, en Aramda, en anderen, maar ook van onderaf, van die van mijn broers en zussen die hier tot op deze dag nog wonen.

We hebben lang gewacht, net zoals jullie, op de tijd dat we allemaal weer samenkomen als broers, als zussen, als familie. Want we zijn allemaal familie. Net zoals jullie je groep, Ancient Awakenings als een familie hebben uitgeroepen, zijn wij jullie verlengde familie. Wij zijn een deel van je zielengroep en groepen.Degenen die hier zijn gekomen om ​​deel van deze uitdrukking te zijn, deze evolutie van de mens, deze grote sprong van bewustzijn die op het punt staat te gebeuren, we zijn hier om dat hele proces te assisteren, om deel uit te maken van deze grote orkestratie, deel uit te maken van dit grote plan voor de Aarde. Niet alleen voor het oppervlak van de Aarde, maar ook voor degenen onder de Aarde, want als jullie evolueren, evolueren wij. Alles is één. We gaan hierin allemaal samen.

En omdat wij jullie van dienst zijn, zijn jullie ons van dienst. Dat is hoe het blijft werken. Het enige dat je hoeft te doen, is doorgaan met geloof te hebben, vertrouwen te blijven hebben – niet in ons maar in jezelf; in jezelf om vooruit te blijven gaan, om door te gaan met alles dat je in jezelf kent. Om door te gaan met het vinden van die uitdrukking in jezelf die de herinnering is, herinnering van oude zielen die weer bij elkaar komen net zoals wij weer bij elkaar komen.

Want zoals velen van jullie, de meesten van jullie, waren in Lemuria in die tijden, die grote tijden, die Gouden Eeuw. Toen jullie daar waren, was ik ook bij jullie.

En als ik nu naar jullie allemaal kijk, herinner ik me velen van jullie net zoals wanneer je eindelijk in staat zal zijn om mij te zien als ik fysiek voor je zou staan, zullen velen van jullie mij ook herinneren omdat we samen gereisd hebben. We hebben samen gereisd vanuit een ver afgelegen systeem en zijn duizenden en duizenden en duizenden jaren geleden naar deze planeet gereisd. Vele eonen van tijd zijn voorbijgegaan. We kwamen hier en we ontwikkelden de beschaving op het continent Mu en we groeiden, samen, als één.

En we verlieten het continent als één. We vertrokken ofwel door naar een ander gebied te gaan – velen naar het gebied van Mount Shasta – of door het lichaam te verlaten en naar een nieuwe energie over te gaan, wetende dat we allemaal weer samen zouden komen.

Dat is waar het allemaal om gaat. Dit is wat we allemaal nu doen. We komen weer samen als één. Niet alleen ik, als Adama, met jullie allemaal, maar Sananda en Sanat Kumara en St. Germain en One Who Serves, enzovoort, Ashtar, komen allemaal weer bij elkaar om zich als één familie met elkaar te verenigen. Als één stem weerkaatsen we de energieën die we zo lang geleden hadden, die vibratie die we allemaal deelden. En we komen nu terug samen als een familie binnen deze vibratie, deze vibratie  die opnieuw het crescendo bereikt dat het ooit deed.

We zijn nu klaar om in dat vibrationele crescendo te gaan en jullie maken hier allemaal deel van uit.

Ik verlaat jullie nu. Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal terwijl ik er naar verlang om er opnieuw voor jullie te zijn net zoals velen van jullie ernaar verlangen om er voor ons allemaal te zijn.

Vrede en liefde zij met jullie.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

One Who Serves hier om door te gaan zoals we altijd doen om je naar het volgende niveau te brengen, het volgende deel van deze uitdrukking zoals we elke week doen. En wij, net zoals jullie, koesteren zich in de glorie en de energieën die dit afgelopen weekend in jullie Advance waren, waar wij ook waren. Omdat als jullie vooruit gaan, gaan wij vooruit. Je begrijpt dat misschien niet helemaal, omdat je naar ons kijkt als de Opgevaren Meesters en wij hebben het al gemaakt. Wij hebben dat al gedaan. Wij zijn daar aan gekomen. Maar dat zijn we niet. We zijn nog nergens gekomen.

Er is nog steeds zoveel te groeien, want er is nooit een einde aan hoe ver je kunt gaan.
Dat is wat je een paradox noemt, niet waar?

We blijven bewegen en hebben onze uitdrukking in deze nieuwe energieën, net zoals jullie die hebben. Wij helpen jullie, zoals we vaak zeggen, net zoals jullie ons helpen. Dus het is er allemaal een deel van, jullie wassen onze rug en wij wassen jullie rug. Oke?

We kunnen vragen beantwoorden als je ze hebt.

V & A

Vraag: Ik heb naar de Advance geluisterd en het was geweldig, maar ik had een zeer uitdagende week. Ik voelde me alsof ik op een heel andere pagina was  dan de mensen om me heen op mijn werk. Ze zeiden dingen waarvan ik precies het tegenovergestelde dacht. En de week eindigde niet zo goed. Ik dacht dat ik opslag zou krijgen. Ik dacht dat ik eindelijk wat erkenning zou krijgen voor het harde werk dat gedaan was maar het tegenovergestelde gebeurde. Ik bleef maar denken, wat raar; Ik kon gewoon niet begrijpen waar iedereen heen wilde. Het was zo tegenovergesteld. Kun je reageren? Ik weet dat de mensen zich heel mooi en verheven en hoog voelden en dat deed ik ook, maar toen werd ik geconfronteerd met iets heel tegenovergesteld.
OWS: Omdat lieve zuster, je terug kwam in wat je de echte wereld noemt. Je kwam terug in je normale realiteit. En in die normale realiteit, die zogenaamde echte wereld, heb je ervaren wat de energieën om je heen waren. Die energieën die op dat moment om je heen waren, brachten je terug naar beneden, brachten je terug van die hoge vibratie die je had bereikt tijdens de grote Advance en brachten je terug naar wat je zou kunnen noemen de diepte van de lagere energie, wat je terugbracht in de lagere chakracentra. Dit is indicatief voor velen die door deze hoge intense expressies gaan van hogere vibraties, hogere frequenties, en dan terugvallen in de zogenaamde realiteit om met al degenen om hen heen te zijn die geen idee hebben wat ze net hebben ervaren, wat ze net hebben doorgemaakt. Zie je? Dus het is niet ongebruikelijk dat je deze uitdrukkingen hebt als je terugkeert naar je werk, omdat dat het oude paradigma is. En dat oude paradigma vertrekt. Dus maak je geen zorgen of je je salarisverhoging niet hebt gekregen of dat je dit niet hebt gekregen of dat dat niet is gebeurd, want het zal toch niet zo veel uitmaken. Zie je? Je bevindt je niet in een situatie waarin je je nog lang zorgen hoeft te maken over dit soort dingen.

Vraag: Hoewel ik dat wel waardeer en ik denk dat dat een nauwkeurige manier was om het te beschrijven als ‘terugvallen’. Dat is precies hoe het voelde. Maar dan vraag ik me af zoals je zegt dat de lichtstrijders hun paden beter gewist hebben en ik vraag me af of wat ik verwachtte misschien duidelijker is geworden.

OWS: Hebben we het gehoord? Hebben we niet gezegd om die veiligheidsgordels vast te maken omdat dingen een beetje hobbelig zouden worden?

Vraag: [Lachend] Ja, dank je.

OWS: Nou, nu begrijp je een beetje waar we over spreken. Maar slechts een deel ervan. Het zal voor iedereen anders zijn, moet je begrijpen. Iedereen is zijn eigen individu en iedereen zal zijn eigen ervaringen hebben terwijl ze door deze overgang en door hun ascensieproces heengaan. Dus onthoud altijd dat je op dit moment in het ascensieproces bent. Je kunt zeggen dat je bent geascendeerd of je kunt zeggen dat je opklimt, maar hoe dan ook, je gaat door deze transitie heen en het gaat gebeuren, ongeacht wat er overal om je heen gebeurt. Zie je? Jij bent verantwoordelijk voor je eigen ascensie. Hoe het gaat is helemaal aan jou terwijl je door dit proces blijft gaan. En als de mentoren naar je toe komen – en ja, sommigen van jullie zeiden dat je mentoren zijn verschenen omdat jijzelf de mentor bent. Dat is enigszins correct, maar het gaat verder dan dat, omdat er mentoren voor ieder van jullie zullen zijn die aan je zullen worden voorgesteld als ze dat nog niet gedaan hebben. Ze zullen er zijn om je door de volgende niveaus heen te leiden, zou je kunnen zeggen, door deze verdere overgang en volledig door het ascensieproces en de volledige individuele ascensie in jezelf. Oke?

Joanna / Shoshanna: Voor degene die zich weer diep in de derde dimensie bevonden. Onze boodschap aan jullie is als een eend. De eend laat het water van zijn ‘rug’ afrollen … [audio-interferentie] Het is belangrijk dat er niet wordt gefocust op de chaos en het gebabbel dat zich rondom ons voordoet omdat het verder gaat totdat we er niet langer op letten. Dat is het.

OWS: Prachtig ja. Heel heel goed.

Vraag: Ik had vele jaren geleden een droom die me bij bleef. Het was een heel levendige droom waar ik en heel veel mensen, hand in hand, oprijzen ​​uit de oceaan. Ik heb de laatste tijd veel over die droom nagedacht en ik vroeg me af of het iets te maken heeft met een leven in Atlantis of Lemuria?

OWS: Het heeft daar veel mee te maken, maar het is ook een indicatie en een indicator van wat er komt, in termen van oprijzen ​​uit de oceaan zoals je dit voelde en zag, maar het is gewoon het stijgen in vibratie. Dat is wat je doet en allemaal zullen doen: opstijgen.

Shoshana, hebt je iets dat je hier over wilt zeggen.

J / S: Ik denk dat het duidelijk is wat je hebt gezegd en ik voel dat deze die spreekt zich zeker herinnert; iets herinnert dat heeft plaatsgevonden dat ze al lang geleden onder de knie had.

Vraag: Bedankt voor die bevestiging. Ik heb nog geen herinneringen ontvangen. Alles is slechts een diep weten. Maar ik voel me zo aangetrokken tot deze groep en ik blijf deze nieuwsgierigheid houden als ik er naar toegetrokken wordt, kan ik er op vertrouwen dat ik daar was en dat ik daar deel van uitmaakte. En dit voelt een beetje als een bevestiging voor mij, dus heel erg bedankt.

OWS: Ja zeker en goeie genade, je was daar. Er is geen twijfel over mogelijk. Je was in Atlantis. Je was in Lemuria. En je bent nu hier. Maar dat is het belangrijke: je bent nu hier, en in het nu. En als je in het nu blijft, zul je steeds meer ervaringen hebben zoals je net hebt beschreven en er komen er nog meer. Omdat een van de dingen die voor velen van jullie zullen komen, wat je noemt, wat we de gaven van de geest noemen, deze komen voor jullie allemaal op verschillende tijden. Je zult dit steeds meer ervaren terwijl je hier doorheen gaat. De visioenen zullen steeds prominenter worden en meer … wat is het woord dat we zoeken, meer begrepen. Als je deze visioenen hebt, zul je van hen leren en begrijpen wat ze zijn. Dit komt eraan. Je zult zeker telepathischer worden omdat je aan het oefenen bent. Je oefent voor de tijd dat je ontmoetingen hebt met degenen die afkomstig zijn van andere planeten andere systemen, en zij gebruiken telepathie. Ze zullen niet noodzakelijk de gesproken stem gebruiken zoals jullie al zo lang doen. Dus dit zijn slechts twee van de vele gaven van de geest die voor velen van jullie komen en zo niet voor jullie allemaal op een of ander moment terwijl jullie door deze grote overgang gaan waarin jullie nu zijn.

Vraag: Van de Advance is er veel te leren over programma’s, Ik werd geleid naar een bericht over een deel van de geschiedenis van ons verleden. Waren er programma’s van de Orion’s, bepaalde negatieve Orion’s voor mind control? En zo ja, waren ze gebouwd op basis van kristallen en een soort van elektrische bron in ons bewustzijn? Kun je wat licht laten schijnen over dit onderwerp hoe we de programma’s kunnen deprogrammeren en herprogrammeren en is dat vanuit het etherische of is het astraal? Kun je helpen met het niveau van bewustzijn hoe we deze negatieve programma’s kunnen wissen en nieuwe lichtprogramma’s kunnen installeren?

OWS: Ja. Allereerst over het eerste deel van je vraag waar kwamen ze vandaan. Daar gaan we niet volledig op in, maar we zullen beginnen met de tijd van Atlantis. Dit was nadat Lemurië ten onder ging en tegen de eindtijd van Atlantis, toen de programma’s, zoals je zegt, begonnen zijn. Toen degene wat jullie nu de cabal noemen, die de Annunaki waren, degenen waren die deze programma’s op dat moment opstelden, omdat ze zichzelf in een positie van macht plaatsten waar ze de controle konden hebben. Ze wisten dat ze hun bloedlijnfamilies door de geschiedenis heen zouden voortzetten. Ze wilde ze voortzetten en wisten hoe ze het gingen doen en waarom ze het gingen doen. Zij zetten deze programma’s op zodat ze de massa in bedwang konden houden en beheersen. Zij wisten naarmate de eeuwen voorbijgingen dat ze de controle zouden behouden en door konden gaan met het creëren van deze vele, vele programma’s die jullie allemaal al heel lang volgen. Je hebt ze blindelings gevolgd, zelfs niet wetend dat je programma’s volgde. Maar nu weten velen van jullie dat jullie je in deze programma’s bevinden. Je volgt dit driedimensionale paradigma dat is gecreëerd, die jullie hebben gecreëerd, omdat je ze in zekere zin zelf hebt gecreëerd, voor doeleinden van dit geweldige experiment dat hier een onderdeel van zou zijn.

En je blijft in het proces dat je naar de volgende niveaus van je evolutie gebracht heeft. Dit niveau van je evolutie is nu. Je bevindt je in de laatste fase van dit deel van je evolutie. En als je verder gaat met het doorlopen van deze laatste stadia, begint de programmering die zo diep in je is verankerd te vervagen omdat je, eerst en vooral, hebt geleerd dat je wordt geprogrammeerd. Dat is het eerste deel. En het tweede deel is, wat doe je er aan. Hoe kom je uit de programmering. Je leert dat je dat eenvoudig kunt doen door in trilling op te stijgen. En om in vibratie omhoog te gaan creëer je een plaats die in hogere vibraties in je is, en daarom zit je dan in die hogere frequenties. En in die hogere frequenties werkt de programmering niet meer. Daarom doen de leden van de cabal nu wat ze altijd al hebben geweten en wat altijd voor hen heeft gewerkt, nu niet meer werkt vanwege de lichtwerkers en lichtstrijders omdat je deze programmering hebt herkend en je vibratie omhoog heeft gebracht.

En de programmering, het is bijna alsof deze programma’s nu een muur raken en gewoon weg vallen. Ze kunnen niet meer in je psyche doordringen. Naarmate je door gaat met het verhogen van je vibratie, hebben de programma’s steeds minder effect op je. Zie je? Is dit logisch voor jou?

J / S: Beste broer Darrell, als we ons realiseren dat wat geprogrammeerd is, te wijten is aan de programmeur, en dat de programmeur het bewustzijn heeft om het programma te veranderen, zullen alle dingen om ons heen veranderen. Het externe dat we zien is een resultaat van onze eigen programma’s die zijn geëxternaliseerd. Het is gewoon een kwestie van je bewust worden dat jij en alle wezens zowel de programmeurs als de geprogrammeerde zijn. Namaste.

OWS: Was dat niet geweldig ?!

Vraag: Afgelopen zondag tussen de sessies door tijdens de Advance ging ik naar het strand en een klif, wat daar al een lange tijd was. Ik lag en dacht, oh als er een grote rots op me viel, zou het me verpletteren. Toen zei ik dat dit een negatieve gedachte was en dat ik hem om moet draaien. Ik veranderde die gedachte en ging verder. Twee dagen later ging ik terug naar hetzelfde strand en de klif die gedurende eonen van tijd stabiel was toen er een enorme rots viel. Mijn vraag is wat er is gebeurd? Verbond ik me met de rots? Zoals de rots me vertelde dat het zou vallen? Of is het net als hetgeen over mijn manifestatie vaardigheden? Of is het iets anders?

OWS: Zoals we het zien, is je bewustzijn in contact met dat gebied waarover je spreekt en je bewustzijn had toen betrekking op die specifieke rots, zoals je zegt – en begrijp alsjeblieft dat deze rots, deze rotsformaties, net zoals waar James eerder over heeft gelezen, de geest van de berg – deze bergen, deze rotsen hebben bewustzijn. Ze bevatten veel energie en herinneringen. Dit werd je verteld dat de connectie die je hiermee had, jou werd verteld dat deze rots zou vallen. Het zorgde ervoor dat je niet in dat gebied was op het moment dat het zou vallen en dat niemand anders er was, dus dat niemand gewond was. Vanwege je verbinding met deze rots schiep het de situatie dat niemand gewond zou raken. Het zou gebeuren als er niemand was die er onder zat. Zie je?

Dus je kijkt naar bewustzijn dat groeit en evolueert. Bewustzijn dat in staat is om te communiceren met niet alleen andere wezens zoals jezelf, maar met dieren, met planten, en met de rotsen en stenen zelf.

Vraag: Mijn vraag gaat over de tijdlijnen van Lemuria. Ik probeer het te begrijpen, als ik het al kan, ik heb verschillende dingen gehoord: miljoenen jaren, honderdduizenden jaren. Is er enig licht dat je er voor ons op kunt schijnen, in Aarde jaren, wanneer de tijd was waar we waren afgelopen weekend [tijdens de Advance]?
OWS: Al het bovenstaande is op sommige manieren correct. Maar waar je het meest mee te maken had, was ongeveer 20-duizend jaar geleden, als je het wilt begrijpen in deze terminologie die je kunt bevatten. In die tijd was het de Gouden Eeuw van Lemurië en de laatste stadia van Lemurië. Het bewoog naar de tijd toen Atlantis en Lemuria steeds meer communiceerden en in deze communicatie de ondergang van zowel Lemuria als Atlantis zat. Daarvoor was Lemuria een aparte en op zichzelf staande wereld en had het zijn eigen beschaving en zijn eigen cultuur. Maar het werd wat je zou kunnen noemen, vertroebeld of verward in een soort modderpoel toen de twee meer samen kwamen en met elkaar in verband werden gebracht, in die onderlinge relatie zat de verlaging van frequentie en vibratie gedurende een bepaalde periode.

Voor de Atlantische tijd is het ongeveer 13.000 jaar geleden dat Atlantis ten onder ging. Voor die tijd is het honderdduizenden jaren geleden dat Lemuria bestond. Denk erover in termen van jullie korte ervaring als een cultuur en hoe lang de Lemuriaanse ervaring was dus je kunt begrijpen hoe een cultuur en een beschaving in staat waren om te evolueren gedurende die lange periode van tijd. Maar als je kijkt naar hoe jullie beschaving is geëvolueerd, lijkt het alsof het een lange tijd voor je is, maar het is een relatief korte tijdsperiode dat je bent geëvolueerd in deze evolutie van de mens in deze tijd. Alles blijft veranderen en evolueren. Net zoals Lemuria deze evolutionaire veranderingen en deze sprongen van evolutie doormaakte, zo deed Atlantis dat ook en zo is deze cultuur en beschaving nu. Oke?

Vraag: Het is maar een snelle vraag. Ik weet dat je zei dat velen van ons meer dromen zullen hebben, meer visioenen, herinnerend aan onze astrale reizen, en ze zullen steeds duidelijker worden zodat we zullen ontdekken wat we in het verleden waren. Ik wil snel een droom met je delen die ik had, ik weet niet zeker of ik droomde of dat het een astrale reis was die ik me herinnerde, maar ik herinner me dat ik er van de buitenkant in keek naar mensen die in een rij liepen maar ik kon ze niet bereiken. Zoiets als een koepel of zoiets maar ik kon ze niet bereiken. Ik kon Krishna zien. Daarna sprak ik met een vrouw naast me, het leek op een vrouw, ze zag er menselijk uit, en ik zei: “Kijk, kijk! Daar is Krishna en daar is Radda, “en al de wezens die ik herkende en heel veel mensen. Ik probeerde hen te bereiken en ik herkende deze ene heer, deze mooie heer die ik probeerde te bereiken, ik vloog bijna om bij hem te komen en ze liepen steeds verder van me weg. Ze waren in een feest. Ze waren zo blij het was geweldig. Ik ging naar hen toe en dan kan ik opeens niet meer bij hem en de rest komen. Deze mooie blonde dame draaide zich om en herkende mij. Ze zei Arianna, dat was heel duidelijk: “Wat doe je hier? Waarom ben je hier? “En ik zei:” Ken je mij, je herkent mij. “En ze zei:” Ja. “En ik zei:” Wel, ik zit vast. Ik zit vast op Aarde. Ik kan er niet weg. Ik zit vast. “En toen werd ik plotseling wakker. Dat was het, ik werd wakker. Op het moment dat ik zei dat ik hier vast zit werd ik wakker. Dus wat ontving ik hieruit, nou één vraag was: waarom voelde ik dat iedereen er was, ik probeerde bij hen te komen en ik kon ze niet bereiken. Die andere was duidelijk Arianna en het was heel duidelijk dat ik geloof dat ik in een ander leven ben geweest. En de mooie blonde dame, ik weet dat het Athena was. En ik wil het woord Arianna leren kennen. Ik denk dat ik dit was, was het niet in een vorig leven of zoiets. Ik bedoel, ik kreeg gewoon geen kans om het aan mijn Hoger Zelf te vragen, dus ik vroeg me af of je me zou kunnen helpen om dat op te lossen.

OWS: Ja, Shoshana wil je eerst spreken.

J / S: Ik ben verbluft omdat er een oefening was die Sue of Susan voor onze groep leidde, we gingen ons verbinden met de Elementalen en dat wat bekend staat als onze persoonlijke fee. Degene die bij me kwam liet me haar naam schrijven, liet Joanna haar naam op het papier schrijven terwijl ze de fee tekende die Arianna was. Joanna had die naam nog nooit gehoord, maar het was duidelijk dat ze verbonden was met Arianna.
Ik heb begrepen dat je droom er een is die je nu leeft in deze driedimensionale realiteit, omdat je gevoel is dat je niet bij mensen kunt komen. Je gevoel in deze dimensie is hetzelfde als dat je droomde. Het is een programma dat voor jou speelt dat je geen mensen kunt bereiken. En dit is niet de waarheid van je wezen. De waarheid van je wezen is dat je alle mensen bereikt en je bereikt ze door die liefde in je hart en het licht dat je omringt. Het is onmiskenbaar. Arianna, je bereikt te allen tijde alle wezens. Het is de driedimensionale programmering die zo duidelijk voor me is dat ik je vertel dat je dat niet bent. Laat dat idee los en je zult alles bereiken.

OWS: Geweldig. Daar zijn we het volledig mee eens en we voegen er ook aan toe dat dat zo was, het was ook een beetje een precognitieve droom omdat je de vieringen ervoer waarover gesproken is. Je kon die vieringen nog niet bereiken omdat het nog niet de tijd was voor jou, of voor iemand van jullie, maar het was het delen van het feit dat deze vieringen zullen plaatsvinden. Ze zijn in feite nu in vele opzichten aan het gebeuren en je kunt daar deel van uitmaken als de frequenties voldoende stijgen om dat hele proces mogelijk te maken.

Vraag: Dat was zo mooi. Ik kan je niet genoeg bedanken. En Arianna, heel duidelijk. En de hele A’s. Ik krijg veel A’s: Ashtar, Athena, Arianna. Ik krijg veel A,s. Er zit iets belangrijks in. Ik probeer het nog steeds uit te zoeken. Het was zo’n mooie boodschap Shoshanna en One Who Serves.

OWS: We kunnen een beetje licht laten schijnen over het ‘A’-geluid waarover je spreekt. Dat is oud en het komt van de moedertong, het A-geluid. Als je overwegend naar deze tijd kijkt, eindigen veel van de vrouwelijke namen op A. Je hebt Arianna, je hebt Adrianna, je hebt Miranda, [Ria] [Joanna] … zie je? Allemaal A’s. Maar als je terugkijkt, zelfs met de mannelijke uitdrukking die je hebt, Sananda, Adama. Zie je? En de A’s in Sanat Kumara. Zie je? Ze zijn het A-geluid van lang geleden, het is een vibratie die zo lang geleden is opgezet en een vibratie die nog steeds voortduurt. Velen die de A klank hebben aan het einde net zoals Joanna, Joanne werd Joanna, Cindy werd Cynthia enzovoort. Het is de A-klank die een vibratie weerkaatst doorheen de tijd om het in deze tijd te brengen, zodat het helpt in het bewustzijn in het individu om de vibratie, de herinneringen terug te laten komen en om de weerkaatsing binnenin het zelf te vinden, grotendeels vanwege de naam waar de A aan het einde klinkt. Dat betekent niet dat je dat A- geluid moet hebben, het betekent alleen dat het helpt bij de vibratiefrequentie om in die nieuwe resonantie te komen. Oke?

Vraag: Ik heb nog nooit een vraag gesteld, dus dit is de eerste keer voor mij. De laatste nacht van de Advance, ik had al drie nachten ingebeld vanuit Florida en het waren echt late nachten, ik was zo uitgeput en wilde niet ophangen, maar nadat ik die avond naar bed ging maakte iets me wakker midden in de nacht. Er riep iets in mijn oor: “Licht, licht, licht!” Ik werd meteen wakker. Ik realiseerde me dat het een waarschuwing was die me had gewekt, ik zal niet ingaan op alle details daarvan, maar vanochtend toen ik wakker werd vroeg ik me af wie dat was. Ik dacht dat het misschien Aartsengel Michael was, want ik roep hem aan voor bescherming, maar ik werd vanmorgen wakker met de indruk en ik zag werkelijk het gezicht van een engel voorovergebogen schreeuwen in mijn oor en ik denk dat het een engel was die me wakker maakte .

OWS: Ja. We onderzoeken dit nu en we kunnen zien dat je gelijk hebt. Het was niets negatiefs waar je naar zou kijken in termen van duisternis of wat dan ook. Het was van het licht. Het was schreeuwen om je te herinneren dat je van het licht bent, dat je het licht bent. Het gaf je het begrip en de herinnering zou je kunnen zeggen, dat je het licht naar deze planeet hebt gebracht, je verankert het licht nu het binnen blijft komen en je deelt het licht. Dat is het licht, het licht en het licht. Zie je?

Vraag: Wat interessant was, toen we de transcripties van de laatste bijeenkomst  kregen, degene waarbij ik in slaap viel, was St. Germain die zei dat we tegen je zullen gaan schreeuwen. En ik dacht: dat is best goed. Ze schreeuwen al naar me.

OWS: Daar ga je. Ja.
We gaan nu het kanaal vrijgeven.

Terwijl alles blijft doorgaan, weet altijd dat er nooit een stagnatie is. Je staat nooit stil. Je bent altijd in beweging, je bent altijd aan het groeien, je bent altijd aan het ervaren. En terwijl je doorgaat met het doorlopen van deze verschillende ervaringen die je hebt, ben je constant aan het evolueren; evolueren in jezelf, evolueren om anderen om je heen te helpen evolueren, om door deze overgang te gaan. Jullie gaan allemaal door deze overgang. Jullie gaan er allemaal samen doorheen. Terwijl je er doorheen beweegt, beweeg je er altijd doorheen in het nu.

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de ene.
Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald vanuit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen