18.05.06 “Jullie zijn zich aan het herinneren”

“Jullie zijn zich aan het herinneren”

Lord Sananda en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze eerste Zondag van de maand, Blog Talk Radio-editie van de Prepare For Change-groep in Payson, Arizona op 6 mei 2018.

(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.) Lees ook het vraag en antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in zit.

Zoe: Hallo allemaal. Het is met veel liefde en groot genoegen dat we jullie verwelkomen in Ancient Awakenings – Prepare for Change.

We komen elke eerste Zondag van de maand naar Blog Talk Radio om de niet-leden een kans te geven om te zien of ze met ons resoneren als lichtstrijders en wegwijzers. Als je die aantrekkingskracht voelt ben je teruggeroepen naar je zielengroep. Dus we zijn blij om jullie opnieuw te leren kennen en verwelkomen je thuis.

Als je hier bent, komt dat omdat je hier moet zijn. Je wenst je te herinneren.We verzamelen ons als Ancient Awakenings om elkaar te helpen ons voor te bereiden op onze missies. We komen bijeen omdat James McConnell, de grondlegger van de Ancient Awakenings-groep, het zijn missie heeft gemaakt om ons, de 144.000, een plek te geven om te leren, de oude wijsheid te her-inneren, openlijk te delen en te herenigen met familie.

Mijn naam is Zoe. Ik ben je gastvrouw. En zoals altijd word ik bijgestaan ​​door Pallas Athena / Rita, onze vaste numerologe, astrologe, geestelijk verzorgster en lerares van vele dingen. Hallo schat.

Athena / Rita: Hallo, Zoe. Leuk om je stem te horen.

Zoe: Jij ook, schat. Dus het lijkt erop dat we allemaal samen zijn. Er komen nog steeds een paar mensen binnen, maar laten we de datum vermelden. Vandaag is het zondag 6 mei 2018.

We drijven nog steeds op het hoogtepunt van onze laatste Advance.

De lessen kwamen in alle vormen naar ons: via berichten, meditaties, gesprekken tussen de sessies; van ons Hoger Zelf, van de Geascendeerde Meesters en van elkaar. En zelfs van de dieren, een paar bijen en een kleine hagedis die de energie begon te koesteren en niet weg wilde. De bomen praatten tegen ons, de nacht en de hemel overdag praatten met ons. We waren zo vol met openbaringen dat het twee weken later nog steeds weergalmt en hopelijk niet zal stoppen.

En de meesters wilden ook niet stoppen. Toen we ons klaarmaakten om naar huis te gaan, zei One Who Serves en St Germain: “Wacht! … Wacht! … Nog één ding! “Toen gingen ze gewoon verder. We waren er uren langer dan we hadden verwacht. Nou misschien waren het geen uren het leek alsof we er een lange tijd waren en we kregen steeds meer dingen door.

Vorig jaar wees Mozes erop dat we onze marsorders hadden gekregen. Maar deze keer kregen we nieuwe orders. De uitvoering daarvan kan letterlijk de wereld veranderen.

Dus waar gaat het allemaal over? Zichzelf losmaken van de onderwerping door te herinneren.

We herinneren ons allemaal de oude wijsheid die ieder van ons in ons heeft. Daarom neigen we naar de natuurwetenschappen of stellen we minstens de vermeende wijsheid van de wetenschap in twijfel.
We herinneren ons dat we licht en geluid en frequenties gebruikten. We herinneren ons hoe we kunnen genezen met natuurgeneeskundige medicijnen, heilige geometrieën. We herinneren ons hoe we kristallen, numerologie … moeten gebruiken om ons te wijden aan de Aarde en de cycli van de natuur.

En dat is ook waarom je dingen hoort en ziet die anderen niet zien, en dingen voelt die anderen niet voelen. Omdat je je herinnert.
En op wat voor een plek kan je dat beter doen dan tussen familie die al eeuwen van je houdt. (Letterlijk!)

Dus om die leringen uit te breiden, laten we Athena / Rita aan het woord laten en zien wat ze vandaag voor ons heeft. Athena?

A / R: Nou, ik ben nog steeds aan het zoemen van de Advance. Laat me je vertellen! Mijn energieën zijn hoog.
Het was geweldig tijdens deze Advance. Het is niets om er niet bij te zijn. Het is goed via de telefoon. Ik luister meestal via de telefoon. Maar deze Advances, zijn niet zo maar Advances, het is liefde. En dat is wat ik je vandaag ga vertellen dat het nummer waar we het vandaag over gaan hebben nummer zes is.

Maar voordat ik zo ver ben, laat ik je nog een beetje astrologie vertellen; slechts een paar woorden. Uranus is nu in Stier wat veranderingen betekent. Wel, we blijven veranderingen ontvangen, nietwaar? We krijgen steeds te horen dat er veranderingen komen en ze zijn er. Dus het getal zes is de zesde van de maand, de vijftiende van de maand en de vierentwintigste. Dus tellen we de samengestelde getallen op  om bij het enkele getal te komen.

Oké. Zes is verantwoordelijkheid, harmonie, balans en liefde. Kijkend naar de natuur, kun je alle liefde in de natuur vinden. Is het niet? We zien de knoppen aan de bomen uitkomen in de lente en dan de volledige bladeren. Elke lente, bloemen. En de bomen geven ons ook schaduw. De vogels bouwen hun nest voor hun baby’s. Lieve hemel, het zien van de regendruppels op elk grassprietje en het zien van zoveel nieuw leven dat is beplant met zaad.

Als we een baby horen huilen en de lucht zien, weten we dat er een God is, onze Schepper. Hoe kan iemand dat niet zien en weten dat wij ook Goden zijn. De zon verwelkomt ons elke ochtend en de maan geeft ons ‘s nachts licht om ons door het donker te leiden.

Verantwoordelijkheid is het woord. Of een ander woord is liefde en balans. Bijvoorbeeld, onze Bron schiep al deze dingen uit liefde en de Moeder en Vader God houden van ons. Heb God lief met heel je hart en met heel je verstand en kracht. Tevens, heb uw naaste lief als uzelf.

Het betekent niet dat je narcistisch van liefde houdt. Het betekent liefde. Zuivere liefde vanuit ons hart. Iets anders dat ons door onze Moeder God is gegeven, zijn de gaven van de Geest. Bij de gave van de Geest is kennis één, wijsheid twee, profetie, geloof, genezing. En de werking van wonderen en de werking van de Geest, onderscheidende geesten. Verschillende soorten tongen, wat talen betekent, en interpretaties van de tongen/talen. Dat zijn de geschenken die ons bij de Advance zijn gegeven, iedereen aan de telefoon en iedereen die houdt van wat Moeder en Vader God ons geven.

Dus wat is de boodschap die ik wil zeggen? Ik denk dat we het allemaal doen. We gaan weer naar Lemurië, dat bestond uit liefde, vrede, harmonie en vreugde. En we moeten nu oefenen en we hebben alle hulp die we kunnen hebben. Ik hou van iedereen en wil dat je weet dat God met ons allen is omdat we God in ons hebben … dus hij is er altijd, toch? Bedankt en tot ziens voor nu.

Zoe: Heel erg bedankt Rita. Heerlijk zoals altijd. Dank je.

Dus om je te laten weten hoe dit meestal werkt, zal James beginnen ons te leiden in een geleide meditatie. Sananda (of een van zijn cohorten) zullen er tussen komen en het overnemen. Na de meditatie gaan we rechtstreeks naar de gechannelde berichten.

En natuurlijk zullen onze oude hosts, de One Who Serves, het meteen na de andere gasten oppikken, om berichten opnieuw te benadrukken of verschillende punten te maken. En dan op naar onze vragen.

Zoals bijna iedereen al weet, is One Who Serves een verkeerde benaming. Dit is een collectief van Geascendeerde die ervoor gekozen hebben om anoniem te handelen terwijl ze ons onderwijzen en begeleiden door Ascentie.

Ze hielden echter hun belofte en onthulden bij de Advance onthulde ze een beroemd, onmiskenbaar mensenleven van onze leidende One Who Serves. Ik weet niet of ik klaar ben om het publiekelijk te zeggen (dus ik zal het niet doen), maar ik wil wel dat je begrijpt hoe belangrijk het voor ons was, niet alleen om erachter te komen met wie we hebben gesproken deze jaren, maar vooral, hoe belangrijk het onthullen van zijn identiteit is in relatie tot het niveau van bewustzijn dat we hebben bereikt … zoals in … hoe dicht we bij Ascentie zijn.

En dat was be-hoorlijk  Dichtbij. En, interessant genoeg, was het een gloednieuw lid dat de identiteit het eerst zag of het op zijn minst als eerste noemde. Dat maakte het moment nog spannender!
Een nieuw hoogtepunt van de Advance.

A / R: Zoe, kan ik een hint geven?

Zoe: Nee. Nou, je moet het aan James vragen.

A / R: James, kan ik een hint geven?

James: Waarschijnlijk niet. Laten we het gewoon laten zoals ze het deed.
Vergeet niet dat Joanna iets heeft dat ze wil doorgeven.

Zoe: Het is in orde. Ik wou zeggen … nou, ik weet niet zeker of ik dit eerder heb gezegd, maar alleen om op te merken dat alle Meesters door James spreken. Maar naast James, heeft Shoshanna ons vereerd met haar aangrijpende, mooie wijsheid en inzicht. En ze geeft het door via de stem van Joanna McConnell.

Laat me je een kort verhaal vertellen: ik zag een goede vriendin van me die door een persoonlijke kwellende periode ging toen een oud-student van haar plotseling heel negatief reageerde op woorden die mijn vriendin al jaren gebruikte. Of zijn oude programmering trapte erin en lokte hem uit om op zo’n manier tekeer te gaan dat het mijn vriendin verblufte tot op het punt dat ze aan zichzelf twijfelde … (geen goede zaak) of misschien, gedurende al die tijd dat hij het hoorde, hij nooit goed begreep dat de woorden “IK BEN” de naam van God is, en daarom totaal verkeerd begreep wat er werd gezegd. Het geeft je een idee waarom we allemaal verschillende interpretaties van Yeshua’s leringen hebben …omdat we denken dat we weten wat er wordt gezegd.

Dus toen Joanna tijdens de Advance vertelde wat Shoshanna uitlegde, was de ware betekenis van sommige Geboden … weet je, datgene wat we zo vaak horen dat we denken dat we weten wat het betekent, wel, ik was gewoon overdonderd door de ultieme eenvoud van alles … en enigszins beschaamd door mijn eigen verkeerde interpretatie ervan. Dus ik heb haar gevraagd om een stukje ervan voor jullie te herhalen, in de hoop dat het je zal helpen om een ​​dieper begrip te krijgen, net als voor mij. Dus Joanna, wil je alsjeblieft de gunst doen ons …
(Daarna zijn we klaar voor de meditatie.)

Joanna / Shoshana: Ja. Heel erg bedankt Zoe. Ik hou veel van je.

Oké, Shoshana zal zo nu en dan wat informatie geven en ik probeer het te delen op de manier waarop ze me erover verteld heeft. En één van de dingen die aan het einde van de Advance met mij gedeeld is, is de ware betekenis van het vijfde gebod. Het vijfde gebod is natuurlijk religieus. Het is de manier waarop religie ons controleert. Het vijfde gebod is, Eer uw Vader en uw Moeder.

Het hele gebod luidt: “Eer uw vader en uw moeder, opdat uw dagen lang mogen zijn en dat het U wel zal gaan in het land dat voor U is voorbereid.”

Daar zit zo’n diepe betekenis aan vast. En wat Shoshana me vertelde, is dat dit gaat over het eren van de vrouwelijke en mannelijke energie die ieder van ons heeft gekregen. Dus de Vader die het mannelijke vertegenwoordigt, en de Moeder die het vrouwelijke vertegenwoordigt.

Dus in dit gebod zeggen we tegen onszelf om elk aspect van onszelf, zowel vrouwelijk als mannelijk, te respecteren en dat de scheiding tussen wat vrouwelijk is en wat mannelijk is in ons, onze ultieme scheiding is. Deze verdeeldheid kan zelftwijfel, haat, angst, zelf vergelding en echt niets heilzaams in ons leven veroorzaken.

Dus eigenlijk het vrouwelijke en het mannelijke, door die aspecten van onszelf niet te respecteren, creëren we verdeeldheid in onszelf.

En dan is Eer de kwaliteit die respect en eerlijkheid combineert. En eerlijkheid zit alleen van binnen. Het wordt niet gedragen door de mening of blik van iemand anders. Eer elk aspect van wie we zijn en sta alle aspecten toe deel te nemen aan de heelheid van wie we zijn.

Door het vrouwelijke in onszelf te eren, zullen we het vrouwelijke buiten onszelf eren. Door het mannelijke in onszelf te eren, zullen we het mannelijke buiten onszelf eren. Met andere woorden, onze oordelen over onszelf en anderen zullen wegvallen. Dan is het oordeel gewoon een ontering van elk aspect van onszelf dat we in onszelf en in anderen zien.

Eer jezelf in alle aspecten van het vrouwelijke en het mannelijke want elke pure kwaliteit van een stroom bewustzijn is op zichzelf eervol.

(Gisteravond heeft ze dat soort dingen voor mij uitgewerkt) Dus dat is wat ik voor jullie heb.

Zoe: Bedankt. Begreep iedereen het? Het is evenwicht. Alles gaat over balans. Dat was weer het hoofdthema tijdens de Advance.

Dus nogmaals iedereen welkom. James …

James: Ik wil jullie bedanken, Zoe, voor een geweldig mooie introductie en het delen van alles, Rita voor de mooie woorden en Joanna voor het delen van dat speciale begrip wat velen van ons begrepen als heel iets anders. We hebben altijd geleerd om te geloven dat het het eren van je vader en je moeder in letterlijke zin was. Maar dit is logischer, Joanna en Shoshana hebben het gedeeld.

Oké, wat we nu doen, is dat we een geleide meditatie zullen doen en op een gegeven moment, weet je, ik zal het beginnen en dan komt Sananda meestal binnen op een bepaald moment die het overneemt en daarna verder gaat met een boodschap.

Sananda geleide meditatie

James: Iedereen raakt in een stille, ontspannen toestand. Begin gelijkmatig en diep te ademen. Richt je alleen op je ademhaling …
[Dit leid naar Sananda’s geleide meditatie die het best direct vanaf de opname wordt ervaren vanaf de opnameteller op 20:58 minuten]

Lord Sananda

En IK BEN Sananda.

Zoals altijd is het geweldig om bij deze groep, deze familie, deze lichtfamilie, deze liefdesfamilie te zijn.
Jullie die weer bij elkaar zijn gekomen. Jullie die bij mij waren; die met Sanat Kumara waren; die met Ashtar waren; die met Aramda waren, met Aartsengel Michael en al de rest. Jullie die altijd bij ons zijn, net zoals wij altijd bij jullie zijn. Zoals we al vaak hebben gezegd, zijn we hier gezamenlijk in. We trekken dit allemaal met elkaar.

Vanwege jullie, vanwege ieder van jullie en de missies waar jullie mee bezig zijn, herinneren deze missies nu – velen van jullie beginnen dit te doen. Velen van jullie beginnen het zich te herinneren en beginnen die tijden van lang geleden te herinneren toen je op verschillende manieren bij elkaar of bij ons kwam. Een deel hiervan komt nu bij jullie terug.  Velen van jullie beginnen zich te herinneren wie je was in vroeger tijden. Dat begint allemaal terug te komen.

Je begint je te realiseren dat jullie één zijn. We zijn allemaal samen één. Dat is voor velen een openbaring, omdat velen, gedurende je hele leven, hebben geleerd dat je een individu bent en dat je een individu op jezelf bent. En in sommige opzichten, is dat waar.

Maar op andere manieren ben je een individu en ben je ook één met alles. Dit is natuurlijk een beetje een paradox. Maar weet en vertrouw terwijl je je blijft herinneren, die tijden, die herinneringen, die bij je terugkomen, dat alles in dit proces van orkestratie zit.

Alles wordt op verschillende manieren samengebracht. En op verschillende manieren wordt je geleid. Gericht om voort te gaan, om naar bepaalde plaatsen te gaan, om naar bepaalde plaatsen te reizen. Degenen van jullie die op deze reis zijn, degenen van jullie die op deze reis zijn om jullie missies te herinneren: jullie individuele missies; evenals je zielengroepmissie; je bent hier om alles te doen wat je aan het leren bent om te doen. Alles wat je herinnert, is een beter woord. Je hoeft niet per se te leren, je bent opnieuw aan het leren. Je bent je opnieuw aan het herinneren.

Omdat er nog zoveel voor je ligt. En velen van jullie hebben nog geen idee van de missies die je hebt en van alles wat je bedoeld ben om te bewerkstelligen in dit leven, dit leven … dat je al heel lang aan het opbouwen bent. Door vele, vele levens, vele duizenden jaren heb je hier aan gewerkt. Gewerkt om tot dit moment te komen, dit juiste moment in de tijd.

We kunnen zeggen dat je bent aangekomen. Je bent op dat moment aangekomen. Maar er liggen nog veel momenten voor je.

En ik zeg het op deze manier dat er nog vele momenten voor je liggen omdat het belangrijk voor je is om op elk van die momenten te leven, om niet alleen te focussen op de toekomst en wat de toekomst zal brengen.

Ja, er liggen prachtige dingen te wachten. Prachtige dingen waar je naartoe aan het werken bent. Maar er is ook het NU moment. Het moment dat je je hele leven kunt koesteren. Want de herinneringen die je nu aan het creëren bent, zijn belangrijker dan de herinneringen die je van lang geleden herinnert.

Creëer die herinneringen nu. Wees die herinneringen nu. Terwijl je dat doet, creëer je de prachtige gouden visie van de Nieuwe Aarde, een nieuwe Gouden Eeuw van Gaia.

Ik verlaat jullie nu.

IK BEN Sananda. Al mijn vrede en liefde zijn met jullie, ieder van jullie, terwijl jullie doorgaan met deze reis, terwijl we samen verder gaan met jullie allemaal.
One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

One Who Serves om het voort te zetten. We hebben zoveel om erkentelijk voor te zijn zo veel om dankbaar voor te zijn. Wij de One Who Serves, de Opgevaren Meesters, de Galactics, de Agarthanen, wij hebben zoveel om dankbaar en erkentelijk voor te zijn voor alles wat jullie allemaal doen.

Dit allemaal is een programma. Niet het soort programma waar je aan gewend bent, de ‘programmering’ die je gewend ben. Niet dat soort programma. Het nieuwe programma. Het nieuwe programma waar jullie allemaal aan werken om de nieuwe Gouden Eeuw te veroorzaken. Om de veranderingen teweeg te brengen, de verschuivingen van het bewustzijn.

Jullie zijn degene die dit doen. Jullie zijn degenen die deze verschuivingen van bewustzijn creëren. We helpen jullie natuurlijk, maar zonder jullie zouden we niets hebben om te helpen. Dat is wat je altijd moet leren begrijpen en weten. We werken er allemaal samen aan.

En samen zullen we dit doorstaan door één te zijn. Eén. ‘De Ene’. Wees de Ene. Dit is waar we over spreken als we dit elke keer zeggen als we met jullie communiceren. “Wees de Ene.”

Dat is wat zo belangrijk is als jullie verder gaan met jullie individuele reis en jullie groepsreis, naar binnen gaan om te herinneren en de archieven weer te vinden, om de Ene te zijn. Je moet met elkaar in eenheid komen. Dat is wat zo belangrijk is.

Als je je in dat gebied bevindt – degenen die daar niet eerder geweest zijn, en degenen die er wel geweest zijn – om daar met elkaar de eenheid te zoeken. Om de Ene te zijn. Dat is wat noodzakelijk en belangrijk is. Daarom zullen alleen bepaalde mensen deze reis kunnen maken deze eerste keer, zoals James al verschillende keren heeft gezegd.

Het is belangrijk dat alleen diegenen die voorbereid en klaar zijn om daar te zijn omdat het belangrijk voor je is in je geest om de energieën daar te laten accentueren wat er in je geest zit, wat er in je emoties zit. En als je emoties allemaal willens en wetens overal heen dwalen, zou dat een nadeel zijn voor diegenen die werken aan het maken van die eenheid. We zullen het nu hierbij laten.

Dus dat is alles wat we hebben. Hebben jullie nu vragen voor One Who Serves?

Zoe: Ja. Definitief. Laat me jullie allereerst het overzicht geven van het vraagproces.

Dit is geen open forum zoals op reguliere Zondagen, je kunt er niet zomaar in springen en je vragen stellen. Je moet je hand opsteken en je kunt dat doen door op 1 te drukken op je telefoon.
Ik roep je op via je netnummer. Dan kan je je naam zeggen en waar je zich bevindt.
Stel je vraag kort en bondig. Vergeet niet dat hoe specifieker je vraag is, hoe beter het antwoord zal zijn. Probeer je vraag niet te verdraaien met veel onnodige informatie of gebabbel.
En als je vraag is beantwoord, vergeet dan niet op 1 te drukken om jezelf uit de wachtrij te verwijderen. Als je een tweede vraag hebt, ben je welkom om weer terug te komen, maar blijf alsjeblieft niet in de wachtrij staan. Dus druk op 1 om eruit te gaan. Wacht een paar seconden en druk weer op 1 om weer in te schakelen.

V & A

Vraag: Zijn er vragen per e-mail waar we eerst voor moeten zorgen?

OWS: Slechts één en we hebben geen … we zullen het beantwoorden zoals James het naar ons heeft gestuurt. Het is een vraag die eerder gesteld is en we hebben verschillende keren geantwoord. Het gaat over de Steden van Licht en waar ze zullen verschijnen en wanneer en al dit soort dingen.

Wat we hierover kunnen zeggen, is dat er in totaal 12 Steden van Licht zijn – etherische steden. Ze zijn nu etherische steden. Om te zorgen dat je ze kunt ervaren en kennen, zul je je vibratie moeten verhogen om de vibratie van die steden te ervaren. Maar de vibratie van die steden zal ook enigszins lager worden, om het mogelijk te maken balans te brengen en om wat je noemt jullie halverwege te ontmoeten. Dus dit is wat er gaat gebeuren.
Op het moment, hoewel, in het begin zal het alleen voor hen zijn die ogen hebben om te zien en oren om te horen. Dus je zou in staat zijn om te kijken en de stad daar in de lucht te zien en anderen die er niet op zijn voorbereid en niet de ogen hebben om te zien, zullen niets zien dan wolken en een blauwe lucht en wat er daar nog meer is. Dus dit is wat er gaat komen.

Waar ze zullen zijn: ze zullen over de hele wereld zijn. De eerste, zoals velen van jullie weten, verschijnt in het Sedona-gebied in Arizona. Dat is de eerste. Die begint voor sommigen al te verschijnen zoals we het zien. Als je op de juiste tijd en moment kijkt, zal het mogrlijk zijn om een glimp op te vangen als dat het punt is voor jou.

Als je de juiste vibratie hebt op het moment. Als je in de energieën bent die in dat gebied zijn en je afstemt op die energieën, kun je merken dat je er naar kunt kijken en de stad zien. Het begint zich te laten zien. Maar voor de meerderheid van de bevolking nog niet. Dat zal in de loop van de tijd veranderen naarmate de frequenties blijven stijgen.

Wat betreft andere gebieden, zullen ze verschijnen op plaatsen zoals het Midden-Oosten als dat is opgehelderd. Ze verschijnen in Japan. Ze verschijnen in het gebied van Groot-Brittannië. Ze zullen op plaatsen in Afrika  verschijnen- we kunnen niet precies zeggen waar deze plaatsen zullen zijn, maar ze zullen er komen. Wat betreft de omvang van hen, ze zullen enorm zijn in veel opzichten. Je kunt er aan denken in termen van grootte als de stad New York of Los Angeles of iets van dien aard. Dat is hoe groot ze zijn als ze verschijnen. Dus dat is wat we er op dit moment over kunnen zeggen.

Zoe: Heel goed. Heel erg bedankt.

Vraag: Ik was in een meditatieve staat, ik was aan boord van een schip en er was een heerser van het schip of zoiets. Hij was een zwarte man met lange gewaden. Hij had bijna een koninklijke manier van kijken en voelen. Hij leidde me rond, maar het leek niet op een normale rondgang over het schip. Het was een doelbewuste rondgang over het schip. Het was duidelijk iets waar we naar keken om te doen. Toen werd ik wakker met het zingen van dit lied: [zang] “Ik ben een ectoplastische volg mij. Ik ben een ectoplastische volg mij. Waarvan ik geen idee had wat dat in hemelsnaam betekende. Misschien kun je me daar een idee van geven en wat dat ding betekend?

OWS: Wat we je hier over kunnen vertellen is dat dit een indicatie is van de dingen waar we over spraken waar dit soort ervaringen zullen toenemen. Eerst in je dromen en in je meditatie en later ook als je in je waaktoestand bent, wat je dagdromen en zo noemt. Evenals die ervaringen die er zullen zijn als je volledig bewust bent. Dus deze gaan toenemen.

Het idee van plasma is belangrijk omdat dit iets is dat voor een lange tijd grotendeels verborgen werd gehouden voor de algemene bevolking. Degenen die je de elite of de cabal kunt noemen, en de duistere krachten, weten al heel lang over plasma-energie en hebben dit voor je verborgen. Ze hebben het een beetje vrijgegeven in je televisies, je plasma-tv’s, dingen als deze. Dit was het begin er van om vrij te geven voor het publiek.

Nu zal er nog veel meer naar buiten komen met betrekking tot wezens, die zich in een plasmastaat bevinden zoals je hebt ervaren. Dus dit gaat verder en het zal met steeds meer mensen gebeuren – niet direct op deze manier, maar in verschillende gevallen – dit zal zoals je het noemt, een toevallige ontmoeting, over een periode van tijd zijn, aangezien de frequenties blijven stijgen over de planeet. Oke?

Vraag: Ik had een ervaring tijdens Advance door te leven in een hoge vibratie, maar veel van mijn tijd wordt eerlijk gezegd  besteed met mezelf en mijn spirituele gidsen en Engelen en zo. Maar door het samen zijn met andere tijdens de Advance, had ik een ervaring van extreem negatieve emoties die over me kwamen op manieren die een lange, lange tijd niet hebben plaatsgevonden. Ik geloof dat ik overgevoelig ben voor andere essenties van energieën  alsof ik bijna voelde dat ze een deel van mij zijn. En ik zou willen dat dit eerst en vooral bevestigd werd voor het welzijn van de groep, ja, dat sommige mensen overgevoelig zijn als dat waar is. En dat we onszelf toestemming geven om te doen wat we moeten doen om een soort van , vermoed ik, wat het ook mag zijn om los te raken van deze energieën om die energieën niet in onze ruimte te krijgen. Weet je, hoe we dat zouden moeten doen. Kun je daar iets over zeggen voor de groep?

OWS: Ja. Er zijn mensen die hyper energetisch zijn zou je kunnen zeggen, die meer zijn afgestemd op energieën dan dat ze zijn afgestemd op mensen en andere dieren, maar ze zijn afgestemd op energieën. Ze voelen de energieën. Soms kunnen ze de energieën zelfs zien. Dit is waar je het over hebt dat er steeds meer mensen zijn die op deze manier naar voren zullen komen om anderen te helpen begrijpen dat dit een energetische bewustzijnsverandering is die hier gebeurt. En er zullen er meer op deze manier online komen om de energieën overal om hen heen te ervaren en te kennen. Met andere woorden, je zult in staat zijn om naar gebieden zoals Sedona en andere plaatsen met hoge energieniveaus te gaan en die energieën volledig kunnen ervaren. Terwijl anderen daar zullen zijn en niets voelen. Dus dit is een deel van wat komt, en is weer gedeeltelijk, voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen of in dit geval in staat zijn om de energieën te voelen en te kennen.

Vraag: En we beschermen ons tegen het negatieve deel van dat, door wat?

OWS: Je beschermt je tegen de negatieve energieën door jezelf te omringen met een krachtveld, je kunt je Merkaba gebruiken als je dit herinnerd en er mee hebt gewerkt. Je kunt het gouden ei gebruiken waarmee sommigen werken. Er zijn veel verschillende gereedschappen. Je kunt kristallen gebruiken om jezelf te beschermen. Er zijn veel manieren om dit te doen.

Vraag: Allereerst wil ik mijn dank betuigen aan One Who Serves en iedereen die dit doen. Meestal communiceer ik met je via e-mail. Dit is mijn allereerste keer dat ik je bel.
Mijn vraag gaat over een droom. Ongeveer 12 jaar geleden ging ik naar bed. Ik voelde me comfortabel en ontspannen en sloot mijn ogen en viel snel in slaap. Tijdens die sensatie zag ik dat ik aan de voorkant van een voertuig zat, voor het raam van het voertuig dat heel, heel snel ging tot het punt dat ik lichtstralen voorbij zag gaan die links en rechts langs me passeerden. Ik herinner me niets anders dat er gebeurde behalve dat ik daar zat, vooruit ging, reisde. Tegen de tijd dat ik de lichtstralen niet meer zag was het voor mij tijd om wakker te worden en naar het werk te gaan. Sindsdien bleef ik de droom steeds herinneren tot vandaag en ik kom er niet vanaf. Het is nog steeds in mijn gedachten. En dat zal niet verdwijnen. Kun je definiëren waar de droom over ging?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is als een droom niet lijkt te verdwijnen, of als hij terug komt in verschillende vormen en versies, het iets is om aandacht aan te schenken. Dit zegt niets over je toekomst waar je je zorgen over moet maken, maar het laat je zien dat je op weg bent. Je bent op reis. Je reist, zoals je zegt, in een voertuig. Als er een voertuig in voor komt, is dit de beweging van het bewustzijn van het ene gebied naar het andere.

Wat je niet hebt beschreven over je droom, en misschien herinner je je het niet, is dat je naar een andere plaats bent verhuisd, van de ene plaats naar de andere, en dat daar een gebouw was. Maar dat is iets dat je je op dit moment niet herinnert.

Maar het is altijd over het idee van beweging van bewustzijn. Het voertuig is je reisvoertuig. Het kan een auto zijn, het kan een vliegtuig zijn. Het hangt er vanaf welk type voertuig het is wat die beweging van bewustzijn inhoudt. In jouw geval is het aardgebonden. Met andere woorden, de vier banden zijn op de Aarde en het grond je met de Aarde. Dit is een aanwijzing dat je beweegd in bewustzijn terwijl je nog steeds op Aarde bent, terwijl je nog steeds in de derde dimensie bent op bepaalde momenten. Je ervaart het voortbestaan ​​van je wezen in de driedimensionale illusie, zullen we zeggen. Tegelijkertijd echter beginnen te reizen en het bewustzijn te veranderen. Dit is een aanwijzing dat je verder gaat in bewustzijn en het proces laat doorgaan. Anders blijf je jezelf vastzetten in het slijk in de derde dimensie. Oke?

Vraag: Ja, ik begrijp het. Ik probeerde de puntjes te verbinden terwijl je sprak. Maar het is logisch. Ik ben het grootste deel van mijn hele leven wakker geweest, maar er was een moment dat ik me er van losmaakte om te proberen me te concentreren en dingen gedaan te krijgen in de 3D-wereld. Het was ongeveer 12 jaar geleden dat ik een harde tik kreeg bij het ontwaken. Dat lijkt heel logisch, omdat dat in feite mijn overgang was. En ik denk dat ik nog steeds in die overgang zit.

OWS: Ja. Jij en alle anderen zijn meestal ook in deze overgang.

Vraag: Ik heb een vraag over regressie naar een vorig leven. Onlangs heb ik lezingen ontvangen over Egypte uit de tijden van Jezus, het inspireerde me om meer naar dit vorige leven te kijken, hetzij door een lezing of door een regressie. Toen ik The Celestijnse Belofte aan het lezen was, bracht één van de inzichten iets naar boven over de controledrama’s. Ik wilde meer onderzoeken om erachter te komen wie ik werkelijk ben. Zou het van enig nut zijn voor mijn missies om een ​​reading te krijgen of een regressie naar het verleden te doen? Ik zou graag wat hulp daarbij willen hebben.

OWS: Ja. Wanneer je – en dit is ook voor iedereen om te begrijpen, we hebben dit meerdere keren in het verleden doorgegeven – maar begrijp dat wanneer je probeert te leren wie je bent, je niet iemand anders kunt laten vertellen wie je bent. Je kunt niet iemand anders je laten zeggen wie je was. Tenzij die persoon in staat is om nauwkeurig het Akasha-verslag te lezen. Als ze dat kunnen, is het mogelijk dat ze het dan met je delen, als ze je toestemming hebben natuurlijk om vervolgens iets te kunnen zeggen over wie je in het verleden bent geweest. Je moet begrijpen dat om volledig te bepalen wie je bent geweest en om te helpen wie je nu bent, is om zelf te ervaren. Laat niemand je vertellen wie je was. Omdat er meestal weinig nauwkeurigheid in zit.

Maar als je teruggaat in een regressie naar vorige levens, of je nu hypnose gebruikt – hoewel we dat in het algemeen niet aanbevelen – of een andere methode zoals die aan James is doorgegeven, er zijn natuurlijk ook andere methoden beschikbaar om jezelf te herinneren. Dat is de enige manier om goed bewust van te zijn. Maar begrijp ook dat als je dit doet, er een deel van jezelf is dat twijfelt aan wat je ervaart. Dus er is altijd de mogelijkheid dat wat je zelf ervaart, niet direct gerelateerd is aan wie je in het verleden bent geweest.

Door dit volledig te begrijpen, zouden we verder willen gaan en zeggen dat het noodzakelijkerwijs niet zo belangrijk meer is. Het was wel zo in het algemene verleden. Maar in de huidige tijd is het niet zo belangrijk voor je om te begrijpen wie je bent, om te begrijpen wie je was. Afgezien van de uitzondering bij het werken met de archieven zoals we hebben gezegd. Het zal belangrijk zijn voor degenen die direct verantwoordelijk zijn en deel uitmaken van de reis in staat zijn enkele van de herinneringen te ervaren die ze naar voren kunnen brengen om te helpen bij de onderneming en het herstellen van de archieven. Oke? Is dit logisch voor jou?

Vraag: Dit is mijn eerste keer dat ik naar deze bijeenkomst bel. Ik heb er belang bij te lezen en te weten wat er aan de hand is. Mijn vraag is waarom moet ik in deze onmogelijke situatie zijn waar ik nu in ben en nog steeds in gehouden wordt en om welke reden? Omdat ik er echt niet in geïnteresseerd ben om hier te zijn, omdat ik de laatste tijd zoveel leed heb doorgemaakt. Waarom? De Galactics blijven steeds “binnenkort” zeggen. De Galactische Golf is binnenkort, alles is binnenkort. en ik ben niet geïnteresseerd in dit leven waarin ik nu ben omdat ik zoveel stress heb, voor wat?

OWS: Wat we je hierover kunnen vertellen, is niet alleen voor jou die deze vraag stelt, maar voor velen die zich hetzelfde afvragen dat je steeds weer hoort dat het ‘snel’ zal zijn, het is ‘nu’, het is ‘op hande’ al deze woorden die worden gebruikt. Je moet altijd begrijpen dat als deze bewoordingen worden gebruikt, deze zijn gebaseerd op tijdframes die verschillen in jullie begrip. Met andere woorden: wij zijn volledig in een ‘geen tijd’ begrip in tegenstelling tot jullie lineaire tijd waarin je je bevindt. En als we’ snel ‘zeggen, is dat niet hetzelfde als jullie snel. Wij zijn dat steeds beter gaan begrijpen, evenals de Galactics het hebben leren begrijpen. Dus proberen we die terminologie niet meer te gebruiken als we kunnen. We blijven de terminologie van ‘nu’ gebruiken, we moeten in het nu zijn.

Dus het is niet zo belangrijk wat er in de toekomst komt; dat het binnenkort komt, of dat de NESARA zal worden aangekondigd, of dat de arrestaties zullen plaatsvinden, of dat de RV zal worden vrijgegeven, of dat The Event zal gebeuren, enzovoort.

Het is belangrijker dat je in het perfecte nu blijft. Als je nu worstelt, als je problemen hebt omdat het klinkt dat degene die de vraag stelt deze nu heeft, dan is het belangrijk dat je weet wat je doel is. Je doel om op dit moment hier te zijn. Niet in de toekomst. Niet uit het verleden. Maar je doel om nu hier te zijn, is om de beste te worden die je kunt zijn. De beste mens die je op dit moment mogelijk kunt zijn. Aardig zijn voor anderen, zachtaardig zijn, zorgzaam zijn voor anderen, zoveel mogelijk van dienst zijn voor anderen. Dit is een doel om in het nu te zijn.

Als je dit kunt doen, zul je merken dat het niet zo belangrijk is om afhankelijk te zijn – en we gebruiken dat woord hier doelbewust – afhankelijk van wat er in de toekomst komt, want als je blijft wachten op de toekomst dan ga je door om het leven te verspillen waar je nu in bent. Je blijft doorgaan zonder te weten wie je nu bent. Zie je? En dan wordt het erg moeilijk om hier te willen blijven zoals je zegt.

Maar om hier te blijven, is wat jij en alle andere lichtwerkers op dit moment moeten doen, omdat ieder van jullie belangrijk is in het hele samenstel van dingen terwijl jullie allemaal samenkomen, de 144.000 en zelfs meer dan dat, weer naar elkaar worden getrokken. Oke?

Vraag: Waarom noem je me lichtwerker? Niemand heeft me ooit lichtwerker genoemd. Ik ben de persoon die geen onderdak kan krijgen vanwege hun regels die ze hebben.

OWS: We noemen je lichtwerker, want als je dat niet was, zou je niet bij deze bijeenkomst zijn. Je zou niet zo spreken. Je zou niet zo met ons praten. Je zou een lichtwerker moeten zijn. Je zou een van de 144.000 moeten zijn of degenen die binnenkomen met deze energie die wordt gebouwd. Dan is dat wat je bent. Dus laat jezelf gewoon zijn wie je bent en wie je bent is mooi op zichzelf.

Vraag: Omdat ik anders niet zou bellen, ik zou niet de moeite nemen vanwege de situatie. Ik moet voor de 15e verhuizen en ik heb geen plek om naartoe te gaan. Dit is waar al mijn energie naartoe gaat. Ik blijf maar werken en werken om alles te kunnen betalen, het is vermoeiend. Ik kan me nergens op concentreren. Ik ben nog nooit in zo’n onmogelijke situatie in mijn leven geweest als ik nu in ben.

OWS: Ja. Sommigen zouden dat de donkere nacht van de ziel noemen. Je gaat door deze periodes op verschillende momenten in je leven. En op dit moment ga je nu door iets dergelijks. Maar het zal veranderen. Het wordt verzacht als je blijft werken aan het proces. Werk je door deze overgang en weet dat het eenvoudigweg een overgang is waar je doorheen gaat. Dit kan nuttig voor je zijn. Maar we willen ook zeggen, terwijl je nog steeds in deze 3D illusie bent, op dit moment, zouden we je willen zeggen om uit te reiken naar anderen met dezelfde gedachte, net zoals je nu met deze groep samen bent, met deze familie van licht die weer bij elkaar is gebracht en het zal je enorm helpen om deel uit te maken van deze zielengroep expressie. Oke?

Vraag: Ik vroeg me af of je een paar woorden zou kunnen zeggen over meditatie voor de mensen die misschien niet weten hoe te mediteren, of sommigen die misschien denken waar doe ik het voor, zelfs voor sommigen van ons die misschien een beetje meer ervaren zijn. Als we wat advies zouden kunnen krijgen over wat je zou moeten doen en hoe je het zou moeten doen. Ik weet dat er geen verkeerde manier is om het te doen maar jij bent in staat  om enig licht hier op te werpen voor iedereen.

OWS: Je hebt net heel veel licht geworpen door wat je als laatste zei. Er is geen verkeerde manier om het te doen.
Dat is wat belangrijk is. Als je aan meditatie werkt, “werk” je er niet aan. Dat is wat mensen in moeilijkheden brengt door te denken dat ze het op deze manier moeten doen, of dat ze dat moeten doen, of ze moeten deze begeleiding volgen of dit of dat. Dat is niet de manier waarop je naar meditatie toe werkt. Als je dat doet wordt het een hele klus. Het wordt iets dat je niet wilt of iets waar je doorheen worstelt. En als je probeert te worstelen door meditatie, kunnen we je verzekeren dat je het niet vaak zult doen. Gewoon toestaan.

Sta het toe om in het nu te zijn. Als het 20 minuten is, geweldig. Als het 10 minuten is, is het geweldig. Als het 2 minuten is, is dat ook geweldig.
Als het slechts een moment is, een moment van vreugde, is dat ook geweldig.

Dus weet, als je hiermee werkt, je wilt er niet mee ‘werken’. Je wilt het gewoon zijn. Wees de meditatie. Wees de bal, zoals je gezegde gaat. Zie je? En als je dat doet, als je moeiteloos moeite doet, is dat de manier waarop je het kan zien. Moeiteloze inspanning. Maak er tijd voor wanneer je kunt, wanneer het goed aanvoelt, en wees dan in dat moment. Ga in jezelf. Centreer jezelf zoals je vaak hebt geleerd binnen deze groep en op andere manieren die je in het verleden misschien bent tegengekomen. En centreer jezelf. Wees het licht, deel het licht, verspreid het licht en laat het gewoon los. Denk er niet aan. Denk er niet over na. Analyseer het niet, laat het gewoon zijn. Oke?

Vraag: Mijn vraag kwam op toen je begon te praten over de energetische wezens omdat ik altijd erg gevoelig voor energie ben geweest en toen ik Sedona bezocht was de energie daar overweldigend. Ik kon het voelen in mijn solar plexus. Het was een geweldige connectie en er kwamen nogal wat opwindende ervaringen op me af. Toen ik in Denver, Colorado was, was ik in een winkel waar ze kristallen hadden en als ik mijn hand boven een kristal hield kon ik de energie ervan voelen. Ik heb dit nooit eerder gedaan. Zoveel ervaringen zoals deze en in de loop der jaren, ik heb deze al een aantal jaren.  [Audio-interferentie]   communicatie van het soort wat ik markeringen noem, houden me op het goede spoor en houden me gefocust op mijn pad. Wat er pas  gebeurd is, is waar ik een vraag over wil stellen. Als ik ‘s morgens wakker word uit een diepe slaap en voordat mijn ogen open zijn, zie ik licht, wat ik zie lijkt op een lichtregen,  voor mij voelt het aan dat het de energie van het zonlicht is dat we nu ontvangen wat ik kan zien. Ik kan de energie zien. En ik koester me in dit licht en het is erg opbeurend. Ik zou graag willen dat je probeert voor mij te bevestigen wat dit is dat ik zie.

OWS: We zullen niet “proberen” te bevestigen, maar we zullen bevestigen dat je het licht ziet. Je ervaart en voelt het licht. Je bent erg afgestemd op deze energieën zoals je deze ziet. Een van de dingen waarvan mensen zich misschien nog niet bewust zijn als ze naar dat gebied in Sedona gaan en ze voelen die energieën die komen van de Stad van Licht, de etherische Lichtstad die daar boven is. Zelfs op dit moment. Degenen die daarop zijn afgestemd kunnen de speciale energieën voelen die daar worden gegenereerd.

Vraag: Ik kocht een schilderij toen ik daar was. Het hing hoog aan de muur en zodra ik de deur binnenliep, viel mijn aandacht er op en ik bleef er naar kijken. Ik heb het naar huis meegebracht. Het is van een Indiaan. Het is een olieverfschilderij en het is prachtig, het is gewoon geweldig. Ik vroeg me af of dat schilderij van enig belang is waar ik me bewust van moet zijn.

OWS: Het is van belang voor jou en jij alleen. Als je er naar toe wordt getrokken, word je er om een reden naar aangetrokken. Sta dat gewoon toe. Probeer het niet te analyseren wat de reden is, doe het gewoon. We zouden zelfs zeggen wees het schilderij.

Vraag: Ik bel om te vragen naar het spiegeleffect. Ik heb een empathie en wil het effect van de spiegel begrijpen in een andere persoon of van mezelf … Ik ben er niet helemaal zeker van. Het is een beetje verwarrend. Kun je me helpen het spiegeleffect te begrijpen?

OWS: Het idee van het spiegeleffect is belangrijk omdat jullie allemaal elkaar spiegelen. Jullie zijn allemaal op zoek naar balans. Dit is de reden waarom als je samenkomt met een ander persoon, een partner, een partner van een bepaald type, je vanwege deze spiegelwerking aangetrokken wordt tot deze persoon, omdat dat wat je in jezelf ziet, je in de ander ziet, en wat je ziet in de ander zie je in jezelf. Zie je? Dus het is diegene van dezelfde soort naar je toetrekken, zeker, weer naar elkaar, maar het heeft ook de neiging om diegenen aan te trekken die het tegenovergestelde zijn. Zoals je vele keren hebt gehoord, trekken tegengestelde elkaar aan en dit is de reden. Omdat als je in de ogen van die persoon kijkt, kijk je in de spiegel, als je in de spiegel kijkt kan je zeggen, zie je jezelf in de ogen van die persoon die dat spiegelt. Is dat logisch voor jou?

Vraag: Ja, ik heb dat een keer meegemaakt toen ik in de ogen van een persoon keek en ik veel goud zag, zoals gouden schotels en bollen alleen maar goud in haar ogen. Toen ik het de sjamaan vroeg met wie we werkten, zei hij dat ben jij in werkelijkheid. Ik begreep niet helemaal hoe ik dat in haar zag. Dus ja, ik denk dat ik dat zocht om het beter te begrijpen.

OWS: Ja. Nu begrijp je het beter.

Vraag: Dit gaat over een vorig leven, maar ik denk dat de betekenis vanwege mijn connectie met Joanna [McConnell] is en met dit vorige leven dat doorkwam door Arianna. Ik heb onlangs met Athena gesproken en het was zo geweldig. Toen Athena doorkwam in mijn meditatie, zei ze dat er iemand is om met je te praten en Shoshana [Joanna McConnell’s Hoger Zelf] kwam door. Dat is een primeur voor mij. Veel wezens zijn eerder door mij heen gekomen, maar Shoshana? Het was zo mooi om haar mooie stem te horen en ze haalde een paar dingen aan en toen ging ze weg. Het was erg snel. Ze ontroerde me dat we zusters waren in dit andere leven, maar ik heb het nooit kunnen vragen, of [mijn] Hoger Zelf, ik heb nooit kunnen vragen waar we ongeveer zijn? Zijn we op Aarde als zussen in dit andere leven? En om de een of andere reden kwam Ierland in mijn gedachten. Dus ik vroeg het me af. Ik weet dat Shoshana in de buurt is en zij hier is en ik vroeg me af of iemand, jijzelf of Shoshana daar iets aan zou kunnen doen.

OWS: Zoals wij het zien waren jullie geen zussen in de zin van menselijke zussen maar waren jullie in het Elementale niveaus als zusters zou je kunnen zeggen. Dus dat is correct. Je hebt hier absoluut gelijk in. Er is een sterke verbinding tussen jullie, jullie twee. Maar meer dan dat kunnen we op dit moment niet geven. Je moet begrijpen zoals we eerder al zeiden uit de vraag die hierover werd gesteld.

Je moet niet op anderen vertrouwen om je te vertellen wie je was, wie je bent geweest. Je moet deze dingen zelf zoeken. Dus we kunnen een klein beetje begeleiding en duwtjes geven, maar meestal moet je naar jezelf kijken en de antwoorden diep in jezelf zoeken. Of het nu door regressie in het verleden is of gewoon naar binnen gaan en toegang hebben tot dat niveau dat jullie allemaal hebben in relatie tot communiceren met je Hoger Zelf. Jullie hebben allemaal het vermogen om in jezelf te gaan en die antwoorden binnenin te vinden.

Zelfs de vragen die je ons stelt, heb je de antwoorden in je. Jullie hebben dat allemaal. Je hoeft alleen maar te leren jezelf te vertrouwen. Maar dat op zich is erg moeilijk, zoals we het zien in je driedimensionale illusie omdat je zo bent geprogrammeerd dat je jezelf niet kunt vertrouwen. Om degenen buiten jezelf te vertrouwen, om de God buiten jezelf te vertrouwen. Zie je? Waar religie dit meer en meer in beeld heeft gebracht dat God buiten je is, daarom kan het niet jij zijn en kun je daarom ook geen God zijn.

Maar we zouden zeggen, hoe kan alles om je heen God zijn? Zelfs de religies leren dit. Alles is God! God is alomtegenwoordig! God is almachtig, enzovoort. Alles is God! Maar jij bent dat niet?! Zie je hoe het helemaal een misvatting is die door de verschillende religies is onderwezen? We zijn enigszins van het onderwerp afgeweken, maar het is enigszins verwant.

Vraag: Je hebt gelijk. Ik hou zo veel van je. Ik zal het aan Athena vragen. Ik vroeg me af waarom er zoveel over Ierland doorkwam, maar ik vraag het aan Athena. Heel erg bedankt. Zegeningen.

Vraag: Dit is een andere vraag over dromen. Ik droomde dat ik afstudeerde aan de universiteit en dat ik mijn eerste hbo-opleiding volgde. Echter, het afstuderen ging niet over de opleiding die ik deed, maar het was iets gerelateerd, iets persoonlijks dat ik bereikte. (Iets in verband met de zorg van mijn dochter die het syndroom van Down heeft.) Op dit moment ben ik een huisvader en zorg voor mijn twee dochters, van wie er één het syndroom van Down heeft. Dus ik vermoed dat ik tijdens de droom, tijdens het afstuderen,  emotioneel werd en begon te huilen, maar onmiddellijk herinnerde ik me en zei tegen mezelf dat huilen een lagere vibratie had, dus besloot ik er mee te stoppen. Sinds die dag voel ik dat ik me nergens zorgen over hoef te maken. Ik weet gewoon niet wat dat iets is. Kun je dat alsjeblieft uitleggen voor mij?

OWS: Ja. Wat we echter eerst kunnen zeggen, is dat huilen geen laagdimensionale frequentie is. Denk niet zo. Dat is vooral in de mannelijke bevolking geprogrammeerd om niet te huilen. Huilen is voor kinderen. Huilen is voor mietjes, of wat jullie ook zeggen.

Huilen is belangrijk, net zoals blijdschap en vreugde belangrijk zijn, omdat het een emotie-ontlading is. Het is soms belangrijk om zeker de emoties los te laten om ze te laten gaan. Anders bouw je ze op in jezelf en creëer je verschillende ziekten, zoals kankers en al deze dingen die gebeuren vanwege het onvermogen om de energieën vrij te maken. Het is belangrijk om die energieën altijd vrij te maken, hetzij door massage, of door chiropractische onderzoeken, en door te werken met of gebruik van kristallen, of het gebruik van regressie voor het loslaten van opgekropte energieën, natuurlijk acupressuur en acupunctuur en dit soort dingen om de energieën los te laten, die opgekropte energieën die je vasthoudt. En als je deze energieën los kunt laten, ben je klaar om door te gaan en te ervaren en van het leven te genieten. Dus jij gaat specifiek door, of zoals je deze droom had, ging je door een examen. En net zoals de andere droom je liet zien dat als je aan het bewegen en reizen bent in bewustzijn, verschuift in bewustzijn, vertelt de droom je dat je ook in bewustzijn afstudeert en dat je van het ene niveau naar het andere gaat. Je bent nog niet klaar. Het is een voor- examen, zou je kunnen zeggen. Wat jij noemt pre-examen. Dat is alles wat we hierover kunnen zeggen. Begrijpt je dit wel?

Vraag: Bedankt voor de uitleg over huilen. Nu weet ik het.

OWS: Ja. Laat het gaan. Laat het zijn. Speel het lied van de Beatles, “Let It Be”. Dat was niet voor niets dat ze dit nummer creëerden, en anderen zoals ‘Imagine’ en andere nummers. Dit was heel belangrijk in de totale orkestratie dat heeft plaatsgevonden.

Vraag: Ik begrijp dat mensen een zeer begeerd gen in zich hebben dat het meta-gen wordt genoemd. Kun je me vertellen over het meta-gen en wie het aan mensen gaf?

OWS: Dat is iets dat we niet zomaar kunnen geven. Dat is iets waar je naar moet kijken en onderzoeken. Er is hierover informatie beschikbaar. Dit is een bepaald gen dat steeds vaker wordt bekeken en waarmee wordt gewerkt, maar de wetenschap is nog niet volledig bekend in wat het kan doen en wat het is. We zouden eerder aan je voorstellen zoals we eerder hebben gezegd, dat iemand je over deze dingen vertelt, is het belangrijk dat je je eigen onderzoek doet en dit onderzoekt. Je kunt het Googelen en mogelijk zul je er wat informatie over vinden. En als je er informatie over vindt en enigszins op de hoogte bent van wat je vraagt, kun je terugkomen en dit soort vragen opnieuw stellen. Oke?

Dat is het? Geen vragen meer. Ja? Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven.

Alles wat we tot slot kunnen zeggen, ga door met doorgaan. Blijf wie je bent, want wie je bent, is precies wie je moet zijn.
Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Zoe: Geweldige vragen van iedereen. Ik hoop dat je het niet erg vindt, David, ik wil er iets ingooien. Voor mij en in mijn ervaring betekent spontaan huilen altijd iets waar ik naar kijkt of het iets belangrijks voor me is. Dus misschien wil je dit overwegen als je de volgende keer zoiets overkomt.

En zoals altijd leiden al deze grote vragen tot geweldige antwoorden en geweldige leer momenten. Dus bedankt allemaal dat je vandaag bij ons was. De prachtige energie die jullie allemaal hebben bijgedragen, is wat ons voortstuwt in onze missies.

Om mee te doen, meld je aan bij www.meetup.com/Ancient-Awakenings om lid te worden. Stuur alstublieft een e-mail om de Zondagse groepsbijeenkomsten persoonlijk of telefonisch bij te wonen.

Onze website is www.AncientAwakenings.org
FaceBook is AncientAwakenings.org

Voor al diegenen die nieuw zijn in de groep, raad ik je aan om de archieven van de opnames van de Zondag opnames en / of de transcripties te bekijken. Vooral als je een vraag hebt gesteld, ga terug en luister naar de opname omdat je er de tweede keer veel meer uit zult halen.

Zoals ik eerder al zei, vind onze BlogTalk-radio uitzending eenmaal per maand plaats voor aspirant-leden, dus nodig je vrienden en de bediende uit in de winkel wiens glimlach je dag tot een goed einde bracht.

Je kunt eerdere opnames vinden op BlogTalkRadio.com/ancientawakenings-prepareforchange, ze zullen ook op onze website worden gepubliceerd.
Aangezien je live kunt deelnemen aan het gesprek via de telefoon of online VoIP, is dit wereldwijd voor iedereen een goede manier.

Over de hele wereld gesproken, we zijn geïnteresseerd in het vinden van vrijwilligers om onze geschreven transcripties te vertalen naar de taal waarin je bekwaam bent. Neem dan contact op met Mozes of James.

Dit is voor de leden: Dr Wanda organiseert een Welkoms Comité en heeft een paar leden nodig om te helpen, dus neem contact op met haar om te zien hoe je kunt deelnemen. En Moses wil de chatroom die hij op de website heeft gebouwd activeren, waar ze allebei monitoren en vrijwilligers voor nodig hebben.

Dit is allemaal het werk van een Lichtstrijder die het licht verspreidt en verankert zoals One Who Serves ons zo vaak vertelt. Mensen naar deze gesprekken of naar de website leiden is altijd een geweldige service. De Geascendeerde hebben ons de laatste tijd gesmeekt dat het nu de tijd is om naar voren te stappen en anderen te helpen ontwaken voor het Licht.

James, heb ik iets gemist?

James: Nee, je hebt fantastisch werk gedaan Zoe. Jij en Rita en Joanna hebben het allemaal geweldig gedaan. We stellen het zeer op prijs dat jullie alles doen wat je doet en alles wat iedereen hiertoe brengt, omdat zonder iedereen, hun vragen en alles, we geen show zouden hebben; we zouden dit programma niet hebben waar we mee werken. Dus ik wil iedereen bedanken en we zien je volgende week Zondag.

Zoe: Heel goed. Bedankt iedereen.

Nou dat is het voor ons allemaal. Nogmaals bedankt voor je deelname. We zullen volgende week alle leden zien en volgende maand de hoopvolle dingen. Ik hou van je, tot ziens!

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.

Vertaald uit het Engels door Allie de Vos
“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen