18.05.27 “De energieën blijven verschuiven binnen en buiten jullie”

“De energieën blijven verschuiven binnen en buiten jullie”

Sananda , St Germain en One Who Serves zoals  gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep doorgegeven in   Payson, AZ op 27 mei 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.) Lees ook het vraag- / antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in zit

Saint Germain

IK BEN St. Germain .

Zoals altijd is het een plezier om bij jullie te zijn om deze momenten te kunnen delen en te houden, deze aanhoudende momenten die snel veranderen.

Veel van de dingen die voorspeld zijn, veel van de verschillende voorspellingen, veel van de veranderingen waarover is gesproken zullen gebeuren, zijn nu in de maak. Ze zijn in behandeling. Je begint de glimpen ervan te zien. Elke dag komen er steeds meer naar buiten, steeds meer waarheden worden geopenbaard en er zullen er nog meer worden onthuld. Omdat alles nu in beweging is. Alles is in een verschuivende beweging en kan niet langer worden gestopt.Er is gezegd dat je in het oog van de storm bent en de storm woedt om je heen. Jullie bevinden zich echter in de kalmte, de plaats van vrede en kalmte. Laat de storm om je heen woeden. Laat alles wat er gebeurt gebeuren omdat het om een reden gebeurt.

Bewustzijn verschuift en verandert en om het nieuwe bewustzijn te kunnen zijn, opdat er een nieuwe Gouden Eeuw zal zijn, moet eerst het oude afgebroken worden. Het oude moet verdorren en sterven voor het nieuwe kan worden geboren; het nieuwe ontspruit zoals het leven ontspringt in de lente. Dat is wat er nu gebeurt.

En ja, er is gezegd dat er hobbelige tijden in het verschiet liggen. Dus maak de veiligheidsgordels vast. Dat is niet om je bang te maken, zeker nooit om angst te brengen. Gewoon om je voor te bereiden. Bereid je voor op de energieën terwijl ze blijven verschuiven en veranderen; naarmate de energieën groter en groter worden. En jullie, diegenen van jullie, vooral diegenen van jullie met een psychisch vermogen, voelen deze energieën steeds meer. En ik zeg je nu als St. Germain deze energieën zullen blijven veranderen. Ze zullen blijven verschuiven binnen en buiten jullie.

Terwijl jullie binnenin blijven evolueren en doorgaan om je bewustzijn te verhogen, naar steeds hogere vibraties. Zul je voelen dat deze energieën binnenin je veranderen, zelfs datgene dat buiten je plaatsvindt zal weinig of geen effect hebben. Dit is waarom je deze Merkaba oefening hebt gekregen om als een hulpmiddel te kunnen gebruiken.

Zoals je weet zijn er veel hulpmiddelen. Het gebruik van kristallen is er één. Dat is ook een hulpmiddel om jezelf te omringen, jezelf te beschermen in moeilijke tijden. De tijden waarin de energieën te sterk worden en je het een beetje wilt tegenhouden, dan kun je eenvoudig je Merkaba om je heen brengen. Het zal de energieën verminderen. Als je op een of andere manier wordt aangevallen, een of andere psychische aanval, zal het die aanval verdrijven, het zal het wegsturen omdat niets de hogere vibraties kan doordringen.

Dat is mijn boodschap voor dit moment en ik verlaat jullie nu. Zoals altijd is het Violette Licht zeker een ander hulpmiddel, de Violette Vlam. Jullie weten hier allemaal van. Het is tijd om gebruik te maken van de vele verschillende hulpmiddelen die voor jullie beschikbaar zijn, vooral omdat de veranderingen zich blijven ontwikkelen en het momentum steeds sterker wordt. Als de lawine de berg afkomt kan niets hem tegenhouden. De waarheid kan niet langer worden tegengehouden.

Al mijn vrede en liefde zijn met jullie allemaal. En moge jullie voortdurend omringd zijn door de Vlam, de Violette Vlam van vrede en liefde.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

One Who Serves hier. Jullie kunnen je telefoons nu vrijgeven. Is daar iemand? Hallo! Hallo! Is er iemand? [ alle antwoorden]

Zeer goed. We hebben op dit moment geen bericht maar we zullen jullie vragen nu doen. Hebben jullie nog vragen?

V & A

Q:   Ik droomde ervan om een boek te zoeken met de naam Mercury Stars. Ik was in een boekwinkel en dit boek was ongeveer 5 centimeter breed, misschien 13 centimeter lang, wit en de titel was in goud. Ik was opgewonden om dit boek te vinden en er was een dame naast me die zei, ik wil er ook een. Ik zei sorry dit is het laatste exemplaar. Ik wierp een blik op de boekenplank en daar was nog een boek waar Mastering Mercury op stond. Dus ik vroeg me af of je wat licht kon werpen op deze droom.

OWS:   Dit is een boek van herinnering. Een boek van herinnering voor jou. Dat is waarom je het niet met een ander kunt delen, want dit is jouw boek. Je boek van kennis. Je boek van herinnering. Dit is wat we je op dit moment kunnen vertellen .

Q:   Ik vroeg me af of ik misschien werk aan het doen was op de planeet Mercurius. Of is daar een school?

OWS:   Niet zoals wij het zien, nee. Er is geen verbinding. Maar het staat in je boek, je boek van herinnering. We kunnen hier geen direct begrip van geven, je moet naar binnen gaan … [storing in de telefoonlijn].

Q:   Bedankt One Who Serves, ik blijf naar binnen gaan.

Q:   Wat is het punt van mijn ervaring om bijna tot de dood te moeten werken? Waarom? Is dat zoals iedereen die energie ergens anders naartoe stuurt en ik moet werken en werken om te overleven in deze wereld. Wat heeft het voor zin?

OWS:   Het punt van je overleving zoals je zegt is gewoon te zijn. Om hier te zijn. Om in het nu te zijn. Om in het moment te zijn. Het is jouw contract waar je mee binnen bent gekomen, zoals wij het zien, dat brengt je naar de staat waarin je nu bent.

Maar dat is niet iets dat hoeft door te gaan. Omdat het een karmische situatie is waarvan je gelooft dat die er nog steeds is, op jou niveau van bewustzijn geloof je het nog steeds, het is niet langer nodig. Omdat karma van vorige levens, zoals je het kent,  voorbij is. We hebben dit vaak gezegd. Andere bronnen hebben dit op verschillende manieren gezegd. Karma is voorbij van je vorige levens als je het toestaat. Dat wil zeggen dat er mensen zijn die medische aandoeningen hebben en al deze dingen die voortkomen uit die karmische schulden, zou je kunnen zeggen, dat ze terugbetalen, maar dat ze ze niet meer hoeven terug te betalen. Dus als je een medische aandoening van een bepaald type hebt, als je enige vorm van emotionele ontreddering hebt , als je iets hebt dat je tegenhoudt, je gevangen houdt, zou je kunnen zeggen, omdat je je gevangen voelt in je fysieke lichaam, is het niet langer nodig dit nog te hebben.

Er zijn veel verschillende hulpmiddelen die je kan gebruiken, het gebruik van kristallen dat is teruggebracht naar het begrip van de mens in deze tijd van je Atlantische erfgoed, deze dingen worden nu teruggebracht. Er zijn veel hulpmiddelen die naar voren komen. Veel medische technologieën die worden vrijgegeven die veel verder gaan dan je medische technologie die je vandaag hebt. Lichtjaren verder zou je kunnen zeggen.

Dus we zouden willen zeggen tegen jou die dit vraagt ​​en tegen iedereen die het gevoel heeft dat ze ten einde raad zijn zou je kunnen zeggen, het is tijd om het los te laten. Je hoeft dit niet langer te hebben. Als het pijn is, heb je het niet langer nodig. Als het iets is dat je ervan weerhoudt iets te doen waarvan je weet dat je moet doen, dan hoeft dit je niet meer tegen te houden. We weten dat het makkelijk voor ons is om te zeggen, omdat we ons geen zorgen meer over hoeven te maken. Maar voor degenen onder jullie die dat wel doen, is het ook gemakkelijk als je het toestaat.

Dat is waar je toe moet komen. Je moet beginnen te geloven en dan zul je het zien. Geloof het en zie het! Niet eerst zien en dan geloven. Het is nu eerst geloven en dan zien en dat zal je katapulteren naar de hogere vibraties van de hogere vierde en de vijfdimensionale ervaringen. En als je in die hogere vibraties bent, dan kan niets je meer beïnvloeden. We zeggen dat niets je kan beïnvloeden. Oke?

Q:   Oke. Dus het was eigenlijk een [onhoorbaar] en geen gezondheidsprobleem, dat is alles. Ik begrijp wat je zegt.

OWS:   Zeer goed.

Q:   Gisterochtend voelde ik een enorme golf van energie vanuit mijn hoofd door mijn hele lichaam stromen. Mijn vraag is, kun je zien wat het is en is het gerelateerd aan de  zonnevlammen, aan het zonne staren naar het lichtgamma afkomstig van de zon die onze DNA-cellen verandert? Alle informatie die mij zou kunnen helpen of het collectief zou helpen over de rol van de zon en het [onhoorbaar] en wat die ervaring was.

OWS:   We zouden in sommige opzichten al het bovenstaande zeggen omdat de energieën steeds meer de planeet binnenkomen. En degenen die aan deze energieën acclimatiseren, zoals jullie allemaal zijn steeds meer in staat om met deze energieën om te gaan en met hen te werken, terwijl zij blijven stijgen, zullen jullie blijven stijgen. Als deze energieën binnenkomen, zijn ze vreemd voor het fysieke lichaam dat in een staat van driedimensionaal begrip is. Maar als je naar de hogere vibraties gaat, als je koolstoflichaam steeds meer kristallijn wordt, zal het steeds meer licht bevatten. En naarmate er meer licht wordt vastgehouden zal het in staat zijn om de energieën tot je te nemen die binnenkomen en er directer mee kunnen werken, waar het niet de symptomen creëert die vele gedurende een periode zijn overkomen over de hele planeet. We hebben het over de ascensiesymptomen. Je blijft door deze symptomen heengaan en staat steeds meer toe dat het licht zich in je lichaam verankert.

Dit is de reden waarom de Merkaba nu is doorgegeven aan degenen die dit nog niet hebben ervaren. Want je hebt de Merkaba en gebruikt deze als een hulpmiddel om de energieën makkelijker te kunnen weerstaan. Als ze te hoog zijn om binnen te komen en je wilt niet dat het zo sterk is, dan kun je jezelf omringen met een Merkaba en het zal meer ontspannen zijn. De energieën zullen niet langer zo sterk zijn. En als je wilt dat ze weer binnenkomen en sterker zijn en je ermee kunt werken en ermee om kunt gaan, laat het dan komen. Laat de energieën dan binnenin je komen. Als je hoofdpijn hebt, als je buikpijn hebt, als je rugpijn hebt, weet dan dat deze slechts tijdelijk zijn. Er is alleen je DNA dat opnieuw geïnitialiseerd wordt, zou je kunnen zeggen, deze energieën brengen je steeds hoger in de hogere dimensies. Oke?

Q:   Ik heb een grappige vraag. Er is een jonge kerel op YouTube die prachtige video’s maakt over de Pleiadische koning Plachacha . Ik ben nogal perplex hierover omdat hij / de Pleiadische koning Plachacha zegt dat na de compressie doorbraak, na The Event, na de omschakeling, dat de Pleiadiërs naar beneden zullen komen en ze kunnen kruisen met mensen om een ​​ander hybride ras te creëren. Vertel me alsjeblieft wat je weet.

OWS:   Wat we je kunnen vertellen is het Pleiadische ras, zoals je zegt is in veel opzichten jouw toekomst. Zij zijn jouw toekomst. Ze komen uit de toekomst. Zij waren jij,  jij bent hen. Dus ze zijn al enigszins gekruist in jou, zoals je dit kunt bekijken. Dit is de reden waarom zij degenen zijn die voornamelijk zijn geselecteerd als degenen die het eerst contact zouden willen leggen als Disclosure klaar is om te gebeuren. Op dat moment zullen ze landen, ze zullen hier massaal zijn, en ze zullen zichzelf presenteren en je zult zien dat ze heel erg op jullie lijken en jullie zijn al zoals hen. Oke?

Q:   Kunnen mensen op die manier met Pleiadians kruisen als we eenmaal zijn geascendeerd? Dit is ver in de toekomst.

OWS:   Waar denk je dat je vandaan komt?

Q:   [Lachend] Ik zeg dingen die ik al weet, maar ik dacht ik zal het toch maar vragen.

OWS:   Je bent al een product. Je bent al een product van kruising tussen soorten. De menselijke conditie is al een product van hen.

Q:   Mooi. Het is verbazingwekkend dat we dit prachtige DNA hebben. En geweldig we zijn een product van dit prachtige ras de Pleiadiërs, de Venetianen, de Syriërs, de Andromedanen . Het is mooi. Het is gewoon een zegen om het te horen. Dus koning Plachacha, is hij dan een echte koning?

OWS:   Wij gaan hier niet direct iets over zeggen wat je vraagt, maar we zullen een bevestiging geven van veel van wat je hebt gevraagd. Ja.

Q:   Ik was een video aan het bekijken over hybride mensen waarvan ik vermoed dat die zijn ontstaan zoals werd gezegd, maar mensen die hybriden zijn ofwel omdat ze inseminatie deden of omdat het later werd toegevoegd, het resoneerde met mij. Ik ga niet vragen of ik een hybride ben maar ik ga vragen of sommigen van onze groep eigenlijk deze hybride mensen zijn? Zijn sommigen van de 144.000 dat?

OWS:   We kunnen in sommige opzichten zeggen dat dit klopt. Maar niet in termen van hybride met het werken met het leger en dat soort geheime programma’s die zich voordoen. Dat is niet dat type hybride, nee. Maar jij bent een hybride uit veel verschillende rassen, ja.

Q:   Datgene wat ik aan het bekijken was, leek meer op de krachten van het goede die hybride mensen maakten die in staat waren om zoiets als de rassen bij elkaar brengen, de verschillende soorten als het ware bij elkaar brengen. Dat is waar ik het over heb. Zoals de ark van Noach.

OWS:   Ja. Dat is enigszins correct. Ja.

Q:   Ik heb een vraag over het Fleur-de-lis symbool. https://nl.wikipedia.org/wiki/Fleur_de_lis  Voor Kerstmis werd ik er naar geleid dat het heel belangrijk was en toen werd me getoond dat als je het 360 ° draait het eigenlijk een Toroide vormt. Ik vroeg me af of je iets zou kunnen vertellen over de betekenis van de Fleur-de-lis en de connectie met de Toroide. https://en.wikipedia.org/wiki/Toroid

OWS:   We zullen niet rechtstreeks je vraag beantwoorden, maar we zullen in een meer algemeen aspect zeggen dat veel van deze symbolen op verschillende manieren zijn gebruikt gedurende je bestaan ​​als menselijke wezens. Gedurende je hele bestaan ​​heb je energieën gehad met deze symbolen die al oud zijn, zo oud als Atlantis en Lemurie. En veel van deze dingen, de swastika, het kruis, de ankh, al deze symbolen, evenals degene die je hebt voorgesteld. Deze symbolen zijn veranderd en gebruikt voor hun eigen doeleinden of voor diegenen die deze voor hun eigen doeleinden zouden willen veranderen, hun eigen kwalijke doelen zoals in veel opzichten met de swastika. De swastika was in een bepaalde tijd een groot symbool, het symboliseerde de vier elementen en andere aspecten hiervan en het is veranderd om een donker symbool te worden. Evenals het gebruik van het kruis om te laten zien dat er vernietiging en slechtheid is in de kruisiging van Christus en dit soort dingen. Deze dingen zijn in de loop van de jaren verschoven en veranderd.

Maar deze symbolen zullen terugkeren. Ze komen terug naar wat ze ooit waren. De geschiedenis hiervan zal aan jullie allemaal bekend worden gemaakt, dit is een deel van de waarheid. De waarheid zal je bevrijden.

Het komt eraan. Het komt naar iedereen en jullie zullen allemaal de waarheid weten. Je zult je nooit meer hoeven af te vragen is het echt, is het nep, heeft het betekenis, of is dit de juiste betekenis, enzovoort, enzovoort. Dit is allemaal verleden tijd. Oke?

Q:   Ik had een lucide droom die uren leek te duren. Ik zat in een klaslokaal en zag een grote glasplaat. In de glasplaat waren kleinere foto’s, zoals beeld-in-beeld op een tv. Degene die me dit leerde wees naar een foto en het werd geanimeerd en dit zou de alchemistische processen demonstreren. Hoe iets van het ene ding in het andere te veranderen. Dit leek maar door te gaan en al deze lessen die eraan kwamen waren zo diepgaand. Toen kwam het bij mij op dat St. Germain deze klas les gaf. En terwijl ik uit de droom kom zie ik opnieuw de lichtenergie, maar de lichtenergie is veranderd. In plaats van naar beneden te komen in stromen licht was het horizontaal en in cirkels en het  was in kleur. De kleuren waren groen en blauw en turkoois, ik heb nog nooit de lichtstralen op deze manier gezien. Het waren allemaal verschillende lichten. Toen ik wakker werd en opstond en rondliep, was ik erg gedesoriënteerd. Ik keek naar de vloer, naar mijn oosters tapijt en het pulseerde. Ik zag een puls en het was alsof het tapijt trilde. Toen realiseer ik me dat de puls als een golf is. Maar tussen de golven is iets anders ik krijg het begrip dat de golven de matrix zijn. Wat tussen de golven zit is de realiteit. Die echt is. Toen zat ik een ogenblik stil en dacht erover na. Eindelijk werd ik weer normaal, mijn lichaamssensaties normaliseerde. Dus kun je me enig inzicht geven in wat deze enorme gebeurtenis in mijn leven die bepaalde dag was?

OWS:   Wat je ervoer is de verandering zou je kunnen zeggen of het vooruitkijken van wat er gaat komen in termen van je ascensieproces, de overgang waar je doorheen gaat naar de hogere vibratie. Het idee of het weten van de kleuren die gaan veranderen. Niet zozeer de kleuren zelf, maar de intensiteit in de kleuren zal ze briljant maken, voorbij je verbeelding. Ze kunnen dezelfde kleuren hebben, maar ze zullen veel briljanter zijn. Een veel hogere intensiteit. De kleuren zelf zullen verschuiven en veranderen als ze verhogen in deze intensiteit in de hogere vibraties. Dus je ervaarde de komst van de verschuiving in bewustzijn die gaat gebeuren met allen die er klaar voor zijn. Alles dat er is zal worden geacclimatiseerd aan deze energieën als die komen. Je kreeg een glimp zou je kunnen zeggen van de vijfde dimensie. Is dat logisch voor jou?

Q:   Dat doet het. Ik voelde me alsof  ik in een heel  andere dimensie was en het was zo diepgaand. Er zijn geen woorden voor om te beschrijven wat ik zag. Ik gaf je een zeer vereenvoudigde versie. Sommige van deze lessen die ik kreeg schreef ik op en nam ze op op de recorder, het was zo’n ongelooflijke ervaring en ik ben er zo dankbaar voor.

OWS:   Ja. St. Germain is de grote alchemist. Hij was degene die deze leringen, deze lessen gaf zoals je gehad hebt.

Q:   Dus zit ik in zijn klas? Onderwijst hij mij?

OWS:   Nu heb je het.

Q:   We zijn hier door heen gegaan sinds 4 mei en ik vroeg me af of je me kon vertellen. Ik geloof dat ik met een reden hier op het eiland Hawaï ben en dat ik een spirituele rol heb. Ik werkte met Anne DeHart en Peter Olsen, zij vertelden me verschillende dingen om orkanen af ​​te wenden. Zoals in 2015 hadden we 15 orkanen die allemaal vertrokken/draaiden en niet naar Hawaï kwamen. Wat kan ik als lid van deze familie doen om te helpen? Wat is mijn rol? Waarom ben ik op dit specifieke moment teruggeroepen naar Hawaï?

OWS:   Spreek je over de vulkaan die daar plaatsvindt? [Ja] Dan kunnen we je vertellen dat er heel weinig is dat je zou kunnen doen of zelfs wilt doen, omdat dit een natuurlijke gebeurtenis is die plaatsvindt. Het is niet iets dat door de cabal tot stand wordt gebracht, zij creëren dit niet. Het is een vermindering zou je kunnen zeggen, of een ontlasting – we zullen dit zo noemen – een ontlasting van de energieën die nodig zijn in de Aarde. Het beïnvloedt verschillende families en mensen dat klopt. Dat is iets dat zich doorheen de geschiedenis heeft afgespeeld. Er zijn altijd deze catastrofes of calamiteiten die optreden en ze veroorzaken ravage in bepaalde plaatsen en met mensen. Dat is jammer, maar het maakt deel uit van de orkestratie die hier gaande is. Degenen die de verschuivingen en veranderingen ervaren als gevolg van deze vulkaan, waren er en zijn er met een reden. Ze zijn er om iets te doen binnen hun eigen begrip, binnen hun eigen karmische bestemming zou je kunnen zeggen. Ze gaan hier doorheen op basis van het contract dat ze hadden toen ze binnen kwamen. Als iemand zich in het gebied of in de buurt daarvan bevindt, is het op die manier bedoeld. Zie je?

Q:   Ben ik niet geroepen om iets te doen? Ik bedoel, ik ben erg betrokken bij Rotary en we hebben een steunfonds en we krijgen geld van onze zusterclubs in Chicago-Japan, 20.000 dollar en we zijn erg betrokken bij het verkrijgen van een globale subsidie ​​om al deze dakloze en niet-beschermde kinderen te helpen.

OWS:   Waar we over spraken, is je geen zorgen te maken over het veranderen van de vulkaan, maar je kunt zeker dingen doen om de mensen in de buurt te helpen. Dus zeker alles wat je kunt doen om deze families en mensen te helpen en ermee te werken, op welke manier je ook geleid voelt, zou zeer nuttig zijn. Maar om de vulkaan of iets van deze aard te veranderen, is niet nodig. Hij zal in korte tijd zijn weg vinden.

Q:   Hoe kort in tijd, One Who Serves? Hoe kort in tijd? We hebben het nu al drie weken.

OWS:   Dat kunnen we niet geven op dit moment.

Q:   Ik was niet van plan om deze vraag te stellen, maar het kwam bij me op dat wij het zijn die terugkwamen uit de toekomst. Wat ik heb gehoord is dat we in de toekomst ondervonden dat onze tijdlijn eindigde, dus gingen we terug naar het verleden om een ​​correctie uit te voeren zodat onze tijdlijn zou doorgaan en wat ik ook heb gehoord, dat een deel ervan is omdat we een karmische schuld hebben opgelopen naar de mensheid. Ik vraag me gewoon af of je ons kunt vertellen wat we ondervonden, dat we verkeerd hebben gedaan, dat we terug moesten komen om te corrigeren en wat we de mensen hebben aangedaan dat we terug moesten komen om dat te corrigeren.

OWS:   We mogen niet zeggen wat er was veranderd, wat was verschoven als resultaat, maar je hebt gelijk dat de tijdlijnen zijn gewijzigd en dat er aan gewerkt is. Er zijn verschillende Guardians zou je kunnen zeggen, Time Guardians kun je ze noemen, die ervoor moeten zorgen dat alles wordt verhinderd om te rampzalig te worden in termen van degenen van de cabal die terug wilde gaan in de tijd en dingen wilde verschuiven en veranderen wat lang geleden gebeurde en daardoor alles zou veranderen in de toekomst. Dat is afgeschermd. Dat mag niet gebeuren en kan niet gebeuren. Maar er zijn verschillende verschuivingen die soms gebeuren, dat zijn kleine veranderingen die zich tot iets groters kunnen ontwikkelen als ze niet in de gaten worden gehouden en worden beschermd. En soms gebeurde dit in het verleden. Het gebeurt nu niet meer, maar het is in het verleden gebeurd. Dit is gecorrigeerd. Dus daarom zit je op de tijdlijn waar je nu bent en niet langer op die rampzalige tijdlijn die al eeuwenlang werd voorspeld.

Q:   Wat je eigenlijk zegt is dat we terugkwamen om te voorkomen wat de Armageddon tijdlijn zou worden genoemd?

OWS:   Dat is juist.

Q:   Nou, ik ben erg blij dat het was afgewend en dat we daar duidelijk in geslaagd zijn. Dat is zeker een reden om dankbaar te zijn en complimenten te geven.

OWS:   Ja, we zijn ook blij.

OWS:   Dan zijn we klaar om het kanaal nu vrij te geven.

Jullie allemaal, jullie allemaal hebben zoveel om dankbaar voor te zijn. Dat is het woord dat we willen dat je hiervan geleerd heeft, dankbaarheid. Wees dankbaar voor wie je bent, waarom je hier bent, wat je hier doet. Jullie zijn de vrijwilligers. Jullie zijn degenen die zich als vrijwilliger hebben aangeboden om hierheen te komen en hier deel van uit te maken. Ook al is het soms moeilijk, ook al heb je tijden van depressie en dingen die je tegenhouden, je omlaag drukken, weet dat het maar tijdelijk is. Het is slechts een deel van de overgang waar je doorheen gaat. En terwijl jullie door deze overgang gaan, zal alles voor zichzelf zorgen. Alles. We beloven het je.

Laat los. Ga met de stroom mee. Laat het zijn. Al deze uitspraken zijn passend voor deze tijd. Laat het gewoon zijn en ga met de stroom mee. Heb plezier. Vind vreugde in elk moment.

En als je zoveel als je kunt vreugde in elk moment blijft zoeken, zul je merken dat je toekomst inderdaad groots zal zijn.

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen