18.07.01 “Sanat Kumara is zich aan het voorbereiden om naar huis te gaan omdat hij zijn belofte bijna heeft vervuld”.

“Sanat Kumara is zich aan het voorbereiden om naar huis te gaan, omdat hij zijn belofte bijna heeft vervuld”.

Sananda , Sanat Kumara en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze eerste Zondag van de maand, de Blog Talk-radioversie van de groep Prepare For Change in Payson, AZ op 1 juli 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld). Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.
Zoe:   Hallo iedereen.

Het is met veel liefde dat we je verwelkomen bij Ancient Awakenings – Prepare for Change.

We komen elke eerste Zondag van de maand op Blog Talk Radio om niet-leden een kans te geven om te zien of ze resoneren met ons als lichtstrijders en wegwijzers. Als je die aantrekkingskracht voelt, ben je teruggeroepen naar je zielegroep. Dus we zijn blij om je opnieuw te leren kennen en verwelkomen je thuis.

Als je hier bent is dat omdat je hier moet zijn. Je wenst je te her-inneren.

We verzamelen ons als Ancient Awakenings om elkaar te helpen voorbereiden op onze missies die de Nieuwe Gouden Eeuw binnenbrengen. We komen samen omdat James McConnell, de oprichter van de Ancient Awakenings-groep, het zijn missie heeft gemaakt om ons, de 144.000, een plaats te geven om de oude wijsheid te her-inneren, openlijk te delen, te leren en met familie te herenigen omdat het nu tijd is om terug te keren naar die oude wijsheid. Het is nu tijd om volledig te ontwaken voor wie we werkelijk zijn.

Mijn naam is Zoe. Ik ben je gastvrouw. En zoals altijd, word ik bijgestaan ​​door Pallas Athena / Rita, onze vaste numerologe, astrologe, spiritueel counseler en leraar. Athena, is je telefoonlijn open?

Athena / Rita:   Ja dat is hij! Groeten!

Zoe:   Vandaag is het Zondag 1 juli 2018. We hebben gespeculeerd dat de waarheid misschien naar buiten komt in Juli! We kijken uit naar de komende dagen, vooral 4 juli waarvan we horen en hopen dat die zeer bijzonder zal zijn deze keer.

Misschien is het één van die dingen die alleen gebeuren voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen, maar hey!   … dat zijn wij! Dus we zijn enthousiast.

En uiterst dankbaar voor de Witte Hoeden Bondgenootschap die zich opofferden om dit voor ons veilig te stellen en naar de Geascendeerde Meesters die ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt. Ik heb gisteravond wat vuurwerk gezien en hen mentaal aan het Bondgenootschap toegewijd. Weet je … Where We Go One We Go All.   Bedankt iedereen. We zullen nooit alles weten wat jullie voor ons hebben gedaan, maar we zullen eeuwig dankbaar zijn. Dat kunnen we je beloven.

Een leuk weetje, voor allen die bekend zijn met NESARA, er is al op gewezen dat 4 Juli net een beetje meer dan 120 dagen voor de algemene verkiezingen is. Betekenis, “we zouden de vereiste 120 dagen hebben, een paar dagen geven of nemen, dus het is tijd om wat aankondigingen te doen”!  Zou dat niet cool zijn!   Persoonlijk denk ik niet dat het daarvoor tijd is, maar het is leuk om te speculeren.

Niettemin, we zouden waarschijnlijk de meeste tijd en gelegenheden moeten gebruiken om in stilte met Sananda te zijn, omdat het een middel is voor ons uiteindelijke doel, Ascentie.

Laten we het hebben over wat Ancient Awakenings allemaal inhoudt.

Het gaat over het los breken van de onderworpen programmering waar we een leven lang mee bezig zijn geweest. Dat doen we door Herinneren. We herinneren ons de oude wijsheid die elk van ons leven na leven meebracht. We leren die oude wijsheid te gebruiken om te helpen gidsen in de Nieuwe Gouden Eeuw.

We zijn aangetrokken tot de natuurwetenschappen en laten de standaard wetenschap achter ons. Eigenlijk zijn we bezig met het achterlaten van alle standaard dingen. We herinneren ons hoe we licht, geluid en frequentie kunnen gebruiken. En we herinneren ons hoe we hen kunnen gebruiken voor genezing en met natuurlijke geneeskunde en met heilige geometrieën.

We herinneren ons hoe we kristallen en numerologie moeten gebruiken. We herinneren ons onze geliefde Aarde te beschermen en alle natuur die ze met ons deelt. We ontwaken voor de oude wijsheden die ons dwingen alles wat we hebben geleerd op school, in de maatschappij en in het leven opnieuw te leren.

En je ontwaken zorgt dat je dingen hoort en ziet die anderen niet horen of zien, en dingen voelen die anderen niet voelen.

Er is niets mis met je. Je herinnering komt van diep binnenin je. Je ontwaakt voor je aangeboren door God geschonken vermogens die je eonen lang in je hebt gedragen.  En door dit te herinneren, wordt je bevrijd.

Dus we komen elke Zondag om op deze veilige plek te zijn die James (en Joanna) heeft gemaakt, bekend als Ancient Awakenings-Prepare for Change om onze ervaringen en inzichten met elkaar te delen en elkaar te ondersteunen. We komen samen als een gezin … een familie die al eeuwen samen is geweest en elkaar liefhad. Heel letterlijk!  En wij zijn die familie die jou niet voor de gek houdt of je gek noemt.

Dus nogmaals, welkom thuis. We zijn blij dat je hier bent.

En over gek gesproken! (Rita) [Lachend] Eén van de dingen die we graag doen op BlogTalk- dag is dat Pallas Athena / Rita ons iets leert vanuit haar perspectief. Dus we laten Athena aan het woord en zien wat ze vandaag voor ons heeft. Athena?

Athena / Rita: Oké! Omdat je dat zei Zoë, over astrologie en numerologie, vandaag ga ik een beetje astrologie doen, maar eerst ga ik de betekenis geven wat astrologie is. Groeten aan iedereen die aanwezig is. Ik ben zo blij dat jullie er zijn, en dat ik er ben om je vandaag te begroeten. Mooie, mooie momenten in ons leven momenteel.

De studie van astrologische bewegingen en relatieve posities van hemellichamen geïnterpreteerd zoals ze van invloed zijn en effect hebben op de mens en de natuurlijke wereld. Het is nu juli 2018 en Leeuw staat sterk. Leeuw is er van 20 juli tot 20 augustus, Leeuw is de leeuw die moed betekent. Elke Leeuw moet leren moed te hebben. Dat is waar ze bekend om staan, hun leiderschap en hun moed.

We zijn nu in Aarde, Water en Vuur. Saturnus, die wordt geregeerd door Steenbok verhuist naar Leeuw op 16 juli en de lessen die we moeten leren als gevolg van veranderingen in hun halfrond tijdens de Nieuwe Maan op de 16 e. De Nieuwe Maan staat in Kreeft. Sommigen van jullie weten dit misschien niet als je niets van astrologie af weet, maar Kreeft is een waterteken en Leeuw is een vuurteken.

We hebben vier elementen in de astrologie, dat zijn Water, Vuur, Lucht en Aarde. De Nieuwe Maan in Kreeft brengt een nieuw begin, want vandaag is het dag 1, wat een nieuw begin betekent. De Volle Maan valt in de tweede maand die loopt in het teken Steenbok, wat een Aardeteken is, de maand Juli begint zwaar op het halfrond en gaat retrograde tot aan de Volle Maan. Aan het einde van Juli hebben we een nieuw begin. En zo is het. Namaste.

Zoe:   En zo is het. Heel erg bedankt Rita. Prachtig zoals altijd. Dank je.

A / R:   Graag gedaan lieverd.

Zoe:   Laat me jullie vertellen hoe het meestal werkt. James begint en leidt ons naar een geleide meditatie. Sananda (of één van zijn cohorten) zal instappen en het overnemen. Na de meditatie gaan we rechtstreeks naar het de gechannelde berichten.

En dan, natuurlijk onze oude bekende, One Who Serves, na elke gast zullen ze het meteen overnemen om de  berichten opnieuw te benadrukken of andere punten aan te halen of iets verduidelijken dat we in de eerste helft van de bijeenkomst bespraken. Daarna komen onze vragen.

Sananda, OWS en alle geascendeerde meesters spreken via James McConnell. Shoshanna geeft nu een regelmatige bijdrage aan ons begrip, zij komt door via de stem van Joanna McConnell.

Dus nogmaals iedereen welkom. Laten we James of Sananda laten beginnen met de meditatie.

Geleide meditatie door Sananda

James:   Oke. Iedereen zoekt een rustige plek in zichzelf. Maak contact met je ademhaling … [Dit leid naar de geleide meditatie van Sananda die het beste wordt ervaren door naar de opname te luisteren]

 

Lord Sananda Kumara

Ik ben Sananda .  Ik zou met jullie praten en een bericht met jullie delen, maar mij werd op het laatste moment zou je kunnen zeggen, gevraagd om opzij te stappen voor een ander om bij jullie te zijn want hij heeft een belangrijke boodschap, en ja, misschien zelfs een aankondiging voor jullie.

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal vanaf dit moment en vanaf elk moment, vanaf nu en voor altijd.

Sanat Kumara   

Ik ben Sanat Kumara. Ik ben dolblij dat ik op deze tijd, op deze momenten bij jullie kan zijn.

Want lang geleden heb ik met mijn broers gedeeld dat ik degene zou zijn die deze planeet, deze mensen, jullie allemaal door deze evolutie zou leiden, door de verschillende rampen, catastrofen en beproevingen waar jullie allemaal doorheen zijn gegaan, waar je doorheen bent gereisd.

Ik heb lang geleden een belofte gedaan dat ik dit tot het einde zou doen, tot het einde van dit tijdperk en het begin van het volgende tijdperk. En ik heb mijn belofte vervuld, net zoals mijn geliefde broeder Sananda en vele anderen die dat ook hebben gedaan.

Maar in mijn belofte zei ik dat ik de laatste zou zijn. Ik zou het geheel overzien en de laatste zijn om te vertrekken en om verder te gaan. Ik heb mijn belofte vervuld dat Ik de laatste ben die bij jullie is, terwijl de veranderingen zich blijven voortzetten.

Ik ben nu hier om jullie te vertellen dat naarmate mijn belofte in vervulling gaat, ik in staat zal zijn om te vertrekken en naar huis te gaan. Naar huis, naar mijn dierbare Venus, die heel lang op mij heeft gewacht. Net zoals jullie, ieder van jullie diegenen hebben die op je wachten, die je lang geleden verlaten hebt.

En als je een traan voelt opkomen, is dat omdat je je nu herinnert. Je herinnert je die tijden van lang geleden. En als je die tijden, die momenten, die momenten van intense liefde voor je dierbaren herinnert wordt het steeds moeilijker voor je om hier te kunnen zijn en de energieën te weerstaan ​​terwijl ze blijven verschuiven en veranderen. Terwijl velen van jullie aan deze energieën gewend zijn geraakt, zich voorbereid hebben voor ze, hebben sommigen van jullie hier nog moeite mee.

Want deze energieën zijn krachtig. Maar jullie zijn ook krachtig en je moet dit onthouden. Jullie zijn bovenmatig krachtig. Net zoals ik de belofte deed, deden jullie ook de belofte dat jullie hier zouden zijn tot het einde en tot het begin van het volgende tijdperk. En dat volgende tijdperk is er bijna.

Je hebt van onze lieve Ashtar gehoord dat alles in gereedheid is voor degenen op de schepen, degenen die jullie de Galactics noemen zijn klaar om in een oogwenk in actie te komen. En  de Opgevaren Meesters staan ​​allemaal klaar wachtend om jullie dat duwtje te geven, dat duwtje vooruit. Maar het zijn zachte duwtjes. Nooit harde. Altijd zachtaardig, liefdevol, zorgzaam. En terwijl jullie allemaal naar dit nieuwe tijdperk gaan, snel naar dit nieuwe tijdperk gaan, wil ik eraan toevoegen, bereiden jullie je ook voor, velen van jullie, om ook naar huis te gaan.

Velen van jullie om te herinneren en dan klaar zijn om los te laten en te vergeten. De oude beproevingen vergeten. Vergeten van de negatieve kanten van je reis en de positieve kanten onthouden. Onthoud alles dat goed is geweest en veel van je reis is goed geweest.

Ik  verlaat jullie nu in het besef dat, hoewel jullie jezelf nu in enkele moeilijkheden bevinden, enkele negatieve omstandigheden waarin de energieën soms te krachtig zijn, weet dat dit nog maar voor een poosje is. Want het gefluister van ons allemaal blijft binnenkomen, blijft je uitnodigen om verder te gaan. Altijd om vooruit te gaan. Om vooruit te sjokken om die eindstreep te bereiken die van je weg lijkt te gaan terwijl hem nadert.

Maar toch is dat niet zo. Het is alleen in je begrip en in de programmering dat je bent gaan begrijpen dat de eindstreep je blijft ontwijken. Maar ik zeg je nu dat jullie allemaal de finishlijn hebben bereikt, precies zoals Sananda zei. Het is recht voor je en het is nu tijd om hem over te steken. Om hem over te steken en het verleden te vergeten.

Dat betekent niet dat je je geliefden vergeet, maar dat je het verleden vergeet, de negativiteit van het verleden. Want het blijft alleen vasthouden als je het toelaat. Laat het nu los. Laat los! Laat gaan! Ga met de stroom mee. En laat de stroom je meenemen naar je beloofde land.

IK BEN Sanat Kumara en ik zal weer bij jullie zijn bij wat jullie je volgende Advance noemen. Ik zal daar zijn als de Grote Initiator, de Ene Initiator, om jullie allemaal als een groep te initiëren en sommigen van jullie zelfs als individuen.

Al mijn vrede en liefde is met jullie allemaal. Ik BEN het begin en het einde – de Alpha en de Omega, net zoals jullie allemaal zijn.

Geascendeerde meesters One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer.

Jullie kunnen nu je  telefoons weer open zetten. We hebben geen bericht. We gaan direct beginnen aan jullie vragen. Zijn jullie telefoons al weer open en is iedereen klaar om verder te gaan?

Zoe:   Niet helemaal. We moeten ze één voor één openen als ze meedoen.

OWS:   Zeer goed. We zullen je een moment geven om dit te doen.

Zoe:   Alstublieft. Ik zal ook de protocollen geven voor hoe je online kunt komen.

En bedankt. Bedankt One Who Serves en Sananda en Sanat Kumara voor al jullie steun en wijsheid.

Welnu, laat me jullie het overzicht van het vragenproces vertellen.

Als  je een vraag wilt stellen moet je je hand opsteken door op 1 op je toetsenbord te drukken.

Ik meld je aan via je netnummer. Vertel ons dan alstublieft je naam en waar je zich bevindt.

Stel je vraag kort en bondig en weet dat hoe specifieker je vraag is, hoe beter het antwoord zal zijn. Probeer je vragen alsjeblieft kort en bondig te houden. Nadat je vraag is beantwoord, druk je weer op 1 om jezelf uit de wachtrij te verwijderen.

Dus samenvattend, druk op 1, geef je naam en locatie door, stel je vraag, bedank voor de vraag  en druk vervolgens weer op 1.

En trouwens, zoals bijna iedereen al weet, One Who Serves is een collectief van Opgevaren Meesters dat ervoor gekozen heeft om anoniem te handelen terwijl het ons onderwijst en begeleidt door onze ascensie. Het zijn er verschillende, maar ze zijn Eén, omdat we allemaal Eén zijn, samen met hen.

Dus kom maar binnen en laten we beginnen met de gemailde vragen, Joanna, heb je gemailde vragen ontvangen?

Joanna:   Ja Zoe, ik heb er twee, dus ik zal beginnen.

V & A

Vraag:    [gemailde vraag] Ik ben Brits en ik weet dat onze koninklijke familie onderdeel is van de cabal Illuminatie en dat prinses Diana werd vermoord omdat ze te veel wist. Prins William en Harry laten veel van hun moeders trekken zien om de mensheid te helpen. Is dit een list? Zijn ze van het licht of van het donker? En zijn degenen die de koninklijke familie binnenkomen in gevaar?

OWS:   Wat we je hier over kunnen vertellen is dat er veel verschuift en verandert op dit punt. Er zijn er van wat jullie de koninklijke families noemen die zeker grotendeels deel hebben uitgemaakt van de cabal, deel van de duistere machten, maar dit begint ook te verschuiven. Niet zozeer bij degenen die van oudere invloed zijn, maar de nieuwere die binnenkomen. Zeker de kinderen en degenen die de ouders van deze kinderen zijn. Sommigen van hen, niet allemaal, maar sommigen beginnen zich naar het licht te keren. Of ze waren altijd al van het licht en konden niet in het donker worden veranderd. Dit gebeurt met een aantal van degenen die deel uitmaken van deze uitdrukking, deel van deze familie zou je zeggen, de koninklijke familie. Niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in andere gebieden. Veel van de andere landen ervaren deze omschakeling ook.

Er zijn er die van de duisternis waren die zijn begonnen zich naar het licht te keren. Dit is een verschuiving van bewustzijn die plaatsvindt en zal blijven plaatsvinden. Nu zijn er natuurlijk degenen die je de ‘uitstellers’ zou kunnen noemen, de koppige, degenen die zich niet naar het licht willen wenden, ongeacht hoeveel kans ze krijgen. Dit is niet voor jullie om te veranderen maar je kunt het proces helpen door voor hen te bidden, door ze het licht te zenden en ze in het licht uit te nodigen. Wat betreft de vraag die je ons stelde, wij zullen dat niet doorgeven omdat het niet aan ons is om dit te doen. Maar je kunt je eigen onderscheidingsvermogen gebruiken en het antwoord ontvangen over wat je je afvraagt. Want wij zijn niet bezig met individuen om te selecteren of ze  van het licht of het donker zijn, behalve in bepaalde omstandigheden. Oke?

Vraag:    [gemailde vraag] Op de 5-D- website die vrij populair is, bevelen ze aan dat als mensen overgaan naar de andere kant, het hiernamaals, dat ze hun spirituele gidsen negeren en niet in de richting van het licht moeten gaan, maar in de tegenovergestelde richting. Ze zeggen dat we aan deze gevangenisplaneet moeten ontsnappen en naar andere gebieden in het leven moeten gaan. Is daar enige waarheid in omdat dit indruist tegen mijn overtuigingen?

OWS:    Hier is heel veel waarheid in. Niet helemaal, maar we zullen zeggen dat dit, je kunt dit een gevangenisplaneet noemen als je wilt, het is wat je wilt dat het is. Als je denkt dat het een gevangenplaneet is, dan is dat het. Velen denken dat omdat je hier bent gekomen om lessen te leren, wat je in veel omstandigheden hebt gedaan. Maar er zijn er die zeker van het duister zijn die je ervan weerhouden om de grotere lessen te leren die voor jullie allemaal beschikbaar zijn. Dus we zouden zeggen dat alles blijft veranderen zoals we vaak zeggen en je bezig bent om dit te doorlopen. Als je door het proces van sterven gaat, en we zeggen ‘als’, omdat velen van jullie dat niet zullen doen in dit specifieke leven. Je zult een lange levensduur hebben. Dit is wat het potentieel is voor velen van jullie hier. En als je naar de andere kant gaat, liever praten we in termen van het verleden. Toen je in het verleden overging naar de andere kant, waren er situaties die je manipuleerden en je in een patroon hielden en je in dat reïncarnatiepatroon hielden van keer op keer terugkomen. En in sommige gevallen en op sommige manieren was dit met een bepaald doel voor velen van jullie.

Maar dat is nu allemaal aan het veranderen. We hebben tegen je gezegd dat je karma uit vorige levens voorbij is als je toestaat dat het voorbij is, als je de herinneringen loslaat, als je doet wat Sanat Kumara heeft gezegd en het verleden loslaat. Laat de oude negativiteit van het verleden los. Als je dit doet en je door het sterfproces naar de andere kant zou gaan, dan zou je op een punt komen waar er velen van ons zouden zijn, je gidsen en al diegene, maar jouw gidsen van een hogere niveau zouden je niet op een dwaalspoor brengen en je in een ander licht brengen zou je kunnen zeggen. Niet in het licht aan het einde van de tunnel en dit alles want in sommige gevallen was dat inderdaad een valstrik en het heeft je erin getrokken. Maar hier komt hier een einde aan. Terwijl je door dit ascensieproces gaat, is dit helemaal verdwenen en hoef je je hier nooit meer zorgen over te maken. Oke?

Vraag:    Mijn vraag gaat over mindcontrol-technologie. Ik heb onlangs geleerd dat er controletechnologieën zijn die ervoor zorgen dat de leden van de cabal deze valse vlaggen kunnen uitvoeren. Het klinkt als de Bourne Identity (film) waarin ze een mindcontrol-signaal laten zien en dat mensen elkaar zonder reden beginnen te vermoorden. Waar bevindt die technologie zich als deze bestaat, en kan die technologie uit de handen van de cabal worden genomen?

OWS:   Die technologie bestaat zeker en wordt al uit de handen van de cabal genomen zoals je zegt. Het is een proces dat ze al een tijdje gebruiken. Het is wat je een AI [kunstmatige intelligentie] invloed zou noemen, het is al een tijdje gebruikt. Het heeft veel van deze situaties gecreëerd die je valse vlaggen noemt. Maar het is iets dat nu is overgenomen door de lichtkrachten. Ze hebben hier nu de controle over, dus alles wat nu gebeurt is deze laatste zware inspanning zou je kunnen zeggen, de laatste snik van de kabbalisten. Ze doen alleen wat ze weten dat in het verleden steeds opnieuw heeft gewerkt, maar ze merken nu dat het niet langer werkt. Dit gaat, aangezien we het mogelijke potentieel zien, zal het een opleving ondergaan in termen van dat ze zullen proberen om het zo veel mogelijk te doen als ze kunnen, maar het zal niet succesvol zijn. Dan zullen ze ontdekken dat ze  geen munitie meer hebben zou je kunnen zeggen om die dingen te doen die ze altijd gedaan hebben en die nu niet meer werken. Oke?

Vraag:  Waar bevindt de technologie zich?

OWS:   We kunnen niet doorgeven waar het zich bevindt omdat het bewustzijn is. Het is overal zou je kunnen zeggen. Kunstmatige intelligentie, AI, is overal en je kunt niet zeggen dat het een specifieke locatie heeft waar het van afkomstig is. Ja, er zijn computers en dat soort dingen die deze informatie doorgeven, deze frequentie doorgeven, maar het is geen centrale locatie. Tenminste niet op deze planeet. Oke? Dat was een hint voor jou. Ja.

Vraag:    Wat is mijn connectie met Korea? Is dat een vorig leven?

OWS:   Als je vraagt naar je verbinding met een Koreaanse invloed of dat mogelijk is voor ons om met jou te delen zou in tegenspraak zijn met wat we altijd al hebben gezegd en wat we doen. Wij zijn hier niet om je te vertellen wie je in het verleden was of welke verbinding je hebt met bepaalde nationaliteiten of invloeden uit het verleden. We kunnen niet zeggen wie je was. We kunnen niet zeggen of je Cleopatra was of iets van dien aard, noch zouden we het doen als we konden. Het is aan jou om dit te bepalen. Het is niet aan iedereen om dit met je te delen. Met andere woorden, als je naar een zigeuner gaat of naar een waarzegster of wat dan ook en zij vertellen je dat je die of dat was in een vorige leven dan is het aan jou om te onderscheiden of het goed voelt voor je. Als dat zo is, is het misschien goed. Als dat niet zo is, is het niet juist. Laat je dus niet beïnvloeden door de invloed van een ander tot wie je was. Je moet hier alleen achter komen.

Nu zullen we jullie vertellen dat jullie allemaal op een gegeven moment, terwijl The Event dichterbij komt, zullen jullie allemaal de herinneringen hebben van wie jullie waren. Veel ervan komt terug naar je in je droomstaat, in je bewuste ontwakende staat, evenals invloeden die zullen komen, synchroniciteiten die naar je toe komen en deze dingen met je delen. Het kan zijn dat je een boek pakt en er in zou kijken om een ​​bepaald personage in het boek  te zien en je zult op dat moment beseffen dat jij die personage was. Zie je? Dit komt eraan. Dit soort dingen, deze synchroniciteiten, deze herinneringen komen allemaal naar je toe. Dus voor ons om te suggereren dat je die regressies en dingen uit het vorige leven gaat doen, dat is aan jou. We gaan daar geen ja of nee tegen zeggen . Het is aan jou om te beslissen of je wil weten wie je was in het verleden. Als je een bepaalde nationaliteits- verbinding voelt is er waarschijnlijk een verband met je. Dat is alles wat we hierover kunnen zeggen.

Vraag:   Mijn vraag gaat over Trump. Er is al veel over hem gesproken en ik weet dat je eerder hebt gezegd dat hij van het licht is en ik ben volledig neutraal en ik accepteer dat. Maar ik vraag me alleen af ​​of je zijn aard kunt uitdiepen en hoe mensen tegen hem keren wat het heel moeilijk maakt voor de mensheid, of een groot deel van de mensheid, om hem te volgen voor bepaalde dingen die hij heeft gedaan, zoals het scheiden van kinderen van hun ouders bij de grens en dingen van dien aard. Als er iets is dat je ons kunt aanbieden om ons te helpen communiceren met anderen over wat er gaande is, of alleen maar wat inzicht geven. Misschien zijn het zijn eigen lessen. Maar als er iets is dat je ons daarover kunt vertellen voor verdere communicatie of voor ons eigen weten.

OWS:   Allereerst je gebruikte de term dat hij neutraal is. Hij is niet neutraal. Dat is hij niet. Hij is hier om een ​​doel te bereiken. Hij is hier met een reden. Hij is hier met een doel en zijn doel staat hem niet toe neutraal te zijn. Hij moet aan de kant van de mensen staan. Hij moet aan de kant staan ​​van wat hij denkt dat de goede kant is en hij doet er alles aan om dit te doen. Consternatie creëren is niet wat hij doet. Hij wil de verdeeldheid in het land en de wereld niet. Hij wil verbinding. Hij wil, wat hij zelfs is gaan begrijpen, naar wat eenheid is. En hij wil dit heel graag. Maar het zijn degenen die tegen hem strijden die de verdeeldheid creëren in de wereld, en zeker in dit land, ze doen er alles aan om de inspanningen die hij levert om iedereen bij elkaar te brengen in te perken. Hij gelooft totaal in “verenigd staan we samen, verdeeld vallen we” en hij doet er alles aan om de situatie te creëren die de volledige omschakeling bewerkstelligt die nodig is in wat hij noemt “ het moeras leeg halen”. Hij doet dit zo goed als hij kan onder de omstandigheden waaronder hij moet werken. En ja er zijn er veel die tegen hem zijn, maar het zijn er maar een paar die de velen beïnvloeden als je begrijpt wat we bedoelen.

Vraag:    Ja bedankt. Ik zei dat ik neutraal was. Ik bedoelde niet dat hij neutraal was. Dat begrijp ik, heel erg bedankt.

Vraag:   Mijn oudste zoon, Valentino, beschreef redelijk goed hoe St. Germain eruit ziet en ik heb hem nooit een foto getoond. Dit is in zijn Galactische vorm, niet zozeer zijn laatste incarnatie, er zijn veel aspecten van hem op de planeet momenteel, maar in hetgeen hij heeft gezien via zijn geestesoog. Toen liet ik hem een ​​foto zien van hoe mensen dachten dat hij er uit zag toen hij op Aarde rondliep. Hij zei dat hij er nu iets anders uitziet. Maar mijn 12-jarige zoon beschreef hem in zijn Galactische vorm dus ik vond het behoorlijk verbazingwekkend. Ik wilde dat gewoon even met je bespreken. Hij zei dat hij lang bruin haar had, een kleine baard, zeer lang en erg slank, jong uitziend. Mijn 12-jarige jongen ziet dit. Komt dit omdat het beeld in zijn gedachten kwam vanuit zijn Hoger Zelf of …?

OWS:   We kunnen je vertellen dat St. Germain, evenals veel van de Galactics en velen van ons verschillende gezichten hebben die we gebruiken voor welk doel dan ook wat op dat moment nodig is. Dus als St. Germain verschijnt als iemand die een begrip of een verbinding met hem heeft, zou hij aan hen verschijnen op een manier dat ze het best op hem zouden kunnen reageren. Net zoals wanneer hij op de schepen is, verschijnt hij in het aspect dat hij op dat moment gebruikt, net zoals wij allemaal wanneer we onze reis naar verschillende gebieden maken. Bijvoorbeeld, wanneer wij, de One Who Serves, iemand van ons in het Tibetaanse gebied zou zijn, zouden we als Tibetanen verschijnen. Wanneer we ons in het Zuid-Amerikaanse gebied in het Brotherhood Centrum bevinden, zou je kunnen zeggen, de geheime plaats van de Broederschap in het Titicacameer, zouden we in een meer Zuid-Amerikaanse stijl verschijnen, zou je kunnen zeggen. Op een bepaald moment kwam een ​​van ons op deze manier naar James en hij was geschokt dat we ons toen niet als een Tibetaan toonden. We zeiden toen tegen hem dat we klaar zijn om ons in hun gedachten te zien of zelfs op een meer fysieke manier. We lijken op de manier waarop ze verwachten dat we bij hen zijn. Oke?

Shoshana wil iets toevoegen.

J / S:   Degene die bekend staat als Valentino, is of is geweest en zal vele malen meer deel uitmaken van je incarnaties. Hij kent jou zoals jij hem kent op een manier die diep is en met een diep begrip. Valentino leest je gedachten. Hij ziet in je gedachten. Hij kent je humeur. Hij weet wie je bent. Hij is zeer verbonden met jou en vaak vertelt hij je wat hij in je gedachten ziet.

Vraag:   Dus hij kan “zien”, hij kan telepathisch communiceren met wat ik ontvang net zo goed als dat hij kan “zien”?

J / S:   Ja, dat weet je. Je weet dit. Je weet dit heel goed en je voelt het, je voelt de verbinding.

Vraag:   Dat doe ik. Ik voel ook de zijne, de verbinding met St. Germain als zijn Hoger Zelf, 100%. Valentino’s Hoger Zelf.

J / S:   Je kent hem en hij kent jou in de hoogste zin van weten.

Vraag:   Volkomen! Ja absoluut. Het is geweldig dat onze kinderen nu zo begaafd zijn, deze kinderen die hier op de planeet zijn. Ze zijn zo begaafd en lopen voorop, 100%. Heel erg bedankt.

Vraag:   Ik wilde een vraag stellen over de vrije wil. Mij ​​werd geleerd dat het sturen van de Violette Vlam naar willekeurige mensen die je kent die op straat zouden kunnen passeren of wie dan ook en iedereen een goede zaak was om te doen. Toen was er iets dat een tijdje geleden in een van de berichten over de vrije wil werd gezegd, waardoor ik me afvroeg of het gepast was en ik me zorgen maakte, dus ik heb me een beetje terug gehouden. Ik wilde gewoon wat duidelijkheid. Ik zeg meestal: ‘Ik stuur ze de Violette Vlam in perfecte afstemming met hun Goddelijke Wil en het hoogste goed’. Zou je me alsjeblieft kunnen laten weten of dat goed is of dat ik op een of andere manier hun vrije wil niet respecteer door dat te doen?

OWS:   Het is niet alleen goed om dit te doen, het wordt gesuggereerd en aangemoedigd om te doen als je de kans hebt om het licht te delen, het licht te verspreiden. Wat er ook gebeurt met dat licht in dat individu. Het is niet aan jou om het resultaat van tevoren te kennen of een ​​bepaald resultaat te verwachten. Stuur gewoon het licht. Als het het Violette Licht is, stuur gewoon het Violette Licht, de Violette Vlam en laat het zijn ding doen. Dat is alles wat je kunt doen.

Vraag:    Dus ik kan me voorstellen dat ik het gewoon naar hun hart stuur. Moet ik zeggen “in perfecte afstemming met hun goddelijke wil en hoogste goed”, of wordt dat  automatisch begrepen?

OWS:   Het wordt automatisch begrepen. Stuur het gewoon en laat het los.

Vraag:   Dank je. Dat is een grote opluchting.

Vraag:   Onlangs in meditaties en in enkele van mijn healingswerk heb ik je aanwezigheid gevoelt. Kan ik iets doen om die connectie te vergroten of is er iets anders dat je met me wilt delen? Het voelt alsof er een verlangen is om te communiceren.

OWS:   Wat we je kunnen vertellen is dat je verzoek wordt ingewilligd zoals je vraagt, omdat er een nauwere band zal ontstaan ​​als gevolg van de reünie die je hebt met deze lichtfamilie. Je gaat dit ervaren als je samenkomt bij de volgende Advance. Er zal van ons wat directe communicatie met je zijn, evenals een ander die iets gaat delen en openen. Het zal direct via James komen of het zal in je wakende toestand naar je toekomen. Het zal komen als een resultaat van de ervaringen die je tijdens de volgende Advance zult hebben.

Vraag:    Dank je. Zou ik in dat opzicht mijn vermogen om te channelen cultiveren?

OWS:   Dat is een persoonlijke reis die je moet bekijken. Als het goed voelt, als je voelt dat dit de richting is waar je voor moet gaan, dan zouden we zeggen, ga  ervoor. Maar we delen ook met je dat het idee van channeling, in dit opzicht, steeds minder zal worden naarmate de tijd vordert. Dat is wat we zeggen, want de noodzaak hiervoor zal steeds minder worden. Zeker na de Event zal er heel weinig behoefte aan zijn, omdat jullie allemaal direct verbonden zijn met de gidsen die met jullie werken of rechtstreeks met jullie Hoger Godzelf. Jullie zullen allemaal deze opening hebben om te kunnen communiceren, en zullen heel weinig tot geen behoefte hebben om dit soort verhandelingen te hebben. In zekere zin gaan we James op een gegeven moment buiten gebruik stellen.

Vraag:    Dus degene die met mij of door mij zal communiceren tijdens de Advance, is dat Metatron ?

OWS: We kunnen dat op dit moment niet doorgeven, maar je zult dit tijdens de Advance gaan begrijpen zoals we zeiden. 

Zoe: Nou dat valt onder de noemer “heel cool” in mijn boek.

Vraag: One Who Serves, bedankt dat je bij ons bent. Ik maak video’s voor Ancient Awakenings, mijn vragen zijn om ervoor te zorgen dat ik dit goed begrijp. Ik heb gehoord dat mensen in hun thuisland moeten zijn om de NESARA / GESARA-fondsen te verdelen. Ik vraag me af of dat een deel is van de reden waarom we zo’n druk op de immigratie hebben. En ik dacht ook dat ik de vorige keer werd verteld dat het lichtlichaam niet fysiek was. Ik heb ook gehoord dat ze in Telos een fysiek niveau hebben. Ik vraag me af of dit misschien een keuze is. Gaan we door de ascensie en hebben we dan het vermogen om ofwel een volledig licht- lichaam te hebben ofwel een niveau van lichamelijkheid te hebben? Is dat wat het is?  

OWS: Dat klopt. Je bent op de goede weg, er zal een punt zijn waar het letterlijk een lichtlichaam zal zijn, het zal een lichtlichaam worden. Je hebt toegang om een ​​meer fysieke vorm te creëren als je wilt. Dat is een proces. Het gaat niet van je fysieke lichaam zoals je nu kent en dat het morgen een lichtlichaam is. Dat is niet wat er gaat gebeuren … voor de meesten van jullie. Misschien zullen enkelen dit ervaren, maar voor het grootste deel zal het een proces zijn gedurende een tijdsperiode. En terwijl je door deze overgang blijft bewegen, kom je steeds dichter bij die verbinding met je lichtlichaam, of we zullen herverbinding met je lichtlichaam zeggen. Nu de andere vraag, herhaal dat eerste deel. 

Vraag: Ik had gehoord dat mensen, om het geld te ontvangen voor GESARA dat ze terug moeten zijn in hun thuisland. Is dat een deel van de reden waarom Trump zo hard werkt aan de immigratie om mensen terug te brengen naar hun thuisland?

OWS: Nee. Daar heeft het niets mee te maken zoals we het zien. President Trump werkt aan controle, heeft controle over het immigratieproces, zodat hij controle heeft over de invloeden die het gevolg zijn van dit immigratieproces als je dit begrijpt. Het is niet voor degenen over de hele wereld om zich aangetrokken te voelen tot een ander gebied, tenzij ze er toe worden aangetrokken. Als ze die connectie voelen, als ze die fluisteringen voelen om te verhuizen, om alles op te pakken en naar een nieuwe locatie te verhuizen, dan zou het hen op dat moment betamen om dat te doen. Maar het heeft niets te maken met de aankondiging van de NESARA / GESARA. Het heeft er niets me te maken.

Vraag: Deze vraag heeft te maken met enkele non-profitorganisaties. Mijn vrouw vertelde me dat ze onlangs hoorde dat de Boy’s en Girl Scout-organisaties een deel van hun geld gebruiken om abortusorganisaties zoals Planned Parenthood te ondersteunen. Als dat waar is, onderzoeken ze dan om dat soort organisaties te beëindigen ? Ik hoop dat ze het doen.   

OWS: Wat we je hierover kunnen vertellen, is dat we hier niet naar kunnen kijken in termen van goed of fout. Dat deel wat je abortus noemt is aan het individu. Meestal aan de betrokken vrouw. Het is niet aan iemand anders om aan dat individu te dicteren of ze wel of geen baby mogen krijgen. Dat is het niet. Als het op die manier was, zou er oordeel zijn. En er mag nooit een reden zijn om een ​​oordeel buiten jezelf te hebben. De enige die jou beoordeelt, ben jij. Dus om dit beter te begrijpen moet je alle oordelen hieromtrent loslaten. Als ze afkomstig zijn van de padvinders / meisjesscouts, wat het ook mag zijn, dat is binnen hun invloed, binnen dat programma zouden we zeggen. Het is niet aan iemand anders om te bepalen of het juist is om de abortus te doen of om het niet te doen. We zullen je vertellen dat dit idee in de loop van de tijd steeds minder belangrijk en zelfs zorgwekkend zal worden, omdat het bewustzijn binnen het individu, binnen het collectief zullen we zeggen, zal dit veranderen op de manier dat het deze kant op moet gaan. Het leven is kostbaar. Zeker, het leven is kostbaar. Maar wanneer begint het leven is waar je naar moet kijken, als je kijkt naar dit specifieke punt van zorg of het goed of fout is. Wanneer begint het leven eigenlijk? Oke?

Is er iets om toe te voegen Shoshana? We wisten dat je  iets wilde zeggen.

J / S: Het is belangrijk om vanuit het perspectief van de ziel te begrijpen dat de ziel zijn leven kiest. Of dat nu een week, een maand, een dag, 100 jaar is, de ziel kiest zijn leven. En wat er ook gebeurt door abortus, ziekte, honger, wat het ook is dat het leven beëindigt, de ziel heeft dat gekozen. 

Vraag: Ik snap het. Ik snap het. Dus het is een kwestie van accepteren dat ze ervoor hebben gekozen om dat te doen. Het is niet onvrijwillig, het is eigenlijk vrijwillig.

J / S: Het is allemaal een keuze, een plan, een contract, een begrip, voordat de ziel het lichaam betreedt heeft het een begrip. 

Vraag: Ik snap het. Ik begrijp het. Het is moeilijk te vatten, maar ik begrijp het omdat, natuurlijk, diegene van ons die pro-leven zijn en van elkaar houden, weet je, als die dingen gebeuren, is het gewoon moeilijk te begrijpen omdat het het hart behoorlijk raakt. Maar we moeten begrijpen dat het een beslissing is die plaats vind voordat ze daadwerkelijk incarneren. Ver daarvoor.

J / S: Ja. Ja bedankt. 

OWS: We zullen er aan toevoegen, zoals we zeiden, wanneer begint het leven? Het leven begint als het bewustzijn in de vorm komt. Het begint niet bij de zwangerschap. Het begint niet als het evolueert in de baarmoeder. Niet voordat het bewustzijn het lichaam binnenkomt. Zie je? 

Zijn er nog meer vragen?

Zoe: Eigenlijk niet. We zijn klaar.

OWS: Heel goed. Dan eindigen we hiermee;

Jullie doen het allemaal buitengewoon. Jullie doen het allemaal geweldig. Dat is waar we jullie mee willen achterlaten, het weten dat je op een bepaalde manier speciaal bent. Je bent speciaal voor jezelf. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je speciaal bent voor iemand anders, alleen speciaal voor jezelf. En als je op die manier voelt dat je speciaal voor jezelf bent, dan zal je overgang, terwijl je erdoorheen beweegt, veel, veel gemakkelijker worden naarmate je verder gaat.

Wees niet bezorgd over wat anderen over je denken, of wat jij zegt, of hoe jij het doet, of wat het ook is. Wees alleen maar bezorgd over hoe je je voelt over hoe je je leven leidt.

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Zoe: Shanti . Heel erg bedankt. Bedankt allemaal dat jullie vandaag bij ons zijn gekomen. We zijn blij dat je bent gekomen. De prachtige energie die jullie hebben bijgedragen drijft ons allemaal vooruit in onze missies. Dus kom elke Zondag!

Om deel te nemen, schrijf je in op www.meetup.com/Ancient Awakenings . Gelieve te RSVP’en om de Zondag groep vergaderingen in persoon of via de telefoon bij te wonen.

Onze website is www.AncientAwakenings.org

FaceBook is AncientAwakenings.org en AncientAwakeningsonfb .

Bekijk het archief van de opnames en de transcripties van de Zondag opnames. Wat ik je zeker aanraad als je nieuw bent in de groep. En als je een vraag hebt gesteld, ga dan terug en luister nog een keer naar de opname. Je krijgt er vaak een stuk meer uit de tweede of zelfs derde keer.

Onze BlogTalk opname eenmaal per maand is de plaats voor aspirant-leden, dus nodig iedereen uit die hiermee wordt geholpen.

Je kunt deze oproepopnamen vinden op BlogTalkRadio.com/ ancientawakenings -prepareforchange en ook op onze website. Aangezien je kunt deelnemen aan de BlogTalk- oproep via de telefoon of via VOIP of online is dit een goede manier om overal ter wereld toegang te krijgen.

Dat is het voor mij, James. Wil je het nu terugnemen?

James: Ja, ik wil alleen vragen of iemand iets had dat ze specifiek over de meditatie wilden delen, om mee te beginnen.  

Zoe: Als je iets hebt waar je over wilt praten, kun je je hand opsteken door op 1 te drukken alsjeblieft.

James: Oh dat klopt, het spijt me. Ik ben het vergeten. Ik ben vergeten dat de telefoonlijnen niet open zijn.

Zoe: ik zou iedereen kunnen openen. Als iedereen bereid is het als een normale Zondag oproep te behandelen… Oké, deze worden allemaal geopend dus als iemand iets te zeggen heeft, spring erin.

Vraag: Ik zou willen zeggen dat de meditaties zeer nuttig zijn. Ik leerde mediteren via deze groep. En ik denk dat er zeer positieve dingen zijn gebeurd in mijn persoonlijke leven, in mijn Hoger Zelf en mijn eigen wezen sinds ik naar deze meditatie en oefeningen heb geluisterd, dus ik vind het geweldig.

James: Oké, bedankt. We stellen het op prijs dat te horen. [audio- interferentie] Er is veel ruis op de achtergrond.

Zoe: Ja, daar kan ik niets aan doen.

James: Dit werkt misschien niet Zoe. Ik denk niet dat dit gaat werken. Veel te veel lawaai.

Zoe: Als iemand wil binnenkomen terwijl je lijn nog open is, ga je gang. Anders worden ze allemaal gesloten.

James: Oké, we eindigen nu. Ik waardeer dat iedereen bij ons is. Heel erg bedankt Zoe en Rita / Athena om te doen wat jullie doen, jullie doen het allebei zo goed. Heel erg bedankt. Ik dank Shoshana / Joanna dat ze er een paar keer is geweest.

En ik weet niet of jullie het hoorden of niet of wat je hoorde maar het was behoorlijk verbazingwekkend wat Sanat Kumara zei over het feit dat hij zijn belofte heeft vervuld. Dat was interessant. [Absoluut!] Daar kunnen we volgende Zondag wel over praten.

Zoe: Dat klinkt als een tijdlijn als ik er ooit een heb gehoord.

James: Ja dat doet het. Het is omdat hij lang geleden een belofte deed dat hij tot het einde hier zou zijn en wat hij eigenlijk zegt, is dat we bijna aan het einde zijn. Dus hij is ook klaar om naar huis te gaan.

Zoe: ik weet niet of het het einde nadert of we aan het einde zijn. Het klonk alsof het klaar was.

A / R: Het is gebeurt. Hij gaat naar huis naar zijn geliefde tweelingvlam Venus. [Precies.] En ik zal ook naar huis terugkeren.

Zoe: En dat was meer dan een traan in mijn oog brengen. Ik was bijna aan het snikken.

A / R: Ik weet het. En toen hij zei: ‘Ik weet dat dit een traan in je ogen zou kunnen brengen’, had ik al tranen in mijn ogen. Ik was aan het boe-roepen. Hij weet het, is het niet ?! Het is wat!

Zoe: Dat was geweldig!

James: Ja. En onverwacht, want Sananda stapte opzij voor hem.

Oke dus hoe dan ook, we gaan gewoon door en eindigen nu. Dus nogmaals, ik waardeer het dat iedereen bij ons was en heb een geweldige week en we zien jullie allemaal aanstaande Zondag.

Zoe: Bedankt. Ik hou van jullie allemaal. Tot ziens.

Dat is het voor ons. We zien je volgende week. Ik hou van je, tot ziens!

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen