18.07.08 “Je bent aangekomen, maar alleen als je het gelooft”

“Je bent aangekomen, maar alleen als je het gelooft”

Sananda en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep  in Payson, AZ op 8 juli 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld)

Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Lord Sananda    

Ik ben Sananda.   Deze tijden waarin we blijven doorkomen en bij je zijn om ons bewustzijn samen te voegen met het jouwe en het jouwe met het onze, komen steeds vaker voor niet alleen via dit kanaal, maar via vele bronnen over de hele planeet. Omdat de tijden verschuiven naar een nieuw inzicht, een nader inzicht, noem het een nadere openbaring van de waarheden die zo lang verborgen zijn gebleven voor velen van jullie.Deze tijden lopen ten einde. Ashtar heeft erover gesproken. Sanat Kumara heeft erover gesproken. Aartsengel Michael en vele vele meer waaronder ikzelf, hebben gesproken over deze verschuivingen en veranderingen waar je nu aan de vooravond van bent.

Het enige wat nu nodig is, is dat ieder van jullie blijft evolueren in jezelf en blijft toestaan ​​dat je bewustzijn blijft stijgen terwijl de vibraties overal om je heen en in jou blijven stijgen. Want terwijl de energieën naar de planeet blijven komen en zich verplaatsen naar individuen over de planeet, jij inbegrepen, halen velen van jullie deze energieën naar binnen, en ondervinden dat ze behoorlijk krachtig zijn, behoorlijk sterk, en de neiging hebben om soms onevenwichtigheden in je lichaam te veroorzaken, fysieke wijzigingen teweeg brengen, fysieke veranderingen, pijnen zo je wilt. Pijntjes en kwaaltjes. Verschillende ongemakken. Weet dat dit nog steeds slechts vluchtig is op dit moment omdat het voorbij zal gaan. Deze pijnen, deze onevenwichtigheden zullen voorbij gaan omdat een ieder van jullie elke dag steeds meer in balans komt. Elke dag als de frequenties stijgen komen er steeds meer energieën bij. En je neemt deze energieën in je lichamen, fysiek, astraal, etherisch, mentaal, zelfs het causale, terwijl je deze energieën inneemt, voel de veranderingen die daaruit voortvloeien terwijl je fysieke lichamen letterlijk veranderen van op koolstof gebaseerd naar kristallijn.

Eerst gebeurt het op de hogere niveaus in jezelf. Uiteindelijk zal het ook naar het fysieke lichaam komen omdat jullie allemaal voorbestemd zijn om door deze ascensie te gaan en door deze transitie heen te gaan om steeds dichter bij jullie persoonlijke ascensie te komen. Er is alleen maar blijvend inzicht voor nodig, blijf het oude loslaten, het oude paradigma, de oude programmering die je nog steeds vasthoudt in deze 3- dimensionale illusie die hier gecreëerd is . Het is gecreëerd met een reden. De reden waarom het is gecreëerd is niet langer nodig. Dualiteit zoals je hebt leren kennen, was je realiteit. Het is snel aan het verdwijnen.

Je kent op dit moment alleen dualiteit terwijl je binnen de driedimensionale illusie blijft. Maar ga voorbij dualiteit en het zal ophouden te bestaan zoals je het hebt leren kennen. Inclusief al die pijn en het lijden die je ook hebt leren kennen, zullen ook verdwijnen. Het zal niet langer aanwezig zijn als je verhuist naar deze hogere vibraties.

En ik zeg je nu als Sananda, als Ashtar, als Aartsengel Michael, als Sanat Kumara, als St. Germain  en al de andere broeders en zusters, zeggen je nu dat je bij de eindstreep bent. En het is tijd voor ieder van jullie om de grens over te steken om te weten dat als je de grens overschrijdt je eerst de hogere niveaus in jezelf overstijgt en uiteindelijk je fysieke lichaam, het bewustzijn in je fysieke vorm, eveneens mee zal bewegen.

Je zou kunnen zeggen dat je bent aangekomen. En dat ben je. Maar alleen als je het gelooft! Geloof dat je bent aangekomen, geloof dat dit het einde en het begin van het volgende is. Geloof het. Het zal er zijn.

Ik ben Sananda. Ik verlaat jullie nu in vrede en liefde. Ga door met naar buiten gaan en deel het licht dat jullie allemaal zijn.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten. Groeten aan jullie!

We zijn hier om verder te gaan met dit proces, dit begrip, deze voortdurende onthulling die gaande is. En als je je niet bewust bent van de vele veranderingen die plaatsvinden, dan slaap je.

Dus als je klaar bent om te ontwaken, volledig te ontwaken, luister dan naar deze woorden die je worden gegeven. Niet alleen door ons via dit channelbron, maar via de vele bronnen, niet alleen de channelers maar ook via de vele Intel-bronnen, de klokkenluiders zoals je ze noemt. De velen die naar voren komen en deze nieuwe onthullingen, deze nieuwe inzichten, de waarheid naar buiten brengen.

De waarheid komt eraan mensen. Het komt. Het komt in drommen. Je zult dit in de zeer nabije toekomst opmerken terwijl je blijft kijken op je internet en naar al die verschillende sites kijkt waar velen van jullie naar toe gaan, dat de informatie voor jou overweldigend zal worden. Terwijl je jezelf soms  afvraagt, wel wanneer gaat er iets gebeuren, en je zegt dat je niets meer hebt om te lezen of naar te luisteren of wat het ook is. Dit gaat drastisch veranderen omdat je op een punt zal komen dat je niet in staat zult zijn om alle informatie die naar buiten komt te kunnen bijhouden.

Het zal op veel verschillende manieren naar buiten komen, via de verschillende channelbronnen, de verschillende Intel en klokkenluiders, het zal ook steeds meer door beginnen te filteren via je massamedia. Wat is dat voor iets hier? Je had waarschijnlijk niet gedacht dat het op deze manier zou komen. Maar dat gaat het wel. Het zal komen. Je massamedia gaat veranderen. Het zal omdraaien. Het gaat de waarheid naar buiten brengen omdat ze zich gerealiseerd hebben dat de mensen zich van hen af keren. Ze verzetten het kanaal en kijken zelfs niet meer naar de nieuwsuitzendingen omdat ze weten wat het  is, ja nepnieuws.

Maar de media gaat omdraaien omdat het moet veranderen. Degenen die hun ervaringen in hun werk en zo hebben, zullen zich realiseren dat ze geen baan meer zullen hebben tenzij ze de waarheid beginnen te vertellen. Dus dit gaat heel erg veranderen.

En we spraken, anderen hebben gezegd dat er domino’s gaan vallen en dat er al gevallen zijn. Een kleintje zou je kunnen zeggen. Maar er komt een grote aan. Een grote domino staat op het punt te vallen en je zult dat waarschijnlijk ondervinden in deze maand waarin je je nu bevindt. Zoals je hoort, velen van jullie horen dat dit de maand is. En we kunnen zeggen dat het een interessante maand gaat worden. We gaan niet zeggen dat De Event zal plaatsvinden, of dit of dat zal gebeuren, maar het is in voorbereiding en er staat zoveel op het punt om te veranderen. Verandering ten gunste.

Jullie hebben eerder gesproken over chemtrails en zo, dit verdwijnt over de hele planeet. Dat is zo. De programmering die hierbij betrokken is loopt ten einde en je gaat zien dat het zal samenvallen met andere dingen die komen. Met inbegrip van zelfs de arrestaties en andere dingen die de duisternis zullen opruimen. Het gaat ophelderen en het licht zal naar buiten schijnen alsof je naar de hemel kijkt en je kunt het licht overal door de wolken ziet komen.

Dit is hoe het zal zijn. En dit is wat je gaat opmerken als de pre Event als dit gebeurt. Je zult merken dat het licht anders is in de lucht. Dit is een hint voor velen van jullie hier. Je gaat dit opmerken. Het zal overal op de planeet zijn. En dit zal de voorloper zijn van De Event die op dat moment komt.

We gaan ons nu openstellen voor vragen. Jullie kunt je telefoons on-muten en je vragen stellen. Is daar iemand?

V & A

Vraag:  Tijdens mijn werk neem ik bezoekers mee naar Ierland op rondleidingen door de Boyne Valley, een zeer heilige plaats in de oude Ierse geschiedenis. Het staat vol met megalithische structuren die ouder zijn dan de piramides in Egypte. Het is een raadsel waarvoor de structuren zijn gebouwd, maar ik heb wat onderzoek gedaan en het lijkt erop dat het energiemachines waren die op de leylijnen / energielijnen waren gebouwd. Ze hebben ook stromend water eronder. Het zijn echt enorme stenen structuren die zijn uitgelijnd met sterrenbeelden. (Op de winter- en zomerzonnewende doordringen de zonnestralen de achterwand van deze structuren.) Dus ik wil graag weten waarvoor deze structuren zijn gebouwd en wie de mensen zijn die ze hebben gebouwd en wat er met hen is gebeurd?

OWS:  Wat we je nu gaan vertellen, kun je misschien wel of niet weten of vermoeden. Maar dit specifieke gebied is oud zoals je zegt en het heeft een frequentie die tot op de dag van vandaag voortduurt in dat gebied vanwege degenen die daar lang geleden waren. We spreken over de Atlantiërs. Ze waren zeer betrokken bij dit gebied en in sommige opzichten was het zelfs verbonden met het Atlantische Continent. En vanuit Atlantis, toen Atlantis zijn rampen en zijn vernietiging doormaakte, zijn diegene van het Atlantische continent verhuisd naar het gebied in Ierland, specifiek, en hebben die structuren gebouwd zoals je die kent. Ze hebben ze gebouwd omdat ze hun cultuur voortzetten, hun cultuur, hun begrip en het gebruik van kristallen en het gebruik van monolithische apparaten en structuren en het gebruik van energie.

Ze waren zich heel erg bewust van energie en hoe deze te gebruiken en om vrije energie te creëren zou je kunnen zeggen. Het was een teken of een begrip dat in dit opzicht nu naar de wereld komt. Er zijn uitvindingen, technologieen die naar voren komen op een manier die gaat herinneren of aanvangen om deze frequenties te gebruiken, deze energie leylijnen en dergelijke en in staat zijn om dit als gratis energie te gebruiken die op de planeet komt en van alles vervangt  van wat de heerschappij van de mensen op de planeet heeft weggehouden om de monetaire voordelen van het gebruik van energie voort te zetten. Het is zo’n schande als je rondkijkt en je ziet het gebruik van energie en waar het voor is gebruikt, gedaan voor winst terwijl er overal gratis energie is. Iedereen op de planeet zou en zal deze energie kunnen gebruiken op verschillende manieren. En een deel in dit gebied waarover je spreekt komt terug en die technologie zal opnieuw bekend worden. Oke?

Vraag:  Er zijn verhalen in de Ierse mythologie dat wezens, goddelijke wezens, naar Ierland kwamen (het zegt letterlijk) “op donkere wolken” en ze landden op een berg. Dus voor mij klinkt het als een schip gebied. Ze zeggen ook dat het gebied van Boyne Valley het Paleis van de Boyne wordt genoemd (Brú na Bóinne). Er waren beschrijvingen van gebieden van onschatbare rijkdom, en er waren marmeren paleizen en dat soort dingen. Maar er zijn geen overblijfselen in de buurt dus ik vraag me af wat er allemaal mee gebeurd is.

OWS:  Veel hiervan komt als Atlantis en Lemuria, zoals jullie het kennen weer oprijzen. We zeggen niet dat de continenten zelf zullen oprijzen maar de cultuur, het inzicht, de onthullingen, het weten uit die tijd zal gaan oprijzen.

Vraag: Ik merkte op dat het kristallijne lichaam uit mijn lichaam tevoorschijn komt, ik begon een paar maanden geleden glitters op mijn huid op te merken. Nu worden die glitters veelkleurig. Is het het regenboog lichtlichaam dat begint?

OWS:  Dit is niet helemaal het lichtlichaam zoals je zegt. Dit is een aanwijzing dat jullie lichamen veranderen van koolstofstructuurbasis naar de op kristallijne structuur gebaseerde basis. Nu moeten we je echter waarschuwen als je naar je arts gaat en zegt dat je in kristal verandert. Kijk eens naar de kristallen op mijn lichaam. Ze zullen dit niet begrijpen en je komt hier nergens mee. Dit is weer voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen. Je begint dit te zien en zal dit steeds meer gaan zien. Niet dat je fysieke lichaam op de ene dag koolstof gebaseerd zal zijn en de volgende dag helemaal kristal is. Dat klopt niet helemaal. Maar het verandert gedurende een bepaalde periode, het gaat door een proces. En zoals we vaak zeggen, komen deze veranderingen eerst op de hogere niveaus en filteren vervolgens door naar het fysieke lichaam. Dus wat je ziet is niet dat je fysieke lichaam verandert, maar je astrale en etherische lichaam begint deze meer kristallijne structuurverandering binnen je fysieke vorm te creëren.

Vraag: Na een lang achtergrondverhaal stelt deze vragensteller dat tijdens een meditatie….

Ik kreeg te horen dat ik mijn kwartskristal moest vasthouden. De informatie kwam naar aanleiding van het onderzoek van dokter [Masaru] Emoto, dat het kwartskristal dezelfde moleculaire structuur is dan die van ons lichaam, wat voor meer dan 70% uit water bestaat en dat wij hetzelfde zijn. Zoals dokter Emoto zegt dat water een bewustzijn heeft. Wanneer je er tegen praat en je spreekt over liefde, vrede en harmonie en zeer positieve dingen dan wordt het water kristallijn zonder gifstoffen, heeft het helderheid en is het erg gezond voor ons. Terwijl als je er tegen spreekt en zegt, ik haat je of dit soort woorden dan  verandert de kristallijne vorm van het water en is het erg negatief en is het niet goed voor ons lichaam. Wat er toen bij me opkwam, was omdat we dezelfde structuur hebben, omdat als we met water praten, hetzelfde gebeurt als wanneer we tegen onszelf praten en niet liefhebbende dingen zeggen tegen ons lichaam, niet houden van wie we zijn, dat dat van invloed is op ons lichaam net als dat het het water beïnvloedt. Dus eigenlijk kun je zeggen dat we hetzelfde zijn. Dus ik vraag me af of je meer hebt om hierover te delen of uit te breiden.

OWS:  We vragen echter of je een echte vraag hebt.

Vraag:  Ja, ik denk dat het over, weet je, die informatie die naar me toe komt. Was er meer, weet je, voor mensen om hierover te weten, of wat het bevestigd, is er iets meer toe te voegen?

OWS:  We kunnen bevestigen wat je daarover ontvangen hebt is als je steeds meer kristallijn wordt en je frequentie kristallijn wordt, verbindt het steeds meer met de kwartskristallen en andere kristallen over de planeet. Dit is hoe de kristalenergie terugkomt in het besef van de mens. En het gaat, terwijl je van het Atlantische en Lemurische erfgoed komt, komt dit erfgoed terug. Dit is grotendeels de reden waarom deze groep wordt aangemoedigd om te werken aan het vinden of herstellen van die oude archieven. Omdat het allemaal over hetzelfde gaat. Het gaat allemaal om frequentie en vibratie en het blijven verbinden met deze frequentie en vibratie. Dus naarmate je vibraties toenemen, kom je steeds meer naar de verbinding met die kristallijne structuren net als vanouds. Precies hetzelfde als vanouds. En je zult ondervinden dat kristallen veel belangrijker zullen worden in je leven dan ze zijn geweest. Maar als je begrijpt wat zich heeft voorgedaan in de vele duizenden jaren, vele duizenden jaren, met de controle van de cabal en het creëren van deze driedimensionale illusie, dat je bent weggehouden van dit kristallijne begrip,  van deze frequenties, deze hogere frequenties die kristallen genereren. En terwijl jullie je vibraties en je frequenties blijven verhogen zul je die kristallen naar je aantrekken die deze frequenties en vibraties in jou zullen accentueren. Dit is waarom Marilou is  geleid en bewogen naar dit inzicht of naar het opnieuw begrijpen van de kristallen. Oke?

OWS:  Zijn er andere vragen? We vragen of jullie als je een vraag stelt deze een beetje korter willen maken. Beknopter.

Vraag:  In de afgelopen maanden ben ik van mening dat ik aan het trainen bent in mijn dromen over het manifesteren van dingen. Ik heb vrij snel geleerd (in mijn dromen) en elke keer dat ik een droom heb manifesteer ik altijd dingen. Zoals alleen er over te denken en het gebeurt. Dus mijn vraag zou zijn, zou er een tijdlijn kunnen zijn waar al deze training in onze dromen zich zullen manifesteren in de 3-D realiteit, dat we hetzelfde in de 3-D kunnen bereiken.

OWS:  Je zult niet in staat zijn om het te doen in je 3-D realiteit zoals je die kent, maar je zult dit steeds vaker kunnen doen zoals we al zeiden. Terwijl je je vibraties verhoogt en doorgaat met het vasthouden van die hogere vibraties en wanneer je dat gedaan hebt en je succesvol bent verhuisd van de derde dimensie naar de vierde en zelfs de vijfde dimensie en je kunt het steeds langer vasthouden, dan zullen je dromen, je visioenen, je verlangens sneller manifesteren omdat je in die hogere vibraties bent. Begrijp je dit?

Vraag:  Dit is geen vraag, ik wil alleen maar zeggen dat ik de afgelopen week twee ervaringen heb gehad over de verandering van de kleuren in de lucht die je noemde. Ik werd  uit huis gehaald omdat de hele hemel vanuit het Westen bij zonsondergang overal veranderd scheen te zijn naar goud, geel en oranje. Niet alleen één wolk maar overal! Ik was zo verrast dat ik iemand erbij moest halen om dit te bekijken omdat ik dit nog nooit in mijn leven heb meegemaakt. En toen we naar de oostkant van het huis gingen waren er twee prachtige regenbogen die helemaal naar het zuidoosten gingen. Ze waren een complete halve cirkel en in het tweede geval waren er twee dezelfde. Er is geen twijfel aan, maar ik zou denken was dat een teken is van iets van wat je heeft gezegd in je openings-verklaring?

OWS:  Wat we kunnen zeggen is dat dingen veranderen. Alles verschuift. De energieën zijn aan het verschuiven. En je zult steeds meer onthullingen gaan zien die naar je toe komen die een wereld voor je zullen openen die je nog nooit eerder hebt gezien, toch niet in dit leven. Dat is alles wat we hier nu over kunnen zeggen.

Vraag:  Ik zou graag willen weten of we ons leven van Lemurië voortzetten toen het werd vernietigd, omdat we het niet hebben voltooid, maar dat we het nu voltooien? De reden waarom ik dat vraag is dat je me tijdens de Advance vertelde dat ik in die tijd iets met kunst deed en dat ik nu ook in de kunst zit, in astrologie en numerologie en zo. Is dat waar?

OWS:  Het is niet waar dat je je Lemuriaanse leven voortzet, maar het is wel waar dat je de erfenis terugbrengt. Dus dat is waar, de erfenis, de cultuur, de inzichten, de waarheid die je kende in die tijd. Omdat als je naar deze hogere vibraties en hogere dimensionale frequenties gaat, je je opnieuw zult verbinden met die tijden van lang verleden zowel Atlantisch, Lemurisch, als anderen. En je zult je ook verbinden met die inzichten van het komen van andere planeten, andere systemen.

Vraag:  Ik ben zeer geïnteresseerd en word constant aangetrokken door de technologie die beschikbaar is voor ons nu het bewustzijn zich uitbreidt. Mijn vraag is, zijn de tachyon kamers waarvan ik geloof dat ze van Cobra afkomen en dat hij die distribueert, is dat de hoogst beschikbare helende technologie die nu beschikbaar is voor ons op deze planeet?

OWS:   Je zegt nu beschikbaar voor je, dat je er naar toe zou kunnen gaan, dan zouden we zeggen dat dat behoorlijk accuraat is. Maar als je zou zeggen dat dit het hoogste voor je is wat daarbuiten is, dan komt het nog niet eens dichtbij. Er zijn technologieën die lang zijn achtergehouden door de duistere krachten. Zij hebben dit achter gehouden van jullie en wat jullie het Bondgenootschap zouden noemen, de lichtkrachten zijn bezig met het vrijgeven van deze technologieën. Deze technologieën die zullen komen zijn veel verder dan wat er in die tachyonkamers is. Maar het is een begin.

Vraag:  Voorzie je dat die technologieën binnen een kortere tijd worden vrijgegeven … praten we misschien over volgend jaar of over twee jaar of een langere periode?

OWS:  Daar gaan we! We kunnen dit slechts met één woord beantwoorden, binnenkort .

[Technische onderbreking]

OWS:  Even wachten graag……………………………….Nu kun je doorgaan.

Vraag:  Je zei dat de dominostenen al begonnen zijn om te vallen. Was dat met het Harvey Weinstein / Hollywood-schandaal dat werd onthuld? Is dat de eerste domino?

OWS:  Niet precies, maar het is wel een onderdeel van het hele proces, ja. Er zijn er nog veel meer, veel meer van deze dominostenen. Sommige groot, sommige klein, maar ze gaan allemaal het effect creëren dat ze op een gegeven moment vallen wat rechtstreeks naar The Event zal leiden.

Vraag:  Toen ik enkele jaren trainde in een klas die over toegang tot het bewustzijn en de Akasha Kroniek ging, was een van de processen die we leerden gebruiken, iets dat ze ‘de energie trekken’ noemden. Ik dacht aan dit omdat iemand anders vroeg over het sturen van de Violette Vlam naar mensen, was dat een goede zaak of was dat een overtreding van de Eerste Richtlijn. Met dit trekken van de energie, trekken we plezier / spel / gemak / vreugde energie uit het universum door een ander wezen en vermoedelijk dat die persoon zich beter voelt, of misschien een conflict tussen twee mensen verlichten. Ons werd verteld dat het beter was om de energie te trekken dan om de energie naar iemand te duwen. Dat het eigenlijk een zachtaardig, liefdevol ding was om te doen. Kun je me wat meer geven of dat in strijd is met de Eerste Richtlijn of is het acceptabel of wat?

OWS:  We kunnen je vertellen dat wat je zegt gewoon een naam is, of gewoon een inzicht dat niet helemaal juist is. Of je nu aan het trekken of duwen bent of wat het ook is, het is nog steeds hetzelfde. Je stuurt energie op de een of andere manier. En als je de energie stuurt, als je de energie stuurt met een direct resultaat voor ogen, dan kun je op bepaalde punten inmenging en tegen de Eerste Richtlijn zijn. Dat is dat. Maar als je de energie stuurt, hoe je het ook doet, stuur het met liefde, stuur het met het inzicht dat het moet gaan waar het naartoe moet, en hoe het wordt geaccepteerd en dat het wordt geaccepteerd, dat is alles wat is er. Stuur het met liefde. Als je het daarbij laat zonder resultaat in gedachten dan is alles in orde. Nu, met dit inzicht, als je het naar een andere persoon stuurt en die persoon weet dat je het naar hem zend, dan kun je een resultaat in gedachten hebben. Zie je? Als ze het weten en ze accepteren het, kan er zeker een resultaat zijn, er kan ook een doel in gedachten zijn, of het nu heling is of wat het ook is. Zie je?

Vraag:  Nadat ik in het verleden plantengeneeskunde ayahuasca heb gedaan, was het erg nuttig voor mij tijdens mijn reis. Ik heb al anderhalf jaar geen dwang gevoeld om het te doen en voelde plotseling, heel impulsief, een dwang om het weer te gaan doen. En tijdens de ceremonie op vrijdagavond voelde ik je aanwezigheid heel sterk. Ik werd geleid om een transmissie te ontvangen en je leidde me er doorheen en begeleidde me. Ik vroeg op een bepaald moment iets over ayahuasca zelf en je zei dat het niet de enige manier was om de specifieke transmissie te bereiken maar dat het de meest directe en efficiënte is, vandaar de ayahuasca- ceremonie. Mijn vraag is,  om hierin verder te gaan, is dit iets waar ik mee moet blijven werken zowel voor mijn eigen reis en mogelijk om het anderen te vergemakkelijken en te helpen?

OWS:  Allereerst zoals je weet is er geen ‘zou moeten’. Je doet wat je wilt doen.

Om deze soorten geneeskrachtige planten te gebruiken of wat dan ook, je kunt ze een hulpmiddel noemen, verschillende hulpmiddelen die je zou willen hebben om je bewustzijn te vergroten, om je bewustzijn te verhogen, zelfs bij momenten je vibratie te verhogen. En als je het voor dit doel doet, dan is er zeker niets mis mee. Maar begrijp evenwel dat om met je te communiceren zoals je zegt terwijl je dit aan het doen was, het noodzakelijk was omdat je nog niet de training hebt gehad om je open te stellen om de verbinding te hebben, eerder nog om je  te openen ​​voor dit soort channeling bronnen zoals we dit doen met James. James heeft in de loop van de jaren in dit leven en vele levens heel veel training gehad, zelfs voorafgaand aan dit leven ter voorbereiding op deze tijden. Dus om dit inzicht te krijgen, zou je moeten benadrukken dat het iets anders was dat, zou je kunnen zeggen, het proces versnelt en in staat is om je uit jezelf te brengen. Dat is het belangrijkste. Om dit soort communicatie te kunnen doen, moet je in staat zijn om jezelf los te laten, om buiten jezelf te komen zou je kunnen zeggen. Dit is wat nodig is en dit soort geneeskrachtige planten en andere hulpmiddelen zoals deze soms nodig zijn om dit inzicht in een kortere tijd te creëren. Zie je?

Vraag:  Ja, dit is logisch. Er was ook een zintuiglijke gecompliceerde communicatie die deze transmissie nodig had in wat we aan het doen waren, had een bepaalde hoeveelheid nodig, bij gebrek aan een beter woord, geheimhouding. En dat was ook waarom ik werd geleid om het op die manier te doen en misschien niet door een andere menselijke genezer?

OWS:  We kunnen zeggen dat het belangrijk voor je is om de verbinding zelf te ervaren in plaats van door een andere. Dit zegt zelfs dat dit soort channelings ervaringen die we doen op een bepaald punt zullen eindigen omdat het niet langer nodig zal zijn omdat jullie allemaal je verbinding met je Hoger Zelf zullen hebben, veel, veel meer dan je nu hebt. En wanneer dat gebeurt, is er geen behoefte aan iets buiten jezelf om je verder te begeleiden en duwtjes te blijven geven. Oke?

Vraag:  Wezens zoals wij bestaan voor 70 of 80% uit water en dat wordt kristallijn als het het nog niet is, en zoals we ons voorstellen en voelen en dankbaarheid uiten, vergeving, onvoorwaardelijke liefde, etc., hogere vibrationele dingen, en we verhogen onze kristallijnen structuur zoals je zei , die kristallijne structuur zal communiceren met andere kristallen. En als de kern van de Aarde vanuit wat ik begrijp meestal kristallen is, is dit mijn vraag, als we onze vibraties verhogen en ons verbinden met de andere kristallen inclusief de kern van de Aarde, zal het dan een synergetisch effect hebben. Met andere woorden, zal het makkelijker voor ons zijn om te leven in dankbaarheid en vreugde en vergeving en onvoorwaardelijke liefde enz. Omdat we daarin leven en dat ….[audio-interferentie] opgestegen synergetisch en versterkt is door de andere kristallen overal om ons heen?

OWS:  Heel veel. Naarmate je blijft stijgen in vibratie, je frequenties verhoogt, en in deze zin steeds meer kristallijn wordt, dan zul je, zoals je zegt, verbinding maken met de kristallen rond de planeet en zelfs in de planeet. Terwijl je dit doet zul je verhogen, je vibraties blijven verhogen en daardoor zul je merken dat de liefdesfrequentie mee zal stijgen. En alles dat meespeelt met de liefdesfrequentie. En diegene met een angstfrequentie zullen grotendeels verdwijnen en uiteindelijk volledig verdwijnen.

Vraag:   Ik vraag me af wat het betekent om een ​​Hoeder van de Vlam te zijn. Als we in de meditatie worden gevraagd door een hoger wezen om … nou misschien niet gevraagd. Als iemand de kans krijgt om een ​​Hoeder van de Vlam te zijn, vraag ik me af wat dat betekent en wat dat inhoudt. Specifiek de Oranje vlam.

OWS:   Jullie hebben allemaal het vermogen om de Hoeder van de Vlam te zijn, zowel in jezelf als buiten jezelf. Dus jullie kunnen allemaal worden beschouwd, in die zin als de Hoeders van de Vlam of de verspreiders van de Vlam, de Verspreiders van het Licht, de Lichtdragers, de Lichtdelers, dit alles. Dit is allemaal hetzelfde. In het bijzonder evenwel zijn er die zijn aangewezen als de Hoeders van de Vlam, Bewakers zou je kunnen zeggen, Bewakers van de Vlam en zij zijn degenen die van buiten dit rijk doorgaan om de verschillende gasten op deze planeet te blijven beïnvloeden op dit moment. Ze volgen, zou je kunnen zeggen de Vlam overal, net zoals Sananda deze meditatie met jullie deden waarbij je de Vlammen overal zag. Terwijl de Hoeders van de Vlam, degenen zijn die dit allemaal in de gaten houden. Oke?

We moeten nu het kanaal vrijgeven.

Voordat we dit doen, gaan we gewoon, wat is jullie gezegde, een plug out in termen van je Advance. Dat het eraan komt en het komt heel snel. En we willen suggereren dat jullie allemaal die er nog geen deel van zijn geworden gereed zijn om te ervaren om enkele van die dingen te ervaren waarover je al hebt gesproken en die je deelt. En ja, zoals we eerder zeiden, verwacht iets onverwachts. Iets waarover nog niet is gesproken. We kunnen dit natuurlijk niet doorgeven, want dan zou het niet onverwacht zijn. Dus wees er gewoon op voorbereid en blijf je blik op de lucht houden. Oke? Omdat er veel dingen komen en er veel zal worden onthuld door naar de hemel te kijken.

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen