18.08.05 “Je wordt aan deze energieën geacclimatiseerd”

“Je wordt aan deze energieën geacclimatiseerd”

Sananda en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze eerste Zondag van de maand, de Blog Talk-radioversie van de groep Prepare For Change in Payson, AZ op 5 augustus 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)
Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Zoe:   Hallo mooie harten! Welkom bij Ancient Awakenings–Prepare for Change. Het is de eerste Zondag van de maand, dus is het de dag van de Blog Talk als we onze oproep open stellen aan vrienden, familie en andere niet-leden om een ​​voorproefje te krijgen van waar het allemaal om gaat. Om te zien of ze resoneren met ons als lichtstrijders en wegwijzers.

Als je die verbinding met ons voelt, komt dit waarschijnlijk omdat je deel bent van onze zielengroep en je wordt teruggeroepen. Zo ja, dan zijn we blij opnieuw kennis te maken en je  thuis te verwelkomen.

Elke Zondag komen we samen in deze prachtige plaats bekend als Ancient Awakenings omdat James McConnell (en Joanna) werden geleid door One Who Serves om een ruimte te maken waar wij, de 144.000, een plaats kunnen hebben om te herinneren en weer de oude wijsheid eigen te maken die we allemaal in ons dragen. Dat is de wijsheid die geneest en manifesteert en ons  verbindt met ons Goddelijke zelf, mentaal, emotioneel en spiritueel zodat we de Scheppers worden die we bedoeld waren om te zijn.Ancient Awakenings is een veilige plek waar we, zonder belachelijk te worden gemaakt, kunnen delen wat we hebben geleerd en ervaren. Het is een plaats om te herenigen met zielenfamilie in onvoorwaardelijke liefde.

Ook is het een plek waar de Geascendeerde meester, de Compagnie van de Hemel en de Galactische Wezens, onze uitgebreide familie, ons kunnen leiden en leren, zich ons kunnen mengen en met ons kunnen lachen … en ja, soms over ons.

We begrijpen je omdat wij net zo zijn als jij. Wij zijn jou.

Kortom, het is een plek waar we volledig kunnen ontwaken voor wie we werkelijk zijn. Dus, zoals het gezegde luidt, als je hier bent is dat omdat het zo moet zijn.

Ik ben Zoe. En zoals altijd is Pallas Athena Rita bij me.

Vandaag is het 5 augustus 2018.

We kijken uit naar onze Advance die donderdag begint! We hebben een hele hoop nieuwe mensen te ontmoeten, die voor de eerste keer komen. En het wordt vorm gegeven als een mooie gedenkwaardige tijd!

Dus laten we eens kijken wat er is gebeurd. Op het Aardse vlak zijn we getuige geweest van ongelooflijke veranderingen in deze wereld, alles ten goede, en we zijn buitengewoon dankbaar voor de Witte Hoeden, de Alliantie, het Q-team en iedereen die aanbied om ons land veiliger te maken, onze vrijheid, die zich werkelijk vertaalt in echte vrijheid voor iedereen.

Ik wil je graag een deel van een zeer ontroerende brief voorlezen die naar de Alliantie en het Q-team is gestuurd. Of de auteur zich bewust is van St Germain of niet, dit is een bewijs van het grootse project van St Germain en het werk dat hij doet om dit land nieuw leven in te blazen zoals hij zich had voorgesteld.

Ik lees een paar paragrafen van ongeveer halverwege de brief, hierin zegt de schrijver:

“We zijn allemaal door God gekozen om in deze periode van de geschiedenis te leven, een tijd waarin naar alle waarschijnlijkheid de Verenigde Staten alles is wat staat tussen de volledige capitulatie van onze beschaving tegen dit Kwaad en een toekomst die we willen doorgeven aan degene die deze Aarde van ons erven. Maar jullie zijn het, de burgers van de Verenigde Staten van Amerika die de grootste last dragen in deze strijd … ”

(Dan gaat hij verder met het praten over het deel van de desinformatie in de media en zegt:)

Wat er op dit moment in de tijd gebeurt, geleid door jullie President, en dit Q fenomeen trekt de aandacht en steun van de WERELD. Wij zijn jij en jij bent ons. We delen jullie minachting voor de corruptie, voor degenen die de belangen van onze landen voor eigen gewin willen verkopen en ernstigste schade toebrengen aan onze kinderen op manieren waarvan we niet eens hadden geloofd dat ze mogelijk waren …

Aan President Trump en Q en degenen aan het scherpe eind van deze oorlog, terwijl het geen Amerikaanse burgers zijn, weet alsjeblieft dat wij als buitenstaanders ontzag hebben voor jullie en degenen die naast je staan. We weten dat dit nog niet eerder is geprobeerd. We zien de ernst van wat zich ontvouwt, en de moed en geest die nodig was om zo’n vijand tegemoet te treden. Het is duidelijk dat deze internationale cabal nog steeds de mogelijkheid heeft om pijn en dood toe te brengen en dat doet zonder aarzeling. Het is verborgen, slim, slecht en goed ingegraven. Laten we niet vergeten dat dit een echte oorlog is en dat er goede mensen sterven. Weet alsjeblieft dat er veel zijn die jouw opofferingen begrijpen en welke risico’s voor ons worden genomen. Bedankt en God zegene jullie allemaal. ”

En wij,  speciaal diegene die bij deze oproep zijn, zijn heel dankbaar voor alles wat jullie doen. Dat zijn, de Alliantie, het Q Team, St Germain, Sanat Kumara, Sananda , Ashtar, en anderen.

We houden van jullie en ja meneer, meneer de President, We doen het: “We Vertrouwen het Plan.”

Op het kosmische front, waar we een iets eerder over spraken, hebben we net een hele reeks hemelse activiteiten doorgemaakt, zoals de Maansverduistering, het Mars perigee tot een Volle Bloedmaan, tot het begin van het Galactische Nieuwe Jaar. Gelukkig Nieuwjaar trouwens. Nu voelen we al de enorme effecten van de energie die leidde naar de opening van de Lion’s Gate Portal op de 8e..   Het is een tijd om de realiteit te creëren die we willen, en daarom hebben OWS en aanhang de Advance voor deze specifieke tijd ingesteld. En dan is het op naar een zonsverduistering op de 10e gevolgd door één van mijn favorieten, een Perseïden meteorenregen op de 12-13e. We hebben net een planetaire uitlijning gehad die één keer in de 800 jaar gebeurt en verschillende planeten zijn nu retrograde en geven ons een perfecte tijd om te stoppen en ons opnieuw te verbinden voordat we verder gaan.

Individueel genomen worden deze elk beschouwd als vrij zeldzaam, maar als je het allemaal samen zet is het behoorlijk ‘verrekte’ verbazend! Wat een buitengewone tijd is het momenteel.

Geo-politiek en wereldvrede breekt overal uit. Het gaat zo veel beter dat mensen eindelijk vrede beginnen te verwachten.

Maar dat betekent ook dat de cabal alles doet wat ze kunnen in hun laatste poging om GESARA te stoppen, om de RV te stoppen, en in het bijzonder om de blootstelling van al hun eigen verradelijke, opruiende en gruwelijke daden tegen de mensheid te stoppen. Meer aanvallen door mensen met een geweer. Meer trollen. Meer smerige bompogingen. Meer pogingen op het leven van de President. We moeten op onze tenen lopen en tegelijkertijd moeten we vergevingsgezind zijn en liefhebben. Blijf neutraal! Maar blijf gefocust. Omdat als we allemaal samen opstaan hun spel voorbij is. Where We Go One, We Go All.

Haal het meeste uit deze mogelijkheden om in stilte te gaan, de trauma’s los te laten en in de stroom van deze ongelooflijke golf van energie te stappen. De grootste golf van helende energie ooit gezien.

Het kanaal van Lanna Vassar zei dat dit een seizoen van ongekende vreugde is. Ik ben het daar volledig mee eens. Dus laten we het bij de Advance beleven en laten we deze kosmische gebeurtenissen (en de globale veranderingen) gebruiken om de wereld te manifesteren die we willen.

Laten we nu Pallas Athena Rita ontvangen, onze inwonende numerologe, astrologe, spiritueel adviseuze, NESARA-expert, al met al een ​​geweldige lerares en coach. Athena?

 Athena / Rita: Heel erg bedankt, Zoe.

[Zingt] Dit kleine licht van mij, ga ik laten schijnen. Dit kleine licht van mij,  ga ik laten schijnen. Laat het altijd schijnen. Laat het schijnen.

Ik wilde vandaag met een groet beginnen met mijn liefde voor muziek. En zoals Zoe zei, er zijn zoveel veranderingen en ja, nummer 5 betekent veranderingen. We gaan nog steeds veel vijven krijgen zoals je hebt gemerkt.

Nu een beetje astrologie hierover. Uranus bevindt zich nu in Stier en Stier is een Aardeteken dat zij binnenbrengt (we zullen zij zeggen) wordt geassocieerd met rijkdom en materiële zaken. Dus wat zegt ons dat? Gaan we de R.V. ontvangen? Waarvoor? Misschien wel. Wat ik wil zeggen, is dat de laatste twee verduisteringen ons hebben laten opstijgen naar de derde verduistering die plaatsvindt in de eerste twee weken van augustus, ons leidend naar de Leeuwenpoort, die trouwens elk jaar gebeurt.

Nu wil ik iets zeggen over onze Advance. Ik ben altijd zo blij en vereerd en vreugdevol als er een Advance komt. En vooral wil ik iets zeggen over onze gastvrouw Joanna. Joanna doet al het organiserend werk. En als Joanna James geen steun had gegeven weet ik niet hoe James het gedaan zou hebben. Maar we weten dat hij het doet. Hij is geweldig. Ze staat om zes uur op terwijl wij misschien nog in onze Advance slaap zijn en begint ze het ontbijt klaar te maken. Ik denk dat ze op dit moment waarschijnlijk wat kookt en het invriest als ik me niet vergis. Het zou zo kunnen zijn. Ze is altijd vrolijk, altijd. Altijd lachend. Heeft de koffie klaar, die ik ‘s ochtends lekker vind, iedereen lijkt het lekker te vinden. Het is net een vijfsterren restaurant. Maar er is nog een ster extra omdat Joanna het vanuit haar hart doet. Dat kunnen we voelen. Ik voel dat terwijl ik haar ontbijt en haar lunch en haar avondeten opeet. Het was erg verdrietig omdat we eerder naar een restaurant moesten gaan. Maar nu bereid ze al onze maaltijden.

En dan James. James doet dit al 30 jaar en als het niets voor hem was konden ze natuurlijk de Meesters niet doorgeven. En we hebben One Who Serves en we hebben Sananda, die de leider is van onze groep, maar er zijn veel andere Meesters die doorkomen.

We hebben Randi Joy die helpt en onderwijst met haar wijsheid en haar kennis. En Moses die de website verzorgt en de technologie doet. En Zoe natuurlijk, die alles in het gareel houdt. Ze zorgt ervoor dat alles op een rij staat, ik zeg dat vanachter mijn hand, een grapje Zoe. Maar dat doe je wel in mijn boek. Zij doet de transcripties en de opnames van Moses en haar. Ik zeg je, als we al deze mensen niet hadden hoe konden we dan een Advance hebben. En diegene op de schepen helpen ons.

Ik wil alleen maar zeggen dat ik van elke deel van de Advance geniet. Ik kom ook deze keer weer. Ik kan het niet één keer missen. Natuurlijk weet je nooit waar het geld vandaan komt, maar het komt altijd. Ik heb het niet van tevoren maar ik vertrouw dat het er is en dat het komt.

En ik zeg, zegeningen voor iedereen. Ik zie jullie bij de Advance ook als je via de telefoon aanwezig bent. Doei voor nu.

Zoe:   Dank je wel, lieverd. En ja, ik kan niet wachten om je weer te zien.

Dus laten we meteen beginnen. Zoals de meesten van jullie weten hoe het werkt, James zal ons inleiden naar de meditatie en dan zal Sananda doorkomen om het te begeleiden.

Na de meditatie gaan we rechtstreeks naar het gechannelde bericht, ofwel van Sananda of van een van zijn gasten.

Dan zullen onze oude vrienden, One Who Serves, die een nieuwe betekenis geven aan de term Opgevaren Meesters, zij zullen het direct daarna oppikken om hun woorden van wijsheid aan te bieden en dan het V & A gedeelte te begeleiden.

Dus laten we James aan het woord laten.

 James:   Oke. Bedankt Zoe. Rita, geweldig alles wat jullie hebben gedeeld. Ik wil alleen toevoegen aan wat Rita zei. Niet alleen Randi en Joanna natuurlijk. Ik ben het met je eens Rita, zonder Joanna zouden we dit niet kunnen doen. Dat is een gegeven. Ik wil er ook aan toevoegen dat Marilou en Peter dit keer ook hun expertise zullen delen in verschillende dingen. Dan hebben we ook Krystal die ‘s ochtends yoga gaat doen. Dus het zal geweldig worden.

Oke, laten we beginnen met de meditatie en daarna zal Sananda doorkomen.

Geleide meditatie door Sananda

James:   Iedereen komt in een rustige staat. Zorg dat je in een rustige staat bevindt. Begin gelijkmatig en diep te ademen. Het helpt altijd om in te ademen via je neus en uit te ademen door je mond. Ritmisch, rustig. En met elke ademhaling focus je op loslaten. Focus op ontspannen …

[Dit leidt naar Sananda’s geleide meditatie die je het best direct vanaf de opname kunt beluisteren]

Lord Sananda Kumara

Ik ben jullie Sananda .

En ik zeg ‘jullie’ omdat ik zeer betrokken ben bij deze specifieke groep, deze Ancient Awakenings, net zoals bij veel andere groepen. Zelfs op dit moment dat we nu communiceren, spreek ik in veel andere groepen met vele anderen over de hele wereld. En ja zelfs in veel verschillende talen. Want het is tijd om de communicatie naar de hele wereld te verhogen, om het ontwaken dat plaatsvindt te verhogen.

Er gebeurt nu inderdaad een ontwaking. En jullie maken allemaal deel uit van dit ontwaken. Jullie, die het eerst ontwaakt zijn bereiden zich voor om degenen te wekken die hierna  komen. En dan zullen degenen die ontwaken helpen om diegenen te wekken die na hen komen, enzovoort. Want de energieën, zoals ze naar de planeet blijven komen worden nu steeds krachtiger elk moment en elke dag. De energieën worden steeds meer en worden steeds krachtiger, om steeds meer het bewustzijn van ieder van jullie te verhogen. Elke persoon op de planeet evenals alle levensvormen op de planeet.

En diegenen die deze energieën hebben gevoeld, inclusief degene waar ik door spreek, je voelt deze energieën op andere manieren dan je ze ooit eerder hebt gevoeld omdat je aan deze energieën gewend bent geraakt. Je wordt voorbereid om met deze energieën om te gaan, zodat je met hen kunt werken, en nog belangrijker, later anderen kunt helpen er mee te werken.

Velen zullen door deze energieën op hun knieën worden gebracht. Sommigen van jullie hebben dat al gedaan. Sommigen van jullie hebben zich afgevraagd, verlaat ik nu  deze planeet. Maar toch gaat die tijd voorbij en ben je hier nog omdat je hier moet zijn. Het is de bedoeling dat je dit doormaakt om te ervaren, om deze nieuwe inzichten, deze ervaringen te hebben. Omdat je in die momenten bent, die momenten voorafgaand aan het grote ontwaken dat nu over de hele planeet gebeurt.

En als je in die momenten bent en terwijl je wacht op de vele veranderingen die niet alleen buiten jezelf plaatsvinden, maar zeker ook binnenin gebeuren. Omdat als deze veranderingen in jou plaatsvinden, dat ook alles buiten jou verandert. Het is altijd zo binnen zo buiten.

Onthoud altijd dat als je wacht op het moment waarop de veranderingen zullen plaatsvinden, je de veranderingen die op dat moment in je aan het gebeuren zijn mist. Wacht niet. Omarm de energieën. Omarm het licht. Laat het licht binnenkomen en laat het dan schijnen, net zoals mijn discipelen het licht lieten schijnen toen ze hun werk deden.

Het is nu tijd of bijna tijd voor jullie allemaal om de dingen van je Vader uit te voeren.

Jullie gaan allemaal de verbinding vinden, een hogere verbinding met je Hoger Zelf dit komende weekend. Niet alleen omdat je de Advance bijwoont, maar omdat jullie, de lichtwerkers, de lichtkrijgers, de lichtdelers, de lichtdragers, jullie zijn nu hier om het Licht te ervaren, het Licht te delen, om het Licht te zijn. Ga nu heen en wees dat Licht voor iedereen.

Ik ben Sananda . Ik verlaat jullie nu, maar zal zeker terug zijn bij jullie, sterk, volledig en in meerdere opzichten veel sterker dan ik eerder ben geweest. Zo zullen veel van mijn broeders, deze broeders en zusters die met mij werken om jullie allemaal te begeleiden.

Al mijn vrede en liefde zijn met jullie allemaal.

Geascendeerde meesters One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

Hier gaan we mensen! Zijn jullie klaar?! Zijn jullie klaar voor wat er gaat komen?

Niet alleen voor wat er dit weekend komt tijdens de Advance, maar voor alles wat er naar de wereld komt, naar de planeet, de energieën die binnenkomen. Ze zullen ongelooflijk sterker worden als elke dag voorbijgaat en terwijl de kosmische gebeurtenissen blijven gebeuren.

Als de Leeuwenpoort zich opent, een Sterrenpoort die jullie allemaal zal voortstuwen naar de hoogste hemelen in jullie wezen. We kunnen op dit punt niet al te expliciet zijn maar het zal voor veel van jullie wonderbaarlijk zijn om de energieën te ervaren als ze binnenkomen. Nogmaals, niet alleen tijdens de Advance, maar als ze de komende weken en maanden binnenkomen. Het zal iets anders zijn! We staan allemaal te popelen in afwachting omdat we ons hier al een tijd op hebben voorbereid, net zoals jullie je hier ook op hebben voorbereid.

We zijn klaar om vragen te beantwoorden als die er zijn. Alsjeblieft, Zoe, ga je gang.

Zoe:   Bedankt One Who Serves en bedank Sananda dat jullie er altijd voor ons zijn. We houden zo van jullie.

Dus, het vraagproces, voor degenen aan de telefoon, het is heel eenvoudig, druk op 1 op je toetsenbord om je hand op te steken. Als je aan de beurt bent zal ik je netnummer noemen. Zeg dan je naam en waar je zich bevindt.

Wees kort en beknopt met wat je vraagt. Bedenk dat hoe specifieker je vraag is des te beter het antwoord zal zijn. Nadat je vraag is beantwoord druk je weer op 1 om jezelf uit de wachtrij te verwijderen.

Dus meld je maar aan en laten we eens kijken wat we kunnen aanroeren. Joanna, heb je gemailde vragen?

V & A

Vraag:    [gemailde vraag] Vandaag maakte ik me gereed voor mijn werk en ik herinnerde me dat mijn moeder de dag ervoor een nieuwe bril gekregen heeft, dus nu kan ze waarschijnlijk een puistje op een lieveheersbeestje zien. Ha! ha ! Ongeveer 3 minuten later vloog een lieveheersbeestje de badkamer in toen ik me wilde scheren. De vraag is of ik dat lieveheersbeestje heb gemanifesteerd en zo ja, hoe kan ik dit opnieuw doen met iets anders?

OWS:   Oh mijn god, we hebben dit al geruime tijd gedeeld en op veel verschillende manieren. Jullie voorbereidend voor de tijden waarop jullie vermogen om te manifesteren steeds groter zal worden. Het zal verbazingwekkend voor jullie zijn. Zoals die keren dat je om iets hebt gevraagd, je voor dingen hebt gebeden en dan gebeurde ze niet of ze gebeurde veel later of ze gebeurde niet op de manier zoals je ze verwachtte, omdat er een bufferperiode was, dat zal verdwijnen mensen. Dat zal verdwijnen. We kunnen het niet anders zeggen.

Je gaat direct manifesteren als je om iets vraagt ​​of omdat je iets in je verbeelding creëert, in je geest. Het zal er onmiddellijk zijn. Net zoals je je hand kunt uitsteken en vragen om iets dat in je hand verschijnt, zo snel zal het gaan, terwijl je leert hoe je dit moet doen.

Het is een proces. Het is niet iets dat ineens zal gebeuren voor de meesten van jullie, hoewel sommigen van jullie het al kunnen. Het is een proces. Je kunt het zelfs een wetenschappelijk proces noemen omdat het een wetenschap is die buiten de wetenschap ligt zoals je momenteel begrijpt. Het is zeker een metafysische wetenschap die je als een ras zult begrijpen, als geheel, als een collectief geheel. De hele planeet zal leren begrijpen hoe ze deze dingen moet doen. Hoe dit te ervaren. Hoe dit te manifesteren.

Dus ja, mijn lieve broeder, je ervoer een manifestatieproces zonder zelfs maar te weten dat je het deed. Voor velen van jullie, jullie manifesteren elk moment dingen en je weet niet eens dat je het doet. Dat zou kunnen komen in termen van communicatie met een andere persoon. Je zegt iets of denkt iets en dan zegt die ander het omdat ze het oppakken. Je manifesteert gedachten voor hen om op te pakken. Zie je? Het gebeurt steeds meer.

Dit is nog maar het begin, slechts het begin van het telepathische proces dat er aan komt. Velen van jullie zullen deze telepathie ervaren die jullie allemaal eerder hebben gekend. Het is een herinnering. Het is een terugkeer naar jezelf. Het is niet iets dat je nu leert, het is iets dat je je herinnert. Je kunt zeggen dat je het misschien opnieuw kan leren, maar je hebt het in jezelf en je gaat dit ervaren, en ook het bewegen van objecten met je geest. En ja, zoals iemand eerder zei, zelfs vliegen. Kun je je voorstellen? Je zult kunnen vliegen. Wauw! Kun je je voorstellen hoe dit zal zijn? In plaats van alle schepen en vliegtuigen, zie je mensen overal vliegen. Dat is natuurlijk iets voor later. We zeggen niet dat het morgen zal zijn of zoiets, maar het gaat komen.

Het gaat deel uitmaken van de hogere vibraties en het lichtere deel van jezelf zijn. Zonder dat gewicht te hebben, die dichtheid die je tegenhoudt, de zwaartekracht houdt je vast. Je zult in dat opzicht de zwaartekracht te boven komen.

Dus diegenen die dromen hadden over vliegen, dat is niet simpelweg een droom. Het is echt. Je vliegt in die ervaring. Het is echt in die ervaring. Maar het is ook voor velen van jullie een herinnering aan toen je kon vliegen. In andere planeten, in andere systemen heb je deze ervaringen gehad. Dus maak je weer gereed. Wees klaar! De energieën komen eraan. Je gaat veel verschuivingen en veranderingen ervaren binnenin je, buiten jezelf, overal om je heen. Overal zullen er veranderingen zijn. Dus we hopen dat dit je vraag beantwoordt beste broer.

Joanna:  One Who Serves, Shoshana wil iets delen.

OWS:   Ja. Ja graag. Ja altijd.

Shoshana :   Shoshana wil iets delen over manifestatie, dit is het echte probleem met manifestatie in ons leven. Men heeft een verwachting, iemand die bidt realiseert zich misschien niet dat de verwachting en het gebed is doorspekt met hun twijfels. Wanneer twijfel een verwachting wordt, hoe klein ook, en wanneer twijfel een gebed wordt, hoe klein ook, kan een manifestatie niet in zijn puurste vorm plaatsvinden. We moeten voorzichtig zijn om ons geloof te versterken en onze twijfel los te laten. Degene die vroeg naar het lieveheersbeestje had geen verwachting, dacht er niet over na. Probeerde het niet. En als gevolg daarvan manifesteerde hij omdat er geen twijfel in hem was en hij het niet probeerde. Dus een deel van manifesteren is loslaten. Vraag het en laat het los. Dat is alles wat ik heb.

OWS: Geweldig! Ja. Erg goed. Zijn er nog andere vragen?

Zoe:   Wel, dat maakt de betekenis van het gezegde glashelder, wees voorzichtig met wat je wenst.

OWS:    Dat is juist. Dat is correct, ja.

Vraag:    Dit gebeurde een paar dagen geleden. Het is dezelfde vraag [van vorige week] maar het gaat over vogels. Een van de kleine vogels (bruine vogels) terwijl het probeerde in mijn kantoor te komen, het ging naar het eerste raam, en naar het tweede raam, en naar het derde raam en verder. Toen verdween het. Ik verliet mijn kantoor toen zag ik een heleboel kleine vogels vliegen. En tussen deze kleine vogels, zag ik een wit vogeltje. Helemaal wit, het had alleen een beetje blauw aan de bovenkant. Ik heb nog nooit zoiets gezien. Ik ging zelfs online en zocht naar vogels. Ik heb niet zulke vogels online gevonden. Wat is de betekenis hiervan?

OWS:   Wat we willen doen is de vraag terug naar jou sturen en vragen  wat het voor jou betekent? Wat heb je hiervan ondervonden? In termen van je eerste gevoel, wat je buikgevoel of intuïtie noemt dat op dat moment in je opkwam.

Vraag:   Het was een teken voor mij. Ik weet niet welk teken. Het liet zien dat er iets gebeurde, maar ik weet niet welk teken precies. Alsof iemand een bericht naar mij stuurde, maar ik weet niet precies wie.

OWS:   Wat we je dan kunnen vertellen als je zegt dat het een boodschap was, het was zeker een boodschap, van je Hoger Zelf om met je te delen dat de dingen om je heen zeker veranderen, en in jou, precies zoals we hebben gezegd. Je Hoger Zelf geeft je deze boodschap dat deze verandering in termen van een vogel die je nog nooit eerder hebt gezien en die je niet op internet kunt vinden zegt dat alles heel snel verandert. Er zullen nieuwe vogels en nieuwe dieren komen. Degenen die in het verleden uitgestorven zijn, zullen terugkomen. De eenhoorn en anderen zullen terugkomen. Ze zijn nu mythisch in jullie begrip, maar ze zijn echt en ze zullen terugkomen. Dit is een indicatie van hoe de dingen zo snel veranderen, er zullen nieuwe levensvormen zijn die naar de Aarde zullen komen als de Aarde volledig is verhuisd naar de hogere vibraties, samen met alle mensen op de planeet, alle levensvormen op de planeet. Oke?

Vraag:   Soms heb ik het gevoel, als ik ‘s morgens opsta heb ik een slecht humeur. Is dat iets dat gerelateerd is aan de archonten die me tijdens de slaaptijd dwarsbomen?

OWS:   Wat we je kunnen vertellen, soms zijn je stemmingen eenvoudig dat,  stemmingen. Het is niet iets dat jou wordt opgelegd. Je hebt gewoon deze gemoedstoestanden omdat je de programmering uit het verleden nog hebt, de verbindingen met het verleden, de begrippen, de herinneringen die naar je toe komen en die dingen in je opwekken, in je chakra’s. Je chakra’s aansporen om deze dingen te herinneren en ze vervolgens buiten jezelf te manifesteren in termen van emotionele uitbarstingen, stemmingen, boosheid, alles wat met deze verschillende emoties samengaat. Dit is je lagere chakracentra die activeert. Als je de   hogere chakra’s activeert dan zou je deze stemmingswisselingen en deze uitbarstingen en dergelijke dingen niet hebben. Dan zal dat iets uit het verleden zijn als je hoger in vibratie komt, daardoor ben je hoger, bewegend naar hogere chakra-centra. Oke?

Vraag:   We weten dat al deze goede energieën, de Lichtenergieën over ons komen en dat ze ook op negativiteit vallen, inclusief de Archons, welke Archons we hier ook op deze planeet hebben. Ik weet dat ze niet kunnen overleven in het licht. Ik weet dat, maar kan er een botsing komen tussen het Licht dat over de negativiteit komt en dat de negativiteit veroorzaakt dat al deze corrupte politici en elites zich werkelijk bekend maken over alle slechte dingen die ze doen? Dit is een aanvulling op wat de President al aan het doen is. Is dat er ook deel van? Omdat ze niet in het licht kunnen leven zullen ze ook uit de negativiteit  komen? Is dat deel van het spel van het licht? De energieën die van het licht komen?

OWS:   Ja. Ja, deze botsing waar je het over hebt is al aan de gang. Het is al een tijdje aan de gang,  het gebeurt en zal nog een tijdje doorgaan. Maar begrijp dat de duistere krachten de hele tijd worden geëlimineerd. Elk moment worden er meer geëlimineerd zowel degene die niet-fysiek zijn in termen van de Archons en de Archons die fysiek zijn in bepaalde lichamen hier op de planeet wat je de minions zou noemen. Ze zijn aan het verdwijnen, ze worden de hele tijd van de planeet gehaald. Evenals die arrestaties die achter de schermen plaatsvinden die nog niet naar buiten zijn gekomen en de verzegelde aanklachten die dichtbij zijn zoals we het zien om ontzegeld te worden. Velen van hen zullen ontzegeld worden.

Alles wat er gebeurt is het proces dat de duisternis naar het licht brengt. De duisternis verlicht, een betere manier om te zeggen. Het licht verlicht de duisternis, dus al die dingen die achter de schermen zijn gebeurd, in de achterkamertjes zou je kunnen zeggen, dat ze niet wilden dat je het wist worden nu naar buiten gebracht. Het wordt in het licht gezet. En terwijl het in het licht wordt gezet zullen hierdoor steeds meer mensen ontwaken over de hele planeet. Een bepaalde beweging die plaatsvindt is de Q-Anon beweging. Dit is echt, het gebeurt, het laat heel veel mensen ontwaken de anders niet zouden ontwaken voordat het in de mainstream media zou komen. Dat gebeurt steeds meer. Hoewel ze erom lachen of het bespotten of zeggen dat het een samenzweringstheorie is of wat dan ook, het brengt het naar buiten. Het brengt het in het licht. De duisternis wordt verlicht. Oke?

Vraag:   Oke, bedankt. Je hebt net veel andere vragen beantwoord die op de achtergrond waren.

OWS:   Ja. Grappig hoe dat gebeurt.

Vraag:   Rond de avond van de 25e,  een dag voor het nieuwe Galactic jaar was ik bijna in slaap gevallen en Spirit, of de Galactics, of de Engelen, wie dan ook plaatste iets in mijn keel. Ze maakte me wakker en maakte me bewust dat ze iets in mijn keel hebben gestopt. Ik vroeg me af wat dat is. De volgende dag op het werk in een bepaalde situatie merkte ik dat ik de waarheid vertelde over een situatie (over hoe kinderen beter te behandelen), en ik was onder de indruk van mezelf omdat de oude ik, die mensen wilde behagen en alles zou doen om de gevoelens van mensen geen pijn te doen, dus vertelde ik waarschijnlijk niet altijd de waarheid. Ik wil weten, als het mogelijk is, wat dit ding is en wat het doel ervan is. De reden voor mij om het te weten is dat ik steeds meer wil samenwerken door me bewust te zijn van wat het was en ik wil er meer doen om het te helpen ervaren.

OWS:   Wat we je kunnen vertellen over je dromen, dit is een droomervaring. We willen jullie allemaal laten begrijpen dat dit ervaringen zijn die verder gaan dan de droomprogrammering die je in het verleden had. Zij zijn echt. Het zijn ervaringen. En dit was een activering van je vijfde chakra-centrum, je wilscentrum, je spraakcentrum. Het is uit de waarheid aan het komen of de waarheid naar buiten aan het brengen, de waarheid openbaren zodat je de waarheid spreekt. Niet dat je dat niet regelmatig doet, maar er zijn tijden dat je dat zeker niet doet, als anderen het ook niet doen. Velen van jullie vinden dat je in je leven niet volledig de waarheid spreekt, maar toch wil je de waarheid. Je wilt dat de waarheid overal bekend is. We kunnen je vertellen uit een film wat zegt: “je kunt de waarheid niet aan”, ja, je kunt de waarheid wel aan. Jij wilt de waarheid. En de waarheid zal je bevrijden en het maakt je vrij. Nogmaals, degenen die daar over dromen, het is echt. Het is een herontwaken van het vijfde chakra-centrum. James heeft dat verschillende keren gehad. Hij sprak er geruime tijd geleden over. Het is een echt fenomeen dat plaatsvindt, terwijl je deze ervaringen hebt in andere dimensies en andere alternatieve realiteiten zoals we die noemen. Oke?

Vraag:   One Who Serves, onlangs heb ik het boek “Geheime plaatsen van de Leeuw” van George Hunt Williamson, alias broeder Philip, gelezen. En ik ben er vrij zeker van dat ik mezelf in het boek heb herkend als een historicus op Lemurië en ik was iemand die betrokken was bij het veilig stellen van onze familie archieven. Voor degene die de titel ‘Geheime plaatsen van de Leeuw’ niet kennen, het verwijst naar de plaatsen waar we onze familie archieven verborgen hielden. Dus ik vraag me af wat mijn … ik weet ook dat mijn titel Lady of the Sun was. Dus ik vraag me af wat mijn naam was in die incarnatie.

Ik denk ook dat ik een probleem heb als ik daarheen ga, want toen ik een kind was gleed ik bijna van een klif van een paar honderd voet en sindsdien ben ik niet echt gek op afgronden zoals het naar beneden klimmen in een krater. Dus ik vraag me af, ik weet dat we daar een ruimteschip hebben verborgen en ik weet zeker dat we daar een reden voor hadden. Ik kan een hele goede reden bedenken die ik niet aan de telefoon zal noemen waarom we het ruimteschip daar achterlieten. Maar ik vraag me af, sindsdien is het daar al, denk je dat het kan worden geregeld dat het zich zou kunnen openbaren en we misschien kunnen worden getransporteerd naar de krater in ons ruimteschip. Als dat niet mogelijk is, zou ik willen vragen dat mijn familie die daar altijd is, die ik altijd zie, of ze me kunnen komen halen in de krater. Ik veronderstel dat ik je probeer te vertellen dat ik echt niet in en op die krater wil klimmen. Is dat mogelijk?

OWS:   Wat we je kunnen vertellen over het eerste deel, we kunnen je niet de naam geven die je toen had. Daar moet je zelf op komen. We zijn niet in het proces van het geven van namen, net zoals we onze namen voor het grootste deel niet eens hebben gedeeld met jullie. Je weet wie wij zijn, wij zijn One Who Serves. En jij bent wie je bent. De naam, of het je naam van nu is of je naam uit het verleden is niet belangrijk. Het is altijd de boodschap die telt.

Wat betreft het tweede deel wat betreft nabijheid of hoe het zou zijn om een ​​vulkanische krater in te reizen, jullie hoeven dat niet te doen. Degenen die met deze expeditie mee gaan de eerste keer zullen niet naar de bodem afdalen zoals de groep daarvoor deed. Jullie hoeven dat niet te doen. Dus dat is geen probleem. Maar dat wil niet zeggen dat het nog steeds geen lange tocht is. Jullie moeten een lange tocht maken. Je moet enigszins in vorm zijn om dit te kunnen doen. Het is niets voor iemand die moeite heeft met lopen of een beetje klimmen. Dit is er een onderdeel van. Er is behoefte aan een goede hartconditie omdat er inspannende activiteiten zijn maar niet heel veel. Niet zoals het was voor de groepen in het verleden die het waagden om naar de bodem te gaan. Zie je? Dus maak je geen zorgen hierover op dit moment.

Vraag: Mijn vraag vandaag heeft betrekking op een vorm van communicatie die ik heb gehad wat aanvoelt als een engelachtige Arcturiaanse Raad. Ze lijken behoorlijk opgewonden dat ik naar de Advance ga. Aangezien zij dit beschouwen als een kans om het werken met mij te verdiepen en te communiceren met mij. Kun je misschien uitweiden over hun connectie met jou en misschien onze gezamenlijke connectie?

OWS: Wat we kunnen zeggen is dat we zeker allemaal verbonden zijn. We zijn allen één. Van over de hele wereld zijn allen die ooit hier op de planeet zijn geweest, ooit de planeet hebben verlaten en terug zullen keren naar de planeet, en iedereen die op andere planeten zijn, andere zonnestelsels, andere sterrenstelsels, we zijn allemaal één. Het is dus niet dat er enige scheiding is. Dus op die manier zijn we allemaal verbonden. Wij zijn ook verbonden, jij met de Arcturians, en degenen hier, hier op de planeet en zeker binnen deze groep Ancient Awakenings, jullie zijn allemaal deel, en wij maken allemaal deel uit van een zielengroep. Ja, wij, de One Who Serves, maken deel uit van jullie zielengroep. Sananda maakt deel uit van jullie zielengroep. Zie je? Anderen ook. We zijn hier allemaal mee verbonden. Ja ze staan ​​bijna op het punt om duizelig, gelukkig, vrolijk, joviaal te zijn, al deze dingen die jullie, niet alleen dat je naar de Advance gaat en er deel van uit maakt maar wat je gaat ervaren in het proces als je daar bent en wat er daarna zal komen. Meer kunnen we hierover niet geven want je moet het ervaren zoals je dat op dat moment doet. Oke?

Vraag: Ik had een heel diepgaande ervaring tijdens de meditatie en er gebeurde iets, ik weet niet precies wat ik ervan moet denken. Kan ik het met je delen, misschien kun je er wat licht op werpen? [Ja alsjeblieft.] Tijdens de meditatie, die geweldig was omdat Sananda het gewoon er uit blies! Hij is geweldig. Ik voelde het echt. Ik was in mijn Merkaba, dus ik was heel goed beschermd. Ik was in mijn Merkaba  en deelde mijn licht met de planeet en ik zag het licht overal heen gaan. En om de een of andere reden was mijn gedachten gericht op Afrika. Toen ik naar Afrika werd geleid, kwam er op dat moment een duister gezicht, een duistere entiteit, ik weet niet wat het was maar het was iets donkers. Het voelde alsof het naar me toe kwam, ik voelde een druk op mijn borst als een inademing. Op dat moment draaide ik me om, ik keek naar het schip en zag mijn Tweeling Vlam. Ik riep mijn Tweeling Vlam die recht op me af kwam in mijn Merkaba. Hij kuste me en toen stuurde hij me terug naar beneden. Wat gebeurde er? Ik ben een beetje geschrokken om eerlijk te zijn. Ik ben hier alleen om het met je te delen. Ik weet niet wat er gebeurde.

OWS: Weet je nog toen Sananda  zei dat het Licht de duisternis verlicht? Dit is een aanwijzing voor het Licht dat naar een bepaald gebied in Afrika ging zoals je zegt waar nog steeds vrij veel duisternis is dat al lang bestaat. Wat er heel lang is geweest, werd beklemtoond zou je kunnen zeggen, zelfs overdreven, in de late jaren 1990 toen de Congo, een deel van de Congo zich opende voor vele Archons die op dat moment binnenkwamen. Het opende een portaal of een gateway en ze kwamen op dat moment massaal binnen. En er is daar nog steeds een aanwijzing of een schijn van duisternis die nog steeds aanwezig is. Het proces dat plaatsvond, en het proces dat zal plaatsvinden op de massameditatie op de 11e van augustus, dan zal de Gateway volledig gesloten zijn. Dus dit was een aanwijzing voor de duisternis die daar nog steeds is hoe het Licht naar het donker komt en ze vinden het niet leuk. Dat is wat je hebt ervaren en het is het begin van de Gateway die sluit. Voorgoed.

Vraag: Ik was beschermd. Ik dacht bij mezelf: ‘oh nee, bescherm je jezelf niet!’ Dat is helemaal niet zoals ik ben. Ik ben altijd beschermd. Ik was in mijn Merkaba . Ik voelde het. Ik kon het zien, het draaide. Dus ik werd beschermd, toch?

OWS: Je bent volledig beschermd in je Merkaba voertuig, ja, in je lichtvoertuig. Altijd.

Vraag: Goed. Het was alleen dat ik dit nog nooit eerder heb meegemaakt One Who Serves. Ik weet niet waarom ik het moest meemaken, maar ik dacht, nou ja. Ik voelde me heel veilig en ik was letterlijk toen Sananda …… jullie zijn allemaal, ik kon zien dat iedereen al naar beneden ging en terug naar hun lichaam behalve ik, ik was er nog steeds totdat mijn tweelingstraal weg ging, ‘Hup! Daar ga je.’

OWS: Ja. Als je denkt dat dat iets was, wacht dan tot de Advance.

Vraag: Ik had eerder in de week een verlangen om Oracle-kaarten met kristalwijsheid te trekken die ik al drie jaar heb en nooit heeft gebruiken. Ik werd naar hen toe getrokken en ik trok vier kaarten. De betekenis van elk van de kristallen die ik trok was, transmutatie magie, compassie, passie en vertrouwen. Ik heb die kaarten in mijn bed gelegd en ben gaan slapen. De kaarten lagen met de afbeeldingen naar het raam waar ik door kon kijken en de lucht kon zien. Vier of vijf nachten op rij ben ik tussen 24.00 en 01.30 uur gewekt en heb ik naar buiten gekeken en ik zag wat ik geloof dat het een ruimteschip is dat de lucht doorkruist, een beetje in hetzelfde patroon, alle vier of vijf de nachten. Ik moest zelfs mijn bril opzetten om zeker te zijn dat het geen vliegtuig was, dat het in feite iets anders was. Het zag eruit als een ster, een bewegende ster. Langzaam bewegend.  Dus ik zou graag willen weten wat dit betekent.

OWS: Het betekent precies wat je denkt dat het betekent. Je moet jezelf toestaan ​​om de connectie met je Hoger Zelf te ervaren. Je Hoger Zelf fluistert tegen je, geeft je dat vage gefluister in je hart en deelt het met je en maakt een opening. Een opening die nu gebeurt terwijl we spreken. Wat je hebt meegemaakt was zeker geen vliegtuig, het was zeker geen ster. Sterren bewegen niet zo. Het was zoals je het ervoer. Alles wat er met je gebeurt, gebeurt met een reden.

Niet alleen jij die deze vraag stelt, maar allemaal. Jullie moeten begrijpen dat jullie allemaal zich veel dingen gaan herinneren. Jullie gaan allemaal dingen zien die aan jullie geopenbaard worden waarvan jullie niet wisten dat ze bestonden of waarvan jullie niet geloofden dat ze bestonden of jullie niet dachten dat het met je zou gebeuren. Als degenen die zeggen waarom overkomt dit mij niet, nou het gebeurt of het gaat gebeuren. Het gebeurt op dit moment terwijl we hier spreken en het komt nog meer naar jullie begrip en jullie gaan allemaal nog veel meer dingen ervaren die je bij tijden zal choqueren dat het je zelfs bij momenten op je knieën brengt zoals we over de energieën hebben gesproken, zoals Sananda sprak over de energieën terwijl je aan deze energieën aan het acclimatiseren bent. Het is allemaal een deel van het proces, de overgang waar je nu doorheen gaat. Deze overgang zorgt ervoor dat veel nieuwe energieën de planeet binnenkomen.

Je ziet dat er een proces is dat plaatsvindt terwijl de Aarde door het zonnestelsel beweegt. Het zonnestelsel beweegt door de Melkweg. De Melkweg beweegt door het Universum. En allemaal verhuizen ze naar gebieden waar zij in een zeer zeer lange lange lange tijd niet in zijn geweest. Je kunt zelfs zeggen dat de cycli die plaatsvinden, als je ernaar kijkt vanuit een wetenschappelijk oogpunt, de cycli die plaatsvinden gelijktijdig plaatsvinden, zouden we  zeggen.

En de energieën die als je je van het ene deel naar een ander deel van de Melkweg verplaatst , en een Melkweg verplaatst zich naar een ander deel van het Universum, opent het zich voor alle nieuwe energieën. En deze energieën zelf, zelfs vanuit het Universum, we spreken alleen over de Galactische Centrale Zon, maar hoe zit het met de Universele Centrale Zon? Zie je? Er zijn Centrale Zonnen binnen Centrale Zonnen binnen Centrale Zonnen. En alles is in het proces van verandering. En je komt naar wat het nulpunt gaat heten.

Er zijn veel definities voor het nulpunt, maar de absolute definitie van nulpunt is wanneer de Bron zelf, omdat Prime Creator van een inademing naar een uitademing gaat en het punt tussen die twee is het Nulpunt.

Dat is wat er gebeurt of gaat gebeuren en dat zal The Event voortbrengen als dat gebeurt. Dat is nooit eerder op deze planeet gebeurd. Het is dus een proces. Het is een grote cyclusverandering die gaat gebeuren. En als je je kunt voorstellen dat het Universum zelf beweegt van een inademing naar een uitademing en dat exacte Nulpunt tussen de twee wanneer het omschakelt. Een rust en een energie . Een rust en een energie . Oke?

Vraag: Deze vraag gaat over tijd. We begrijpen dat we tijd nodig hadden om de illusie van scheiding van de Vader te ervaren. We hadden het verleden, het heden en de toekomst van deze lineaire tijd nodig en het lijkt erop dat we het overstijgen. Op 26 juli ’s morgens, meestal loopt mijn ovenklok een beetje voor, zo’n 30 of 45 seconden in vergelijking met de iPhone en de iPad. Die ochtend gebeurde er iets en mijn gidsen maakten me er bewust van. Die ochtend liepen de iPad en de iPhone voor in vergelijking met de ovenklok in de keuken. En ik begreep dat het iets kosmisch is, een versnelling of wat dan ook. Is er iets dat je kunt uitleggen wat er is gebeurd en wat er gebeurt met onze relatie met de tijd zoals we die kennen.

OWS: Niet zozeer over wat er is voor gevallen, maar voor jullie allemaal. Begrijp dat de tijd verschuift. De tijd zoals jullie die nu kennen zal niet zo zijn als de tijd die er aan komt. Dit is geen woordspeling. Je gaat vele verschuivingen ervaren, veel veranderingen zoals we hebben gezegd en een deel hiervan is je gevoel voor tijd omdat je steeds dichter bij de GEEN TIJD komt. Dat is het nulpunt waar ik het net over had, waar het op het punt komt dat altijd en nooit op hetzelfde moment is. Alles of niets. Als je naar binnen gaat bij jezelf, kun je het beginnen te begrijpen. Je driedimensionale bewustzijn zal dit niet direct begrijpen maar als je in de hogere vibraties gaat en herinneringen terugkeren naar je zal het voor jou steeds duidelijker worden dat de tijd op een bepaald moment stil zal blijven staan . Je beweegt daar naar toe en je gaat verschillende dingen ervaren die daar naartoe zullen leiden. Een daarvan is het opmerken van bepaalde tijdframes zoals 11:11 , 12:12,  3:33,  4:44,  5:55. Al deze dingen brengen je steeds dichter bij een herinnering en een opnieuw begrijpen van hoe de tijd werkt in dit illusionaire systeem. En hoe de tijd zelf niet relevant is in de hogere vibraties en hogere dimensies. Niet zoals je het nu begrijpt. Oke?

Vraag: Bedankt voor het aannemen van mijn vraag. Het is bijna beschamend om dit naar voren te brengen omdat ik het al een paar keer heb verteld betreft mijn rookverslaving. De laatste keer dat ik het vroeg zei je dat het een verbinding uit het vorige leven is en raadde me aan een te doen wat ik gedaan heb. Ik heb ook verschillende hypnosesessies gedaan om te stoppen met roken, en ik kom er maar niet van af. Het heeft nu zoveel effect op mijn gezondheid, pijn op de borst bij het ademen, het richt behoorlijk wat schade aan. Ik vraag me af of er nog iets is dat je kan aanbieden dat me kan helpen. Ik worstel er nogal mee.

OWS: Toen je zei dat je hypnose deed, en nog belangrijker, toen je zei dat je een sessie naar vorige levens heeft gedaan, was dat een reading of heb je het zelf ervaren?

Vraag: Eh, het was meer een reading.

OWS: Ja. Dat is een ding dat we altijd zouden aanraden, dat je niet iemand anders laat vertellen wat je was, wie je was, wat je in vorige levens hebt meegemaakt. Je moet er naar toe gaan en het zelf ervaren. Dat wil niet zeggen dat er geen nauwkeurigheid is in die lezingen, er kan sprake van zijn. Maar dat op zichzelf zal je niet beïnvloeden op de manier zoals het kan als je die herinneringen zelf opnieuw beleeft. Nogmaals, dat is alles wat ze zijn, het zijn herinneringen. Je vorige levens zijn je herinneringen. Je kunt je allemaal afstemmen op die herinneringen. Het is niet nodig dat er een persoon is om je te begeleiden, maar het kan zeer nuttig zijn. Het is dus goed om een ​​regressie in het verleden te hebben, niet alleen door hypnose. Er zijn andere manieren van expressie om op deze manier gebruikt te worden, zoals degene waar we door spreken waar we de Multi Level Awareness niveaus bespreken die we met jullie bij deze Advance doen. Ze zijn meer dan alleen maar om vorige levens te kunnen ervaren. Je kunt dimensionale omgevingen en dimensionale reizen ervaren. Dit is allemaal onderdeel hiervan. Maar om deze specifieke rookgewoonte terug te komen, het is iets dat je moet leren om volledig los te laten omdat het een patroon is wat  je hebt opgestapeld. Tenzij je dat patroon loslaat, die energieën binnen dat patroon, dan zul je dit vast blijven houden en doorgaan met het ‘nodig hebben’ van dat specifieke apparaat of specifieke gereedschap of bepaalde steun die  blijft aanhouden. Dus laat het patroon los op wat voor manier dan ook. Met dat inzicht kunnen we je vertellen dat je naar deze hogere vibraties gaat die voor zichzelf zullen zorgen. Het is daar allemaal. Iedereen die verslavingen van welke aard dan ook heeft zal merken dat als zij naar deze hogere vibraties gaan en zij dat hogere bewustzijn ervaren, het hoger bewustzijn zal leiden tot het verminderen van alle patronen waarmee je bent binnen gekomen. Dit alles zal ertoe leiden dat je naar de hogere vibraties gaat en in die hogere vibraties blijft. Oke?

Vraag: Oké om dat patroon los te laten, hoewel je zei dat een regressie naar het verleden nuttig zou zijn. Heb ik dat goed begrepen?

OWS: Dat zou veel beter zijn dan dat iemand anders je vertelt wat je was of wat je hebt meegemaakt. Om dat patroon te vinden, moet je het in jezelf vinden als een herinnering. Laat niemand anders je je herinneringen vertellen. Je moet zelf op de herinneringen komen. Hypnose kan ook heel nuttig zijn als je jezelf volledig laat hypnotiseren en het op die manier los laat. Maar je moet volledig in staat zijn om dat te doen. En we ontdekken dat terwijl we dit verder onderzoeken je dit niet volledig kunt loslaten. Ook al dacht je dat je dat deed, je deed het niet. Begrijp je dit?

Vraag: Ja, ik deed drie sessies, dus vraag ik me af of ik niet gehypnotiseerd kan worden of dat ik, zoals je zei, misschien niet toestaat dat ik gehypnotiseerd word. Ik weet het niet zeker.

OWS: Dat is wat we zeggen. Ja. Je bent niet in staat om, of in ieder geval tot nu toe, jezelf helemaal los te laten. Er is een deel van jou dat hypnotisme tegenhoudt vanwege wat zich in andere vorige levens heeft afgespeeld, andere patronen die je ervan weerhouden om de hypnose voor je te laten werken. Er was een controle. Een andere die je in het verleden beheerste. Er waren ook tijden waar je anderen beheerste door het gebruik van deze specifieke modaliteit.

Vraag:   Oke. Dus in plaats van hypnose te doen, zou het beter zijn om regressies naar vorige levens te doen?

OWS: Dat zou nuttig zijn ja. Maar hoofdzakelijk, breng jezelf vooral in die hogere vibraties om daar steeds meer te verblijven en je zult merken dat je niet langer een sigaret wilt hebben.

Vraag: Goed. Ik heb gemerkt dat dat is gebeurd, maar ik heb het gevoel dat ik niet de tijd heb om te wachten om volledig in de vibraties te zijn. Ik wil niet eindigen aan de zuurstof en dat soort van bestemming. Het wordt kritisch. Dus ik denk dat ik een beetje wanhopig word.

OWS:   Neem de tijd. Neem de tijd. Omdat het jouw leven is waar je het over hebt.

We gaan het kanaal vrijgeven.

Maar voordat we dat doen, zullen we delen dat degenen van ons, One Who Serves en vele anderen er met jou zullen zijn. Ze zullen niet allemaal tot jullie spreken maar zullen daar in bewustzijn, in eenheid aanwezig zijn. Er zal een kameraadschap zijn zou je kunnen zeggen van veel verschillende kosmische wezens. De Company of Heaven, Ascended Masters, Galactics. Velen zullen er zijn omdat er een gebeurtenis zal plaatsvinden als gevolg van de opening van de Leeuwenpoort op de dag voor de Advance begint. Op  8 augustus. En er is een proces dat zal gaan gebeuren. Nogmaals, het zal een Gateway opening zijn die een portaal opent en er zullen er velen zijn die dit direct met jullie zullen ervaren. Veel meer dan dat tot nu toe is gebeurd. Dat is alles wat we hierover kunnen zeggen, maar er zullen waarschijnlijk manifestaties zijn die sommige, zo niet allemaal, op verschillende tijden zullen overkomen. Dat is een geweldige verwachting, weten we. Maar we doen dit doelbewust omdat we willen dat de verwachtingen hoog zijn. Want als de verwachtingen hoog zijn, dan zal je bewustzijn ook hoog zijn.

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Zoe: Shanti .

Heel erg bedankt. Dat, ik weet het niet, mijn verwachtingen zijn er al. Bedankt iedereen die vragen heeft gesteld omdat, zoals we altijd zeggen, grote vragen tot goede antwoorden leiden en volgens mij waren er enkele echt geweldige. Dus bedankt voor het stellen van de vragen.

Bedankt allemaal dat je vandaag bij ons bent gekomen. We zijn blij dat je bent gekomen. En we hopen je volgende maand op de eerste Zondag weer te zien. Houd in de tussentijd je trillingen hoog, positief en liefdevol, ongeacht wat je denkt dat je om je heen ziet gebeuren.

De rest van jullie zien we aanstaande Zondag. En voor een hele hoop van jullie, we zullen je donderdag zien!

Doe mee door je aan te melden op www.meetup.com/AncientAwakenings. Er kan nog steeds ruimte zijn om per telefoon deel te nemen aan de Advance. Hebben we daarover gesproken, ja toch? Ik kan me niet herinneren of we erover spraken op dit deel van de oproep. [James: Ja, dat deed ik een beetje.] Oké, dus als je wilt deelnemen via de telefoon, neem dan meteen contact met iedereen op. Neem contact op met James of Joanna. Anders RSVP je op de meet-upsite om deel te nemen aan de Zondagse groeps bijeenkomsten.

Onze website is www.AncientAwakenings.org

Bekijk het archief van de opnames van de Zondagsoproep en de transcripties. Wat ik je altijd aanraad als je nieuw bent in de groep. En vooral als je een vraag hebt gesteld, ga terug en luister naar de opname voor het geval je iets hebt gemist. En naarmate meer leden de groep binnenkomen in verschillende ontwikkelingsfasen, zijn er veel gaten in de informatie. Dus let op wat het was dat je hierheen leidde. Ga dan terug en lees de transcripties, luister naar de Q & A. Of je kunt contact opnemen met Dr. Wanda en gebruik maken van haar welkomsprogramma waarmee nieuwkomers toegang kunnen krijgen tot iemand die al een paar jaar lid is van AA, om je te helpen je op de hoogte te houden van de opleiding die we voor je hebben ontvangen voordat je deel van ons werd. Dus maak er alsjeblieft gebruik van.

We zijn op FaceBook op AncientAwakenings.org en AncientAwakeningsonfb

We zijn ook op YouTube als Ancient Awakenings (ik weet zeker dat je een patroon ziet …) We hebben ook vertalingen van gechannelde berichten op de website van dot org.

Onze BlogTalk uitzending eenmaal per maand is de plek voor aspirant leden, dus nodig iedereen uit die hiermee wordt geholpen. En als een FYI kun je via VOIP deelnemen aan de BlogTalk uitzending, dus het is een geweldig alternatief voor het lange afstand publiek.

Je kunt de oproepopnamen vinden op BlogTalkRadio.com/ ancientawakenings -prepareforchange en ook op onze website.

Oef! Oke. Dat is het voor mij, James. Wil je het terugnemen?

James: Ja. Heel erg bedankt Zoe voor alles wat je doet. Zeker voor de BlogTalkRadio show als een gastvrouw en natuurlijk ook voor je transcripties elke week omdat iedereen van de transcripties houdt.

Zoe: Mijn plezier.] Bedankt Rita voor wat je hebt ingebracht en Joanna voor wat je met Shoshana inbracht.  

Het enige dat ik kan zeggen is dat ze dit komende weekend de verwachtingen opbouwen voor dit alles. De Lion’s Gate, die woensdag is. Ik vermoed dat dat een heel nieuwe portaal opent voor een Gateway, dus ik denk dat er in het weekend nog veel meer over te horen zal zijn. Eigenlijk zeiden ze alleen dat je er niet meer over zult horen, je zult er meer van gaan voelen. Dus neem dat voor wat het is. Dus hoe dan ook, dit is alles. Heel erg bedankt voor het meedoen. Je weet, zonder jullie zou er geen Ancient Awakenings zijn, dus heel erg bedankt.

Joanna: Het heeft ons allemaal nodig.

James: Wat zegt Q? Where We Go One, We Go All. En dat wordt over de hele linie een echte slogan. Niet alleen op het alternatieve internet maar nu zie je het op de gewone media. Dus maak je klaar. Maak de veiligheidsgordels vast en houd ze vast. Oké, dus dat is het!

Joanna: Rust uit.

Zoe:  Ik hou van je, tot ziens!

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen