18.08.11 “Ken jezelf want door jezelf te kennen wordt je het zelf waarvan je weet dat je het bent.”

“Ken jezelf want door jezelf te kennen wordt je het zelf waarvan je weet dat je het bent.”

Prime Creator, Sugat GuRaRu , en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens de zaterdagavondsessie van de Advance van Prepare For Change van augustus 2018 in Christopher Creek, AZ op 11 augustus 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)
Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Geachte lezer,

Deze sessie begon met een ontroerend krachtige meditatie, waarvan het middelste deel helaas niet werd opgenomen als gevolg van plotselinge stormen die de telefoonlijn doorsneden. We nodigen je uit om naar het begin ervan te luisteren (zie het tabblad Channelings op AncientAwakenings.org). Telefonische deelnemers bleven ingelogd, wetende dat we zouden terugkeren. Hun gesprek is inspirerend.

Als je de opname beluisterd, begin dan op 36:56 voor de balans van de meditatie en opmerkingen van One Who Serves. De gechannelde berichten na de meditatie zijn buitengewoon indrukwekkend. Lees alstublieft verder.

James: Oké. Er zijn geen ongelukken. We zijn terug. [ Yay !] Laat me jullie aan de telefoon een vraag stellen. Op welk moment werd de verbinding verbroken?

Vraag:   Precies toen je ons naar het universele teken bracht en zei, ik weet niet hoe het zal zijn. Het is het verblindend licht. Toen werd het stil. We waren op dat moment toen we jullie niet meer hoorde.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie! We zijn weer terug en we gaan het opnieuw proberen. Deze dingen gebeuren en wat is jullie gezegde? Geen zorgen. Ga gewoon met de stroom mee. Dat is ons gezegde. Dus geen zorgen ga met de stroom mee en het werkt wonderwel. Dus gewoon door blijven gaan. We gaan verder en wat we zullen doen om je door het proces te leiden waar we gebleven waren. Voor degenen die er aan mee deden zal het nu een beetje makkelijker zijn. Maar voor degenen die verloren zijn gegaan in het moment, we zullen je hier doorheen halen vanaf eerdere momenten. Oke? Daar gaan we.

Meditatie / Tri-locatie oefening gepresenteerd door One Who Serves

[voortgezette meditatie]

Wat we willen dat je nu doet, is je bewust zijn van je bewustzijn in je lichaam. Je hebt het Licht al in je lichaam. Als je dat niet hebt, breng je het Licht weer in je lichaam. Ga naar je ademhalingsproces, adem in en adem uit, adem in en adem uit, terwijl je uitademt laat je alles gaan.

Denk niet dat er iets fout gaat. Alles, alles wordt georkestreerd, ongeacht wat. Er zijn redenen voor dat deze dingen gebeuren, dus ga er gewoon mee door.

Blijf nu gelijkmatig en diep ademen. Laat het Licht via je adem naar binnen komen en door je lichaam bewegen, het Gouden Witte Licht vult je lichaam met Licht.

[Dit is het beste te ervaren via de opname op www.ancientawakenings.org   klik op de “channeling” tab en vervolgens “hear” voor de channeling van zaterdagavond.)

OWS:   [uitgezonderd van de meditatie] … om op drie plaatsen tegelijk te zijn.

Zoals we eerder al zeiden, heb je dit eerder gedaan. Dit is niets nieuws voor jullie. Het is gewoon herinneren. De programmering is wat je ervan weerhouden heeft om volledig en  totaal bewustzijn te zijn, het complete en totale bewustzijn is oneindig. Oneindig bewustzijn. Jij bent een oneindig bewustzijn. Jij bent het universum. Jij bent God. Zie je?

Je hoort vaak van sommigen dat jullie Goden en Godinnen zijn en dat zijn jullie, maar je bent ook de Godbron in jezelf. En als die Godbron, hoe kun je dan in een eindig lichaam zijn? Hoe kun je op welke manier dan ook beperkt worden?

Je bent onbeperkt. Je bent multidimensionaal. Zie je? Je bent overal en nergens. Puur bewustzijn. Zuiver neutraal bewustzijn. Niet goed niet slecht. Niet licht, niet donker. Gewoon zijn.

Nu vragen we opnieuw, en deze keer kunnen we hopelijk degenen aan de telefoon er bij insluiten. Hoeveel van jullie kunnen zich in drie verschillende lichamen scheiden? [Allen antwoorden bevestigend.] Hoe zit het met degenen aan de telefoon? [Allen antwoorden bevestigend.] Geweldig. Dan  zoals we eerder zeiden hebben we hiervoor ook de juiste groep gekozen omdat dit niet eerder is gebeurd. We hebben dit nog nooit gedaan met zo’n grote groep. Het was altijd met slechts een paar individuen of een kleine groep. Maar jullie zijn voor veel klaar. Als je het nog niet hebt begrepen uit de gesprekken die je vandaag hebt gevoerd naar aanleiding van wat we gisteravond hebben doorgegeven, als je er nog niet achter bent dat je bent gearriveerd, dat jullie klaar zijn voor zeer geavanceerde lessen in deze driedimensionale tot vierdimensionale bewustzijnsuitbreiding, dan … nou, dat zeggen we niet. We zullen het zo houden. Oke?

Nu. Nogmaals, de reden om dit te doen is focus. Als je je op drie verschillende plaatsen tegelijk kunt concentreren wordt het veel, veel gemakkelijker om je op twee plaatsen tegelijk te concentreren vooral als je het beoefent. Zie je, in het oostelijke deel van de wereld zou je kunnen zeggen, in de Himalaya in India, in die culturen daar, dit is daar heel anders. Wanneer zij hun spiritualiteit beoefenen en ze leren om te focussen en manifesteren, doen ze het heel anders dan dat jullie het hier doen. We werken met jullie heel anders samen dan met degenen in de Himalaya.

Bijvoorbeeld, we geven een voorbeeld. Degenen met wie we werken in Tibet en India en plaatsen zoals deze staan ​​’s ochtends op , dit is een voorbeeld, men staat heel vroeg op als het buiten nog donker is en ze vertrekken van waar ze zich ook bevinden. Ze lopen ongeveer 2 tot 3 mijl de helling van een berg op en komen  aan op de top waar alles al klaar staat  voor hen omdat ze dit al vele malen eerder hebben gedaan, dus alles blijft achter en wordt opgebouwd voor ze. Ze komen daar aan voordat de zon opkomt, dus ze lopen door de duisternis de berg op. En als ze daar aan komen, komt de Zon op en gaan ze onmiddellijk in hun houding zou je kunnen zeggen, niet om de Zon te aanbidden maar de Zon te prijzen, met de Zon werken, de Zon ervaren. De Zonnestralen, de energieën van de Zon.

Als ze dat doen, je zou het een begroeting van de Zon kunnen noemen. Maar het is niet de Zon, het is niet deze Zon, het is de Grote Centrale Zon van de Melkweg. En soms zoals jullie nu ontdekken, zelfs voorbij de Centrale Zon van het Universum.

Dat is nog maar het begin. Dit is alleen het eerste of tweede uur. Ze hebben een hele dag voor de boeg. Want daaarna gaan ze in de Yoga houding. Ze doen Yoga, en doen het niet 20 minuten of een uur, maar eerder 2,3,4 uur. Alle houdingen. Alle oefeningen. Alles. En als je denkt dat ze dan klaar zijn? Nee! Dan gaan ze in meditatie en ze zitten daar uren in meditatie. Zie je waar we naartoe gaan? Wat jullie doen is eenvoudig vergeleken met dit. Het is een discipline. We werken met jullie samen zoals we hier in de westerse cultuur kunnen doen. We werken eraan om je discipline te vergroten, maar niet op het niveau dat zij doen, omdat jullie hen niet zijn. Jij bent jij. Je bent wie je bent en het is belangrijk dat je bent wie je bent.

Dus in alle opzichten, wees wie je bent, maar maak jezelf de beste wie je bent, elk moment dat je kunt. Werk daaraan. Wil je Ascentie? Wil je dat Ascensie morgen is? Wil je dat The Event morgen gebeurt? Wees dan The Event. Wees de Ascentie. Wees het nu! Wacht niet!

Wacht niet op de verandering van het geld om het te hebben. Wacht niet tot er overvloed aan je is gegeven om nu overvloed te ondervinden. Het is overal.

Jullie zijn zelf krachtig genoeg om te bevelen wat je maar wilt in je leven. Maar je moet het wel doen. Wij kunnen het niet voor jullie doen. Niemand anders kan het voor jullie doen. Je moet het voor jezelf doen. En als je het voor jezelf doet, doe je het voor iedereen. Zie je? Zie je hoe dit werkt? Zie je dat Ascentie een werk binnenuit is? Begrijp je het?! Zeer goed.

We hopen dat dit wordt opgenomen. We hopen dat dit op schrift wordt gezet omdat dit iets is dat iedereen moet ervaren. Iedereen moet deze woorden horen, deze woorden lezen omdat er zoveel mensen zijn die wachten op de Ascentie.

Ze wachten op The Event. Ze wachten op iemand anders om het te doen. Ze wachten op de Galactics om het te laten gebeuren. Ze wachten op het Bondgenootschap om het te laten gebeuren. Maar het is tijd voor jullie om het te laten gebeuren. Begrepen? Zeer goed. We stappen van onze zeepkist af en keren terug naar jullie als je zo ver bent … zijn jullie nog steeds op drie plaatsen tegelijk? We hopen het. We hopen dat je die focus kunt houden. Als dat zo is is dat geweldig! Geweldig. Want de volgende keer doen we vier of vijf plaatsen tegelijk! Wat dacht je daarvan?

Maar kom nu terug. Kom terug. Maar kom eerst naar je tweede lichaam terug en kom dan terug naar je eerste. Als je wilt kun je de twee zelfs integreren in je fysieke lichaam. Maar als je terugkomt, zorg er dan voor dat je je letterlijk in jezelf stopt. Je astrale, je etherische, stop jezelf er weer in. Anders zullen velen van jullie hierna enkele onaangename symptomen ervaren. Het is dus heel belangrijk om niet terug te springen, maar langzaam terug te komen, stop je er zelf in en zorg dat alles weer is zoals het was.

Nu ga ik het kanaal vrijgeven voor een ander die met jullie wilt delen. We zullen snel weer terug zijn.

Sugat GuRaRu    

Om Sa Tatom. Om Sa Tatom. Om Sa Tatom.

Wedden dat jullie dachten dat dit One Who Serves zou zijn, maar dat is niet zo. We klinken hetzelfde, maar ik ben Sugat GuRaRu.

Ik kom af en toe door James, maar niet veel. Alleen wanneer er een beweging van bewustzijn is, alleen nadat een inwijding is gebeurd, omdat ik een Meester-Leraar in de Himalaya ben. Ik werk soms in een klooster. Ik werk soms in de grotten, zou je kunnen zeggen. We zijn omringd door wat jullie de Yeti noemt. Wat wij ook de Yeti noemen. Ze zijn om ons heen, dus je kunt je voorstellen en begrijpen dat we hoog zitten, hoog in de Himalaya.

Maar moeten we een trektocht maken de berg op zoals One Who Serves zegt? Nee! Wij kunnen de berg op of af wanneer we maar willen, omdat we het begrip hebben van wie we zijn, net zoals One Who Serves jullie probeert te laten begrijpen.

Nu, IK BEN een leraar. IK BEN een oude zou je kunnen zeggen. Ik zit al meer dan 1000 jaar in dit lichaam. Ik heb al die tijd hetzelfde gedaan. En soms, hier en daar, waar ik naar toe ga zou je kunnen zeggen, buiten de Himalaya, buiten het thuisgebied naar een groep als deze komen en op welke manier dan ook proberen te helpen. Om van dienst te zijn.

Omdat jullie in deze groep zijn voortgegaan, vooruit zijn gegaan, dat is een beter woord, jullie hebben veel vooruitgang geboekt om te begrijpen wat er gisteravond is doorgegeven en het gesprek dat daarop volgde was heel opmerkelijk, dat jullie op het punt staan dat je dit kan begrijpen.

Als je dit tegen de meerderheid van de mensen zou zeggen zouden ze naar je kijken alsof je  iets gerookt had? Maar jij, jijzelf bent hier klaar voor. Je bent klaar om de mysteries van het universum te gaan begrijpen, om te gaan begrijpen en ja, nog meer, die mysteries te herinneren omdat jullie zijn aangekomen. Jullie zijn door initiaties gegaan.

De inwijding van gisteravond was een belangrijke initiatie voor jullie allemaal. Het was niet de enigste die je hebt gehad. Je hebt er vele gehad leven na leven na leven. Dit bijzondere leven waar je nu in bent is special. Dit is het leven dat alles voor jullie beëindigt in deze illusie. Maar dat is helemaal aan jou.

Zoals One Who Serves zei,  als je Ascentie wilt, wees de Ascentie. Wat je moet doen, we hebben dit 25 jaar geleden doorgegeven zoals we het zien, toen hebben we twee eenvoudige dingen doorgegeven. Eenvoudig om erover na te denken, maar heel, heel moeilijk om het te begrijpen, om het te oefenen. En dat was, beheers je denken. Dat was nummer één.

Beheers je denken. Beheers je gedachten. Is dat moeilijk? Ja, het is heel moeilijk! Er zijn er die ik onderwijs, mijn chela’s (studenten), er zijn er die levens besteden aan het leren om hun gedachten te beheersen. Dat is nummer één.

De andere is, laat alle gehechtheden los. Laat alle gehechtheid los. Is dat moeilijk? Ja! Dat is heel moeilijk. Nogmaals, mijn chela’s hebben er levens aan gewerkt.

Wat betekent het om je gehechtheden los te laten? Betekent het dat je je huis moet verlaten en naar een grot gaan? Nee. Dat hoef je niet te doen. Maar als je in een huis woont, wees dan niet gehecht aan dat huis. Met andere woorden, als de gedachte bij je opgekomen is, we zullen een voorbeeld gebruiken omdat je op deze manier hebt gewerkt en je begint steeds meer op deze manier te denken, als een ruimteschip in je achtertuin landde en je wenkte je dat je in het ruimteschip kon komen, verlaat je je huis, verlaat je je familie al is het maar voor een bepaalde periode. Niets is voor altijd, maar voor een periode. En ja, als je wilt kun je een notitie achterlaten. Je hoeft niet weg te gaan en niet te vertellen waar je bent. Je kunt ze zelfs op een bepaald moment bellen en hen laten weten waar je bent. Maar je moet alles loslaten. Je tv, je computers, alles moet je loslaten. Je zou het voor een bepaalde periode moeten loslaten. Dat is onthechting .

Er zijn zoveel onthechtingen. Zelfs gehechtheid aan je kinderen, dat is een gehechtheid. Het is niet iets dat verkeerd is als je voor ze zorgt, je moet dat zeker doen, maar een gehechtheid. Je hoeft nooit gehecht te zijn aan je kinderen. Ze horen niet bij jou! Ze zijn niet van jou. Ze zijn niet jouw eigendom, ze zijn jouw nageslacht. Ze zijn er vanwege jou en je bent er om hen te beschermen, ze zijn niet jouw eigendom. Je bent niet de eigenaar. Laat ze hun eigen leven hebben. Dat is belangrijk. Dat is een gehechtheid die heel moeilijk los te laten is. Maar daar moet je aan werken.

Het denkproces. Je moet aan je gedachten werken. Je moet kijken naar wat je, niet alleen wat je denkt, maar ook wat je zegt. Je woorden zijn overtuigend krachtig. Je moet leren om je gedachten te beheersen en de woorden die je uitspreekt. Wanneer je een woord uitspreekt wordt het echt. Weet je dat? Wanneer je een woord uitspreekt gaat het in de universele geest, in het universele bewustzijn en kan door iedereen worden opgepikt. Als het een angstig woord is, raad eens? Verspreidt je angst. Als het een woord van gebrek aan overvloed van een bepaald type is, verspreid je dat. Zie je? Je voegt toe aan het collectieve bewustzijn.

En als je toevoegt aan het collectieve bewustzijn voeg dan de hele tijd iets positiefs toe zoveel als je kan. Dus zeg niet, ik ben ziek. Zeg niet, ik ben ziek en moe. Zeg niet, ik ben doodziek. Jullie weten dat jullie die dingen allemaal van tijd tot tijd zeggen! Maar denk erover na. Wanneer je die woorden zegt, zijn ze krachtig! Zie je? Je onderbewustzijn, zullen we zeggen, hoort het. Het universum hoort het. Het universum zal bieden waar je om vraagt, zelfs als je er niet om vraagt. Begrijpen jullie dit? Dit is de Wet van Aantrekking en het is krachtig. Het is krachtiger op dit punt dan jij bent.

Dat zal niet altijd zo zijn. Op enig moment zul je controle over de Wet van Aantrekking krijgen omdat je het zult begrijpen en je er mee zult kunnen werken. Maar nu moet je echt je gedachten de hele tijd in de gaten houden. Als je een negatieve gedachte hebt, laat het gaan. Vraag of het wordt weggenomen. Zie het wegsmelten, wat het ook is dat voor jou werkt, laat het verdwijnen. Denk aan iets positiefs. Zodra je denkt aan iets negatiefs, bedenk dan iets positiefs.

Dit is waarom je het moet doen. Omdat als je door het ascensieproces gaat, ga je weg uit de derde dimensie, jullie doen dat al. Soms ben je in de vierde en zelfs in de vijfde dimensie, maar als je je volledig door de vierde dimensie beweegt, raad eens wat er in die vierde dimensie gebeurt? Je gedachten worden onmiddellijk werkelijkheid. Wil je echt aan monsters denken en ze creëren? Begrijp je het? Wil je echt dat je negatieve gedachten zich manifesteren? Als je hier een negatieve gedachte hebt, is er een bufferperiode die je toestaat om die negatieve gedachte te hebben en deze vervolgens te veranderen naar  positief. Maar wat als je in de hogere vibraties bent, niet helemaal in de vijfde dimensie maar in de vierde dimensie, en je hebt negatieve gedachten worden ze realiteit voor jou?

Nu, voor je denkt, oh mijn hemel, moet ik leren al mijn gedachten te beheersen voordat ik kan ascenderen? Nee dat hoef je niet. Dat zou voor jullie onmogelijk zijn. Maar je moet leren ze zo goed mogelijk te beheersen. Eraan werken. Werk eraan, werk eraan, werk eraan.

En wees je bewust hoe krachtig je spraak is. Woorden hebben kracht. In het begin was het Woord en het Woord was God. Zie je? Wat denk je dat dat was? Hij sprak zich uit! Hij sprak het Woord uit. Hij sprak de schepping uit. Als we zeggen “hij” weet je natuurlijk wat we bedoelen, hij / zij / het / wat dan ook. Zie je? Eerste Schepper, energie, energie in beweging, ongemanifesteerde energie die gemanifesteerde energie wordt, bewuste energie wordt, enzovoort enzovoort. Jullie beginnen steeds meer het verhaal te begrijpen, het verhaal van de schepping. Dat is niet Adam en Eva maar er is een verbinding. Adam en Eva is een allegorie van het hele creatieproces. Begrepen? Zeer goed.
(in een allegorie worden allerlei eigenschappen en gebeurtenissen op symbolische wijze verbeeld. Daarbij word o.a. gebruikgemaakt van personificaties)

We zijn heel blij met jullie. Velen van jullie weten dit misschien niet en hebben mij nog nooit eerder gehoord maar velen van jullie zijn mijn chela’s in Tibet geweest, in andere gebieden van vorige vorige levens. Ik ben in dat opzicht jullie meesterleraar. Jullie hebben veel meesterleraren. Jullie hebben Sananda,  Ashtar, Aartsengel Michael, St. Germain, jullie hebben er zoveel, Melchizedek, Metatron en ga zo maar door, voor velen van jullie.

En op veel niveaus ook. Niet in termen van autoriteitsniveaus of hiërarchie niveaus, maar in termen van verantwoordelijkheid. Dat is de hiërarchie die er is. De hiërarchie die jullie bedrijven hebben, is een …sorry voor de uitdrukking, is een verbastering van het echte hiërarchiesysteem. Dat is een controlesysteem. Dat is niet zo op de hogere niveaus. Dat is niet zo op de ruimteschepen en op de schepen van Licht.

We zijn klaar voor dit moment. We zullen het kanaal vrijgeven voor een ander. We zouden graag terugkomen, ik zou graag terugkomen en meer bij jullie zijn. Ik zal dat doen als jullie voldoende vooruitgang hebben geboekt. Je zult weten wanneer die tijd er is.

Vrede. Shanti .

De Eerste Schepper

Groeten aan jullie.

Het is zelden dat IK, als de energie die IK BEN, in staat ben om door een individu te komen om met de aanwezigen te kunnen spreken, om te kunnen werken met degenen die speciaal voor mij zijn, speciaal voor mij als mijn zonen en dochters, mijn zonen en dochters van het Licht. En jullie, mijn lieve zonen en dochters, zijn allemaal van het Licht. Jullie kwamen uit het Licht, jullie zijn het Licht. Je kunt zeggen dat jullie het Licht van mijn ogen zijn. Jullie zijn de uitdrukking van mijn liefde. En IK BEN de uitdrukking van jullie liefde.

Vanuit de eeuwigheid, van tijden in het begin zijn we samen geweest zijn we één geweest, ook in de eeuwige tijden zullen we altijd één zijn. Jullie zullen op een punt komen dat je bewustzijn zal stijgen naar een niveau dat je verbeelding te boven gaat, buiten je mogelijke geloofssysteem. Op welk niveau je ook bent op dat moment. Omdat het leven altijd vooruit gaat. Het leven is eeuwig. Het leven is constant. Bewustzijn is eeuwig. Bewustzijn is constant. En zoals je eerder hebt gehoord is bewustzijn overal.

IK BEN bewustzijn. IK BEN DAT IK BEN. Jullie zijn die je bent. Jullie zijn het IK BEN Bewustzijn net zoals Ik het IK BEN bewustzijn ben. We zijn allemaal samen als Eén. Eén in het Licht, Eén die het Licht delen, Eén die het Licht verspreiden, Eén die het Licht zijn.

Wanneer je hoort, mijn geliefde broeders en zusters, wees de Ene, dat zegt je om te zijn wie je bent, om de uitdrukking te zijn van alles wat je kunt zijn, alles wat je altijd bent geweest, en alles wat je nu bent. Omdat je in het moment bent, het moment van de expansie van Liefde die nog  nooit op deze planeet is gebeurd, behalve in de tijden voorafgaand aan de menselijke omstandigheden in deze tijd. Met andere woorden, deze oude beschavingen die jullie bestuderen, die jullie zich beginnen te herinneren van Atlantis, Lemuria en vele andere beschavingen waarvan je niet eens kan begrijpen dat die er waren. Die gaan voorbij aan waar je op dit moment naar zoekt.

Maar door dat te weten bereik je een punt waarop alles voor jou duidelijk zal worden. Alles zal worden begrepen, onthuld, omdat jullie Het Licht zijn. Jullie zijn de Liefde. En zoals ik zei, jullie zijn de uitdrukking van mijn liefde voor nu en voor altijd.

Ik ga jullie nu verlaten. Vertrouw. Vertrouw op alles dat in jou is. Blijf vertrouwen in jezelf, geloof in jezelf, ken jezelf, want door jezelf te kennen word je het zelf waarvan je weet dat je het bent.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

Nou dat was enigszins onverwacht. Noem het de Bron, noem het de Eerste Schepper, noem het wat je wilt, maar noem het liefde. De liefde die op dat moment aan jullie allen werd geuit is onmetelijk. Je zult het misschien nog niet voelen, sommigen van jullie doen dat, maar jullie zullen het voelen. Je zult het in je dromen voelen vannacht. Je zult het de volgende dag tijdens je waakmomenten voelen.

Op dit punt… wat is jullie gezegde, hoe volgen we deze op? Dus we zullen vragen beantwoorden. Hebben jullie vragen?

V & A

Vraag:   Zo, WOW! Dit is de enige keer dat ik moet zeggen dat ik eigenlijk teleurgesteld was toen je binnenkwam want ik wilde echt niet dat dat laatste moment zou eindigen omdat het zo krachtig was! Ik … ik wilde het voelen. Ik bedoel, ik voel nog steeds die energie … en ik wil dat het nooit weg gaat, dus …

OWS:   Alsjeblieft, voordat je verder gaat, die energie gaat nooit weg. Het is altijd een deel van jou. Altijd. Op alle manieren.

Vraag:   Die laatste regel die Hij zei over jezelf kennen was gewoon, wauw, ken jezelf, wees gewoon je zelf … hoe doe je dat….

OWS:   Het zelf zijn dat je kent.

Vraag:   Ken jezelf om het zelf te zijn dat je kent. Het was interessant toen ik aanvankelijk in meditatie ging moet ik zeggen dat ik het soms moeilijk vind om het te volgen. Soms gaat mijn bewustzijn heel ergens anders heen. Maar het was een van die dagen en het ging meteen naar Tibet. Ik vermoed dat het naar de doorgang ging voordat we het over de doorgang hadden en ik was meteen op de berg in Tibet. De hele deur ging open en er was een hele grote draak, maar ik was niet bang omdat ik me herinnerde dat het mijn vriend was. Het was een vriend die overkwam als een leraar. We gingen door de grot en deze opende zich aan de andere kant en ik keek naar een kristallen stad, kristallen bergen, geen kristallen bergen maar die plaatsen die net zo mooi waren en ik weet niet precies waar dat was, maar ik denk dat dat de vraag was. Waar was het? Gingen we daarheen toen je binnenkwam. Sorry dat deze energie zo intens is dat het moeilijk voor me is om het onder woorden te brengen omdat ik nu de vibratie van woorden voel. Het is zo interessant. Waar was de grot en was ik een van de studenten?

OWS:   Ja. We zullen beide vragen voor je beantwoorden. De eerste vraag, de stad, wat kwam er naar je toe? Wat heb je doorgekregen?

Vraag:   Ik dacht aan Shamballa .

OWS:   Daar ga je. Je ging Shamballa binnen. Je bent eerder in Shamballa geweest. In feite zijn de meesten van jullie ooit in Shamballa geweest. Dus het is echt. Het is voor het grootste deel een etherische stad. Het kan soms fysiek zijn, maar de meeste tijd is het etherisch. Net zoals de Steden van Licht etherisch zijn en nog niet omlaag gekomen zijn naar het fysieke, of beter gezegd, het fysieke is er naar omhoog gegaan. Er is een verschil. Wat betreft het tweede deel, de draak die je hebt meegemaakt, jij bent een van de chela’s waar Sugat GuRaRu over sprak.

Vraag:   Ik wil je perspectief hebben welke aanbevelingen je voor ons hebt om de ascensie te zijn, zijn wat we willen zien en eventuele specifieke praktische suggesties. Gaan we door met groepsmeditaties, wat is je mening?

OWS:   Je doet het al. Je doet het steeds meer. Dit is niet alleen voor jou die deze vraag stelt, maar voor jullie allemaal. Velen van jullie doen het. Jullie bevinden jezelf steeds vaker in de hogere vibraties. Niet altijd. Je gaat omhoog en je komt naar beneden, je gaat omhoog en je komt naar beneden. Je gaat omhoog, je glijd naar beneden. Je gaat omhoog, je glijd naar beneden. Maar het punt is dat je steeds weer opstaat. Zie je? Je valt en je blijft opstaan. Dat is belangrijk. Het was in de ” Rocky ” film die James stuurt. Hij kijkt altijd naar films! Maar het is heel goed dat hij dat doet, omdat er dingen zijn die nuttig voor je zijn om te begrijpen hoe het massabewustzijn van deze planeet werkt en waar het naar toe gaat. Je valt en je staat op en je staat op en je staat op. Hoe meer je opstaat en steeds langer blijft staan, hoe dichter je bij de hogere vibratie komt, of hoe meer je in de hogere vibraties bent hoe dichter je in de hogere dimensie zal komen, de vierde, de hoge vierde en de vijfde dimensie, om steeds meer daar te verblijven. Is dat niet het doel dat je daar wilt blijven?

Nee! Dat is niet het doel. Het doel is om in het nu moment te zijn, in het “nu”. Wees precies waar je nu bent, maar werk. We hebben jullie misleid!

Je moet echter werken om in die hogere vibraties te zijn, zo veel als je kunt, door de schoonheid overal om je heen te zien. Kijk niet naar de lelijkheid. Zie de schoonheid. Zie de cabal niet als de cabal, als de duisternis, als degenen die voor eeuwig in de duisternis moeten zijn, als degenen die vervolgd en gevangen en geexecuteert moeten worden en al dit soort dingen. Het zijn ook jullie broers en zussen. Ze waren eens Licht en keerden zich naar de duisternis. Ze keerden zich naar de duisternis, maar niet allemaal, je moet begrijpen dat de meesten van hen zich naar de duisternis keerde om in het stuk te werken dat door de mensheid is ontwikkeld. Zie je? Om aan deze vrije wil zone te werken. De vrije wil zone te creëren. Om dit stuk te creëren waar jullie allemaal deel van zijn. Jullie zijn allemaal acteurs in dit stuk. Zie je? Is er in elk stuk, in elke film, niet altijd de ene kant en de andere kant? Is er niet altijd de slechterik? En haat je die schurk niet altijd? Je wilt altijd dat de schurk het uiteindelijk haalt. Niet waar?

Welnu, dat is de cultuur van deze maatschappij waarin je je nu bevindt. Maar dat zal niet het geval zijn. En wanneer de cabal naar voren worden gebracht en ze zullen naar voren worden gebracht, of het nu op deze planeet is of dat ze van de planeet worden verwijderd zonder dat je het weet, ze zullen op de een of andere manier worden verwijderd. Maar terwijl ze worden verwijderd, krijgen ze de gelegenheid om zich tot het Licht te wenden. Elke gelegenheid wordt hen gegeven, ieder van hen. Er is geen uitzondering. Zie je? Het is aan hen omdat ze vrije wil hebben. Ze kunnen ervoor kiezen om zich naar het Licht te keren of zoals eerder gezegd door het Licht te worden geconsumeerd. En dat is het Licht van de Grote Centrale Zon. Met andere woorden, ze worden dan terug in de Zon gebracht, weer samengevoegd in de Zon en geanimeerd of herboren zou je kunnen zeggen, maar op een eerder niveau van dichtheid en beginnen helemaal opnieuw. Kun je je voorstellen? Maar dat is hun keuze als dat zo is. Zie je? Beantwoordt dit je vraag?

Waarschijnlijk niet helemaal zoals je wilde. Je wilde, de magische pil, is dat wat je wilt. Magische pillen. Zie je, er was de magische kogel in het JFK geval, jij wilt de magische pillen. Net zoals je weet dat er geen magische kogel is. Maar we gaan je niet vertellen wie het gedaan heeft. We gaan je vertellen wie het niet heeft gedaan. Lee Harvey Oswald heeft het niet gedaan. Nu vertellen we je niets belangrijks. Niet waar? Wij zijn wat aan het spreken tegen het koor. (Gelach] Aan het preken tegen het koor.

OWS:  Wilt degene die naast mij zit stoppen met bewegingen maken of het gebouw verlaten. Grapje. We weten dat jij het bent Cynthia.

Vraag:   Ik ging alleen wat opzij omdat Ria langs kwam en ik een beetje opzij moest. Het spijt me.

OWS:   Ria? Ja Ria . Hallo? [Hallo!] Hallo? Is er een echo ? [grapje [gelach]

Vraag:   Zelfs nu ik in de kamer ben zeggen ze het nog!
Oke. Eerder hadden we een interessant gesprek met James over aspecten. Twee nieuwe mensen stelden de vraag over aspecten en hoe het allemaal werkt. We kunnen in cirkels gaan. James stelde voor dat we het aan jullie vragen, One Who Serves.

OWS:   Graag wat specifieker zijn met je vraag. Wat wil je weten over aspecten?

Vraag:   Hoe aspecten werken …

OWS:   Ze werken heel ijverig. [Gelach]

Vraag:   Weet je, je hebt een Hoger Zelf en wij zijn aspecten van ons Hoger Zelf. We probeerden uit te leggen hoe twee personen hetzelfde Hoger Zelf kunnen hebben. Dit is waar het verwarrend wordt als je het probeert uit te leggen.

OWS:   Wat we hierover zullen doorgeven is wat James eerder over dit punt heeft doorgegeven, we zullen daar verder op ingaan. Je kunt het vanaf het begin terughalen.

Vanaf het eerste begin was er schepping, daarvoor was er geen schepping. Er was niet-manifeste of ongemanifesteerde energie. Alleen energie in beweging maar er hechte geen bewustzijn aan die energie. Die energie was op dat moment niet-manifeste energie. Toen begon die ongemanifesteerde energie zich enigszins van zichzelf bewust te worden . Toen het zich bewust werd van zichzelf besefte het dat het zichzelf niet als iets kende. Het had geen idee wie het was. Dus het zei in feite, ‘Laat er licht zijn. Laat er manifestatie zijn. Laat er schepping zijn. Laat me weten wie ik ben. Want om te weten wie ik ben moet ik iets buiten mezelf hebben om er mee te vergelijken. Zie je? En toen de uitdrukking van de Eerste Schepper zich manifesteerde als creatie, was dit het begin van alles.

De Eerste Schepper creëerde vervolgens een creatie. Een creatie-wezen, we zeggen niet wie dat was, maar Aartsengel Michael was daar behoorlijk ver boven. Heel ver daarboven zou je kunnen zeggen. De aartsengelen waren één van de eersten die naar voren kwamen. De Elohim waren vóór hen. Zie je? Maar toen beslisten degenen die geschapen waren,  omdat ze ook het vermogen hadden om te scheppen, dat zij ook de God Bron waren, net zoals de Eerste Schepper hun had geschapen, konden ze zelf creëren. En ze creëerden bewustzijn om hen te helpen realiseren wie ze waren.

In termen van een vonk of een energievorm of zelfs een persoonlijkheid, creëerden zij. Ze bleven dit doen, steeds verder en verder. James gaf het voorbeeld van een piramidestructuur.

(Niet de zakelijke piramidestructuur van vandaag. Dat  is ook een verbastering van wat echt is. Jullie bedrijvenstructuur is niet echt. Het is een controleproces.)

De piramide waar we over spreken startte met de Eerste Schepper en werkte helemaal door naar beneden, naar beneden, naar beneden. Van elk lager niveau creëerde men  een ander, en degene daaronder creëerde ook weer een ander, enzovoort, enzovoort.

Dus vanuit dat ene beginnend bij de Eerste Schepper en daarna kwamen er nog meer vonken uit die vonken van energie, vonken van energie die bewustzijn verwierven. Toen creëerden die vonken meer vonken van energie die zich bewust werden. En door het verkrijgen van bewustzijn van degenen onder hen, creëerden ze meer bewustzijn voor degenen boven hen, enzovoort enzovoort. Dus terwijl de vonken van het bewustzijn werden voortgezet om naar beneden te creëren, werden de persoonlijkheden neergezet, dit werd het aspect van degenen die boven hen stonden.

Hoger in termen van niveaus van bewustzijn. Niks anders. Niet dat er een generaal boven en een soldaat aan de onderkant is of iets zoals in jullie militaire structuur, of een CEO boven en een arbeider onderaan. Niets hiervan. Zie je? Dus de aspecten zelf, of beter gezegd de aspecten, er zijn veel aspecten van degene die ze naar beneden presenteerde, of neergezet, kun je zeggen. Zie je?

Dus als je hoort dat je een aspect bent, of een ander is een aspect van een hoger aspect,  Yeshua is  bijvoorbeeld een aspect van Sananda . Zie je? In zekere zin schiep Sananda de persoonlijkheid van Yeshua. Hij werd Yeshua. Maar nu zijn Yeshua en Sananda, hoewel ze één en dezelfde zijn, ook afzonderlijke persoonlijkheden. Afzonderlijke persoonlijkheden die meer bewustzijn hebben gekregen als resultaat van de dingen die ze in hun bestaan ​​hebben gedaan. Zie je? Begrijpt jullie dit? [Toehoorders bevestigen dit] Beantwoordt dit jouw vraag of was er meer?

Vraag:  Ik denk dat het voor ons nu duidelijk is over aspecten. Ja. [Gelach] Het is een verwarrende vraag en velen raken in verwarring over aspecten …

OWS:   Degene die de noedel gaat bakken in de film ” The Matrix ” is de maker van de Eerste Schepper.

Vraag:  Ja. Wie was er eerst de kip of het ei. Ga je het ons vertellen?

OWS:  We zouden het kunnen vertellen, maar je zou het nooit begrijpen omdat het boven het driedimensionale begrip uitsteekt. Het gaat zelfs ons begrip te boven. Bijvoorbeeld, Yeshua, toen hij door het proces ging, toen hij opsteeg om uiteindelijk zijn Schepper te ontmoeten, besefte hij dat hij zijn Schepper had ontmoet, dat hij zijn eigen Schepper was. Zie je?

Wanneer je door het sterfproces gaat en je gaat naar de poorten van de hemel, zou je kunnen zeggen, en je verwacht Sint Pieter daar te ontmoeten die op je wacht, wat denk je? Als je Sint Peter ziet, zie je jezelf. Jezelf wacht op je. Vertel dat aan diegenen die geloven in die bepaalde fantasie.

Maar weet je wat? (We voegen dit eraan toe.) Degenen die geloven dat ze dat gaan zien als ze daar aankomen zullen Sint Pieter zien. Ze doen dat. Het gebeurt. Ze zullen door deze poorten gaan en zij zullen begrijpen dat zij de hemel hebben bereikt. Maar als ze eenmaal beseffen dat ze nu in de hemel zijn, beseffen ze dat er nog zoveel te gaan is. Dat dit niet de hemel is die ze verwachtten. Ja, het kan prachtig zijn en zo, maar het is alleen maar een niveau van het astrale vlak. Zie je?

Dus in zekere zin, dit gaat jullie wereld door elkaar schudden, als je deze uitdrukkingen heeft gedaan,  deze ervaringen, deze uittredingen in je astrale lichaam, dan  ben je in de hemel geweest. Zie je? Mensen zeggen dan, Wat ?!  Zijn we in de hemel? Dat leek niet op ​​de hemel! En dan moeten we hier weer terugkomen? Wat is dit, we gaan van de hemel terug naar de hel?

Jullie weten dat we een grap maken omdat je inderdaad een hemel kunt maken van elke plek waar je bent en op elk moment dat je er bent. En geliefde broeder Moses is het antwoord op jullie eerdere vraag, een vollediger antwoord. Maak de hemel hier op Aarde. [Amen!] Nogmaals, hij zegt, want ik wil het antwoord dat precies zegt hoe het moet. Ik wil de pil! Ik wil het kristal dat het voor me doet. Wij houden van je Moses. We houden zoveel van je. We houden van jullie allemaal.

Vraag:  En wij houden van jullie.

OWS:  Ja. Dat kun je maar beter doen! [Gelach]

Vraag:  Als ik mag, ik denk dat veel mensen hier misschien over nadenken. Bedankt, ik snap het, ik ben dankbaar. Als je me toe staat, heb je enig praktisch advies over hoe we onze tijd hier kunnen invullen om het een beetje draaglijker te maken terwijl we hier zijn? Er zijn zoveel lichtwerkers die intens lijden. Dank je.

OWS:  Je weet wat we gaan zeggen. Zijn. Gewoon zijn. Blijf gewoon in het moment. Omdat je verwacht er te zijn en verwacht dat alles prachtig wordt, alleen maar omdat je het verwacht dat het er is. En dat is waar. Je kan dat doen. Maar je moet het ook geloven als je dat doet. Dat is het verschil. Je wilt het, je denkt dat het kan gebeuren, maar je gelooft niet volledig dat het kan gebeuren omdat het nog niet is gebeurd. Zie je? Dus er is een sprong van vertrouwen nodig.

Je moet eerst geloven en dan zal het gebeuren. Dan zal je het creëren. Terwijl je het creëert, zul je je realiseren dat je het nooit vanaf het begin hoefde te creëren omdat het er al was.

Denk daar eens over na!  Ik kan niet wachten tot jullie je transcript over dit alles hebben gelezen.

Vraag:  We zullen dat ene punt meerdere keren moeten lezen.

OWS:  Ja. Meer dan 20 levens. [Gelach] Nee, we maken er een grapje over.

De reden dat dit aan jullie wordt gegeven, deze inzichten, deze onthullingen, deze diepere bewustzijnsbegrippen is omdat jullie er klaar voor zijn. Sugat GuRaRu zei dat. En als Sugat GuRaRu praat kun je maar beter luisteren! Voelde je zijn kracht?! [Ja] Hij is gewend om de controle te hebben. Geen controle over een ander wezen. Hij zal dat nooit doen. Maar op de een of andere manier de controle over de situatie te hebben op het moment dat hij een ander kan helpen.

Vraag:  Is dat deel van de Draken Familie waarover ze praten? Dat lijkt op …….[audio-interferentie].

OWS:  [langzaam, opzettelijk] Oh mijn hemel! [Gelach] We horen, we krijgen instructies van degenen die ons begeleiden dat we dit omzichtig moeten behandelen. Omdat we er niet aan kunnen beginnen aan jullie te openbaren wie dit zijn. Er zijn enkele onthullingen die al gebeuren. Jullie kunnen van bepaalde figuren horen, we vinden in James dat er een is genaamd Benjamin Fulford  die hiervan iets onthult. Niet wat je vroeg maar hij onthuld wie deze Draken families zijn en waar ze vandaan komen. Dit was in een van zijn recente rapporten. Dat is het beste wat we op dit moment kunnen doen. Kijk wat hij er over te zeggen heeft en kijk wat anderen erover zeggen en stel je vraag vervolgens op een later tijdstip opnieuw.

Vraag:  Tijdens de meditatie eerder vandaag gebeurde er iets onverwachts waarbij ik me gedwongen voelde om af te wijken van wat ons opgedragen werd om te doen. Ik ging in mijn Merkaba en vloog, ik wist niet waar ik naartoe ging en belandde in Washington DC en sloot me aan bij een kring van andere lichtwezens in Merkabas. De kring splitste zich op in twee cirkels, één rond het Witte Huis en één rond het Pentagon. Het voelde alsof er een aantal intense ontwikkelingen waren in beide gebouwen. Ik voelde me geleid om een zeer sterke Violette Vlam naar allebei de gebouwen te sturen  (ik was verbonden met de lichtwerkers rondom beide bouwwerken) en zond het in de gangen en naar alle aspecten van beide bouwwerken. Dus ik hoopte dat je zou kunnen uitleggen wat er met mij is gebeurd.

OWS:  Ja. Je hoort weleens over een vlieg aan de muur willen zijn. Jij was die vlieg aan de muur. Je hebt de gelegenheid gekregen om een ​​raadsvergadering van het Bondgenootschap te ervaren, een bepaalde raadsvergadering, op dit moment vinden er veel plaats. En je hebt uit de eerste hand kennis gekregen van wat er op dat moment aan het gebeuren was, hoewel we geloven dat je je niet alles herinnert. Doe je dat? [Nee] Ja. Dat is doelgericht, omdat het niet de bedoeling is het te onthouden, maar het was de bedoeling dat je het zou ervaren om te weten dat het gebeurt. Omdat er vele keren zijn, en dit maakt deel uit van de volledige orkestratie van alles, er zijn vele keren dat wij en alle bronnen hebben gezegd dat dingen op de achtergrond gebeuren. Er gebeuren zoveel dingen. Zoveel onthullingen komen naar voren. Veel dingen gebeuren. En dit is een voorbeeld hiervan voor je om dit te kunnen waarnemen. Jij was de vlieg aan de muur.

Vraag:  Kun je me vertellen waarom ik dit moest ervaren?

OWS:  Vanwege wie je bent, beste broer. Dat laten we echter aan jou over. Je moet in jezelf gaan en begrijpen en daar op het antwoord komen hiervoor. Wie jij bent in termen van hoe jij je voorstelt of hoe je je verbindt met deze specifieke licht alliantie en waarom je naar deze groep bent gebracht en naar het streven dat voor jou en anderen in het verschiet ligt. Je zult meer gaan begrijpen in de komende weken en maanden. Het komt allemaal samen voor je.

Vraag:  Bedankt, One Who Serves. Dat resoneert echt op een zeer diepe emotionele manier voor mij.

OWS:  Ja. Als je wilt kun je ons TOWS [phonetisch t- owws ] noemen, net als Robin Williams dat deed. De One-One-Who-Serves. T-O-W-S. [Gelach] We maken een grapje. Dat was een originele van Robin Williams.

Vraag:  Mijn vraag verwijst terug naar de reis die komt en de beproeving die ik heb doorgemaakt en de uitkomst en het proces dat ik heb doorgemaakt. Zonder in al te veel details te gaan, toen ik het einde van de reis naderde, de lange, moeizame, stressvolle reis hoorde Ik duidelijk in mijn hoofd, je hebt net een mentale, fysieke en emotionele test doorstaan. Mijn vraag is of je mij enig inzicht in deze test wilt geven. En mijn andere vraag is, ben ik geslaagd?

OWS:  Ten eerste, het antwoord op de tweede vraag, wat denk je zelf?

Vraag:  Ik denk dat ik geslaagd ben.

OWS:  Ben je dat? [Gelach] Heb je het gehaald? Dan ben je geslaagd. [Gelach] Je eerste vraag, het deel waarom het met jou gebeurde? Het gebeurde met jou omdat het dat deed. Omdat het zo bedoeld was. Omdat het deel uitmaakte van je reis, een deel van je expressie. Niet om je te testen. We testten je niet. Niemand van degenen die met je werken testten jou. Ben je klaar voor deze?! [Publiek reageert met OWS: je testte jezelf)

Vraag:  Oh man. Nou, je weet wat ik heb geleerd …

OWS:  [tegen het publiek] Jullie beginnen te lijken op de yogi’s in de Himalaya’s als ze terugkomen met die prachtige expressies en dergelijke.

Er is een helder licht. Wat is dat licht? [Publiek antwoordt in filmstem: Mozes!]

Mozes! De brandende struik Mozes! We maken een grapje. We proberen, niet proberen, we hebben plezier met jullie.

Ik, degene die voornamelijk degene is die door James heen werkt ben ik in de loop van de tijd door met jullie te zijn, met jullie te werken, enigszins verzacht zou je kunnen zeggen. Vroeger was ik, en je kunt dit aan James en Cynthia kunnen vragen die hiernaast zit, heel serieus. Waren we dat niet? Ja. Maar nu dat jullie me een beetje hebben leren kennen, kan ik mij een beetje laten gaan.

Oké alsjeblieft, we gaan terug naar jullie vragen. Zijn er meer?

Vraag:   Ik wilde alleen maar zeggen dat ik aan het einde van mijn reis veel over mezelf en het feit dat….. [audio-interferentie] emotionele volwassenheid heb geleerd. Dat betekent voor mij dat ik door stressvolle situaties moest gaan en het zo goed mogelijk moest verwerken, zo kalm als mogelijk. Toen mensen om me heen uit elkaar vielen en uit elkaar vielen en ik bleef zeggen dat alles in orde komt. Wacht maar af en zie dat het gaat lukken. Dat was mijn houding door het hele ding. En toen het zover kwam dat ik het zelf niet aankon, riep ik om hulp. En binnen enkele minuten na het roepen om hulp van mijn hogere wezens en iedereen die daar naar luistert, zag ik kleine engelen naar buiten komen en kleine wonderen die overal om me heen gebeurde, het was gewoon een mooi iets om te zien. Er was dus veel persoonlijke groei door die ervaring.

OWS:  Dus nu heb je je eigen vraag beantwoord. Grappig hoe dat werkt. Wat we moeten gaan doen is dat jullie vragen stellen en wij zullen stil zijn. [Gelach] Je krijgt je eigen antwoord.

Vraag:  Ik ben geroepen om anderen bij te staan ​​in vele pogingen in hun leven en ik merk dat ik niet bang ben voor duisternis. Ik wil alleen je mening daarover. Het tweede deel van de vraag is, is de Binnenaarde een veilige plaats om naartoe te gaan?

OWS:  Waarom, wil je daarheen gaan? En wat zorgt er voor dat je denkt dat het niet veilig is?

Vraag:  Ik weet het niet, dat is wat ik denk.

OWS:  Als je daar naartoe wilt, dan is er iets in je dat je vertelt dat het iets is dat je zou willen doen, iets dat je graag zou willen ervaren. En als er iets is dat je vertelt dat je het zou willen ervaren, dan moet het goed voor je zijn, want je zou jezelf niet willen misleiden. Kijk? Er is geen angst. Wat zegt dat over angst? Vals bewijs dat echt lijkt. Angst zit in de programmering dat is alles. Laat alle angst los en je laat letterlijk alle pijn en lijden los in je leven. Omdat als je angst loslaat, wat is er dan? Niets dan liefde. Want angst is het tegenovergestelde van liefde. Dat is geen originele van ons. Dat is van Yeshua vele jaren geleden. Beantwoordt dit je vraag? Zeer goed. Nu het andere deel van de vraag.

Vraag:  De duisternis … Ik, [reconstrueert eerdere gedachte] dat ik geen angst heb …

OWS:  Nu ben je bang om de vraag te stellen! [Gelach] Binnenkort zul je helemaal geen vragen meer willen stellen.

Vraag:  De vraag is dat ik geen angst heb voor duisternis als ik anderen help en de vraag was of ik voorzichtig moest zijn.

OWS:  Over het helpen van anderen? Nooit! Wees nooit bang om behulpzaam te zijn of anderen van dienst te zijn, want dat is wat je moet doen. Daar gaat het allemaal over, om te leren dienstbaar te zijn aan je medemens en de dieren en de planten en het hele leven. Van dienst zijn. Wees nooit bang. Laat alle angst los in elke omstandigheid.

Dat betekent niet dat als je oog in oog komt te staan ​​met een beer je ernaar toe moet lopen en hem aaien of iets dergelijks. Tenzij! En dit is een grote tenzij! Tenzij je kunt elimineren, de angst los laten en deze vervangen door liefde. Je zou dan verbaasd zijn hoe je naar een grizzlybeer zou kunnen lopen en precies dat doen, aaien, ervan houden, knuffelen. Zie je?

Er is een verhaal, we gaan je dit geven, het was op internet. James heeft het gelezen. Of beter gezegd, het was een video hierover. In deze video redde iemand een alligator in het moeras, een jonge alligator. Het dier werd opgepakt en hij redde de alligator en nam hem mee en beschermde het en begon het te voeden en koesteren. En terwijl het groeide werd het een vriend. Het werd een huisdier, een heel hecht huisdier, net zoals een hond dichtbij zou komen of een kat. Deze alligator en deze man werden onafscheidelijk. Ze gingen samen zwemmen, toen was het al een volwassen alligator! Maar het was ingeprent in hem. Het werd zijn vriend om wat hij deed? Hij hield ervan. Hij hield er heel veel van, het was onvoorwaardelijke liefde. Hij keek voorbij wat het was of wat het met hem kon doen en daardoor realiseerde de alligator zich nooit dat hij kon of zelfs iets zou willen doen. Zie je?

Er is er nog een over een grizzlybeer, iemand raakte bevriend met een welp en de welp groeide en groeide en groeide en werd groot en was een vriend van deze man. De man trouwde en de vrouw werd zelfs bevriend. In feite was de beer de Beste Beer tijdens de bruiloft. [Gelach] Waar gebeurd verhaal! Geen grapje! Het zou een geweldige grap zijn geweest, maar nee, het is echt. Hij was echt de beste beer / beste man. Ze waren onafscheidelijk. Hoe dan ook, hoe zijn we hiertoe gekomen? [Gelach]

Laten we teruggaan naar angst. We moeten verder gaan en anderen een kans geven. Je kunt je verhaal op een ander moment vertellen, maar we moeten degenen aan de telefoon vragen of jullie vragen hebben.

Degenen aan de telefoon moeten ook de gelegenheid krijgen. Eerlijk spel voor iedereen. Oke? [ onhoorbaar ] Dat is een raar woord. Je zegt zelfs niets meer over datums, nietwaar? Ze zeggen dat we rondhangen. Hoe dan ook, je vraag? [Onhoorbaar] … op deze Advance, jullie Zondagen hebben we niet de mogelijkheid om zo rechtstreeks contact met jullie op te nemen. We genieten van deze tijden. Heb je een vraag?

Vraag:  Als ik mijn ogen sluit, zie ik duisternis binnenin. Ik werd in 1970 ingewijd in meditatie door [naam niet herkend] en heb nog nooit iets anders binnenin gezien dan duisternis. Bij de inwijding in 1970 hebben ze ons verteld dat hij ons meeneemt met oogkleppen op naar de binnenkant van de dimensies en dat we in plaats daarvan alles kunnen bekijken op de weg terug naar beneden. Hij zei dat het anders te gemakkelijk is om afgeleid te worden. Heb je daar opmerkingen over?

OWS:  Allereerst, wat is je vraag?

Vraag:  Weerhoudt dat mij ervan om naar binnen te kijken? Als ik mijn ogen sluit, zie ik duisternis, omdat hij wil dat ik alles zie op de weg naar beneden in plaats van op de weg naar boven, is dat een programma waarvan ik kan voorkomen dat ik er iets in zie?

OWS:   We gniffelen binnenin, omdat degene die naast James zit dit al eeuwenlang heeft gezegd zou je kunnen zeggen. Ik doe mijn ogen dicht en zie alleen duisternis. Ik zie niet wat iedereen ziet. Ik zie alleen duisternis. En dan zeggen wij, wat? We zeggen oke, denk het. Denk er aan en het is zo. Maak je er geen zorgen over of je het ziet of niet ziet, we hebben dit vaak gezegd tijdens de geleide meditatie, want als je alleen duisternis ziet, is dat omdat je nog niet klaar bent om het Licht daarachter te zien. Je bent nog niet klaar om te zien wat er is, want je bent nog niet op het punt waar je gelooft dat er daarbuiten veel meer is. Dat is niet om je terecht te wijzen of iets van dien aard. Wij doen dat niet, maar je vroeg het en wij geven je een antwoord, een begrip. Nu, om hier overheen te komen moet je nadenken over wat men je door heeft gegeven, het is tijd om het ongedaan te maken. Denk niet in die termen. Alleen maar omdat iemand je iets vertelt wil niet zeggen dat het zo is. Het wordt pas zo als jij het gelooft en het in jezelf kent, omdat het alleen jezelf is dat je volledig kan begeleiden zoals je zou moeten zijn. Oke?

Vraag:  Waarom zou hij me willen omhoog brengen met oogkleppen en me alles laten zien op weg naar beneden? Daar ben ik verward over.

OWS:  Luister naar wat we zeggen, hecht geen belang aan alles wat je vroeger is doorgegeven. Dat is verleden tijd. Je bent nu in het huidige moment. Je bent veranderd. Je bent niet dezelfde persoon als toen. Je bent nu een andere persoon. Je bent teruggekeerd bij een familie als je besluit hier bij te blijven en je bent onder een groep mensen die steeds meer begrijpen wie ze zijn. Door bij deze groep mensen te zijn en deze lessen, deze leringen die worden doorgegeven ben je klaar om voorbij de oude programmering te gaan als je er klaar voor bent om het te doen. En als je eenmaal klaar bent en vergeet wat je eerder is verteld, omdat ze op dat moment een reden hadden, maar op dit moment is er geen reden meer om dit te hebben.

Nu is er iets anders. Zeer vergelijkbaar met Cynthia, je komt van een, laten we zeggen een beschaving, niet op Aarde niet van de Aarde. Niet eens noodzakelijk uit dit zonnestelsel maar buiten de Melkweg, zie je. En op die plek waar je vandaan kwam werd je niet zozeer geassocieerd met het zicht als wel met gevoel, gevoel van energie. Energie begrijpen. Niet het begrijpen van welke vorm dan ook in driedimensionaal fysiek inzicht. Dus dit is, net zoals het is met haar / met haar is geweest. Ze is aan het veranderen. Ze is aan het veranderen omdat ze gelooft dat ze kan veranderen. Ze luistert eindelijk naar ons na al die jaren. Niet waar Cynthia? [Natuurlijk.]  Natuurlijk. Ziet ze zoals velen het zien? Ziet ze zoals James of Joanna of Vydia of een van de anderen hier? Nee. Ze is er nog niet, want ze heeft nog niet helemaal losgelaten. Jijzelf, beste Orv , je moet nu loslaten. Je hoeft niet 20, 30 jaar te wachten. Je kunt nu meteen beginnen, nu op dit moment en tegen jezelf zeggen, ik kan het zien. Zelfs als je moeite hebt om het te doen. Zie je?

OWS:  We zijn in een heel goede energie. De Eerste Schepper creëerde een instroom van energie. Voel je het allemaal? Jullie aan de telefoon ook, jullie kunnen het ook voelen als je jezelf toestaat. Geweldig. Wat je niet wist, diegenen aan de telefoon, toen de Eerste Schepper via het lichaam van deze persoon binnenkwam, kon hij het bijna niet aan. Het was te veel energie tegelijk. Maar de Schepper, de Eerste Schepper kan doen wat het wil. Niet waar? Dus zei hij eenvoudig: “Heb vrede” en toen was er vrede. [ audio- interferentie]

Vraag:  Je was eerder terughoudend of je werd geadviseerd niet over onze drakenfamilie te praten en ik heb gemerkt dat er  veel terughoudendheid is in onze familie om over dat aspect, die kant van onze familie te praten. Maar ik bekijk het of het nu onze drakenfamilie, of mijn slangenfamilie, of welke takken van de reptielachtige familie dan ook, of mijn vogelfamilie of mijn kattenfamilie, ze zijn allemaal gewoon familie voor mij. En ik veroordeel ze niet en ik zeg niet dit is, nou ja, soms doe ik dat, misschien zijn dit degenen die een donkerdere rol spelen. Maar ik hou van ze allemaal en ik wil mensen over hen vertellen. Ik wil alleen weten als het kan, want om een ​​of andere reden wil je er niet over praten. Maar ik geniet van alle aspecten van hen en ik weet dat ze allemaal gewoon licht en liefde zijn, ongeacht wat voor gedaante …

OWS:  Mijn lieve zus, wat is je vraag?

Vraag:  Ik wil gewoon weten of het goed is als ik erover praat ?

OWS:  Waarom zou het niet goed zijn? Je neemt iets aan. Is het niet? We moeten dit er in gooien, alleen omdat we het kunnen. Wat gebeurt er als je iets aanneemt?

Vraag:  Het maakt een ezel van jou en mij.

OWS:  Zeer goed! Ja. Geweldig. Nu veronderstel je iets. Je gaan ervan uit dat de draak families slecht zijn, duivels zijn, duister zijn. Heeft iemand dat gezegd?

Vraag:  Nee. Omdat ik weet dat er aspecten van hen zijn die dat zijn, en ik weet dat er aspecten van mijn vogelfamilie dat zijn, en aspecten van mijn kattenfamilie dat zijn maar ik begrijp gewoon niet waarom je terughoudend was om over de drakenfamilie te praten. Ik hou van mijn familie. Ik ben trots op mijn familie en ik denk dat ik het wil weten omdat ik weet dat ik …

OWS:  We zullen je vraag beantwoorden. Het antwoord op je vraag waarom we bepaalde dingen niet kunnen zeggen is omdat we dat niet mogen. Het is zo simpel als dat. We moeten bepaalde dingen achter houden tot jij, het collectieve jij, en zelfs jij als deze groep er klaar voor zijn. We hebben veel informatie gegeven speciaal tijdens deze Advance, veel meer dan je misschien had verwacht en we zullen dat blijven doen. Maar er zijn tijden dat we niets kunnen zeggen. We kunnen je bijvoorbeeld niet precies vertellen wie JFK heeft neergeschoten. We kunnen je niet precies vertellen wat er op je 9/11 is gebeurd. We kunnen je niet precies vertellen wat er in Fukushima is gebeurd, enzovoort. Zie je? Maar we kunnen je onderweg hints en glimpen geven. We zijn hier niet om je te vertellen wat je moet doen en we zijn hier niet om je precies te vertellen wie je bent en wat er is gebeurd, omdat je zelf tot dat inzicht moet komen. De onthullingen komen naar buiten en vooral de Draken Families worden onthuld. Twee jaar geleden had niemand ooit gehoord van de Draken Families. Denk daar eens even over na. Je had er zelfs nog nooit van gehoord. Begrijp je wat we zeggen? Maar nu hoor je het en vraag je je steeds meer af wie ze zijn en als je je afvraagt ​​wie ze zijn, zullen de onthullingen naar buiten komen. Ze komen eerst naar buiten via jullie alternatieve niveaus, je alternatieve media. En dan komen ze naar buiten in jullie massamedia, je reguliere media, of wat James de lamme massa-media noemt.

Joanna:  Het is alsof je een kind een antwoord geeft op een wiskunde probleem.

OWS:  Ja heel goed. Joanna heeft gezegd dat het is alsof je een kind een wiskundeprobleem geeft, een antwoord op een wiskunde probleem in plaats van het ze zelf te laten uitzoeken. Of jullie vissen verhaal. Waarom een ​​persoon een vis geven als je hem kunt leren vissen. Dat was een oud gezegde van Confucius. Het staat op jullie gelukskoekjes.

Joanna:  Wat is de meest krachtige energie? Geven of onderwijzen.

OWS:  Onderwijzen. Onderwijzen, ja.

Vraag:  Oké, ik zal het beste doen, ik zal mijn best doen om het verhaal van mijn hele familie te vertellen en ik hoop alleen dat ik niet teveel fouten maak. Ik hoop alleen dat liefde naar buiten komt.

OWS:  Als je fouten maakt, maak je fouten.

Joanna:  Er bestaan geen fouten.

OWS:  Dat klopt. Er is alleen wat je op dit moment doet. En wat je op dit moment doet, is precies wat er op dat moment moet zijn. (Er is nog een ander gezegde voor jou Randi.)

Vraag:  Ik heb een vraag. Je zult mijn vraag waarschijnlijk niet beantwoorden. Toen iedereen vragen stelde, had ik mijn ogen dicht en luisterde naar iedereen, het kwam bij mij op dat er iets, heel diep / groots aankwam. Een groot evenement, iets echt geweldigs. Ga je ons een glimp ervan geven of niet?

OWS:  Je zegt dat er iets geweldigs aan komt of hebben wij gezegd dat er iets geweldigs aan komt? Is dat jouw vraag?

[Publiek herhaalt voor de duidelijkheid] Ze zei dat ze voelt dat er iets geweldigs aan komt en of je haar een glimp kunt geven.

OWS:  Nou, wat zeggen we al een tijdje? Hebben we niet gezegd dat je klaar moet zijn? Hebben we niet gezegd dat je je gordels vast moet maken omdat Kansas afscheid neemt? Hebben we niet gezegd dat de storm nadert? Hebben we al zoveel verschillende dingen niet op zoveel verschillende manieren gezegd om je voor te bereiden op wat er gaat komen?

Vraag:  Het is iets anders.

OWS:  Maar wat het belangrijkste is en we moeten dit blijven herhalen omdat je blijft teruggaan naar wat komt, je blijft maar terug komen op wat er nu is. Wat is er nu! Wat ben  je nu. Zie je? Wees niet zo gefocust op wat er komt, want als je je blijft concentreren op wat er gaat komen zal het nooit komen. Creëer het. Jij bent de Schepper. Zie je? Heeft de Eerste Schepper je dat niet verteld? Zei hij niet dat hij het Licht is en dat jij het Licht bent en dat hij de Schepper is en dat jullie de Scheppers zijn? [Ja.] Geloof je dat niet?

Vraag:  Ik geloof het wel. Maar soms voel ik me een kind dat een nieuw spel probeert te spelen.

OWS:  Dat laatste deel konden we niet begrijpen.

Vraag:  Ik zal het herhalen. Ik voel me soms als een kind dat een nieuw spel probeert te spelen.

OWS:  Mijn lieve zus, het spel eindigt nooit. [Gelach] Het spel van het leven. Het spel, zelfs daar voorbij is het spel van bestaan. Het spel van bewustzijn. Jij bent het spel. Wees het spel. Begrijp dat alsjeblieft. Een deel van het spel loopt ten einde, ja. Je komt aan het einde van een bepaald deel van het spel. Je komt aan het einde van een toneelstuk of een scène in een film. Zie je? En als de scène in de film eenmaal voorbij is, als dat afgelopen is, wat gebeurt er dan? De regisseur zegt “knippen”, dat is een gedeelte, alleen maar de ervaring van die dag. Wat gebeurt er vervolgens? Ze komen er meteen weer op terug. Het einde is altijd het begin en het begin is altijd een einde.

Vraag:  Ik denk niet dat je mijn eerste deel hoorde waar ik zei dat ik me als een kind, als een klein kind voel om een ​​nieuw spel te gaan spelen. Dat is wat ik probeerde te zeggen. Dat is alles.

OWS:  En je vraag was?

Vraag:  [Lachend] Geen vraag! [ onhoorbaar ] Ik denk dat ik het zal blijven doen. Ik zal blijven spelen.

OWS:  Je zegt dat je blijft spelen. Ja! Geweldig! Je hebt je eigen vraag beantwoord. Ja, blijf spelen totdat je niet langer hoeft te spelen. Blijf spelen en heb plezier, geniet en geniet van het moment. En als het spel begint te veranderen, beslis dan of je deel wilt zijn van het volgende deel of niet. Dat is aan jou. Krijgt een acteur niet de kans om te zeggen dat hij of zij er deel van wilt uitmaken of dat hij er geen deel van wil uitmaken?

OWS:  We moeten het kanaal vrijgeven.

Als je naar buiten wilt gaan, en we raden je sterk aan om dat te doen, ga dan hierna naar buiten. Ga rond het vuur zitten, wees met elkaar, wees in kameraadschap en ja, breng de wijn en zo naar buiten. Feest en maak plezier en ontspan. Laat gaan. Sommigen van jullie zijn zo serieus. Laat het gaan. Laat het zijn. Ga naar buiten en zing … oh nee, niet zodat je de buren wakker maakt. We zouden gaan zeggen ‘ Let It Be ‘ zingen .

Vraag:  Ik heb een vraag One Who Serves. Ik vroeg me af of je een andere naam aan ons gaat onthullen van het One Who Serves collectief zoals je dat de vorige keer deed?

OWS:  We hebben James een andere naam gegeven. Hij wist niet ineens wie dat was. Hij had die naam gehoord, maar wist niet wie het was, maar toen hij een Google-zoekopdracht had gedaan vond hij hem en was behoorlijk verrast. Dit was een van onze andere kameraden, onze andere broers, niet ikzelf, maar hij is nog niet helemaal klaar om het te openbaren. Nog niet. De tijd zal komen en je zult in de tussentijd begrijpen waarom hij het op dat moment doorgeeft en waarom hij is wie hij is.

Joanna:  James heeft de naam Mozes al decennia lang geheim gehouden.

OWS:  Omdat we hebben hem gezegd, anders houden we op met channelen. [Hoorbaar happen] We maken een grapje. We maken een grapje! Nu moeten we het kanaal vrijgeven.

We hebben zoveel plezier gehad met jullie en we hopen dat het leuk was voor jullie omdat we het doelbewust zo hebben gemaakt. We wilden dat er een ander doorkwam en het ophemelen en de grappenmakerij deed, maar besloten dat ik de enige voor dit moment was omdat ik de Eerste Schepper opvolgde. En als de Eerste Schepper was opgevolgd door die grappenmaker, wie weet wat er zou zijn gebeurd! [Gelach] Hij zou je waarschijnlijk hebben verteld wie de families zijn … [hij was onhoorbaar] Hij zou jullie waarschijnlijk al de informatie hebben doorgegeven voordat we hem van het podium konden trekken …

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen