18.08.09 “Lichtstrijders, Jullie brengen het Licht naar de Wereld!”

“Lichtstrijders, Jullie brengen het Licht naar de Wereld!”

One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell.

Deze berichten zijn doorgegeven in onze donderdagavond sessie tijdens de Augustus Advance in Christopher Creek, AZ op 9 augustus 2018. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld)
Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

One Who Serves

Mijn beste vrienden, het is geweldig om bij jullie te zijn. Om deze ervaringen te hebben en dit zo te houden waar we verbinding kunnen maken. Waar we kunnen communiceren met jullie. We verlangen al zo lang naar de momenten waar we tegenover jullie kunnen zitten, en ja, zoals we al vaak hebben gezegd, brood breken of andere dingen, het hoeft geen brood te zijn. Waarom is het altijd brood? Waarom is het altijd brood en moeten we brood breken.   Wat als we geen brood willen breken? Wat als we een soort maaltijd willen hebben? Wat als we een beetje wijn willen hebben? Wat is daar mis mee?

Kan je met ons wat wijn drinken? Ja! Velen van ons doen dat weet je. [Gelach] Wij houden van feesten. Wij houden heel veel van feesten!  Kun je je voorstellen hoe het zou zijn om te feesten wanneer je maar wilt en je de volgende dag geen zorgen te hoeven maken over de kater! Kun je je dat voorstellen? Je kunt drinken zoveel als je wilt en hoef je geen zorgen erover te maken. Niet meer ziek worden!

Dat is zo lang geleden, dat we ons dat niet eens kunnen herinneren hoe dat toen was. Er waren, natuurlijk, momenten dat we die ervaringen hadden. We dronken een beetje te veel.  Maar we hebben het overleefd!

Wij zijn hier en jullie zijn hier. En je hebt het overleefd. Je hebt de energieën overleefd. De energieën die op de planeet blijven komen. Velen van jullie, je overleeft het niet alleen, maar je bloeit op door die energieën. Begrijpt je het verschil? Je gedijt met de energieën.   De energieën veranderen je. Ze veranderen je DNA. Ze veranderen je pijnappelklier. Ze openen je hartcentrum. Ze verhogen je bewustzijn, bij velen van jullie, tot niveaus die je in duizenden jaren niet hebt gezien of ervaren!

Maar je bent gearriveerd. Je bent aangekomen op deze momenten, in deze tijden. Dit zijn de tijden waarop jullie allemaal hebben gewacht.

We brengen jullie bij elkaar op deze manier met deze groepssessies, in persoon, wat James graag ‘live en persoonlijk’ noemt.

En degenen die aan de telefoon zijn, het is bijna hetzelfde als om hier te zijn, als je het toestaat. Want als je het toestaat is er geen verschil. Er is geen tijd en ruimte. Je kunt hier zijn net zoals de mensen hier zijn, als je het gelooft. En zoals altijd, als je het gelooft zul je het zien.

Als je het gelooft mensen, en dit is niet alleen voor hen hier die hier aanwezig zijn, maar ook voor degenen aan de telefoon, als je het gelooft, voor het einde van dit weekend, we kunnen je niet precies zeggen wanneer of hoe, maar als je het gelooft, ZUL JE HET ZIEN!

Je zult dingen zien die je als wonderbaarlijk zou beschrijven. Sommigen van jullie hebben ondertussen al wat dingen gezien zoals we het zien. Je ziet ruimteschepen waar je foto’s van hebt gemaakt en sommigen vragen zich af: “Wel, is dit echt? Of is dit niet echt? ”

Ja! Het is echt! Je ziet die dingen, maar zag je iemand anders uit het raam kijken in het vliegtuig die ze ook zag? Heeft iemand anders gezegd, ” Kijk! Moet je zien! Een ruimteschip!”

Nee! Alleen jij deed het! Jij die de foto’s hebt gemaakt. Jij die het zag. Omdat je de ogen hebt om te zien! Maar NU?

Bereik dat Nu nog eens! Je zult zoveel meer zien als je het toestaat. Als je het gelooft! De lucht zal zich voor je openen. Niet alleen met schepen maar ook met Licht! Veel verschillende soorten Licht ga je zien.

Het kan beginnen in je droomsituaties. Het kan tijdens het dagdromen komen. In visioenen.   Maar een dezer dagen, niet ver hiervandaan, zul je omhoog kijken en de wolken zullen scheiden en je zult het Licht zien komen vanuit de Galactische Centrale Zon. Licht dat anderen misschien niet zien. Anderen kunnen er naar kijken en niets zien. Maar jij zult zien dat het er echt is. De realiteit! Omdat je een nieuwe realiteit binnengaat.

Je zou het kunnen beschouwen als een oude realiteit. Omdat toen je in Lemurië was, toen je in Atlantis was en als we ‘je’ zeggen praten we tegen iedereen. Iedereen die in deze kamer is, iedereen die aan de telefoon is, er is niemand van jullie die deze ervaringen niet heeft gehad lang geleden. Anders zou je hier niet zijn! Je zou geen deel van deze groep zijn, geen onderdeel van Ancient Awakenings, omdat je bent geroepen.

We hebben dit eerder gehoord toen jullie erover spraken. Over hoe je hierheen werd geleid. Dat je werd geroepen. Ja! Dat was je! We riepen je! Je gidsen riepen je. De Aartsengelen hebben je geroepen.

Je bent lang geleden geroepen. Je hebt de oproep beantwoord. Je hebt je aangeboden om deel uit te maken van deze uitdrukking.

Natuurlijk niet wetend waar je aan begon maar toch deed je het. Je kwam. Je hebt het ervaren. Je hebt het bewustzijn van een planeet verhoogd. Realiseer je je wat je hebt gedaan? Realiseer je je dat je het bewustzijn van een planeet aan het verhogen bent?

Wanneer we “jij” zeggen praten we nu niet alleen over het ‘Collectieve JIJ’. We hebben het over het “Collectieve JIJ” van deze groep! Begrijp dat alsjeblieft. Begrijp je KRACHT. Dit is geen uitspraak van het ego. We proberen geen relatie te maken met jullie ego’s. Integendeel, dat we dat willen doen.

Maar we verwijzen naar jullie herinneringen. Denk aan de KRACHT die je eens had. We hebben eerder gezegd dat men een ster was en herinnerde dat men een ster was. Welke kracht heeft een ster? Denk hier even over na.

De kracht van een ster? En hier ben je als een mens op deze planeet. En jij denkt dat je geen Kracht hebt? Je hebt de Kracht van een STER in jezelf! Ieder van jullie heeft dat.

Het Krachtcentrum in elk van jullie heeft de Kracht van een Ster. Denk daar eens over na.   Dat er een atoom in je lichaam is, bij jullie allemaal, dat Kracht Centrum dat je lichaam heeft gecreëerd, dat Kracht Centrum kan een hele stad, een heel land, een hele planeet aandrijven. Kun je je voorstellen als men op deze planeet dit zouden begrijpen? En ze zouden dat Krachtcentrum gebruiken, zelfs in één persoon, dan zou er genoeg kracht zijn om deze Planeet eeuwenlang van stroom te voorzien.

De Matrix was er niet zo ver vanaf. Zie je. Die film? Hij zei tegen Neo, ‘Wij zijn krachtcellen. Wij zijn batterijen”.

Als je dat Kracht Centrum zou kunnen gebruiken, maar jullie zijn het vergeten. Denk aan de Kracht die in je is en hoe je die Kracht kunt gebruiken. Jullie vroegen je eerder al af hoe ze de piramides konden bouwen, die rotsen optillen, zij kenden de Kracht in zichzelf. Zie je? Ze gebruikten die kracht. Ze deden dat met hun verstand. En jij kan dat ook doen als je de “Hart-Geest Verbinding” hebt gemaakt.

Dit is waar de Leeuwenpoort, de energieën allemaal over gaan, het verbinden van het Hart en de Geest. Verbinden van het hoge hart met het derde oog om dat centrum weer te openen, wat jullie nu hebben gedaan.

Maar het zal alleen open blijven als je het open houdt, je moet dat zelf doen. Je moet dat centrum open houden. Blijf het gebruiken. Blijf visualiseren. Degenen die moeite hebben met visualiseren, denk het gewoon, denk het en je weet het, denk het en je weet het, dan is het waar voor jou.

Je voelt de kracht doorkomen? Voel je het?

Dit zijn de energieën die er op dit moment zijn. Met jullie in deze kamer, evenals jullie aan de telefoon. Jullie creëren enorme energieën.

En morgenavond en het hele weekend door, zullen er velen met jullie zijn. Velen van ons.   Sananda , Ashtar zal er zijn, de Aartsengelen zullen er zijn, Aramda zal hier zijn, enzovoort, Saint Germain zeker.

Saint Germain is er altijd bij waar het feest is!   [Gelach]  Hij is een feestneus, die Saint Germain!

Misschien krijgen we zelfs een uitvoeringsopdracht van, wie weet? Hij is er al een tijdje niet bij geweest. Hij heeft het opgespaard, zegt hij!

Hij wacht op het juiste moment, wie weet? Misschien komt hij en haalt hij een paar vreemde toeren uit.

We moeten hem altijd waarschuwen zoals jullie weten, de meesten van jullie weten dat hij dingen neigt te zeggen die hij nog niet hoort te zeggen. Dus we moeten hem altijd inbinden.   Soms moeten we hem terug trekken!  [Gelach]  Hij geeft niet snel op. Hij vindt het toneel leuk.

Zeer goed. We zijn nu klaar.

We kunnen vragen beantwoorden als er vragen zijn, maar zoals we het begrijpen met jullie telefoonsysteem is het moeilijk om vragen te stellen.

We kunnen het proberen als je wilt. En als het werkt is het geweldig! Als het niet het geval is kunnen we vragen stellen aan degenen aan de telefoon. Of we kunnen het gewoon voor vanavond vergeten omdat velen van jullie moe zijn.

Ik snap niet waarom je moe zou moeten zijn omdat de energieën zo sterk zijn hier!  Je zou nu moeten kunnen vliegen! Je zou van je stoelen moeten opstijgen!

Is er iemand aan de telefoon die opstijgt van zijn stoel?

Publiek:  Ik doe het!

Ja? Goed!  Iemand zei: “Ik doe het.”

Hoe zit het met de telefoon afdeling? Telefoon land. Is er iemand die van zijn stoel opstijgt?

Hallo iedereen? Oh Oh. Oh Oh. Hebben we tegen niemand aan het spreken geweest? Zijn jullie nog gemute? Is er iemand.

Telefoon land:  We waren er! Ja, we zijn er! Hallo, kun je ons horen?

OWS:  Is er iemand die van zijn stoel opstijgt?

Telefoon land:  O ja! We kunnen ons lichaam nu niet voelen!

OWS:   Goed! Goed! Kun je je voorstellen hoe het zou zijn als je je lichaam niet meer hoeft te voelen? Je kunt een lichaam hebben, maar je hoeft het niet te voelen. Het betekent dat je alle pijntjes die ermee gepaard gaan niet hoeft te voelen. Zie je? Het is als zweven.   Sommigen van jullie zullen zweven.

Telefoon land:  Ik kijk er naar uit! Ik zweef nu! Geloven is zien.

Ik voel dat mijn lichaam veel lichter is sinds ik bij de groep kwam!

OWS:   Daar heb je het!

Telefoon land: Ik zweef mijn hele leven al!

OWS:  Nou, dan moeten we je vragen, wat was je aan het doen? [Gelach]

Je bent ergens mee bezig geweest  Of dobber je gewoon in het leven? In de Levensenergie.

Levensenergie, mensen, is geweldig! Het gevoel in leven te zijn. Denk er over na. Er zijn vele zielen die alles zouden geven om in jou lichaam te zijn om getuigen te zijn, om getuigen te zijn en datgene te ervaren wat hier gebeurt. Jullie zitten op de eerste rij!

En niet alleen een plaats op de eerste rij,  jullie zijn de deelnemers hieraan! Jullie zijn de spelers op het veld!

De fans zitten in de ruimteschepen. De fans zitten in de schepen en kijken naar dit spektakel onder hen.

Telefoon land:  En jullie zijn onze cheerleaders. Daarom hebben we ons allemaal aangeboden om hier nu te zijn.

OWS:   En jongen, wij lachen veel!

Telefoon land:  Natuurlijk doen ze dat. Jullie zijn onze cheerleaders.

OWS:   Ja, wij ZIJN jullie cheerleaders. Wij zijn jullie cheerleaders en in sommige opzichten zijn we ook jullie coaches. Maar jullie zijn de spelers!

Jullie zijn degene die de bal dragen. Jullie zijn degene die de touchdown moeten maken.    We pakken deze beelden van James. Hij houdt van sport, dus kunnen we dit gebruiken.

En jullie zijn degene die het maken of breken. Jullie zijn degenen die het Licht dragen! Jullie verankeren het Licht niet alleen, jullie dragen het Licht! Jullie zijn momenteel niet alleen de Lichtwerkers, jullie zijn de Lichtdragers! De Lichtstrijders zoals we graag zeggen.

Jullie zijn de Strijders van Licht! En jullie brengen het Licht naar de wereld. Jullie, deze groep en vele andere groepen die er overal zijn.

En deze meditatie, deze massameditatie die zaterdag komt, degene die is gevraagd om te doen, jullie gaan deelnemen aan die meditatie. Het zal de avondsessie zijn, wij zullen het leiden en jullie naar de ruimte brengen waar je de energieën kunt voelen die vanuit de Galactische Centrale Zon komen.

Begrijp alsjeblieft, we zeggen niet zie ze of visualiseer ze, we zeggen “voel de energie”. Dat is een verschil. Dat is wat zaterdagavond wordt gehoopt als onderdeel van wat zal worden uitgedrukt.

Zorg dat je klaar bent! Omdat de energieën komen. De STORM komt eraan. En we bereiden een geweldig feest voor! We hebben al heel lang een geweldig feest voorbereid en wachten op jullie, alle genodigden, om jullie uitnodiging voor het feest te accepteren.

Shanti .   Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen