18.08.19 “Ga nu door om op alle manieren je onderscheidingsvermogen te gebruiken”

“Ga nu door om op alle manieren  je onderscheidingsvermogen te gebruiken”

Aartsengel Michael en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell, Shoshanna (aspect van Joanna’s hogere zelf zoals gechanneld door JoAnna).

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep in Payson, Arizona op 19 augustus 2018.    (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.

Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Aartsengel Michael

Ik ben Aartsengel Michael.

En ik kom op dit moment om met jullie te zijn, om met je te delen, om je vooruit te brengen in het nieuwe begrip wat jullie allemaal te wachten staat. Veel dingen zijn op dit punt in een kwestie van voortdurende verandering. Veel dingen buiten jezelf, maar veel dingen verschuiven en veranderen in je. Alles is natuurlijk. Alles maakt deel uit van de grote orkestratie, van het Grote Plan dat in de maak is. Jij, zoals je weet, zoals velen van jullie nu weten, maken allemaal deel uit van dit geweldige plan. Zijn allemaal onderdeel van dit geweldige plan om het alles te maken wat het kan zijn. Want zonder jullie zou er geen plan zijn, geen implementatie van dit plan. Dus sta jezelf nu toe om steeds meer te gaan begrijpen en te weten wie je bent en als je in aanraking komt met conflicten en verschillende dingen die in je leven gebeuren, weet dat je dat onderscheidingsvermogen, dat deel dat in je is, moet blijven gebruiken, om te weten wat goed of niet goed voor je is, wat goed voelt. En als het goed voelt, is het meestal zo.

Wanneer je denkt aan het verspreiden of het delen van het licht, is het niet de bedoeling om met iedereen daar over te gaan praten, want niet iedereen staat klaar om te luisteren.   Velen zijn nog niet ontwaakt zoals jij. Maar degenen die net beginnen met hun ontwakingsproces zijn rijp om een ​​nieuw begrip aan hen door te geven. Dat is wanneer je uitreikt. Dat is wanneer je het Licht deelt dat in je is. En als je het licht deelt dat in je is, versmelt je met het licht dat in jullie beide is. Want velen van jullie maken nu een fusieproces door. Je versmelt met je Hoger Zelf. Je versmelt of begint het proces van samensmelten met je Tweelingziel, je Tweelingvonk. Dat is allemaal in de maak op dit moment. Om te verschuiven in het proces van Ascentie.

Ascentie is precies dat. Opstijgen, verschuiven naar een hoger bestaanskader, een hogere vibratie van liefde. Want in die hogere vibratie is er niets dan liefde. Al het oude paradigma, alle oude lagere emoties zullen steeds meer verdwijnen gedurende dit proces, totdat er uiteindelijk niets anders meer zal zijn dan pure liefde, liefde onvoorwaardelijk voor jezelf en voor elk lid, of elke levensvorm op de planeet.

Jullie zijn nu allemaal in het proces. Jullie zijn allemaal bezig om vooruit te gaan, om alles te worden wat je maar kunt zijn, alles wat je bedoeld was te zijn. Alles wat je zelf weet om te zijn. Want diep in je hebben jullie allemaal die herinneringen, dat weten wie je bent en hoe jullie allemaal terugkomen naar dit begrip.

Ik zeg jullie nu, als Aartsengel Michael, ik zeg jullie nu om te vertrouwen. Vertrouw in jezelf. Vertrouw op je medemens. Vertrouw op alle levensvormen om je heen. Want alle levensvormen zijn jullie, en jullie zijn allemaal levensvormen. We zijn allemaal Eén met het Universum.

Alles is nu precies zoals het op dit moment moet zijn. En in het volgende moment en het  moment daarna, je  blijft verschuiven naar nieuwe inzichten, nieuwe herinneringen, nieuwe niveaus van bewustzijn. Want het oude bewustzijn, de oude manieren vallen nu heel snel weg en worden vervangen door nieuwe hogere bewustzijnsniveaus die jullie allemaal zijn.

Ga nu door om op alle manieren je onderscheidingsvermogen te gebruiken. Dat is een zeer belangrijke boodschap op dit moment. Want dingen zullen op verschillende momenten langs komen en je zult je afvragen, ben ik altijd wel op de goede weg geweest. Je zult je afvragen of je misleid bent. Maar als je diep in jezelf gaat, zul je altijd het antwoord weten. Vraag in jezelf en ken jezelf echt.

Al mijn vrede en liefde zijn met jullie allemaal terwijl we samen verder gaan op deze reis, het goede gevecht vechtend, maar natuurlijk, vechtend met Licht en Liefde. Want dat is in de uiteindelijke analyse het enige dat telt.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

One Who Serves hier om met jullie te zijn om verder te gaan op deze prachtige reis waar we allemaal op zijn, dit is een reis. Het is een reis die zijn ups en downs heeft, het is overal en alles daartussenin. Als deze dingen in je leven blijven verschijnen, weet dan dat je niet alleen bent. Je hebt altijd mensen om je heen om je te helpen, om met je samen te werken en te blijven vertrouwen zoals Aartsengel Michael zegt, zoals wij al zo lang zeggen, vertrouw op jezelf. Omdat de antwoorden binnenin je zijn. Ja, je kunt buiten jezelf zoeken. Je kunt verschillende dingen vragen over wat je moet doen om het pad te volgen, maar als het er echt op aankomt, is het je Hoger Zelf. Het is de verbinding met je Hoger Zelf wat je nodig hebt om terug te komen, je komt erop terug, omdat als je vibraties blijven toenemen, je dan verder gaat om steeds meer te verbinden met je Hoger Zelf.

En uiteindelijk, als je er klaar voor bent zul je beginnen de verbindingen te maken met de multidimensionale delen van jezelf, inclusief die van je Tweelingvlam, als je er klaar voor bent. Dit is niet voor jullie allemaal in dit opzicht. Dit is echter iets wat eraan komt. Het is echt. Het is een deel van de uitdrukking van wie je bent, wie je bent als een totaliteit.

Blijf dus toestaan ​​dat het hele proces georkestreerd wordt en weet dat alles onderweg een deel er van is. Of het nu lijkt alsof het juist is voor jou of niet, maar als het iets is dat je totaal vreemd is of angst in je opwekt of twijfel in je brengt, dan is het iets om te laten gaan en verder te gaan met alleen de dingen die resoneren in jou. Dat is het woord. Wat resoneert in jou. Dat is wat je in alle opzichten moet opvolgen. Niks anders. Oke?

Hebben jullie vragen voor One Who Serves?

V & A

Vraag:   Ik ben de laatste tijd in de war geraakt. Verward over mijn doel in deze groep. Kun je me daar een hint over geven?

OWS:   Ja, je doel in deze groep is net zoals je doel in het leven. Het is alles wat het moet zijn op het gegeven moment. We hebben dit al eerder gezegd toen mensen vroegen: “Wat is ons doel? Wat moeten we doen? ” En we geven altijd hetzelfde antwoord.

Je doel is precies wat het in het moment is, maar het volgende moment kan je doel veranderen. Je bent niet allemaal in dit leven gekomen met slechts één doel. Er is een contract dat je tekende zou je kunnen zeggen, er is een blauwdruk die je volgt maar je doel zelf verandert terwijl je bewustzijn op verschillende manieren vooruitgaat. Met andere woorden, je hebt keuzevrijheid. En je keuzevrijheid neemt je mee in verschillende richtingen. Altijd onderweg langs het pad, en als je je van het pad afwijkt zijn daar diegene om je te begeleiden er altijd om je terug te duwen. Het is dus niet nodig om je daar zorgen over te maken.

Als je niet zeker weet wat je in deze groep doet, zou alleen al het feit dat je in deze groep zit je iets moeten zeggen. Omdat deze groep niet voor iedereen is. Deze groep is voor degenen die er klaar voor zijn om steeds meer te begrijpen wie ze zijn en wat ze hier doen. Aangezien je in deze groep bent kom je tot het begrip dat je je realiseert dat je op de juiste tijd op het juiste moment op de juiste plaats bent. Je hoeft alleen maar toe te staan dat het proces zich ontwikkeld binnenin je en op elk gewenst moment. Oke?

Vraag:  Dus met andere woorden, om mee te gaan met de stroom.

OWS:  Ga mee met de stroom, ja. Ga altijd mee met de stroom.

Vraag:  Afgelopen avond tijdens de laatste channeling van de Advance, was ik me bewust van de Elohim en ook van andere wezens. Ik was me bewust van een gesprek wat  gedeeltelijk over mij ging. De volgende avond toen ik naar huis ging was ik voor het slapen gaan een beetje bang omdat ik wist dat sommige wezens mij zouden komen bezoeken. Dus liet ik het licht in de kamer aan, zeker toen ik ging slapen, het was alsof ik in een droomtoestand was of wat leek op een droomtoestand, ik zag 12 standbeelden, zoals klei standbeelden of iets dergelijks en toen kwam het Licht en die wezens mijn kamer binnen. Ik denk dat het de Raad van 12 was. Het leek erop dat ik een verbinding met hen had. Dus mijn vraag is wanneer we het hebben over de Elohim van 12, ik weet niet of het nummer relevant is, de andere vraag is over de verbinding met de Raad van 12, is het echt overgedragen tijdens de Advance of wat moet ik er op dit moment over weten? Dank je.

OWS:   Je ondervindt beslist een Raad en een Raad bestaat uit 12, dat is op zichzelf al belangrijk. Om echter te denken dat het de Elohim is zouden we willen zeggen dat dat niet zo is. Maar het is een verbinding met Hogere Wezens, je bent er zeker een deel van of was er zeker een deel van toen je in dit leven kwam en je bent de verbinding opnieuw aan het maken zou je kunnen zeggen. Velen van jullie, niet alleen degene die deze vraag stelt, maar velen van jullie worden op dezelfde manier geassocieerd met deze Raden van 12, omdat zoals Sananda al verschillende keren eerder heeft gepraat over de 12 van 12 waar jullie allemaal op de een of andere manier een onderdeel van zijn. Deze uitdrukking die naar buiten komt brengt je dichter bij de herinneringen als ze bij je terugkomen. Dat wil niet zeggen dat jullie allemaal in deze Raden aanwezig zullen zijn maar jullie zullen de gelegenheid hebben om er deel van uit te maken als we verder gaan. Het zijn niet noodzakelijkerwijs Raden zoals jullie over overheids activiteiten denken. Dit gaat verder dan de overheidszetels zoals jullie ze hier nu hebben. Dit zijn Raden op hogere niveaus van bewustzijn tot in de 4e, 5e en zelfs hogere dimensionale frequenties. Dit is iets dat naar velen van jullie terugkomt en nog veel meer zullen dromen hebben en deze inzichten die naar je toe komen. Oke?

Vraag:  Ja. En hoe versterken we de verbinding?

OWS:  Je versterkt de verbinding door simpelweg te geloven dat het echt is. En van plan te zijn om er mee door te gaan. Als je dat doet, zullen er meer van deze verbindingen naar je toe komen.

Vraag:  Toen we de meditatie deden tijdens de Advance deden om op drie plaatsen tegelijk te zijn, voelde ik mezelf als verschillende vibraties en ze gingen steeds sneller zoals in mijn aura en in mijn lichaam en op dat moment kon ik er niet achter komen maar ik begon me erop te concentreren en toen moest ik een stap terug doen en mijn focus terugbrengen naar alle drie de plaatsen waar ik was, later kreeg ik een bericht dat mijn chakra’s niet helemaal bij elkaar waren of dat ik verschillende vibraties op verschillende snelheden kon voelen. Ik wilde alleen een bevestiging als dat is wat het was.

OWS:   Wil je weten of het een bevestiging is of wat wil je precies weten?

Vraag:  De trillingen die ik voelde. Ik kon voelen dat ze zo snel gingen en ik kreeg een bericht dat het mijn chakra’s waren die ik voelde.

OWS:   Ja. We willen je een vraag stellen. Had je het gevoel dat ze trilden? Heb je dat gevoeld?

Vraag:  Ja. Dat was mijn vraag, waren dat mijn chakra’s? Ik voelde iets.

OWS:  Ja. Wat we zeggen is, als je de vibraties voelde waarom zou je dan vragen stellen of ze echt waren of niet?

Vraag:  Nou, ik voelde ze. Maar ik wist niet wat ze op dat moment waren en toen kreeg ik een bericht.

OWS:   Ja, ze zijn zoals je het zegt. We proberen je alleen maar te laten begrijpen dat je op jezelf moet vertrouwen. Om niet altijd buiten jezelf te hoeven vragen om bevestiging van deze dingen terwijl je ze op dat moment in jezelf voelt. Zie je?

Vraag:  Ja dat weet ik. Ik heb daar soms moeite mee. Ik luister gewoon niet naar mijn eigen weten.

OWS:   Dat is juist. Dat is de leidraad die wij zijn om aan jullie te geven.

Vraag:  Hallo, One Who Serves.

OWS:  Ja, hallo.

Vraag:  Hallo hallo. Ik ben het, van ver weg. Ik heb al een tijdje geen meditatie gedaan sinds ik terugkwam van de Advance, het was geweldig om daar doorheen te gaan met Michael. Het is voor mij een beetje van de gekke geweest zoals je weet. Maar ik ben oké. Ik ben weer op de goede weg. Ik kwam klaarblijkelijk door de meditatie heen in mijn Merkaba, bijna alsof er een lichtstraal uit de Aurora kwam. Ik weet het niet zeker, het is nog nooit eerder gebeurd maar er kwam een ​​enorme lichtstraal uit die mij en mijn Merkaba bedekte en ik had een echt hartgevoel in mijn hart toen deze grote dikke straal op me scheen als een enorme licht. Ik wist niet zeker waarom dat gebeurde? Het was trouwens mooi, en toen kwam mijn Tweelingstraal naar buiten in zijn Lichtlichaam en werden we ertoe geleid om terug te komen. Dus ik vroeg me af waar dat allemaal over ging.

OWS:   Dit is een her-verbinding voor jou omdat je een korte tijd enigszins de weg kwijt was  en aan jezelf begon te twijfelen en aan alles wat je tot nu toe was geweest. Dit is een herbevestiging voor je om op jezelf te vertrouwen en op je weten te vertrouwen zoals zij je in de loop van de tijd hebben doorgegeven en zullen blijven doorgegeven. Maar als je de neiging hebt om weg te lopen vanwege verschillende dingen die naar boven komen die je op een dwaalspoor brengen zou je kunnen zeggen, tijdelijk, dan kom je terug tot het ware weten van wie je bent in jezelf en dat is altijd waar je naar terug moet komen. Dus we geloven dat dit je vraag heeft beantwoord.

Vraag:  Oh liefje dat doet het, ja. Ik voelde het zo goed.

OWS:   Je bent terug waar je moet zijn, terug waar je thuishoort.

Vraag:  Ik werd gevraagd om deze vraag te stellen, om er zeker van te zijn dat de ruimte schoon is en je mening hierover krijgt  en om ervoor te zorgen dat we allemaal in een goede ruimte zijn omstreeks hieromtrent. Er was wat wrijving bij de laatste Advance zoals je je herinnerd en er was een gesprek dat Randi naar voren bracht over Tweeling Vlammen, het Hoger Zelf, de Matrix en dit alles, ik heb er in het verleden ook wel wat over gehoord.

Ik hou van mijn zuster Randi. Ik weet niet wat ze heeft doorgemaakt of wat niet, maar mijn vraag is dit. Is er een bericht dat door haar probeerde door te komen dat misschien vervormd en verwrongen werd? Wat is je mening over dat hele ding dat gebeurde zodat we dit allemaal kunnen laten rusten wat mogelijk in ons is.

OWS:   Allereerst zouden we zeggen, zoals we altijd al hebben gezegd, alles wordt georkestreerd. Dus je bent op het juiste moment in de juiste energie.

En in dit specifieke geval waar je het over hebt, ging het over het integreren van de energieën. Het integreren van de mannelijke en vrouwelijke energieën, het integreren van het duister en het licht, het was belangrijk dat je de totaliteit van het wezen dat je bent blijft begrijpen. Het zijn beide kanten zou je kunnen zeggen, beide kanten van dezelfde medaille zoals werd gezegd.

En het is belangrijk om te weten dat de integratie noodzakelijk is om te beseffen dat je een compleet wezen bent, zou je kunnen zeggen. Dat je zowel mannelijke als vrouwelijke energieën hebt en ook dat je de integratie van de duisternis en het licht in je toelaat. We hebben allemaal die donkere kant, die schaduwkant in ons. Dat is belangrijk om te weten. Dat is allemaal onderdeel van de Ene.

Dus of het nu gevallen of misverstanden of verschillende concepten aan de orde stelde. Dit was allemaal doelbewust om je steeds verder te bewegen in het gebruik van je onderscheidingsvermogen. Dit is wat zo belangrijk is. Om dat onderscheidingsvermogen te blijven gebruiken. Om te blijven weten wat goed voelt in jou. Dat wat resoneert in jou. Dus dit was allemaal doelbewust in die zin.

Het feit dat het soms enigszins uit de hand liep zou je kunnen zeggen, dan is dat ook doelgericht omdat het je helpt om te kunnen gaan werken met deze energieën en om de energieën in jezelf te begrijpen en hoe deze je soms op een dwaalspoor kunnen brengen zoals enigszins gebeurde met enkele van jullie. Maar dat komt allemaal neer op een meer volledig begrip en het gaat allemaal over wie je bent. Niet om wat iemand anders zegt, of wat iemand anders doet, maar om wat je op elk moment in jezelf voelt.

Zoek altijd naar de vreugde in je want dat is wat zo belangrijk is. Zoek dat diepere niveau van weten, dat diepere niveau van wie je bent en dat je de volledige integratie in jezelf bent.  Oke?

Vraag:  Het voelt alsof de laatste tijd in sommige meditaties en in slaaptoestand dat er naar mij wordt uitgereikt door de geest van JFK. De boodschap voor zover ik het tot nu toe kan onderscheiden is dat ze me oproepen om mijn rol te spelen. Dit is wat ik heb gehoord. Kun je dit bericht nader toelichten? En misschien hoe het zich zou kunnen verhouden tot de expeditie in Mexico?

OWS:   Wat we je kunnen vertellen als je hoort: “Speel je rol”, en dat is interessant want dat is wat je in dit leven doet. Jullie spelen de rollen. Je bent een acteur. En je bent die dingen in je leven aan het doen die je op elk moment moet doen.

Dus de verbinding met JFK zoals je zegt is niet zozeer belangrijk dat je een verbinding met hem hebt maar er is een roeping zou je kunnen zeggen, op dit niveau van begrip. Niet dat je president zal worden of iets van dien aard. Maar dat je het in je hebt om een ​​leider te zijn. Om iemand te zijn die de leiding kan nemen. Een die vooruit kan komen. Een die verandering kan brengen, niet alleen in jezelf en de mensen om je heen maar zelfs tot het punt om verandering in de wereld te brengen als je er klaar voor bent. Dit is de verbinding.

Toen JFK de wereld veranderde, zelfs in die korte periode, bracht hij veel verandering. Wat had er nog meer kunnen gebeuren als het zou zijn toegestaan, maar dat werd het niet omdat het deel uitmaakte van het doel dat hij zou doormaken met wat hij deed. Dit is de verbinding die je hebt met hem en wat je ontvangt.

Wat betreft de expeditie naar de archieven, dat maakt hier ook allemaal deel van uit.   Omdat je je in dat proces beweegt om niet zozeer de archieven te vinden die er zijn maar om de herinneringen in jezelf te vinden en te weten waarom je daar bent en waarom je ervaart wat je ervaart en waarom je de gepaste bent die in deze groep komt op dit moment. Oke?

Vraag:  Oke. Sluit dit ook aan in de visie die ik had tijdens het mediteren bij de Advance waarmee ik naar Washington DC werd gebracht?

Shoshanna:   De energie van JFK is de energie van blootstelling. Zijn doel was om datgene te ontmaskeren wat een vals front was voor de wereld en de missie waar je op bent is  verbonden met blootstelling, het blootstellen van datgene wat een verkeerd concept of concepten zijn, een vals front. En deze dingen die je ziet zoals de meditatie en Washington is omdat dat gebied het plegen van leugens is en jij zoekt de waarheid op alle manieren, dat is waarom die dingen verschijnen. Dank je.

OWS:  Erg goed. Beantwoordt dit je vraag, mijn beste?

Vraag:  Welnu, het is zeker verhelderend. Er is een aspect van de vraag die betrekking heeft op wat je destijds zei, namelijk dat het werd gedaan om me bekend te maken met een bijeenkomst van het Bondgenootschap.

OWS:  Ja.

Shoshanna:  De waarheid.

OWS:   Dat is juist. Je hebt dingen voor je liggen die je nog niet begrijpt of zelfs maar een glimp hebt van wat er komt voor jouw deel hierin.

Vraag:  Oke. Is er iets dat je me kunt bieden om misschien versneld duidelijkheid te krijgen?

OWS:   We hebben je op dit punt al meer gegeven dan normaal bedoeld is. Neem alstublieft dit advies deze leidraad, neem het op in jezelf en laat het proces zich ontvouwen.

Vraag:  Mijn vraag is, we hebben 32 werelden en de Aarde zal de 33e worden, zoals ik het begrijp. Nu begrijp ik niet helemaal wat die Raden zijn, wat er met hen gebeurt en wat hun taken zijn. Kun je daar iets over uitleggen?

OWS: Wat zou je er graag over willen weten? Je spreekt over de Galactische Federatie en al deze Raden? Is dit correct?

Vraag:  Ja. Mijn vraag is, ik weet dat de Aarde de 33ste zal worden.

OWS:  De Aarde is dit al geworden. Het is nog niet bekend maar het maakt er al deel van uit. Het is alleen nog niet naar buiten gebracht, het is bezig om in die richting te gaan om dit te doen.

Om meer volledig te begrijpen dan dat is op dit moment moeilijk omdat je nog in de kinderschoenen staat zou je kunnen zeggen van deze vele veranderingen die eraan komen.   Maar weet dat de veranderingen komen en uiteindelijk zal de Aarde zoals jullie die kennen zal op een bepaald moment worden aangekondigd dat de Aarde deel uitmaakt van de Galactische Federatie en de Federatie van Werelden

Vraag:  Hallo One Who Serves. Mijn vraag is, elke dag trilt mijn lichaam en nu is het al zover dat mijn hele lichaam vibreert op de momenten dat ik zit, het is nu zover dat ik niet meer begrijp wat er gaande is. Wat is je mening daarover?

OWS:   Wat we je kunnen vertellen is dat je Kundalini-energie wordt geactiveerd en deze zal blijven activeren zo lang als je toestaat ​​dat dit gebeurt. Als het op een gegeven moment te veel wordt kun je vragen of het enigszins wordt ingeperkt, iets wordt verminderd, maar als je het toestaat om door te blijven gaan zal het je door een proces leiden. Dus we zouden voorstellen dat je gewoon loslaat en alles laat gebeuren en meegaat met de stroom. Dit is het Kundalini-proces dat wordt geactiveerd.

Shoshanna:  De trilling in je lichaam zal uiteindelijk een normaal gevoel worden zodat je het niet zult opmerken omdat het in je zal worden geïntegreerd. Weersta het niet.

OWS:  Ja. Deze activering die plaatsvindt zal tevens erg belangrijk zijn tijdens je reis om naar de archieven te zoeken.

Vraag:  Ik heb een snelle vraag voordat je weggaat. Afgaand op wat net gezegd is, ik heb ook veel trillingen in mijn lichaam gehad. Het lijkt te vibreren als een gek, maar wat ik je wilde vragen is voor iemand die niet weet wat Ascentie is of iets dergelijks, misschien zijn ze luchthartige, gelukkige, zorgeloze, liefdevolle wezens, kunnen zij ook enkele van dezelfde symptomen hebben maar niet weten wat ze zijn?

OWS:  Dat kunnen ze zeker ja, en velen hebben dat. Maar ze hebben niet het begrip dat velen van jullie hebben. Alleen omdat ze niet weten wat er gebeurt wil nog niet zeggen dat het niet gebeurt.

Vraag:  Ik wil niet in details gaan maar ik voelde me op sommige momenten zeer onbeduidend in deze groep, als dit is zoals ik eerder zei, over mijn doel in deze groep en de momenten van nietigheid in deze groep omdat ik in mijn hele leven al heb geprobeerd om niet weg geduwd te worden van welke weg ik ook ging, omdat mensen altijd proberen mijn doel in gevaar te brengen welk doel het ook is omdat ik het doel nog steeds niet weet. Dus dit is wat mijn vraag is, die verwarring, dat gevoel van onbeduidendheid kwam terug en ik wil dat gevoel niet.

OWS:  Wat we je kunnen vertellen, is dat je je onbelangrijk voelt omdat je niet reageert of niet volledig weet wie je bent, als jij en iedereen hier, als jullie steeds meer en vollediger gaan begrijpen wie je bent, is er geen manier om je onbeduidend te voelen omdat jij het Universum bent. Is het universum onbeduidend? Zie het als het grotere plaatje. Jij bent het Universum. We zijn samen het hele Universum. We zijn allemaal samen Eén. Hoe kunnen we dan onbeduidend zijn? Dat wil zeggen dat God onbeduidend is. Zie je? Het is niet mogelijk. Daarom is het niet mogelijk voor jou om onbeduidend te zijn.

Iedereen heeft een rol te spelen in dit Ascentieproces. Sommige schijnbaar grotere delen en sommige schijnbaar mindere delen. Maar het is allemaal nog steeds een deel. Jullie hebben allemaal je eigen stukje van de puzzel om toe te voegen. Dus leun achterover en laat het zijn en ga met de stroom. En als de stroom je ertoe brengt om op de een of andere manier actie te ondernemen, om met iemand te spreken, om een ​​boek van iemand te openen, om op de een of andere manier te delen, om het Licht te verspreiden, doe dat dan. Maar duw er niet tegen. Forceer niemand. Jij vindt het ook niet leuk als degenen die op je deur kloppen en hun begrip verspreiden over hoe zij denken dat de waarheid is, dus daarom zou je dat voor iemand anders ook niet hoeven te doen. Oke?

We moeten nu het kanaal vrijgeven.

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen