18.08.26. “Blijf rustig terwijl de storm nadert”

“Blijf rustig terwijl de storm nadert”

Sananda en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep in   Payson, AZ op 26 augustus 2018. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld).

Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Sananda  

IK BEN Sananda.

Zoals altijd is het zo’n plezier om bij jullie te zijn, om te kunnen delen en om het bewustzijn in jezelf en rondom jezelf te openen of om te helpen dat te doen. Want dat is waar dit allemaal over gaat, het verhogen van bewustzijn waar je maar kunt en wanneer je maar kunt.

Maak het je dagelijkse activiteit, je dagelijkse doel, zou je kunnen zeggen om je bewustzijn te verhogen wanneer de gelegenheid zich voordoet, wat het ook is. Voel de liefde die door je lichaam stroomt en terwijl die liefde door je lichaam stroomt het uit. Stuur het dan naar wie er  ook behoefte aan heeft. Uit de liefde naar buiten. Want weet dat jij die liefde bent, die uitgedrukte liefde van de Vader-Moeder God. Uit het altijd naar buiten. Hou het niet vast. Laat het gaan. Druk de Liefde, het Bewustzijn, het Licht uit. Zoals jullie weten, blijven er veel dingen veranderen. Er zijn veel verschuivingen aan de gang. Het zelfde oude houdt niet langer stand. Sommigen willen dat nog steeds vasthouden, willen de status-quo houden. Maar dat is allemaal aan het veranderen, want de status-quo, hetzelfde oude zal niet al te lang meer worden toegestaan. En voor degenen die in die ruimte willen blijven en in het vertrouwde in hun leven willen blijven, die binnen die comfortzone willen blijven die ze altijd hebben gekend, dat zal voor hen beschikbaar zijn, maar degenen die klaar zijn om verder te gaan naar een hoger niveau van bewustzijn, een hogere vibratie, om die dromen die ervaringen waarover jullie spreken, om deze ervaringen in een volledig ontwaakte toestand echt te ervaren, om dat werkelijk op een continu basis te ondervinden, dit is wat jullie te wachten staat.

En ik zeg jullie nu, als Sananda, het is nu tijd om kalm te blijven terwijl de Storm nadert. We hebben eerder over deze Storm gesproken. Je hoort het op verschillende manieren, het is in aantocht. En daarmee komen er veel veranderingen.

Je hoeft alleen nog maar een beetje langer geduld te hebben. Want de vele dingen die op de achtergrond zijn gebeurd beginnen nu naar buiten te komen en beginnen geopenbaard te worden. Er is niets dat het kan stoppen. Want het is voorbestemd. Het is voorbestemd dat de waarheid aan de gehele mensheid wordt geopenbaard.

De waarheid zal op verschillende manieren en uit verschillende bronnen komen. Een van die bronnen is jullie media. Want zelfs dat wat jullie de massamedia noemen beginnen om te draaien. Omdat degenen die de controle hebben of de controle gehad hebben die controle zullen verliezen of zullen overhandigen, de Waarheid zal onthuld worden vanuit  verschillende richtingen.

Het zal overweldigend zijn voor vele die deze dingen gaan zien en horen die jullie nu al een tijdje ervaren hebben. Zij zullen het nu pas voor het eerst horen. En net zoals het voor jullie soms nogal schokkend was, denk aan sommige dingen die je hebt gehoord, bedenk dan hoe het voor hen zal zijn wanneer het allemaal naar buiten komt, bijna alles tegelijk. Ze zullen geschokt zijn.

En jullie die zich hebben voorbereid en acclimatiseerden aan deze energieën zullen er zijn om te helpen, te delen, om die dingen te openbaren die jullie al een tijdje weten, het zal tijd voor hen zijn om het nu te weten.

Ik ben Sananda. Ik verlaat jullie nu in Vrede en Liefde en blijf kalm, want de Storm nadert.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

One Who Serves hier met jullie om verder te gaan met deze berichten om deze op verschillende manieren naar jullie toe te laten komen en te helpen op zoveel mogelijk manieren als we kunnen en hebben gedaan. Maar zoals we al vele, vele malen hebben gezegd, terwijl wij jullie helpen, helpen jullie ons. Je helpt ons bij het voorbereiden van diegenen die klaar zijn voor deze onthullingen zoals Sananda zegt, en zoals vele anderen ook zeggen, dat jullie er te zijn om als het zover is degenen die in nood zijn te assisteren, of diegenen die open zullen staan en bewust worden en ontwaken. Het wordt tijd voor hen om enkele van deze dingen te horen die jullie al weten. Die tijd nadert.

Hebben jullie vragen voor One Who Serves?

V & A

Vraag:   [gemailde vraag] Mijn vraag is, drie tot vier dagen geleden bezocht vice-president Pence Johnson het Space Center in Houston Texas. Tijdens zijn toespraak kondigde hij aan om permanent voet op de maan te zetten. We weten dat er al Manhattan-achtige gebouwen zijn op de donkere kant van de Maan door het Secret Space-programma. Hij verwees ook naar de ruimtemacht. Het lijkt erop dat ze heel snel bewegen en iets gedaan willen hebben tegen 2020. We weten dat onze Galactische Familie hen het ultimatum van onthulling gegeven heeft, ongeacht wat ze doen. Zijn er nieuwe onderhandelingen geweest tussen onze Galactische Familie en President Trump?

OWS:    Niet zozeer “nieuwe” onderhandelingen, maar “lopende” onderhandelingen zijn ter sprake geweest. Die tussen de Galactici, zoals je zegt, en de Licht Krachten en de Alliantie waarvan President Trump natuurlijk deel uitmaakt, deze onderhandelingen, deze geheime ontmoetingen in veel gevallen zijn aan de gang en blijven doorgaan. Er is veel dat besproken wordt op niveaus die buiten het weten, van niet alleen het Amerikaanse publiek, maar ook het Wereld publiek zijn. Maar het komt tot een hoogtepunt zou je kunnen zeggen, waar de openbaarmaking zoals wordt gezegd naar buiten komt. Het begint met het Geheime Ruimteprogramma, het gaat nu over de Ruimtemacht zoals ze worden genoemd, de nieuwe Ruimtemacht, maar deze nieuwe Ruimtemacht is gewoonweg een onderdeel van het ruimtevaartprogramma, het oude ruimtevaartprogramma. Ze brengen het nu naar het publiek zodat ze hun gezicht kunnen redden zou je kunnen zeggen. Dan hoeven ze niet te zeggen, “We hebben dit altijd al geweten, we hebben dit tegengehouden.” Ze doen er alles aan om dat te voorkomen. Maar de informatie komt nog steeds naar buiten en de waarheid wordt nog steeds onthuld. Oke?

Vraag:  [gemailde vraag] De tweede vraag is, ongeveer tien dagen geleden, stelde de burgemeester van de stad Chicago een universeel inkomen voor de burgers voor. Fox News zei dat het van de Democratische Partij kwam als een tactiek om Liberalen aan de haak te houden. Welke relatie heeft dit met de verdeling van rijkdom van Saint Germain?

OWS:  Zoals wij het zien geen enkele relatie op dit moment. Het is gewoon een gebruik van gelden die beschikbaar zijn om voor dit doel te worden gebruikt.

De Saint Germain Trust en veel van de andere Trusts en Global Accounts is nog steeds in volle gang en gaat over naar een realisatie die eraan komt zou je kunnen zeggen. Maar veel meer kunnen we op dit moment niet doorgeven.

Vraag:  [gemailde vraag] Onlangs vroeg ik mijn vrouw Nan, die een geest is, over het materialiseren van rijkdom en ze zei dat als ik echt geloofde dat ik het had dat ik een Audi zou hebben gekocht en geen Suzuki.  Je zei Zondag dat je het niet hoeft te creeren omdat het er al is. Betekent dit dat als ik maar duizend Lira op mijn bankrekening had en ik een auto kocht voor 200.000 Lira, dat het geld zou verschijnen omdat ik dacht dat ik het had. Kun je dat alsjeblieft uitleggen? Veel mensen zoals ik zijn in de war.

OWS:   Wat we je kunnen vertellen is dat dit allemaal over bewustzijn gaat, alles gaat over het verhogen van vibraties. Terwijl je je bewustzijn verhoogt en je vibraties verhoogt kom je in een ander begrip van hoe de Wet van Aantrekking werkt. En de Wet van Aantrekking is precies dat. Je trekt aan wat je wilt. Of je trekt aan wat je vraagt, of het iets negatiefs of iets positiefs is. Het bevindt zich diep in je bewustzijn en je bewustzijn komt naar buiten en het Universum luistert naar het niveau van bewustzijn waar je op dat punt bent.

Dus als je gelooft, oprecht gelooft, volledig gelooft en zonder enige twijfel WEET dat je kunt hebben wat je wilt in je leven, dan kun je het hebben. Maar de vraag is, is er twijfel over?   En als er een beetje twijfel over is bezwijk je voor de driedimensionale illusie en de Wetten binnen die illusie die ervoor zorgen dat je die zogenaamde “bufferzone” hebt. Die “bufferzone” zal blijven werken vanwege je lagere chakracentra en alle herinneringen en programmering die daarmee verbonden zijn en dat zal je er van weerhouden. Dus als je iets wilt, bijvoorbeeld een of andere auto en je gelooft dat je hem kunt hebben, dan kun je hem hebben. Maar er moet dat totale geloof systeem in je zijn. Dat is hoe het werkt en velen van jullie zullen dit laten zien aan degenen die nog niet ontwaakt zijn of die het nog niet geloven, je zult in staat zijn om de dingen te doen die Yeshua deed. Die zogenaamde wonderen.   Maar zoals we je hebben verteld, het zijn geen wonderen het is wetenschap. Het is slechts een metafysische wetenschap of een hogere bewustzijns wetenschap. Je zult in staat zijn om je hand uit te steken en te zeggen dat er iets in je hand kan verschijnen en het zal er zijn.   Je moet niet zeggen dat er een auto in je hand zal verschijnen, maar hij kan voor je verschijnen.

Het verschil is het egocentrum. Als je ego deze dingen nodig heeft, dan zullen ze in die zin niet komen. Ze zullen niet gebaseerd zijn op het ego. Ze komen op basis van de behoefte van degenen waarmee je werkt. Zie je het verschil?

Zijn er nog andere vragen van degenen wat jullie telefoonland noemen?

Vraag:   Ik zag tijdens de meditatie een visioen dat iedereen elkaar knuffelde en huilde van geluk en naar de hemel keek, deze was vol met schepen. Het was de Onthulling!  De Onthulling is wat de mensen zagen en ze knuffelden en werden gelukkig omdat ze de schepen zagen. Het was een stralende dag en mensen huilden van geluk. Dus mijn vraag is, is dit in de nabije toekomst?

OWS:  Wat je ervaart is precies wat je aan het creëren was in je toekomst. Je creëerde dit om deel uit te maken van de uitdrukking die komt en als steeds meer van jullie dezelfde uitdrukking creëerde zou het veel sneller tot bloei komen.

Als alle 144.000, en zelfs meer dan dat zoals wij het zien, samen zouden komen en tegelijkertijd zouden mediteren, dit is dit het idee van de massameditatie en van degenen die hebben opgeroepen om deze massa meditaties te doen. Als je het crescendo zou bereiken zoals Sananda zegt, als je dat zou bereiken dan zou je ook The Event veel sneller tot stand brengen.   En al de onthullingen die eraan komen.

Maar hoe dan ook, deze onthullingen komen er hoe dan ook. Ze komen misschien een beetje langzamer dan je had gewild maar ze komen. De Storm nadert zoals Sananda doorgaf.  Jillie zijn een deel van de Storm. JULLIE ZIJN de Storm zou je kunnen zeggen. Net zoals President Trump zei: “Ik ben de Storm!”

Dat is wat jullie zijn. Jullie zijn de Storm. Jullie zijn degenen die dit allemaal ter sprake brengen. En als je het sneller wilt, maak het dan gewoon sneller. Precies zoals je deed in de meditatie. Oke?

Vraag:   Ik ben blij dat je dat over het omslagpunt hebt verteld omdat het in mijn gedachten lag. Ik neem deel aan de telefoontjes van Jared Rand en aan zijn massa meditaties en ik deed mee aan de Cobra-massameditatie op die bepaalde datum en Jared zei dat er ongeveer 166.000 aan die oproep deelnamen omdat hij er ook aan had deelgenomen maar hem werd verteld dat er geen kantelmoment was bereikt, ik had de indruk dat er 144.000 nodig waren. Dus daar ben ik verward over. Kun je daar verder op ingaan?

OWS:    Ja! We kunnen zeggen dat dat is waarom we 144.000 plus hebben gezegd. Het is verschoven.  Het is veranderd op basis van het aantal van de populatie van de planeet, zodat je op dat punt moet komen zoals je zegt, het kantelpunt, waar je het percentage van het bewustzijn van de planeet bereikt.  Dat is op eerdere tijden bereikt, maar in de afgelopen tijd is het niet volledig bereikt zoals wij het zien.

Vraag:   Weten we wat het aantal was?

OWS:  We kunnen dat aantal niet doorgeven omdat het een verschuivend aantal is. Het verandert op basis van het bewustzijn van de mens en gebaseerd op degenen die aan het ontwaken zijn. We kunnen je vertellen dat je procentueel gezien ongeveer op 80% tot 86% bent.

Vraag:   Mijn vraag heeft met kinderen te maken. Mijn hele leven ben ik op een spiritueel pad geweest en de kinderen raakten mijn hart altijd zo enorm, het was bijna overweldigend om aan te zien als er iemand gewond raakte of vocht, dan moest ik ertussen springen en het stoppen. En zei, “Doe elkaar.alsjeblieft geen pijn”

Naarmate de tijd verstreek en in het begin van de jaren negentig toen die kinderen allemaal werden gekidnapt bedacht ik een uitvinding alleen maar om te proberen deze ontvoering te stoppen, zo diep gaat mijn bescherming voor kinderen.

Dit is mijn vraag.  Naarmate de tijd vordert, in deze laatste paar jaar met de Ascentie en alles wat er gebeurt en al het spirituele werk wat ik doe, heb ik gemerkt dat mijn emoties en gevoelens ten opzichte van de kinderen niet langer intens en zelfs bijna weg zijn. Ik vraag me af waarom? Wat is er gebeurd? Omdat ik het niet aankon om te horen dat kinderen gewond raakte. En met al deze onthulling zal het naar buiten komen, daar ben ik me van bewust. Ik heb zelfs geprobeerd te luisteren naar sommige video’s waar ze deze kinderen van de kinderhandel redden, dat was erg moeilijk voor mij om naar te luisteren maar terwijl ik dat deed voelde ik me goed. Dus mijn vraag aan je is, ben ik er doorgekomen of heb ik mezelf afgesloten?

OWS:    Dit is waar we eerder over spraken over hoe je acclimatiseert aan de energieën. Je wordt je bewust van de dingen die op de achtergrond plaatsvinden, je wordt er niet immuun voor maar je went er steeds meer aan. Je begint steeds meer de Eenheid van alle dingen te begrijpen. Dat er geen noodzaak is om scheiding te hebben. Omdat als je je voor het eerst bewust wordt van deze gruweldaden die gaande zijn in de wereld het een scheidingsproces creëert tussen jou en iedereen. Je komt in een eenwording in jezelf. Steeds meer wordt je verenigd met je multidimensionale zelf en de integratie met je Hoger Zelf, wat het Ascentieproces is. Dus terwijl je door dit Ascentieproces gaat word je steeds minder geschokt zou je kunnen zeggen en steeds minder bezorgd over die dingen. Oke?

Vraag:   Het ziet er naar uit dat President Trump problemen heeft met het Mueller onderzoek en dat dit allemaal naar buiten zal komen over zijn verkeerde daden en zal worden geopenbaard. Kun je daar een beetje over praten en over National Inquirer die deel is van de media die nu wordt blootgesteld en zo?

OWS:  Alles wat we je kunnen zeggen is dat dit allemaal deel uitmaakt van het geheel voor zover deze onthullingen die naar buiten komen. De Waarheden komen naar buiten en ze komen uit verschillende bronnen, uit verschillende richtingen en dit is al een hele tijd aan de gang zou je kunnen zeggen.  Niet zozeer en paar jaar maar tientallen jaren heeft dit op de achtergrond gewerkt.

Degenen die je de Witte Hoeden en het Bondgenootschap noemt hebben gewerkt om het Licht op verschillende manieren naar de planeet te brengen, zij werken samen met de Galactics. En de Galactics, de Agarthans en de Alliantie maken allemaal deel uit van de ENE, ze hebben samengewerkt om de duistere krachten te verslaan, te onderwerpen is een beter woord, om deze donkere krachten die er nog over zijn te onderwerpen. En we kunnen je vertellen dat er relatief weinig overblijvers zijn die enige controle kunnen hebben over de situatie van de planeet. Anders zou je veel, veel meer catastrofen hebben, veel, veel meer gruweldaden van de kliek, van de duistere krachten op de planeet. Maar ze zijn sterk ingeperkt in wat ze kunnen doen. Hier en daar doen ze iets wat als een soort schermutseling kan  worden beschouwd in plaats van een volledige oorlog van welke aard dan ook.

Vraag:   Athena zei over de verzetsbeweging tegen mij dat zonder jullie, wij de Lichtstrijders,   die zich in dit Licht verankeren en het Licht verspreiden, ze hun werk niet zo goed konden doen dan wat ze nu doen. Het is als in de loopgraven, wij zijn de ankers van dit kanaal dit  Licht dat door het spectrum komt, zonder ons zouden ze niet zoveel goeds kunnen doen.   Wij zijn het kanaal. Wij zijn hier om die specifieke reden om het Licht te verankeren en om het Licht te verspreiden. Dus we doen ons deel en dit stelt hen in staat om het beter te doen om het sneller op het goede spoor te krijgen. Is dat juist?

OWS:  Ja! Zeker. Jullie zijn de Wegwijzers. Jullie zijn degenen die het Licht brengen, het Licht verankeren, het Licht verspreiden. Zonder jullie, je hebt gelijk, zou er een veel langzamer proces plaatsvinden.

In feite zou het zonder jullie helemaal niet gebeuren. Dit is waarom jullie naar deze planeet zijn gekomen om ​​deel van deze evolutie te zijn. Om nu hier te zijn in de tijd dat het Licht de planeet binnenkomt en je in staat bent om het Licht steeds verder te verspreiden en meehelpt om steeds meer anderen te ontwaken. Zelfs meer dan alleen de 144.000 te helpen ontwaken. Dit is het proces dat nu plaatsvindt en Jullie zijn de Storm zoals eerder is gezegd. Jullie zijn ALLEMAAL de Storm die nadert.

Vraag:  Dat is juist. Dat is precies de manier waarop ze het aan mij uitlegde, maar ik had moeite om het uiteen te zetten. Zonder ons kunnen ze hun werk niet doen. Als er geen kanaal is wordt het licht afgesneden. We zijn dus heel erg belangrijk en daarom zeggen ze dit. We zijn heel erg belangrijk voor dit hele proces.

Dit geval met John McCain. Is hij nu overgegaan of is hij ergens opgesloten?

OWS:   Wat we je kunnen vertellen is dat hij er niet langer meer is!

Vraag:   Mag ik teruggaan naar de vraag wat er met de kinderen gebeurt? Is dat waar je maanden geleden over sprak? Je had het over de noodzaak om de staat van neutraliteit te bereiken. Dus is dat de positie die ze op dit punt heeft bereikt?

OWS:  Dat is niet helemaal zeker, want als ze volledig neutraal zou zijn dan zou dat de volledige Ascentie zijn. Maar er is een beweging naar meer neutraliteit in jullie levens. Bij jullie allemaal zoals we zeggen. Jullie zijn allemaal op weg naar datgene wat de verbinding is.  De meer volledige verbinding met je Hogere God Zelf. Je Hogere God Zelf is neutraal. En naarmate je steeds meer in contact komt met je Hogere God Zelf, kom je ook steeds meer in die neutraliteit, wetende dat alles precies werkt zoals het moet, precies op het moment waar het in is.

We moeten nu het kanaal vrijgeven.

Terwijl  jullie doorgaan allemaal, broeders en zusters, mensen, blijf het Licht vasthouden.   Blijf het verankeren, hou het vast, deel het waar je maar kunt, blijf in het Licht. Als je in het Licht blijft bij elke gelegenheid die je aantreft zul je ontdekken dat de Storm waar we over spreken zal steeds meer bij jullie zijn, bij jullie als planeet, bij jullie als de mensen van de planeet, het Collectieve bewustzijn.

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen