18.09.02 “Terwijl de storm nadert, als de wolken binnenkomen, zullen ze uit elkaar gaan en zal het Licht erdoor schijnen”

“Terwijl de storm nadert, als de wolken binnenkomen, zullen ze uit elkaar gaan en zal het Licht erdoor schijnen”

Sananda en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze eerste Zondag van de maand, de Blog Talk-radioversie van de groep Prepare For Change in Payson, AZ op 2 september 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld).

Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Zoe: Hallo lieve harten! Welkom opnieuw bij Ancient Awakenings – Prepare for Change, de BlogTalk Radio editie. Het is Zondag 2 september 2018. Het is de eerste Zondag van de maand als we BlogTalk doen, zodat vrienden, familie en andere niet leden een glimp kunnen opvangen van waar het allemaal over gaat en zien of ze resoneren met ons als lichtdragers, lichtstrijders en wegwijzers.

Als je enige verbinding met ons voelt is het waarschijnlijk dat je deel bent van onze zielgroep en teruggeroepen wordt in deze ongelooflijk belangrijke tijd.

Dus als je hier bent is het bedoeld om hier te zijn en zijn we blij om opnieuw kennis te maken. Het is met veel liefde dat we je thuis verwelkomen.

We verzamelen ons als Ancient Awakenings om elkaar te helpen voorbereiden op onze missie om de Nieuwe Gouden Eeuw binnen te halen. We zijn hier samen omdat James McConnell, de grondlegger van de Ancient Awakenings groep het zijn missie heeft gemaakt om ons, de 144.000 een plaats te geven om ons te herinneren, om openlijk onze avonturen en ervaringen te delen zonder bang te zijn voor spot, om van de meesters en van elkaar te leren en met familie te herenigen want het is nu tijd om volledig terug te keren naar de oude wijsheid. En volledig ontwaken voor wie we werkelijk zijn. We noemen onszelf familie en we beschouwen onszelf als een familie omdat we weten dat we allemaal één zijn. We komen samen als familie omdat wij van Ancient Awakenings over het algemeen degene zijn die beschouwd worden als de zwarte schapen, de gekke mensen,  niemand willen claimen als van henzelf, degenen die naar de zogenaamde realiteit kijken en niet langer er in willen leven, de verschoppeling van al die gezinnen waarin we kozen om geboren te worden. Dus als je je daarmee kunt identificeren! … man, dan ben je op de juiste plek, … precies waar je hoort!

Mijn naam is Zoe. Ik ben jullie gastvrouw. En zoals altijd word ik bijgestaan ​​door de mooie Pallas Athena/Rita onze huisnumerologe, astrologe, geestelijk verzorgster, lerares van vele dingen en een vriendin voor iedereen.

Hé Athena. Hoe is het geweest met je, liefste?

Athena / Rita: Oh, ik heb me geweldig gevoeld. Bedankt, Zoe. Heel erg bedankt.

Zoe:  Oh goed! Wel, we nemen binnen een paar minuten contact met je op.

Nou eigenlijk, nu je weet wie we zijn, zijn we een beetje nieuwsgierig hoeveel van jullie je voor de eerste keer aanmelden, doe me een gunst en steek je hand op zodat we kunnen zien hoeveel van jullie geen stamgasten zijn. Druk op 1 op je toetsenbord. We zullen je niet vragen om iets over jezelf te vertellen. We zijn gewoon nieuwsgierig. Dus alle nieuwelingen druk op 1. [Pauze] Oh! Dat is goed. Iemand anders? Oh dank je. Dank je. Je kunt nu je hand laten zakken. Druk nogmaals op 1 om jezelf uit de wachtrij te halen. Als je een vraag wilt stellen kun je later terugkomen.

Dus … waar gaat Ancient Awakenings – Prepare for Change over? Nou, jezelf voorbereiden op verandering door de programmering die ons tegenhoudt los te laten en onze vibraties te verhogen om ons vooruit te stuwen door te herinneren. En door te herinneren ontwaken we voor de oude wijsheid die we allemaal in ons dragen. Dat is de wijsheid die heelt en ons verbindt met ons Goddelijke Zelf, mentaal, emotioneel en spiritueel geneest, zodat we de scheppers worden die we bedoeld waren om te zijn.

We herinneren ons hoe we licht en geluid en frequenties kunnen gebruiken om te genezen. We herinneren ons hoe we deze influxen van energie, deze golven van energie moeten gebruiken om alles naar het Licht te verhogen. We herinneren ons hoe we kristallen kunnen gebruiken om te communiceren, hoe we numerologie moeten gebruiken om te begrijpen wat er in godsnaam aan de hand is en we herinneren ons hoe we tussen dimensies kunnen bewegen en door de sluier kunnen kijken om te weten waar we naar uit moeten zien. In wezen om verder te kijken dan ons menselijk bestaan ​​en onszelf te herkennen als hogere wezens.

En het mooie is dat we dit allemaal niet hoeven te leren, niets van dat alles. We hoeven het niet te leren. Het zit al in ons DNA, in de Akash, in het Kristallijnen Raster, alles wat we al in ons hebben of waar we toegang toe hebben.

Maar we kunnen een beetje hulp gebruiken om te herinneren. Dat is wat de Opgevaren Meesters voor ons doen in Ancient Awakenings, ons eraan herinneren wie we werkelijk zijn en wat we al weten.

En, weet je dat we de neiging hebben om onze naam in te korten tot Ancient Awakenings, terwijl het in feite Ancient Awakenings – Prepare for Change is. Dat is wat we doen, ons voorbereiden op verandering, van alle soorten en in alle arena’s. Dus wees niet verbaasd of afgeschrikt door de breedte van het onderwerp waar we het over hebben vooral wanneer die onderwerpen ons allemaal raken of betrekking hebben op verandering.

We geloven dat we de informatie hebben en dan onderscheidend zijn voor onszelf, je weet wel, naar binnen gaan om te vinden wat het voor ons persoonlijk betekent en wat ermee te doen of hoe het te integreren.

(We moeten waarschijnlijk een aantal T-shirts maken met de tekst: Ik praat tegen mezelf omdat ik deskundig advies nodig heb.)

Dus je hoeft niets te zeggen als je het niet wilt. We zien je. En we houden van je. En we zijn blij dat je bent gekomen.

Nu, wat zeg je er van om uit te zoeken wat Athena / Rita vandaag voor ons heeft. Ga je numerologie doen?

A / R: Een beetje, ja. Oh, het is heel erg goed deze maand! Wat numerologie eigenlijk is, is de energie van getallen.

Vandaag is het de tweede, deze vertegenwoordigt samenwerking en dualiteit. En ik wilde zeggen dat deze maand September de 9e maand is. En als je 2018 neemt en het optelt, 2+0+1+8 = 11, en 1+1 = 2. Als je 9 en 2018 optelt is dat 20 en je laat de nul vallen.

Hoe komen we aan een 9, wat voltooiing betekent? Hoe kunnen we dat doen? Nou, niets is er zo maar. Niets komt per ongeluk. Oke.

Voeg een 9 toe aan alle dagen van deze maand en tel ze op. Zoals 9 en 1 is 10. Je laat de nul vallen en er blijft een 1 over. Dan neem je 9 en 2 en telt deze op, dat is 11 wat een 2 wordt. Natuurlijk is dat een hoofdgetal maar je kunt nog steeds zeggen 1 en 1 is 2. Ik zal er een paar doen om het patroon te laten zien. Ik ga ze niet allemaal doen. Dat zou teveel tijd kosten Oke, dan nemen we 9 + 3 dat is 12 en tel deze op, 2 en 1 is 3. Dan nemen we 9 + 4 is 13 en 3 + 1 is 4. Zo kun je alle dagen van de maand nemen en deze optellen.

Dan gaan we naar vermenigvuldigen en je zult zien dat de 9 steeds terugkeert. 9 x 9 is 81, 8+1 = 9, en 9x 3 is 27, 2+7= 9. De 9 keert terug naar 9. En het gaat maar door de 9 te vermenigvuldigen met elk getal. Dat is voltooiing, het keert terug naar zichzelf.

Dus zal ik dit zeggen, het universele getal is het getal negen. Cobra zei dat ook, ik weet het van hem. Je weet dat we deze maand zoveel dingen hebben opgebouwd. Er zouden gebeurtenissen zouden moeten plaatsvinden. De dominostenen gaan vallen. Dus als  we de 9 nemen, het is nu September, zou ik zeggen dat we deze maand een grote druppel te zien krijgen. Er zal iets gebeuren om te voltooien wat we hopen dat er zou gebeuren. Ik weet de details niet, maar ik weet het wel van nummer negen.

Ik zou tegen jullie willen zeggen dat we in September, de 9e maand tot een voltooiing komen. Oké, dit zou kunnen betekenen dat dit de maand is waarop we allemaal hebben gewacht. En geloven is zien! Zegeningen voor jullie allemaal en we zijn allemaal Eén. Ik hou van jullie allemaal. Dank je wel.

Zoe:   Wauw. Geweldig nieuws. Geweldig nummer. Negen, mijn favoriet. Oke dank je wel mijn liefste. Heerlijk zoals altijd.

A / R:   Graag gedaan.

Zoe:   We gaan verder. Om jullie te laten weten hoe het werkt, we beginnen met James die ons in een geleide meditatie brengt, dan komt Sananda binnen om het over te nemen. Af en toe zal hij één van zijn collega’s sturen.

Direct na de meditatie gaan we over naar het gechannelde bericht te beginnen met Sananda of zijn gast, deze zullen zichzelf introduceren.

Daarna geven we de oproep door aan onze oude gastheren, onze lieve vrienden en mentoren, de One Who Serves, die het V & A-gedeelte zullen begeleiden.

Voor degenen die helemaal nieuw zijn voor Ancient Awakenings, One Who Serves is een coöperatie van Geascendeerde Wezens die ervoor hebben gekozen om anoniem te werken terwijl ze ons door de ascensie leiden, je zult al hun stemmen en verschillende energieën herkennen.

Sananda, One Who Serves en alle Geascendeerde Meesters spreken door James. Terwijl Shoshana haar aangrijpende wijsheid en inzicht levert via Joanna McConnell.

Dus nogmaals iedereen welkom. En hier is James.

Sananda’s geleide meditatie

James:   Oke. Ik ga een meditatie beginnen, zodat iedereen in een stille ruimte kan komen. Begin contact te maken met je ademhaling. Langzaam en diep ademhalen …

[Dit leidt naar Sananda’s geleide meditatie die het best direct vanaf de opname wordt ervaren]

Lord Sananda Kumara

Ik ben Sananda.

Zoals altijd is het zo’n genoegen om bij jullie te zijn, om met jullie te kunnen delen in deze gewichtige tijden die jullie staan te wachten, die ons allemaal staan te wachten. Want de stormen verzamelen zich. De wolken verzamelen zich.

Overal waar je kijkt zul je steeds meer beginnen te zien, wat de ogen hebben tegen gehouden, maar waar het innerlijke oog, het derde oog zich voor opent. Velen van jullie zien verschillende schepen in de wolken. Kijken naar de nachtelijke hemel en zien wat je dacht dat sterren waren, maar je realiseert je nu dat het geen sterren zijn, dat het schepen zijn. Schepen die niet verhult zijn voor de hogere vibraties die jullie nu kunnen zien.

Velen van jullie realiseren zich dit. Zien niet alleen deze schouwspellen maar zijn nu zelfs in staat om telepathisch met hen kunnen communiceren. Je hoeft alleen maar te vertrouwen op die telepathische communicatie. Jullie hebben allemaal dit vermogen. Stel je er nu voor open. Herinner je.

Herinner je dat je dit vermogen hebt, dat je kunt communiceren met de sterren. Je kunt communiceren met de Galactics. Je kunt communiceren met iedereen die klaar staat om je te ontvangen. Het is nu tijd, broeders en zusters, tijd om zich te openen. Te openen voor alles wat er is, alles wat aan de andere kant van de vergezichten is die je voorheen niet kon zien, maar nu wel kunt.

Velen ontwaken over heel de planeet. Velen beginnen zich af te vragen, waarom ben ik hier? Waar gaat dit allemaal over? Wat kan ik doen om te helpen? En als die vragen gaan verschijnen zijn jullie er, de wegwijzers, de lichtstrijders die klaar staan ​​om naar voren te treden en de vragen te beantwoorden die ze hebben.

Maar beantwoord hun vragen pas als ze erom vragen. Want als ze nog niet klaar zijn, is het niet aan jou om die vragen te beantwoorden die ze nog niet hebben. Laat ze uitreiken, net zoals jij jezelf hebt uitgestoken. En toen je eenmaal uitreikte, begon je de antwoorden te ontvangen. Vraag en je zal ontvangen. En nu beginnen er veel, veel meer te vragen. Ze beginnen zich af te vragen. Want de tijden zijn er, de stormen naderen.

Maar als de storm nadert, als de wolken binnenkomen, zullen ze uit elkaar gaan en zal het Licht er door schijnen. Het kan alleen op deze manier want het Licht is de Waarheid. De weg, de waarheid en het leven. IK BEN de weg, de waarheid en het leven. Jij, ieder, bent de Weg, de Waarheid en het Leven … of het Licht.

Vertrouw nu op jezelf. Jullie allemaal, vertrouw erop dat alles precies is zoals het moet zijn en dat je precies op het juiste plaats op de juiste tijd op het juiste moment bent. En dit moment waar je nu in bent, is het moment dat je naar het volgende moment en het volgende en het volgende brengt. En voor je het weet, als deze momenten samenkomen, terwijl deze momenten zich blijven ophopen, zul je jezelf in de toekomst vinden, in het huidige Nu dat leidt tot een wonderbaarlijke of gedenkwaardige toekomst.

Alles is in gereedheid. Alles wat achter de schermen is gebeurt, begint nu naar buiten te komen en wordt steeds meer geopenbaard aan het algemene publiek. En jij als de wegwijzer staat klaar ​​om te helpen terwijl deze informatie naar buiten stroomt.

Het is aan jullie, mijn broeders en zusters, mijn lieve vrienden. Het is aan jullie allemaal om er te zijn in iemands tijd van nood terwijl ze steeds meer vragen beginnen stellen die jullie al lang geleden hebben gesteld. Want als ze deze vragen stellen, beginnen ze te ontwaken. En als ze beginnen te ontwaken en contact opnemen met mentoren zoals jullie, dan zullen ze zelf de mentoren worden voor anderen en door gaan met het verspreiden van het Licht en de Liefde en het bewuste ontwaken dat overal gebeurt.

Velen van jullie zullen het misschien nog niet zien, misschien nog niet gewaar zijn, maar het gebeurt en het kan niet gestopt worden. De duistere machten kunnen dit momentum niet langer stoppen om te gebeuren. Zij proberen het. Ze zullen blijven doen wat ze kunnen om vast te houden aan het leven zoals ze het kennen. Maar dat leven zoals ze het kennen glijdt snel weg, het glijdt door hun vingers omdat ze het Licht niet kunnen tegenhouden. Hoe hard ze ook proberen om het te doen, het Licht zal schijnen.

Ik ben Sananda en ik laat jullie nu in vrede en liefde achter. En blijf ieder van jullie smeken om door te gaan met het verspreiden van het Licht waar je ook bent, zo vaak als je kunt. Maar niet tot het punt dat je andermans vrije wil belemmert.

Vrede en liefde zijn met jullie allemaal.

Geascendeerde meesters, de One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om.

Groeten aan jullie! One Who Serves is met jullie om door te gaan met de show zoals het gezegde luidt. De show moet doorgaan. En de show gebeurt overal.

Ja het is waar! Wij vieren feest op de hogere niveaus, zou je kunnen zeggen, bij de hogere vibraties, de hogere dimensies. We vieren een grootse gebeurtenis die nu aan het manifesteren is.

Als dit gebeurt op de hogere niveaus, zal het doorfilteren naar beneden in jullie driedimensionale realiteit, in de illusie waar je in bent. Maar die illusie waar je in bent is snel aan het  verdwijnen. En binnenkort, daar heb je dat woord, maar binnenkort zal die illusie compleet verdwenen zijn en zul je jezelf in een nieuwe realiteit bevinden, een nieuw niveau van begrip, een nieuwe herinnering van wie je bent.

Dit is allemaal voorbestemd. Dit maakt allemaal deel uit van het proces, is deel van de overgang waar je doorheen gaat. En terwijl je door deze overgang gaat, leidt dit je ook door het ascensieproces. En het ascensieproces is wat alles naar een nieuw begrip brengt, nieuw in je leven, nieuw voor het veroorzaken van deze nieuwe grote Gouden Eeuw die ophanden is.

Dus leun achterover, ontspan je en bereid je voor op de show. Oke?

Hebben jullie vragen voor One Who Serves?

Zoe:   Oh, heel erg bedankt One Who Serves en Sananda. We zijn jullie allemaal heel dankbaar dat je ons elke week begeleidt. Wij houden van jullie! Wij houden van jullie! Wij houden van jullie!

Laat me iedereen een paar opmerkingen geven met betrekking tot het vragenproces.

Net als eerder toen ik vroeg om je hand op te steken, druk je op 1 om in de wachtrij te komen als je One Who Serves een vraag wil stellen. Ik roep je op via je netnummer. Vertel me alstublieft je naam en locatie.

Stel je vraag kort en bondig. Weet dat hoe specifieker en beknopter de vraag is hoe beter het antwoord zal zijn. Nadat je vraag is beantwoord druk je op 1 om jezelf uit de wachtrij te verwijderen.

Als je een tweede vraag hebt mag je weer in de wachtrij gaan staan ​​(maar blijf er niet in staan). Druk op 1 om eruit te gaan. Wacht een paar seconden, druk weer op 1 om in te loggen. Dus kom maar binnen en laten we eens kijken wat voor soort onderwerpen we kunnen aanwakkeren.

En terwijl we dat doen, One Who Serves, we hebben gemailde vragen waarmee ik wil beginnen als het goed is.

OWS:   Ja, alsjeblieft.

V & A

Vraag:  [gemailde vraag] Dit is een vraag voor Sananda, One Who Serves en St. Germain. Ik heb channelings met RA bijgewoond toen ik jonger was. Mijn vraag is, zoveel lichtwerkers willen contact hebben tijdens hun waaktoestand en ik weet dat je zegt dat we allemaal ‘s nachts naar jullie toe komen, maar misschien niet per se de ervaring onthouden bij het ontwaken. Hoe kunnen we het proces versnellen om overdag bewust telepathisch contact te hebben?

OWS:   Er is niet zozeer een proces dat het kan worden versneld zoals hier wordt gevraagd. Je kunt verschillende dingen doen om herinneringen tot stand te brengen. Daar gaat dit allemaal over, herinneren wie je bent. Herinneren wie je bent op de hogere niveaus. En als je je herinnert wie je bent op de hogere niveaus en je bent in de hogere vibraties dan zal alles voor zichzelf zorgen. Je moet er uit gaan en je meditatie-ervaringen hebben of je droomervaringen en als je dat doet en je jezelf steeds frequenter en regelmatiger in deze hogere vibraties bevindt dan zul je in je wakende toestand de herinneringen hebben van wanneer je deze ervaringen had. Zie je?

Het maakt allemaal deel uit van het bewustzijn. Dit is een antwoord op een andere vraag die werd gesteld, die we er doorheen gooien. Wat is bewustzijn? Bewustzijn gaat op dit punt het begrip van de driedimensionale realiteit voorbij. Je komt er steeds meer toe om te begrijpen dat jij het bewustzijn bent. Bewustzijn is wie je bent. Bewustzijn is wat al het leven is. Het leven is bewustzijn. Bewustzijn is leven. Licht is bewustzijn. Liefde is bewustzijn. Zie je? Alles is bewustzijn. Het bewustzijn begon met de Eerste Schepper die zei: ” Laat er Licht zijn, en laat er gemanifesteerde Schepping zijn. Laat er Bewustzijn zijn .” Dat was het begin van alles. Je kunt het de grote oerknal noemen of wat je maar wilt maar dat was het begin van bewustzijn dat werkelijkheid werd of een begrip van zichzelf werd. Voordien was er geen bewustzijn omdat er geen begrip van het zelf was. Zie je?  Het Ongemanifesteerde werd gemanifesteerd. Het bewustzijn werd als gevolg hiervan geboren. Bewustzijn is wat je de hele eeuwigheid meedraagt. Je kunt nooit doodgaan. Zie je? Er is geen dood. Er is de dood van het fysieke lichaam, ja. Er is het weggaan, zou je kunnen zeggen, van het fysieke lichaam, het verval van het fysieke lichaam, maar het bewustzijn gaat eeuwig en voor altijd door. Zonder einde. Oke? Dat is het antwoord daarvoor. Was er een tweede deel van die vraag?

Vraag:  [gemailde vraag] Ik wens en roep mijn Hoger Zelf op om een ​​kanaal te zijn voor Aartsengel Michael, maar ik weet niet zeker hoe ik dit moet doen. Aartsengel Michael, wil je me helpen?

OWS:    Wat je hiervoor moet doen, dit geldt voor Aartsengel Michael of St. Germain of het Hoger Zelf of wat dan ook, je maakt het gewoon je plan. Je bent van plan om open te staan ​​voor de communicatie vanuit je Hoger Zelf of vanuit de hogere gidsen die met je werken. Je zet je er voor open. Je bent het van plan. En als je het begint te bedenken gaat het proces verder. Maar het belangrijkste van dit proces is het ontwikkelen van het geloof van jouw kant. Als je boodschappen van binnenuit begint te horen en je herkent ze als iets dat van hogere niveaus van je wezen komt dan sta je open voor dit communicatieproces. Het hoeft geen channelen te zijn, het kan simpelweg communicatie zijn die doorkomt,  telepathische communicatie of begrip of weten dat er iets binnenkomt.

Maar als je het niet gelooft als de berichten doorkomen of je begint je af te vragen, is dit mijn verbeelding? Praat ik tegen mezelf? Word ik gek? En dat soort dingen, dan sta je niet open voor de communicatie zoals die binnenkomt. Er moet dus een vertrouwen zijn. Er moet een geloof zijn. Geloof het en je zult het zien. Geloof het en je zult het ervaren, je zult in staat zijn om te communiceren. Vertrouwen, vertrouwen, vertrouwen is wat je altijd moet hebben. Het geloof. Vertrouwen leidt tot geloof. Geloof leidt tot weten. Je kunt het anders bekijken. Je kunt ernaar kijken alsof weten tot geloof leidt. Dat is één en hetzelfde. Ze gaan hand in hand zou je kunnen zeggen. Oke?

Vraag:  Ik hoorde dat er 17 NSA en CIA satellieten zijn afgesloten. Ik geloof dat Qanon met dit bericht is gekomen en dat het allemaal op YouTube staat. Kun je daar een opmerking over maken?

OWS:   Wat we je kunnen vertellen is dat dit gedeeltelijk is waar Sananda vorige week over sprak en vandaag ook over sprak, over de storm die komt, toen President Trump zei, “ik ben de Storm” hadden ze het over de storm die kwam en hij zei, “ik ben de Storm”. Wel, we zouden zeggen dat jullie allemaal de Storm zijn. De storm komt eraan. De Alliantie en jullie die deel uit maken van de Alliantie deel van de grondploeg zou je kunnen zeggen, de laarzen op de grond, jullie maken hier allemaal deel van uit en jullie creëren allemaal deze naderende Storm. En deze satellieten, deze communicatiesystemen werden stilgelegd. Dat is juist. Ze werden stilgelegd en de controle is overgenomen.

En naarmate steeds meer van het systeem van de kliek, het telecommunicatiesysteem van de kliek wordt overgenomen zullen ze steeds meer hun greep verliezen of hun vermogen om in welke vorm dan ook te controleren. Natuurlijk leidt dit tot de vele dominostenen die zullen beginnen te vallen, ze beginnen nu al en er zullen er steeds meer vallen. Dit is waar we al enige tijd over spreken. Dit is waar veel bronnen al geruime tijd over spreken, dat dit de momenten zijn net voorafgaand aan de Grote Omschakeling die aan de gang is en die leidt naar het Grote Evenement dat ook als de omschakeling wordt beschouwd.

Vraag:  Dus deze satellieten werden uitgeschakeld omdat deze satellieten werden gebruikt tegen de mensheid.

OWS:   Dat is juist. Dat is correct, ja.

Vraag:  Sananda had het over telepathie en we zouden ons herinneren hoe we het moeten doen. Kun je ons helpen herinneren?

OWS:  Wat we kunnen doen is jullie gewoon begeleiden en je aanzetten om het proces van dit herinneren voor jezelf te beginnen. Dit is niet iets dat onderwezen kan worden. We kunnen je niet vertellen hoe je je iets moet herinneren, we kunnen je alleen helpen om te  herinneren. Begrijp dat als je aan dit proces begint en de intentie creëert om de herinneringen naar je terug te laten komen ze steeds meer zullen beginnen door te filteren. Ze zullen steeds meer doorfilteren terwijl de vibraties ook blijven stijgen. Omdat dit allemaal bij je terugkomt, deze herinneringen van wie je bent, van wie je was, van het einde van het spel wat aan de gang is. Het is heel dichtbij terwijl je op het punt komt dat je het niet meer hoeft te vergeten.

Dat was het spel dat je hier kwam spelen, het vergeten van wie je was. Om dit spel te kunnen spelen, om een onderdeel van deze uitdrukking te kunnen zijn, deze driedimensionale illusie of deze matrix, moest je vergeten. Je moest vergeten wie je was. Maar die tijden zijn nu voorbij en steeds meer van jullie beginnen te ontwaken voor wie je bent. Dat is waar deze hele transitie over gaat,  ontwaken en herinneren wie je bent. Dus simpel, doe het gewoon. Probeer het en laat het scheppingsproces toe of laat toe dat het herinneringsproces plaatsvindt omdat het voor jullie allemaal komt.

Op verschillende momenten, ja sommigen van jullie beginnen al steeds meer aan het proces, in termen van dromen en het herinneren van je dromen als je wakker wordt, of je hebt ontwakende visioenen en herinneringen van wat er gebeurde, of je bevindt jezelf op schepen tijdens je astrale reis, of al deze dingen. En als je terug komt herinner je je het allemaal, dit maakt er deel van uit. Maar het zijn ook de herinneringen waar velen van jullie door overspoeld zullen worden, de meesten van jullie, terwijl deze vibraties over de hele planeet blijven stijgen wat aanstuurt  naar het moment dat The Event komt. En als The Event komt, kort daarna, zullen velen van jullie op dat moment, als je dat nog niet hebt gedaan, veel van jullie zullen dan een groot deel herinneren van wie je op dat moment bent. Oke?

Vraag:  Oké, je had het over The Event en Sananda zei de Storm. Is dat hetzelfde?

OWS:   De Storm is wat er nu aan het komen is. Dit is de voorloper van de dingen die leiden naar de daadwerkelijke Event. Ja.

Vraag:  Groeten aan jullie allemaal. Ik voel me bevoorrecht dat ik mijn stem kan laten horen. Ik heb een tijdje nagedacht over het onderwerp van zeer gevoelige personen. En ik heb gehoord en ik realiseer me dat er gemeenschappen zijn zoals in Taos, New Mexico en Fayetteville en andere kleine gemeenschappen waar er veel kunstenaars zijn die de neiging hebben zeer gevoelig en empathisch te zijn. Maar mijn nieuwsgierigheid is, wat is het doel, het algemene doel, het Galactische of Planetaire doel, van wat de hoog gevoelige personen wordt genoemd?

Wat ik heb gehoord door naar deze bijeenkomsten te luisteren is dat iedereen die gesproken heeft ervaringen heeft gehad met ontwaken voor wat een zeer gevoelige persoon wordt genoemd. Maar mijn nieuwsgierigheid is, is het doel van de bevolking waarover ik heb gelezen is 10 tot 20% van de bevolking anders of we zouden niet bestaan, de rest van de bevolking zou in grote problemen kunnen komen. Dus mijn fundamentele nieuwsgierigheid is de oorsprong. Ik was geschokt dat het was omdat angst de neiging heeft om verbonden te zijn met mijn gevoeligheden omdat ik niet weet waarom het is dat ik het antwoord kreeg, een mogelijk antwoord, omdat het dierlijk is. Ik ben een dier. Ik ben een afstammeling van dieren van een bepaald soort en dus is er altijd deze behoedzaamheid om aangevallen te worden. Dus wilde ik er een bevestiging over krijgen.

OWS:   Wat is je vraag eigenlijk?

Vraag:  Mijn vraag is waarom we ons angstig voelen? Waarom zeer gevoelige mensen, ik begin er nu een beetje dieper op in te gaan, waarom voel ik me altijd angstig?

OWS:   Wat we je kunnen vertellen voor zover het deze zeer gevoelige mensen betreft, dit is een groot deel van wat Lichtwerkers worden genoemd, de Lichtstrijders, de 144.000,  dit maakt er allemaal deel van uit. Je komt binnen met een weten, een innerlijk weten, een diep weten van wie je bent. Misschien niet op het bewuste niveau, maar je komt er mee binnen en je ondervindt dat alles niet is zoals je zou verwachten dat het was of wilde, omdat je een grotere ervaring kent, je weet van een grotere herinnering van lang geleden en je hebt van die, wat is het woord, het niet willen hebben van dingen zoals angst en al die dingen in het leven en je bent er op een bepaalde manier angstig over.

Maar het is ook vanwege je diepe gevoel niveaus, je empathische niveaus. Velen van jullie hebben empathische vermogens. En je voelt sterker, voelt meer energieën dan anderen deze voelen en je bent gevoeliger voor wat anderen ervaren en voelen omdat je op een dieper niveau de Eenheid begrijpt, het idee dat iedereen Eén is, iedereen is energetisch verbonden, verbonden door de Bron waar jullie allemaal deel van uitmaken, van de Grote Bron van alle dingen. Dit is een voortzetting zou je kunnen zeggen van de dingen die je gaande blijven houden. Je gaande blijven houden zoals je bent en je steeds meer naar die hogere vibraties verplaatsen. Je hebt je innerlijke roeping dat innerlijke weten dat je vooruit duwt. En deze gevoeligheid is daar een groot deel van. Beantwoordt dit uw vraag enigszins, zei het  via een omweg?

Vraag:  Ja. Het breidt uit. Het trieste is dat ik me nu voel alsof we in de hoek zijn geduwd en gek genoemd worden, toen ik deze informatie met mijn zoon deelde huilden we allebei omdat hij dacht dat hij gek was en ik dacht dat ik gek was, het was een mooie opening. Bedankt dat je dat hebt uitgelegd.

Vraag:  In een van mijn dromen van twee weken geleden ontving ik een nieuw boek. Het plastic zat er nog omheen, het was helemaal nieuw en terwijl ik het open maakte was ik opgewonden en nam mijn plaats in bij een of andere gebeurtenis. Dus de vraag is wat de weergave is van dit nieuwe boek dat mij is gegeven, alsjeblieft.

OWS:   Wat we je eerst willen vragen, is wat het boek was. Je zegt dat het een boek was, maar waar ging het over of wat stond erop of zat erin?

Vraag:  Ik kon me niets van het boek herinneren. Het enige was dat het nieuw was, nog steeds gesloten en verzegeld en dat ik het moest openen. Het was compleet nieuw, maar ik kan me niets of iets speciaals herinneren over het boek.

OWS:  Wanneer het in je dromen over symbolen gaat en je een boek hebt dat gesloten is of dat nooit is gelezen of geopend betekent dit dat er onbekende kennis is. Er is nog iets dat je moet bereiken. Als je in de droom het boek zou kunnen openen zou je de kennis kunnen zien die wordt tegengehouden. In sommige gevallen zelfs herinneringen die worden tegen gehouden. Dus wat we je willen voorstellen is om in je wakende staat, niet in je droomstaat, maar in een meditatieve waaktoestand het boek te openen en kijken wat er in staat. Vraag aan het boek om zich te onthullen aan je en open het. Het is vergelijkbaar met wat we tijdens de Advance hebben gedaan met jullie die er aan mee deden toen we je naar een deur lieten gaan in jullie tijdlijn en teruggingen naar de deur die voor velen van jullie gesloten is, die er is om geopend te worden en te onthulde wat zich aan de andere kant van de deur bevindt. Dit is in dit geval vergelijkbaar met het boek. Oke?

Vraag:  Allereerst hou ik van jullie allemaal. Denk aan jullie allemaal. Ik hou van OWS. Mijn vraag is voor de Lord Sananda. Ik had een vrij grote uitbarsting, ik denk dat ik zou kunnen zeggen, voordat we in dit deel van de bijeenkomst stapten werd ik getriggerd door de woorden christendom, christen, doop. Ik wil niet op mijn hele achtergrond ingaan. Ik zou willen dat je mijn gevoelens hierover zou kunnen lezen. Als je mij zou kunnen vertellen wat je vindt van wat de woorden christendom en doop voor jou betekenen, want misschien begrijp ik die woorden niet en kreeg ik daarom die reactie.

OWS:   Wat we je kunnen vertellen is het idee dat de woorden christendom en doop en al deze dingen gewoon woorden zijn. Ze zijn gewoon een deel van de taal die je hebt gebruikt om verschillende symbolen in je leven te creëren voor zover het de verschillende religies betreft die zijn geadopteerd en voornamelijk zijn gemaakt voor controledoeleinden. Ze beginnen op een meer positieve manier zou je kunnen zeggen, op een manier om de mensen om hen heen te helpen en dan veranderen ze het in een religie, dan veranderen ze het een instelling zou je kunnen zeggen en zo verder. En de instelling wordt dan steeds meer gecontroleerd. Daar gaat het alleen maar over, het gaat alleen maar om controle. Dus de termen die je gebruikt zijn gewoon terminologie. Het idee van de doop is een oud ritueel. Het is een oud ritueel dat werd voortgezet en nu zeggen ze dat als je niet gedoopt bent je niet naar de hemel of een van deze dingen kunt gaan. Dat is gewoon onzin! Er is niets aan. Dat is het oude, het oude paradigma, het oude regime dat probeert zoveel mogelijk controle te behouden. Maar dat kunnen ze niet omdat jullie, de ontwaakte, de wegwijzers steeds meer begrijpen dat dit gewoonweg termen zijn. Ze zijn niet belangrijk.

Het idee om naar de kerk te gaan en in een kerk te zijn, als het belangrijk voor je is dan is het goed. Als het iets is dat je wilt doen dan is het goed. Maar als je naar een kerk gaat omdat je moet gaan waar is die keuzevrijheid dan? Zie je? Jullie hebben allemaal keuzevrijheid om te beslissen wat het is dat je wilt doen, wat het voor jou is om je onderscheidingsvermogen op alle manieren te gebruiken. Dit is waar je nu doorheen gaat in dit overgangsproces, om je onderscheidingsvermogen te gebruiken. Leer hoe je je onderscheidingsvermogen kunt gebruiken. Leer hoe je je realiseert dat jullie allemaal keuzevrijheid hebben. Wil je naar de kerk gaan? Ga naar de kerk. Wil je niet naar de kerk gaan? Ga niet naar de kerk. Als je deel wilt uitmaken van de christelijke beweging, maak er dan deel van uit. Als je er geen deel van wilt zijn. Zie je? Als je gedoopt wilt worden, laat je dan dopen. Als je dat niet wil, doe het dan niet. Het is niet goed of fout. Het is gewoon zo.

We zeggen ga op alle manieren met de stroom mee. Ga met de stroom mee. Ga hoe je Hoger Zelf je leidt en regisseert. En als het je meeneemt door een kerkproces, een religieus proces dan is dat zo. Maar voor jullie, diegenen die aan deze bijeenkomsten mee doen, jullie gaan allemaal verder dan dat soort begrip. Je gaat verder dan dat. Niet dat je beter bent, maar je bent ontwaakt. Je wordt steeds meer bewust van wie je bent. En wie je bent is een deel van het weten dat je volledige keuzevrijheid in je leven hebt. Dus wees vrij. Wees vrij en heb alles wat je wilt in je leven en maak je geen zorgen over wat anderen denken of wat anderen willen dat je denkt want ze hebben keuzevrijheid, jij hebt keuzevrijheid en beiden moeten die vrijheid naar keuze eren. Zie je? Oordeel niet, opdat gij zelf niet geoordeeld wordt.

Vraag: Ik vraag me af of je me kan zeggen wat voor effect de dagelijkse mondiale meditatie van Jarod Rand hebben? Hoeveel effect heeft het op de planeet gehad en op de vibratie van de planeet van alle mensen die van haar houden?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is wanneer er enige vorm van massameditatie is dat die het enorm beïnvloedt. Zelfs wanneer je je eigen persoonlijke meditatie doet kan dit van grote invloed zijn. Het hangt er allemaal vanaf, het maakt deel uit van de intentie er achter. En als je van plan bent, of het nu in een massameditatie is of in je eigen persoonlijke meditatie, als je van plan bent om de Wereld groter te maken, als je wereldvrede wilt, wat het ook is wat je wilt dan creëer je het in dat proces. Dus hoe meer je deze intenties creëert, hoe meer je deze meditaties doet, het heeft zeker een groot effect.

Wanneer er meer bij betrokken zijn, zoals de grote massameditaties die in het verleden door verschillende bronnen werden aangemoedigd die nu naar het heden leiden, wanneer deze massa meditaties gebeuren hebben ze een groot effect omdat ze van invloed zijn op het hele bewustzijn, het collectieve bewustzijn. En als het collectieve bewustzijn wordt beïnvloed nemen de trillingen toe. Je zult merken dat als je in staat zou zijn, als je op dit niveau van bewustzijn in staat zou zijn om het resultaat van een massameditatie te meten zou je merken dat het Licht toeneemt, het bewustzijn toeneemt op dat moment. Je zou merken dat er een frequentie is die op dat moment toeneemt als deze kon worden gemeten. Het kan op de hogere niveaus worden gemeten. Het kan zeker worden gemeten door de Galactics. Ze doen dit de hele tijd. Als je het zou kunnen doen met wetenschappelijke instrumenten en dat soort dingen zou je opmerken dat de frequentie van de Aarde zelfs is toegenomen in die tijdsperioden. Zie je? Dus het antwoord op je vraag is ja, er is een direct voordeel van deze meditaties die gebeuren.

Vraag: One Who Serves, hoe zit het met het kantelpunt? Hoeveel hebben we nodig om dit te blijven doen? We zijn er bij betrokken sinds 12 februari. We hebben in die tijd meer dan 200 meditaties gedaan, wat zal het verschil maken dat alles op de hogere vibraties zal instellen, de hoogste die we kunnen bereiken?

OWS:   We zouden zeggen, ga door. Blijf doorgaan, stop niet. Omdat als je dit blijft doen, je het collectieve bewustzijn beïnvloedt. En je moet wel begrijpen wanneer het een volledig effect zou zijn, wanneer je het kantelpunt zou bereiken zoals je zegt, hoewel je het kantelpunt al hebt bereikt, maar het hangt af van hoe je naar die terminologie kijkt, dat ‘kantelpunt’. Het kantelpunt is niet hetzelfde als het nulpunt. Er is een verschil. Het nulpunt heb je nog niet bereikt, het kantelpunt heb je wel bereikt. Het kantelpunt is het punt van geen terugkeer, het punt waar je naartoe bent gegaan, naar het punt waar het Licht veel groter is dan het duister. Zie je? Het nulpunt echter, het nulpunt is wanneer de vibraties zo veel toenemen over de planeet dat de Galactische Puls kan binnenkomen en voor altijd het bewustzijn kan veranderen. Oke?

Vraag: Heel erg bedankt voor alles wat je hebt gezegd en hoe geweldig en hoeveel ik weet dat ik mijn vibratie heb verhoogd door hier deel van uit te maken.

Vraag: Tijdens de meditatie zag ik dat ik een beschermende laag aanbracht, een beschermende energielaag over de Aarde aanbracht en toen veranderde een andere verspreiding van mijn energie het uiterlijk van de planeet. Kun je me daar wat inzicht in geven?

OWS: We zouden het kunnen als we volledig zouden kunnen begrijpen wat je vraagt. Je dialect is moeilijk te begrijpen voor James.

Vraag: Tijdens de meditatie zag ik mezelf een beschermende energie aanbrengen rond de Aarde. Toen ik wat energie gaf aan de Aarde veranderde dat het uiterlijk van de Aarde. De Aarde werd heel groen en mooi, het was gewoon geweldig. En die beschermende laag die ik misschien 5 – 6 keer er om heen aanbracht. Alsof ik rond de planeet vloog en die bescherming aan de Aarde gaf. Kun je me daarover uitleggen alsjeblieft?

OWS:  Bescherming bieden aan de Aarde. Ja. Zeker dit was het doel, het proces wat betreft Sananda om met deze specifieke ervaring te werken was niet zozeer om de Aarde te beschermen, omdat de Aarde al een grote mate van bescherming heeft. Maar om deze energieën, deze vibraties naar al deze levensvormen op Aarde te sturen. Dat is een verschil. De Aarde heeft veel bescherming, is al heel lang beschermd en kan zichzelf beschermen. Maar de levensvormen binnen dit driedimensionale paradigma hebben deze bescherming nodig, hebben het Licht nodig en hebben het ontwakings proces steeds meer nodig. Dus wat dat betreft, deze ervaring, deze meditatie was erg behulpzaam.

Vraag:  Ik begrijp het nu, dus op een bepaalde manier gaf ik energie aan de wezens op de planeet, niet aan de Aarde.

OWS: Dat klopt. Ja.

Vraag:  Nu is het logisch, dank je wel.

Vraag:  Bij de Advance tijdens een meditatie had ik de ervaring om in mijn Merkaba naar het Witte Huis te worden gebracht om onder andere de Violette Vlam te verspreiden. Ik vroeg er naar en je zei dat ik opzettelijk werd meegenomen om bij  een soort vergadering te zijn met het Bondgenootschap en dat deze ervaring betrekking heeft op een rol die ik moet spelen in de Verschuiving die eraan komt. Mijn vraag is, kun je me deze keer iets anders vertellen,  misschien over deze rol of iets anders zodat ik iets kan doen om me voor te bereiden op deze rol?

OWS:   We kunnen er op dit moment niets meer over vertellen omdat het van binnenuit moet komen. Het moet vanuit je eigen geheugenproces komen. Het moet van de begeleiding komen die je van binnenuit ontvangt en dat je vervolgens die begeleiding opvolgt. Dus we kunnen het je niet vertellen omdat het je in de een of andere richting zou beïnvloeden en we zijn niet of kunnen niet of zullen daar niet aan deelnemen omdat dat je eigen vrije wil verstoort. Maar begrijp dat wat eerder is gezegd nog steeds staat. Je beweegt je in een richting als je verder gaat zoals je doet, met de aanstaande reis die je gaat doen waarbij je een heel belangrijk onderdeel van die reis bent zullen we zeggen, wat zal leiden naar het volgende deel wat je een nieuwe uitdrukking zal geven, een nieuwe richting zou je kunnen zeggen. Niet dat het je weg haalt van je acteercarrière maar het zal deel zijn van de nieuwe uitdrukking binnen die acteercarrière als je dit kunt begrijpen. Het maakt er deel van uit. En het begrip dat je had voor zover je in het Witte Huis was en zo, is dat je in een richting beweegt zullen we zeggen die niet voorbestemd is, maar beweegt in een richting waarin je meer deel van het Bondgenootschap zult worden wat in behandeling is. Velen van jullie zullen eveneens op verschillende manieren er meer een deel van worden. Dus maak je klaar!

Vraag: Bedankt One Who Serves. Als vervolg, is er nog iets wat je voorstelt dat ik zou kunnen doen om mijn innerlijke leiding te vergroten of te versterken?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is te geloven. Zoals we al vele malen hebben gezegd, geloof het en je zult het zien. Denk het, geloof het en het zal naar je toe komen. Het is niet de boodschapper, maar de boodschap die telt wat er doorkomt. Dus vertrouw, vertrouw en vertrouw en het zal allemaal steeds meer tot een begrip komen aangezien deze overgang steeds verder gaat. Ja.

Vraag: We weten allemaal dat Trump een grote trigger is geweest om ons te helpen in de richting van waar we naar toe gaan, het moeras draineren en GESARA en zo. Ik heb gehoord en gelezen dat er een mogelijkheid is dat hij akkoord ging nadat dit is bereikt, misschien begin volgend jaar, om te stoppen als President. Kun je ons in ieder geval een vermoeden geven of dat enigszins accuraat is of niet, of wil je er niet over praten?

OWS:   Wat we je kunnen vertellen is niet dat dit wel of niet zal gebeuren, maar we kunnen je vertellen dat het een potentieel is. Het is een potentieel binnen de totale waarschijnlijkheden die er nu bij betrokken zijn. Met andere woorden, gebaseerd op het huidige moment zijn er verschillende potentiëlen gebaseerd op de waarschijnlijkheden en de manier waarop het bewustzijn op deze planeet zich op dit specifieke moment bevindt. Maar zoals we altijd zeggen, in het volgende moment kan alles veranderen, dit is wat er is gebeurd en waarom veel dingen volgens jullie inzicht erg zijn vertraagd gedurende deze periode. Omdat bewustzijn de kansen en mogelijkheden blijven beïnvloeden van alle processen die samenkomen. We kunnen niet direct ja of nee zeggen op je vraag, of hij wel of niet aftreed. Maar we kunnen je wel vertellen dat het een potentieel is en dat hij zich in een bepaalde positie bevindt die alles vooruit leidt binnen het overgangsproces op dit moment. Oke?

Vraag: Oké. Dat zou logisch zijn en dat zou betekenen dat er in de toekomst nog meer verbazingwekkende positiviteit komt als hij zou aftreden. Dus dat is goed nieuws.

OWS: Of als hij aanblijft. Kan het ook positief zijn. Dat is nog niet vastgesteld zoals we zeggen omdat het bewustzijn … het collectief bewustzijn is wat dit veroorzaakt.

Vraag: Ik vroeg me af of de groep die naar Mexico gaat, zijn we energetisch voorbereid en wat moeten we doen om energetisch voorbereid te zijn op die reis?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat het antwoord op het eerste deel nee is. Je bent als groep energetisch nog niet klaar omdat je nog geen samenhangend geheel bent. Maar als je je daar beneden bevindt zal er een beweging zijn in die richting om een ​​samenhangend geheel te worden of een eenheid te worden. Maar dat is aan jullie. Dat is aan een ieder van jullie en aan jullie als groep om samen te komen en de vibraties binnen elk individu en ook als een groep te verhogen. Dit is waar je naar begeleid zal worden om te doen als we steeds dichterbij komen en als je jezelf daar beneden bevindt. Want dat is ons doel of onze verantwoordelijkheid op dat moment om jullie te helpen je gereed te maken, je voor te bereiden op wat er komt. Oke?

Vraag: Is er iets dat we tot dat moment kunnen doen om meer energetisch helder te worden?

OWS: Dat kun je zeker doen binnen in jezelf. Ja. Je kunt dat, het is erg belangrijk om dat te doen om je steeds meer elke dag gecentreerd te voelen, vooral als je dichter bij die tijd komt. Maar we kunnen je vertellen dat vanwege de dingen die nu ook al in deze transitie plaatsvinden op zichzelf effect zal hebben. Het zal een deel van de uitdrukking zijn omdat naarmate de vibraties overal om je heen toenemen vanwege het ontwakingsproces dat plaatsvindt, dit op zijn beurt ook de vibraties in jullie allemaal omhoog brengen. En terwijl jullie vibraties toenemen zullen jullie steeds dichter bij dat samenhangende geheel komen waar we over spreken als jullie jezelf daar beneden bevinden.

Vraag: Ik luisterde naar Josh en toen kwam er plotseling een eenheid over me, want eerder, toen ik  bij de groep kwam voelde ik me in het begin alsof ik  er niet thuis hoorde. Maar een paar minuten geleden kwam er een openbaring naar mij toe waarom ik naar de groep kwam. De groep zal me helpen mijn doel te ontdekken. Mijn doel is vermoedelijk een soort groot iets dat ik ga doen maar ik heb geen idee over de ervaring die ik heb in de groep. Elke keer dat ik naar je luister One Who Serves wordt me iets nieuws onthuld. Dus elke suggestie voor mij wat ik kan doen om te onthullen of misschien kan ik een glimp opvangen van wat het doel zal zijn?

OWS:   Wat we je kunnen vertellen, lieve zuster, is dat je met een reden naar deze groep bent geleid, zeker, en het is een voortdurende reden. Het blijft evolueren kunnen we zeggen, als je blijft deelnemen op welk niveau je ook meedoet. Dus als je deel uit blijft maken zoals naar  je doel, we hebben deze vraag vele keren beantwoord, verandert je doel voortdurend als de verschillende keuzes die je in je leven maakt blijven veranderen en deze blijven je in een andere richting bewegen op basis van hoe je bent op dat moment. Zie je, in het volgende moment kun je misschien een doel hebben, zou je misschien een bepaald doel hebben bereikt of misschien heb je het al vervuld of je kunt er naar toe gaan, maar als je naar dat doel toe gaat vind je daar ook vele andere doelen in je leven en alles wat misschien leidt naar een algemeen doel … of misschien niet. Zie je? Je doel verandert constant terwijl je bewustzijn blijft toenemen. En naarmate je bewustzijn blijft vergroten, word je voornemen steeds weer iets anders.

Dus dit is hoe de uitdrukking gebeurt met iedereen. Men kan binnenkomen met een bepaalde missie of een bepaald doel en het volgende moment ben je President van de Verenigde Staten geworden. Dat was nooit het oorspronkelijke doel, het was gewoon iets dat bleef evolueren op basis van de beslissingen die men tijdens het hele proces maakte. Zie je?

Vraag: Bedankt. Ik weet gewoon niet waarom ik me om de een of andere reden als een baby in de groep voel die elke dag groeit en er voor zorgt dat ze de juiste dingen vraagt, niet om de ouders van de groep te beledigen. Soms voel ik me zo. Maar ik heb het gevoel dat ik elke week groei met de groep en daar ben ik erg dankbaar voor want hiervoor voelde ik me alsof alle krachten probeerden te voorkomen dat ik verder groeide. Ze leken me terug te trekken maar ik trok de hele tijd vooruit. Maar als je in de groep zit is het alsof mijn vooruitgang, mijn begrip zo ongeveer 1000 keer versnelt waar ik dankbaar voor ben One Who Serves. Namaste.

OWS: Bedankt. Zeer goed. En we zouden hier aan willen toevoegen dat het net is als bij Ancient Awakenings,  steeds weer terug blijven komen. Het werkt.

Dan zijn we nu klaar voor dit moment.

Terwijl je door deze overgang blijft bewegen, blijf je er doorheen bewegen met je ogen wijd open. Je ogen wijd open. Dat zijn je fysieke ogen maar begrijp dat je derde oog zich ook opent, opnieuw wordt geactiveerd zullen we zeggen. Velen van jullie die eerder een gesloten derde oog centrum, pijnappelklier hadden vanwege dingen zoals fluoride in het water of in je tandpasta of waar dan ook in.

Als er iets fluoride bevat, zorg dat je het kwijt raakt. Gebruik geen fluoride meer omdat het de pijnappelklier verkalkt. Dit is iets wat we niet zo vaak doorgeven maar het is nu belangrijk, vooral omdat je derde oog zich opnieuw probeert te reactiveren zoals in vroeger tijden. Om dat te doen moet je een duidelijke pijnappelklier hebben om deze handeling te laten plaatsvinden. Dus ontdoe je van fluoride in je water, in je tandpasta, en wat het ook mag zijn en werk eraan om dat te doen.

Blijf visualiseren. Gebruik zoveel mogelijk je visualisatievermogen en vaardigheden. Visualiseer, visualiseer, visualiseer bij elke kans die je krijgt. Als je dat doet zal dit je derde oog opnieuw openen.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

 

Zoe: Shanti.

Nou, daar heb je het, grote vragen leiden tot geweldige antwoorden, dat is geweldig voor ons allemaal.

Dus bedankt voor het toevoegen van jullie mooie energie aan dit project van Ancient Awakenings en het wakker maken van de Oude Kennis.

Om elke Zondag deel te nemen, schrijf je je in op de website  www.meetup.com/Ancient Awakenings.

Onze website is www.AncientAwakenings.org

Bekijk het archief van de opnames van de Zondag bijeenkomsten en de transcripties wat ik altijd aanbeveel als je nieuw bent in de groep. En vooral als je een vraag hebt gesteld, luister naar de opname of lees de transcriptie. Als je het voor de tweede keer hoort of leest is het altijd beter!

Je vindt ook enkele interessante blogpost over de verschillende onderwerpen die we hebben besproken en er zijn vertalingen en een hele reeks andere tabbladen om te verkennen.

En naarmate meer mensen in de groep komen in verschillende ontwikkelingsfasen zijn er veel gaten in de informatie. Dus merk op wat het was dat je hierheen leidde. Dan kun je teruggaan en de transcripties lezen of naar het Vraag & Antwoord gedeelte luisteren.

Of je kunt contact opnemen met Dr. Wanda en gebruik maken van haar welkomst programma. Ze zorgt ervoor dat nieuwkomers toegang hebben tot iemand die al een paar jaar lid is van Ancient Awakenings. Ze helpen je om op de hoogte te zijn van het leren van wat we hebben ontvangen voordat je lid werd. Het is een geweldig programma dus profiteer er op alle mogelijke manieren van.

We zijn op FaceBook op AncientAwakenings.org

We zijn ook op YouTube als Ancient Awakenings.

Met andere woorden, het zou vrij gemakkelijk moeten zijn om ons te vinden.

Zoals ik eerder al zei, is onze BlogTalk bijeenkomst één keer per maand de plek voor aspirant leden, dus nodig iedereen uit die geïnteresseerd is en uitkijkt voor meer informatie.

En voor alle nieuwe mensen die vandaag aan de telefoon waren, bedankt dat jullie zijn gekomen. We hopen dat je volgende week terugkomt.

Je kunt eerdere opnamen vinden op BlogTalkRadio.com/ancientawakenings-prepareforchange, ze zullen ook op onze website worden gepubliceerd. Je kunt ook deelnemen aan de BlogTalk bijeenkomst via VOIP en via de telefoon, dus het is een geweldige keuze voor leden van het extreem lange afstandspubliek.

Ook voor de niet Engels sprekenden hebben we verschillende vertalingen van de gechannelde berichten op de website.

Vrijwilligers nodig

Dit is een verzoek van onze leden, Moses vraagt aan ​​iedereen die wat tijd kan besteden aan het helpen verspreiden en verankeren van het Licht dat Ancient Awakenings is, om hem te contacteren. Hij vraagt ​​specifiek om diegenen die de gechannelde berichten willen vertalen in de taal die je vloeiend spreekt.

Hij is ook op zoek naar iemand om het Health gedeelte van de website bij te houden met alle nieuwe technologieën en remedies die langskomen, zoals contract scheiding, de plug, de helende staaf, ETR, kristal healing, (zoals waar Marilou aan werkt) frequentie, etc. Veel van deze dingen waar we het vandaag over hadden in het privégedeelte. Hij verwijst daar naar als de Licht verpleegkundige, dus neem contact met hem op als je bereid bent dat aan te nemen.

Iemand die de Engelse channelings kan plaatsen.

Een technisch persoon (in Payson / Phoenix / Prescott) of iemand die kan helpen met het instellen van videoapparatuur op Zondagen.

Dit is voor iedereen.

Moses  wil meer formele persoonlijke kleine groepen bij je thuis organiseren. Zoals we altijd hadden, waar de lokale leden elke Zondag kunnen samenkomen om naar de bijeenkomsten en de channelings te luisteren. Ik beveel dit ten zeerste aan, omdat voor mij althans, de energie van mensen in een groep, hoe klein de groep ook is, een meditatie zoveel krachtiger maakt. Dus als je een woonkamer gastheer wordt, laat het alsjeblieft aan Moses weten zodat hij dat georganiseerd kan krijgen.

Ik denk … Dat is het voor mij, James. Wil je het nu terugnemen?

James: Oké, heel erg bedankt Zoe. Bedankt voor alles wat je deed. Prachtige introductie en hosting en alles wat je altijd doet. Ik waardeer dat. Ik waardeer Rita / Athena voor alles wat je brengt en voor zover de numerologie voor het begrijpen van het huidige moment. 

Bedankt voor de deelname van iedereen die vragen stelde en degenen die hebben deelgenomen alleen al door te luisteren. Je weet dat alles over energie en bewustzijn gaat en dat het allemaal gaat over het verhogen van bewustzijn en het dan verspreiden, of ze noemen het ook Licht, verspreiden van het Licht en de Liefde overal.

We doen dit elke keer met onze bijeenkomsten omdat je weet dat we een bepaald aantal mensen aan de telefoon bereiken, mensen lezen deze transcripties of luisteren naar de opnames op andere websites die het plaatsen. Dus als je denkt dat het maar een honderdtal mensen bereikt, bereikt het feitelijk duizenden mensen. En in sommige gevallen zelfs miljoenen over een bepaalde periode. Dus waarderen we  het dat iedereen dit allemaal samenbrengt.

Alles wat ik kan zeggen, zoals One Who Serves zei, leun achterover. Ontspan, leun achterover en geniet van de show. Maar houd de veiligheidsgordels vast, want het kan een beetje hobbelig worden als de Storm over ons heen komt. Dat is het!   

Zoe: Geweldig! Nou, ik denk dat we het welletjes vinden voor vandaag.

R / A:  Tot ziens voor nu.

James: Dag iedereen.

Zoe: Hou van je, tot ziens!

Zoe: We zijn klaar, dit is het voor ons. Heel erg bedankt dat je bent gebleven, we houden van jullie allemaal. Ik hou van je, tot ziens!

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Alle de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen