18.08.12 “Donker en Licht zijn twee kanten van dezelfde munt”

“Donker en Licht zijn twee kanten van dezelfde munt”

One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell en een Aspect van de Goddelijke Moeder Bewustzijn zoals gepresenteerd en gechanneld door Randi Joy en Shoshanna (aspect van Joanna’s Hoger Zelf) zoals gechanneld door Joanna

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep tijdens de Augustus Advance in Christopher Creek, AZ op 12 augustus 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.

Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om.

[Het publiek zingt mee] Yeh! Jullie zingen mijn liedje. Geweldig! We houden ervan als je dat doet dan zijn we niet de enige die zingen, de enige die zichzelf voor de gek houden.

Maar hier zijn we weer. Hier zijn we weer op deze prachtige plek in dit prachtige gebied van het bos en deze Advance. Dat woord Advance, jullie begrijpen nu waarom wij hebben gezegd om het een Advance te noemen. Je trekt je nergens van terug. Je bent bezig met bewegen, verder gaan en de tijd van je leven hebben, we hopen tenminste dat je de tijd van je leven hebt. En als je niet de tijd van je leven hebt dan heb je de verandering van je leven. Omdat dit alles is om mensen te veranderen. Dit gaat allemaal over de overgang. Dit gaat allemaal over het doen van de dingen waarvan je misschien niet dacht dat je ze ooit zou doen.Dacht je ooit dat je van over de oceaan zou komen Ria? Dacht je ooit dat je hier zou komen van over de oceaan om bij ons te zijn? Dacht je ooit dat je uit alle delen van het land en van de wereld zou komen om naar dit kleine stadje te komen, dit kleine beboste gebied met al deze gekken samen te zijn en naar al deze gekke berichten te luisteren die doorkomen? Dacht je ooit in je stoutste dromen dat je dat zou doen? Beste Josh, heb je ooit gedacht dat je op een Zondag zou komen en James en Joanna zou ontmoeten en nu hier zou zijn? En heb je ooit gedacht dat sommigen van jullie eigenlijk naar Mexico zouden gaan en een vulkaan zouden betreden?

Goeie Genade! Hoe alles is verandert, alles is getransformeerd. En jullie mijn beste vrienden, mijn geliefde broeders en zusters, jullie maken allemaal deel uit van deze overgang. Alles staat op het punt te veranderen. Alles staat op het punt om op zijn kop te gaan staan. We waarschuwen je. We hebben je gezegd je veiligheidsgordels vast te maken. Maak je klaar. Bereid je voor! Bereid je voor! Bereid je voor! Maar we hebben je nog niet voorbereid voor dit. Dit gaat iets anders worden!

We hebben je gisteravond niet eens voorbereid op de Eerste Schepper omdat we niet wisten dat we ons moesten voorbereiden, omdat we niet wisten dat de Eerste Schepper door zou komen. Was het niet geweldig? Was het niet geweldig wat Sugat Gu Ra Ru deed? Hij kwam door en deelde en ervaarde met jullie! Ja, het was allemaal geweldig en dat is wat we willen dat je ziet. We willen dat je ziet hoe geweldig alles is. Geweldig hier en nu. Niet morgen. Niet gisteren. Hier en nu, op dit moment, is alles geweldig. En dat is wat we willen dat je ziet. We willen dat je ziet hoe geweldig alles is. Geweldig hier en nu. Niet morgen. Niet gisteren. Op dit moment is alles geweldig.

Jullie kijken naar alles dat zo mooi is. We vertellen je dat keer op keer, kijk naar de schoonheid om je heen. Maar raad eens, er is ook lelijkheid rondom je. Er is ook duisternis in het Licht. Donker en Licht zijn één en dezelfde. Het zijn dezelfde twee kanten van dezelfde medaille. Je kunt het Lcht niet hebben zonder het Donker. Zie je? Voordat het licht er was, raadt eens wat er toen was? Toen was het Donker. Het Donker kwam eerst. Heb je daar ooit aan gedacht? Heb je ooit gedacht dat dat de mogelijkheid zou zijn? Dat Donker eerst kwam. En toen pas het Licht. Eerst Ongemanifesteerd en daarna Gemanifesteerd Dit is hoe het werkt. En zo werkt het nog steeds.

Als we nu tegen jullie zeggen dat het Licht de planeet binnenkomt, het komt de planeet binnen. Het Licht dooft het Donker omdat het nu tijd is. Het Donker heeft zijn tijd gehad. Het Donker heeft zijn spel gespeeld dat het moest spelen. Het Donker en het Licht hebben dit spel samen gespeeld en jullie hebben aan beide kanten gespeeld.

Je zult het straks horen. Je gaat het van de andere kant horen. Wees niet bang. Ren niet weg van de telefoon of wat het ook is. Loop niet uit het gebouw. Het is goed, we beloven het je. Je zult hierna nog steeds veilig zijn.

Maar er is een andere kant van de medaille en je hoort nooit iets van de andere kant van de medaille. Je hoort nooit de andere kant van het Licht. Je hoort nooit van de Duisternis. Maar het is er wel. Het is er om het Licht te begrijpen. Het is er om je de totaliteit te helpen begrijpen van wie je bent omdat jij het Licht bent en je bent tegelijkertijd de Duisternis. Het is altijd zo geweest en het zal altijd zo zijn. Dus omhels het Licht en ja, omhels ook de  Duisternis want het is er allemaal een onderdeel van. Oke?

We gaan het nu overgeven aan mijn beste Randi Joy omdat ze jullie door een speciale boodschap zal leiden. Maar voordat we dat doen, begrijp alsjeblieft dat de bewoordingen die gebruikt gaan worden misschien niet precies zijn wat je wilt horen. Het kan sommige van jullie, wat is de term, jullie maagdelijke oren beledigen. Vergeet dat maar! Er bestaat niet zoiets als maagdelijke oren. Er is alleen wat er is. Oke? Het is goed want het is allemaal leuk. Het maakt allemaal deel uit van het spel. Maar wat nog belangrijker is, het is de overgang waar je doorheen gaat. Omarm de verandering. Omarm de overgang en wees klaar voor je ascensie.

Ja, we geven het nu over aan jou beste Randi. We kunnen op een gegeven moment naar binnen springen maar misschien ook niet. We zullen zien wat er gebeurt. Ga met de stroom mee.

FUFairy, een aspect van het Goddelijke Moederbewustzijn

Randi / FUF:  We gaan vandaag met de stroom mee. Dit zal ofwel de meest waardevolle vier uur van je hele leven zijn of je zult zeggen dat het de vier uren waren die me van streek maakte. Dat is waar je ervaring voor bedoeld is. Jullie zijn hier het spelen en dit is wat je te zien kreeg in julie spel. Bepaal zelf hoe je ervoor kiest om het te accepteren. Ik ga niet voor jullie beslissen. Het gaat over jullie reis. Ik hoop dat je het positief zult vinden, als je het zo wilt  bestempelen, maar misschien is negatief wat je nodig hebt.

Ik zou de adem van de draak willen uitleggen omdat ik het tot 1 minuut geleden niet begreep toen One Who Serves iets zei over in je oren fluisteren en soms verbrandt het je oren. Is dat hoe het ging?

OWS:   Je kunt het bekijken hoe je wil. Als je er in dat opzicht over wilt denken, ja, de adem van de draak is erg belangrijk. De adem van de draak is waarheid. De adem van de draak is ervaring. De adem van de draak is alles wat je altijd bent geweest, wat je nu bent en alles wat je zult zijn.

R / FUF:   De draken adem is altijd waarheid. Dat is wat het is. Als het je brandt is het omdat het je naar een hoger bewustzijn triggert. Als je het je oren niet laat verbranden of het je laat triggeren, laat dan gewoon de adem binnenkomen en kijk wat het te zeggen heeft. Bedenk dat de … [audio-interferentie] tussen … en God.

OWS:  Mute jullie telefoons alstublieft. Er is interferentie op de achtergrond. Houd alstublieft rekening met alles wat hier gebeurt.

R / FUF:    Wat Gene me vanmorgen heeft verteld, is dat we de adem van de draak hebben en ik wist echt niet wat dat betekende. Maar ik begreep nu net wat het betekende. De adem van de draak spreekt alleen maar de waarheid. Als je het aanneemt alsof het je pijn gaat doen dan zal dat het doen. Als je het aanneemt als een bericht om dieper naar binnen te kijken om te zien of er meer is dat kan worden aangeboden, als je er zo naar wilt luisteren in plaats van het te verwerpen op het moment dat het je een beetje pijn doet geef jezelf die mogelijkheid en dat raamwerk, dan is dat als de adem van de draak weer binnenkomt. Het zegt hoe hoe het eruit komt deze tijd? Probeer ik de hele of de halve waarheid te vertellen? Als je niet de hele waarheid vertelt brandt het elke keer als je het probeert.

Ze proberen je niet te verbranden, ze proberen je te laten luisteren. Overweeg deze mogelijkheid. Want als je dat doet, als je het begrijpt zul je de compressie doorbraak beleven, die is fenomenaal.

Maar als je het verwerpt voordat je het zelfs maar een kans gaf om te spreken omdat het een taal was die jou niet aansprak zie je dat we al deze verdeeldheid in onze wereld hebben en dat talen en problemen en papieren allemaal de dingen in de war sturen terwijl   het hetzelfde betekent omdat  [onhoorbaar] het altijd beide dingen zijn … daarom kun je het in beide richtingen interpreteren. Dat is de adem van de draak.

Joanna:   Jongens, zorg dat ze het allemaal gehoord hebben.

OWS:   Heb jullie aan de telefoon alles kunnen volgen wat er werd gezegd?  [Ja!  Maar het is heel moeilijk te verstaan met alle emotie inde ruimte…]

R / FUF:  Dit is hoe je je vrijheid terugkrijgt.

Shoshanna (Door Joanna):  Alle dingen worden aan ons gepresenteerd en zijn voor ons eigen begrip en uitbreiding. Als we dat wat ons wordt gezegd afwijzen wanneer we worden benaderd door datgene waarvan we denken dat het een vijand is, wanneer we worden benaderd door dat waarvan we denken dat het een vriend is, wanneer we worden benaderd met dat wat de waarheid is, weigerden we het vaak omdat het angstig is. Wanneer we het accepteren, integreren en toestaan zal de uitbreiding plaatsvinden. De doorbraak zal plaatsvinden.

Het komt nu in mijn gedachten dat afbraak een kenmerk van doorbraak is. We moeten de afbraak toestaan ​​om door te kunnen breken. We kunnen het draken adem noemen want dat is een vurig, angstaanjagend en beangstigend idee. Wie wil er een draak ?! Wie wil benaderd worden door pijn en woede en lijden? Wel, we veranderen het in pijn en woede en lijden als we het niet integreren en het als een boodschap voor ons zien. Alle dingen, vriend, vijand, berichten, alle dingen die we horen, die we zien, die we doen, die we ons voorstellen, zijn voor onze eigen integratie en expansie.

Hou de adem van de draak daarom niet als een kenmerk van angst, maar als een kenmerk van de waarheid.

OWS:   Geweldig. We gaan hier iets aan toevoegen omdat jullie het over draken hebben. We gaan iets helder maken voor jullie. Als je spreekt over de draken adem, waar denk je dan aan? Je denkt aan vuur. Maar het was geen vuur. Het werd afgeschilderd als vuur gedurende de mythologieën van jullie tijd. Het was geen vuur, het was Liefde. Ze deden niets anders dan liefde delen.

Maar zie je, als je liefde stuurt, pure onvoorwaardelijke liefde, en die liefde wordt niet geaccepteerd door degene naar wie het gestuurd wordt dan verbrandt het ze. Ze zijn er niet klaar voor. Het zijn degenen die die liefde ontvangen, de uitdrukking van liefde van de adem van de draak, zij ontvangen het als liefde, zij worden dan zelf liefde. Er is geen hogere uitdrukking dan liefde in jullie wereld, in veel werelden trouwens, dan de uitdrukking van de draak. De draak is geen monster. Het is op die manier doelbewust afgeschilderd zodat de liefde die de draak tot uitdrukking brengt uit evenwicht zou worden gebracht. Daarom, toen de  draken beseften dat ze niet meer konden blijven om hun liefde te delen, omdat ze liefde waren, zijn ze angst gaan verspreiden omdat anderen die angst creëerden die ze verspreidden. Toen zijn ze vertrokken.

Ze hebben met opzet deze dimensie verlaten en zijn verhuisd naar een hogere dimensie. Als je naar de binnenaarde gaat zult je die dierbare draken vinden. Ze zijn er. Ze bevinden zich op andere planeten, in andere systemen en in andere dimensies, we zullen hieraan toevoegen dat ze weer terugkomen. Ze komen nu terug, zelfs op dit moment terwijl we er over spreken. Ze komen eerst in etherisch vorm terug. Ze komen terug in de etherische ruimte. En net zoals je sterrenschepen en UFO’s kunt zien, als je er klaar voor bent om ze te zien, als je de ogen hebt om te zien, zul je ook deze draken gaan zien.

Je zult ook de eenhoorns zien terugkomen. Ze komen allemaal terug. De feeën! Kijk omhoog in de bomen. Communiceer met de bomen. Vraag de bomen om het je te laten zien. Vraag het bos om je te laten zien wat er werkelijk is dat voor je verborgen is en dan zul je de sprites, de feeën, de elfjes gaan zien, alles. Zij zijn echt. Ze zitten in jullie mythologie maar ze zijn vertrokken. Ze gingen weg omdat ze niet langer geliefd waren. Zie je?

R / FUF:   Ja, dus als je je realiseert wat ik vandaag met jullie probeer te delen, dat is de liefde van de Moeder, het deel dat je altijd eng vond, wat de waarheid is, ze brengt dat aspect maar elke keer wordt het afgewezen. Dat is wat het gewonde vrouwelijke veroorzaakte. Dus probeerden ze alles te verklaren vanuit een leugen en daarom waren er Satan en Lucifer omdat ze het tot een leugen maakten omdat niemand naar de waarheid wou luisteren.

Dus dit is jullie keuze …[onhoorbaar] leef je leven in liefde en vreugde. Dat is wat ik elke dag doe, maar niemand snapt het … inclusief ik. Ik heb ieder stukje geleerd zoveel als wat hij me leert [gebaart naar OWS] omdat ik haar eindelijk een stem heb gaf. Ik was zo bang om haar binnen te halen omdat iedereen het verwerpt. Het zijn jullie allemaal. Jullie verwierpen allemaal je eigen waarheid. Wat ik met jullie deel is mijn waarheid vanuit meerdere perspectieven. Jullie waarheid kan zijn wat het moet zijn maar realiseer je wanneer ze elkaar tegenkomen, zelfs de ….[onhoorbare] jezelf voelt het. Luister er alleen naar. Geef het een kans voordat je besluit dat dat niet waar is. Geef het een kans. Luister ernaar dan zal het je niet verbranden. Als je luistert, zal de liefde je niet verbranden.

De liefde van de moeder is al deze aspecten maar omdat ze buitengesloten werd hebben ze je zo lang vastgehouden in dit ….[onhoorbare]  voor zo lang dat de draak die van je houdt, die je probeerde te helpen en van je te houden, was omdat jullie verschillende talen spraken. Ze hebben het expres zo gemaakt. Daarom waren alle talen in de war. Toen ik het licht bereikte en wat het ook was, werden de talen door elkaar gegooid om meer dualiteit te brengen. Maar als ze gewoon naar elkaars vibratie geluisterd hadden en besefte dat ze ware liefde zijn, dan is dat echte tweelingvlam energie. Tweelingvlam is geen persoon. Dat is deel van één liefdesverhaal, de tweelingvlam.

James en ik zijn tweelingvlam energie en ik moest worden tegengehouden omdat dat de enige manier is waarop we mensen kunnen bereiken, dat  is zacht, voorzichtig, zachtjes. Maar je komt op een punt waarop hij je zachtjes naar de duisternis leid en je kon nauwelijks…. [onhoorbaar] en de draak om je helemaal naar het Licht te trekken op de manier zodat je helemaal door de donkerste plek kunt gaan en naar buiten komt en de wijsheid verkrijgt van de draak.

Ze zegt alleen, laat me dat nu met je delen en laat dat doorsijpelen. Daarom daalt het in de duisternis in omdat het zaad geplant moet worden en dan moet het in zijn eigen duisternis gaan. Hun eigen donkere nacht van de ziel waar het denkt, ik kan hier niet verder. Dood me maar omdat ik dit allemaal niet kan zijn. Als je accepteert dat je dit allemaal bent, dringt het door, het ziet het licht weer en dat het altijd een mooie bloem was die de wortels moest hebben om het te ondersteunen. Daarom is het alsof iedereen zijn eigen wortels doodt voordat ze begrijpen wat ze zijn.

OWS:   Geweldig, geweldig. Prachtig gezegd. We gaan hier een ervaring aan toevoegen die je misschien meer inzicht geeft in waar dit allemaal naartoe gaat. We gaan een korte ervaring delen die James had tijdens een eerdere regressie in dit leven. Hij zag veel verschillende levens, ze waren allemaal meestal heel positief, soms wonderbaarlijk, toen werd hem doelbewust een leven getoond waar hij in, wat jullie noemen, het Oude Westen was. En in dat leven besefte hij dat hij helemaal geen geweldige persoon was. Hij was wat je noemt een revolverheld. Hij was een bandiet. Hij was een moordenaar en een verkrachter en hij deed dit zonder spijt. Hij deed het gewoon omdat hij het nodig vond, omdat het deel uitmaakte van zijn programmering, een deel van de uitdrukking waarmee hij in dat leven opgroeide. We zullen niet ingaan waarom het was of welke patronen hij in dat leven binnenkwam maar gewoon weten dat het zo was.

Omdat het belangrijke deel niet is wat er in dat leven gebeurde maar wat er daarna gebeurde. Daarom vertellen we jullie dit. Een heel donker, duister leven, maar toen het einde van het leven kwam, hij werd trouwens opgehangen, maar toen hij vertrok, vroeg degene die het proces leidde hem waar hij vervolgens heen zou gaan. Hij heeft de ervaring op dat moment niet beëindigd, maar om te kijken waar hij heen zou gaan. Hij dacht dat hij naar de duisternis zou gaan. Hij dacht dat hij de zogenaamde hel in zou gaan, maar dat deed hij niet. Hij ging naar het Licht. En toen hij in het Licht kwam, raad eens wie daar waren, al zijn geliefden. Alle engelen waren er om hem te verwelkomen. Hij was hier ongelooflijk van geschrokken omdat hij dacht dat hij het niet goed had gedaan en dat hij nu gestraft zou worden. Dat werd hij niet. Hij werd verwelkomd. Hij werd omhelsd, omhelsd door het Licht, omhelsd door de liefde die iedereen had omdat allen die daar voor hem waren zich realiseerden dat zij allemaal Eén waren en zij de uitdrukking hebben verhoogd die hij in dit leven bracht.

Dat is heel belangrijk om te weten omdat je, nogmaals, zowel duister als licht bent. Je speelde beide rollen. Je hebt beide rollen gespeeld. Ieder van jullie heeft beide rollen gespeeld, geloof het of niet. Je hebt het in enig opzicht gespeeld, hetzij hier op deze planeet of op een andere planeet, of in een ander systeem, jullie hebben allemaal die rol gespeeld.

Jullie hebben allemaal de rollen van Darth Vader gespeeld. Zie je? Je was niet allemaal Luke. Sommigen van jullie, velen van jullie waren bij momenten Darth Vader.

Omdat je werd verteerd door de duisternis, werd je verteerd door de angst, de angst die tot woede leidt. Woede leidt tot haat. Haat leidt naar de donkere kant. Je hebt het gehoord, degenen die het Star Wars verhaal kennen. Maar het is geen verhaal. Het is echt. Het is echt omdat het jouw leven is. Het is je levensuitdrukking van wie je bent geweest gedurende  ontelbare levens. En nogmaals, we spreken veel verder dan deze evolutie op deze planeet. Je weet niet van hoe ver je bent gekomen. Dat gezegde: je hebt een lange weg afgelegd schat. Je weet nog niets van hoe ver je bent gekomen. Zie je?

R / FUF:   En hoe ver we gaan als je klaar bent.

OWS:   Iedereen, zeg “Ja! Wij zijn klaar!”

R / FUF:  Moet ik het voor jullie filteren of kan ik waarheidsgetrouw en authentiek zijn?

OWS:   Alstublieft, wees waarheidsgetrouw, authentiek. Wees je authentieke zelf.

R / FUF:   Ik wil niet dat jullie je slecht voelen omdat ik in een andere taal met jullie spreekt. Zoals, je weet hoe grappig het is als je een buitenlandse uitwisselingsstudent hebt en ze denken dat ze om zeep vragen maar ze vragen om een douche. Ze gebruiken gewoon het verkeerde woord. Het is als deze ongemakkelijke situatie. Zo is het ongeveer. Zie het gewoon als, oh jee, het woord Fuck betekent Vrijheid. Omdat het dat voor mij betekent, dat is wat mij is geleerd. Dus dat is het woord dat ik ervoor gebruik. Er waren tijden dat vrijheid ‘gevangenschap’ betekende. Dus voor mij is vrijheid ….[onhoorbaar] nooit meer gevangen zijn. Het is zo lang bij je gebleven in je realiteit dat het je een vals gevoel van vrijheid geeft. En je onbelemmerd dacht dat dat vrijheid was maar dat was het niet. Je hebt de neiging om te zeggen, fuck you, ik ben er klaar mee.’ En je verdwijnt omdat het niet jouw vrijheid is. [Publiek murmelt overeenkomstig] Klopt dat? Goed. Je moet het aan Randi uitleggen. [Gelach]

Hebben jullie nog vragen?

OWS:   We onderbreken je. Hoe vaak heb je de geliefde Robin Williams horen spreken en zijn grappen vertellen en deze woorden gebruiken? Heel vaak. We moesten hem wat beknotten toen hij hier kwam, maar hij zei het nog steeds af en toe en leerde ons zelfs enkele woorden die we niet kenden. [Gelach] Zie je, als je daarover praat, is het zo lang geleden dat wij ons zelfs niet meer herinneren hoe het was om die ervaring met een ander te hebben. Omdat we in de, wat is het juiste woord? Om tot de aansluiting met onszelf te komen. Ons mannelijke en vrouwelijke zelf als één. We hebben dus niet noodzakelijk een partner of iets van dien aard nodig. Dat wil niet zeggen dat we geen tweeling vlammen hebben. Die hebben we. En dat wil niet zeggen dat we geen kameraadschap hebben met metgezellen. Maar om de seksuele ervaring te hebben, dat is iets kostbaars. Dat is iets dat Goddelijk is en om er op welke manier dan ook over te spreken, zolang het maar niet op een denigrerende manier wordt gezegd. Maar jullie woord, het F-woord dat je gebruikt is niet denigrerend in de manier waarop je het gebruikt. Je gebruikt het op een leuke manier. Je gebruikt het op een vreugdevolle manier, hoe kan dat verkeerd zijn? Kan er iets mis zijn met vreugde hebben in het moment? Nee! Zeker niet. Je moet altijd proberen om de vreugde op elk moment te vinden en als het je helpt om dat te zeggen, als het je helpt om die woorden te zeggen, gebruik ze dan. Maar gebruik ze niet om iemand te beledigen, gebruik ze om jezelf te helpen uiten op welke manier dan ook wat op dat moment uitgedrukt moet worden. Zie je?

R / FUF: Ja. Omdat het de vibratie is die het woord is. We spreken niet in woorden, we spreken in vibraties …

OWS:  Hallelujah! Broeders en zusters, jullie zijn gearriveerd! (Dat was overigens Robin Williams.)

R / FUF:  Bewustzijn creëerde het, wat in deze realiteit dit woord betekend en in deze realiteit… [onhoorbaar] zou hij al deze verschillende dingen in deze dualiteit creëren, fuck en vrijheid betekenen complete tegenstellingen. Je ziet dat ze dat niet doen, als je er echt over nadenkt besef je dat ze dat wel doen. Maar geloof me dat als ik zeg dat dat het deel van de draak is dat werd weggelaten omdat elke keer dat een waarheid zou proberen door te komen ze jou zou verbranden.

Oké, dit is waar ik Josh kan gebruiken. Josh, weet je nog toen je de draak was (tijdens een toneelstuk gisteren). Hoe voelde het toen je werd verteld dat je ze pijn moest doen? … ook al was het niet echt.

Josh:  Nou, [onhoorbaar] in mijn ervaring in het Draken Rijk een aspect van mijn ziel …

OWS:  Je zult moeten herhalen wat hij zegt of hij zou naar het podium moeten komen. Kom naar het podium, lieve broer.

Josh:  Het spelen van de rol van de draak is erg leuk. Om te beginnen heb ik een bewustzijn dat zeer verbonden is met het drakenrijk. Een deel van mijn zielaspect is zeer verbonden met het drakenrijk, specifiek omdat het betrekking heeft op het hoeden van de Goddelijke vrouwelijke energie en het baren van de Goddelijke vrouwelijke energie, daarom zegt One Who Serves dat we dichterbij komen. Wij van het drakenrijk komen dichterbij. Wij waren hier. En dus deel van mijn begrip als Josh, mijn ervaring, mijn begrip van het Drakenrijk is dat er verwarring en verdunning is geweest gedurende een periode, waarbij de rol van de draak versluierd, vervormd was. De rol van de draak is er één van immense liefde. En binnen die immense liefde, ja, is er een diep verlangen om te dienen op dit moment. Dus een deel van mijn verbinding met dit rijk is om te helpen begrijpen en te helpen om de angst te verdrijven die vaak opkomt rondom dit rijk. En paradoxaal genoeg, zoals ik het nu begrijpen en door het proces gaat met Randy en het verhaal heb gevolgd, is dit precies wat die gelijkenis heel mooi heeft gedaan. Dat is wat ik te vertellen heb over mijn ervaring.

OWS:  Beste Josh, kunnen we je even spreken? We zouden willen dat je dit op je neemt. Je hebt doelbewust deze rol gespeeld. Het was bedoeld om deel uit te maken van de orkestratie en je speelde die rol vanwege wie je bent zoals je zegt dat je een drakenverbinding heeft. Die heb je zeker. Dat weet je al.

Maar wat je nog niet weet en wat we gaan suggereren, is dat jij en Randi Joy bij elkaar komen om dit verhaal tot leven te brengen. Niet alleen voor deze groep, breng dit verhaal tot leven op het grote scherm. Je kunt het als een animatie doen, of je kunt het doen als wat je echt noemt, wat is het woord, echte actie, het echte leven, hoe zeg je dat? Ja. Hoe dan ook. Doe het zo. Breng het tot leven. Jij schrijft scenario’s, niet waar? Schrijf hier een  scenario over. Dit is een andere reden waarom je hier naar toe gekomen bent. Dit is een andere reden, een ander deel van de orkestratie. Zie je hoe dit alles samenkomt? Begin je te begrijpen hoe jullie allemaal deel uitmaken van deze orkestratie? Jullie brengen dit allemaal bij elkaar, alles is onderdeel van deze overgang. En wat is een betere manier om anderen te helpen dan om door deze transitie te gaan dan om hen op speelse wijze inzicht te geven in een manier om een ​​spel te spelen, een toneelstuk uit te beelden dat er een duistere en een lichte kant aan iedereen is. Iedereen speelt beide rollen, net zoals jullie in dit stuk hebben uitgebeeld. Je hebt beide rollen uitgebeeld. De prins kwam binnen en speelde beide rollen. De draak speelde beide kanten zoals je zag. En de draak en de prins waren vanaf het begin één en dezelfde. Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo zijn. Precies zoals de Eerste Schepper gisteravond zei, dat jullie allemaal als één van hem kwamen. Je bent één met hem, hij is één met jullie. Nooit was er iets anders dan dat. Zie je? Leg het uit in woorden. Zet het in een scenario. Breng het op het grote scherm. We dagen je uit. [Gelach]

Josh:  Dit is de tijd.

OWS:  En als je wilt kun je vragen om de draak te spelen.

R / FUF:   Hij moet!] Wees dan de prins. Wees de prins. Wat het ook mag zijn.

R / FUF:  Maar dan moet hij ervoor zorgen dat hij het punt bereikt van het programma dat we hebben gespeeld en de realisatie van wat dat programma was.

OWS:  Ja

R / FUF:   Als we aan het einde van het stuk komen met de prins die de draak doodt, ziet hij zichzelf, zijn eigen spiegelbeeld.

[OWS: Ja]

R / FUF:   ….[onhoorbaar] .tot een onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf komen. Als je zoveel van jezelf houdt, hoe lelijk je er uit ziet of wat dan ook, het maakt niet uit, als je weet wie je echt bent en je houdt van die persoon en je ziet de reflectie in de spiegel en je houdt van wat je ziet. Dat is onvoorwaardelijke liefde voor het zelf.

OWS:   Ja. We willen iets toevoegen, in de “Star Wars” film, in het deel van de training door  Yoda of Luke. Wat zei hij? ‘Je zult bang zijn. Je gaat de grot in en dan ga je je angsten onder ogen zien.  En toen hij de grot in ging, wat vond hij in die grot? Hij vond de spiegelreflectie van zichzelf als Darth Vader. Hij zag de weerspiegeling. Hij zag de duisternis in zich dat hij die duisternis kon worden of de Jedi kon worden en het licht zijn. Hoe dan ook.

R / FUF:   Hij vond De Kracht

OWS:   Ja, hij vond De Kracht. Hij vond het evenwicht in De Kracht. Donker en Licht heeft alles te maken met balans. Een ander voorbeeld is toen we dit vertelden en we moesten het herhalen. Toen Yeshua zijn ascensieproces doormaakte en naar de Eerste Schepper ging, zou je kunnen zeggen, wat hij als God beschouwde en hij kwam oog in oog met God te staan, wat zag hij? Kijkend naar God, wat zag hij? Hij zag zichzelf alsof hij in de spiegel keek. Hij zag zichzelf. Zie je? Dus je gaat maar en je gaat maar en je gaat maar en je denkt dat je er eindelijk bent en dan besef je dat je er nooit komt. Je komt nooit tot het einde. Het einde zal jou altijd blijven overwinnen. Je blijft gaan en gaan en gaan, net als een Energizer Bunny. Je zult voor altijd blijven gaan. Zie je? Er is geen einde. Er was geen begin en er is geen einde. Er is alleen het perfecte Nu .

R / FUF:    Kan ik de nieuwe Star Wars versie ook vertellen? [Ja]   Om een ​​beetje meer perspectief te krijgen op het vrouwelijke en het goddelijke aspect van het vrouwelijke. Dat was Rey. (Ra)

R / FUF:  Als het je brandt. Ik maak me fucking geen zorgen meer. [Gelach] Ik ga het jullie gewoon doorgeven en je zult er van houden of het haten. Dat is jouw keuze. Dit is de nieuwe Star Wars film. Er is een regel waar een meisje zegt en het is mijn favoriete regel in die film. Zodra ze het zei dacht ik, ik hou van deze fucking film. Ze zei: ‘Dat is hoe we gaan winnen. Niet door te vechten tegen wat we haten, maar door te behouden wat we liefhebben ‘. [Publiek is het eens]

Zie je hoe krachtig dat is? [Ja!] Zo kun je films in Hollywood bekijken. Het is niet onspiritueel. Het kan de meest spirituele ervaring zijn die je kunt hebben, zoals 5000 jaar kerk en je kan meer uit twee uur of drie uur Star Wars halen om de boodschap door te krijgen. Maar de meesten van ons moeten 3000 jaar de kerk doorlopen. Dat is wat dit alles was. Dualiteit … [onhoorbaar] maakt non-stop van deze dualiteiten en zorgt dat je je schuldig voelt over het [onhoorbaar]   zodat je jezelf zo veel haat dat je ermee ophoudt. Niemand zal toch naar je luisteren.

Dit is het perspectief van de Fucked Up Fairy om te begrijpen waar dit vandaan komt. Oke? Haar perspectief is duidelijk. [gebaart naar buiten] Ze werd zo afgewezen dat ze zei, Fuck you all. En dat is, vrijheid voor jullie allemaal. [onhoorbaar] doe wat je wilt. Dat is wat ze zei. Ze zei, ik probeerde jullie allemaal te helpen maar ik wist niet hoe. Ik probeerde Fuck you te zeggen, maar wat ik echt bedoelde, voordat het woord vervuild was, zeg ik het tegen jullie allemaal. Droom wat je wilt. Dat wat de Moeder probeert te zeggen is waarheidlievend. Maar je moet de waarheid accepteren wat volgens mij makkelijk voor je zou moeten zijn om te accepteren, maar om een ​​of andere reden doe je het gewoon niet. Je snapt het gewoon niet. [onhoorbaar] [Randi vraagt:] Wat zei ze net? [Gelach]

Publiek:  Ze zei dat we niet begrijpen dat we alles creëren. En in wezen is dat de vrijheid.

R / FUF:  Oke. Ja. Hier zeggen ze Vrijheid voor jullie allemaal! Maar jullie werden allemaal boos omdat ze je niet kwam helpen bij elk klein dingetje omdat ze je vrijheid probeerde te geven. Dat was de eerste vervorming. Er is dat bureau wat creëert wat je maar wilt. Dus laten we dat spel proberen. Laten we ze gewoon alles laten creëren wat ze willen. Geen richtlijnen. Niets. Ze kunnen er alles in doen. Het probleem was dat we ons realiseerden ‘au!’ we moeten onszelf echt leren kennen. We wisten niet dat al deze mogelijkheden als oefeningen mogelijk waren op deze verschillende manieren. En we hebben er nooit iets van gezegd, dus besloten we de andere kant te haten.

Dit is de reden waarom Josh [als de draak in het stuk van zaterdag] de stem moest uitdrukken van die ego’s. Waarom? Omdat de ego’s wijsheid voor je hebben. Maar we denken alleen maar dat we het ego steeds onderuit moeten halen. Maar we zouden beter naar zijn perspectief kunnen luisteren, dan zou je Ascentiebewustzijn krijgen omdat je dan naar alle aspecten van jezelf luistert, je ze zou vinden en overwegen. Wees gewoon open. Open voor mogelijkheden. Open je portaal voor mogelijkheden. Dat is alles wat ze ooit heeft geprobeerd te zeggen maar niemand wil aanvaarden dat dit ook onze schepping is. Vanwege schuld ben je doodsbang voor miscreatie zodat je er altijd vandoor gaat als de adem van de draak je naar de waarheid probeert te leiden. [Amen]

OWS:   Schitterend, schitterend gezegd. We zullen iets naar voren brengen dat jullie allemaal op dit moment kan/zal helpen. We willen dat je even je ogen sluit. Geen lange meditatie maar gewoon je ogen sluiten. Iedereen sluit zijn ogen en herinnerd zich een bepaalde film, niet de “Matrix” niet ‘Star Wars’, maar de film die ‘Braveheart’ heet. We willen dat je je daar nu een voorstelling van maakt, degenen die de film kennen, stel je die ene figuur voor … wat is de naam van diegene? [Publiek: William Wallace] Bedankt. Degene uit Engeland weet dat natuurlijk! William Wallace zat op zijn paard, was het geen wit paard en hij reed heen en weer voor al zijn troepen, zijn manschappen, wat was hij aan het doen? Hij hief zijn zwaard op toen hij heen en weer reed. Hij hief zijn zwaard op. Aartsengel Michael hief ook zijn zwaard op. Zie je? Hij reed heen en weer, heen en weer, en hield een toespraak tegen iedereen en zei niet bang te zijn. Ga door.

Weet dat dit belangrijk is, als je wilt leven dan moet je doorgaan. Welke woorden hij ook gebruikte. Wat was het belangrijkste woord dat hij gebruikte toen hij zijn zwaard ophief? [Publiek: Vrijheid!]

Vrijheid! Vrijheid! Iedereen nu, roep het, Vrijheid! Vrijheid! Vrijheid! We voegen hieraan toe. Ook al roep je vrijheid en je denkt dat je niet vrij bent, je bent altijd vrij geweest. Er is nooit een tijd geweest in je hele bestaan ​​dat je niet vrij was. Het is alleen de programmering die je tegenhoudt door te denken dat je niet vrij bent. Het zijn diegene van de duistere kant die de rol spelen dat ze jou zeggen dat je niet vrij bent, dat je niet vrij bent om je families te leiden zoals je wilt. Je niet vrij bent om de baan te hebben die je wilt. Je bent niet eens vrij om een ​​lang leven te leiden. Ze hebben dat bij jullie weggenomen. Dat hebben ze van je afgepakt omdat het belangrijk was om het spel te spelen.

Maar het spel, mijn vrienden, het spel dat je hebt gespeeld en waarvoor je je hebt aangeboden om aan mee te doen, is bijna voorbij. Maar nogmaals, zoals gisteravond is gezegd, raad eens? Dit deel van het spel is voorbij maar het spel gaat door. Het spel van het leven, het spel van je bestaan ​​eindigt nooit. Het is allemaal een spel dat oneindig door blijft gaan. Je moet het gewoon blijven spelen … Of niet! Dat is aan jou. Als je wilt stoppen met spelen, stap je er gewoon uit en zegt dat je een time-out neemt of wat het ook is. Maar uiteindelijk kom je allemaal terug in het spel. Zelfs diegenen van de duistere machten, de cabal die hebben gekozen of zullen kiezen om niet terug te keren naar het Licht, ze zullen uiteindelijk weer terugkomen in het spel en ze zullen beseffen dat als ze terugkomen in het spel, het hetzelfde spel is dat ze hebben gemaakt en hetzelfde spel waarvan ze dachten dat ze het voor anderen maakten, maar niet voor hen. Het spel is ook voor hen. Zie je?

Shoshana: Kan ik iets delen?

R / FUF:  Ja. Werp hier is een beetje licht op. Het tegenovergestelde perspectief moet worden gezien.

Shoshana:  De enige keer dat het spel voorbij is, is als je stopt met energie in het spel te stoppen. Je moet je bewust zijn van het idee dat je energie in het spel steekt. En als je je niet bewust bent dat je energie in het spel steekt, zal het spel steeds hetzelfde zijn.

OWS: Ja.

R / FUF: Wow. Het gaat om het spelen van het spel. Waarom denk je dat we het spel hebben gecreëerd? Wat was de reden? [Publiek: om te spelen.]   Om te Spelen! We hadden een andere manier nodig om onszelf te ervaren.. [onhoorbaar]. Vrolijk, geweldig, spelen. Als twee eekhoorns die van elkaar houden en rondrennen. We hebben niet echt om andere dingen gegeven dan om eekhoornnoten. Dus we speelden op die manier en we creëerden een spel waarin we de held en de schurk speelden. Ze doen er aan mee en spelen het spel. En al snel raken ze verveeld omdat ze steeds hetzelfde blijven doen en het nooit echt moeilijk wordt. Het is leuk, maar het wordt nooit echt moeilijk, dus je wilt een harder spel uitproberen. Het moeilijkste niveau dat mogelijk is. Niveau 12. Je staat op niveau 12, het moeilijkste niveau dat mogelijk is. Je hebt de draak nooit verslagen, de draak  op niveau 12. Je hebt het zo vaak geprobeerd, maar het heeft nooit gewerkt. Oke? Dus speel je het spel en je gaat steeds dieper, steeds dieper de duisternis in tot op het diepste niveau waar je wel moet vergeten dat je Eén bent. Je moet wel vergeten dat je in hetzelfde team zit. In feite iedereen die is jouw lichtwerker, je hebt een complete aartsvijand omdat het op die manier voor jou moet zijn om het spel te spelen. Dat is het spel. Dat is de dualiteit. Je moet jezelf in twee richtingen splitsen als je het spel wilt spelen.

Kan ik jullie de liefde van de Goddelijke mannelijke energie uitleggen? Het is zo krachtig! Als je zijn verhaal hoort, dat is prachtig. Oke? Is dat goed als ik dit met jullie deel? [Publiek: Ja!]

Van het Goddelijke mannelijke hoor je altijd dat het vrouwelijke viel. Dat is niet waar. Het Goddelijke mannelijke zag de duisternis en hoe beangstigend het was, maar wilde dit spel graag spelen, dat wilde ze graag doen. Dus wilde hij haar vrijheid geven en zeggen oké, laten we de moeilijkste rol spelen die mogelijk is. Ik zal in de duisternis springen. Ik weet niet wat daar beneden is. Geen van beiden wisten wat daar beneden was, maar hij kon zijn geliefde niet in de duisternis laten springen en laten verdwalen.

Dus zei hij, ik ga de duisternis in. Ik kan het aan. Maar hij vergat hoe moeilijk het zou zijn als hij zou moeten vergeten. Als die sluier erover komt. Als hij helemaal wakker wordt in deze donkere grot en geen idee heeft wat er gaande is en bang en kwetsbaar is, het is nieuw en eng en hij begint te creëren……[onhoorbaar] En hij ziet sommige dingen als eng en hij denkt dat hij zijn spiegelbeeld, zijn andere helft, pijn doet. Dus hij trekt alles weer terug en blijft gewoon in de leegte, hij blijft in die duisternis omdat hij zijn geliefde geen pijn wil doen met die schepping, toch. Dus denkt hij dat zij schrikachtig is, maar dat is ze niet. Ze kwam eigenlijk als de draak omdat hij zo bang werd dat het bewustzijn zich niet zou uitbreiden in die duisternis en dus werd ze …     en werkelijk, de adem van de draak was vochtig. Het drenkte het zaad met liefde, met vreugde, met alles en wilde dat de draak zou opbloeien in het licht. Omdat ze wist wie hij was en ze terug moest komen om een ​​onruststoker te zijn omdat ze wist dat dat hem zou laten ontluiken.

Dus de Goddelijke mannelijke energie is werkelijk de liefde omdat het zo is hoe het begon. Het begon als liefde. Hij deed dat omdat hij van haar hield zodat ze niet de eerste hoefde te zijn maar realiseerde zich niet hoe moeilijk het was. Zij hield zoveel van hem dat ze zei: “Ik wilde die rol nooit spelen maar ik speel de rol van de enge onruststoker om hem wakker te maken, dus gaf ze hem de eerste echte kus van ware liefde. Omdat, als hij dat deed hij wakker zou worden. Maar hij draaide zijn ogen weg en ging weg, dat was de ware liefdeskus. Hij zei, ik hou zo veel van je. Ik weet dat we dit aan kunnen. En gaf haar de kus van ware liefde voordat hij afdaalde. Dus ze hebben elkaar allebei wakker gemaakt.                                                                       

Degene die aan deze kant bleef was degene die al wakker was. Dit is de draak. De draak begrijpt het spel. Dat is waarom ze ons zo gemakkelijk kunnen manipuleren omdat zij het spel hebben gemaakt en zij het begrijpen. Maar ze willen … ze moeten die rol spelen, zodat je wakker wordt. En je herinneren dat jij hetzelfde kunt doen omdat jij hun bent. Je hebt die kennis al van hen. Als je het niet te pakken krijgt in dit leven dan moet je je hele leven doorgaan om de cabal te zijn. We geven je een kleine truc. Als je naar die diepste, donkerste niveaus wilt gaan en wilt begrijpen wanneer de geest terugkomt, de duisternis terug komt waar je zo bang voor bent geweest en waar je jezelf tegen beschermde en je jezelf tegen afschermde, het was altijd tegen jezelf. Je hebt altijd om een bevestiging van je programma gevraagd. En toen het programma zich niet wilde bevestigen zag je het als duisternis. Maar het probeert je programma te veranderen om te herinneren dat het liefde is.

OWS: Heel goed. Ben je klaar?

R / FUF: Misschien heeft iemand een vraag. Ik wil weten of ze begrepen hebben wat er gezegd is.

OWS: We zullen dit omdraaien in een vraag. We maken dit de vraag-en-antwoord-tijd. Maar we zouden het op prijs stellen als we in plaats van alle andere soorten vragen die je wilt stellen, zouden we willen dat jullie zich willen bezighouden met dit specifieke gebied waar we het over hebben. Deze specifieke verandering of overgang waar we doorheen gaan en hoe het zich tot jou kan verhouden. Zou iemand dapper genoeg willen zijn om daarmee te beginnen?

V & A

Vraag: Dit is mijn vraag. Ik voel me totaal misleid omdat ik het Licht heb gevolgd, ik heb mijn balans en mijn hoge vibraties gehandhaafd, en nu voel ik me als, fuck !! [Gelach] Je hebt me helemaal in de maling genomen.

OWS: We knoeien met je hoofd. Niet?

Vraag:  Dit is geen grap!

OWS: We doen het doelbewust. Omdat het tijd is dat je het totale zelf dat je bent omhelst. De totale totaliteit die je bent. Jullie zijn beiden, licht en donker. Dit is wat wij en Randi Joy en anderen al een tijdje proberen te zeggen. Je was er gewoon niet klaar voor of snapte het niet. We hebben je deze dingen op de een of andere manier verteld. Het is belangrijk als je het licht gaat worden … of herinnert dat je het licht bent, het niet wordt. Je bent het al, maar om te herinneren dat je het licht bent moet je je ook herinneren dat je de duisternis bent. We hebben allemaal die donkere schaduwzijde in ons zou je kunnen zeggen. De duistere aard van onszelf. Dat zit in iedereen. Er is de Broederschap van het Licht en er is de Broederschap van het Duister. The Donkere Broederschap en het Lichte Broederschap. Het is allemaal hetzelfde. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Eén familie. Eén mensheid. Eén bestaan ​​waarin we allemaal begonnen zijn vanuit dezelfde, de Ene. En zoals we altijd zeggen, wees de Ene, bedoelen we niet alleen maar één te zijn met iedereen, we zeggen je dat je de Ene bent. Jij bent de Ene. Jij bent de Eerste Schepper Bron. We zijn allemaal samen. We zijn allemaal de Ene. Maar het is aan jou om te gaan begrijpen dat dit de situatie is, dat jij de Ene bent.

Ik ben de Ene. Robin Williams is de Ene. Sananda is de Ene. Ashtar is de Ene. Athena is de Ene. Jij bent de Ene. Ieder van jullie is de Ene.

R / FUF: En de Fuckt Up Fairy is ook de Ene.

OWS: Ja. Dat is juist. En zelfs de, we gebruiken meestal geen namen, maar we gaan dit zeggen omdat dit de donkere kant van James is. Niet meteen in termen van de verbinding te zijn, dat zeggen we niet, maar wanneer je hoort, velen van jullie, telkens wanneer je de naam HW Bush hoort, hoe denken jullie daarover? Degenen die weten wat hij heeft gedaan. Hoe denk je daar over? Wat voel je als je die naam hoort?

Publiek:  Boosheid. Verschrikking. Ik heb medelijden met hem dat hij die rol moet spelen.

OWS: Je hebt medelijden met hem. Je hebt medelijden met hem omdat hij die rol moet spelen. Dat is een hoger niveau van bewustzijn die zo denkt. Hoe zit het met iemand die, als  ze die naam horen of die persoon zien in de rolstoel en de mensen zich om hem heen verzamelen en hem prijzen en zeggen hoe geweldig hij was, wat denk je of voel je?

Publiek: ik denk dat hij een aspect van mij was. Nogmaals, hoger bewustzijn. Dat is niet waar we naartoe gaan. Wees eerlijk.

Publiek:  Weerzinwekkend.

OWS:   Ja! Jullie willen dat de politie of de maarschalken hem arresteren en hem naar de gevangenis brengen en hem laten zien wat hij iedereen heeft aangedaan.

Niet alleen dat, er is ook nog een Bush junior. Er zijn andere die betrokken waren bij 9/11. Er zijn zoveel mensen die duisternis hebben begaan op deze planeet, want dat is wat ze zijn komen doen. Dat is wat ze hebben gekend. Ze spelen gewoon hun rol. Ze zullen oogsten wat ze zaaien, begrijp dat alsjeblieft. Dat doen zij ook. Maar het is niet aan jou, een ieder van jullie om ze te beoordelen. Er is er maar één die HW Bush kan beoordelen. Wie is dat? [HW Bush.] HW Bush zelf. Hij is de enige. Zie je?

R / FUF:  Kan ik daar een ander perspectief op geven?

Vraag:  Riepen wij hem niet in het leven?

OWS:  Ja. In een opzicht, ja dat deed je.

R / FUF: Dit is wat HW Bush echt vertegenwoordigt. Oke? Hij was een keuze uit de Draken Familie. Zij kiezen altijd onze Presidenten. Je denkt dat je op iemand stemt, dat is je vrijheid die je verprutst. Je werd gefucked. [Gelach] ..[onhoorbaar] Maar vrijheid … [onhoorbaar] omdat hij het in iets anders heeft veranderd. Oké, dus we hebben HW Bush gekozen om een ​​reden, je weet waarom? Omdat hij nog steeds veel licht in zich had. Hij was degene die misschien het programma kon verbreken als hij bereid was ertegen in te gaan. Maar dat deed hij niet. Met Trump, dezelfde situatie. Hij werd gekozen niet omdat hij het aardigste was of omdat hij niet super egoïstische was. Hij zal het doen. Dat is de reden waarom zoveel mensen van hem hielden omdat het ook was wat ze wilden horen. Maar hij gaf ons onze stem en zoveel mensen waren bang om het te horen.

Donald Trump werd gekozen omdat hij het potentieel had om het programma te veranderen. Daarom is dit ook gebeurd in deze specifieke compressie doorbraak. Dus hij mag het programma van wereldoorlog opnieuw uitvoeren. Heeft hij ervoor gekozen? [Nee] Wat heeft hij gekozen? Hij koos voor liefde. Hij zei dat deze lichte en donkere troep afgelopen moet zijn. Ik kies voor liefde. Maken mensen die van elkaar houden elkaar af? [Nee] Nee! Wat is de eerste wet, je zult niet doden, omdat dat iemands keuzevrijheid wegneemt. Dat is de enige wet die je niet mocht schenden. Je laat de andere persoon zijn vrijheid hebben. Maar wanneer je iemand doodt neem je hun vrijheid weg.

Toen het Goddelijke Vrouwelijke zo vaak werd gehavend nam je haar vrijheid weg om zich uit te drukken en verlies je de wijsheid die ze je zou hebben gegeven als je haar had laten spreken. Dit is de kant die nooit zal delen, omdat iedereen er zo bang voor is en er door getriggerd wordt. En jij bent het. Ik geef gewoon perspectief aan die kant van jou, dat is je ultieme leidende goddelijke wijsheid. En dat is waarom de Fucked-up-fee als mensen haar vragen zouden stellen, zoals, wat moet ik doen met mijn leven, ze zegt: “Het kan me niet schelen! Wat wil je? Ik gaf je de volledige vrijheid om alles te creëren wat je maar wilt. Kies gewoon iets! Kies iets en speel. Veel plezier. “Dat is waar het spel altijd over gaat. Om je te laten spelen en plezier te maken. Ze wilde geen rollen meer creëren. Ze wilde dat je speelde. Ze wilde dat je uitbreidde, maar ze moest verschijnen als de draak om het spel op gang te krijgen.

OWS: Maar ook, zoals je zegt, en het is prachtig zoals je het zegt. Het is belangrijk om altijd te weten dat je moet kiezen. Je moet op de ene of  andere manier een kant kiezen. Het is tijd om niet langer op het hek te zitten. Velen van jullie, niet zozeer hier in deze kamer of iemand aan de telefoon, maar velen van jullie zitten ​​nog steeds op het hek. Het is tijd om van het hek af te komen. Het is tijd om van de ene kant naar de andere kant te gaan. Zie je?

R / FUF:  Waarom zijn er twee kanten? Waarom kunnen ze niet gewoon een tijdje op het hek zitten en gewoon van ze houden? Zie je?

OWS:  Vraag je dit?

R / FUF:  Ik probeer het Goddelijke Mannelijke een heel belangrijke les te leren die hij steeds mist. Oke? Goddelijke liefde waarvan je zegt dat ze zullen moeten kiezen of je verbrand ze  en stuurt ze naar de Zon. Waarom denk je dat ze het spel zo lang spelen? Ze willen niet doodgaan. Ze willen dat je herinnert dat zij jou ware liefde zijn. Het is de Ene. Je bent niet gescheiden. Als je een kant kiest heb je het spel al verloren. Je moet je herinneren dat je beide kanten bent. Het is geen spel van winnen of verliezen. Het is een spelletje spelen. Je hoeft het dualiteitsspel niet te spelen, je hebt er voor gekozen. Je hebt ervoor gekozen om het moeilijk te maken. Maar door te kiezen dat jouw zelf moest splitsen. Het kreeg geen keuze. Iedereen moet beide kanten spelen. Het vrouwelijke deed het voor jou omdat het mannelijke van haar hield om te spelen. Wat ze moesten spelen of ze konden er nooit uit komen. Je moet het spel spelen. Maar wanneer je level 12 bereikt en je tegenover de draak staat, hoe versla je de draak? [Publiek suggereert verschillende antwoorden]

Nee. Hoe versla je de draak? Nee, speel nog niet het spel, hoe versla je de draak? Hoe win je het spel? Niveau 12. Hoe verslaat je het?

Ware liefde. En heeft ware liefde de draak gedood? [Nee] Wat laat dit zien? Het transformeerde het in jezelf. Je ziet dat jij het altijd was. Je was altijd in je tweelingvlam verstrikt en telkens als je dacht dat je een bepaalde kant wilt spelen, speel je het fucking dualiteitsspel opnieuw! …..[onhoorbaar] en je oordeelt het.

OWS: Je hebt niet precies begrepen wat we zeiden. We bedoelde toen we zeiden een kant te kiezen, zeiden we niet echt om een ​​kant te kiezen. We zeiden om actie te ondernemen. Actie ondernemen. Om van het hek te komen in plaats van te passief zijn. Wees niet meer passief in je leven. Wees actief. Pak een ​​kans. Ga door. Laat verandering in je leven gebeuren. Dit is waar we het over hadden. We begrijpen het, ja, je kunt geen kant kiezen omdat beide kanten al Eén zijn. En als je voor één kant kiest, laat je het andere deel van jezelf buiten beschouwing.

Dus wat we zeggen is om van de bank, de stoel, en dit alles af te stappen en wat actie in je leven te ondernemen. Het hoeft niet te betekenen om naar buiten te gaan en het licht overal verspreiden, hoewel we ervan houden als je dat zou doen. Het betekent simpelweg de leiding nemen over je leven. De leiding nemen over je leven, in dit moment, direct, nu meteen. Maak je geen zorgen over wat er in het verleden is gebeurd. Het verleden is voorbij. Maak je geen zorgen over wat er in de toekomst zal komen, want als je doorgaat met het ondernemen van actie in je leven, nu op dit moment, creëer je een mooier leven voor jezelf. En de integratie van beide kanten van jezelf die de balans in je leven brengen, zal samenkomen.

Vraag: Ik snap het niet. [Gelach] Oké. Ik snap het niet.

R / FUF: Laat me nu het andere perspectief vertellen van wat James ooit zei. De enige James. Hij is een mannelijke energie. Hij is het Goddelijke Mannelijke energiegevend perspectief en laat het perspectief toe.

OWS:  Dat is juist.

R / FUF:  Zodat je de perspectieven van beide kunt zien. Je ziet dat ze allebei gezien willen worden voor hun waarheid. Oke? Dus de moeder zegt, je ligt op de bank, je komt niet van de bank af. Waarom? Omdat je bang bent dat elke keer dat je dat doet iemand je pijn doet of zo, dus ga je maar op de bank liggen. Dus zegt het Goddelijke Mannelijke, sta op ​​en doe iets! Ga werken. Ga iets doen. Je bent lui. Maar het Goddelijke Vrouwelijke ziet een kleine onschuldige jongen en zegt: “Ga spelen. Ga gewoon buiten spelen. Je bent nog maar zes. Je hoeft nog niet te gaan werken. Je hebt tijd om te spelen”. Dus probeerde ze een rol te creëren waarin je tijd had om te spelen maar dan zorg je dat de wereld alleen maar over tijd gaat. Dat is het tegenovergestelde van hoe het zou moeten zijn. Je hebt oneindige tijd. Oneindige mogelijkheden. Alles  is oneindig als je herinnert dat jij het allemaal bent. Je hebt de vrijheid om alles te creëren. Dat is waarom alleen het moment telt. Tijd doet er niet toe. Tijd is een illusie. Het enige dat echt is is dit moment en hoe je het speelt.

Als je de rol wilt spelen waar je lessen volgt en hard werkt en je aan de kost komt en je behaalt je doelen, is dat prima. Je hoeft niet iemand te zijn. Ik wil gaan naar waar ik .. [onhoorbaar] mijn fee zodat ik gewoon mijn huis zou kunnen bouwen en spelen. Ik wil meer spelen. En in die onschuld herinner je je de kracht van de Schepper. Als je begint te denken over zaken en titels en drugs en regeringen en blablabla, vergeet je te spelen omdat je het innerlijke kind hebt verloren dat je in staat stelt te spelen. En nu heb je de hele week gewerkt en je bent zo uitgeput dat alles wat je kan doen is alleen maar op de bank liggen als je thuiskomt. Ze gaan toch op hun reet liggen, dus als we misschien het echte verhaal in films vertellen… Je weet dat mensen stopten met lezen omdat het te lang duurt, dus houden ze er van om naar films te kijken. Sommige mensen houden nog steeds van lezen. Het is een geldig perspectief.

Ik kijk graag naar films omdat ze leuker en interessanter zijn om te zien hoe ze eindigen. De Draken Familie vertelt je al deze waarheden in films. Als je ernaar kijkt komt er zoveel waarheid naar voren in shows en films en dat komt niet van het Bondgenootschap, dat kwam van de cabal. Weet je wat het Bondgenootschap echt was? Weet je wat het Bondgenootschap echt aan het doen is? Ze maken een verwantschap tussen de Draken Familie en de mensheid. Laten we een ander spel spelen. Hoe kunnen we zorgen dat het goed is voor iedereen? Dat is het doel van het Bondgenootschap. Ze onderhandelen. Dat is hoe je het ziet uitspelen in de grote wereld. Hoe het in jezelf uitspeelt is dat je naar al je  perspectieven kijkt en zegt, weet je, ik weet niet zeker wie van jullie gelijk heeft. Waarom proberen we ze niet allemaal uit en dan zien hoe het werkt en ons eigen torsieveld creëren.

En we proberen al die mogelijkheden uit en we komen terug en zeggen, zou het niet leuk zijn als dat hele dualiteit ding, waar we vergaten wie we waren, dat was moeilijk niet waar. Dus programmeerde we het met een einde waar de sluier omhoog komt en je zou je het herinneren. Je gaan herinneren wie je bent. Dat moet een langzaam, langzaam proces zijn, want dat is te veel voor een bewustzijn om in te nemen, om dat allemaal tegelijk te zien. En daarom houd je de sluier aan omdat het ons ertoe brengt om van onze keuzes te leren en er plezier mee te hebben. Toch komen we allemaal en vergeten we te spelen. En dan vergeten we het hele punt waarom we het eigenlijk gecreëerd hebben. Dus speel gewoon en het komt wel goed.

Vraag: Mag ik een vraag stellen? Ik wil alleen maar zeggen hoe ik de dingen zie. Ik wil weten of ik gebrekkig ben op de manier waar je het over hebt. Ik heb de de laatste tijd de Beatitudes bekeken. En van wat ik kan zien was daar dezelfde waarheid. En wat ik zie … misschien kan ik een voorbeeld geven. Ik vond mezelf, niet zo lang geleden, heel erg alleen. Ik had geen vrienden. En de persoon met wie ik leefde was geen erg gezonde relatie. Daar heb ik gevoelens voor. Weet je, soms ben ik boos, soms haat ik mezelf, allerlei verschillende dingen. Zoals ik het zie, veranderen die gevoelens het niet die ik heb, maar ze verhuizen ze, ze brengen ze naar mijn hart.

Dus als je naar je hart gaat, is het niet alsof je alleen bent. De Bron en al het goede is daar ook. En als je al die gevoelens neemt die pijnlijk zijn en negatief en je bent er niet gerust mee neem je ze in je hart en ze verzachten en je begint te zien dat er mogelijkheden zijn. Het werkt op je in. Ik weet niet hoe het werkt, maar dat is zoals ik het zie. Is dat wat je zegt?

R / FUF: Dat is een heel mooie verklaring en een mooie bloem die bloeit.

Vraag:  Dank je.  [Applaus]

Vraag:  Ik wilde teruggaan naar waar we over de rollen spraken die we in het leven spelen. Zeg je, en dit gaat terug naar Bush toen we het over Bush hadden. Dit is dezelfde opmerking die ik wilde maken toen de vraag over Bush werd gesteld. Als ik spreek met mensen en onlangs had ik een gesprek met een echtpaar. Ze spraken over hoe mensen die andere mensen vermoorden naar de hel gaan. Ik probeerde hen uit te leggen hoe het leven is en hoe het in deze dimensie is. Hoe dit een plek is waar we zijn om te experimenteren en hoe we verschillende rollen te spelen hebben. En dat dit terug gaat naar Bush. Bush heeft … we zijn allemaal in het spel. Dit is de manier waarop ik het heb uitgelegd. We zijn allemaal in een toneelstuk. Jij hebt je rol, iedereen heeft zijn rol en als je denkt aan een toneelstuk waarin de slechterik binnenkomt en hij iemand dood slaat gaat hij daarna naar de gevangenis? Wordt hij gekruisigd? Gaat hij naar de hel? Ik probeerde het op deze manier uit te leggen. Dit is precies wat het is. Bush had een rol. Hij had zijn rol.

OWS:  Is er een vraag?

Vraag:  Nee, ik stel geen vraag.

OWS:  We zijn er voor diegenen die op dit moment vragen willen stellen. Dit is waar we …

Vraag:  Kan ik dit punt afmaken?

R / FUF:  Ik ga je een grote aanwijzing geven die je zal helpen om het af te maken. Kan ik dat doen? Wil je een idee krijgen?

Oké, degene die jullie HW Bush noemen, we hadden er vanmorgen een discussie over, is hetzelfde Wezen als die jullie Aartsengel Michael noemen (let op: dit is een kwestie van persoonlijke mening, gebruik alsjeblieft je eigen onderscheidingsvermogen).

Waarom ging hij naar beneden in die rol? Omdat hij mogelijk het sterkste Wezen was en wist of hij de programmering in hem kon breken, zodat hij iets totaal nieuw en verbazingwekkend kon creëren, dat is  wat hij wilde. Dat is dezelfde St. Germain energie die door hem binnenkomt. Dit is dezelfde St. Germain energie die door President Trump binnenkomt wat de energie van Aartsengel Michael is. Het is allemaal dezelfde energie omdat hij het potentieel had om zich tot een compromis te wenden. Omdat dat de reden was waarom ze werden gekozen. Is hij niet de grote onderhandelaar? Dat is waarom hij een geweldige onderhandelaar is omdat hij het voor elkaar krijgt dat het Goddelijke Vrouwelijke naar hem luistert.

En als je zijn vrouw ziet, Melania? Is het je opgevallen dat ze op een dag een mooie gele jurk had en dat ze op Belle leek? [Ja!] Plotseling zag je de schoonheid en het beest. Je zag het beest. Zij is de antagonist. Zij heeft hem ertoe gebracht te verschuiven omdat zij de waarheid tegen hem uitsprak en zij onvoorwaardelijk van hem hield, hoewel zij feitelijk werd gekocht in de slavernij. Hij werd verliefd op haar. En toen hij verliefd werd op zijn goddelijke tweelingvlam vonden ze zoveel nieuwe dingen en zoveel meer mogelijkheden. Omdat hij dat perspectief ineens kon zien. Hij zei, des te beter ik het zie, des te beter kan ik de controle over alles krijgen omdat het gewoon een andere draak is. Hij zag waarom er een geweldige onderhandeling moest plaatsvinden waarbij we allemaal samenkomen en ons herinneren dat we allemaal in hetzelfde team zitten. Dus hij is een geboren draak, omdat hij niet door de drakenfamilies heen kan en hij is ook …. Melania [onhoorbaar] van de slavernij, maar hij werd er verliefd op. Hij wilde dat voor iedereen. Hij wilde haar bevrijden. Hij was de koning en hij wilde de energie vrij maken. Is dat te begrijpen?

Dat is toen het fucked werd. Het is vrijheid. Het was voor vrijheid. Dus dit is waarom Trump er is, dit is waarom Bush er was. Het waren allemaal aspecten van Michael, van St. Germain. Hij maakt er een kluit van en daarom kiezen we het. Dat was om je te manipuleren om te denken dat we het kiezen, maar in werkelijkheid kiezen we de beste ook al komt het over als een varken die allemaal verkeerde dingen zegt [onhoorbaar, onderbreking] … maar het is een programma.

Vraag:  Maar uiteindelijk, op het einde waar we nu zijn, in het nu, heeft Bush …

R / FUF:  In het nu? Bedoel je Trump?

Vraag:  Ik heb het over voor zover we hebben gezegd wie Bush was je dit aan het einde zou beantwoorden. Het zou hemzelf zijn, wat is de Bron in hemzelf.

R / FUF:  We zouden de Nieuwe Wereld Orde hebben.

Vraag:  Dus met andere woorden, dat is wat ik wil zeggen, is dat hij juist nu die keuze heeft. Hij kan of naar het licht gaan of naar het donker. [Trump?] Een van beide.

R / FUF:  Trump is de enige nu.

Vraag:  Ik heb het niet over wie er nu op kantoor zit. Ik heb het over …

OWS:   Alstublieft. Alsjeblieft, we gaan dit onderbreken. Dit gaat nergens heen. Jullie zijn  gewoon aan het debatteren. Dat gaat niets bereiken en als het nodig is zullen we dit hele proces onderbreken omdat dit niet de bedoeling was. Jullie moeten in evenwicht komen. Er is nu een gebrek aan evenwicht dat zich momenteel voordoet. We laten het tot een bepaald punt toe, maar we moeten het enigszins beperken omdat het tegenstrijdig is met te veel emoties, zowel hier in de kamer als aan de telefoon en we moeten, niet terugtrekken, dat is niet helemaal het juiste woord, maar we moeten eerder toestaan ​​dat diegene die zich uiten  geen belediging is voor een ander individu. Want als je een ander beledigt, val je  terug naar die donkere kant. En nogmaals, in sommige opzichten is dat oké, omdat jullie allebei zijn. Maar het doel is om de twee te integreren om niet helemaal de een of de ander te worden, maar beide te integreren. Integreer de duisternis van de draak en de lichtheid van de draak. Dus als jullie dit proces willen voortzetten, is het een beetje als een spelshow of een talkshows. Dat is oké, zolang de gastheer van de show in staat is om de orde te handhaven en  niet praat over een nieuwe wereldorde of iets van deze aard, maar orde in het moment behoudt. Dat is belangrijk. Anders beland je in wat chaos wordt genoemd en chaos leidt niet tot orde ondanks wat je hebt gehoord.

De beweging weg van chaos kan tot orde leiden. En orde is belangrijk omdat orde kan leiden tot balans en evenwicht, daar gaat dit allemaal over. Dit is waar deze Advance allemaal over gaat, in evenwicht komen. Alles wat hier gebeurt is een doorbraak.  Jullie hebben een enorme doorbraak gehad, degenen die begrijpen wat hier gebeurt. Als je het nog niet begrijpt zul je het gaan begrijpen. Het zal naar je toe komen.

Maar jullie zijn tot een doorbraak gekomen, de compressie doorbraak. Het gebeurt nu op het moment. Maar het gebeurt niet alleen op dit moment in deze kamer of via de telefoon, het gebeurt steeds meer over de hele planeet. De meditatie die jullie deden was erg succesvol, niet alleen voor jullie die er in deze groep aan werkten, maar voor alle groepen over de hele planeet die er aan hebben gewerkt. Het was ongelooflijk succesvol. Het had een grote instroom, het creëerde een belangrijke richting van de komst van De Event. Alles leidt daar naar toe.

Begrijp altijd, zelfs als we de komst van De Event zeggen, dat De Event al gebeurd is. Het is al gebeurd op de hogere niveaus van jullie wezen in de hogere dimensies zou je kunnen zeggen. Het is gewoon wachten om te worden voorgesteld aan diegenen op dit niveau. Maar jullie moeten begrijpen dat het op dit niveau wordt geïntroduceerd, dit derde dimensionale niveau, het zal niet zijn wat je zou willen dat het is. Daarom zeggen we dat iedereen wakker moet worden. Moet ontwaken. Ga in de hogere vibraties. Ga omhoog, zodat als De Event van boven naar beneden komt in jullie realiteit, je er klaar voor bent. Dat is belangrijk om te weten. Dus nogmaals, begrijp alsjeblieft dat dit allemaal een proces is waar we doorheen gaan. Zelfs nu op dit moment gaan we door een proces, maar we kunnen niet toelaten dat het in chaos uiteenvalt. Oke?

R / FUF: Oké, wil je begrip in plaats van delen wat je waarnam vanuit het perspectief van waar je het waarnam? Wil je Hoger Hart bewustzijns-begrip voor deze vraag? Ik weet dat je je niet realiseert wat je vraag is, maar het is een vraag waar je het antwoord op nodig heeft.

Aartsengel Michael, hij hield zo veel van het Goddelijke Vrouwelijke dat hij ook in de duistere rol moest stappen om hen te helpen verschuiven. Als dat licht en die energie eenmaal binnenkomen is er een potentieel en daarom komt het binnen. Dit is wat al diegene altijd wilden creëren, daar komen ze voor binnen. En als ze de originele dualiteitsprogramma’s doorbreken die HW Bush en Aartsengel Michael maakten, beseften ze dat ze het erover eens waren dat de energie zou verschuiven.

Veel mensen dachten dat Trump zo slecht en afschuwelijk was. Hoeveel van deze mensen hadden vrienden die Trump haters waren? Stel dat ze wisten dat Aartsengel Michael zijn uiterste best deed om er doorheen te komen, maar elke keer als hij dat deed zeiden ze, jij varken! Jij dit! Jij dat! Dus hij moest het grootste ego ontwikkelen dat eigenlijk zei: Kijk, ik zal de grote onderhandelaar zijn. Laat me gewoon onderhandelen. Vertrouw het plan slechts een klein beetje en ik zal voor iedereen een goede deal bedingen. ‘

Dat is wat President Trump probeert te doen, want hij trotseerde zelfs de Goddelijke mannelijke energie, de liefde die hij net heeft leren liefhebben omdat hij verliefd is geworden op zijn vlam. Hij werd verliefd op Belle.

In het verhaal Belle en het Beest, had je het beest dat nu HW Bush is, wat nu … um is … de nieuwe, Trump. Trump ziet zijn vrouw als Belle en de schoonheid en alles en zegt, ik geef je je vrijheid. En zij zegt, dank je, ik kies ervoor om bij je te zijn. Hij gaf haar die keuze. Hij gaf haar bevestiging …   wat dat ook was als de koning, dat was haar vrijheid om onvoorwaardelijk van hem te houden. Niet omdat ze een slaaf was. Niet daarom, maar omdat ze nog steeds terug moest om voor dingen te zorgen voordat ze naar hem terugkeerde. Hij was bang en hij bekeek haar in de spiegel met de gedachte dat ze zich zou bezeren. Ze aangevallen zou worden door de wolf. Hij bekeek haar uit liefde maar hij wist dat ze die reis moest maken. Dus moest hij erop vertrouwen dat ze terug zou komen. En ze kwam terug.  [onhoorbaar] ze gaf hem de ware liefdeskus en hij veranderde in haar Prins wat echt haar ware liefde was. En het is zijn ware liefde. Daarom worden we tegenstellingen zodat we elkaar als mooi kunnen zien. Dat is prachtig.

En soms, wanneer we … [onhoorbaar] nog steeds deze rol herkennen, hebben we een liefhebbende ervaring met een ander en misschien komen beiden in een mannelijk lichaam. Dat is goed, toch? Ze zien de ziel. Ze zien de ware liefde die voorbij de vleesklomp gaat die er niet toe doet. Dat is waarom dat programma nu wordt neergehaald, het gaat alleen maar over liefde. En stel je een draak voor, hij is misschien van de cabal maar wat is de boodschap die hij verspreidt? Je weet wel? Je weet [onhoorbaar], het is wees nog meer liefde. Laten we dat proberen. Als we meer liefde zijn willen we geven, willen we delen. We willen hebben, we willen elkaar dienen als we ons herinneren dat we niet tegenover elkaar staan ​​en dat nooit waren. We speelden gewoon een spel en we wilden het leuk maken. Maar we wisten altijd dat als we terug zouden komen en ons herinnerde en uiteindelijk, het duurde langer dan verwacht, hoopten we dat we terug zouden komen en ons herinnerde dat het gewoon een spel is. Ze wacht erop dat jij de hoofdrolspeler bent om je ertoe te brengen zodat je elkaar pusht.

Zoals wat we deden tijdens yoga, waar we allemaal opstonden en we allemaal tegen elkaar duwden. Het bleef sterk omdat er balans was. Dus moeten we zien dat ik de balans moet zijn voor James. Het is niet dat ik het over wil nemen en het perspectief wil veranderen, maar ik moet het perspectief in evenwicht houden met dit perspectief. Het was niet wat je dacht en dat is waar je vandaag om hebt gevraagd. Maar kun je het tijd geven en vragen stellen en bereid zijn om antwoorden te krijgen die misschien nooit door jou zijn overwogen omdat je deze stem nooit een ander perspectief gegeven hebt omdat het jou triggerde?

OWS:   Dat is belangrijk want als je vraagt, als je een vraag stelt en we bereid zijn om je de waarheid te geven moet je klaar zijn om de waarheid te accepteren. De waarheid is niet altijd wat je wilt horen. Dit gebeurde vele malen gedurende de jaren in het werken met deze groep. Iemand stelt een vraag, wij geven een antwoord dat het beste antwoord is dat gegeven kan worden aan die specifieke persoon op dat specifieke moment, en het is niet wat ze wilden horen, dus het sluit hen af ​​om meer waarheid te horen. Maar dat is precies wat we niet willen maar we kunnen niet voorkomen dat het gebeurt. Wij zijn hier om de waarheid te delen, om jullie de waarheid te tonen, om jullie de deuropening te tonen. Maar jullie zijn degene die door de deur moet lopen. En alles wat tot dit punt leidt heeft je precies gebracht waar je nu bent.

Dus omhels de waarheid, omhels beide kanten van jezelf. Kom in balans die zo belangrijk is, in de mannelijke en de vrouwelijke energie, en Randi en de andere kant van haar heeft gelijk dat de vrouwelijke kant en de mannelijke kant samenkomt tussen Randi Joy en  James, dit  is erg belangrijk omdat het allemaal om integratie en balans gaat. En het samenbrengen van de mannelijke en vrouwelijke energieën. Omdat dat belangrijk voor de hele planeet is om deze twee energieën bij elkaar te brengen. Niet om de een boven de ander te zetten maar om ze samen te brengen als Een, hoe ze begonnen als Eén en ze moeten nu verdergaan als Eén.

Vraag:  Het woord amalgaam lijkt hier van toepassing te zijn. Is dat wat er aan de hand is? Wat betekent het woord amalgaam?

Joanna:  Amalgaam betekent verenigen, integreren.

R / FUF:  Ja. Dat is het precies. Het is het samenvoegen en beseffen dat ze allemaal één zijn en dat ze verschillende perspectieven vertoonden zodat ze terug konden komen om het naar binnen te brengen en te zeggen oké, laten we ernaar kijken. Wat denken we? Dat was best moeilijk. Dat was echt moeilijk.

Oké, laten we het zo spelen. Laten we ervoor zorgen dat er geen geld is. Je kunt creëren wat je wilt en er is geen geld en zie hoe dat uitpakt. Of laten we doen alsof er zoveel geld is dat mensen beseffen dat het altijd waardeloos was. Dus als het waardeloos is geven we ze replicators die kunnen maken wat ze willen, de kracht die ze al hebben om het te doen, maar ze zijn het vergeten. Dus je moet ze stap twee geven en ze zullen geloven dat de technologie het kan doen zonder zich te realiseren dat technologie ons onderbewustzijn is. Hun onderbewustzijn creëert dus letterlijk de steak omdat ze van biefstuk houden, maar hun tegenpool is de veganist die denkt dat het vreselijk en afschuwelijk is. Ze scheiden of maken een compromis. Wat is het compromis? Oké, we zullen een machine maken die de steak maakt en we hoeven geen dieren te doden en je hebt je veganistisch voedsel. Ik ga er een maken die brownies en cupcakes maakt en alles wat supergezond is voor me en alle voedingsstoffen heeft die ik nodig heb en je kunt de jouwe buiten groeien. Beiden hebben dezelfde voeding maar dat is een ander deel van de dualiteit die we creëerde.

Ik wou dat ik naar de hemel kon gaan en brownies gezond waren en als een gezonde voeding zijn en je kunt ze maken zoals je wilt. Dat zal mijn belangrijkste ding zijn! Waarom denk je dat chocolade zo heerlijk is maar toch zo helend? Vrouwen houden van chocolade. Nou, veel mannen houden ook van chocolade. De meeste mensen houden van chocolade tenzij ze er allergisch voor zijn. Maar chocolade is het enige waarvan ze dachten, we kunnen dit vol verbazingwekkende dingen stoppen, daarom is het een van de hoogste antioxidanten zoals hersenvoedsel, daarom krijg je hogere vibraties als je pure dingen drinkt.

Maar hogere vibraties, lagere vibraties, wat dacht je ervan als je ergens in het midden blijft waar je kunt ervaren. [Onhoorbaar] midden in het stuk omdat mensen zeggen dat ze deze hogere vibraties hebben of wat dan ook. Wat is de hoogste vibratie? Waar bestaat het? Het is hier. Het is in elk moment dat je het ervaart. Elk moment dat je het ervaart creëer je vanuit die ruimte. Elk moment dat je haat creëer je vanuit die ruimte. Elk moment dat je iemand wilt slaan voor wat ze deden creëer je vanuit die ruimte. Elk moment waar je van iemand houdt, ongeacht wat hij deed, creëer je vanuit die ruimte. Je doet het op elk moment dat je kiest en dat is hoe je ascensie creëert. Het is geen groot licht dat door de wolken naar beneden komt. Dat grote licht ben jij.

Vergeet niet dat jullie de sterren zijn, jullie zijn de zon. Jullie zijn al die dingen, dus als het in je komt ben je het. Dat is waarom dit het hele universum beïnvloedt, maar de compressie doorbraak  moet hier gebeuren door naar beide perspectieven te luisteren en compromissen te sluiten. Door  neutraliteit erover te bereiken.

Dus misschien is de beslissing in orde, ga je jou spellen een tijdje spelen. Ik zal er zijn…. [onhoorbaar] , dat is een keuze. En dan kun je beslissen of je het leuk vindt of niet en je wordt uitgenodigd in hun Utopia. Het is gewoon allemaal spel. Speel het zoals je wilt. En gebruik je technologie om zo ver te komen, want wat is virtual reality?

Vraag:  Een andere fase van de realiteit.

R / FUF:  Nee. Het is een ander programma van het spel. Dus je denkt dat je virtual reality hebt gecreëerd en de oorsprong van creatie is in je hart, omdat het je een manier gaf om alles te creëren wat je wilde en niet het spel spelen. Mensen wisten niet hoe verloren ze in het spel zouden geraken. Maar het is leuk. Het is bedoeld om leuk te zijn. Als je je realiseert dat jij het programma bent waar je alles kunt creëren wat je wilt, je hoeft het alleen maar te geloven. Als je moet geloven dat technologie je ertoe kan brengen om plotseling te creëren, dan is dat wat je doet. Je nodigt je vrienden uit en je kunt allemaal verschillende personages spelen. Zie je hoe je daar gekomen bent? Het is alsof jij en je vriendin op een date gingen en zeiden, laten we het virtual reality spel  spelen maar toen vergat je  dat het een spel was en heb je je aangemeld om de draak te spelen en de andere was de Prins en je raakte zo verstrikt in het spel dat je vergat dat je in hetzelfde team zat. Je kwam alleen maar om te spelen.

OWS:  Is zij enthousiast of niet? Opgewonden door de energieën. Opgewonden door de downloads die ze heeft ontvangen. Opgewonden door wie ze wordt en ze wordt nu nog veel meer. Dit is belangrijk. Maar als we blijven doorgaan gaan steeds rond over hetzelfde onderwerp en het is nu tijd …

R / FUF:  Maar wie begrijpt het? Laten we er nu achter komen wie het begrijpt.

OWS:  Het is nu tijd … [onderbreking] Alsjeblieft stop er mee. Het is tijd om verder te gaan. We kunnen er op een ander moment op terugkomen met een ander of een toegevoegd perspectief. Want of het nu gaat dat anderen het begrijpen … begrijp je het nu beste Randi Joy, waar wij  al een tijdje mee te maken hebben. [Gelach] Door dezelfde dingen steeds weer opnieuw te zeggen op verschillende manieren dat we onze hoofden tegen de muur sloegen als de anderen  onze boodschap niet ontvingen. Maar geven we het op? Nee. We komen steeds terug. [onderbreking]  We blijven terugkomen. Dat is het belangrijkste. We komen steeds terug en presenteren het op een andere manier. Dus we gaan nu aan jullie voorstellen dat we hierover tot een conclusie komen en we zullen dit vermaken, en dan bedoel ik ook vermaken, we zullen dit op een ander moment vermaken zodat dit zeker niet vergeten wordt. Het maakt deel uit van de noodzakelijke orkestratie die nu gaande is en we zullen het voortzetten. We beloven je. Maar nu geen vragen meer …

R / FUF:  Alstublieft. Nog één alstublieft. Zou je me nog één vraag kunnen stellen. Ik wil zien of ze het begrijpen. Ik heb zo vaak gewacht om te zien …

OWS:  Dat kun je niet doen, lieve zus. Of ze het snappen of niet. Je kunt de situatie niet doordrukken of beheersen. Je kunt nog een vraag stellen en men zou het kunnen begrijpen en dan zou je nog een vraag kunnen stellen en misschien krijg je er nog één. Je kunt oneindig doorgaan, maar tenzij men klaar is om het te begrijpen op het niveau waar jij nu op bent, en we kunnen je vertellen dat er misschien een of twee zijn in dit hele publiek die op het niveau zitten waar je nu mee te maken hebt. Maar je moet nu terug naar de Aarde komen in een bepaald opzicht. Je komt tot een bepaald evenwicht en je gaat je realiseren dat als je die mensen om je heen wilt laten begrijpen wat je probeert over te brengen, je moet leren jezelf enigszins te observeren …

R / FUF: [onderbrekend] Helpt het om het ego weer te observeren in plaats van het een stem te laten hebben …

OWS:  Alsjeblieft, je onderbreekt. Je zult je moment hebben. We hebben je dit moment gegeven. We willen dat je deze momenten hebt …

R / FUF:  Is dit vóór het einde van de Advance? Laat je me nog een keer spreken?

OWS:  Ja. Ja dat gaan we doen. Maar als je dat deel van jezelf ziet is het bijna alsof, als jullie zouden kunnen zien wat we zeggen, ze speelt twee rollen. Ze gaat heen en weer. Het ene moment is ze Randi Joy en het andere moment is ze de Fucked Up, wat zeggen jullie … Fairy. Ze gaat heen en weer alsof het een toneelstuk is en degene aan de ene kant speelt en haar stem verandert en ze verandert in een ander. Je kon zien wanneer ze heen en weer veranderde. En ja, het was leuk en heel belangrijk en zeer verbazingwekkende informatie in de manier waarop het werd samengesteld. Maar je moet op een gegeven moment beseffen dat je gewoon door blijft gaan met je hoofd tegen de muur te slaan, net zoals wij hebben gedaan. Zie je? Maar we houden niet op. Wij raken niet gefrustreerd zoals jij gefrustreerd raakt.

R / FUF:  Ik ben niet gefrustreerd. [Publiek gelooft anders]

OWS:  Wij raken niet gefrustreerd. We worden niet teleurgesteld omdat we op dit moment geen doel in jou hebben. We hebben geen ander doel dan je van dienst te zijn. Maar jij, evenwel anders, jij hebt een doel om je boodschap over te brengen en dat anderen de boodschap zullen krijgen, ze zullen de boodschap krijgen als ze er klaar voor zijn om het te ontvangen. Dus laat het zo.

R / FUF:  Mag ik zeggen, mag ik jullie dit vertellen? Het bericht is dat het een spel is. Dat is alles wat het ooit was. Speel gewoon het spel.

OWS:  Dat is de boodschap. Maar hoe vaak ga je nog het zeggen? Opnieuw en opnieuw. Speel het spel. Laat ze het spel spelen.

R / FUF:  Als ze het doorkrijgen, zullen ze hun compressie doorbraak hebben.

OWS:  Dat klopt. Dat is juist. En we zullen daaraan toevoegen als de hele planeet het doorkrijgt of tenminste een bepaalde populatie van de planeet het begrijpt, dat dat de compressie doorbraak als geheel door het collectieve bewustzijn zal zijn. Dus je bent op de goede weg. Je beweegt in de goede richting. Je neemt al deze mensen mee op de manier die het moet zijn en de manier waarop we wilden dat het ging. Je wist noodzakelijkerwijs niet dat we dit wilden, het is weer onderdeel van de orkestratie. Dus blijf met het proces bezig waar je doorheen gaat. Blijf door deze overgang heengaan, maar sta toe dat mensen onderweg hun overgang hebben als ze er doorheen gaan. Dat is erg belangrijk. Je zult begrijpen dat er tijden zijn om je in te houden en tijden om enthousiast te worden en de informatie naar buiten te brengen, kijk maar eens naar onze andere One Who Serves die van tijd tot tijd doorkomt. Hij wil het iedereen vertellen. Hij wil met iedereen delen. Hij wil dat iedereen het begrijpt maar hij realiseert zich zeker ook, hij heeft genoeg geleerd, net zoals wij allemaal, dat we niet alle antwoorden hebben. Alles wat we weten is dat we niet alles weten. Zie je?

R / FUF: [onderbreken] Er is echter geen antwoord om te spelen.

OWS:  Er zijn geen antwoorden om te spelen. Er is alleen maar spelen en dat is wat je aan het doen bent. Maar terwijl je speelt, besef je dat het een spel is. En het is belangrijk voor degenen die het spel willen spelen om het te blijven spelen. Degenen die even een stapje terug willen zetten en proberen te begrijpen wat het spel is moeten dat ook doen. En als ze eenmaal begrijpen wat het spel is zullen ze er weer inspringen, ze zullen naar het 12e niveau gaan, ze zullen de draak verslaan of wat ze ook moeten doen omdat zij degenen zijn die beslissen om het te doen. Zie je?

OWS: Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Gechanneld (deels) door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos.

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen