111 Berichten Dag 3, De RV/GCR is een uitgemaakte zaak

Dag  3
De RV/GCR is een uitgemaakte zaak

St. Germain:

Ik ben zeer zeker jouw Saint Germain. Heb je ooit gemerkt hoe wij, via onze boodschappers en wanneer we rechtstreeks met je spreken, vaak zeggen: “JOUW Aartsengel Michael, ONZE Sananda of GELIEFDE Lady Quan Yin? We gebruiken natuurlijk niet zulke termen als bezit of vleierij. We doordrenken die woorden met Gods Licht om jullie te helpen om ons te leren kennen in contact te staan met de echte WIJ.

Het astrale vlak of de 4e dimensie van de Aarde is een plek met tranen in zijn structuur, waardoor energetische wezens van pijn de oppervlakte-Aarde kunnen domineren. Er zijn entiteiten die elke Geascendeerde Meester imiteren, elke Engel en elke hoogdimensionale galactische burger die je kunt noemen die daar verblijft. Er is bijvoorbeeld een Archon “engel” Michael en dergelijke. Ze doen dit om iedereen te laten geloven dat wij vervormde goddelijke versies zijn, die lof, aanbidding en controle wensen.“Ze” noemen zichzelf De Duistere Agenda en zijn de tijdelijke controleerders achter de schermen van de Aarde. Zij zijn degenen die proberen de mensheid te misleiden om, in plaats van contact met ons, contact met hén te maken door middel van zware emoties zoals angst en pijn. Ze krijgen hun energie door het oogsten van de lage vibraties die door de mensheid worden gegenereerd. Deze 111 berichten in 111 dagen maken deel uit van de uitgebreide wereldwijde actie en maken een eind aan dat alles, voorgoed.

Misschien vraag je nu, Saint Germain wat heeft dit te maken met de RV/GCR? Alles. Door jou moedige focus, bewuste keuzes en gewoon het oude harde werken, heb je aan je ontplooiing/uitbreiding gewerkt ! Je bewustzijn neemt toe. Je kunt beter de verbondenheid van alle dingen waarnemen. Bijvoorbeeld, je bent begonnen om het ene gebied van Ascensie minder strikt te rangschikken als belangrijker dan een ander gebied. Je waardeert meer de inspanningen van anderen, terwijl je je eigen vitale rol omarmt.

Laten we er naartoe werken…

De RV/GCR is een element van wereldwijde vrijheid.
De RV/GCR zal helpen het wereldwijde schuldslavernijsysteem af te schaffen.
De RV/GCR is een manier waarop de zachtmoedigen nu de Aarde erven.
Jullie zijn de zachtmoedigen, het Licht en het Leven van God.
De RV/GCR is nu in beweging.
Samen gaan we snel naar het hoogtepunt.
Het hoogtepunt van de RV/GCR leidt tot het begin.
Onze rol is om te reageren op de energie die jullie leveren.
De energie die jullie leveren komt uit je keuzes.
Wanneer je de eigenschappen van Liefde, God of Licht kiest, stijgt de energie.
Jouw energie stijgt en de energie van de Aarde stijgt.
Het opkomende Licht wordt versterkt door het Licht van God.
Het kantelpunt is aan het kantelen.

Zullen we elkaar bij de hand houden over de oplossende sluier heen, terwijl we volgende uitspraak doen :

OVERSPOEL DE AARDE MET VIOLET VUUR

In de naam van de Grote IK BEN, roep ik het Licht van duizend zonnen van de Grote Centrale Zon, Engelen van het Violette Vuur en geliefde Saint Germain …

In de naam van God, IK BEN DIE IK BEN! Verzadig de Aarde en haar hele evolutie met eindeloze golven van Violet Vuur. Ik roep de actie van de Violette Transmuterende Vlam en de actie van de Wil van God op, om nu en voor altijd een steeds toenemende spiraal van Goddelijke Perfectie te manifesteren. Ik roep  alle onenigheid en activiteiten op Aarde op die niet het hoogste licht en Gods heilige doelen weerspiegelen, om op miraculeuze wijze weggeveegd en getransformeerd te worden, door de kracht van de violette vlam, in goddelijke liefde en harmonie voor het herstel van de Aarde en haar volkeren in hun originele blauwdruk van perfectie die oorspronkelijk was bedoeld.

Violette vlam! Violette vlam! O Violette vlam! In de naam van God, overspoel de Aarde, haar volkeren en al haar koninkrijken met oceanen en oceanen van violet vuur totdat elk deeltje van het Leven is hersteld tot Goddelijke Perfectie. Moge Vrede en Liefde zich over de Aarde verspreiden! Moge de Aarde in perfecte liefde verblijven!

Moge de Aarde verblijven in vrede, liefde en vrijheid! Ik dank dat het gebeurt volgens Gods Heilige Wil!
En zo zij het, geliefde IK BEN.

We doen dit, samen.

Ik ben DE Saint Germain

De volgende twee titels zijn:
Dag 4 Angst is Niet gelijk aan Toelating
Dag 5 Leef voor altijd GRATIS door het gebruik van het Machtige EN

Gechanneld door Christine Burk, 23 september 2018.
(Voeg channel en volledig bericht toe bij het opnieuw afdrukken. Dit Verhaal Eindigt in Glorie!)

Meld je aan voor Berichten en Shows: www.WhoNeedsLight.org
Alle berichten en shows zijn vrij of door donatie.

Informatie, ondersteuning en voorbereiding voor de bevrijding en uitvoering van de vrijheid en overvloed programma’s, inclusief de RV/GCR:
http://www.dinarchronicles.com/intel.html
https://www.humanangelservices.com

Voel je gesteund door het zingen van dit gebed naar God: HU
(door Eckankar)
LINK: http://www.miraclesinyourlife.org

Vertaald door Agnes

Terug naar pagina, 111 boodschappen in 111 dagen