111 Berichten Dag 5 Leef voor altijd gratis door het Gebruik van het Machtige EN

Dag5
Leef voor altijd gratis door het Gebruik van het Machtige EN

Aartsengel Michael:

Geliefde Aarde-Familie, er is geen enkele reden om iets te forceren.  Plan, focus, kies EN sta toe.
Lach EN ontspan meer. Wanneer dingen moeilijk worden, wat zeker zal gebeuren tijdens deze fase op Aarde, wees dan rustig. Vrijheid is er en is altijd van jou geweest.

Het is niet nodig om te lijden, te verdienen of te wachten om Vrijheid te bereiken. Accepteer wat dat ook mag zijn. Accepteer dit moment en je ervaring ervan, zonder te analyseren, te bekritiseren, te censureren, te oordelen, te rechtvaardigen, te controleren, te minachten, te rationaliseren of zelfs uit te leggen. Accepteer wat er rondom en met je gebeurt omwille van de reflectie [dat wat spiegelt], wat je leert en de zijnstoestand [de kwaliteit of toestand van het elementaire of feitelijke bestaan].Als het moeilijk gaat, denk dan niet niet of geloof niet dat het komt omdat je faalt. Denk bijvoorbeeld niet dat, als je ziek bent of blut bent, je niet spiritueel, goed of succesvol bent.
Elke ervaring heeft waarde en leidt uiteindelijk tot expansie. Voel, zie, laat los, leef.

Wanneer dingen moeilijk zijn, te pijnlijk om te verduren, verspil je kostbaarheid niet door te proberen om verandering te forceren. Gebruik in plaats daarvan je kracht van EN. Sta jezelf toe de werkelijkheid te omhelzen en te ervaren zoals het is, EN tegelijkertijd …

Kies voor vrede.
Kies Vriendelijkheid.
Kies Service.
Kies Humor.
Kies voor Verwondering.
Kies Harmony.
Kies God.

Ervaar en kies. Sta toe en kies. Wees en kies.
Je bent al Vrij EN Geliefd.

Dienend naast jou, Aartsengel Michael

De volgende twee titels zijn:
Dag 6 Hoe nieuwe Aarde-kinderen hun ouders opvoeden
Dag 7 Kritiek en scherp tegenargumenteren, je rechtmatig recht of de keuze voor oorlog?

(Gechanneld door Christine Burk, 27 september 2018. WhoNeedsLight, oprichter Dr. Kathryn E. May. Vergeet niet het kanaal en het volledige bericht te vermelden bij het herdrukken. Geen elektronische opnamen alstublieft. Dit verhaal eindigt in glorie!)

Meld je aan voor berichten en shows op www.WhoNeedsLight.org
Alle shows en berichten zijn GRATIS of door donatie.

Vertaald door Agnes

Terug naar pagina, 111 boodschappen in 111 dagen