18.09.09 “Gebruik mijn zwaard van waarheid en verspreid het licht waar je maar kunt”

“Gebruik mijn zwaard van waarheid en verspreid het licht waar je maar kunt”

Aartsengel Michael en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep in Payson, AZ op 9 september 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)

Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Aartsengel Michael  

Ik ben Aartsengel Michael.    Zoals altijd, het is een genot om hier met jullie te zijn op deze manieren om deze processen, om deze ervaringen voort te zetten, om door te blijven gaan om jullie naar de afgrond te brengen, de afgrond die vlak voor jullie is.    Het is er altijd al geweest.    Je hebt het gewoon niet gezien.    Je bent je er tot aan de huidige tijd niet volledig bewust van geweest. Omdat, zoals je weet, veel dingen zullen gaan veranderen.    De uitdrukking van bewustzijn verspreidt zich snel over de hele planeet, zelfs vóór The Event en bereidt de weg voor.    Jullie allemaal, de Wegwijzers, bereiden de weg voor voor deze bewustzijnsgolf om naar de planeet te komen.    Want zonder dat jullie de weg voorbereiden, zou de golf niet komen, voor een zeer lange tijd.

Maar, omdat jullie allemaal op deze momenten door deze veranderingen gaan die jullie hebben meegemaakt, of het een dierbare is die je verloren bent, van de ene plaats naar de andere verhuist bent, een ziekte ervaren heeft en door die ziekte bent gegaan, veel symptomen van ascensie ervaren hebt, jullie gaan hier nu allemaal doorheen, door deze overgang.

Deze overgang brengt je naar de hogere rijken.   De hogere rijken waar we allemaal wachten, wachten om je met open armen te verwelkomen.    Want wij zijn geen hersenspinsels.    We zijn net zo echt als jullie.     Het is nu tijd voor de mensheid om dat ook te beseffen.     Dat we niet anders zijn dan jou, niet hoger dan jou, niet lager dan jou.    Want wij zijn jou, en jij bent ons.

Er is al eerder gezegd dat wanneer je ons ontmoet, we niet willen dat je knielt voor ons.    Wij willen niet dat je nederig bent.    We willen dat je in plaats daarvan vrijmoedig voor ons gaat staan ​​en je armen uitsteekt en een grote knuffel geeft, net zoals we dat met jou zullen doen.    Want we zijn zoveel meer dichterbij dan je je op dit moment kunt voorstellen, veel dichterbij dan we heel lang zijn geweest.    Terwijl we elkaar in lang vervlogen tijden heel goed kenden.    We konden tegenover elkaar staan ​​in fysieke lichamen.    Die tijden waren lang geleden, maar die tijden keren nu terug, die keren terug om de eenheid binnenin ons allemaal te begrijpen, de verbinding die we allemaal hebben.

Want ik, als Aartsengel Michael, en Sananda, en Ashtar, en St. Germain, en Aramda, en Adama, enzovoort, alle Aartsengelen, heel het Gezelschap van de Hemel, alle Agarthanen, we zijn hier nu allemaal samen in met jullie.    We maken allemaal deel uit van deze alliantie.  En jij, ieder van jullie, maakt ook deel uit van de Alliantie, als de laarzen op de grond .   De grondmacht.     Jullie zijn onze armen en benen.    Jullie zijn onze ogen en oren.    Alles wat wij doen, doen we door jullie, om verder te gaan en het licht en de liefde te delen in het ene bewustzijn.

Dus neem zoals altijd mijn Zwaard van Waarheid, en mijn Schild van Bescherming, en omring jezelf met dat schild en zwaai dat zwaard voor je uit, en verspreid het licht waar je maar kunt.    Want de tijden zijn nu bij je.    En het is tijd om je voor te bereiden.

Ik ben Aartsengel Michael.     Ik verlaat jullie nu en zal snel weer terug zijn als de vele veranderingen zich steeds meer rondom jou en door jou beginnen te ontwikkelen.

Vrede en liefde zijn met jullie allemaal.

One Who Serves    

Om mani padme hum; om mani padmi hum.

OWS:    Groeten aan jullie.    One Who Serves is weer bij jullie  om je vragen te beantwoorden.    Er is geen noodzakelijke boodschap.    Mogelijk eindigen we met een bericht, maar we doen eerst jullie vragen.    Heb je vragen voor One Who Serves?

Vraag:  Hallo, One Who Serves.    Ik zal meteen beginnen.    Hallo hoe gaat het?    Zegeningen. Ik hou van jullie.

OWS:    Wij zijn altijd geweldig.    Er is niets anders dan geweldig zijn!

Vraag:  Absoluut.    Nou, of je nu meeluisterde met ons gesprek, ik had een spirit gids die doorkwam door een heer die daar jongens schildert en ik ben een beetje perplex over wie het is …

OWS:    We kunnen je helpen.    We weten precies waar je het over hebt.    Dus zullen we het delen.    De foto die voor je is getekend, is belangrijk voor je.    Niet zozeer voor iemand anders, maar voor jou.    Het is speciaal voor jou.    Omdat het een deel van je is.   Het is een aspect van je zou je kunnen zeggen.   En zoals we vaak hebben gezegd, zijn er vele aspecten van ieder van jullie.    Je bent in het verleden verschillende persoonlijkheden geweest, sommige geweldig of sommige beroemd, sommige niet zo beroemd, maar jullie hebben allemaal deze aspecten.

Deze specifieke is een aspect van jou in de Egyptische tijd.   Je was in de Egyptische tijd en dit is een aspect van de Serapis Bey, precies zoals je het ontvangt.     Als je goed naar zijn foto kijkt die voor jou is getekend, kun je in de ogen zien dat je de wijsheid, het immense weten en de kennis die hierin zit, kunt zien.     En ja, het is een Cohen, zoals je hebt gezegd, het is een verbinding met Serapis Bey, een verbinding met Ashtar.    Er is veel dat nog niet is geopenbaard, maar je zult dit gaan begrijpen.    Dit is een deel van de herinneringen waar velen van ons al enige tijd over spreken.    Het komt terug naar jullie allemaal, en zeker als The Event komt, maar zelfs voor The Event zullen velen van jullie deze herinneringen hebben.    Sommigen van jullie hebben ze al op verschillende manieren.  In sommige gevallen is deze specifieke foto die werd getekend een herinnering voor jou.    Het is een trigger die deze herinnering naar je toe brengt, zie je?

Vraag:  Dat doe ik.

OWS:    Begrijp je het?

Vraag:  Ja.    We zijn allemaal één, zoals je zegt, en dit is een aspect van mij en van een deel van dat zelf lang geleden van Serapis Bey.     Ik voelde echt Serapis Bey en de verbinding.    Wel, het is meer dan een verbinding, ik denk dat ik dieper zal moeten graven.    Is degene op de foto Serapis Bey of Imhotep III?

OWS:    Dit is een aspect van Serapis Bey en een meer vollediger verbinding met Imhotep.

Vraag:  Ahh, dat is wat ik dacht.    Dit is geweldig.    Nu kunnen we een naam aan de foto geven.    Het is geweldig om te zien hoe de indruk van deze kunstenaar tot stand komt.     En er is een paarse straal rond het hoofd.    Ik vroeg me af of dat de ascensie straal of dat het de violette straal is.    Het was zo prominent.    De kunstenaar zei: “Wow, er is een paarse waas om je heen, (zoals in mij) en ook om het wezen.    Dus ik wilde alleen dat deel weten.

OWS:    Ja, het is een deel van de ascensie straal, zoals je het ziet.

Vraag:  Ja, briljant.    Oh, heerlijk, heel erg bedankt.    Bedankt dat je me daarmee hebt geholpen, dat waardeer ik en ik hou zoveel van je.    Ik kan niet wachten om jullie allemaal te knuffelen!

OWS:    En wij ook.

Vraag:  Heel erg bedankt.

Vraag:  Hallo OWS.    Sinds de Advance een paar weken geleden ben ik bijna zeker dat ik een nieuwe gids heb of een aanvullende gids heb.    Ik weet niet of je er commentaar op kunt geven maar ik heb het gevoel dat ik een nieuwe gids heb en ook een hele krachtige.

OWS:     Wat we je kunnen vertellen, en niet alleen jou die deze vraag stelde, maar velen van jullie zullen merken dat jullie nieuwe gidsen hebben, andere gidsen dan de vertrouwde,  degenen die je al vele levens hebt gehad.    Omdat dit het belangrijke leven is waar je nu in bent.    Dit is het leven dat je naar de hogere vibraties katapulteert en doordat je in de hogere vibraties wordt gekatapulteerd, heb je die, wat je zou noemen, hogere zintuig gidsen nodig om bij je te zijn.    Dus degenen die al zoveel levens bij jou zijn, zijn vertrokken of gaan weg.

In sommige opzichten is dit een aanwijzing in jezelf over waarom je het verdriet hebt.    Velen van jullie ervaren een grote droefheid en je denkt dat het is door wat er nu in je leven gebeurt, maar dat is het niet.    Het is omdat er verschillende bekenden in je leven zijn die al lange tijd bij je zijn die nu vertrekken.    Het maakt deel uit van de overgang.  Ze gaan weg, om door gidsen met een hogere vibratie vervangen te worden, degenen die meer voorbereid zijn om je naar de ascensie en door het ascensieproces te leiden.  Dus dit is waarom velen van jullie die grote droefheid hebben.    We weten dat je hier niet naar vraagt, maar velen vragen zich af waarom dit verdriet over hen komt.

Naast het verdriet komt het door veel dingen die in de wereld gebeuren, je realiseert je in sommige gevallen hoe negatief alles is in de buitenwereld en je weet dat het verder gaat dan wat het moet zijn, voorbij het niveau van een bewustzijn.    Je weet dat het negatief is en duistere krachten en zo, het laat je in een erg trieste toestand achter.    Er is dus een combinatie van dingen die gebeuren.

Maar voor diegene die deze vraag heeft gesteld is het antwoord ja, je bent verder gegaan door het ontvangen van een nieuwe gids die je aanspoort en die je voortgang zal blijven aansporen terwijl je door dit proces heen gaat.    De Advance die je hebt bijgewoond was eerder een katapult, of een katalysator hiervoor.

Vraag:  Geweldig geweldig.    Dank je.    Ik wilde het vragen, tijdens de Advance toen we door de meditatie gingen om onze contracten te verbreken was ik benieuwd of er misschien een paar contracten zijn die ik misschien wil behouden.    Ik wil alleen dat je daar iets over zegt.    Wat denk je?

OSW:    Het hangt van jou af.    Als je je contracten wilt behouden, bewaar ze dan.    Als je ze kwijt wilt raken, verwijder ze dan.    Dat is aan jou.    Je hebt keuzevrijheid.

Vraag:  Ik weet gewoon niet welke het waren.    Ik bedoel, er was geen lijst of zoiets.    Ik ben bereid om ze allemaal op te geven, dat is prima.    Ik vroeg me af of er ooit contracten zijn die we misschien willen behouden voor een bepaalde reden.

OWS:    Er zijn er enkele die je zou willen behouden die je door deze overgang blijven leiden en je voorbereiden op het ascensieproces.    Dat is waar.    Maar wat je kunt doen is het aan Aartsengel Michael vragen.    Vraag Aartsengel Michael om zijn vlammende Blauwe Zwaard van Waarheid te gebruiken om de overgebleven en psychische banden te verbreken.  Gebruik die term, ‘psychische banden’, die je misschien vasthouden aan deze driedimensionale illusionaire wereld.     OK?

Vraag:  Ja heel erg bedankt.   Ik waardeer het.

Vraag:   Ik heb een vraag, OWS.

OWS:    Ja.

Vraag:   Je noemde zojuist de grote droefheid waar sommige mensen doorgaan.     Ik heb dit meegemaakt.    Mijn hond, Asha, stierf een paar dagen geleden plotseling in mijn armen.    En je noemde nieuwe gidsen die binnenkwamen.    Ik zou graag horen of er een groter beeld is van waarom Asha is weggegaan en of het gaat om hoger bewustzijn en nieuwe gidsen die komen.    Help alstublieft.

OWS:    Er is altijd een groter beeld, als je de ogen hebt om te zien en de oren om te horen.    Dus ja, er is een grotere beeld voor het begrip dat deze geliefde van jou is gestorven.    Hij is niet overgegaan.    Hij is nergens heen gegaan.    Hij is eenvoudigweg niet in je fysieke bestaan ​​op dit punt.    Maar hij is er nog steeds.    De ziel is er nog steeds.

Nu begrijp dit, dierlijke zielen zijn anders dan menselijke zielen, in die zin dat de dierlijke ziel één Grote Dieren Ziel is.    Dus als er één zou sterven sluit het zich aan bij de totale dierlijke ziel.    En dan op een later tijdstip misschien, zou het zeker weer terugkomen in misschien wel een andere vorm, misschien weer als een hond, misschien als een paard, misschien als een kat, en heel zelden kan het gebeuren dat ze ook naar de menselijke evolutie gaan.    Maar dat is iets dat niet vaak voorkomt.    Zie je?    Maar kijk ernaar als de Grotere Dierlijke Ziel, dat hij zich bij deze ziel heeft gevoegd.    Net zoals wanneer een mens sterft sluit hij zich aan bij de menselijke ziel, de grotere zielservaring waar de mensen deel van uitmaken.     OK?    Maar het houdt de persoonlijkheid bij zich.   Vooral, als je door de ascensie gaat terwijl je ascendeert, ga je verder als de persoonlijkheid die je in dit leven bent, maar nog steeds deel uitmakend van de grotere ziel, de grotere van  je Hoger Zelf, zie je?

Vraag:   Ja.    Dank u, dat is zeer nuttig OWS, dank u.

Vraag:  Mijn vraag gaat over twee dingen: (1) vragen om hulp aan  spirituele gidsen of engelen en (2) onze kracht weggeven.     Wil je alsjeblieft uitleggen waar dit eindigt en waar de volgende begint en als we om hulp vragen die we nodig hebben en als we onze macht weggeven.    Dank je.

OWS:    Wij begrijpen je vraag niet goed.    Zou je het op een andere manier willen formuleren?

Vraag:  Ja.    Spirit vraagt ​​ons altijd om onze kracht terug te nemen en niet weg te geven aan goeroes, leraren, wat dan ook, de juiste antwoorden zijn binnenin.    Tegelijkertijd hebben we echter veel hulp.    We weten dat we niet alleen zijn.    De gidsen en engelen zijn er voor hulp.    Dus wat is de limiet wanneer om hulp te vragen en wanneer het wordt alsof je je kracht weggeeft.    Kun je erover praten?

OWS:  Ja.    Nu begrijpen we het.    Het is altijd dat je je kracht niet weg moet geven.    Jullie hebben dit gedaan, velen van jullie, bijna allemaal op een of ander moment hebben jullie dit gedaan in dit illusionaire proces.    Maar het is nu tijd om je kracht terug te nemen.    Omdat jullie het allemaal diep in je hebben.     Jullie hebben allemaal deze kracht.    De kracht om uit te reiken.    De kracht om te schreeuwen wie je bent.    De kracht om te schreeuwen: “Ik ben die ik ben” en “Ik ben de Bron in mij”, “Ik ben de Eenheid van alle dingen.”   We hebben allemaal deze kracht.    Het is echter ook een goede zaak om hulp te vragen als je hulp nodig hebt.    Omdat er mensen onder ons zijn die deze hulp aanbieden, met de opzet om je van dienst te zijn.   Dat is waar we hier voor zijn, dus vraag zeker om hulp als je denkt dat het je te veel wordt.    Dat kan hulp zijn die van buiten jezelf komt, of ook, als je om hulp vroeg kon het ook je Hoger Zelf zijn dat binnenkwam en je hulp gaf als je erom vroeg.    Vraag en je zal ontvangen.    Als je het niet vraagt ontvang je het niet, zie je?    Dat is wat velen van jullie doen.    Velen van jullie denken dat je moet vertrouwen op je eigen persoonlijke innerlijke kracht en zo,  dat is goed om te doen als je kunt, maar er zijn momenten waarop het moeilijk is om dat te doen.    Zoals bij het verlies van een geliefde.    Vraag om hulp op dat moment.    Ga er niet zelf doorheen.    Ga er niet alleen door.    Er zijn velen van ons die bereid zijn om te helpen.    Veel engelen zijn er om je te helpen, en zelfs de aartsengelen zijn er om te helpen.  Maar je moet erom vragen.    OK?    Je begrijpt dit?

Vraag:  Ja hartelijk bedankt.

Vraag:  Ik heb eigenlijk drie vragen, maar ik zal er één vragen.     Ik ontdekte dat mijn tweelingvlam op het schip de Nieuwe Jeruzalem is, ik zou graag willen weten of het mogelijk is wat hij op dat schip aan het doen is.    Ik weet dat hij een Arcturiaan is, maar ik weet niet precies wat hij doet.

OWS:    Allereerst stellen we je een vraag.    Waar heb je deze informatie gehoord?

Vraag:  Iemand uit de Holle Aarde heeft me dit verteld.

OWS:    Ja, dat is wat we dachten.    Nu, dat wil niet zeggen dat het niet correct is, maar we zeggen altijd tegen iedereen die dit soort vragen stelt, we zeggen altijd hetzelfde:    je moet tot dit begrip komen in jezelf.    Er is niemand die je kan vertellen wie je bent, wie je tweelingziel is of iets van deze aard.    Dat wil niet zeggen dat het dat niet is begrijp dit alsjeblieft.    Maar we zullen niet op de een of andere manier bevestigen of het zo is omdat je dit van een ander mens hebt gehoord, een andere persoon die zijn zwakheden heeft, zijn verschillende inconsistenties heeft en die dingen waarmee ze te maken hebben.    Dus ze zijn niet altijd puur.    Dat wil niet zeggen dat sommige dat niet zijn.    Dat is altijd het geval met alle channeling die gebeuren, zelfs door James.    Het is nooit 100 procent begrijp je.    Dus ga altijd naar binnen en zoek altijd in jezelf en dan, als de tijd rijp is, als de vibraties goed zijn, zal de herinnering terugkomen en zul je je realiseren wie je tweelingziel is.    Maar alleen op  zijn tijd, zie je, alleen wanneer de vibraties hiervoor geschikt zijn.    Vertrouw dus niet op iemand anders om je dit te vertellen, oké?

Vraag:  Ik begrijp het.    Ik wil je alleen laten weten dat het uit meditaties met jou en begeleiding met jou en James komt. Ik zag dat ik verschillende missies heb gedaan, niet één missie tegelijkertijd.    Dus ik besefte het zelf, zoals je zei, om jezelf te realiseren en te leren. Ik laat je alleen weten wat ik heb geleerd, dat ik tijdens de meditaties op twee of drie plaatsen ben geweest om verschillende missies uit te voeren.

OWS:    Ja.    En wanneer je de informatie op deze manier ontvangt door jezelf, dan kun je weten dat er nauwkeurigheid is.    Maar denk niet dat alleen maar omdat iemand je iets vertelt dat het zo is.    Meestal is dat niet het geval.

Vraag:  Dus je zegt dat die informatie niet klopt?

OWS:    Dat zeggen we niet.    We zeggen dat we niet op de ene of de andere manier kunnen zeggen of het juist is, het helpt je niet op deze manier.    Het moet naar je toe komen in jezelf als de tijd rijp is, als de vibratie goed is.

Vraag:  Ok, dank je OWS.    Dat waardeer ik.

OWS:    Zijn er andere vragen?

Vraag:    Hallo OWS, hoe gaat het?

OWS:    Wij zijn geweldig, zoals altijd.

Vraag:   De vraag die ik heb is dat ik gisteravond een droom had en ik vergat de droom.    Toen ik wakker werd ging ik mediteren en toen ontving ik de droom weer.    De vraag die ik heb is dat de droom over twee prachtige witte vogels ging, erg wit.    In de droom zag ik mijn tante door de kamer lopen en ze zei me een veertje te nemen van de vogel en ik moest contact maken met de vogel.    Dat zal voorspoed brengen, zei ze.    Vanmorgen nadat ik mijn meditatie deed werd ik geleid om de IK BEN affirmatie te doen, wat ik gedaan heb.   We waren de meditatie aan het doen kort gelden tijdens een bijeenkomst en spraken over een wit licht boven ons hoofd.    Dus de vraag die ik heb is, dat al deze, zogezegde toevalligheden, wat is de boodschap voor mij die hier in zit?

OWS:    Wat is de boodschap in je droom met deze twee vogels, is dit wat je vraagt?

 Vraag:   Ja.    De ene is die van de boodschap in de droom over de twee vogels met betrekking tot de welvaart.    En is het toevallig, dat toen we de meditatie deden er één boven mijn hoofd was en ik toevallig een droom had over de witte vogels.    Dus is er een correlatie tussen de twee?

OWS:    We denken dat je de vraag al in jezelf beantwoordt hebt, is het niet?    Je weet al dat er een verband is.    Je weet al dat er een synchroniciteit is.    En wanneer je de synchroniciteit kunt zien, dan is het echt voor jou.   Dan betekent het iets voor je.    Als je het niet ziet heeft het geen betekenis, begrijp je?

Dus het idee van de vogels is zeker puurheid in je leven, ze laten je in zekere zin zien dat er een deel van deze droom is die je niet ervaart, maar er was ook het vliegen van deze vogels.   Deze waren indicatief voor het feit dat je klaar was om te vliegen, klaar om te zweven.  Maar je herinnert zich dat gedeelte niet, zoals wij het zien, zie je.

Vraag:  Dank je   (diep).

Vraag:  Hallo, OWS.    Ik hoop dat het geweldig gaat met jullie.     Ik wil je vragen, ik heb veel energie gestoken in een heel, heel goed voelende vibratie en ik heb ook geprobeerd om  mijn gaven krachtig door te geven door mensen te helpen met hun overtuigingen en hun valse overtuigingen en zo naar de wereld.    Maar het is niet uitgekomen zoals ik het misschien had gewild en het bracht niet de overvloed en diende niet  zoveel mensen als ik zou willen.    Ik heb zoveel dingen veranderd in mijn overtuigingen en zo.    Ik vraag me twee dingen af:    mis ik iets zinderends op mijn manier?    Of, aan de andere kant, misschien is dit niet nodig voor de wereld en misschien moet ik andere richtingen inslaan.    Kun je me daar feedback op geven?

OWS:     Ja, wat we je zeggen is dat je iets mist.   Je mist dat je te gehecht bent aan de resultaten.    Je bent te gehecht aan wat er moet gebeuren, of wat je DENK dat er moet gebeuren in plaats van het toe te staan, in plaats van gewoon toe te staan, los te laten, het te laten gebeuren, al deze dingen, meegaan met de stroom.    Al deze dingen die we je om een reden geven, dat je deze inzichten kunt nemen, je hogere wijsheid, zou je kunnen zeggen en het in jezelf opnemen en beseffen dat je de uitkomst niet hoeft te beheersen. Je hoeft alleen maar te doen wat je moet doen en vervolgens de uitkomst voor zichzelf laten zorgen.    Zie je?

Vraag:  Dus, met andere woorden, blijf gewoon op het pad en doe alles wat me beweegt en maak je geen zorgen over wat eruit voortkomt, is dat wat je zegt?

OWS:    Dat is juist.    Laat maar zo.    Doe wat je moet doen, waar je ook naartoe geleid wordt en laat de resultaten los.    De resultaten zullen komen.  Ze zullen voor zichzelf zorgen.    Maar als je eraan vasthoudt, dan ga je door met het op een bepaalde manier te sturen in plaats van je Hoger Zelf het hele proces te laten leiden.

Vraag:  En is dat ook wat er in de weg staat van de financiële opening?    Of is er iets anders dat je kunt zien?

OWS:    De financiële opening waarnaar je op zoek bent is ook een gehechtheid van jou kant, omdat je ook aan de resultaten bent gehecht.    Je staat de Wet van Overvloed niet toe in je leven te werken, zie je?    Sta het gewoon toe.    Maak je er geen zorgen over.    Er wordt voor je gezorgd.    Er zal voor jullie allemaal gezorgd worden.    Nu, dat het niet wil zeggen dat je op de bank moet gaan zitten en niets doen.    Je moet doen wat nodig is in jouw specifieke systeem.    Maar terwijl je binnen dit systeem werkt, laat je het los.    Dat is wat velen van jullie niet doen.    Je laat de Wet van Aantrekking niet voor je werken, snap je?    Je zult aantrekken wat het ook is dat je naar het universum brengt.    Als je het tekort uitzend, zul je tekort aantrekken.    Als je overvloed uitzend, zul je overvloed aantrekken.

Vraag:  OK…

Dit is niet alleen voor jou, maar voor velen van jullie die constant zeggen: “Ik kan dit niet betalen, ik kan dat niet doen omdat ik er niet het geld voor heb”, dan is dat wat er zal gebeuren.    Je zult oogsten wat je zaait, snap je?    Begrijp je dit?

Vraag:  Doe ik.    Ik kijk om te zien hoe dit speelt in mijn leven, omdat ik niet het gevoel heb dat het is wat er aan de hand is, maar misschien is het dat wel.    (lacht.

OWS:    Dit is wat je moet doen, mijn beste:    Open je ogen.    Open je ogen voor wat er echt is en wat je echt wordt getoond.    Niet naar wat je ego je vertelt.    Niet naar wat jij denkt dat je innerlijke zelf je leidt.    Maar laat los.   Laat je Hoger Zelf dan binnenkomen en het werk met jou doen – niet VOOR jou, maar MET jou, zie je?

Vraag:  Dank je,

Shoshana (Joanna’s Hoger Zelf):    Mag ik iets delen?

OWS:    Shoshana heeft iets dat ze wil delen.

Shoshana:     De truc in de Derde  Dimensie is om naar één resultaat te kijken en het in je geest te vergroten.    Dus, als je iets ontvangt, of je bereikt iets dat je willde bereiken, kijk er dan niet op een minimale manier naar: kijk ernaar alsof dat jouw leven is, dat alle dingen op die manier zullen gebeuren.    Je moet elk resultaat vergroten en focussen op deze vergroting, terwijl je dat doet zul je overvloed beoefenen door de kleine dingen in je leven te vergroten.

OWS:    Zeer goed.

We gaan dit hernoemen:    “Shoshana zegt!”     Ja!    Geweldig!

Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag:  Ik zei eerder iets tegen James en de mensen over de diepgaande ervaring die ik onlangs in de Sequoia’s had, eigenlijk afgelopen weekend.     Ik wilde daar verder over informeren.   Achteraf had ik de visie van wat er gebeurde met een groot kristal en de bergtop.    Ik weet echter niet precies wat dat was.

Interessant genoeg, het plan om daar heen te gaan was voorlopig voor het einde van september, maar het werd opgeschoven.     Ik voelde dat het nodig was om het plan te verschuiven.    Ironisch genoeg sprak iemand eerder over de vogels.    Er waren drie kraaien voor mijn deur die wegvlogen toen ik vertrok.    Terwijl ik aan het rijden was, vloog er een duif over de snelweg, wat ook behoorlijk speciaal was – daar dacht ik net aan.    Ik “zag” het kristal en de bergtop na de meditatie.

Pas later, toen ik naar huis reed, besefte ik wat er had plaatsgevonden, het wat een soort activering.    Ik zou hier graag meer over willen weten als dat zou kunnen.

OWS:    Zoals wij het zien, beantwoord je deze vraag al voor jezelf.    Er is zeker een bevestiging dat er veel kristallen over de planeet zijn die worden geactiveerd.

Veel grote kristallen en sommige minder groot.    Sommige zeer grote kristallen worden echter ook geactiveerd.    Dit is een proces dat deel uitmaakt van deze overgang, terwijl de vibraties over de planeet blijven toenemen en als de verbindingen door de verschillende leylijnen en alle spirituele verbindingen die opnieuw plaatsvinden met de positieve locaties over de hele wereld.    Deze kristallen maken deel uit van deze uitdrukking, of zijn een deel van het opnieuw verbinden van deze energielijnen over de planeet, zodat het hele  ‘raster ‘, zou je het kunnen noemen, het raster weer wordt gevormd.     Zie je?    Dus jij bent deel,  of was een onderdeel van die activering.

Velen van jullie doen dit activeringsproces ook en zijn zich er zelfs niet van bewust, omdat je dit doet in je droomstaat.    Deze persoon was echter in een waaktoestand.    Zie je?

Vraag:   OK.    Dank je.

Vraag:  Het is bijna twee weken geleden dat ik een soort vreemde ervaring had. Ik liet bloed uit een slagader in mijn pols halen, het meisje had problemen en moest de ader blijven steken, wat erg pijnlijk was, ze zeiden dat ik een “vasovagale reactie” had . Ik viel niet flauw, maar bijna. Ik functioneer nu al bijna twee weken lang niet goed. Het is als een ontregeling in het zenuwstelsel. Er gebeurt iets in de hersenen, het put de adrenaline uit… en ik ben er niet van opgeknapt. Het voelt alsof iets in het systeem is afgesloten of probeert opnieuw op te starten. Ik weet niet of het alleen maar een trauma was, of het iets uit een vorig leven was wat het veroorzaakte, of iets in dit leven.  Ik weet niet of je me iets over die ervaring kunt vertellen en hoe het lichaam te helpen zijn evenwicht te vinden.

OWS: Zonder een medische analyse te maken, kunnen we je vertellen dat je term “opnieuw opstarten” juist is. Je systeem is in zekere zin opnieuw aan het opstarten. Het bereidt je voor op het volgende niveau van bewustzijn waarnaar je op weg bent. En dit was een proces dat nodig was om bepaalde energieën vrij te maken die in je opgesloten zaten. Deze energieën zijn nu vrijgegeven. Het waren negatieve energieën. Ze maakten deel uit van vorige levensuitingen zou je kunnen zeggen, patronen waarmee je hier bent gekomen. Deze zijn vrijgegeven. Dus op die manier kun je het als iets heel positiefs beschouwen.

Om de symptomen te begrijpen die je nu hebt als gevolg hiervan, dit is iets waar je aan moet werken in jezelf. Je moet om hulp vragen, zoals de hulp van Hilarion. Vooral Hilarion kan je hierbij helpen. Je kunt ook andere aspecten van het medische beroep gebruiken, zoals acupressuur of acupunctuur kan van pas komen. Ook massage kan op bepaalde manieren zeer nuttig zijn.

Maar er is een noodzaak om door te gaan met het vrijgeven van de verschillende blokkades die er zijn als gevolg van vorige levensuitingen die nog steeds in je zijn ingebed. Veel hiervan is vrijgegeven, maar je kunt er nog steeds meer vrijgeven. OK?

Vraag:  Heel erg bedankt.

Vraag:  Hallo.    In deze tijd van verandering en transitie zou ik je willen vragen of je, ik ben op zoek naar begeleiding en hulp, wat wil je dat ik hierna doe.

OWS: De vraag: “Wat wil je dat ik hierna doe?”,  vraag je aan de verkeerde One Who Serves. Wij gaan je nooit vertellen wat je hierna moet doen. Dat moet van binnenuit komen. Zoals altijd moet je jezelf afvragen, je eigen innerlijke leiding vragen, wat je daarna moet doen. Voor ons om jou te leiden, moet er al een schijn van leiding in je zijn en dan kunnen we je verder helpen. Maar in dit opzicht moet er iets specifieks van jou komen, begrijpt je dit?

Vraag:  Ja, dank u.

OWS:  Wij zijn niet degenen aan wie je moet vragen “wie waren we in het verleden, van welke planeet kwamen we vandaan, welke beschaving zijn wij”, of iets van dien aard. We zullen dergelijke vragen niet beantwoorden. We zullen je niet vertellen wat je vervolgens moet doen, want het is niet aan ons om dat te doen. Dat is aan jou en je eigen innerlijke leiding. Als je die innerlijke leiding krijgt en je vraag je dat dan af, dan kunnen we kleine stukjes  begeleiding geven, duwtjes hier en daar geven om je te helpen. Dat geldt niet alleen voor ons, One Who Serves, maar ook voor Aartsengel Michael, Sananda, St. Germain, Ashtar, etc., etc.

Shoshana: Mag ik ook …

OWS: Ja alsjeblieft, Shoshana.

Shoshana: Er is een manier om te weten wat je vervolgens moet doen, door te doen wat voor je ligt. Terwijl je door je dag gaat, doe dan precies wat je te doen staat en de dingen zullen aan je onthuld worden. Wie eenmaal zit en wacht krijgt niets. Ga altijd verder in de richting van wat je nu moet doen door het te doen.

OWS:    Ja.    Geweldig, geweldig.

We zijn nu klaar om het kanaal vrij te geven.

We zeggen ter afscheid dat er veel voorbereidingen getroffen moeten worden, veel om klaar voor te zijn, veel om nerveus over te zijn (niet op een slechte manier, natuurlijk, of op een negatieve manier, maar op een zeer positieve manier, nerveus over, verwachting over. Want met jullie verwachtingen over de dingen, dan creëer je dat wat je wilt dat er komt van je verwachtingen.

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen