111 Berichten Dag 9, Je innerlijke kompas is zeer zeker overweldigd: wat te doen?

Dag 9
Je innerlijke kompas is zeer zeker overweldigd: wat te doen?

Aartsengel Michaël:

Laten we voorzichtig beginnen, met bereidwilligheid, de gemakkelijke bereidheid die voortkomt uit de innerlijke vrijheid om een idee te overwegen, te omarmen of vast te leggen. Als je op enig moment tijdens dit of enig ander bericht denkt dat dit niets voor jou is, leg het dan opzij. Wanneer je dit voelt, of je voelt dat een boodschap niet uit ware liefde komt, laat het alsjeblieft liggen.

Dit specifieke bericht is een uitnodiging om een mogelijkheid te overwegen. Er is een idee gepropageerd op Aarde dat je innerlijke kompas niet kan worden aangetast. Zachte zielen, zullen we samen bereid zijn om een lange blik te werpen op dit idee?We kijken aan tegen een paradox. Het is waar dat je een directe en onbetwistbare verbinding met God hebt. Daarin is je Innerlijk Weten onvergankelijk. EN TOCH, je leeft op een planeet, in een dimensie en in omstandigheden die in hoge mate zijn ontworpen voor één doel: onderbreken, corrumperen, je innerlijk weten bezoedelen met twijfel, angst en zelfhaat.

De toxiciteit van je omgeving, samen met genetische manipulatie, persoonlijke angst en collectieve programmering, hebben de extreme invloed van dualiteit binnen de Oppervlakte-Aarde super vergroot. Het resulterende acute aantrekken-afstoten heeft een effect, vergelijkbaar met dat van een krachtige magneet op een kompas. Het kompas kan tijdelijk een scheefgetrokken aflezing geven.

Betekent dit dat het kompas defect is? Nee. Betekent dit dat het Ware Noorden niet langer bestaat? Nee. Het betekent simpelweg dat, als gevolg van tijdelijke omgevingsomstandigheden, je kompas begrijpelijkerwijs overweldigd wordt. Als je echter met die fluctuerende waarden navigeert, kun je wellicht je verlangde bestemming niet bereiken.

Wat te doen?

Leer de omstandigheden ‘lezen’, de omstandigheden van het leven en je eigen innerlijke omgeving. Wees fris nieuwsgierig en echt en waarlijk bereid om jezelf de waarheid over jezelf te vertellen. Het heeft geen zin de omstandigheden, of het kompas, of het Ware Noorden de schuld te geven. Het is van onschatbare waarde bereid te zijn om te overwegen dat jij  – en iedereen op Aarde –  soms een overweldigd innerlijk kompas hebt.

In komende boodschappen zullen we samen de duistere kunst begrijpen van het zich opnieuw inbeelden, of hoe waanideeën werkelijkheid worden. Voor nu is het een enorme stap voorwaarts om zelfs bereid te zijn om het volgende te overwegen.

God is het Ware Noorden. Je hebt een perfect innerlijk kompas. Toch wordt soms de naald van je innerlijke kompas geduwd en getrokken door de overweldigende magnetische extremen van intense dualiteit. Je kunt nog steeds heel goed navigeren met je innerlijke kompas, vooral wanneer je rekening houdt met de omstandigheden van de realiteit waarin je verblijft.

Vooral wanneer je je ogen afwendt van de stormachtige horizon en je richt op de Poolster, God, overstijg je alle omstandigheden die je navigatie of reis zouden kunnen belemmeren.

Ahoi maat.

Dienend naast jou in liefde, Aartsengel Michael

De volgende titel is:
Dag 10 Hoe creëert de toekomst het heden?

(Gechanneld door Christine Burk, 1 oktober 2018. WhoNeedsLight, Dr. Kathryn E. May, oprichter, voeg kanaal en volledige boodschap toe bij het herdrukken. Gelieve geen mechanische stemopnamen te maken. Dit verhaal eindigt in glorie!)

Meld je aan voor berichten en shows: www.WhoNeedsLight.org
Alle shows en berichten zijn GRATIS of door donatie.

Vertaald door Agnes

Terug naar pagina 111 Boodschappen in 111 dagen