111 Berichten Dag 10, Spirituele actie: Afstemming met het ritme van ‘het hart achter het hart’ en de ‘zon achter de zon’

Dag 10
Spirituele actie: Afstemming met het ritme van ‘het hart achter het hart’ en de ‘zon achter de zon’

Aartsengel Michaël:

Een warm hallo, Aarde-familie. De Aarde is een heel speciale planeet, de focus van het multiversum op dit moment. Je zult altijd tot de Aarde-familie behoren en het zal voor jou heel wat gaan betekenen. Als je wijd en breed reist, zul je warm worden herkend en ontvangen. Je hart zal een bepaalde gloed uitstralen, als een lichtend insigne, wat betekent dat je inderdaad op Aarde was om de geliefde planeet en alles op haar te helpen bevrijden.

De boodschap van vandaag is een eenvoudige maar diepzinnige actie, als je dit met innerlijke oprechtheid doet. Een Spirituele Actie is een groepsactiviteit waarbij individuen innerlijk focussen; ze verzamelen zich in Bewustzijn voor persoonlijke Ascensie en dienstbaarheid aan iedereen. De beste manier om een spirituele actie te begrijpen, is door eraan deel te nemen.

Het kan je helpen om spirituele acties in de natuur te doen om je eigen aangeboren vermogens om te focussen en creëren te verbeteren. Hoe meer je Spirituele Acties doet, inclusief groepsmeditaties of oproepen tot allerlei soorten gemeenschapshulp, hoe meer je zult opmerken dat je vaardigheden  – om te ‘zien’, te voelen, te helen, te creëren –  zullen toenemen.

Zoals altijd is deze Spirituele Actie bedoeld om je persoonlijk te verrijken en te verheffen en voor het Hoogste Goed van Allen.

SPIRITUELE ACTIE: AFSTEMMEN MET DE RITMES VAN HET HART ACHTER HET HART EN DE ZON ACHTER DE ZON

Doe een aantal zuiverende ademhalingen; ontspan en laat los bij elke uitademing.
Breng zachtjes je aandacht naar je hart.
Neem voeling met en voel het kloppen van je fysieke hart, zijn ritme.
Verplaats je aandacht naar de Aarde.
Ontspan dieper en ontdek met je intuïtie de hartslag van de Aarde.
Focus op de fysieke Aarde, beseffend dat de Aarde ook een hartslag leeft, een ritme.
Merk op dat het ritme van je hart en de hartslag van de Aarde hetzelfde zijn.
Binnenin heb je een levende herinnering aan wat volgt.
Dus zoek in je levende verbeelding het hart achter je hart.
Dit is het huis van je Godsvlam, de Drievoudige Vlam, die is uitgegroeid van de God-Vonk van je creatie naar het vlammende hart-vuur dat je bent geworden.
Je hart achter het hart heeft ook een ritme; sta jezelf toe dat ritme waar te nemen – met nieuwsgierigheid en zachte intentie.
Verplaats je aandacht, je levende verbeelding, naar de zon achter de fysieke zon.
Dit is de Grote Centrale Zon, de gift van uitstroom van Licht en Leven van Vader-Moeder God.
Voel het ritme van deze uitstroom. Misschien zul je merken dat het een ritme is in je eigen hart-vlam.
Adem en laat al deze ritmes samen voor je aandacht komen. Voel en luister: dit maakt deel uit van de muziek die jij bent.
Geniet.
Vergroot je bewustzijn om anderen over de hele planeet te voelen, anderen die nu in alle ernst deze zelfde actie doen samen met jou.
Laat hun ritmes samensmelten en samenvloeien met het jouwe, en creëer de symfonie van de rijzende Aarde.

Doe mee en sluit je telkens opnieuw aan bij dit lied door je levende verbeeldingskracht, keer op keer gedurende de dag, je herinnerend wat voor een geschenk jullie allemaal zijn.

Zingend tot je lied,

Ik ben Aartsengel Michaël

De volgende titel is:
Dag 11 Hoe maakt de toekomst het heden?

(Gechanneld door Christine Burk, 2 oktober 2018. WhoNeedsLight, Dr. Kathryn E. May, oprichter, graag kanaal en volledig bericht opnemen bij het herdrukken. Aub geen mechanische stemopnames. Dit verhaal eindigt in glorie!)

Vertaald door Agnes

Terug naar pagina 111 berichten in 111 dagen