18.09.16 Wil je NESARA? Wil je GESARA? Laat het dan gebeuren

“Wil je NESARA?    Wil je GESARA?    Laat het dan gebeuren”

Saint Germain en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell en Shoshanna (Joanna’s Hoger Zelf)

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare
For Change-groep in   Payson, AZ op 16 september 2018.   (Het artikel
mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)

Lees ook het vraag/antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Meester   St. Germain   

Ik ben St. Germain.    Zoals altijd is het geweldig om hier op deze manier samen met jullie te kunnen zijn om op deze manier te communiceren, om in staat te zijn iedereen te laten zien en te helpen begrijpen wat er precies op de planeet gebeurt, hoe dit paradigma, dit  driedimensionale paradigma vervaagt en wordt vervangen door het nieuwe paradigma, het nieuwe begrip, de nieuwe Gouden Dageraad die nu snel naderbij komt.   Jullie, iedereen, zijn de katalysator voor deze veranderingen.    Jullie zijn degenen die het licht verankeren, het licht vasthouden en het licht verspreiden.   Omdat jullie, omdat wij allemaal samen werken met jullie, brengen wij deze vele veranderingen tot stand.  

Je kijkt naar die veranderingen die buiten jezelf gebeuren.    Je zoekt bevestiging door op internet te zoeken, door naar je televisie te kijken, door met andere mensen te praten, je zoekt bevestiging.    Maar wat je echt nodig hebt is de bevestiging in jezelf.    Want het maakt niet uit wat er buiten gebeurt.    Het maakt alleen uit wat er binnenin gebeurt.    Omdat de veranderingen zich in jezelf ontwikkelen, dat is de katalysator voor de veranderingen die buiten jezelf plaatsvinden.    Dus als het bewustzijn verandert en toeneemt in je persoonlijke zelf, neemt het bewustzijn ook buiten jezelf toe.    Je hoeft alleen maar door te gaan om het proces te laten gebeuren.

Gebeuren doet het.    Veranderingen komen nu vrij snel.    Het is alsof je een pot water hebt en je zet die op je fornuis en je zet het vuur niet te hard, net genoeg om het water te verwarmen.    Het water warmt op en warmt op en warmt op.    Dat zal het blijven doen.    Het zal op dezelfde temperatuur blijven totdat je meer warmte begint toe te voegen om de temperatuur te verhogen.    Dat is wat er nu gebeurt.   De temperatuur wordt verhoogd, in de richting van het kookpunt.   Je kunt zeggen dat de hitte nu toeneemt.    De temperatuur stijgt overal en op een gegeven moment zal het tot een kookpunt komen.    De cabal, zoals je die kent, zal op veel verschillende manieren uiteen worden gedreven .    Deze veranderingen zijn nu aan de gang en je begint steeds meer de gevolgen daarvan te zien.

Maar ik zeg jullie nu, als St. Germain, en heel het Gezelschap van de Hemel die met dit proces werken, met het Bondgenootschap werken, ik vertel jullie dat je nog niets gezien hebt.    Er zijn zoveel dingen in ontwikkeling.   Heb gewoon nog wat geduld.    Blijf kalm zoals Sananda heeft gezegd, terwijl deze storm dichterbij blijft komen.   En zoals president Trump zei, dat hij de storm was, zijn jullie allemaal de storm.    Jullie allemaal samen zijn de storm, werken samen en brengen dit allemaal voort.

Jullie willen NESARA?    Jullie willen GESARA?    Laat het dan gebeuren.   Laat het zo worden.   Jullie willen de RV?    Laat het gebeuren.    Leun niet achterover en wacht erop.    Laat het gebeuren in je eigen visualisaties, creëer het in je bewustzijn.    Creëer het in je wezen.    Creëer de financiële omschakeling.    Creëer dat De Event komt.    Je hebt veel meer controle dan je denkt.    Velen van jullie zeggen “wat kan ik doen?”    Nou, je kunt veel doen.    Velen van jullie doen veel.    Als je nog niet het gevoel hebt dat je iets bijdraagt, weet dan dat je eenvoudigweg bijdraagt ​​door deel te zijn van deze meditaties, deel van het samenwerken om dit allemaal over te brengen.   Dit is al vaak gezegd.    Er is geen groter of kleiner deel aan dit alles.    Het is allemaal deel van het geheel.    Samen vormen jullie allemaal de puzzel en elk puzzelstukje, wat jullie elk zijn, is nodig om de volledige puzzel te vormen.    Want zonder één stukje is het niet compleet.

Ik ben St Germain.    Ik laat jullie nu achter met de violette vlam om jullie te blijven overspoelen, om door te gaan met het uitwissen van al het oude:    het oude paradigma, de oude programmering die niet langer nodig is in je.    Het spel is bijna afgelopen en het is tijd om het nieuwe spel te beginnen.

Vrede en liefde is met jullie allemaal.

One Who Serves  

Om, mani padme hum; om, mani padme hum, hum.     Groeten aan jullie.

One Who Serves om door te gaan met doorgaan.    Dat is ons motto.    Dat zou jouw  motto ook moeten zijn.    Blijf gewoon doorgaan, ga door.     Hou je niet in.    Laat alles gaan.    Maar wees tegelijkertijd rustig, wees neutraal, wees in jezelf.    Probeer niet meer te zijn dan je bent, maar wees in elke situatie alles wat je kunt zijn.    En als je dat blijft doen, zal alles voor zichzelf zorgen.    Want als jullie dat allemaal deden, hoe snel zou The Event dan komen.    Denk daar maar eens over na.   Overweeg dat eens.    En net zoals St. Germain zei, ieder van jullie speelt hier een rol in.    Jullie zijn allemaal een deel van de puzzel.    Dus breng de hele puzzel bij elkaar.    Doe het samen.  Werk samen.    Werk niet tegen elkaar.    Werk samen, omdat jullie er allemaal samen in zijn, omdat jullie allemaal één zijn!

Hebben jullie nu vragen voor One Who Serves?

JoAnna:    Ik heb een vraag van het e-mail publiek.    De eerste vraag is:    De FBI sloot en legde de hele National Sun Observatory-faciliteit stil.    Kun je ons vertellen wat er is gebeurd?

OWS:    Ja.    Over synchroniciteit gesproken.    Was dit niet eerder een deel van julie discussie?

JoAnna:    Ja.

OWS:    Het is belangrijk om te weten dat dit een van de dingen is die achter de schermen gebeurt.    Hoewel het niet alleen achter de schermen is.    Deze dingen komen naar buiten en worden op verschillende manieren gedeeld.   Hoewel degenen die zich in de controlesituatie bevinden proberen het achter te houden.    Ze proberen het volk onwetend te houden, zou je kunnen zeggen, van wat er gaande is.    Maar zeker, ze wilden dit tegenhouden vanwege wat zich in de ruimte afspeelt, bij de zon.

Er komen schepen door, die schepen die zichzelf nu presenteren aan diegenen die ogen hebben om te zien.    Maar het is niet alleen voor hen die ogen hebben om te zien, het is voor hen die over de technische uitrusting beschikken om ze te kunnen zien in dit observatorium.    Wat zagen ze?!    Dat is het mysterie, maar het zal snel worden opgehelderd, omdat het niet kan worden tegengehouden.    Deze schepen komen er doorheen (door de zon).    Ze laten zichzelf zien en ze zullen zichzelf steeds meer laten zien, omdat deze tijden, deze vibraties blijven toenemen.    Het kan niet worden tegengehouden.  Het is als het openen van de sluizen, de sluizen zijn inmiddels geopend en het water, de geest, het water stroomt er doorheen en neemt alles in zijn kielzog mee en het kan niet worden gestopt.    Degenen van de cabal hebben zoveel mogelijk geprobeerd de onthullingen tegen te houden in termen van de buitenaardse ontwikkelingen die komen.    Ze hebben geprobeerd dit zo lang mogelijk tegen te houden, maar ze kunnen de vloed niet tegenhouden.    OK?

JoAnna:    OK.    Oké, nog één:     Gaan mensen die geascendeerd zijn naar de vierde of vijfde dimensie?    Gaan ze naar Holle Aarde en materialiseren ze opnieuw in de Holle Aarde?

OWS:    Allereerst, ze gaan nergens heen.    Je gaat nergens heen.    Je verlaat de Aarde niet.   Jullie zullen in vibratie omhoog gaan hier op Aarde.    De Aarde zal van een hoger trillingsfrequentie worden, in een hogere dimensie gaan.    Het is al aan het gebeuren.   Jullie zijn bezig om door deze ascensie te gaan, door deze overgang te gaan, omhoog te gaan in vibratie, je zult door de vierde gaan – we zeggen door de vierde, niet naar de vierde, maar door de vierde dimensie, naar de vijfde en nog hoger daarboven.    Dus denk niet dat je ergens heen gaat, je blijft hier.

Je gaat alleen omhoog in vibratie.    Het lijkt op bepaalde manieren of je de natuur in gaat en je bij een stroom bent of in de buurt van de oceaan, of waar het ook is waar het voor jou werkt om je vibraties omhoog te brengen, je emoties omhoog te halen.    Als dit gebeurt begin je het eenzijn met de Aarde te voelen.    Dan heb je je vibratie verhoogd.    En als je je vibraties verhoogt, ga je omhoog in dimensionale frequentie.    Je bent je er misschien nog niet van bewust.    Maar we kunnen je vertellen dat je je er steeds meer bewust van zult worden.    Dit gaat gebeuren, en nogmaals, dit wordt ook niet gestopt.    Hoewel de cabal heeft geprobeerd de ascensie tegen te houden, ze hebben er alles aan gedaan om chem-trails te gebruiken, pogingen om ziekten te veroorzaken, om mensen ziek te maken, al deze dingen om jullie tegen te houden, om je pijnappelklier te temperen zodat je je derde oog niet kunt gebruiken.    Ze zijn zich hier allemaal bewust van geweest.    En ze hebben er alles aan gedaan om de ascentie tegen te houden.    Maar het is hetzelfde om een vloed proberen tegen te houden als het door de dam breekt.    Dat kunnen ze niet.    OK?

JoAnna:    OK.    Dank je.

OWS:    Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Hallo.  Ik wilde vragen, ik heb Reptiliaanse energieën ontvangen in mijn droom en ook in mijn meditatie.    Het voelt heel veilig en comfortabel.   Ik wilde alleen weten of dit Anunnaki is en proberen ze een vreedzame communicatie met ons aan te gaan?

OWS:    Je moet begrijpen dat al diegenen die je Reptielen noemt niet slecht zijn.    Ze zijn niet allemaal negatief.    Er zijn er velen die heel vredig, zeer heilzaam en welwillend zijn, we zullen dat woord gebruiken.    Ze proberen geen kwaad te doen of iets van dien aard. Degenen die je in je droom ontvangen hebt, in de zin dat ze als vreedzame en positievere wezens komen, zou je kunnen zeggen, is vanwege je verbinding met hen.    Jijzelf, die deze vraag stelt, heeft een verbinding met hen, het is een zeer positief iets zoals we het zien.  Dus sta gewoon toe ​​dat het zo is en ze zullen je dingen laten zien waarvan je je nog niet bewust bent geweest als je het proces toe staat.  Het is dus goed dat je dit doormaakt en geen angst voelt, ook al hebben ze soms een angstaanjagende verschijning.

Je moet begrijpen dat deze verschijningen in de toekomst normaal zullen worden.    Het is net als jullie rassen hier:  het zwarte ras, het bruine ras, het witte ras, het rode ras, je bent allemaal één wezen, één volk en het is vergelijkbaar met wat je hebt meegemaakt door de diversiteit in de vele jaren.  Je gaat er doorheen en ze worden voorgesteld aan je en soms zal het enigszins schokkend zijn, maar het zal worden overwonnen.    Net zoals je ze in de verschillende films hebt gezien.    Ze zijn opzettelijk aan jullie gepresenteerd om je voor te bereiden, zeker Star Wars en dit soort dingen, Star Trek.    Ze zijn naar je toe gebracht om je voor te bereiden op de verschillen in visualisatie of verschillen in de verschijningen die deze beschavingen hebben.    Zie je?    Is dit voldoende voor jou die dit gevraagd heeft?

Vraag:   Ja bedankt

OWS:    Andere vragen?

Vraag:   Groeten One Who Serves.    We hebben een gast die vaak ……..die graag zou willen weten waarom het zo moeilijk is om dromen te herinneren?    Dank je.

OWS:    We konden het niet horen …

JoAnna:    Hij zei dat hij een gast had die vroeg waarom het zo moeilijk is om dromen te herinneren.

OWS:   Het is voor iedereen anders, zoals we dit bekijken.    Iedereen heeft zijn eigen inzichten, zijn eigen ervaringen.    Voor sommigen is het heel gemakkelijk om dromen te herinneren.    Voor anderen is het erg moeilijk omdat er dingen zijn die soms voor je worden geblokkeerd.    Je bent er niet klaar voor.    Wat we je willen voorstellen is voordat je naar bed gaat, zeg gewoon “Ik zal me mijn dromen herinneren” of “Ik zal me mijn belangrijkste dromen herinneren” en je zult meer bewust zijn van de dromen als je wordt wakker.    Maar dit is belangrijk:   als je ontwaakt uit je droom, blijf dan nog een poosje liggen en hou de  droom vast zolang je kunt.   Sta niet meteen op omdat het dan zal vervagen.    En als je kunt, als het mogelijk is, als je de herinnering hebt, moet je het opschrijven.    Begin met het maken van een dagboek van je dromen.    Dat kan ook heel nuttig zijn.

Vraag:   Heel erg bedankt voor je hulp.

Vraag:   Het is echt moeilijk voor mij om voor een telefoonpubliek te spreken, maar ik heb gemerkt dat de storm buiten onszelf begint te razen, dat het lijkt alsof de donkere kant van mijn eigen aard begint zijn kop op te steken in mezelf.    En ik beschouw het niet als mijn “donkere deel”, ik bedoel het lijkt een deel van mij, maar het zijn delen die ik graag zou willen overwinnen, het is echt schokkend voor me.  Ik heb het gevoel dat ik hulp nodig heb.    Ik weet dat ik mijn Hoger Zelf en mijn gidsen heb, mijn vraag is, hoe kan ik deze “donkere delen” overwinnen die opspelen, als je het zo wilt noemen, omdat ik niet mijn uiterste potentieel kan bereiken.

OWS:    We kunnen je vertellen, beste, dat dit je herinneringen zijn.    Dit zijn je geprogrammeerde herinneringen die naar je toe komen, we hebben dit eerder met jullie besproken, waar jullie vandaan komen en al die gevechten die je hebt geleverd tussen de donkere kant en de lichte kant.   Jullie hebben dit al vele malen eerder gedaan en je blijft dit nu doen in je herinneringen.    Ze zijn niets meer dan dat.    Als je het op die manier bekijkt, “het zijn slechts mijn herinneringen”, dan hebben ze geen controle over je.    Zie je?    Maar je staat de controle toe omdat je dacht dat het meer was dan dit.    Je dacht dat het de duistere kant van je eigen natuur was, zoals je zei.    Maar dat is het niet.    Het zijn gewoon herinneringen die terug komen, de programmering die zich van leven tot leven heeft voortgezet naar dit specifieke leven.    Dit is het belangrijkste leven dat er is:   terwijl dit allemaal wegsterft worden al die herinneringen vergeten, blijven ze achter in het verleden, omdat ze niet langer nodig zijn.    Nogmaals, als je het op deze manier bekijkt, als je het op deze manier voortzet, als slechts een herinnering, dan kunnen de herinneringen je geen pijn doen.    OK?

Vraag:   OK.    Ik zal het beschouwen als slechts een herinnering.   Als ik dingen doe die ik niet bevorderlijk vind voor het verhogen van mijn trilling, weet ik dat ik me er niet schuldig over moet voelen, maar ik gewoon moet doorgaan zoals ik doe en met het verstrijken van de tijd zal een deel hiervan worden gewist, omdat ik niet zo goed ben in multilevels om naar dingen te kijken, zoals je weet.

Shoshana (Joanna’s Hoger Zelf):    Shoshana wil iets delen.

OWS:    Ja, Shoshana wil iets delen, ja.

Soshana:    Shoshana wil delen, is dat goed?

Vraag:   Natuurlijk.

Shoshana:   OK.    We zien dat het jouw zelfoordeel is dat je tegenhoudt.    We zien dat je jezelf beoordeelt.    We zien dat je op ieder moment beslist of je goed of slecht bent.    In het zelfoordeel houd je alles vast.    Geef het zelfoordeel op elk moment vrij en oefen dat.    Dat is alles wat ik heb.

OWS:    Ja.    En zoals Shoshana ook zegt, gebruik je wilskracht.

Vraag:  (Lacht)  Ik voel dat ik dat niet heb, ik weet dat dat komt omdat ik de driedimensionale wil gebruik om de hogere wil op te roepen om me te helpen, ik weet niet hoe ik dat moet oproepen.

Shoshana:    Shoshana wil delen.    Het idee van wilskracht is als een spier.    Een spier is zwak als hij niet gebruikt wordt.    Een spier wordt sterker als deze wordt gebruikt.    Het is een proces, Geliefde, gebruik je wil bij kleine dingen zodat het sterker wordt.    We hebben allemaal de mogelijkheid om onze wil te gebruiken, vaak denken we dat we het op een krachtige manier kunnen gebruiken en dat het er zou moeten zijn, maar dat is het niet omdat het als een spier is.    Dus begin gewoon te oefenen met die wil en het zal sterker worden terwijl je oefent.

Vraag:   Dank je.    Het is net zoiets als moed, denk ik.   Je moet oefenen.  Dan zul je meer moed hebben.    Bedankt Shoshana en JoAnna.

OWS:    We willen toevoegen dat veel ook voor zichzelf zal zorgen, terwijl je blijft oefenen en doorwerken en wanneer je jezelf daar beneden in de krater bevindt, zullen er ervaringen zijn die we eerder hebben besproken, maar net zo goed als anderen die daar zullen zijn die een paar nogal belangrijke ervaringen zullen hebben die hen soms zullen katapulteren om hun eigen inzichten te verbeteren.    Dit is alles wat we er nu over kunnen zeggen, maar er zullen enkele gebeurtenissen plaatsvinden die sommige dingen zullen voortbrengen zoals je zegt, die voor zichzelf zullen zorgen.    OK.

Vraag:   Ja ok.    Dank je.    Ik dacht dat de krater een fantastische ervaring zou worden, dus bedankt.    Bedankt iedereen.

OWS:    Ja.   Zijn er nog meer vragen?

Vraag:      Ja, One Who Serves.   Mooie dag.    Ik wilde je vragen.    Ik heb informatie gekregen van mijn Hogere Zelf om in een aantal gedurfde nieuwe richtingen te gaan.    Ik heb veel te klein gespeeld, ik moet veel groter worden en van die magere takken afstappen.    Dus ik wil graag de bevestiging of je dit ook ziet.

Maar wat ik ook specifiek zou willen weten, ik heb drie scenario’s geschreven waarvan ik altijd dacht dat het een verschil zou maken in het transformatieproces op de planeet.    Ik heb altijd gedacht dat ze waren gecreëerd door mijzelf samen met Spirit of Source.    Zie je dat deze scenario’s nuttig zijn?    Zie je het als een van mijn volgende stappen om deze op te starten?

OWS:    Wat we je kunnen vertellen is als de scenario’s blijven waar ze zijn, dan is het antwoord nee, er zou niets uit voort komen.    Maar als je deze kunt gebruiken en de juiste persoon kunt vinden om je te helpen is dit wat er nodig is.    Je kunt dit niet zelf doen.    Maar er zijn anderen die kunnen helpen en beïnvloeden, en deze dingen kunnen regelen.    Maar we willen ook zeggen dat je jezelf niet te klein uitspreidt, zoals we het zien.    Want je gaat deze kant op en je gaat die kant op en je verdiept je hierin en daarin en gaat willens en wetens overal heen.    Het resultaat is dat er niets gebeurt omdat je je niet focust, dit is wat je moet doen zoals we begrijpen, meer focus, meer geconcentreerde inspanningen op bepaalde gebieden.  En als je dat doet zul je merken dat sommige van de andere dingen waar je mee werkt ook in vervulling zullen gaan.    Maar je moet focussen.    Begrijpt je dit?

Vraag:   Ja.    Ik begrijp het wel.    Is er een indicatie in welke richting het eerst moet worden gefocust?

OWS:    Dat we niet kunnen doorgeven.    Daar moet je zelf op komen.    Maar zoek iets en concentreer je erop.

Shoshana:    Shoshana wil delen dat men een richting moet kiezen en je inspanningen daarop moet richten en de richting die zij kiezen maakt niet uit omdat alle dingen die je moet leren uit alle richtingen komen als je er een kiest.

OWS:    Ja.

Vraag:   Wow, dank je, dat was geweldig.    Bedankt, jullie beiden.

OWS:    Nog andere vragen?

Vraag:    Ik heb een vraag One Who Serves.    Ik wil teruggaan naar dromen, niet naar een droom van mij, maar een antwoord.    Waarom dromen we?    Waarom hebben we dromen  als de nadruk ligt op het herinneren van hen?

OWS:    Waarom heb je dromen?

Vraag:   Ja.

OWS:   Hoe zou het zijn als je geen dromen had?

Vraag:   Nou, ik zou het niet leuk vinden.

OWS:    Hoe zou het zijn als je in je slaap niet droomde?    Vraag eens aan iemand die geen dromen heeft of ze zich niet herinnert, ze zijn in een moeilijke situatie op dat moment omdat ze zich afvragen waarom ze hun dromen niet herinneren en van die prachtige dromen hebben zoals sommigen van jullie in het verleden hier gedeeld hebben.    Dus om je vraag te beantwoorden, waarom droom je, je droomt omdat je het kunt.    Dat is waarom je droomt.  Je droomt omdat je de ervaring hebt in je droomstaat om jezelf te delen, je hogere aspect van jezelf te delen zodat je meer ervaring hebt dan je in je waaktoestand.    Zie je?    Het stelt je in staat je meer te verspreiden en meer ervaringen te hebben, meer inzichten te hebben dan tijdens je waaktoestand.    Uiteindelijk zal het echter als één geheel samenkomen.    Alles zal één zijn.    In de hogere vibraties, in de hogere dimensie, na de ascensie hoef je je geen zorgen meer over dit specifieke onderwerp te maken omdat het allemaal op dat moment één zal zijn.    Begrijp je dit?

Vraag:   Ja.    Soms leert het ons iets en begeleid het ons met ons leven door het hebben van  dromen?

OWS:   Zeker ja, heel erg.    Of je je ze nu herinnert of niet, je hebt de ervaring.    En de ervaring wordt zonder dat je het merkt vastgelegd in je zielarchief.

Vraag:   Wauw.    Veel dank.

OWS:   Ja.

Vraag:    Mag ik alstublieft een vraag stellen?

OWS:    Ja.

Vraag:   Tijdens een van de meditaties met de groep ging ik heel ver weg met mijn merkaba, heel ver, ik ging naar de Melkweg en naar een planeet die er van buiten heel donker uitzag en ze waren in de binnenkant.    Ze opende het om me te ontmoeten en zeiden: “We zaten al heel lang op je te wachten.”    Kun je hier iets over zeggen?

OWS:    Wat we je hier alleen over kunnen vertellen, is dat dit een herhaling is.  Het is iets dat is gebeurd.   Het is echt voor jou en het is enigszins dat daar mensen zijn die proberen te communiceren met je, zoals we het zien.

Vraag:   Was dat communicatie?

OWS:    Ja zeker.  Ze proberen met je te communiceren.

Vraag:   OK.    Kun je er nog iets meer over vertellen?   OK.

OWS:    Niet op dit moment, nee.

Vraag:    Nee.   Ok, dank je.

OWS:   Zijn er nog andere vragen?    Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven.   Heb jij nog iets dat je wilt toevoegen Shoshana?

Shoshana:   Nee, dank u.

OWS:    Zeer goed.    Dan zijn we klaar.   Allemaal nu, blijf doorgaan met doorgaan zoals jullie zeggen.    Omdat jullie heel snel een glimp gaan opvangen, veel verschillende glimpen.    Veel verschillende vergezichten gaan voor je open die niet eerder beschikbaar waren, zoals meer gaan zien in de lucht, meer schepen gaan zien, je wordt je meer bewust van wat zich in de bomen bevindt, in de natuur voor zover het het elementalenrijk betreft.    Dit komt allemaal tot stand.    Die glimpen waar we het vaak over hebben gehad, die bij je terugkomen, deze verschillende glimpen voorbij de sluier, ook al is de sluier er niet meer zoals je hebt begrepen.    Het is alleen nog omdat het nog steeds deel uitmaakt van de programmering dat het er is.    Maar zodra de programmering is verdwenen, zal de sluier verdwenen zijn en zal alles voor je opengaan.

Zeker je derde oogcentrum is nu steeds meer nodig.    Dus begin het te openen op welke manier dan ook dat je kan.    Visualiseer, visualiseer, visualiseer.   Dat zal de oefening zijn zoals Shoshana zei, gebruik die spieren.    Denk niet aan je derde oog als een spier, maar gebruik ze.   Oefen.   Werk ermee en ontwikkel dat gebied.     Binnenkort, heel snel, zul je zoveel meer zien met je fysieke ogen.    Je zult je gaan realiseren dat verschillende zintuigen tot leven zullen komen voor wat er werkelijk is, de werkelijkheid die verborgen is achter het gordijn zou je kunnen zeggen, sinds een zeer lange tijd.

Shanti.    Vrede zij met jullie.    Wees de ene.

Shoshana:    Shanti.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen