Geliefd hart, Ik kom om bij je te zijn in dit NU-moment als je Hogere Emanatie

Een ontvangen bericht van een AncientAwakenings lid 

23-10-2018

Geliefd hart

Ik kom om bij je te zijn in dit NU-moment als je Hogere Emanatie, ‘Omdat wij Een en dezelfde zijn ‘ Hoger Zelf ‘ Ja,   Maar daar is die menselijke aanleg weer, “dat woord”   Hoger Zelf  

Hoger – Maar Zelf” omdat we Eén zijn, zijn we niet gescheiden, we zijn (geheel) en één met God.  

Oh mijn geliefde Aurora, ken jezelf, weet hoe geliefd je bent.  Jij en onze familie op Gaia,  onze krijgers van licht,  want jij en je broers en zussen verankeren het licht op de planeet, verspreiden jullie licht ‘ op elk moment ‘  bij elke ademhaling’ .  

Zie je niet, dat jij en ons grondpersoneel, onze sterrenzaden, onze geaarde,    onze lichtwerkers, Strijders van licht zijn.  

Onze geliefde zelven houden een Goddelijke 3D avatar boog vast.  

Jullie zijn de basis van het licht dat nodig is voor de interne en externe planetaire verschuiving, jullie leggen de basis voor je medezielen, je broers en zussen, verloren in ego en losgemaakt van de Eenheid van de Schepper van alles.  

Jullie, geliefde harten, zijn de hulpmiddelen die nodig zijn om deze nieuwe gouden realiteit te bouwen, om dit huis van liefde en Eenheid te bouwen.  

Hoe kun je een nieuw 5 Dimensionaal paradigma bouwen met een sterke basis, jullie de lichtstrijders zijn het kanaal, het anker van dit licht dat de basis legt voor een nieuwe realiteit, hoe kan de Résistance of witte hoeden zoals jullie ze noemen in je geprojecteerde realiteit, die jullie broers en zussen zijn die hun deel uitvoeren in dit stuk. Hoe kunnen ze doorgaan met het bouwen van dit  huis … (zeg je) zonder sterke externe en interne fundamenten, ze kunnen niet doorgaan met het bouwen van de lagen van het huis zonder een sterke ‘waakzame’ en standvastige basis van licht.  

Dat is de reden waarom Wij, jullie de lichthouders, enorme vuurtorens en bakens van licht noemen.  

Als we zien dat je licht zwak is, zeggen we om jezelf als die vuurtoren te zien.  

Stel je voor dat het nu donker is, er zijn veel verloren schepen op zee, ze komen dichter bij de rotsen, de golven zijn sterk. Helaas kunnen de schepen de Vuurtoren of het licht in de verte niet zien. Je weet dat de schepen afhankelijk zijn van de Vuurtoren, ze zijn afhankelijk van het licht om ze veilig naar de kust te loodsen. (Hoe kunnen ze dat zien als het licht er niet is)  

Dus geliefd hart, wees dat leidende licht, wees dat brandende licht dat nodig is voor de schepen, zodat ze je licht kunnen zien en zich laten leiden door jou licht naar de veiligheid van de wal.

Wees de sterke basis van dat huis, zodat de rest van het huis bovenop je licht kan worden gebouwd, ‘je fundatie van licht’.  

Jij en je medebroeders en -zussen zijn de sterkste zielen, daarom werd je gekozen en uitgezonderd om hier van dienst te zijn, van dienst voor het Al omdat jullie de ankers van het licht zijn, jullie zijn die sterke basis, jullie zijn die vuurtorens, de leidende lichten aan de horizon.  

En denk er aan geliefd hart, In de Hoogste Waarheid hebben we nooit het Hart van God verlaten, we blijven nog steeds zoals God ons heeft geschapen, in oorspronkelijke onschuld en vrede.

Ik ben altijd bij je – Athena

Terug naar pagina Diverse berichten