Boodschap van Lord Sananda

Boodschap van Lord Sananda

Ik ben heer Sananda

Mijn liefste hart, mijn dierbare zuster, ik kom vandaag om je een boodschap te geven, een boodschap van liefde, een boodschap van dankbaarheid van zegeningen, ik ben gezegend dat je nu verbonden bent met Aspecten van je goddelijke essentie, je maakt deel uit van een prachtig collectief een goddelijke monadische essentie en nu is het tijd om verbinding te maken met die delen van het zelf, je kunt van elkaar leren en steun en liefde voor alle aspecten van iedereen ontwikkelen. Je bent niet langer de discipel, je bent weer de meester, elkaar steunen en andere delen van jezelf worden uitgedrukt met liefde vanuit de hogere rijken, het is een zegening om allemaal weer samen te komen op dit moment.

Dit is een bericht van Lord Sananda wat persoonlijk is ontvangen door een lid van de AncientAwakenings prepare for Change   groep.

Website AncientAwakenings.org

Als ik tot je kom in dit goddelijke Nu, in dit nulpuntsveld van Eénzijn, om jou en de Mensheid te vertellen dat jullie nu op het punt zijn van de Grote storm. Nu, stel jezelf voor in de zee, je bent in het midden van een grote orkaan, de golven beginnen tot 30 meter hoog te worden, dan komen er golven van 60 meter en ga zo maar verder, dan bevind jij je in het centrum van het oog van de storm, wetende dat je een lange tijd in het oog van de storm zou kunnen zijn, dagen en weken gaan voorbij in je lineaire vorm en je bent nog steeds in deze storm, “helaas”,dan beginnen plotseling de golven te kalmeren,  het wolkendek opent zich en de zon schijnt erdoor, het zonlicht schijnt zo fel  dat het de hele hemel verlicht !!

Waarover ik spreek is de omschakeling, het Event!

Je hebt de storm doorstaan om op dat punt van éénzijn te komen!Op het punt van pure neutraliteit.

Mijn liefste, jij bent momenteel de storm aan het berijden en je bent in het centrum van deze grote storm,maar onthoud dat alle stormen uiteindelijk zullen afnemen zodat het licht er weer doorheen kan stralen.

De grote gebeurtenis is aan de horizon, houdt je kin boven de rand van het water,mijn geliefde.Ik hou ontzettend veel van je , ik ben meer bij je dan je weet, ik ben slechts een ademhaling van je verwijderd.

Al mijn goddelijke vrede en liefde mijn beste zuster Aurora Athena.

Heer Sananda.

Veel zegeningen, we  houden van jullie allebei.

Terug naar pagina Diverse berichten