18.10.14 Dus creeër, mijn lieve broeders en zusters, creëer, creëer, creëer

“Dus creeër, mijn lieve broeders en zusters, creëer, creëer, creëer”

St. Germain en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep in  Payson, AZ op 14 oktober 2018.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

St. Germain

Ik ben jullie St. Germain .    Ik kom om bij jullie te zijn in deze naderende tijden.

Je hoort vele malen van de veranderingen die zich ontwikkelen, de veranderingen die achter de schermen plaatsvinden.    Velen van jullie nemen dit voor waar aan wat we zeggen.    Wat velen andere hebben gezegd is juist en gaat gebeuren.

Er zijn er onder jullie die enigszins troosteloos worden op momenten dat je je afvraagt ​​waarom je dit steeds weer hoort, toch verschijnen de veranderingen niet, althans niet zoals je verwacht.    Wij zeggen jullie elke keer, wees geduldig.  De veranderingen zijn er al.    Ze zijn overal om je heen. Het enige dat je hoeft te doen is je ogen te openen, zowel je fysieke ogen als je derde oog.    Je zult alles zien dat zich ontwikkelt.    Zoals altijd, het is alleen voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen.    Jullie hebben het gezien.    Jullie hebben het gehoord.  

Maar er zijn momenten waarop je niet vertrouwt op wat je ziet en wat je hoort.

Omdat het overschaduwd wordt door de vele misvattingen en missconstructies die je worden voorgehouden door de verschillende operaties die er zijn, verdedigd door de massamedia.    De massamedia waar jullie je allemaal naar gekeerd hebben om te zien wat echt is.    Maar zoals velen van jullie zijn gaan begrijpen is wat er via de massamedia komt allesbehalve echt.  Voor het grootste deel is het een valse onthulling van de waarheid.    Maar degenen onder jullie kennen de echte waarheid, weten het diep van binnen.    En telkens als je het uit een bron hoort en het resoneert in je, weet je op dat moment dat het de waarheid is.    Weet je … je hoeft het zelfs niet aan iemand van ons of zo te vragen of het de waarheid is, omdat je het weet.    Het resoneert in je.

En ik zeg je nu, als St. Germain, dat deze veranderingen die je verwachtte, dat we deze verwachting doelbewust hebben gecreëerd.    Want als je de verwachting in jezelf hebt, dan maak je er de beelden bij die erbij horen.    En als je de beelden creëert, creëer je de realiteit.    Dan breng je in het collectieve bewustzijn diezelfde beelden tot stand die je hebt gecreëerd.    Dus creëer mijn lieve broeders en zusters, creëer, creëer, creëer.    Stop niet.   Want dit is het nieuwe tijdperk, de nieuwe Gouden Eeuw.

In deze nieuwe Gouden Eeuw komt jullie creatie proces, jullie werkelijkheid, zo veel sneller.    Je bent gewend geraakt aan de bufferzone die je binnen deze 3D-illusie had.    Die bufferzone zal na verloop van tijd vervagen.    Het zal worden vervangen door directe manifestatie.    Dus maak er een gewoonte van om te creëren.    Wetende dat terwijl je met je visies creëert, met je intenties, dat je je toekomst elk moment van elke dag creëert.    Dus creëer wat het is dat je wilt, niet wat je niet wilt.    Of je de creatie nu uit een behoefte doet of niet, het zal tot wasdom komen.    Het universum zal er op de een of andere manier in voorzien.    Weet dit altijd.

Je kan dit in de heel nabije toekomst verwachten.    Je kunt veel van deze veranderingen verwachten die zich beginnen te openbaren.    Veel van deze dingen die achter de schermen gebeurden staan ​​op het punt naar buiten te komen, niet alleen voor degenen van jullie met de ogen om te zien, maar voor de hele mensheid, het collectieve bewustzijn van de mensheid.    Omdat de waarheid niet veel langer verborgen kan blijven.

Zelfs al zijn er die proberen hun verschillende manipulaties blijven doen om de waarheid achter te houden.    Ze zullen het niet veel langer kunnen doen.   Het is niet langer mogelijk voor hen om de controle te hebben.    Behalve de controle die ze nog steeds hebben over de zeer kleine operaties, dingen die ze altijd al gedaan hebben en die altijd voor hen gewerkt hebben.    Ze blijven met hun hoofd tegen de muur lopen, denkend dat het zal blijven werken zoals het altijd heeft gedaan.    Maar ze realiseren zich steeds meer dat wat ze altijd al hebben gedaan niet langer werkt.    Wat hebben ze nog over?    Ze hebben alleen het licht over om naar toe te gaan.    Maar zullen ze zich tot het licht wenden?    We zullen zien.    Tot op heden hebben ze veel kansen gekregen, de een na de ander, om zich naar het licht te wenden.    Vele malen hebben ze zich van het licht afgewend en de duisternis opnieuw omhelsd.    Terwijl ze de duisternis omhelzen, kunnen ze het licht niet vasthouden.    Allebei tegelijk gaat niet.    Ze leren dat heel snel.    Met dat leren komt een complete ommekeer.    Alle misvattingen die je gedurende je hele leven hebt gehoord en vele levens daarvoor, want de waarheid zal je zeker bevrijden.

Ik ben St. Germain .   Ik verlaat jullie met het violette vuur om alles weg te wissen wat je nog steeds vasthoudt in deze 3D-illusie.    Laat het gaan.    Ga verder.

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

One Who Serves   

Om, mani padme hum;   om mani padme hum; hum.

Groeten aan jullie.    One Who Serves hier.    Jullie kunnen je gang nu gaan en de telefoons weer inschakelen, die rare apparaten die jullie hebben.   Je kunt tegen ons spreken.    Zijn jullie daar mensen, ben je daar?

Heel goed.    We horen een “ja”.    Is de rest er ook?    Laat je horen!    Nu kun je het doen.    We willen jullie horen, allemaal tegelijk!

OWS:    Halleluja, er is leven daar!    Ja, geweldig!     Kom op, kom op, kom op!

Je kunt zeggen dat we deze keer een goede energie hebben?   James is naar buiten gekomen met alles wat hem is overkomen, hij staat nu weer open voor de energieën, we kunnen onszelf weer zijn.    Whoopee!    Yay !

(Gelach van het telefoonpubliek … “Het is feest!”)

OWS:    Het is feest, ja!    Bijna!   Het is bijna feest, bijna – het is nu dichtbij.    De feestelijkheden zijn dichtbij en we denken dat je weet over welke feestelijkheden we spreken.    Hoewel er bij ons zijn en op andere plaatsen die constant feesten.     We stoppen niet gauw met feesten.    Het is de ene party na de andere.    Dat is perfect voor St. Germain, want hij houdt van feesten!

(Gelach)

OWS:    Zijn jullie klaar?

Telefoonpubliek:    We zijn klaar!

OWS:    Het zal heel interessant worden tussen nu en de tijd van de volgende Advance, ook vanwege de expeditie die centraal stond.    Het wordt heel interessant nu dingen zich ontwikkelen.    En als je bij de volgende Advance bent, of dat nu persoonlijk is of via de telefoon, het zal heel intrigerend zijn om al die dingen te zien die al ontwikkeld zijn en als resultaat hoe deze volgende Advance zal worden verschoven en veranderd als resultaat hiervan.    Het zal heel interessant zijn.    We vragen ons allemaal af hoe het zal zijn.

Maar we kunnen je vertellen dat we al langer bezig zijn om deze Advance te plannen.    Het is niet alleen waar James en Joanna mee komen, oh, het is tijd voor een Advance, we gaan de datum bepalen en alles klaar maken.    Nee!    Wij hebben het al klaar en de datums zijn al lange tijd bekend.     We leggen het voor en hopen elke keer dat als we dit doen, degenen die het nodig hebben het advies en de mogelijkheden kunnen oppakken  en er iets mee doen.    Dat is wat er keer op keer gebeurd.

Nogmaals, als we deze volgende Advance naderen, zal het hetzelfde zijn.    We hebben dit gepland.    We hebben al veel in de maak, gebaseerd op hoe de dingen zich ontwikkelen, zich zullen ontwikkelen, hoe we de bijzonderheden verschuiven en veranderen van deze volgende Advance.     Maar zoals we al zeiden, we hebben tegen James gezegd om dit in zijn bericht te zetten, we zeiden dat de volgende Advance over de top en verder gaat.    We willen dat je daarover nadenkt.    Wat betekent dat?    Over de top en daarbuiten.   Zoals je moet weten, we hebben we dit enigszins van James overgenomen, van een cartoonfilm, Toy Story, dat was “To Infinity and Beyond !”  Waar iemand dat zegt.    Weten jullie wat we bedoelen, weet iemand dat?

Reacties van telefoonpubliek     (” Buz Lightyear “)

We zeggen “Over the Top and Beyond.”    We willen dat je daarover nadenkt tussen nu en de volgende keer dat we samenkomen en ons verteld wat je denkt dat het betekend.

We zijn nu klaar voor je vragen.    Heb je vragen voor One Who Serves?

Vraag:    Ja.    Ik heb een vraag.    Ik had vandaag een vreselijke droom, dat was echt gruwelijk.    Er waren monsters in de droom die mensen achtervolgden en ik was een van hen, ik rende er voor weg.    Ik ben er aan ontsnapt.    In een ander deel van de droom  begonnen mensen elkaar te vermoorden.    Ze probeerden mij ook te vermoorden, ik rende weg.    De hele ervaring was gewoon gruwelijk.    Kun je me er iets over vertellen?    Wat er echt aan de hand was, waarom ik zo’n vreselijke droom had?

OWS:    Ja, we kunnen je vertellen dat er delen van jezelf zijn, dit gaat alleen over delen van jezelf die dit afschilderde, delen van jezelf die je proberen vast te houden.    Ze proberen je te weerhouden om verder te gaan in het ontwikkelen van je bewustzijn, van het nieuwe bewustzijn dat over je komt.   Ze proberen je vast te houden, die delen probeerden je zelfs te vermoorden om je volledig van het ascensieproces af te houden.    Nu kun je je afvragen waarom ze dat zouden doen.    Nou, je ego is erg sterk, je ego denkt, we zeggen  denken, dat het in controle is en het probeert de controle te behouden, de status-quo te behouden, om je te houden zoals je altijd bent geweest.    Want als je stijgt in bewustzijn je steeds meer de behoefte aan de werking van het ego zult verliezen.    Dat wil niet zeggen dat het ego zal verdwijnen.    Het zal meer worden dan het is – op een goede manier, op een positieve manier van het licht.    Zie je?    Het zal zijn pracht herkennen.    Dan zal het niet langer vast  houden aan die dingen van de derde dimensie.   Zie je?    Is dit logisch voor jou?

Er is niets meer waar je je zorgen over moet maken.    Het is geen precognitieve droom dat iemand op zoek is naar jou of iets dergelijks.    Denk niet zo.    Zet dat helemaal uit je gedachten.   Je hoeft geen negatieve ervaringen te overwinnen als resultaat hiervan.    Zie het gewoon gewoon voor wat het is, delen van jezelf die proberen je tegen te houden.    OK?

Vraag:    Dank je.

OWS:    Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Ik vraag me alleen af, ​​als ik een hoog geluid hoor dat ongeveer 10-15 seconden duurt, is dat een boodschap van een hoger wezen dat probeert contact met me op te nemen en, zo ja, hoe begrijp ik het?

OWS:    Geweldig.    We zouden zeggen, dit is Thomas, niet?

Vraag:    Je hebt gelijk.

OWS:    We zouden je willen zeggen, beste Thomas, dat terwijl je het ervaart, wat voelt je dan?    Heb je het gevoel dat het een verbinding is van iets hogers?

Vraag:    Soms.    Niet altijd.

OWS:    Moedigt het je aan om even in stilte te gaan.    Heb je het gevoel dat je het nodig hebt om dan in een geconcentreerde situatie te gaan?

Vraag:    Niet echt.    In feite, het gebeurt veel als ik aan het rijden ben en dan kan ik dat niet doen.

OWS:    Je zou er versteld van staan ​​hoeveel je zou kunnen doen als je dat zou willen.    Omdat zoals we eerder tegen James hebben verteld, je hogere zelf soms een betere bestuurder is dan jij bent.

(Telefoonpubliek   gelach)

Vraag:    Dus het is zoiets als, dat God het stuur overneemt?

OWS:    Ah, we zouden niet voorstellen dat je dat nu doet.    Je moet eraan werken.    Je moet klaar zijn om volledig los te laten en te vertrouwen, je bent er nog niet helemaal.    Maar we kunnen je vertellen wanneer dit hoge geluid in je oor komt, dan is het tijd om te stoppen met wat je doet (als je aan het rijden bent, kun je natuurlijk niet stoppen), maar probeer er mee in contact te komen.  Probeer ermee te communiceren.    Niet met het geluid zelf, maar met wat er gebeurt dat het geluid veroorzaakt zou je kunnen zeggen, in termen van een communicatie die naar je toe komt, ofwel van je Hoger Zelf of van zelfs een van de andere gidsen van je die wensen te communiceren met je.    OK?

Vraag:    Ik ga gewoon zitten en concentreer me erop zolang het duurt?

OWS:    Ja.    En ga naar binnen als je daartoe in staat bent.

Vraag:    OK.

OWS:    Precies hetzelfde gebeurt met James, we zouden zeggen dat het met vele gebeurt, ze zeggen het niet vaak, maar het gebeurt.

Vraag:    Mag ik nog een vraag stellen?

OWS:    Ja, we kunnen er nog één doen.

Vraag:    Kan de werkelijke warmte van de zon worden opgeslagen, zodat deze later in de winter kan worden gebruikt om het huis te verwarmen?

OWS:    Goeie genade, dat gebeurt al.    Er zijn veel apparaten die dit kunnen.   Dit is niets nieuws.    Je kunt zelfs een apparaat verkrijgen dat dit kan.   Zoek er naar.   Doe je onderzoek.    We zijn hier niet om je te vertellen wat het is, je kunt onderzoek doen en die vraag aan Google stellen. Google het.

Vraag:    Ik weet dat je natuurlijk zonne-energie kunt gebruiken om batterijvermogen op te slaan, maar ik vraag me af of je de werkelijke warmte kan opslaan.

OWS:    Ja dat kan.

Vraag:    OK.

OWS:    Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Hallo One Who Serves.    Mijn vraag gaat over iets dat op hetzelfde strand gebeurde waar veel dingen gebeuren.    Een paar dagen geleden zag ik bomen op een terrein aan het water en ik voel er altijd die rare, grappige verbinding mee, het is als met thuis, maar ik weet niet wat het precies is.    Er was een boom die scheef hing en met me probeerde te communiceren, dus ging ik dicht bij de bomen staan.    De informatie die ik kreeg was dat de boom gereed is om om te vallen.    Ik zei: ” Alsjeblieft, alsjeblieft, niet doen, waarom vertel je me dat, dat is zo pijnlijk. ”    Toen zei ik tegen mezelf,  oke, het is deel van het leven en wat we de dood of het einde noemen, daarna komt een nieuw begin, toen overtuigde ik mezelf om het te accepteren.    Ik zei: ” ok, wat je ook van plan bent, het is goed.”    Een paar dagen later ging ik er heen en de boom was omgevallen, hij was gewoon om gevallen, naast het water.   Mijn vraag is, wat betekent deze verbinding?    Ik dacht dat ik de boom kende en ik weet dat hij thuis is, maar ik kon niet precies bepalen wat voor soort verbinding het was.  Is deze verbinding uit een vorige leven, of wat is het precies?

OWS:    Wat je aan het aanboren bent, beste zuster, is je vermogen van lang geleden, andere vorige levens waar je wat je zou je kunnen noemen, een druïde bent geweest en je had toegang tot het natuurelement en de energieën die verbonden zijn met die natuur elementen.    Dit is een herinnering voor jou dat je dit soort communicatie kunt doen en contact kunt krijgen met deze elementaire krachten die door deze bomen werken, in zekere zin.    Dus je hebt hier toegang toe en hoe meer je je ervoor openstelt, hoe meer je het vertrouwt, hoe meer het zich zal ontwikkelen.    Op een gegeven moment zul je ontdekken dat je in de niet al te verre toekomst zoals we kunnen zien, je zult merken dat wanneer je met de bomen en planten en zelfs met de dieren communiceert, nog meer van deze herinneringen zullen terugkomen.    Maar nogmaals, je moet loslaten en vertrouwen, net als in dit geval.    OK?

Vraag:    Ja.    Heel erg bedankt.

OWS:    We gaan nu het kanaal vrijgeven.

Shanti .    Vrede zij met je.
Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen