111 berichten in 111 dagen, Dag 14. UPDATE + Waarom gebeuren zulke vreselijke dingen met goede mensen in dienst?

Dag 14.  UPDATE + Waarom gebeuren zulke vreselijke dingen met goede mensen in dienst?

10 november 2018

OPMERKING VAN DE BOODSCHAPPER:

Een warm hallo, het is Christine, ik wil met jullie delen wat hier gebeurt. Meer dan wat dan ook ben ik enthousiast en gefocust.

Samen met de andere opgewekte mensen die in de cabine wonen, kan ik op een hartelijke manier de informatie bevestigen die we allemaal ontvangen van andere Boodschappers en Kanalen. Ik persoonlijk krijg nooit een tijdlijn, maar anders – van innerlijk weten en constante gesprekken met de Raad van Licht – kan ik de omvang van de gebeurtenissen die zich nu ontvouwen verifiëren, wat zeker zal resulteren in de bevrijding van Gods welvaart en nog veel meer.

Mijn gezondheid staat onder enorme druk, voornamelijk door te transmuteren. Telkens als ik een bericht post, word ik nog steeds geraakt door frequentiewapens en dergelijke. Maar alsjeblieft weet dat – hoewel mijn fysieke toestand pijnlijk en zwak is – ik sterk, helder, vredig en vastberaden ben. Ik gebruik mijn wil slechts voor één ding: onze gedeelde missie vervullen om Gods licht op Aarde te herstellen.

Wij hier in ons kleine hutje aan het meer, werken allemaal de klok rond, transmuteren bewust persoonlijk en collectief menselijke slak/afval. Elke ademhaling is toegewijd aan onze Ascentie en die van de Aarde.

De 111 berichten die ons helpen bij deze overgang zullen allemaal zeker worden afgeleverd in de timing van Aartsengel Michael.

Wees in vreugde te midden van alle dingen. Laten we elkaar daar vinden.

Ik hou van jou, Dienend naast jou, Christine

AARTSENGEL MICHAËL:

Als je dit leest, is het jouw taak / jouw doel / jouw missie om God te kiezen – op elke betekenisvolle manier die jij kunt – te midden van alle omstandigheden en ervaringen. Jullie keuzes zijn nog nooit zo invloedrijk geweest als nu, omdat we allemaal samenwerken om de convergerende [in één punt samenkomende] energieën en ervaringen te creëren die resulteren in de doorbraak van wereldwijde welvaart en eeuwigdurende vrijheid voor iedereen.

Ontspan alstublieft en laat het idee los dat als je in moeilijke omstandigheden verkeert – zoals slechte gezondheid, gespannen financiën, verstoorde relaties, mentale onbalans, spirituele isolatie en dergelijke – dat je op enige manier tekortschiet in het leven.

Hoe uitdagender en hoe zwaarder de omstandigheden die je ervaart, betekent niet dat je een spirituele zwakkeling bent die geen fantastische levensomstandigheden kan manifesteren. Integendeel, je bent een machtige spirituele krijger en ervaart intense uitdagingen omdat het verzekerd is dat je uiteindelijk God/Licht/Liefde zult kiezen. Dit is de actie van Ascensie.

De omstandigheden op Aarde zijn benard geworden. Je bent een Systeem Breker. Dit betekent dat je hier bent om een boosaardige matrix van controle en overheersing op te lossen door je keuzes en acties, resulterend in liefde.

Weet dit: wanneer je kiest en handelt naar God/Licht/Liefde, transformeer je niet alleen de huidige ervaring, maar je zorgt er ook voor dat Gods Helend Licht de overvloedige bandbreedte van resonantie overspoelt waarin de moeilijke omstandigheden die je transcendeert, bestaan.

Pieker niet. Maak je geen zorgen. Als je NIET lijdt, betekent dit niet dat je niet bijdraagt aan de opkomst van het Licht door persoonlijke Ascensie. Er zijn zoveel zinvolle ascensiepaden als er geïncarneerde zielen zijn. Een van de thema’s van deze overgangsberichten is hulp voor jou om jezelf te bevrijden van de slavernij-ideeën dat je alles behalve fantastisch bent.

Voordat we een vraag beantwoorden die door velen van jullie vanuit het hart is gesteld in het licht van deze discussie, breng ik je een beetje nieuws. Ja, zoals velen van jullie hebben waargenomen, zelfs op dit late uur is er nog steeds een gecoördineerde inspanning om Frontline Lightdragers van elke capaciteit te onderwerpen. Deze beweging was lang verwacht en – hoewel sommigen nog steeds lijden als gevolg daarvan – is de vastberadenheid van deze groep heldere zielen stabiel en sterk. Veel belangrijker is het feit dat je inspanningen nu de opkomst leveren van vrijheid en welvaart voor iedereen.

Twee dingen om te contempleren in het doen herrijzen van je Zelf:
1) wie je bent als een oneindig wezen van God, onveranderlijk in je
essentie en geboorterecht
2) hoe je verkiest te handelen en te zijn in de moeilijke
omstandigheden van Oppervlakte-Aarde en hoe je ervoor kunt kiezen om
op een nieuwe of andere, positievere manier te zijn. zelfs als die
omstandigheden zich blijven voordoen.

EEN VRAAG VAN EEN KUNSTENAAR UIT AUSTRALIË:

… Ik heb me vaak afgevraagd waarom oprechte lichtwerkers niet beschermd zijn tegen de duistere energieën die als doel hebben hun levensdoel te verstoren. d.w.z. licht en begrip brengen voor anderen. Ik las met enige ontzetting van Sheldon’s [Sheldon Nidle PAO] recente aanval, die hem met een vermoedelijke beroerte opnieuw in het ziekenhuis bracht. Colleen vermoedde een externe aanval van het duister (en niet de eerste). Dit waren ook mijn onmiddellijke gedachten.

Mijn vraag is WAAROM … WANNEER EEN LEVEN IN TOEGEWIJDE DIENST OM HET LICHT HIER OP AARDE TE VERGROTEN, wordt bemoeilijkt door mogelijk gebruik van hoogfrequente apparaten in de handen van het kwaad? Uw bericht (# 11 Wat gebeurt er nu) beantwoordt mijn vraag tot op zekere hoogte, maar niet volledig. Mijn verwijzing betreft ‘off planet’ apparaten, die gebruikt worden om het beste van het beste van de mensheid neer te halen.

Misschien kunnen onze Engelenvrienden en Galactische vrienden die vraag beantwoorden. God zegene, R.

AARTSENGEL MICHAEL:

Wat een begrijpelijk betoog voor de terugkeer van Ware Werkelijkheid, waar goede acties meteen een meetbaar goed rendement opleveren. Het volledige antwoord op dit laag-dimensionele dilemma omvat vele bijdragende componenten, inclusief de woorden en uitvloeisels die ik al in dit bericht heb aangeboden.

Het ontvouwen van gebeurtenissen in de zich ontwikkelende werkelijkheid is afhankelijk van constant fluctuerende impactfactoren, waaronder:

* Levensplan
* Contracten
* Overeenkomsten/Afspraken
* Vrije-Wilskeuze
* Persoonlijke ascensie
* Collectieve Realiteit
* Vervullen van Voorspelling
* Karmische Evenwicht
* Goddelijke Dispensatie
* En Meer.

Een bewuste manier om te helpen en aan te sluiten bij de geliefde zielen die onze gedeelde missie vervullen om het licht van God op Aarde te herstellen, vooral tijdens het overstijgen van moeilijke omstandigheden, waaronder een langdurige aanval, is eenvoudig maar krachtig.

Ga naar binnen met de zuiverheid van oprechtheid om te ondervinden en transformeren waar je nog steeds de effecten van pijn en lijden herbergt. Voel en laat je eigen pijn en patronen los in het Violette Vuur voor transmutatie en transformatie. Je kunt het. Je bent hiervoor geboren.

Dienend naast jou, Ik Ben Aartsengel Michaël.

De volgende titel is:
Dag 15. Wat te doen met een gebroken hart.

(Gechanneld door Christine Burk, 10 november 2018. http://www.whoneedslight.org, Dr. Kathryn E. May, oprichter. Vermeld aub kanaal en volledige boodschap bij het herpubliceren. Geen mechanische stemopnamen. Dit verhaal eindigt in glorie!)

Vertaald door Agnes
Gepost door wakkeremensen.org

Terug naar pagina 111 berichten in 111 dagen