111 Berichten in 111 dagen, Dag 15. Genees hardheid: de eeuwige remedie voor je gebroken hart.

Dag 15 Genees hardheid: de eeuwige remedie voor je gebroken hart.

13 november 2018

AARTSENGEL MICHAEL:

Hardheid is een wapen geworden, maar waarom is dat zelfs maar mogelijk? Wanneer je je gebalanceerd voelt, gelukkig, verliefd, gezond … en iemand is hard tegen je of je omgeving, dan kun je reageren met geduld, vriendelijkheid, humor, begrip. Je ware aard, je essentie is goedheid, dus waarom deins je nog steeds zo vaak terug en reageer je op onaantrekkelijke manieren op hardheid?

Hardheid is het onvermijdelijke resultaat en residu van eeuwen van collectieve en persoonlijke marteling en lijden. Je hebt onmetelijke pijn doorstaan, als ‘dader’ én als ‘slachtoffer’. Het is niet alleen redelijk of zelfs te verwachten dat elke soort hardheid/hardvochtigheid je vanbinnen zou doen steigeren en bloeden – het is onontkoombaar.

Reageren op hardheid, omgaan met hardheid, hard zijn, zijn geen karakterfouten. Het is te reductief/minimaliserend om te zeggen dat hardheid de persoonlijke fout is van zwakte, woede, slachtofferschap, arrogantie of dominantie. Hardheid was onvermijdelijk. Nu is er de tijd en het Licht om het te genezen.

Hoe te genezen? Aanschouw hardheid door frisse ogen. Beschouw hardheid als een weerspiegeling. Wees bereid jezelf ernstig af te vragen: “Hmmm, waarom deze harde toestand, waarom presenteren deze harde gevoelens zich nu in mijn leven?” Weersta de neiging jezelf of anderen de schuld te geven. Onderzoek in plaats daarvan de hardheid met het Licht van liefde als een verlichtende lamp.

Lang geleden, toen de tijd uitgerekt werd tot een lijn, gebeurde het dat de mensheid de gevolgen van haar persoonlijke keuzes op een vertraagde manier begon te ervaren. Mensen konden niet langer vaststellen welke van hun keuzes en gedragingen verantwoordelijk waren voor welke delen van hun eruit voortvloeiende werkelijkheid.

Dit fenomeen veranderde de wereld. Ze konden denken, voelen, dromen, iets zeggen of doen, maar de volledige maatstaf van de resultaten van hun creatie zou niet gevoeld / waargenomen / ervaren worden totdat ze langzaam zo ver in de tijdlijn gekomen waren dat het bijna onmogelijk was om hun keuzes te koppelen aan de bijbehorende uitkomsten. Deze erfenis heeft de realiteit en jullie waarneming ervan scheefgetrokken.

Nu de tijd is teruggekeerd naar een spiraal, een vortex/draaikolk, ervaar je een meer directe en onmiddellijke realisatie en reflectie van je huidige keuzes en hun weerslag. Tegelijkertijd ben je ook  bezig met de vertraagde gevolgen van je vroegere creaties en miscreaties.

Het is alsof je midden in de lawine staat van de enorme vrijlating van je voorheen onopgeloste gevolgen. Het in evenwicht brengen van je lang geleden genomen beslissingen en acties en de gevolgen ervan, kan niet langer worden uitgesteld.

Wat te doen? Verander hardheid van een zure ervaring in een nuttige indicator. Train jezelf om hardheid/hardvochtigheid minder persoonlijk te nemen. Besluit NIET te worden geschaad door hardheid. Sta niet toe dat hardheid een wapen of een etterende wonde is.

Telkens wanneer hardheid je vrede verstoort, word je de wijze ziel die je bent door hardheid te gebruiken om te belichten waar de balsem van genezing nog steeds nodig is in jou en in je realiteit. Wees nieuwsgierig naar waarom deze weerspiegeling van hardheid je op de een of andere manier pijnigt. Speur na welke menselijke pijn, welke resten van marteling  – van zichzelf of van anderen –  zich hier presenteert.

Realiseer je met de sensatie van overwinning, dat elk stukje pijn en hardheid dat in het Licht van deze nieuwe dag aanwezig is, nu en voor altijd genezen kan worden. Je kunt hardheid gebruiken om jezelf te helpen vrijmaken.

Wanneer je hardheid gebruikt als een indicator voor waar mededogende/meevoelende genezing nodig is, zal de genezing komen. Het zal onmiddellijk, ogenblikkelijk en enorm zijn, zonder dat er een proces nodig is.

Wees zachtaardig.
Zorg dat je niet tegen jezelf vecht.
Je hebt heel lang een gebroken hart gehad.

Om te triomferen, moet je jezelf klaarmaken om de rechten op te geven die een gebroken hart vergezellen. Misschien kunnen we het samen doen? Als je klaar bent, doe dan beroep op mij – en samen zullen we het machtige zwaard van onderscheidingsvermogen hanteren, wegsnijdend wat je niet langer dient. Ik zou vereerd zijn.

Dienend naast jou, Ik Ben Aartsengel Michaël

De volgende titel is:
Dag 16 Beëindig je verslaving aan emotionele hoogtepunten en dieptepunten

(Gechanneld door Christine Burk, 13 november 2018. http://www.whoneedslight.org/  Dr. Kathryn E. May, oprichter.  Voeg aub kanaal en volledige boodschap toe bij het herdrukken. Geen mechanische stemopnamen Dit Verhaal Eindigt in Glorie!)

Vertaald door Agnes
Gepost door wakkeremensen.org

Terug naar pagina 111 berichten in 111 dagen