18.11.11 We vertonen ons nu steeds meer aan jullie

“We vertonen ons nu steeds meer aan jullie”

Ashtar en One Who Serves gechanneld door James McConnell  

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep in Payson, AZ op 11 november 2018.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)

Lees ook het vraag- / antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Ashtar

Ik ben Ashtar.   Het is altijd prachtig om bij jullie te zijn in deze tijden en momenten te midden van deze vele veranderingen die plaatsvinden en die op het punt staan ​​te plaats te vinden.

Ik kom op dit moment om die uiterlijke gebeurtenissen met jullie te delen die plaats vinden boven jullie in de vele schepen, de vele vloten die er zijn, degene waarvan je gehoord hebt dat ze al geruime tijd buiten de atmosfeer geparkeerd staan.   En zoals we al verschillende keren hebben gezegd dat we steeds dichterbij zijn gekomen, zelfs tot het punt waarop we ons steeds meer laten zien zodat degenen die ogen hebben om te zien ons kunnen zien, de Pleiadische vloot is zich niet alleen op een groot feest aan het voorbereiden, maar zij plannen een operatie zou je kunnen zeggen, een operatie dat dit nog dichter en dichter bij de komende onthulling zal brengen. 

Om dat te laten gebeuren is het nu tijd voor jullie, de Wegwijzers, degenen die op de voorgrond staan ​​van deze vele veranderingen op de Aarde en in het bewustzijn op Aarde, dat jullie die zich hebben voorbereid, die met deze energieën hebben gewerkt, om je te realiseren dat jullie precies in het midden van deze veranderingen zitten en zoals gezegd zijn jullie de katalysator voor deze veranderingen.

Je bewustzijn creëert elk moment van je leven, dus het wordt nu steeds meer de tijd om datgene te creëren wat je wilt laten gebeuren, om alles te creëren waar je naar verlangt.   Omdat, als je dat doet, zijn degenen van ons op onze schepen, op alle vloten die hier zijn, in staat om steeds dichter bij je te komen, bij jullie als individuen en jullie als groepen.   De hele bevolking mag ons misschien nog niet zien, maar jullie die er klaar en voorbereid voor zijn, wees niet bang, schroom niet, jullie zullen ons steeds meer kunnen zien.  We tonen ons nu steeds vaker aan jullie, omdat er operaties aan de gang zijn om Disclosure te veroorzaken.   Als het niet gebeurt door jullie leiders om deze aankondigingen te doen, dan zal het gebeuren als gevolg dat jullie dit creëren.  Jullie zijn de Disclosure, onthoudt dat.

Als de energieën van deze poort de planeet binnenstromen, zullen jullie dit voelen, soms zul je het als een opgetogenheid of een gelukzalig moment voelen, een andere keer zal het voor jullie overweldigend zijn.   Want de bewustzijnsstaat waarin je in dat moment bent, zal dicteren hoe deze energieën met je zullen reageren.   Dat is wat je moet onthouden, hoe meer je in een neutrale bewustzijnsstaat kunt zijn, des te meer deze energieën die binnenkomen goed aan zullen voelen, zullen aanvoelen alsof het een deel van je is.  Wanneer je jezelf in een lagere bewustzijnsstaat bevindt, een lagere vibratie, dan zullen deze energieën met elkaar in wisselwerking treden ​en veranderingen in je centrale zenuwstelsel veroorzaken, waardoor mogelijk bepaalde symptomen worden veroorzaakt die je misschien nog niet eerder hebt gevoeld.   Ik vertel jullie dit nu, zodat je steeds meer in afstemming bent met deze hogere vibraties.    Hoe meer je in deze hogere vibraties kunt zijn, hoe meer je je opgetogen kunt voelen, in hoger bewustzijn wordt opgetild en uit de driedimensionale illusie bent, des te meer zul je voelen alsof alles precies volgens het Goddelijk plan verloopt.

Ik ben Ashtar.    Ik verlaat jullie nu tijdelijk.    En ik zeg tijdelijk, omdat we altijd bij jullie zijn en altijd maar een fluistering verwijderd zijn om meer volledig bij jullie te zijn.    De tijden komen eraan waar we veel meer in staat zullen zijn om voor jullie te verschijnen dan je je mogelijk kunt voorstellen.

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Ashtar uit.

One Who Serves

Om, mani padme, hum; om, mani padme, hum, hum, hum.    Groeten aan jullie.  One Who Serves hier.   Jullie kunnen nu je telefoontoestel unmuten.    Is daar iemand?

Gasten:   We zijn hier.   Wij houden van je.   Hou van je.   Hou van je.

OWS:   Daar zijn jullie allemaal, daar ben je!   Daar zijn al die blije gezichten, blije stemmen.    We hebben op dit moment geen bericht voor jullie.   We zullen echter wel vragen beantwoorden.    Hebben  jullie nog vragen voor One Who Serves.

Vraag:   Ik heb een vraag.    Afgelopen maandag, tussen dromen en ontwaken maakte iets me wakker, het was zo’n prachtige heilige geometrie vorm.   Het was zo uniek dat ik het niet kan beschrijven.    Het was erg mooi.   Het voelt meer als een oriëntaals licht, een lantaarn of iets dergelijks.   Het had een zeer unieke vorm.   De volgende dag ontving ik in een meditatieve staat dat het een geschenk was dat ik ontving.    Ik zei dat het een schande is dat ik niet besefte dat het een geschenk was .  Ik was van plan het je te vragen.

Hoewel, tijdens de meditatie realiseerde ik me wat het was vanwege het wezen dat met mij meeging tijdens de meditatie.    Ik was me bewust van wie het wezen was en het is alsof ik dit wezen in dit zelf heb geïntegreerd hier en nu.    Nu vraag ik om opheldering of bevestiging, als die er is, alsjeblieft?    Dank je.

OWS:    Dus je vraag is, je wilt weten of je het goed hebt wie dit wezen was dat naar je toe kwam, is dit wat je vraagt?

Vraag:   Ja.   En die download in een heilige geometrische vorm waarvan ze zeiden dat het een geschenk was.   Wat was dat precies.

OWS:    Wat die geometrische vormen betreft, dat is wat je ontvangt in termen van wat je de lichttaal noemt, dat komt naar je toe als downloads.

Wat betreft het geschenk, als je het niet kunt onthouden dan kunnen we het niet zeggen, omdat het voor jou is en jou alleen, we kunnen die informatie niet geven.    Maar het zal naar je toe komen in een droom of in je wakende toestand als je er om blijft vragen.    De reden dat het op dit moment niet naar je toe komt is omdat je er nog niet helemaal klaar voor bent.    Maar het komt naar je toe, oké?

Wat betreft het wezen waar je het over hebt, dit is een verbinding die je hebt met wat je zou noemen je uiterlijke familie, de familie waar je vandaan kwam voordat je naar de Aarde kwam, dit is een heraansluiting voor jou en zal steeds meer gebeuren terwijl je verder gaat.   Zie je?   Je gaat, dit is voor jullie allemaal, velen van jullie zullen steeds meer beginnen te zien wat je een bloeding tussen dimensies zou kunnen noemen.   Een verschuiving tussen dimensies terwijl je in de derde dimensie bent en dan zie je ineens een samensmelting van andere dimensies binnen komen.   Dit zal op een gegeven moment enigszins desoriënterend voor je zijn om het te ervaren.   Daarom gebeurt het nog niet massaal, maar het zal komen en je zult er steeds meer een glimp van opvangen.    Zodat wanneer dit samenvoegen van dimensies vollediger optreedt, je er steeds meer klaar voor zult zijn en in staat zult zijn diegenen te helpen die geen idee hebben waar we over spreken, om hen door dit proces te helpen wanneer het zich voordoet.   OK?

Vraag:   Heel erg bedankt.   Dit is erg behulpzaam.   Opwindend nieuws.   Heel erg bedankt.    Wij houden van je.

OWS:    Ja.    Zijn er nog andere vragen?

Vraag:   Ja.   Ik had mijn vraag gemaild, maar blijkbaar kwam deze niet opdagen.   Mijn vraag heeft betrekking op het militaire personeel, het aangeworven personeel.   Ik heb een vriend die een student is die een hbo-opleiding is gaan volgen en daarna, als dat klaar is, om in de militaire dienst te gaan.    Dus met deze nieuwe regering, hoe zal dat van invloed zijn op het aangeworven personeel en hun hbo-opleiding, zal dat zo blijven, zullen ze hun hbo-opleiding kunnen blijven volgen?    Zal het militaire gedeelte van hun contract worden opgeheven?

OWS:    Allereerst moeten we zeggen dat je dit vanuit  een driedimensionaal begrip bekijkt,  dat zal niet werken in de nieuwe Gouden Eeuw.   Dus je moet ernaar kijken vanuit een hoger perspectief.   Als je kijkt naar dat wat het leger is, niet alleen het leger van dit land, maar alle legers over de hele wereld, over de planeet, dan zal dat niet zo militair zijn zoals je het vandaag begrijpt.   Ze zullen er niet zijn om te verdedigen tegen oorlogen of iets van dien aard omdat er geen oorlogen meer zullen zijn.   Ze zullen als vredesambtenaren dienen zou je kunnen zeggen, als degenen die kunnen helpen bij projecten en programma’s die beschikbaar zijn.   Het zal een heel ander begrip zijn voor datgene dat je kent als het leger.

Wat betreft de universitaire opleiding in dit geheel, dit zal aanvankelijk deel uitmaken van de overgang, maar uiteindelijk zal het niet langer nodig zijn om een ​​universiteitsopleiding te volgen omdat het niet meer zal gebeuren zoals je het nu weet.    Dat wil niet zeggen dat er geen onderwijs zal zijn, er zal zeker onderwijs zijn, maar niet zoals je kent als de lagere school, de middelbare school, de scholen op dit moment.    Het zal volledig worden gewijzigd om met de hogere en nieuwere vibraties en hoger bewustzijn te werken die beschikbaar zullen zijn.   OK?

Vraag:   OK.    Dank je.    Mag ik een minuutje nemen om een ervaring te delen .

OWS:    Is het in de vorm van een vraag?

Vraag:   Nee niet echt.    Het was een ervaring met de feitelijke aanwezigheid van schepen in mijn buurt.

OWS:    We kunnen je toestaan ​​om dit te doen omdat het wordt geassocieerd met het grotere geheel, dus ja, je kunt dit doen.

Vraag:   OK.  Het was op woensdagmiddag in Questa, New Mexico, dat is noordelijk New Mexico, ik liep naar het plaatselijke postkantoor.   Ik keek omhoog naar de lucht en er waren van die elliptische wolken in de lucht en de kleur van de lucht was azuurblauw.  Er was een grotere wolk die verder in de richting van de bergen was, de Santo Cristo bergen die links van mij waren.   Het bracht zoveel vreugde in mijn hart om te weten dat ze er waren.

De zonsondergang die dag op woensdagavond was niet als andere zonsondergangen die ik ooit heb meegemaakt in mijn leven.   Het was helder, het was warm, het was goudkleurig.   Dat is alles.   Dank je.

OWS:    We zeggen over het grotere geheel, omdat steeds meer van jullie dit soort dingen ervaren, of gaan ervaren.   Omdat dit is dat Gaia zichzelf nu zuivert.    Ze komt weer terug naar haar oorspronkelijke luchten, haar originele kleuren.   Het opent zich allemaal, omdat de duisternis vervaagt en het licht doorbreekt.    En terwijl het licht blijft doorbreken, zal het deze nieuwe wonderbaarlijke of schijnbaar wonderbaarlijke kleuren naar de wolken en de hemelen brengen.    De zonsondergang die je hebt gezien is nog maar het begin van wat er zal gebeuren.   De Zonsopkomst en de Zonsondergang.    Ze zullen beide steeds spectaculairder worden naarmate deze energieën naar de planeet blijven komen, terwijl het licht blijft doorbreken en de duisternis steeds meer en meer vervaagt.   Er zal veel gebeuren.   Je zult vele, vele glimpen voorbij de sluier hebben naar de andere dimensies en zoals we zeggen, zal het samensmelten van de dimensies steeds meer beginnen te gebeuren.   Dus wees niet bang, wees hier niet bang voor, zelfs als je begint, zoals we al eerder zeiden, om dode mensen te gaan zien.

Vraag:   Yahoo kreet!

OWS:    Het is echt.   Omdat je steeds meer naar die andere dimensies gaat kijken.    In het begin, alleen met je oppervlakkige zicht zal er slechts een snelle vluchtige blik verschijnen en als je kijkt is er niets te zien.    Het zal keer op keer voorkomen en één van deze keren zul je echter kijken en zal er iets zijn. Je zult een omtrek zien, een schaduw van een bepaald type, geen donkere schaduw, maar een lichte schaduw, als dat voor jou logisch is.   Dus dit komt eraan.   Wees er klaar voor.   Dit komt veel eerder dan je denkt.

OWS:    Zijn er nog andere vragen?

Vraag:   Ja.    Hallo geliefde One Who Serves.

OWS:    Ja.

Vraag:   Ik wilde je vragen over een paar verschijnselen om te zien of er verwantschappen zijn en wat ze kunnen zijn.    Een ding is dat wanneer ik een bad neem, en ik neem elke dag een bad zodat ik onberispelijk schoon ben, maar soms zijn er deze vlekjes die heel, heel grote spikkels zwart kunnen zijn.   Ze zijn heel goed zichtbaar en soms zijn het er veel, afhankelijk van hoeveel mensen waar ik bij was misschien, of hoe geagiteerd mijn dag was, of niet.  Ik pakte er een uit en het voelde bijna alsof hij direct uit mijn hand sprong alsof hij niet bij me in de buurt wilde zijn.    Dus dat was één ding.

OWS:    Spreek je van stippen in het water?

Vraag:   Ja.

OWS:    Heel goed.   Ok, ga nu verder.

Vraag:   Het andere wat er gebeurde, ik weet niet of deze dingen met elkaar in verband staan, maar wanneer ik soms met mijn Tweelingvlam ben en we springen rond het universum, ik wil in deze prachtige ruimte zijn zoals vrede of met muziek en dansen, het lijkt dat deze hectische energie eigenlijk komt  om ons te proberen te verbreken en gekte kan binnenkomen.    Het is steeds minder geworden, ik weet niet of het te maken heeft met die zwarte vlekken, maar ik vroeg me af wat dat ding in hemelsnaam is dat graag tussen ons en onze gelukzaligheid in wilt komen ?

OWS:    Er zijn nog steeds krachten aan het werk die buiten je gezichtsveld vallen zou je kunnen zeggen, die proberen dingen tegen ​​te houden om te voorkomen dat je je verenigt met je tweelingziel, tweelingvlam, dit alles, waardoor je niet vooruitgaat naar een hoger bewustzijns niveau.   Dit echter is uitputting.    Het wordt steeds minder en zal er uiteindelijk niet meer zijn.  Dit is wat je ervaart.

Wat betreft die vlekken die je ziet in het badwater, dat is wat we zouden zeggen dat het voor iedereen is, je begint steeds meer om de gezichtsscherpte te hebben om dit door je derde oog te zien zodat je steeds meer in staat bent om je bewust te zijn van datgene wat normaal geen deel uitmaakt van jezelf waar je je wel bewust van bent, zoals vuil of iets van deze aard.   Dit gaat verder dan vuil.   Het gaat verder dan dat.   Zoals we eerder al zeiden, dit is een kijkje in een andere dimensie. Dus je bent in staat om dingen te zien die misschien proberen zich aan je te vast klampen, maar ze kunnen zich niet aan je vastklampen, omdat ze van je lichaam afvallen, zie je?   Want terwijl je je door het badproces gaat, reinig je niet alleen je fysieke lichaam, maar je helpt ook om je emotionele, je astrale en etherische lichaam schoon te maken.    Dus dit is omdat je je hiervan bewust bent, dit is waarom je dit ziet.   OK?

Vraag:   Ja.   Dank je.  Is er iets dat ik zou kunnen zeggen als die energie binnenkomen dat we onze zegen proberen uit te oefenen, waardoor het meteen weg zal gaan?

OWS:    Ja.   Gebruik het zuiveren met de Violette Vlam.

Vraag:   Ah, oké.   Super goed.   Perfect.   Dank je.

OWS:    Verder nog vragen?

Vraag:   Ik heb er een.  Vergeef me, ik heb me pas laat  bij deze bijeenkomst aangesloten.    Ik vraag me af of iemand heeft gesproken over het 11-11-11 portaal dat vandaag geactiveerd zou worden, als dat zo is wat betekent dat voor ons allemaal?

OWS:    Goeie genade, we hebben er niet alleen tijdens de discussie over gesproken, maar het was ook onderdeel van de geleide meditatie.   Maar het 11.11.11 portaal is zeker heel reëel.   Het is nu bij jullie en het brengt zelfs op dit moment de energieën naar de planeet die verschillende veranderingen zullen bewerkstelligen.

Nu moeten we ook zeggen, aangezien dit is aangestipt, dat wat er nu gebeurt in verband staat met wat deze groep pas gedaan heeft betreft jullie expeditie naar Mexico en de energieën die jullie daar bevrijd hebben, de energie van het Christusbewustzijn.   Dit heeft een versnellend effect gecreëerd zou je kunnen zeggen dat deze energieën nu nog meer en meer versnellen.   Je zult de effecten hiervan gaan zien terwijl we doorgaan.   Jullie hadden een grote verantwoordelijkheid om daar heen te gaan en te ervaren wat er is gedaan,  het was heel belangrijk wat jullie gedaan hebben, je was zeer succesvol in het tot stand brengen van deze vrijgave van energieën en het versnellen van de nieuwe energieën en nieuwe vibraties die binnenkwamen .   OK?    Beantwoord dit je vraag?

Vraag:   Ja dat doet het.   Ik zal zeker naar de opname luisteren als het klaar is.  Dank je.

OWS:    Heel goed.   Zijn er nog andere vragen?

Vraag:   Hallo, One Who Serves.    Eerder tijdens de meditatie merkte ik dat ik dit veel doe, dat mijn bewustzijn of ik, in staat zijn om op afstand naar een vergadering te kijken.  Ik zag een vergadering en ik zag Trump op de voorgrond en ik zag Poetin, hij zat tegenover hem en er waren enkele generaals.   Ze schudden handen en ze glimlachten.   Er zaten nog andere aan de andere kant van de tafel.  Toen zag ik ook veel wezens in de kamer en ze wisten dat ik hun ook kon zien.   Ik ben er bijna zeker van dat op een gegeven moment, ik weet het niet zeker, maar ik ben er bijna zeker van dat Trump op een bepaald moment zich omkeerde om mijn bewustzijn te zien.  Daar ben ik niet zeker van.  Maar ik was zeker in deze ontmoeting met hen een seconde geleden, in het nu is het niet, alles is in het nu.

Ben ik veilig om het zo te doen, om dit te doen?    Omdat ik dit eerder heb gedaan.    Ik ben al eerder naar een bijeenkomst geweest en heb mijn bewustzijn of afstandsbediening geprojecteerd voor een vergadering waar Poetin was.   Het ging goed met Poetin, maar er was iets anders in de ruimte dat mij opmerkte en niet blij was dat ik daar was, het was van duisternis.    Maar het kon me niet schelen, ik was niet bang, ik toonde geen angst en bleef blijven.  Is dat verstandig om dat te doen?

OWS:    Wat we je kunnen vertellen, zolang je het licht bij je hebt om je te beschermen wanneer je deze uittredende ervaringen hebt met het op afstand zien ben je volkomen veilig om dat te doen.   Doe niets als je in dat proces bent om uit te wisselen met degenen die je ziet.   Dat is wat we willen zeggen.    Wees, wat is jullie gezegde, wees een vlieg aan de muur, maar niets meer.    OK?

Vraag:   Ja.   Precies.   Ik dacht het al.   Omdat ik dat niet ben.   Ik observeer letterlijk.   Ik ben aan het observeren.   Maar het is best grappig dat ze me soms kunnen zien, soms niet.  Maar het gaat om te laten zien wat je kan zien en wat je niet kan zien.   Wat wakker is en wat niet wakker is.

OWS:    Ze zien je niet op hun driedimensionale bewustzijnsniveau, maar ze zien je in het hogere bewustzijn.   Zie je?

Vraag:   Ik snap het.   Ja.

OWS:    Dus Trump, zoals je zei, president Trump was zich er niet van bewust dat je daar was.   Maar een deel van hem, een hogere deel van hem was dat wel.

Vraag:   Ik was me er bewust van, ja.   Ik zag veel wezens in de kamer.   Omdat jullie allemaal in de kamer zijn terwijl je ook de meditatie met ons doet en evengoed  telepathisch met ons communiceert.   Jullie zijn er allemaal en overal.    Zoals wij hier zijn, wij zijn hier, daar, en overal.   Dus ja, ik wilde zeker weten dat het goed was.    Dus dankjewel.    Ik hou van jou.    Dank je.

OWS:    Heel goed.    Zijn er nog vragen?

Vraag:   Ik heb een vraag, One Who Serves.   Mijn vraag is, het is veel keren gebeurd bij me dat ik dit moment al herbeleefde.   Dus mijn vraag is, hoe zit dat, ben ik naar de toekomst gegaan?   Tijd matrix?

OWS:    Zeg je dat je “het moment herbeleefde?”

Vraag:   Ja.

OWS:    Zoals in deja-vu?

Vraag:   Ja, ja.

OWS:    En je vraagt ​​je af, doe je dat echt?

Vraag:   Ik vraag me af of ik naar die toekomstige tijd ging en ik dat al heb beleefd en terugkwam naar deze tijd.   Dus mijn vraag is, hoe zou je uitleggen aan me hoe het gebeurt.

OWS:   De manier waarop we dit zullen uitleggen is niet zo zeer om persoonlijke redenen, maar voor iedereen.   Jullie worden je steeds meer bewust dat verleden, heden en toekomst allemaal één zijn.   Er is echt geen tijd zoals jullie het begrijpen op het driedimensionale niveau.   Het is er, natuurlijk, op het driedimensionale niveau, maar niet op de hogere vibraties en hogere dimensies.   Dus je verleden, heden en toekomst zijn allemaal hetzelfde, je ervaart allemaal hetzelfde op hetzelfde moment, snap je?   Dus als je iets ervaart waarvan je denkt dat je het al hebt gedaan, wat je een “deja-vu” ervaring noemt, ervaar je dat omdat er geen tijdsverschil is, je kunt iets ervaren dat je voelt dat je het al gedaan hebt omdat je het al hebt meegemaakt,  nogmaals, omdat er geen tijd is.   Dit is erg moeilijk voor het driedimensionale bewustzijn om te begrijpen, maar je komt steeds meer van dit soort dingen tegen om te begrijpen, zoals tijdlijnen en door de tijd bewegen en dingen van deze aard.   Steeds meer hiervan zal een meer algemene plaats innemen in jullie dagelijkse ervaringen terwijl je verder gaat.

Zodat het idee van tijdreizen en dit soort dingen op een gegeven moment in de niet al te verre toekomst een normaal voorval zal worden door erover te kunnen praten en iedereen enigszins meer begint te begrijpen, zoals het verschil van enkele jaren geleden toen we het hadden over tijdreizen of spraken over degenen die van andere planeten kwamen, dat werd belachelijk gemaakt en zo.    Nu is het het tegenovergestelde.    Nu worden degene die geloven dat men alleen is in het universum, niet meer uitgelachen zullen we niet zeggen, maar er wordt getwijfeld over hun realiteit of hun gebrek om in de echte realiteit te zijn.   OK?

Vraag:   OK.   Dus anders gezegd, omdat ik voelde dat ik daar was op dat moment waar die andere persoon erover sprak,  dan waar iemand anders het over sprak, dus ik voelde die momenten die ik herbeleefde.   OK.    Dank je.   Alles is logisch.    Dank u zeer.    Ik hou van je.    Namaste.

OWS:    Heel goed.   Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag:   Ik heb een snelle vraag.    Ik heb veel elektrische ladingen in mijn lichaam gehad,  elke keer dat ik iemand of een van mijn huisdieren, of iets anders aanraakte, zou ik de andere persoon of mezelf een shock kunnen geven. Dit gaat de hele dag door.   Het is al een week of twee aan de gang.   Ik vroeg me af wat het was.    Niemand anders om me heen heeft dit probleem.

OWS:    Dit is een voorbeeld van de energieën die binnenkomen dat je die energieën opneemt en vasthoudt.   Dit creëert een elektromagnetische lading in je.   Het kan door anderen worden gevoeld als je ze aanraakt.   Dit wordt nog meer als je het toestaat.   Maar het kan ook tot andere dingen leiden, niet alleen een elektrische lading zoals nu, maar het kan leiden tot dingen zoals het kunnen verplaatsen van objecten met je geest en dingen van deze aard, niet meteen, denk niet dat dit morgen zal beginnen, maar het zal komen als de gaven van geest terugkomen bij jullie allemaal wat dit betreft.

Vraag:   Dank je.

OWS:    Ja.  Is er nog een andere vraag?    Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven.

Ga gewoon verder zoals je gedaan hebt.   Blijf de energieën vasthouden, veranker de energieën als ze binnenkomen.   Weet dat alles gebeurt met een reden.   Jullie maken allemaal deel uit van het grotere plan.   Sommigen van jullie hebben een schijnbaar groter deel dan anderen, zullen we zeggen. Andere  hebben het gevoel dat ze helemaal geen deel hebben behalve dat je deelneemt aan deze groep.    Maar zelfs als je alleen deelneemt aan deze groep geeft je een deel in het grotere plan.    Dus dat is wat we willen dat je begrijpt.   Er is geen grotere of kleinere rol in het tot stand brengen van de vele veranderingen die zich voor je voordoen.

Shanti.    Vrede zij met jullie.   Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen