18.11.18 “Er is maar één Domino nodig om alle andere omver te werpen”

“Er is maar één Domino nodig om alle andere omver te werpen”

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep in Payson, AZ op 18 november 2018.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)

Lees ook het vraag- / antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is. 

Sananda  

Ik ben Sananda.   Zoals altijd is het een plezier om bij jullie te zijn, met jullie te blijven samenwerken in deze tijden, terwijl de energieën naar de planeet blijven stromen en jullie, diegenen die met deze energieën hebben gewerkt en nu steeds meer aan het acclimatiseren zijn aan deze energieën, omdat deze energieën, vooral sinds deze laatste poort (de 11-11-11 poort), de energieën nu steeds meer binnenkomen.

Voor degenen van jullie die gewend zijn geraakt, je neemt deze energieën in en voel je de meeste tijd prachtig, je hebt een gevoel van hoogheid of een gevoel van kalmte in je, zelfs bij tijden een gevoel van gelukzaligheid, dan voel je dat dit inderdaad de hemel op Aarde is.  

Dan zijn er mensen die niet acclimatiseren aan deze energieën, die ze toch voelen, ze nemen ze op in hun lichaam en ze krijgen problemen met hun centrale zenuwstelsel wat verschillende ongemakken in hun lichaam veroorzaakt, verschillende symptomen die ze eerder niet hadden, zoals  ziekten, misselijkheid, al deze dingen gebeuren met hen omdat ze zich nog niet hebben voorbereid, ze weten niet eens hoe ze zich moeten voorbereiden.    Maar toch, zijn ze in staat om deze energieën te weerstaan.   Ze kunnen met hen werken, zelfs niet wetende dat er energieën binnenkomen.

Dit is waar jullie, de Lichtwerkers en Lichtstrijders, Lichtdragers en Lichtdelers    er zijn om te helpen in deze omstandigheden, in deze situaties, om te helpen terwijl deze branden over verschillende delen van de planeet blijven woeden.   Ik zeg, verschillende delen van de planeet, want dit is het begin.   Wat er in Californië gebeurt, gebeurt ook in andere gebieden totdat degenen van de duistere krachten voor eens en voor altijd beseffen dat ze hun einde hebben bereikt, omdat ze nu als dieren in het nauw gedreven zijn, waar ze voor het licht terugschrikken.   Ze proberen in de duisternis te blijven omdat dit alles is wat ze op dit moment weten en ze proberen die dingen te doen die ze altijd hebben gedaan om in de schaduw te blijven.   Ze realiseren zich nu steeds meer dat ze dat niet kunnen, dat hun tijd eraan komt.   Maar toch houden ze vol, ze blijven zelfs tot het laatst koppig.

Toch zijn er velen die zich tot het licht hebben gewend.   Velen, toen ze de gelegenheid kregen om te veranderen naar het licht, ze beseffen nu dat zij een deel van het licht zijn, dat zij een deel van de eenheid zijn.   Steeds meer ontwaken ze, net zoals jij bent ontwaakt.

Er zijn er die nog steeds koppig blijven en blijven doen zoals ze nu doen.    Ongeacht het beïnvloeden zal het hen van het pad van duisternis afleiden.    Maar naarmate hun tijd ten einde loopt, zullen zij voor eens en voor altijd uit de situatie worden verwijderd.

De tijd is niet ver weg dat er grote aankondigingen aankomen.   Ik spreek nu over de aankondigingen waarover eerder is gesproken, ze komen er aan.    Toch blijft het allemaal op de achtergrond.    Veel is nog niet onthuld.   Er is nog maar één belangrijke onthulling nodig om dit te bewerkstelligen, deze vele veranderingen waarover is gesproken, deze domino’s die gaan vallen waarover gesproken is.    Er is slechts één domino nodig om alle anderen omver te werpen.    Dus wees nog een beetje langer geduldig, mijn vrienden.   Want de tijd is nabij.   Het komt nu snel op je af.   Je zult steeds meer de onthullingen van de waarheid naar buiten zien komen.   Omdat dat het enige is dat kan gebeuren.    Al het andere blijft in het verleden.

Het is nu tijd voor je heden en je toekomst.   Omdat jullie heden, terwijl je elke dag in het moment leeft, creëer je elk moment het heden, dat op zijn beurt de toekomst van de nieuwe Gouden Eeuw van Gaia creëert.

Ik verlaat jullie nu als Sananda.   Maar weet dat we altijd dicht bij je zijn, of het nu op onze schepen is, of dat het hier is in jullie midden, je weet niet eens dat we hier zijn, maar dat zijn we wel.   Het is voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen terwijl het ontwaken verder gaat waar je je steeds meer bewust zal worden van ons.

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal.

One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om mani, padme, hum, hum, hum.                    Groeten aan jullie.    One Who Serves is hier.

Jullie kunnen nu je telefoontoestel unmuten.   Iedereen kan online komen.    En al jullie geweldige stemmen horen.

(Veel groeten uit telefoonpubliek.)

OWS:     We stellen jullie nu een vraag en we willen antwoorden van jullie.    Voelde je de energieën zoals Sananda zei?   Heb je ze ervaren?   Brengen ze prachtige dingen naar je toe zoals goede gevoelens, kalmte, een gevoel van verhoogd bewustzijn, verhoogd besef, gelukzaligheid ?

(Vele ja antwoorden van het telefoonpubliek.)

OWS:    Heel goed    Omdat dat is waar jullie naar toe acclimatiseren, om deze energieën te kunnen vasthouden en ze niet te laten interfereren met je centrale zenuwstelsel zoals ze dat nu doen met velen over de planeet, zoals Sananda heeft gezegd.   Velen worden beïnvloed door deze energieën.   Ze zijn vreemd voor hun fysieke lichaam omdat ze nu in hun fysieke lichaam zijn.

Maar jullie fysieke lichamen, mensen, veranderen.   Ze veranderen snel.   Je DNA is de hele tijd aan het herverbinden, terwijl je doorgaat.   Dit is waarom, hoewel je bepaalde symptomen hebt, de zogenaamde ‘ascensiesymptomen’ die nog steeds aanwezig zijn, dat ze verminderen.   Je zult opmerken en ondervinden dat ze steeds meer verminderen.

Wij vertellen je dit, dat tijdens de volgende Advance, precies zoals is gezegd en aan James is doorgegeven, dat er genezing zal zijn tijdens de Advance.  Jullie gaan dit volledig ervaren als je er klaar voor bent en als je in een staat bent dat je het gelooft en als je in die staat bent waar Jeshua op dat moment over zal spreken tegen jullie.  Dan is dit slechts een voorloper, zou je kunnen zeggen, een inleiding, die je kan meebrengen om te gebruiken tijdens de Advance, omdat het iets zal gaan worden.   Dat is alles wat we julie nu kunnen vertellen.   Mij ​​wordt gezegd mijn mond niet te ver open te doen, dus we kunnen niets meer vertellen hierover.    OK?

Zijn er vragen voor One Who Serves?

Vraag:   (gemailde vraag)   Deze gaat over de bosbranden in Californië.  Er staan meerdere vragen in deze mail.  Er zijn in Californië verschillende en ernstige bosbranden met weinig of geen regen om de vernietiging te helpen.  Vrijwilligers roepen de regen op, maar de branden zijn nog steeds niet onder controle.   Wat kunnen we doen om de ascensie van de Aarde te verlichten?    Heeft de oorzaak van de branden te maken met de toename van trillingen?    Wat kunnen we doen om de energie in balans te brengen en de bosbranden te kalmeren?   Wat gebeurd er in Californië achter de schermen dat de branden het meest beïnvloed?

OWS:   Goeie genade.   Zoveel vragen in één.   Maar we zullen zeggen, dit is niet alleen voor deze specifieke branden in Californië, hoewel dat specifiek is wat hier wordt geregisseerd, dat er veranderingen zijn die aan de andere kant van de wereld gaande zijn, er is zuivering, het is bewustzijn wat dit alles regisseert, de stormen, de branden en alles.

Begrijp dat het bewustzijn dat op deze branden inwerkt niet noodzakelijk een hoger bewustzijn is, het is in vele gevallen een lager of donker bewustzijn dat deze branden aanstuurt en we gebruiken specifiek de term ‘aanstuurt’.   Omdat dat is wat er is gebeurd.   Het kan zijn begonnen, maar we niet van plan om dit meteen te zeggen, maar het kan zijn begonnen met een eenvoudige vonk die het begin van de brand veroorzaakt, maar het is sindsdien aangestuurd.    Zo is het persoon gericht of cabal gericht als je wil.  Dit is wat het vuur grotendeels aanwakkert en specifiek op bepaalde gebieden richt.

Want wat doet het?   Het roept angst op of wat ze ook denken wat het doet.   Het brengt de angst naar boven van “zal mijn stad de volgende zijn? Zal mijn huis het volgende zijn? ”   En de angst stijgt en stijgt.

Maar we zullen dit zeggen, dat precies het tegenovergestelde gebeurt.   De angst stijgt niet zo veel, in bepaalde gebieden wel maar wat er gebeurt, is dat het bewustzijn toe neemt.  Want wanneer er calamiteiten en catastrofes zoals deze zijn, brengt het bewustzijn bij elkaar, het brengt de mensen samen, zodat ze gaan samenwerken en hun medebroeder en zuster helpen en bijstaan. Dit is wat er gebeurt en dat is niet wat de cabal wilde.

Maar toch blijven ze hun oude manieren uitvoeren, wat altijd voor hen heeft gewerkt.  Ze ondervinden steeds meer dat deze manieren niet meer werken omdat het in veel opzichten precies het tegenovergestelde effect heeft.   Dus dit gaat voorbij.   Dit zal verder gaan en ze zullen iets nieuws proberen waarvan  zij denken dat het anders is, maar dat is het niet, het is hetzelfde oude liedje.

Mensen worden er wijzer van.   Ze beginnen te begrijpen wat er aan de hand is.  Het idee van complottheorie en al deze dingen wordt steeds minder.   Mensen realiseren zich dat de media die deze gebeurtenissen beschermen in veel gevallen liegen.  Zij vertellen de waarheid niet of ze verzinnen een verhaal om de mensen steeds meer angst aan te jagen, zie je?   Dat is wat ze aan het doen zijn.   Dat is wat de cabal aan het doen is, zo veel als ze kunnen de vlammen van angst opwarmen, oké?

Vraag:   (gemailde vraag)   Bestaat er een relatie tussen de ster waarop we geboren worden, dat is het sterrenbeeld aan de horizon ten tijde van onze geboorte, met onze ware oorsprong?

OWS:   Heel erg.   De sterren bepalen je uitlijning, of ze bepalen veel in je leven. Veel hiervan is verloren gegaan door het achterhouden van de waarheid in de onderwijssystemen, maar het is zeer nauwkeurig dat de sterren bepalen hoe je leven zal verlopen.   En ook, de specifieke geboortester die je hebt, of degene waar je onder geboren bent, bepaalt veel van hoe jouw leven verloopt.

Maar het heeft ook iets te maken met je ontstaan, zou je kunnen zeggen.    Maar dan moet je kijken naar wat je oorsprong is.   Als je daarnaar kijkt, zijn er veel verschillende systemen waar je vandaan komt, niet alleen van één systeem.   Dit is erg moeilijk te begrijpen voor het driedimensionale begrip omdat er multidimensionale aspecten van jezelf zijn.   En de multidimensionale aspecten van jezelf, zoals we zeggen, zijn van veel verschillende planeten, veel verschillende sterrenstelsels, etc.   Dit alles bepaalt hoe je geboren wordt in je specifieke leven, dit alles bepaalt wie je gaat worden en waar je aan gaat werken om het te bereiken in je leven als gevolg hiervan.   OK?

Vraag:   (gemailde vraag)   Deze vraag gaat over Cintamani stenen, ik heb een Cintamanisteen en draag deze om mijn nek, er is door Cobra gezegd dat deze stenen op het moment van The Event tot leven zullen komen, dus wat zullen de gevolgen zijn als je de Cintamani steen draagt ​​tijdens The Event?

OWS:    Heel weinig, omdat het niet de bedoeling is dat je de Cintamani steen draagt.   Het is de bedoeling dat je om leiding vraagt ​​en dan de Cintamani steen plaatst in een bepaald gebied zodat deze de weerkaatsingen, de trillingen van de hogere energieën die de planeet binnenkomen kan opnemen en deze energieën terug naar het raster kan brengen dat al vele malen genoemd is, het bewustzijnsraster, het Christusbewustzijn raster.  De Cintamani stenen zijn bedoeld om te worden geplaatst of begraven.

Dit is wat we willen voorstellen, draag hem niet maar plaats hem waar het nodig is, dat moet van de innerlijke leiding komen waar de steen geplaatst moet worden.  Als je om deze innerlijke leiding vraagt kan het misschien niet direct komen, maar het kan op een andere, indirecte manier komen in termen van iemand die tegen jou spreekt over die steen en waar ze denken dat je hem moet plaatsen of iets van deze aard.   Uiteindelijk zal je worden geleid waar het geplaatst moet worden.   OK?

Vraag:   (gemailde vraag)  Eerder dit jaar had ik het genoegen een gesprek te hebben met een heer genaamd “Fisher”, die een deel van de groep misschien kent van de currensie gemeenschap.   Fisher was zeer goed geïnformeerd over alles, het werd gezegd dat hij naar de ruimte was geweest en een majestueuze veiligheidsmachtiging had.   Fisher heeft zijn lichaam helaas verlaten.   Kun je ons vertellen wat je over Fisher en zijn leven op Aarde mag zeggen en bedank hem voor zijn service aan deze zijde.

OWS:   Allereerst is er geen dank verschuldigd omdat hij zich op een prachtige plek bevindt en heeft gedaan wat hij kwam doen.   Zodat hij aan de andere kant  zoals jullie zeggen doet wat hij vanuit dat oogpunt moet doen en er gebeurt nog steeds veel in dat opzicht.

Wat er werd bereikt toen hij klokkenluider was, als iemand die naar voren kwam en niet alleen zijn persoonlijke levenservaringen deelde, maar ook wat hij wist van de connecties die hij had en wat er zou komen, veel was hiermee verwant en velen waren in staat om steeds meer te ontwaken zou je kunnen zeggen, als gevolg van wat hij naar buiten bracht.   Maar niet alleen hij, ook alle klokkenluiders, allen die naar buiten kwamen met de waarheid zoals ze die kenden en dit naar buiten brachten om de slapende massa’s te laten ontwaken.  OK?

Vraag:   (gemailde vraag)   Ok, dank je.

OWS:    Zijn er nog andere vragen?

Vraag:   One Who Serves en Sananda hebben gezegd dat we veranderingen in ons lichaam hebben.   Ik had afgelopen donderdag  een ervaring.   Ik was in een meditatieve staat in een lucide droomstaat en plotseling voelde ik pijn in mijn borst.  Toen voelde ik dat er iets in mijn lichaam verschoof ter hoogte van mijn hart, waarschijnlijk tussen mijn hartchakra en het centrale chakragebied.   Er veranderde iets.   Dus is er enig inzicht over en verduidelijking alstublieft?

OWS:    Wat we je kunnen vertellen is dat je spreekt over je derde en je vierde chakra, hoe deze verschoof van je derde chacra, je darmstreek, naar je vierde chakra in het hartcentrum.   Dit is een indicatie van de veranderingen waar we over spreken, dat de energieën verhogen zou je kunnen zeggen, de energieën in je opwekken zodat deze kwalen, of deze ongemakken die hier en daar opkomen, niet blijvend zijn.   Je bent in staat om er sneller doorheen te gaan dan je eerder had gekund, of sneller dan anderen die niet zijn geacclimatiseerd aan deze energieën, je voelt deze dingen, zoals ideeën over griep en dit soort dingen die je voelt opkomen  en een poosje duren.   Maar jullie die aan deze energieën acclimatiseren, kunnen hetzelfde griepvirus krijgen en dat het misschien een dag duurt of dat het zelfs geen effect op je hebt.   Dit is wat gebeurt.

Dit zijn enkele van de verschillen waar we over spreken, omdat je DNA steeds meer wordt heraangesloten.   Dit gebeurt eerst op de hogere niveaus binnenin je, moet je weten.  Daarna manifesteert het zich in je fysieke lichaam.  Je fysieke lichaam verandert ook als gevolg hiervan en kan steeds meer licht opnemen en dat licht steeds meer vasthouden.  Omdat het fysieke lichaam dit licht steeds langer kan vasthouden begint het ook de cellulaire structuur in je lichaam te veranderen.    Want het licht dat binnenkomt kan beter in een kristallijnen structuur worden vastgehouden dan in een organische structuur, zie je, of op een koolstof gebaseerde structuur.   OK?

Vraag:    Prachtig.

Shoshanna    Shoshanna heeft iets toe te voegen.   Mijn beste zuster, wat we zien is dat dit gebeuren, deze verschuiving zoals je het noemt die plaatsvond in je lichaamsstructuur, het resultaat was van een ervaring die je had met een ander mens, of een interactie met iemand anders, een geliefde, die deze optie creëerde om van de ene regio naar de andere te gaan, naar de hartregio, zodat je meer compassie zou voelen voor deze.   Dat is wat we zien.

Vraag:   Geweldig.   Heel erg bedankt, dit resoneert heel erg met mij, dit is precies wat ik dacht dat het was.   Dank je.

Shoshanna:   Mooi.   Heel erg bedankt, beste zuster.

OWS:   Heel goed.   Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Ja.   Hallo One Who Serves.   De vraag die ik heb is dat ik de downloads van vreugde, gelukzaligheid en vrede ontvang en me verwonder.  Ik heb de oude sociale wegen volledig verlaten en zit nu in een kleine huistrailer in de woestijn, rondrijdend, zoals een zigeuner en heb de normale maatschappelijke conventie verlaten.

Zelfs in mijn vreugde, heb ik een geweldige liefdevolle persoon uit deze Ancient Awakening familie die me hier doorheen heeft geholpen.   Ik word nog steeds aangevallen.   Ik heb de angst verlaten, ik ben in vreugde, ik ben nu in vreugde, ik heb het naar mijn zin, ik heb mooie, mooie mensen ontmoet, nieuwe vrienden gemaakt en een nieuw leven, trouwens mijn relatie met mijn 17 jarige zoon, hoewel ik 2000 mijl verderop ben, kon niet beter, dat is echt verbeterd.

Wat ik wil weten is, en ik moet dit vooraf zeggen omdat ik weet dat ik mijn werk aan het doen ben, de dualiteit nog steeds zijn lelijke kop schudt, ik word nog steeds aangevallen.  Ik ben een uur geleden aangevallen door een paar mensen die chemicaliën spoten die aansluiten bij mijn DNA.   Alleen mensen met mijn DNA zouden deze chemische stof ruiken, dit wordt geproduceerd door het leger en bende-stalkers spuiten het.   Ik heb gezien hoe de dame het sproeide.   Ze had het in haar rechterhand, ze liep hier, een oudere dame.   Het zijn mensen uit alle lagen van de bevolking die dit doen, wat je normaal niet zou verwachten.

Mijn vraag is, Moet ik die persoon vragen om het niet meer te doen?   En dat ik in liefde en licht kom en ze vraag om alsjeblieft stoppen, of laat ik het gewoon gebeuren?   Wat kan ik doen?   Ik heb mijn vibratie verhoogd.  Schijnbaar hebben anderen dat niet.   Ik zal je de vraag laten beantwoorden en misschien heeft Shoshanna ook iets toe te voegen.

Shoshanna:    Shoshanna wil iets delen.   We zien dat jij als een wezen een portaal hebt opengelaten voor je eigen bewustzijn dat toestaat dat datgene waar je over spreekt als nadelig voor je gezondheid, hen binnenlaat.   Er is een portaal open in je bewustzijn dat je voor diegenen moet afsluiten, voor diegenen die je willen schaden, je moet hierop mediteren en het afsluiten op elk moment dat je voelt dat het zich opent of dat je een bedreiging voor jezelf voelt, moet je dit portaal afsluiten voor degenen die je willen schaden.  Het is je eigen bewustzijn dat dit laat binnenkomen.   Je moet dit afsluiten.

Het tweede punt is, dit is het belangrijkste deel, is om deze ervaringen niet te erkennen in je geest.   Je kunt de ervaring tijdens het beoordelingsproces zo neutraal mogelijk bekijken en voorzieningen treffen om het portaal te sluiten en jezelf te beschermen,  je mag je niet bezighouden met welke vorm van angst dan ook of enige vorm van emotie waardoor dit portaal weer kan worden geopend.   Is dit begrijpelijk voor jou?

Vraag:   Ja dit is het.   Ik reageer niet op de aanvallen, dat doe ik nooit.  Ik doe niets.   Ik observeer het en dan stuur ik het liefde en licht en ik stuur het weg.    Ik kwam vrijdagavond onder een zware aanval.. …

OWS:    We moeten het hier onderbreken.   Je hoeft niet te blijven focussen op wat er is gebeurd, maar doe wat Shoshanna heeft gezegd en sluit het portaal.    Het portaal is open en is al heel lang open, zelfs tot in vorige levens.

Vraag:    Hoe sluit ik het?

Shoshanna:    Door te weigeren te spreken over het verhaal dat je vertelt.

OWS:    Ja.   Verander het verhaal, zoals je zegt.  Maar zoals we al zeiden is het  een portaal dat je in een vorig leven hebt geopend en een patroon dat je met je meebracht.   Dit portaal is open gebleven.   Het is niet altijd open zoals je merkt, maar het is open wanneer diegenen binnenkomen en je vooruitgang willen belemmeren, maar alleen als je het toestaat.  Als je dit portaal niet sluit blijven deze situaties zich voordoen.

Dus zoals Shoshanna heeft gezegd, moet je dit portaal voor eens en voor altijd sluiten.   Je kunt dat doen door in een meditatieve staat te gaan en je gidsen te vragen om je bij dit proces te helpen.   Je zult merken dat je waarschijnlijk teruggebracht wordt naar een vorig leven waar de bron van de oorsprong ligt,  het is niet nodig om te doen, maar het kan er wel toe leiden, zie je?

Richt je niet meer op wat er gebeurt, maar richt je er op om het te laten stoppen, om het te laten eindigen.

Vraag:    Ik begrijp het, ja.   En als ik extra hulp nodig heb kom ik naar de Advance.   Kunnen Shoshanna of James of een van mijn familie me helpen?    Yeshua bin Joseph Sananda zal daar zijn.   Ik ben klaar voor hulp bij heling en genezing en ik zal nu alles doen wat ik kan in mijn eentje.

Shoshanna:   Je moet begrijpen dat je de wil en de kracht hebt om dit te voorkomen en om de portal zelf te sluiten.   Ja, we kunnen je allemaal helpen, maar het moet voortkomen uit je eigen visie, je kracht, je begrip dat je het zelf bent die dit af moet sluiten.    Je hebt op dit moment alle hulp die je kunt bedenken.   Doe gewoon een beroep op die hulp en versterkt dan je geloof dat het voor jou beschikbaar is.   De uitdaging die je hebt, is geloven dat je niet in staat bent om dit zelf te doen.   Je moet dat begrip omkeren en geloven dat je bekwaam bent door je eigen wilskracht, door je eigen derde oogcentrum, door je eigen kruinchakra, door je eigen hart, om dit te stoppen.

OWS:   Ja erg goed.  We moeten verder gaan met de volgende vraag.

Vraag:    Hallo.   Vanmorgen heeft Sananda ons verteld dat we heel, heel dicht bij zijn dat het duister verwijderd wordt, ik denk dat wij dat ook voelen.    Er is veel leed op Aarde,  de branden in Californië en elders.   Ik vraag niet om een ​​datum.   Jullie kunnen geen datums geven, maar we zijn dichtbij.   Gaan we misschien een deel van deze verschuiving en verandering van het licht ervaren voor het einde van dit jaar, of kun je zeggen of het volgend jaar misschien is, op welke manier dan ook om te helpen?

OWS:    Je zei net dat je niet op zoek was naar een datum en toch vraag je om een ​​tijdschema!   We kunnen dit niet geven, maar weet dat alles in de maak is.   Het is allemaal in gang gezet, het is al enige tijd aan de gang en alles leidt naar het volgende en naar het volgende en naar het volgende.   En uiteindelijk, zoals Sananda zei, zal de hoofddomino, zou je kunnen zeggen, omvallen.   En als die ene omvalt begint ook de rest van hen omver te vallen.  Dus dat is wat dichtbij is.   Niet zozeer De Event maar de voorlopers van de vele, vele evenementen die gaande zijn.

Vraag:     Precies.   Ik denk dat we allemaal het gevoel hebben dat die eerste hoofddomino misschien zo dichtbij is dat we niet tot volgend jaar hoeven te wachten om hem te ervaren, dat is wat ik hoop.

OWS:    Heel goed.   Houd die visualisatie en die intentie vast.   Want zoals St. Germain zei: “creëer wat je wilt, niet wat je niet wilt.”

Shoshanna:    Shoshanna wil hier iets over meedelen.    Mijn lieve zus, de mensheid zelf is zo sterk geprogrammeerd om in de toekomst te geloven, te geloven dat alles nabij is, alles zal gebeuren en dit is allemaal toekomstig spreken.    De manier om over de toekomst te spreken is om het heden te elimineren.

Wat belangrijk is voor alle Lichtdragers, voor alle Lichtdelers, voor alle Lichtstrijders, voor alle Lichtwerkers is om te geloven en te verbeelden, om in het huidige moment alles te creëren wat je wenst voor het toekomstige moment, zodat het huidige moment de toekomst zal worden, wat het heden is.  We moeten het licht in ons lichaam zien stromen elk moment dat we kunnen.    We moeten de toekomst zien als het heden.   We moeten geloven dat alles goed is, dat alles goddelijk is, dat alles georkestreerd is.

Hoe meer we ons richten op de duisternis, op de angst, op de gebeurtenissen die plaatsvinden, ja inclusief de branden, hoe meer we die vlam laten oplaaien.  Dit is moeilijk!   De mensheid lijkt te geloven dat wat er om hen heen gebeurt is waar ze zich op moeten focussen, terwijl in werkelijkheid de waarheid is dat we ons gewoon op onszelf en onze eigen beweging en bewustzijn moeten focussen.

Vraag:   Amen.   Prachtig gezegd zuster.   Heel erg bedankt.   Bedankt Shoshanna.

Shoshanna:    Veel zegeningen voor jou.

OWS:    Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag:    Na een zeer intense Violette Vlam-sessie, voelde mijn fysieke hart alsof het in brand stond.   Het deed me terugdenken aan vroeger in mijn jeugd toen ik veel angst voelde.   Dus in wezen neem ik nu het standpunt in dat het feit dat de brandende pijn rond mijn hart die vrij fors aanvoelde.   Als dat zo is, dat ik het oude verbrand en al die angst loslaat.  Ik wil graag je feedback hierover horen alstublieft.

Shoshanna:    Shoshanna wil hierover iets meedelen.   Mijn beste zuster, jij bent de schepper van al je ervaringen vanaf het moment dat je een sterrenzaad was tot het moment dat je jezelf in dit lichaam bevondt in deze tijd op dit moment.    Jij bent de maker van alle ervaringen.   Je kunt verlangen en elke ervaring op de manier zien waarop je het ziet dat het meest voordelig is voor je eigen beweging en bewustzijn en je eigen goddelijke affiniteit met dat wat je werkelijk bent.

Je moet begrijpen dat wanneer je ziet dat je hart de angst verbrand, weg van deze zeer moeilijke gemoedstoestand, dat is de juiste manier om het te zien.   Dat is de juiste manier om in bewustzijn te bewegen.   Wanneer we dingen zien als negatief, als schadelijk, is dat ook waar.    Dus dat wat je als een voordeel voor jezelf ziet, is in overeenstemming met je eigen goddelijke denken.

Vraag:    Dank je.

OWS:    Heel goed.    Zijn er nog vragen?

Vraag:    Hallo.   Ik had me erbij neergelegd dat ik weer afscheid moest nemen van een huis waarvan ik hield, zodat het naar de bodem van de oceaan zou kunnen zinken.   Maar ik hoopte dat ik een paar decennia zou hebben om afscheid te nemen van Californië.   Maar Jared Rand zei dat Californië binnen 18 maanden tot vier jaar onder water zal staan.   Dus ik vraag me af wat de waarheid hierover is?

OWS:     Allereerst, wanneer je voorspellingen zoals deze hoort, zijn ze gewoon dat, gebaseerd op mogelijkheden en potentie op dat moment.   Maar op dat moment is het anders dan in het volgende moment, en het volgende moment.

Bewustzijn, je moet begrijpen dat bewustzijn alles rechtstreeks beïnvloedt.    Dus het idee dat het op dat moment was, zou te wijten kunnen zijn aan het bewustzijn dat in dit gebied van Californië was gericht.   Er gebeurt op dit moment veel in Californië, maar het is vanwege die duistere krachten die er werken en proberen zoveel mogelijk ravage en angst te veroorzaken op dit gebied en dus ook in het hele land.   Dit gaat zo door totdat het gestopt is, totdat het niet langer toegestaan ​​is om verder te gaan.

Maar om te begrijpen of te gaan denken, alleen omdat iemand heeft gezegd dat de hele staat Californië onder water zal zijn, wat de exacte angst creëert die de cabal nodig heeft.   Niet dat Jared Rand  een cabal is, dat is hij niet, maar om dit soort voorspellingen te bewerkstelligen en te voelen dat anderen in deze bepaalde angst zouden veranderen, zal niemand behulpzaam zijn.

Dus we raden je aan om niet te geloven dat dit zou gebeuren omdat het niet noodzakelijkerwijs gaat gebeuren.   In feite kunnen we zeggen dat de kans dat dit gebeurt heel, heel klein is.   Er is veel dat er aan komt om veel van deze angsten en angsttactieken die worden gebruikt te verlichten.  OK?

Vraag:    Wel, ik ben zo blij om dat te horen, ik ga mijn visie van de Hemel op Aarde terugvorderen die plaatsvindt in mijn geliefde Californië, je hebt zojuist mijn dag goed gemaakt.   Bedankt, ik hou zoveel van je.

OWS:    Heel goed.

Shoshanna:    Shoshanna wil iets delen.   Wat Shoshanna wil delen is hoe krachtig het totale bewustzijn is.   Hoe krachtig het is wanneer velen dezelfde gedachte hebben.   Hoe krachtig het is wanneer velen hetzelfde idee volgen.    Dat is kracht, dat is wat in Goddelijke capaciteit aan de hele mensheid is gegeven als zij dit willen begrijpen en dit ten goede willen gebruiken.

De uitdaging van iedereen die voorspelt, verlangt en spreekt over dingen die niet zo gunstig zijn voor ons leven, we kunnen als mensheid doorgaan en dat samen met hen creëren door ons eigen bewustzijn.   Het is niet One Who Serves, het is niet Shoshanna die dit advies geeft, het is de ware kracht van bewustzijn en het geheel dat alle dingen die je ervaring schept.

Daarom, als er genoeg mensen en genoeg van de mensheid zijn die Californië willen laten zinken, door magische kracht van het totaal van bewustzijn, zou dit kunnen gebeuren!   Dat is waarom we die lijn van denken niet volgen.

OWS:    Ja.   En er is nog iets om je bewust van te zijn, dat is alle hulp die beschikbaar is in termen van de Galactics. De Agarthanen, deze maken allemaal deel uit van wat jullie De Alliantie noemen, De Licht Verzetsgroep, dit alles maakt deel uit van het verhogen van het bewustzijn hier op de planeet en het helpen voorkomen dat bepaalde dingen gebeuren die de verschillende cabal, duistere krachten hebben geprobeerd, zoals Yellowstone en het zinken van Californië en al deze dingen die ze willen laten gebeuren omdat het alle aandacht van hen wegneemt en hen terugbrengt waar ze willen zijn, en dat is in de schaduw.   Maar dat is niet wat gaat gebeuren.   Dus, wees opgewekt, want er gebeurt veel, ja, dat schijnbaar op de achtergrond niet iets positiefs lijkt te zijn, maar dit alles zal als steeds meer als positief resultaat naar voren komen als resultaat van bewustzijn, zoals Shoshanna heeft gezegd.

Is er nog een vraag?    Anders geven we het kanaal vrij?

Vraag:    Ik heb geen vraag maar ik wil iets tegen een andere gast zeggen.

OWS:    Nee, dat kunnen we nu niet toestaan, alsjeblieft.   Dit is alleen voor vraag-antwoord tijd.   We geven het kanaal vrij.

Shoshanna:    Shoshanna heeft een laatste boodschap.

OWS:    Ja, alsjeblieft, Shoshanna, een laatste bericht, ja.

Shoshanna:    Mijn geliefde zusters en broeders, je moet op eigen kracht staan.  Je moet op jezelf staan, voor je eigen voordeel en in je eigen voordeel, te allen tijde en op elk moment van je leven en anderen beïnvloeden om hetzelfde te doen.   Dat is het gevecht.   Dat is de krijger.   Dat wat in het voordeel van iedereen staat.    Dat wat voor het welzijn van de mensheid staat.   Je moet elk moment van je leven toestaan ​​dat je licht doorkomt naar iedereen en je zult merken dat je leven vol liefde en vreugde is door in dat Goddelijke vermogen te staan ​​om je leven te creëren.

OWS:    Ja, geweldig.   Ga in het licht staan.   Wees het licht.   Creëer het licht.  Deel het licht overal waar je kunt.   Dat is wat jullie allemaal moeten doen.

Shanti.   Vrede zij met jullie.   Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen