Het begin van het Jupiter Commando, het Ashtar Commando en De Grote Event

Het begin van het Jupiter Commando, het Ashtar Commando en De  Grote Event  

Dit is de stem van Commandant  Ash’Tar’Ke’ree van het Jupiter Commando  

(De .. Ah ..aka) is lichttaal voor Jupiter, wat betekent Machtige wolk.  

Ik wil jullie nu allemaal meenemen naar het echte Jupiter Commando.

De Federaties en Confederaties van Licht zijn iets meer dan 1,2 miljoen jaar geleden begonnen in jullie lineaire uitdrukking, Lord Michael en de Hoge Raden en Broederschappen van Licht creëerden wat je in de menselijke taal noemt, De Galactische Federatie van Licht, de Galactische Federatie van Werelden.  Toen werden het Ashtar Commando en wij, de zuster tegenhanger, het Jupiter Commando gecreëerd.

Het is onze belangrijkste richtlijn om de Ene oneindige Schepper te dienen en van dienst te zijn in dit fysieke Universum en in het niet fysieke Universum.

Er zijn redenen waarom Lord Michael en de Hoge Raden de federaties  opstartte.

Er was lange tijd vrede in dit kwadrant, totdat onze gevallen broers en zussen oorlogen begonnen, het was hun lust naar macht en overheersing die de ondergang van de planeet Marduk veroorzaakte. Toen werd Marduk vernietigd.  Vele zielen van licht zochten verlossing in de federaties en werden met liefde verwelkomd.  

Veel zielen kwamen naar Ganymede en op dit moment zal ik er niet op ingaan via dit kanaal over de val van Marduk.  Dat zal voor een ander dictaat zijn.  

Zoals ‘Het’ in dit kwadrant gedeelte van deze Melkweg is, dat Wij van de 52 Ster Naties dit Zonnestelsel stichtte dat oorspronkelijk een 4e– 5e dichtheids- Zonnestelsel was dat iets meer dan 2 miljard jaar geleden gevormd is.  

Wij in de confederaties van 52 sterrenstaten hebben vervolgens deze planeten en manen van het Zonnestelsel gekoloniseerd. We vestigden basissen binnen deze kwadrantensector die bestonden uit de 52 sterrenstaten, dat bevindt zich precies in deze Melkweg en onze zuster Melkweg, de Andromeda Melkweg, er zijn vele Melkwegen die lid worden van onze Federatie.  

In deze sector van de federatie die we hebben opgericht, is het Jupiter Commando onze buitenpost, onze belangrijkste Galactische basis, het is wat je in de menselijke taal Ganymede noemt,  het is de grootste van Jupiter zijn manen.  

Nogmaals zeggen we tegen jullie, wij zeggen Machtig Jupiter. De ..Ah ..aka   wat lichttaal is voor Jupiter, wat Machtige wolk betekent.  

Aangezien de lichttaal en telepathische communicatie onze belangrijkste communicatie is.  

Het Jupiter Commando is de opzichter van de kosmische toegangspoort tot deze sector van de ruimte, geliefde harten laat me uitleggen, Jupiter heeft 67 manen in jullie 3D-perspectief maar onze buitenposten bevinden zich op 2 van de hoofdmanen, Ganymede en Europa.  Voor de mens is Ganymede de grootste maan in de hele sector van het zonnestelsel, Ganymede is even groot als Broeder Neptunus.  

Het is op Ganymede waar je de grote Sterrenpoort zult vinden die dit hele zonnestelsel met het Sirius sterrensysteem verbindt, dat is ons zuster stelsel.  

We verblijven momenteel in dit binaire systeem terwijl we langs de fotongordel bewegenDe fotonische energie van kosmische liefde die voortkomt en stroomt vanuit ons geliefde Sirius sterrenstelsel en dit uitzend door de Sterrenpoort, de centrale plooi op Ganymede.  

Deze energie wordt overgedragen via de 4 centrale hoofdlijnen op Jupiter. We noemen deze Lijnen meridianen. “Eén” en we zeggen, “Eén” van de functies van deze Meridianen omdat ze zo veel functies vervullen.  Een van de belangrijkste functies is het in lijn brengen en projecteren van magnetische plasma energie die verbonden is met de sterrenpoort op Ganymede en met Sirius, die vervolgens stralen van liefde en licht door de Symbolische groep van de 144.000 geïncarneerde lichtwerkers en lichtstrijders stuurt die momenteel in menselijke lichamen op Terra Nova Gaia zijn.  “Ja” het zijn jullie geliefden die de ankers van deze energie zijn, wanneer het Bewustzijn volwassen geworden is in de individuele sterrenzaden maakt deze Energie hen wakker en bereidt ze voor op hun missie en op het grotere plan dat naar The Event leidt.  

Ganymedes herbergt ook veel kolonies van de 52 sterrennaties en behuisd menselijke kolonies die zijn geacclimatiseerd naar het 4e dichtheids bewustzijn. We leven allemaal in Eenheid en Harmonie met elkaar.  

Op jullie planeet spreek je van de Bermuda driehoek, wij noemen dat vortex toegangspunten. Deze Vortex toegangspunten creëren wormgaten, dus veel van jullie vliegtuigen en boten zijn verdwenen in deze vortex toegangspunten of Bermuda Driehoeken.  Het andere uiteinde van het vortexpunt van het enkele toegangspunt is …… Ganymede.  Ja, eigenlijk geliefden eindigen ze door de vortex reizend en verschijnen ze op Ganymedes.  

Veel mensen die via deze draaikolken zijn binnen gekomen wilden bij de menselijke kolonies blijven en acclimatiseerden zich aan de hogere dichtheden, maar helaas … velen hebben gevraagd om opnieuw afgestemd te worden om terug te gaan naar de 3e dimensionele Aarde.  Ze hebben een vrije wil en kunnen beslissen om te blijven of terug te keren naar de Aarde, we verwelkomen iedereen met liefde.  

“Nu, Ik heb ‘deze’ die voor ons channelt gevraagd om haar bewustzijn via haar 3e oog naar Ganymede te projecteren om haar te laten zien wat wij zien.  Ik wens jullie allemaal die deze boodschap aan het lezen zijn, Ik wens jullie allemaal als één op deze reis mee te nemen.  Open dus je derde oog en kijk en adem.  

Ons kanaal ziet Ganymede niet is zoals je denkt dat het is, laten we het uitleggen.  Ik laat haar zien wat jullie 3D-telescopen zien, dat dat een optische illusie is, ze kijken in een lichtbandbreedte van 2D / 3D Lichtprisma. Die kunnen niet in een 4D frequentiebereik kijken, wat jullie telescopen zien en detecteren is in wezen holografisch van aard en kan geen hoger bewustzijn zien binnen een planeet of zijn manen.  

Het kanaal ziet nu dat Ganymede rijk is aan mineralen en kristallen, het heeft land en kleine oceanen en meren en een atmosfeer die momenteel niet door menselijke lichamen kan worden ingeademd totdat je acclimatiseert naar de 4e dichtheid, dit zal na Het Event veranderen, dan zul je in een hogere bewustzijnsstaat zijn, je zal worden geacclimatiseerd en je lichaam zal een Kristallijn Adam  Kadmon lichaam  (De Adam Kadmon blauwdruk is de blauwdruk voor het volledig ontwikkelde menselijke DNA, wat een 13-strengen DNA is). zijn die goed voorbereid zullen zijn voor veel grondpersoneel om naar huis te komen naar Ganymede na Het Event.  

Het licht komt binnen van ons Machtige Jupiter of zoals we het in de lichttaal zeggen,  de ..Ah ..aka,  dit brengt lichtdoorlatende deeltjes voort, ze ziet het nu als een oranje en roze waas in de lucht, dit is de atmosfeer op Ganymedes.  

We laten haar nu zien wat lijkt op glazen omhulsels aan de oppervlakte, deze omhulsels zijn waar de kolonies in leven, nu laten we haar een grote ingang zien in het midden van de maan waar in de zijkant van de muren grote steile rotswanden uitgehouwen zijn meer van deze omhulsels bij elkaar geplaatst zijn, ze zijn ook sporadisch omdat ze zich over mijlen en mijlen en mijlen uitspreiden, dit zijn hun landings havens voor de ruimteschepen en een vorm van transportsysteem voor de koloniën.  Als je jezelf verhoogt naar de hogere rijken van bewustzijn, hoef je deze vorm van transport niet te gebruiken, dit is alleen voor de vierde dichtheid vervoer.  

We nemen nu haar bewustzijn mee naar wat je zou kunnen noemen een grote glazen lift, ze kan mijlen en mijlen van lichten en schepen zien die in en uit  het Centrum van de Sterrenpoort van deze krater vliegen. Onze moederschepen zijn te groot in omvang om door de Sterrenpoort op Ganymede te gaan, dat is waarom we de Zonnelogo’s gebruiken, de Machtige Zon. Dat is een Sterrenpoort om grote moederschepen naar jullie Zonnestelsel te vervoeren.  

Ik neem nu het kanaal en jullie allemaal mee geliefden, door een kamerhoog glazen looppad met bomen, planten en leven erin, terwijl we op weg zijn naar de Grote hal van het Jupiter Commando,  deze grote hal is 60 meter breed en 60 meter hoog, het is in deze grote hal waar de federaties samenkomen om grote conclaven te houden.  

Zij, ons kanaal, kan grote glazen kamers aan één kant van haar zien waar lagere dichtheid mensen in slaap zijn in een vorm van wederopstanding.

Wat ons kanaal kan zien, zijn leden van de SSP / Verzetsbewegings leden die van het licht zijn en samenwerken met de federaties aan Ascentie en aan de verwijdering van gevallen broers en zussen op jullie planeet.  We hebben verdragen met de SSP die samenvallen met de Eerste Richtlijn.  Dit zijn degenen waarvan je zegt, die in een geheim ruimteprogramma zitten, die dit commando station gedurende veel van jullie Aardse jaren bezocht hebben.  

Veel SSP-leden die van het licht zijn gaan in een slaapstatus. Hun astrale lichaam gaat dan de grote hal binnen waar we vergaderingen hebben gehouden over de Eerste Richtlijn, de leden van de SSP die geacclimatiseerd zijn naar een hogere dichtheid hoeven niet door een slaapstatus te gaan en hebben toegang tot de grote hal zonder dat hun menselijke lichamen in de slaapstatus hoeven te worden geplaatst, maar degenen die “nog niet” klaar zijn op de hogere niveaus van bewustzijn gaan deze slaapstatus in en hun herinneringen aan de samenkomsten worden aan hen teruggegeven, waardoor ze kunnen rapporteren aan hun superieuren op Aarde.

Ons kanaal kan een Energie deeltjes-lichtbundel wapen zien op Ganymede. Laat me dit uitleggen, dit is niet voor “oorlog”, omdat we niet opereren in dat gebied van werkelijkheid, we zijn voorbij dat soort denken als een Federatie Van Licht, het lichtstraal wapen kan negatieve lagere vierde dichtheid wezens uit je planeet verwijderen en uit het lagere astrale rijk verwijderen, entiteiten die de Eerste Richtlijn hebben geschonden worden verwijderd en naar de Centrale Zon gestuurd en teruggeplaatst in de Goddelijke bron van Eenheid.

Sommige mensen zijn gaan praten over deze lichtstraal en hebben het Mjölnir genoemd,  de goddelijke bliksemstraal.  Het kan de mens niet schaden, we zeggen dit opnieuw, Mjölnir kan mensen niet schaden of vuur veroorzaken of aardbevingen veroorzaken op jullie planeet, het is een plasma lichtstraal, het primaire doel is om de lagere vormen van negatieve energie in je aardes kern, onrust makende en op stelten zettende ondergrondse militaire bases die niet van het licht zijn. We kunnen zeggen, deze operaties zijn nu succesvol afgerond en we zijn overgegaan op de volgende reeks tijdslijn gebeurtenissen.  

Het Jupiter Commando en het Ashtar Commando zijn zo trots op jullie allemaal, onze geliefde grondbemanning Lichtwerkers en Strijders van het Licht, velen van jullie keren in je astrale lichaam terug naar het Jupiter Commando en wonen de samenkomsten op Ganymede bij omdat jullie wijsheid en onderwijzingen uiterst belangrijk zijn voor deze hele operatie, velen van jullie gaan en zijn met je familie en geliefden die in de kolonies op Ganymede en op onze geliefd geweldig moederschip De Aurora, die is gestationeerd net aan de horizon van Jupiter.  

Dus geliefden we komen nu naar jullie toe in deze co-creatie omdat het tijd is om te herinneren wie je bent en waar je deel van uitmaakt en met wie je dit prachtige sterrenstelsel deelt.  

Aangezien de tijdlijnen van negatieve polariteit scheiden en naar de tijdlijn van de vierde dichtheid bewegen waar de planeet op dit moment naar toe gaat is de splitsing van de Werelden om zo te zeggen, de overgang, terwijl jullie nu wachten op de grote Coronale injectie van licht van de fotonische liefde afkomstig van de Vader en Moeder Godskern die naar buiten komt met alle grote centrale zonnen die in de centrale zon binnengaan en in de Melkweg …. We zeggen jullie geliefden, deze golf komt eraan, we hebben dit vele malen eerder gezegd door veel andere kanalen.  De golf komt eraan, het is onderweg, sneller dan verwacht.  Dus wees waakzaam mijn geliefden harten, blijf standvastig in deze grote storm die nu om je heen is op deze planeet.  

Wees de Lichtbakens die jullie allemaal zijn, want Liefde heeft gewonnen  en de tijd van de Grote Réunion is aan de horizon.  

Wij van het Jupiter Commando en het Ashtar Commando groeten jullie, onze geliefde bemanning, we houden ontzettend veel van jullie, weet dat je geliefd bent, weet dat we altijd bij jullie zijn.

Al mijn Liefde, Vrede, Licht en Liefde is met jullie allemaal.

Kom en zie ons op het Jupiter Commando, we houden van je en missen jullie allemaal geliefde harten. 

Ik ben Commandant Ash’Tar’Ke’ree van het Jupiter Commando en ik groet jullie allen met onvoorwaardelijke liefde.

Gechanneld door Ria Aurora Athena Ash  

 Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Terug naar pagina Diverse berichten