18.12.02 “De Event is op het hogere niveau al gebeurd, jullie moeten het nu in de Derde Dimensie manifesteren”

“De Event is op het hogere niveau al gebeurd, jullie moeten het nu in de Derde Dimensie manifesteren”

Sananda, Ashtar en One Who Serves gechanneld door James McConnell  

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze maandelijkse Zondag Blog-talk radioshow van de Prepare For Change-groep in Payson, AZ op 2 december 2018.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)

Lees ook het vraag / antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Lord Sananda

Ik ben Sananda .

Terwijl deze golven op de planeet blijven komen, als je de energieën blijft voelen, deze nieuwe hogere energieën die inderdaad de planeet nu bombarderen en in jullie allemaal stroomt.    Alle levensvormen ervaren nu deze energieën als resultaat van de Galactische Poorten die zich hebben geopend, de 11:11:11 Galactische Poorten die een portaal hebben geopend zou je kunnen zeggen voor deze hogere energieën om naar de planeet te komen.   Maar niet alleen op dit driedimensionale niveau, ook in de hogere dimensies.  

Omdat alles, voordat het op driedimensionale niveau kan gebeuren het eerst op de hogere vibrationele niveaus moet gebeuren.   Inderdaad, degenen die zeggen dat De Event al is gebeurd, het is gebeurd.    Het is gebeurd op de hogere niveaus en om het in het driedimensionale gewaarzijn te manifesteren, moet het bewustzijn als geheel, als een collectief toenemen, moet het blijven stijgen en zoals wij die de energieën zien die de planeet en de mensen binnenkomen, de levensvormen op de planeet die in vibratie toenemen als gevolg van deze energieën die binnenkomen.

Jullie zijn de katalysator voor deze gebeurtenis om steeds dichter bij jullie werkelijkheid te komen en in jullie realiteit, het komt eraan.    Je ziet misschien nog niet de volledige gevolgen hiervan, want er zijn veel veranderingen die plaatsvinden IN jullie planeet en OP jullie planeet.   Veel veranderingen die zich in ieder van jullie voordoen.    En natuurlijk, als deze veranderingen in je plaatsvinden, weerklinkt het ook buiten je en weergalmt het naar de volgende om je heen en naar de volgende en naar de volgende.    Dit is hoe deze energieën zich over de planeet blijven bewegen.    Jij bent de katalysator hiervoor.    We hebben je dit vaak verteld.    Jullie, de Lichtwerkers, de Lichtstrijders, de Lichtdragers en Lichtdelers, jullie zijn de katalysator voor deze energieën, aangezien het bewustzijn meer en meer stijgt over de planeet.

Zoals je vaak hebt gehoord, “jullie zijn degene waar je op hebt gewacht”.    Je wacht niet op diegenen van buiten de planeet om je te komen redden.    Dat gaat niet gebeuren.

Maar het gaat gebeuren dat De oproep steeds meer uit gaat naar degenen die hier zijn om te helpen waar ze kunnen.    En ze doen dit al een tijdje.    Maar nu, terwijl je steeds meer hoort dat ze dichterbij komen.    De Galactische steeds dichterbij komen.    De Agarthanen van diep onder de Aarde komen ook dichter naar de oppervlakte.

Dit alles creëert een compressie aan de oppervlakte van de planeet, komend van boven, komend van beneden, alles comprimerend wat er nog over is van wat bekend staat als de duistere krachten.    Want de duistere krachten worden verwijderd.

Zelfs terwijl we nu spreken worden ze van deze planeet verwijderd.    Je hebt gehoord van degenen die zijn overgegaan uit hun fysieke lichaam, dit zijn degenen die de duistere krachten hier hebben vastgehouden.    Zij hebben de duistere energie in zich vast gehouden en zij verlaten nu de planeet op verschillende manieren.    Sommige worden letterlijk door de schepen afgevoerd.    Sommigen gaan door het sterfproces heen.    Maar weggehaald worden ze en dit zal blijven gebeuren.    Omdat met het oog op De Event, om ervoor te zorgen dat de vibraties blijven stijgen over de planeet en je van deze driedimensionale illusionaire wereld naar de vierde en hoger in de vijfde en verder dan deze dimensie brengen, moet er eerst de verwijdering  gebeuren van de krachten die je blijven vasthouden, die je tegen houden, zelfs op een onbewust niveau.

Want vele over de hele planeet zijn niet bewust van wat we nu zeggen, zijn zich niet bewust van de kennis die jullie in je hebben.    Maar ze zijn hun zelf steeds meer aan het ontwaken vanwege de energieën die de planeet binnenkomen en vanwege de inspanningen die jullie allemaal doen om het licht te verspreiden, om het licht te delen waar je maar kunt.

Omdat, mijn vrienden, mijn broers, mijn zusters, het gaat om een ​​ontwaken.    Het gaat over het ontwaken van de Aarde, van Gaia zelf, om haar volledige potentieel als een hoger dimensionaal lichaam te realiseren, net zoals het allemaal om jou ontwaken draait voor het potentieel in ieder van jullie om te weten dat je een hoger vibrationele frequentie bent, altijd al geweest bent en altijd zult zijn.

Het is alleen de geest die je vertraagt, die je doet wentelen in de modder en het slijk van de driedimensionale illusie.    Ik gebruik deze term nu doelbewust, ” de modder en het slijk ” omdat het je tegenhoudt, zoals drijfzand je vast zou houden.    De duistere machten hebben geprobeerd dit als een drijfzand te creëren zodat jullie allemaal in de val zaten.    Maar je laat jezelf nu vrij.    Wij laten je niet los, je laat jezelf los.    En je zult dit blijven doen.

Met onze hulp, met onze assistentie waar we kunnen, onze assistentie wordt nu steeds sterker.    Terwijl jullie doorgaan met het verhogen van je vibraties, kunnen wij dichterbij je komen, omdat als jullie stijgen in vibratie kunnen wij dichter bij komen.

Ik ben Sananda .    Ik ga het kanaal nu vrijgeven aan iemand die kort met jullie wilt spreken.    Hij komt steeds meer om bij jullie te zijn vanwege de veranderingen, vanwege de tijden die nu op je afkomen.

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Ashtar

ik ben Ashtar .

Ik kom op dit moment, omdat ik hier vaker kom om bij deze groep te zijn, om een ​​boodschapper voor jullie allemaal te zijn, die, ja inderdaad, we komen steeds dichterbij jullie planeet, niet alleen in frequentie, maar ook in begrip, in het weten van wie we zijn in relatie tot wie jij bent.   Want wij zijn jullie grotere familie, wij allemaal, jullie gaan terug naar een herinnering, niet alleen van wie je bent, maar van wie wij zijn en hoe we ons tot jullie verhouden.

De reünie komt steeds dichterbij.    Velen van jullie geloven dat, dit is allemaal prachtig maar zal het nog in onze levens gebeuren.    We kunnen je vertellen dat het niet alleen in jullie levens zal gebeuren maar dat het in je heel nabije leven zal gebeuren, of in jullie zeer nabije toekomst.   Ik ga de term ‘binnenkort’ niet gebruiken.    Maar je begrijpt dat relatief gezien je inderdaad heel dicht bij veel verschuivingen en veranderingen bent die op de planeet gaan gebeuren.    Zelfs in deze maand waarin je je bevind, december het einde van het jaar.     Maar is het het einde van iets, of is het het begin van iets anders?     Dat is waar je naar moet kijken.    Want je staat op de drempel van een geweldig nieuw begin dat NU voor je ligt.    Reik uit en grijp dat begin omdat het op dit moment dichterbij je is dan je misschien weet.

Net zoals ik, evenals vele anderen bij jullie zullen zijn tijdens deze volgende Advance, zullen wij er zijn om jullie te helpen bij de voorbereiding van niet alleen de wijzigingen die gebeuren in jezelf, maar de veranderingen die buiten jezelf gebeuren in relatie tot wat er gaande is in jullie allemaal.

Ik ben Ashtar en ik zal dit kanaal nu vrijgeven aan One Who Serves.

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Ashtar uit.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen