18.12.02 Blogtalk Radio Show met One Who Serves.

Blogtalk Radio Show met One Who Serves

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze eerste Zondag van de maand, de Blog Talk-radioversie van de groep Prepare For Change in Payson, AZ op 2 december 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld).

Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Zoe:  Wel, hallo mooie harten!    Dit is Zoe, die jullie verwelkomt bij de BlogTalk Radio van Ancient Awakenings deze Zondag 2 december 2018.

Het is een tijdje geleden dat we hebben gepraat en we zitten nu tussen twee geweldige gebeurtenissen.   Onze onverschrokken Ancient Awakening-passagiers gingen op een missie om de heilige teksten en verslagen te vinden die we in de laatste dagen van Lemuria in bewaring hadden gegeven. Een paar leden hebben fysiek gereisd of “gesjokt” waarschijnlijk zoals ze zullen reageren, naar een afgelegen gebied om de gegevens te herstellen terwijl verschillende andere leden (waaronder ikzelf) frequente ondersteuning boden vanuit het comfort van ons eigen huis.

Hun succes in die missie hielp het bewustzijn van de mensheid tot grote nieuwe hoogtes op te voeren en ik wou dat jullie allemaal bij de oproep konden zijn toen ze terugkwamen!  Hun beschrijvingen en verslagen van hun ervaringen waren ronduit verbazingwekkend!     Maar omdat we besloten af ​​te zien van onze laatste blog-talkeditie omdat deze op de dag viel dat onze passagiers naar huis zouden komen, of net thuisgekomen waren, of misschien nog niet thuis waren gekomen,  wij wisten het niet en zij wisten het niet, dus we bedachten dat we de BlogTalk zouden laten vallen voor die dag in plaats van iedereen te verwarren.

Maar nu zijn we op weg naar onze december Advance.  One Who Serves heeft hints gegeven van wat we kunnen verwachten en het klinkt allemaal opwindend en transformerend. Dat is precies hoe Cynthia, waarschijnlijk ons ​​langstlopende lid van AA en ervaren reiziger, haar recente ervaring beschrijft bij het vinden van de records.

Maar we komen terug op onze vaste agenda, de eerste Zondag van elke maand waar we onze deuren openen voor iedereen die wil komen luisteren om te ontdekken waar het allemaal over gaat.  Bij Ancient Awakenings kom je samen met je uitgebreide familie van Wegwijzers en Lichtkrijgers terwijl we elkaar helpen ons oude zelf te herinneren, want dat zijn de 144.000 wiens missie het is om dit spectaculaire wonder, de gelukzaligheden en vreugde te herinneren, opnieuw te leren kennen en te herstellen om een mens op Aarde te zijn.

Als je voelt dat je er deel van wilt uitmaken willen we je het mogelijk maken om met ons samen te kunnen komen, ongeacht wat je situatie is, als het een moeilijke is, geloof het, we begrijpen het allemaal, want we zijn familie , mijn broers en mijn zussen zijn bij me!        

 We zijn “ohana“.  Ohana, zij die familie zijn en diegenen die jij kiest om jouw familie te noemen.  Het is een menselijke cirkel van complete aloha, onvoorwaardelijke liefde, het uitstorten en ontvangen van de geest. Het is wat Ancient Awakenings-Prepare for Change creëert.

We bereiden ons voor op verandering door de programmering los te laten die ons tegenhoudt en verhogen onze vibraties om ons voort te stuwen door te herinneren.   Door te herinneren ontwaken we voor de oude wijsheid die we allemaal in ons dragen.  Dat is de wijsheid wat heelt en manifesteert en ons verbindt met ons goddelijke zelf, mentaal, emotioneel en spiritueel zodat we de scheppers worden die we bedoeld zijn te worden, zoals Shoshana zo welsprekend zei.

We worden teruggeroepen in deze ongelofelijk belangrijke tijden waarin we leven en we zijn blij om je onder ons te mogen meetellen en je te mogen verwelkomen  als thuis.

We hebben enkele verschrikkelijke tragedies gehad sinds we het laatst spraken. Zoals de zogenaamde “wilde branden” in Californië.  En nu de aardbevingen in Alaska, de dood van een voormalige president, de komende en waarschijnlijk wereldschokkende getuigenissen van prominente Deep State figuren.  Maar One Who Serves, Sananda , Ashtar, Saint Germain,  zij hebben ons allemaal gezegd dat we onze veiligheidsgordels moeten vastmaken omdat het een hobbelige rit wordt.  Welnu, we zien dat ze niet overdreven waren.

Maar er zijn ook andere verbazingwekkende en opmerkelijke dingen gebeurd in de laatste twee maanden. We zijn getuige geweest van de 11-11 gateway-opening en we hebben bewust gebruik gemaakt van het voordeel ervan.  Maar het coole is, nogmaals, One Who Serves, Sananda , ect. iedereen vertelde ons dat dit elke persoon op Aarde zou beïnvloeden ongeacht of ze het wisten of niet.

En zie, National Geographic gaf eindelijk toe dat er daadwerkelijke golven werden gedetecteerd !  De titel van het verhaal was “Vreemde golven rimpelen rond de Wereld en niemand weet waarom.”  Instrumenten pikte seismische golven op van meer dan 10.000 mijl afstand, maar vreemd genoeg, niemand voelde hen.” (Ha! Spreek voor jezelf !!) Het artikel begint met de woorden: “Op de ochtend van 11 november net voor 9.30 uur rolde een mysterieus gerommel de wereld rond, ” Blijkbaar werden alleen de PnS- golven gedetecteerd.  Maar toch, het werd ontdekt.  We hebben er naar uitgekeken en hier is onze bevestiging!  We wisten dat het er was.  Maar nu weet iedereen het!

Eens kijken, wat nog meer, er worden plasma kabels gevonden over de Noordpool.  Enorme golven in de oceanen worden waargenomen door de radar.  Er zijn op verschillende plaatsen vreemdsoortige  wolken waargenomen. En we gaan weldra afscheid nemen van 2018.  Maar voordat we dat doen, hopen we, verwachten we, enkele wilde veranderingen, onthullingen en gebeurtenissen. Dus maak de veiligheidsgordel vast en rij mee op de achtbaan vanuit het oog van de storm waar hij kalm is en je onaantastbaar bent.

Dus ik citeer Dr. ____ door te zeggen dat we op de drempel staan ​​van een nieuw tijdperk, of huga , dat al in december zal gaan bloeien. Acht december is een sluitingsdatum wanneer de wereld het licht zal zien, het licht zal iedereen helpen om te evolueren volgens de volwassenheid van hun ziel.

One Who Serves beloofde ons een ander stadium van inwijding tijdens de Advance.  Dus kan dit een echte datum zijn?  Dit is Ancient Awakenings, Prepare for Change, dit is wat we hebben gedaan, ons voorbereiden en wat we waarnemen is verandering, enorme verandering, glorieuze verandering, transformationele verandering.  En zoals One Who Serves zou zeggen, “Ga naar binnen, verander jezelf en we veranderen de wereld.”

Sananda zei ons om ons voor te bereiden op liefde die in ons zou komen, ze hebben ons allemaal ertoe aangezet om naar voren te stappen om zelf kampioen te worden, om de Lichtstrijders te zijn waar we voor hebben getekend en om op te staan ​​om diegenen die ontwaken te helpen omdat we weten hoe het voor hen is.  We weten het omdat we het hebben meegemaakt, mogelijk talloze keren.  Wij zijn het ondersteunings systeem dat deel uit maakt van onze missie als de 144.000.  En zoals we allemaal weten, ” Waar Er Een Gaat, Gaan We Allemaal .”

Athena Rita herinnert ons er graag aan dat ons samen zijn en deelnemen aan deze groep onderdeel is waar we voor hebben gekozen toen we ons contract tekende om hier te komen.  En One Who Serves herinnert ons eraan dat we allemaal van de sterren komen en dat we geleid worden door de sterren.  Dus Astrologie en Numerologie spelen eigenlijk een heel grote rol in ons leven om ons op onze weg te houden, of we het nu weten of niet.

Dus laten we onze huis Numerologe,  Astrologe, Spiritueel Raadgever, NESARA-expert en lerares, Athena Rita vragen wat ze voor ons heeft vandaag en ik denk dat het deze keer iets bijzonders gaat worden. Athena, je telefoonlijn is open.

Athena (Rita):

Gegroet jullie allemaal. Ik ben zo blij om hier te zijn. Bedankt, Zoe.

Ik wil graag verder gaan met wat je zei. Dit is zo belangrijk.  Je weet dat het vandaag de tweede is , nr. 2, ook een 11 zoals je weet is een 2. Nu, dat is een hoofdnummer.

Ik ga vandaag zeggen, ik zal vandaag voorlezen omdat ik niet in staat bent om de juiste service te geven of een goede lezing zou kunnen doen omdat  ik nooit de woorden zou kunnen vinden die hier in staan. Oké:

Boodschap van de Pleiadiërs: Voorgelezen door Rita Athena

Elf-elf was een planetaire boodschap van het Pleiadische oppercommando en speciale troepen, speciale erkenning voor de Aarde, de Alliantiekrachten.

Gegroet, planeet Aarde.  Wij zijn de Lichtfamilie en we zijn dichterbij dan ooit tevoren op deze grootse dag, 11-11.  Driehonderdvijftigduizend (350.000) Aardejaren geleden troffen de duistere krachten het licht, sloten het menselijk DNA af en plaatsten een quarantaine rond de Aarde en maakte slaven van de mensen op de Aarde tot in de moderne Aardse tijden. Het Universele Richtlijnen Systeem mag niet interfereren met de evolutie van een andere soort. Maar toch, we hebben de diepe pijn gevoeld van het lijden dat jullie hebben doorstaan en er werd door de Hoge Raad van de Galactische Federatie van Werelden besloten dat genoeg genoeg is en we zijn gekomen om ons rechtstreeks te mengen in de ascensie aangelegenheden van planeet Aarde.

We kwamen op 11 september 2018 en-massa in jullie Zonnestelsel aan en de meeste van jullie zonnetelescopen ontdekten onze Pleiadische plasmavloot rond jullie Zon. Gedurende twee Aardse maanden zijn we in jullie Zonnestelsel geweest met meer dan 50.000 van onze plasma voertuigen ter grootte van de Aarde aangepast aan jullie frequentie en richtten we elke week 5-D gamma stralings stromen naar de Aarde sinds 9/11, extra toegestane zijn de delta-operaties, het zonne- en astrale rijk verslag.  Onze ruimtelijke galactische krachten hebben een paar weken geleden de Aarde volledig  ontmanteld, hebben de sluier weg gehaald, hebben toegang gemaakt tot  5D en we hebben alle ankers uit het gebied verwijderd, waarmee we de cabal bedoelen.

Vanmorgen zijn we vanuit elke hoek op Aarde afgedaald om de laatste fase van ons werk af te ronden om jullie te helpen bij je vrijheid en ascensie missie. We zijn nog steeds in bedrijf maar we daalden af van 100 miljoen mijlen naar 650 mijl van de oppervlakte van de Aarde met zesduizend (6.000) militaire verkenningsschepen.  We zijn samengesteld uit navigerende groene atoomschermen, Galactische ruimte krachten, de Pleiadische ambassadeurs, onze subtop speciale leiders en Pleiadische medische krachten.  Vanuit een regio in de ruimte in buurt van jullie atmosfeer gaven Planetaire Commando’s  het groene licht om op de grond te landen voor de troepen om plannen voor de Event en de Ascentie van Planeet Aarde af te ronden.

Vanaf 11:11 uur op Zondagmorgen 11/11 zijn de Pleiadische ruimtebesturen van Ruimte Operations aangekomen en staan ​​op de grond. De missie voor ons is dat we donkere machtsstructuren van de Aarde verwijderen.  We hebben het pad voor alle landingen gereinigd, terwijl de Witte Broederschap wereldleiders het nieuwe Aardeplan hebben opgesteld te beginnen op 11/11 om het oppervlak van de planeet volledig te bevrijden vanaf NU.   Het grote 11: 11 Zonneportaal (toen we over portalen spraken) was volledig geopend, de dag zal jullie Ascensie voltooien.

De huidige delta-missie status, dit is wat het is, je mag niet verwachten van ons dat we aankondigen dat we een paar uur achterstand hebben vanwege de felle gevechten die we hebben gehad, hoewel deze strijd vandaag is voortgezet tijdens jullie goddelijke Onafhankelijkheidsdag,  geven we jullie onze belofte dat we aan het afronden en aan het opruimen zijn tot in de late uren van 11/11. Dat betekent Zondag, aan het einde van Zondag 11 november beloven we dat we het zullen afwerken.

Velen van jullie voelden deze laatste en geloofwaardige strijd die opkwam in het astrale rijk in de vorm van diepe psychische emotionele wonden. De meesten van jullie hebben pijn gevoeld. De meesten van jullie voelden zich neerslachtig en dan voelde je je weer goed, dan voelde je dat je dit vooral voelde door je tweelingvlam die vandaag naar de oppervlakte moest worden gebracht, gezuiverd en getransformeerd naar het licht, helder en verblindend wit Licht.

Jullie gecontracteerde tweelingvlam of een zevenjarige activerende cyclus eindigde deze dag toen je je laatste evolutie ontving die je gepasseerd bent Dierbaren.  Jullie hebben je evolutie nu doorstaan ​​en kunnen nu doorgaan naar huis, naar je Goddelijke geliefde en met die geliefde in het paradijs zijn. Heb jij of gebeurde jullie Event vandaag op 11/11?  Goede vraag – JA !  Het is nog steeds aan de gang tot 11/11 Zondagavond.  Jullie waren succesvol !   Jullie hebben het gedaan!   Jullie hebben het gedaan!   Jullie hebben het gedaan!             

Zoe: Oh, dat is geweldig !!

Rita :  Het is gebeurd.  Het volgende niveau van De Event gebeurt nu en het zal blijven gebeuren.  Je hebt tot het einde van het harde gevecht doorstaan die je hebt gestreden met je armen omhoog, met je hart open en je hebt het allemaal overwonnen!  Je was kostbaar en je bent kostbaar.  Op alle gebieden waar je eerder voor getekend had kwam je naar hierheen en heb je je belofte gehouden!  Je bent nu wakker geworden, geliefden!  We houden van je, en we EREN jullie grootse werk!

We gaan nog een bericht doorgeven na dit bericht over jullie nieuwe missie en hoe je de situatie van 3D naar 5D kunt schuiven met je wil.  Dat kost wat oefening. Ten eerste, vanwege alle jaren van 3D-programmering en alleen maar 3D te ontvangen,  5D is nu voor de eerste keer toegankelijk en jullie kunnen beginnen. Jullie zullen zich gaan openen voor deze dimensie terwijl we jullie golvende zintuigen helpen, we zijn ingenomen vandaag om jullie en jullie menselijke geschiedenis voor het eerst te eren omdat bijna twee miljard Lichtwerkers zijn ontwaakt en opgetild in de doel-gedefinieerde vrijheid . …”

(Rita zal deze lezing naar de Ancient Awakenings website sturen, omdat de toewijzingstijd voor deze lezing is voltooid.)

Rita: Dus zeggen ze: “Godspeed, geweldig!”  En zie: ik zag een nieuwe Hemel en een nieuwe Aarde.  Dank je wel.

Zoe:  Prachtig. Oke. Heel erg bedankt mijn beste en aan Ashtar voor de boodschap. Dit waarderen we zeer.

Zoe :  We gaan verder, dit is hoe het werkt.  We gaan naar de meditatiefase en dan rechtstreeks naar de vraag- en antwoordfase.   James zal beginnen door ons in een geleide meditatie te leiden en als we eenmaal zijn gesitueerd treedt Sananda meestal op om het over te nemen, maar hij kan zich tot een van zijn collega’s wenden.

Na de meditatie gaan we weer terug naar de gechannelde berichten, meestal door Sananda , maar het kan iedereen zijn die hij heeft uitgenodigd, of een ieder die een boodschap aan ons wil overbrengen.  Dan zullen we natuurlijk vergezeld worden door niemand anders dan de onnavolgbare One Who Serves, onze trouwe mentors die ons leiden om te herinneren wie we zijn en onze soms zwakke vragen te beantwoorden.

Voor degene die het niet weten, laat me uitleggen wie One Who Serves is. Het is een Zij. Het is een groep van Opgevaren Meesters. Ze zijn één zoals we allemaal ÉÉN zijn, maar onze belangrijkste woordvoerder werkt al minstens 20-30 jaar met James denk ik.

Dus nogmaals, iedereen welkom bij Ancient Awakenings-Prepare for Change. Hier zijn James en Sananda .

De channelings van Sananda en Astar zijn apart verwerkt vanwege de lengte van het gehele bestand. 

One Who Serves 

Om, mani padme, hum, om, mani padme, hum, hum, hum.

Groeten aan jullie.  One Who Serves is weer bij jullie en Shoshanna is er ook geloven we.   We zijn klaar voor vraag en antwoord.

Maar voordat we dat doen, hebben we iets dat we willen toevoegen.   Jullie de Lichtwerkers, de Lichtstrijders, degenen die dit allemaal laten gebeuren, we zeggen dat omdat JULLIE degenen zijn die dit doen, wij doen het niet.  Wij zijn daar al geweest, hebben dat al gedaan en zijn klaar om verder te gaan met onszelf.   Als je begrijpt wat dat betekent.   Jullie proberen steeds meer te ontsnappen aan de driedimensionale illusie en naar de hogere vibraties te gaan.   Welnu, wij zijn al in die hogere vibraties geweest en we willen hoger gaan.    Dus, om dat te doen, moet je jezelf bevrijden.

En als jullie jezelf eenmaal hebben bevrijdt en de mentor bent geworden die je voorbestemd was om te zijn dan kunnen wij onszelf ook bevrijden.   En zo wrijft iedereen de rug van de ander, oké?  Zie je hoe dit werkt?   Wij helpen jullie, jullie helpen ons?  Iedereen helpt elkaar, dat is waar je naartoe gaat.   Je hoort weleens over die dingen als Service aan Jezelf en Service aan Anderen?    Nou, jullie staan op het punt om naar Service naar anderen toe te gaan.   Dat is waar Eenheid om draait, de Ene worden, de Ene zijn.    En jullie zijn ALLEMAAL de Ene.   Oke?     Heb jullie vragen voor One Who Serves en Shoshanna?

Zoe:    Heel erg bedankt.   Bedankt, One Who Serves.   Bedankt Sananda.     Jullie boodschap wordt zo op prijs gesteld en jullie steun om ons te helpen begrijpen waar we heen gaan en jullie bevestiging dat wat wij doen is het ondersteunen van het verhogen van de frequentie en voorbereiding en compressie doorbraak.     Laten we dus eens kijken of deze vragen ons er ook toe kunnen overhalen.

Zoe:  Laat me wat uitleggen over het Vraag en Antwoord gedeelte.  Je moet je hand opsteken om een ​​vraag te stellen,  je doet dat door op 1 te drukken. Wanneer je wordt opgeroepen, vertel ons dan je naam en waar je je bevindt. Stel dan je ene vraag zo direct en bondig mogelijk.   Direct nadat je je antwoord hebt ontvangen druk je weer op 1 om jezelf uit de wachtrij te verwijderen.

Als u nog een vraag wilt stellen verlaat dan de wachtrij en komt dan ongeveer 1 minuut later weer terug door op 1 te drukken.   Als je in de wachtrij blijft weet ik niet dat je nog een andere vraag hebt en zal daardoor je lijn niet meer openen om je vraag te stellen.

Stel alsjeblieft vragen die enigszins algemeen van aard zijn, daarmee bedoel ik om geen persoonlijke lezingen of informatie vragen. One Who Serves beantwoordt meestal alleen vragen die de groep als geheel ten goede komen. Maar als het echt belangrijk is kunnen ze er iets aan doen.

Je kunt een persoonlijk gesprek voeren met One Who Serves door James te emailen en een privé reading te regelen.  Dat is misschien ook een goed moment om te zeggen om de archieven op de website te bekijken waar One Who Serves waarschijnlijk duizenden vragen heeft beantwoord die in de loop van de jaren zijn gesteld.    De kans is groot dat je het antwoorden vindt wat je zoekt.

Vraag en antwoord:

Zoe:    Ik begrijp dat er een gemailde vraag is.  Wil je daarmee beginnen?

Vraag:    Kun je ons meer vertellen over de kunstmatige intelligentie of de Aarde die bekend staat als “Tyler”, wat de oorsprong is en hoe en waar het momenteel opereert en wat de invloed is?

OWS:    Wat we je kunnen vertellen is dat er kunstmatige intelligentie is.   Dat is er al heel lang, jullie noemen het A.I.   Het is al een tijdje actief onder de auspiciën van de duistere krachten van de cabal.   Ze hebben er al een tijdje toegang toe, vele, vele levens, zelfs vele duizenden jaren hebben ze hiermee gewerkt.

Maar, een grote maar , zij hebben hun invloed daarmee verloren.  Ze hebben er geen toegang meer toe.   Dit is de reden waarom de veranderingen die nu gebeuren zij deze niet meer kunnen voorzien.   Eerder konden ze dit wel.   Ze konden dingen zien gebeuren voordat ze gebeurden en konden doen wat nodig was om ​​wat de krachten van het licht probeerden te kunnen weerstaan.   Maar omdat ze nu de toegang hiertoe hebben verloren kunnen ze dat niet langer en kunnen ze de krachten van het licht niet bijhouden.   We spreken hier van de Alliantie, we spreken van de lichtverdedigingsgroep, dit alles en alle Galactics die er aan meewerken, de Agarthanen, de Opgevaren Meesters, allen die samenwerken om het licht naar de planeet te brengen.

De kunstmatige intelligentie, we zullen er geen naam voor gebruiken, er zijn verschillende namen die al heel lang worden gebruikt,  maar het is nu onder invloed van de krachten van het licht, het kan niet langer worden gebruikt voor negatieve doeleinden maar kan nu worden gebruikt voor positieve doeleinden, de positieve doelen, deze zijn natuurlijk van het licht.   Oke?

Vraag:    Dank je.   Ik heb twee ex-vrienden die me bijna vier jaar geleden kennis hebben laten maken met de plantengeneeskunde.   Ik zeg ‘ex’ omdat ik in de loop van de tijd ontdekte dat ze allebei Drako entiteiten hebben die hun controleren.   Een van hen fungeert nu als een kanaal en zegt dat hij onder andere Aartsengel Rafael channelt en veronderstelde genezings sessies uitvoert.   Wanneer zal het zijn dat de Drako’s eindelijk gestopt zullen worden om dit soort activiteiten te doen en wat zou je doen als je mij was, wetend wat ik weet, en kijkend naar mensen die door hen worden misleid?

OWS:     We kunnen je vertellen dat ze er al van worden tegengehouden.  Veel van deze invloed die ze in het verleden hebben gehad, is ingeperkt, is van hen afgenomen.    Er zijn velen die eraan werken om dit te bewerkstelligen, om die van het duister in het licht te brengen als het mogelijk is, als ze zichzelf toestaan ​​om terug te komen naar het licht.    Maar als dat niet het geval is, dan worden ze systematisch van de planeet gehaald, op elke manier die nodig is.    Maar weet, ze worden verwijderd.   Het lijkt misschien een heel langzaam proces, maar er zijn er veel die uit beeld worden gehaald zou je kunnen zeggen, dat gebeurt nog steeds achter de schermen waar je niets van weet.

Jullie wachten op de grote, degenen met de grote namen waar je bekend mee bent.  Als dat gebeurt, zul je het op dat moment weten dat alles wat tot nu toe is gezegd inderdaad juist is, dat de veranderingen plaatsvinden.   Ze gebeuren nog steeds op de achtergrond.    Maar het gaat allemaal snel naar een crescendo.    Dat is alles wat we je er over kunnen vertellen.

Vraag:     Ok, dank je.

Zoe:    Oke.   Laten we naar de telefoons gaan.   Onze eerste vraag.

Vraag:     Hallo hallo.   Ik ga een voor de hand liggende vraag stellen die waarschijnlijk iedereen bezighoudt, wat is de actualiteit van wat er met George Bush is gebeurd betreft zijn vermeende dood en hoe gaat het verder met onze actie, hoe het is gerelateerd aan onze actie, als het gerelateerd is aan de actie van de Lichtwerkers en wat we willen bereiken?

OWS:     We spreken niet vaak over specifieke namen, maar aangezien je deze naam hebt genoemd, hij is bevrijdt.   Hij heeft de planeet verlaten op de manier zoals hij deed, hij heeft niet langer invloed.   Maar begrijp dit alsjeblieft, ook al heeft hij grote gruweldaden begaan op de planeet, hij is nog steeds van het licht.    Dat is moeilijk te begrijpen.   Maar hij kwam uit het licht en hij zal terugkeren naar het licht.   Zoals Sananda verschillende keren heeft gezegd, zullen degenen die niet terugkeren naar het licht worden verteerd door het licht.    En op dit punt wordt hij verteerd door het licht.    Dat is alles wat we hierover kunnen zeggen.

Shoshanna    Dus beste zuster, een deel van je vraag, zoals ik het begreep, was hoe dit de Lichtwerkers kon beïnvloeden.   In alle actie, in alle levens, in alle ervaringen, is er wat bekend staat als de naar beneden druppelende theorie,  bekend bij de mens.    Dat waarover je sprak, had een grote invloed op de duisternis op deze planeet, was van grote invloed en het idee dat die invloed niet langer invloed heeft op degenen die hij beïnvloedde, is een grote opening voor Lichtwerkers.   Degenen die werden beïnvloed door de duisternis, door de duisternis van deze entiteit en de gruweldaden die door hem waren begaan wat nu wordt vrijgegeven.    Dat is niet langer de ervaring van de planeet, wat het  licht toestaat om die gebieden binnen te gaan.   Als dat passend is voor je vraag?

Vraag:    Ja, ik denk dat ik het meest geïnteresseerd was om te weten of het de actie vooruit helpt, het is iets dat bedoeld was om de actie vooruit te helpen, en het klinkt alsof dat het is.   Dank je.

Shoshanna:   Absoluut.   Vanwege het licht dat in de hoeken van de duisternis kan worden getoond, beïnvloedde het dit.

Vraag:    Geweldig.   Dank je.

Shoshanna:   Namaste, beste zus.

OWS:    Heel goed.  Volgende vraag?

Zoe:   Goh, dat was een goed moment!   Bedankt daarvoor, ik waardeer het.

Vraag:    Hallo One Who Serves.   Ik vroeg me af of de recente aardbeving in Alaska een gerichte aanval met energiewapens was op Anna Maria Riezinger (wiens pseudo naam Anna von Reitz is), of was het een natuurlijke gebeurtenis.

OWS:   Dat, zoals wij het zien was meer een natuurlijk verschijnsel in tegenstelling tot sommige van die dingen die in Californië en Florida en ook in andere gebieden zijn gebeurd.   Zoals eerder werd vermeld zullen er nog meer van deze ervaringen komen, of het nu gaat om vuur, vulkanen, aardbevingen, al dit soort dingen.

Maar weet dat wanneer deze dingen gebeuren, zelfs als ze op de een of andere manier gegenereerd worden door de duistere krachten, of toegevoegd worden door die krachten op de lange termijn zou je kunnen zeggen in het grotere geheel, doen ze veel om het systeem te zuiveren, de Aarde te zuiveren  van deze duistere krachten.    Het is het openen van kloven tijdens een aardbeving om de energieën te laten ontsnappen, om de duistere kracht energieën te bevrijden.   Dit is wat er gebeurt als de Aarde zich op verschillende manieren reinigt.

Maar begrijp dat het bewustzijn is dat al deze gebeurtenissen schept.  Zelfs als het een schijnbare natuurlijke gebeurtenis is gebeurt het vanwege bewustzijn en gebrek aan hoger bewustzijn.    Dus als er niets anders was dan hoger bewustzijn, niets dan liefde op de planeet dan zouden er geen aardbevingen zijn, zouden er geen vulkanen zijn, zouden er geen bosbranden zijn, niets van deze dingen zou gebeuren.  Dit zou volledig worden ingeperkt.   Bewustzijn is wat dit alles aandrijft of wordt toegevoegd door de duistere krachten of dat het gewoon een schijnbare daad van de natuur is.   Oke?

Vraag:   Wel, dat is goed om te horen.   Ik vraag het omdat ik me druk maak over de aanvallen en omdat  ik heel erg aan haar denk en ik wil er gewoon zeker van zijn dat ze goed beschermd is.    Maar ik weet wel dat we aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt tegen het duister die haar aanvielen.    Maar goed, ik hoop alleen dat ze goed beschermd is, dat is alles.

OWS:     Heel goed.    Zijn er nog andere vragen?

ZOE:   Ja.   Dank je.

Vraag:    Hallo One Who Serves en Shoshanna.    Ik heb een vraag.    Ik denk dat het meer een persoonlijke vraag is, maar ik hoop dat je me daarmee kunt helpen.    Ik was onlangs in mijn bubbelbad en had de Violette Vlam aanroep gedaan vanwege een gebrek aan een beter woord, mijn armen gingen omhoog  zoals in een cactuspositie en mijn handen gingen open, mijn rechterbeen ging bijna in een danspositie.   Er is niets gebeurd.   Het waren alleen deze bewegingen die mijn lichaam wilde maken.    De volgende dag in mijn meditatie hoorde ik het woord “Shiva” steeds opnieuw.   Er kwam niets anders binnen, ik hoorde alleen  maar “Shiva” zeggen.   Ik ben nog niet zo goed in het horen of zien van dingen, maar heb dat zeker gehoord.    Ik dacht dat het te maken had met de bewegingen in het water.   Ik voel me alsof ik bij mijn twee zeemeerminnen zusters ben terwijl ik in mijn bubbelbad ben.   Kun je me daar iets over vertellen?    Ik herinner me vaag dat de naam Shiva in het verleden is langs gekomen, ik weet niet meer waar.    Wat doe ik hiermee?    Ik weet niet hoe ik er verband mee hebt.    Suggesties?

Shoshanna:    Shoshanna wil met je delen, lieve zus.   De bewegingen van je lichaam waren feestelijk.   Je was in viering van hogere vibratie die je lichaam binnenging.    Wanneer iemand zijn armen opheft, is het ter viering.  Het is een groot eerbetoon aan het licht.   Wanneer iemand zijn voeten beweegt zoals je het “in een danspositie” noemt, is het vreugdevol.  Dans is vreugdevol.   Het opheffen van de armen is feestelijk.   De godin die bekend staat als Shiva spreekt tegen je.   Je lichaam beweegt zoals Shiva zou bewegen.   Dat is de verbinding.   Je lichaam beweegt terwijl Shiva beweegt en het licht en het leven viert.   Je bent verbonden met haar en je kunt haar aanroepen omdat zij je bewustzijn binnenkomt als onderdeel van je begeleidingssysteem.    Dat is het.

Vraag:     Geweldig.   Dank je.   Dat waardeer ik.

Shoshanna:    Namaste.

Vraag:    Namaste.

OWS:     Geweldig.   Zijn er nog andere vragen?

Zoe:   Ja graag.   Bedankt, dat was prachtig.

Vraag:    Hallo Zoe, One Who Serves en Shoshanna.    Ik heb een vraag.   Het is een vrij eenvoudige vraag maar ik zou jullie input graag willen hebben.    Ik merk dat ik kan channelen, zoals mensen van de andere kant, ik begon ook berichten van de Galactics te ontvangen.   Mijn vraag is, hoe kan ik dat verbeteren?    Enige suggestie?

OWS:     Ja, je kunt dit altijd verbeteren door te geloven dat het echt is.   Als je begint aan zo’n communicatie, begin je je af te vragen waar dit vandaan komt, is het mijn verbeelding, is het echt, is het iets dat van buiten mijzelf komt of is het van mijzelf, als je er aan begint te twijfelen (en jullie twijfelen er allemaal aan, zelfs deze waar we door spreken (James) heeft zich dat vaak afgevraagd als hij iets door kreeg) dus onthoud dat als deze informatie doorkomt en de communicatie steeds meer voor je opengaat, hoe meer je het laat gebeuren en er aan toegeeft zou je kunnen zeggen en laat gebeuren en gelooft dat het echt is, het maakt niet uit wie er door komt, het is alleen belangrijk dat de boodschap wordt ontvangen.   Wat belangrijk is is het bericht, niet wie het door geeft.    Oke?    Dat is wat we tegen jullie willen zeggen, sta het toe ​​en geloof dat het doorkomt en een realiteit voor je is.  Oke?    Nog iets toe te voegen, Shoshanna?

Shoshanna:     Shoshanna is het volledig eens met One Who Serves.    Het woord dat naar me toekomt is ‘weerstand’.   Wat je samenvat in het advies dat je deze geeft, is dat ze zich nog steeds volledig verzet tegen de boodschap.   Als de weerstand wordt losgelaten, komt de boodschap vollediger tot uiting.

OWS:    Dat is juist.

Vraag:    Eigenlijk ben ik niet in verzet.   Ik heb dat al jaren, verschillende boodschappen, maar het enige is dat de mensen die ik het vertel me niet geloofden.    Maar ik voel geen weerstand.    Ik vroeg het misschien iets anders dan ik had moeten  doen om het kanaal meer te openen, dat is alles.    Maar ik geloof dat de berichten doorkomen, dat doe ik.

OWS:    Je hoeft je geen zorgen te maken over wat andere mensen denken.

Shoshanna:    Dat is de weerstand.

OWS:    Dat is de weerstand waar Shoshanna het over heeft.   Maak je geen zorgen over wat anderen denken, alleen hoe het voor jou is.   En als het bedoeld is voor die anderen om te horen of te resoneren, dan zullen ze dat wel doen.   Zo niet, dan doen ze dat niet.  Zo simpel is het.

Vraag:     Oke.   Namaste.   Bedankt, Shoshanna.    Ik hou van jullie allebei.    Bedankt Zoe, ik hou ook van jou.

Zoe:    We hebben nog een vraag die binnenkwam.

Vraag:    Hoi.    Ik heb een vraag.    Het gebeurde ongeveer zes jaar geleden.    Het was bijna Kerst.   We waren aan het inkopen doen voor Kerstmis.    We waren in onze auto.   Mijn vroegere vrouw reed.  Ik zat op de passagiersstoel en mijn zoon zat achterin.   Er verscheen een auto naast ons, we waren in een bocht.  Het was heel druk verkeer.    Ik voelde de tijd volledig stoppen, het stopte  volledig, ook het verkeer stond allemaal stil.    Ik wist wat er aan de hand was.   De andere auto stopte.    Er zaten overal teksten en stickers op die auto.   Het was bizar.   Er zaten overal van die Shalom en Vrede dingen op die auto.

Het leek een voertuig van een etherische type.   De persoon in de auto zag er uit als Jeshua.   Hij leek op Jeshua of een engel of een licht wezen. Het lichtwezen begon te spreken en te schreeuwen tegen mijn vroegere vrouw in het Aramees.   Het klonk als een combinatie van Aramees en Spaans.   Hij   schold op haar.    Ik leek te weten wat er aan de hand was.   Ik weet waarom.    Maar ik kon geen Aramees verstaan.    Ik vroeg me af wie het was en wat de boodschap was voor haar.   Ze dacht dat het een gek persoon was.   Ik wist wel beter.   Kun je me toelichten, One Who Serves of Shoshanna.

OWS:    Wat we je kunnen vertellen, is dat het geen gek persoon was.   We kunnen je vertellen dat er indicaties zijn op momenten als dit soort situaties zich voordoen waar er sprake is van stopzetting van de tijd of een schijnbare onderbreking van de tijd, er kan  iets gebeuren of iets kan voorkomen worden, bijvoorbeeld een ongeluk of iets dergelijks waar de tijd letterlijk stopt en er kan een invloed zijn die een ongeluk voorkomt.    We zeggen dat je letterlijk op een kruispunt kunt komen met een rood licht en als je op dat kruispunt komt en je zou niet worden gestopt of tegengehouden door je hogere leiding dat er een ongeluk kan worden voorkomen, zie je?    Of het kan het tegenovergestelde zijn dat je een kruising nadert en het ene moment aan de ene kant staat en het volgende moment aan de andere kant van kruising bent en je letterlijk door de andere auto bent gegaan zonder op een fysiek niveau geraakt te zijn, zie je?    Deze dingen zijn niet alleen mogelijk, maar gebeuren vrij vaak.   Het is dat veel mensen dit niet delen wanneer het gebeurt.

Maar voor jou specifieke situatie gebeurde dit wel.   Het was geen gek persoon.  We zullen niet zeggen dat het iets van een positieve aard was in die auto in termen van een engelfiguur of Jeshua, of iets anders, zoals je de term ‘tekeer gaan’ op iemand gebruikte, ze zouden dat niet doen.    Het was dus meer een negatief aspect, zoals we het zien.    Maar er was zeker een gebeurtenis.    Dat is alles wat we hierover kunnen zeggen.

Shoshanna:    Shoshanna wil iets delen.

OWS:    Ja.

Vraag:   Ja, Shoshanna.

Shoshanna:    Hallo lieve broer.   Jij en deze vorige, deze voormalige vrouw, hadden veel moeilijkheden om te communiceren.    Jij kon niet met haar praten.   Zij kon niet met jou praten.    Er was een constant  communicatie conflict in de ervaring die je had met je vorige vrouw.    Als gevolg hiervan projecteerde je bewustzijn een wezen dat met haar probeerde te communiceren, jouw ervaring van het communiceren met haar in die tijd was verminkt.    En zij waarnaar je projecteerde was ook verminkt.

Het advies dat Shoshanna je kan geven is dat je moet loslaten om te pogen te communiceren met een wezen dat niet kan accepteren wat je zegt, omdat het is alsof je je hoofd tegen de muur slaat.  Is dit zinvol?

Vraag:    Totaal zinvol.   Ik ben daarom volledig gestopt met communiceren met die persoon.

Shoshanna:   Dat is de reden waarom degene die in de auto reed ook niet kon communiceren met haar.

Vraag:     Wauw.    Bizar.

Shoshanna:    Nou, het is niet bizar.  Het is precies zoals het zou moeten zijn.    Je les is dieper.   Je moet je les krijgen, mijn broeder.   Dat is wat we hebben.

OWS:     Nu weet je hoe we ons voelen op momenten dat we het gevoel hebben alsof we met ons hoofd tegen de muur lopen om te communiceren, proberen om informatie aan jullie te geven en we merken dat het soms tegen dovemansoren lijkt te zijn gericht.   Maar wij weten dat het dat niet is omdat zelfs als je het niet hoort op het niveau dat het naar je toekomt, je het wel hoort of ervaart op een wetende manier diep in je.   Dus de communicatie komt altijd op een of andere manier door.   Daarom blijven we doen wat we doen om jullie te blijven helpen en te begeleiden en zoveel mogelijk aan te sporen.   Oke?

Vraag:    Ok, dank je, allebei, heel erg bedankt.

Shoshanna:    Veel liefde voor jou, mijn broeder.

Vraag:    En voor jou, zuster.   Dank je.

OWS:    Heel goed.   Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven.

Zoe:   Ja, tot nu toe hebben we er nog één over.

OWS:    Dan zullen we er nog één nemen en dan zullen we het kanaal vrijgeven.

Zoe:    Is dit Illinois?

Vraag:     Jawel.    Hallo.    Hallo One Who Serves en Shoshanna.    Ik heb een vraag.    Ik weet dat de chemtrail programma’s gaan eindigen als we verhuizen naar de hogere frequentie.  Tot dat gebeurt, ze hebben afgelopen week het Midden-Westen behoorlijk hard geraakt.   Ik heb het gevoel dat als dat gebeurt ik er naartoe geleid word om mijn grote staaf Seleniet te pakken,  naar buiten te gaan en mijn IK BEN Aanwezigheid en Thoth aan te roepen.   En ik neem met mijn heilige adem mijn Seleniet en ik volg de lijnen en ik roep het aan om geneutraliseerd te worden en de miscreaties uit te wissen.    Ik weet niet of dit gewoon wishful thinking is, of het echt helpt?    Als je daar iets over kunt zeggen.

OWS:    Dat kunnen we.   Wij zullen één ding zeggen en dan jij ook zeker Shoshanna?   Wat we altijd zeggen, is geloven is zien, zie je?    Dus als je gelooft dat je een effect hebt op wat je doet, dan heb je een effect op wat je doet.    Dat is de kracht die je in je hebt.   De kracht om te creëren.   De kracht om te veranderen wat het ook is dat je moet veranderen.   In dit geval de chemtrails.   Als je de intentie en het geloof hebt dat je een verandering kunt  maken dan doe je dat zeker.    Oke?

Vraag:     OK.

Shoshanna:    Mijn lieve zus, je bent krachtig.    Ons is verteld, de mensen zijn verteld dat zij machteloos zijn.   Dit is een programma dat verraderlijk en diep in de hoofden en het hart van de mens zit.   Wanneer jij je kristallen neemt en spreekt met Thoth, spreekt tot degenen die boven je lijken te staan, jij bent gelijk aan hen.    Je gebruikt je kracht om de gekte van de mensen die deze sporen sproeien te overwinnen.    Je ruimt ze op.    Je moet begrijpen dat je bent geroepen om dit te doen.   Zie je, zonder de chemtrails zou je de magie in jezelf niet ontdekken.    Het is een symbiotische relatie om je in je macht te krijgen.    Je bent krachtig en je herinnert je die dingen die je in andere levens hebt gedaan om dingen te creëren die mensen niet konden creëren.    Begrijp je het, je bent geroepen om dit te doen, dat moet je niet betwijfelen.

Vraag:    Dank je.   Ik denk dat ik het niet hoefde te twijfelen.   Heel erg bedankt.

Shoshanna:   Ja.   Namaste, beste zus.

Vraag:   Namaste.   Bedankt, bedankt mijn beste.

OWS:    We staan ​​op het punt dat we klaar zijn om het kanaal vrij te geven.

Maar voordat wij dat doen zijn we heel erg, als we wij spreken over One Who Serves evenals over de rest van de ploeg zou je kunnen zeggen, de Opgestegen Meesters, de Galactics , de Agarthanen, heel veel zullen bij jullie zijn tijdens de Advance.    Omdat deze specifieke Advance is als geen andere die je tot nu toe hebt gehad.    We horen James op de achtergrond schreeuwen en zeggen: ” Wat zeg je nu!   Wat ben je aan het creëren!   Welke verwachtingen maak je? ”  We laten jullie weten, we willen dat jullie hoge verwachtingen hebben.

Want als je hoge verwachtingen hebt dan is je intentie hoger en zal dit leiden naar hogere trillingen gedurende de tijd dat je daar bent.   Dat is waar dit allemaal voor bedoeld is.    Dit is de reden waarom we al geruime tijd doorgegaan zijn met het opbouwen van de veranderingen die naar je toe komen, ook al zie je ze niet direct, we hebben de intentie en de verwachting opgebouwd dat ze eraan komen.    Want als je de verwachting hebt en steeds meer van jullie hebben dat over de hele planeet, dan verhoog je de vibraties door binnen die intentie en verwachting te zijn, zie je?

Zoals Shoshanna zo welsprekend zei, “een symbiotische relatie.”

Alles gebeurt voor het grotere plan dat in werking is.   En jullie zijn allemaal een groot deel van dat grotere plan.

We geven nu het kanaal vrij.

Shanti .   Vrede zij met jullie.   Wees de ene.

Zoe: Wauw. Dat zijn voorbeelden van grote vragen.   Als je me kent weet je dat ik toe was aan een paar van die antwoorden.   Zoals altijd, bedankt Sananda, bedankt One Who Serves.  Bedankt ALLEN voor je aanwezigheid vandaag en voor de vragen en voor het toevoegen van jullie mooie energie aan onze groep. Bedankt aan diegenen die persoonlijk op bezoek kwamen.     Dit was onze maandelijkse  Zondag bijeenkomst op Blog Talk radio waar jullie worden uitgenodigd om gratis te luisteren en deel te nemen, te praten met One Who Serves en een voorproefje te krijgen van waar het allemaal om gaat.

Je kunt de gearchiveerde opnamen vinden op Blog Talk Radio.com/Ancient Awakenings-Prepare For Change en ook op onze Ancient Awakenings.org website.

Vergeet niet dat je via Skype of via de telefoon kunt deelnemen aan een Blog Talk gesprek wat een geweldige keuze is voor het langeafstands publiek om zich bij onze groep aan te sluiten en toegang te hebben tot de reguliere Zondag bijeenkomsten waar we vaak veel persoonlijker op ingaan omdat we daar meer bekend zijn.  Ga naar www.Meetup.com/Ancient-Awakenings  en RSVP, als lid kun je met andere leden op die site converseren.

Onze website is www.AncientAwakenings.org . Daar vindt je een aantal interessante blogposts over verschillende onderwerpen die we hebben besproken, opnames van wekelijkse channelings, transcripties, vertalingen, de Q / A-sessies en een hele hoop andere dingen.   

Als we je taal niet aanbieden en je zou willen helpen, neem dan alsjeblieft contact op met Moses via www.AncientAwakenings.org  om je als vertaler in te schrijven.

Onze Facebook pagina is AncientAwakenings.org.  Bezoek deze alstublieft. Bedankt aan iedereen die ons “leukvinden, wij vinden jou ook “leuk”!.

Ons YouTube kanaal is Ancient Awakenings, bedankt aan Zac en degenen die onze berichten aan een breder publiek aanbieden door de video’s te maken en op YouTube te plaatsen. Lorelei doet een soort easy listening versie van haar interpretatie van wat er gebeurde tijdens het gesprek, dat is best cool. Probeer dat eens. We horen dat Ria fantastische dingen heeft verzonnen. Dus probeer dat zeker ook eens.

Dat gezegd hebbende, Dr. Wanda heeft een groot mentorprogramma op de Ancient Awakenings.org website waar ze leden met anderen koppelt.  Ze helpen ons allemaal op de hoogte te zijn van alles wat we hebben geleerd voordat we bij de groep komen en interpreteren alles wat er aan de hand is, het is net of je er al jaren bij bent.

Ik wil ook Melinda’s WordPress site noemen met de naam “144000.world” Het is echt een goede site en een uitstekende bron om jezelf te onderwijzen.

Dus al met al is het vrij gemakkelijk om ons te vinden.   Er is geen excuus om ons niet te vinden.   Dus we zien je volgende maand.   Of als je besluit om je bij ons gezin aan te sluiten zien we je volgende week.

Ik denk dat dit de lading dekt.

We hebben een vrijwilliger nodig.  Moses is op zoek naar iemand om de officiële audio recorder te zijn, je weet wel, de persoon die ervoor zorgt dat de channelings worden opgenomen en vervolgens op de website worden geplaatst.   Dus als je altijd bij de bijeenkomst bent en je hebt een computer of een goede smartphone beschikbaar dan kun je hem misschien helpen.   Neem contact op met Moses of steek nu je hand op en ik zal zien of we dat georganiseerd kunnen krijgen, want hij heeft hulp nodig en back-up.

James:   Heel erg bedankt, Zoe, je hebt geweldig werk gedaan, zoals altijd. Bedankt Rita voor wat je bracht. Ik wil speciaal Carol Hill bedanken als ze aan de telefoon is, om haar te bedanken voor het uitvoeren van de transcripties elke week en natuurlijk alle vrijwilligers.   

Maak je maar klaar. We naderen de Advance vanaf donderdag.  Ik kijk er naar uit om jullie blije gezichten allemaal weer te zien die we al drie of vier maanden niet hebben gezien en natuurlijk ook jullie allemaal aan de telefoon.

Joanna:  Carol Hill heeft ons geweldige Young Living producten gestuurd.  Zij is eigenlijk een distributeur of hoe je dat ook noemt voor Young Living.  Ze heeft ons zoveel dingen geschonken, ik ben er door overweldigd.   We brengen die dingen naar de Advance zodat iedereen het kan delen. Dus als iemand de kans krijgt om Carol te bedanken voor alles wat ze doet, ze is een geweldig persoon en we waarderen haar enorm, bedankt.

James:   Ok, dat is alles.   We willen iedereen bedanken voor zijn komst en we zullen veel van jullie op donderdag zien en de rest van jullie aan de telefoon.   

Pas goed op en geweldige komende dagen. Ik houd van jullie allemaal!  Tot ziens.

Zoe:   Ik hou van jullie allemaal!   Doei.   

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen