18.12.31 Ancient Awakenings Jaarlijkse Ouderjaarsavond Special met voorspellingen voor 2019

Ancient Awakenings Jaarlijkse Oudejaarsavond Special met voorspellingen voor 2019

One Who Serves 1 en 2 gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 31 december 2018. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.)

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in is verwerkt


Met OWS 1 en OWS 2  

OWS 1

Om, mani padme, hum; om, mani padme, hum; hum, hum.    (Groep zingt mee) Geweldig!   We houden ervan dat je dat met ons mee doet! Niet veel mensen doen de ‘Om mani Padme hum’ met ons, maar dit was geweldig! Het klonk goed ook, niet waar?  Jullie doen het allemaal heel goed! Heel goed!  

We beloofden James dat we vanavond niet zouden zingen, dus er zal niet gezongen worden. Maar we gaan het openstellen voor de expressie van jullie allemaal. Dit is geen one-man-show, zou je kunnen zeggen, of één collectieve show in dit geval. Het is iedereen samen zodat we zo veel mogelijk met elkaar samen werken. Oke?  

Dus waar we mee willen beginnen, hoe was het afgelopen jaar voor jullie? Wat zou je willen zeggen over dit jaar dat net voorbij is, of bijna is afgelopen.   Wat willen jullie er over zeggen?

Gasten: Veel persoonlijke groei.  

OWS 1: Grote uitbreiding. Persoonlijke groei.  Ga door.

Gast: Uitdagend.  

OWS 1:     Uitdagend, uitdagend jaar, oké.

Gast:    Pijnlijk en loslaten van gehechtheden.  

OWS 1:     Pijnlijk en loslaten van gehechtheden. Heel goed. Iemand anders.

Gast: Verkenning.

OWS 1:    Verkenning, wat bedoel je met verkenning?  

Gast:   De Rijken verkennen die naar de hogere dimensies leiden.

OWS 1:   Geweldig!   Heel goed. Iemand anders?

Gast:    Zegevierend.

OWS 1: Zegevierend. Zegevierend jaar.

Gast:    Intense emotionele persoonlijke relaties.

OWS 1:    Persoonlijke relaties. Veel veranderingen.  

Gast:   Uitdagend.  

OWS 1:   Wat velen van jullie beschrijven is vanuit je persoonlijke gezichtspunt. Je bekijkt het alleen vanuit jou ogen en niet vanuit het grotere geheel. Dat is waar we naartoe gaan. We gaan meer naar het grotere geheel kijken, niet naar het kleine, niet naar datgene tussen je oren, in je hoofd en in je hart.  We gaan er niet vanuit dat standpunt naar kijken, maar naar wat is er gebeurd in het grotere geheel. Laten we het eens vanuit dat opzicht bekijken.

Een paar van jullie antwoorden zouden passen in het grotere plaatje. Dus wat is er gebeurd vanaf het begin van 2018 tot het einde. Wat voor soort dingen zijn er gebeurd, nogmaals, in het grote geheel.  

Gast:   Als je er naar kijkt wat er sinds het begin van het jaar in de wereld heeft plaatsgevonden, zou ik zeggen dat het een geweldige vuilnisbak was. Het is spectaculair. Als je ziet wat president Trump doet en hoe hij die trein voortbeweegt, we kunnen bijna de finish zien.

OWS 1:   Heel goed, ja. Een Grote sprong.

Gast: Meer vrijheid.  

Gast: Meer liefde, meer vrede, meer harmonie en meer vreugde.

OWS 1:    Meer harmonie en vreugde. Nu krijg je er een beeld van. Nu begrijpen jullie het. Want er zijn heel veel veranderingen gebeurd. Maar natuurlijk kun je op elk jaar terugkijken en zeggen, in dat jaar gebeurde ook veel veranderingen. Je zou kunnen teruggaan en dat blijven doen.  

Maar wat er nu gebeurt, is dat de veranderingen die tot stand komen over het grotere geheel gaan, over Het Plan. Het gaat allemaal over het plan, om dat uit te werken. We kunnen je zeker vertellen dat het plan werkt, het komt samen. We hebben al vaak gezegd dat je op de rand bent van veel veranderingen.  

Maar wat zijn de veranderingen die al hebben plaatsgevonden. Er zijn arrestaties geweest, niet waar? Je hebt er iets van gehoord. Wat hebben jullie nog meer?

Gast:    De portalen gaan open.   

Gast:    De schepen komen dichterbij.

OWS 1:    Dichterbij, ja. Daar hebben we het over gehad. Ashtar heeft daar vaak over gesproken en Aramda, dat de schepen dichterbij komen. Ook uit andere bronnen heb je gehoord dat ze er ook over spreken, dat de schepen dichterbij komen en je hen meer gaat zien. Dat is gebeurd.  

Velen van jullie hebben tijdens jullie Zondagse besprekingen de ervaringen gedeeld waarbij jullie zoveel meer zien dan wat jullie eerder deden. Niet alleen de schepen, maar velen van jullie zien interdimensionaal. Je ziet wat voorheen niet met je fysieke ogen kon worden gezien. Maar nu, omdat je derde oog steeds meer opent, kun je je fysieke ogen openen voor de andere dimensies, zie je? Door het derde oog. Dat is heel belangrijk wat er daar gebeurt.  

Nu zou je kunnen zeggen, maar dat is alleen voor ons, de Lichtwerkers. Er zijn er zoveel die er geen idee van hebben. Dat is waar, dat hebben we vaak gezegd. Er zijn er zoveel die geen idee hebben waar we het nu over hebben. Als zij dit zouden horen dan zouden ze zeggen, dat is van de duivel of je hoeft niet naar dat soort dingen te luisteren, en zo, omdat ze niet zijn waar jij nu bent. Maar waar zijn ze? Zij, degene die niet ontwaakt zijn, zoals jullie zouden zeggen, zij hebben ook hun bewustzijn als geheel verhoogd.  We spreken natuurlijk niet over iedereen, maar over de hele wereld is er veel meer gebeurd.  

Het bewustzijn verspreidt zich. Er zijn veranderingen die plaatsvinden binnen elk individu. Of ze het nu weten of niet, er wordt aan hun DNA gewerkt. Of ze het weten of niet, hun cellulaire systeem wordt steeds meer kristallijn.  Ze beginnen zelfs steeds meer licht vast te houden, ook al weten ze niet eens wat licht is, anders dan wanneer je een schakelaar van een lamp inschakelt. Zie je?  

Er gebeuren en veranderen zoveel dingen, het lijkt alsof het allemaal nog achter de schermen en op de achtergrond gebeurt, waarover je hebt gehoord. En als we dan zeggen dat er veranderingen op hande zijn en zo, dan zeggen jullie, ja maar wanneer zal dat dan zijn? En wij zeggen, One Who Serves, Sananda, Ashtar en St. Germain enzovoort, wanneer gaat het nu eigenlijk echt gebeuren?  

Het gedeelte wanneer is interessant. We gaan natuurlijk niet binnenkort zeggen. We gaan niet zeggen, het is op hande. Hoewel, we gaan zeggen, je kunt dit in je hersenen planten als een herinnering dat je het hier hoorde, we gaan zeggen dat 2019 in veel opzichten iets bijzonders gaat worden.  

Er zullen arrestaties zijn waar je op hebt gewacht. Dat is net om de hoek. Ze gaan massaal beginnen. En je zult veranderingen in de politieke structuur zien. Dat gaat gebeuren.  

Er zullen veel situaties zijn waarin er steeds meer waarnemingen van schepen zullen plaatsvinden, het zal net zo alledaags worden voor mensen om naar de hemel te kijken en veel dingen te zien die ze voorheen niet konden zien omdat, en ik ga je nu vertellen, zullen wij jullie dit nu vertellen, de schepen gaan meer en meer beginnen zich zichtbaar te maken. Dat zal resulteren in massale waarnemingen over de planeet. Gaat het deze maand gebeuren? Gaat het volgende maand of de volgende maand gebeuren? Dat kunnen we niet zeggen. Maar het zal gebeuren gedurende een bepaalde periode, gedurende dit jaar waar je naar toe gaat. Velen zullen dit zien. Zelfs jullie die de volgende Advance bijwonen, maak je er klaar voor, want er is iets geweldigs voor gepland, het is volledig in het opzicht waar we nu over spreken.  

Dus maak je er klaar voor. Er zijn veel dingen die eraan komen. Je zult verschillende aankondigingen horen die naar buiten zullen komen.  

We gaan niet zeggen dat jullie financiële systeem volledig zal veranderen, maar de verandering komt. Eerst zal je een prijsverhoging en dit soort dingen kunnen zien, het lijkt misschien alsof alles fout gaat. Maar degenen onder jullie zullen weten dat als dit soort dingen gebeuren alles juist goed gaat. Want om een ​​volledige doorbraak naar een nieuw gouden tijdperk te krijgen, moet je eerst het oude afbreken. De oude manieren, het oude systeem, ze moeten worden verminderd.  Ze moeten sterk verminderd worden en zelfs helemaal komen te vervallen. Dat komt allemaal naar je toe.  

Je zult zoveel verschuivingen in bewustzijn gaan ervaren. We zouden aan jullie die nu  luisteren willen vragen, hoeveel verschuivingen in bewustzijn heb je dit afgelopen jaar gehad?

Gast: Heel veel!

OWS 1:    Heel veel!  Ja, dat is het antwoord. Dat is waar we naar op zoek zijn. We wilden niet dat je een, twee of drie zei. We wilden dat je heel veel zei! Omdat dat is wat er is gebeurd.  

Velen, de meesten van jullie, hebben veel verschillende bewustzijns- veranderingen gehad in de afgelopen tijd. Je hebt energieën naar je toe laten komen en je af en toe laten bombarderen, ze waren zo krachtig dat je ze niet aan kon, of tenminste dacht  dat je ze niet aan kon. Maar raad eens? Je bent hier! Je hebt ze gehanteerd! Je bent er doorheen gekomen! Zie je?  

En je zult er doorheen blijven komen. Omdat we je nu gaan vertellen, dat de energieën nog sterker zullen worden. Maar als deze energieën sterker worden, wordt jij ook sterker. Je bent in staat om veel meer licht vast te houden en te verankeren dan voorheen. En als je het licht kunt verankeren, dan kunnen je vibraties blijven stijgen. En zoals we zo vaak hebben gezegd, als je vibraties blijven stijgen verdwijnen ook de verschillende symptomen. Wat jullie de ascentie symptomen noemen, deze zullen ook verdwijnen.  Je zult ze niet meer nodig hebben omdat je centrale zenuwstelsel er aan gewend is. Het wordt veranderd en gewijzigd en zelfs opnieuw geconfigureerd, zou je kunnen zeggen. Dus degenen die problemen hebben met je centrale zenuwstelsel en je wervelkolom en al deze dingen waar je een ​​probleem hebt, waar je pijn in je ruggengraat hebt, dit alles zal verdwijnen.  

Alles bij elkaar, het is prachtig om te horen, maar je zou kunnen zeggen, maar ja, we hebben één of ander bewijs nodig, we hebben sommige dingen nodig die daadwerkelijk gebeuren. Wat er komt zijn diverse apparaten die zullen worden vrijgegeven. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze dit jaar worden vrijgegeven.   

Er zal veel nieuwe medische vooruitgang zijn die zal worden vrijgegeven, omdat de cabal, de duistere krachten, volledig of zeer sterk zullen worden geëlimineerd, zodat ze de dingen niet meer tegen kunnen houden. De vrijgave van de technologieën zal naar buiten komen, zoals dat wat jullie med-bedden noemen. Er zijn nu al de Tachyon Kamers, die overal ter wereld in aantal toenemen. Het aantal zal blijven groeien. Er zijn andere apparaten die ook geïntroduceerd zullen worden. Dus er zijn zoveel dingen.

Je hebt energie die zal worden vrijgegeven in termen van vrije energie. Het zal niet direct als vrije energie komen, omdat jullie niet zoals James graag zegt, van nul naar honderd in twee seconden kunnen gaan, maar je zal een omschakeling ervaren in dit opzicht, in die zin dat de energie die je nu gebruikt, de elektriciteit en al deze dingen, er komen al veel apparaten naar buiten die de noodzaak voor de elektrische voorzieningen zullen wegnemen als ze naar buiten komen, zie je? Je zult merken dat een klein doos je hele huis van stroom kan voorzien. Dit alles komt er aan. Dit werd allemaal gezegd door president Trump toen hij zijn inaugurele rede uitsprak, toen hij sprak over de energieën, de ruimte en al deze dingen. Toen de mensen in het hele land dit hoorde, konden ze niet geloven dat hij zoiets zei, maar hij deed het en het komt uit. Deze dingen gaan allemaal komen.  

Er zijn zoveel dingen om naar uit te kijken. We zouden door kunnen gaan, omdat er zoveel verschillende verschuivingen zijn zullen we zeggen, die als gevolg van de hogere energieën de planeet binnenkomen.  

Goeie genade, wanneer deze golf van energie, we spreken niet over de Event, maar wanneer deze golf van energie, deze galactische golf die de planeet nadert, wanneer deze golf toeslaat, het een voorloper is van de Event en het zal op dat moment een grote bewustzijnsverschuiving creëren. Het is aan het opbouwen. Dit gaat allemaal over het opbouwen van het crescendo zoals Sananda graag zegt. En dat crescendo komt eraan, misschien al  tegen het einde van het volgende jaar.  

Om de dingen te begrijpen die in de eerste of tweede maand van volgend jaar komen, er zullen een aantal dingen zijn zullen we zeggen, die uit de schaduw komen.  Ze zullen niet langer in de schaduw zijn. Nu spreken we over de duistere krachten die niet langer in de schaduw zullen zijn, evenals de dingen zoals de aankondigingen die naar buiten komen. Want de waarheid moet onthuld worden. De waarheid moet naar buiten komen. Jullie, in feite de hele wereld, is nu klaar voor de waarheid. Genoeg is genoeg. Jullie zijn lang genoeg door uitvluchten en doofpotpogingen en al deze dingen gegaan, niet waar?  

Gasten: Ja.

OWS 1: Is het nu geen tijd om de waarheid naar buiten te brengen?  

Gasten: Ja.

OWS 1:    Welnu, als je de waarheid wilt, moet je de waarheid opeisen. Dat kan door het onomwonden en regelrecht op te eisen, maar je kunt het ook in jezelf zeggen en opeisen. Praat met de grotere krachten, de Galactics, het Gezelschap van de Hemel, de Opgevaren Meesters, de Agarthanen. Spreek met hen. Vertel hen, we zijn er klaar voor, we willen de waarheid, we willen dat alles uit komt, we willen disclosure. Jullie willen geen gedeeltelijke disclosure, of wel?

Gasten:    Nee.

OWS 1: Jullie willen een volledige disclosure.  

Gasten: Ja.

OWS 1:    Wel, laat het gebeuren! Ashtar zei dit eerder. Aramda zei het. St. Germain zei het tegen jullie. Ze zeiden dat als je het wilde, creëer het dan. Het is in jullie creatieve kracht om dit allemaal naar buiten te brengen.  

En jullie, deze groep, je zou kunnen denken dat je een kleine groep bent, een kleine groep mensen die steeds bij elkaar komen, een familie zo je wilt. Maar jullie zijn zoveel krachtiger dan dat.  

Velen van jullie, we willen geen ego opbouwen of de hoofden omhoog zien gaan of zoiets, maar velen van jullie gaan zich verschillende dingen beginnen te herinneren die naar je toe komen voor zover als wie je was in het verleden, waar je vandaan kwam, wat je eerder hebt gedaan, dit soort dingen. Eerst komen ze in fragmenten en dan zullen ze steeds meer in je stromen. Omdat als deze energieën binnen blijven komen, het dan een bewustzijnsverandering in ieder van jullie zal brengen die deze herinneringen naar je toe brengen. En als deze herinneringen naar je toe komen, zal het niet als een waterval of lawine over je heen komen, het zal in sprongen komen en het komt zodat je in staat bent om er mee om te gaan.  

Zie je, elk van jullie heeft een mentor of meer dan één mentor en ze werken al met je samen, hoewel je ze nog niet kunt zien, ik heb dat woord meer uitgesproken, nog, niet ziet. Dat komt er aan. Ze werken ijverig met jullie samen. Of ze nu Geascendeerde Meesters zijn die met je werken, of Galactics, of Agarthanen, of wie ze ook mogen zijn, jullie hebben allemaal al een mentor of meer dan één mentor. Ze werken met je samen. Velen van jullie weten al wie ze zijn en je kunt een beroep op hen doen.  

We zouden jullie willen zeggen, ja, doe een beroep op hen. Probeer het niet allemaal zelf te doen. Dat heb je leven na leven na leven gedaan. Dat is de reden waarom je worstelde en pijn en lijden had en dit alles, omdat je alles deed, vertrouwend op jezelf. Nu is het tijd om op jezelf te vertrouwen, ja, maar zeker ook op je Hoger Zelf. Die verbinding, die integratie, is in ieder van jullie ontwikkeld, vooral van degene die de laatste twee Advances hebben bijgewoond.  Je zult steeds meer van die integratie in jezelf blijven voelen. En je zult je voelen als je hogere Goddelijke zelf, jullie zijn zeker één. Dus bereid je daarop voor, want dat komt eraan.  

Zie je, al deze dingen komen eraan. Je zou kunnen zeggen, Ja, maar One Who Serves, je blijft maar zeggen dat ze komen, ze komen eraan, je zegt dit jaar na jaar na jaar, wanneer zal het werkelijk zijn?  

Gast:    Nu!

OWS 1:    Ja bedankt! (Gelach) Nu! Het zal NU zijn! Omdat nu het enige is dat ertoe doet. De toekomst doet er niet toe. Het verleden doet er zeker niet meer toe. Het NU waar je nu precies in zit, dit is wat belangrijk is.  

En trouwens, zoals we sommige van deze voorspellingen hebben doorgegeven, begrijp alsjeblieft dat ze op dit moment strikt gebaseerd zijn op de waarschijnlijkheid en mogelijkheid van dit moment. In het volgende moment verandert het collectieve bewustzijn en kan het collectieve bewustzijn deze voorspellingen ook veranderen. Jullie hebben een gezegde, neem deze voorspellingen met een korrel zout, oké?  

Het is belangrijk voor jullie om te weten dat alles wordt georkestreerd. Blijf dat altijd onthouden. Alles wordt georkestreerd. Alles komt samen om dit hele nieuwe Gouden Tijdperk op Aarde te brengen.

 En Gaia zelf is er klaar voor. Ze heeft er genoeg van. Ze zegt, genoeg is genoeg!  We gaan nu verder, we gaan verder met of zonder jou! Niet jij, niet jullie hier, maar zonder jullie, bedoelend de rest van het bewustzijn op de planeet dat er niet klaar voor is. Zie je? Ze kan alleen zo lang wachten om deze driedimensionale ruimte vast te houden. En wanneer die tijd om is, is hij om. En als zij die er niet klaar voor zijn, of ervoor hebben gekozen om niet verder te gaan, dan is hun tijd ook om hier.  

Maar begrijp ook dat alles precies zo gaat als het moet, dus waar men ook is in hun keuzeproces, wat het ook is dat ze willen, dat zal gebeuren. Zie je? Niemand zal gedwongen worden om iets te doen wat ze niet willen. De tijd dat je gedwongen wordt, dat keuzes van je afgenomen worden gaan voorbij.  Het is nu al voorbij.  

Je moet gewoon open blijven staan ​​voor de mogelijkheden en de waarschijnlijkheden van alles wat er gebeurt en het creëren, zoals we eerder al zeiden. Creëer het. Wil je NESARA? Creëer het. Wil je volledige disclosure? Creëer het. Zie je? We zeiden  volledige disclosure, omdat een gedeeltelijke disclosure al aan de gang is. Je bent al in dat proces. Maar voor volledige disclosure, is het nodig dat je het creëert. Wil je dat de massa arrestaties plaatsvinden zonder langdurig ongemak voor de samenleving?   Als je dat wilt, creëer het dan. Visualiseer het. Zie het gebeuren. Weet dat het al gebeurt.  

Weet dat als je het visualiseert en je het creëert, dat het al gedaan is. Dat is wat iedereen mist om die dingen in je leven te vragen. Je vraagt ​​er om in termen van smeekbeden dat andere het naar je toe brengen. In feite is alles wat je hoeft te doen is vragen en weten dat het je al gegeven is omdat het een deel van jou is dat naar je toe komt, zie je? Het maakt allemaal deel uit van je Hoger Zelf, je hogere Godzelf en alle aspecten van je multidimensionale zelf. Oke?  

Dat was best een mondvol, nietwaar?  

Gasten:    Ja. Krachtig.


V & A

OWS 1: We proberen nu vragen te beantwoorden als jullie vragen hebben.   Heeft er iemand  nog vragen?  

Shoshanna, ga jij je er in betrekken, of ben je niet in staat?

Shoshanna:   Shoshanna zal delen. (Gekanaliseerd door JoAnna McConnell)

OWS 1:    Heel goed. Eigenlijk voordat we vragen beantwoorden, we verzinnen dit terloops voor het geval je dat nog niet hebt ontdekt. Shoshanna, heb je nog iets dat je zou willen zeggen voordat we aan de vragen beginnen?

Shoshanna:   Shoshanna heeft veel gedachten gehad en veel nagedacht over wat er is gezegd, we willen alles vereenvoudigen voor alle geliefde wezens. We willen de formule vereenvoudigen die je leven creëert. Het is zo simpel.  

Er is een intern leven dat we allemaal leven. Het interne leven wordt een weerspiegeling van het uiterlijke leven. Als we uitbreiden en groeien in onze eigen zijnsheid en in onze eigen kracht, wordt het externe uitgebreid. Je kunt alle veranderingen om je heen zien omdat je aan het veranderen bent. Het is alsof er buiten jou iets glorieus gebeurt, maar die glorie is omdat je innerlijk veranderd bent. Als je verandert, groei je, als je je kracht kent, als je weet wie je bent en je herinnert wie je bent, zal Gaia aan je kleven, met je veranderen, met je meegaan zoals jij bent, en zij is één met jou. Dat is mijn boodschap vandaag.

OWS 1:    Geweldig.

Gasten:    Mooi. Dank je. Geweldig.

Shoshanna:    Namaste.

OWS 1:    Zijn er nog vragen zijn?  Nee? Zijn alle vragen gesteld?  

Vraag:  Hoi.  Ik was de opname van de Advance van april opnieuw aan het beluisteren waar jij, One Who Serves, Mozes, heeft gezegd dat jullie misschien nog een andere One Who Serves mentor zullen onthullen van de zes die je noemde. Ik werd opgewonden en dacht, ik zal ernaar vragen, weet je, misschien zijn we niet klaar om dat allemaal te horen of misschien mogen we niet weten wie wie is.

OWS 1:    Wat we hebben gedaan, is dat we het aan James hebben doorgegeven, maar besloten hebben het voorlopig uit te stellen. Nu ben je het er misschien niet mee eens, maar we vinden dat het op dit moment onbelangrijk is. Wanneer er behoefte aan is, dan doen we het. We deden het opzettelijk voor deze, die bekend staat als Mozes, dat deden we met een reden, je zult die reden vinden als we verder zijn met wat we doen.  

We zullen van tijd tot tijd, als dit jaar verder gaat, zijn we van plan om meer te delen. Omdat we steeds meer persoonlijker worden met jullie. Niet alleen wij, One Who Serves en het collectief van ons, maar ook Sananda en Yeshua en Ashtar en St. Germain, nog persoonlijker dan ze tot nu toe hebben gedaan, als je dat kunt begrijpen. Denk aan wat er gebeurde tijdens de laatste Advance met Yeshua en je zult beginnen te begrijpen wat er aan komt voor deze groep. Oke?

Vraag:   Oke. Dank je. Ik raad jullie aan dat je de Advances nogmaals beluistert, ze zijn geweldig.  

OWS 1:    Heel goed. Er was een vraag van een ander?

Vraag:  Ja dit ben ik. Ik ben degene die het feest heeft. We hebben het hier naar onze zin, we genieten van deze tijd. Dit jaar was nogal inspirerend. Ik ben nu buiten en er is wat vuurwerk in mijn buurt, dus ik verontschuldig me voor het geluid dat er doorheen komt.    

Mijn vraag is eigenlijk meer een leidraad, hoe kan ik de kracht in mezelf gebruiken om de uitdagingen van de lage vibratie-energieën op mijn werk het hoofd te bieden?  

OWS 1:    Ah. Wil jij beginnen, Shoshanna?

Shoshanna:   Geliefde broeder, het is goed om van je te horen.  

Vraag:  Dank je.

Shoshanna: Het is moeilijk. Naarmate onze vibraties toenemen, is het moeilijk om deel te nemen aan dat wat schijnbaar een lagere vibratie is en degenen die je het gevoel geven dat ze je naar hun niveau willen brengen. Wat we je willen vragen om te doen is je licht te laten schijnen, mijn beste broer.  Laat je licht zo helder schijnen als je kunt. Verwerp de oordelen die je hebt over degenen die niet zo wakker zijn. Verwerp die oordelen. Wees gelukkig en vreugdevol rondom degenen die een lagere vibratie lijken te hebben en je zult onmiddellijke resultaten zien. Je zult mensen zien lachen en glimlachen als jij je vreugde en je liefde introduceert en je licht, in het midden van degenen die dat niet willen voelen. Jij, broeder, bent verantwoordelijk voor het verhogen van je vibratie en diegene met jou en je zult grote veranderingen zien in jezelf en in degenen om je heen. Namaste.

OWS 1: Met dat begrip en kijkend naar het grotere plaatje, niet alleen van degene die deze vraag heeft gesteld, maar voor velen die in wat jullie banen noemen die je niet leuk vindt of waarvan je denkt dat ze niet belangrijk zijn, of wat het ook kan zijn, ze voelen zich somber wanneer ze er elke dag heengaan.  We zeggen niet dat jij dat bent, we kijken alleen maar naar het grotere geheel, want er zijn er veel die zich in zogenaamde dead-end banen voelen die nergens naartoe leiden. Ze gaan zich steeds meer ontevreden voelen over dat soort situaties omdat het hun hogere trillingszelf niet langer voedt. Het heeft hun misschien vroeger goed gedaan, maar naarmate je vibraties stijgen wil je steeds meer rond die anderen zijn die ook hoge vibraties hebben.  

Dit is wat er aan komt, we houden er niet van om deze terminologie te gebruiken, maar het is het enige dat opkomt op dit moment, dat er meer een scheiding in vibratie komt waar degenen die van hoge vibratie zijn anderen opzoeken met een hoge vibratie en die met een lage vibratie zullen zich meer op hun gemak voelen bij anderen met een lage vibratie, zie je?  Dat zal meer verdeeldheid creëren. Dat is nodig als de Event komt, omdat op dat moment het bewustzijn over de hele planeet zal worden verhoogt, maar er zullen er nog steeds zijn die er voor kiezen om in de lagere vibraties te blijven, dat zal hun keuze zijn op dat moment. Oke? Beantwoordt dit je vraag?  

Vraag:  Absoluut. Ik kreeg 200% meer informatie dan ik had verwacht. Heel erg bedankt, ik hou van jullie allemaal.

OWS 1: Heel goed. Zijn er nog andere vragen? Niks anders? Is iedereen klaar om te gaan feesten, hah? Zijn de flessen champagne en al deze dingen al klaar?  

Trouwens, het is maar dat je het weet, St. Germain en anderen ook, niet alleen St. Germain, hij is een beetje een drinker, (groepsgelach) maar er zijn anderen die ook innemen en sommigen van ons houden ook van champagne, natuurlijk niet in grote hoeveelheden, en van wijn en dit soort dingen.  Wij vieren het. We genieten. We vieren niet noodzakelijk een nieuw jaar, omdat dit in de meeste gevallen geen enkele betekenis voor ons heeft. Maar wij hebben onze tijden gedurende de jaren dat we feesten.  

Maar wat we echt vieren, weet iemand dat ? Wat vieren we echt ?

Vraag:  Dat de mensheid ontwaakt.

OWS 1:    Ja, iedereen is aan het ontwaken. Dat is wat we vieren. En degene op de schepen, goeie genade, die zijn aan het feesten! Omdat ze weten dat eindelijk, eindelijk na al deze vele, vele levens, vele duizenden en duizenden jaren, eonen van tijd, ze weer samenkomen met hun geliefden, degenen die zo lang geleden vertrokken zijn, of dat jij hun zo lang geleden achterliet en dat jullie weer bij elkaar komen, dat op zichzelf – wat wil je nog meer vieren dan dat, zie je? Dat is iets om naar uit te kijken.

Shoshanna wil iets delen.   Ja, Shoshanna.

Shoshanna:    Ik wens het belang te delen van het in een hoge vibratietoestand te blijven. Ik wens het belang te delen van het verhogen van de vibraties van de mensheid door je eigen vibraties te verhogen. Om in een ontwaakte staat te blijven, moet men heel, heel hard proberen om in het NU-moment te leven. Het Nu-moment is waar de vibraties het hoogste zijn. Dit is voor de meesten moeilijk.  Mensen houden ervan om het verleden te betreuren en mensen houden ervan om de toekomst te voorspellen. Wij willen jullie aansporen om in deze tijd van expansie en ontwaken in het heden te leven, om in het nu te zijn, om de vreugde van het nu moment te voelen. Naarmate je ontwaken uitbreidt, zal dat anderen uitbreiden. Dat is mijn boodschap. Namaste.

OWS 1:    Heel goed.  Nog een keer, zijn er nog andere vragen?

Vraag:  Zou je het kunnen hebben over de toekomstige Aarde veranderingen in het komende jaar? Ik woon aan de Californische kust en het lijkt erop dat mijn Hoger Zelf me nogal heeft aangespoort om hier weg te gaan. Ik ben nieuwsgierig of ze verwant zijn, maar ik zou graag willen weten of er iets is wat we met Gaia kunnen verwachten.

Shoshanna: Mag ik hier  iets over zeggen?

OWS 1:    Ja, alsjeblieft.

Shoshanna:    Beste broer, Shoshanna wil iets met je delen. Zou dat gepast zijn?  

Vraag:   Absoluut. Heel erg bedankt.  

Shoshanna:    Mijn lieve broer, luister alsjeblieft naar je Hoger Zelf. Als je berichten ontvangt, als je in een bepaalde richting wordt geduwd en je hiervan op de hoogte bent, moet je luisteren. Het maakt niet uit of Californië de oceaan ingaat. Waar het hier om gaat, is dat je begrijpt dat je Hoger Zelf tegen je spreekt. Ik zou enorm adviseren voor alle geliefde wezens die de boodschap horen om het te volgen. Namaste.

OWS 1:    Begrijp alsjeblieft dat we niet zeggen dat Californië in de oceaan zal vallen, oké?  Denk niet op die manier, maar Shoshanna heeft helemaal gelijk dat je je hogere leiding moet volgen, als dat is wat je wilt doen, zou het heel goed mogelijk kunnen zijn dat je hogere leiding je vertelt om het gebied te verlaten waar je woont omdat het niet langer bevorderlijk is voor je vibraties. Dus dat is één ding.  

We weten dat er veel Lichtwerkers en Lichtkrijger zijn die zich terugtrekken uit verschillende gebieden waar ze al geruime tijd wonen, ze gaan naar nieuwe gebieden waar hun vibraties meer op elkaar aansluiten. Dat gebeurt en zal blijven gebeuren.  

Met betrekking tot je werkelijke vraag over Aarde veranderingen, dat kunnen we niet zeggen omdat het allemaal gebaseerd is op waarschijnlijkheid en mogelijkheid.   Zullen er overal ter wereld verschillende cataclysmen zijn?  Ja.  Dat is altijd geweest en dat zal nog een poosje langer duren, omdat Gaia zichzelf blijft schoonmaken zou je kunnen zeggen om de stoom van het negatieve bewustzijn los te laten die al een tijdje in haar woont. Dat wordt allemaal losgelaten door vulkanen, aardbevingen, overstromingen en al dit soort dingen.  

Sommige van deze dingen zijn echter, zoals je in het verleden hebt gehoord, door de mens gemaakt. Niet alleen bewust gemaakt, maar  door de duistere cabal gemaakt. Zij hebben hier invloed op gehad in sommige van deze dingen.  Maar dat wordt sterk ingeperkt en je zult waarschijnlijk niet meer of heel weinig er van, in de komende paar maanden en daarna niet meer zien. Dus dat komt ten einde.  

Ook komt er een einde aan het chemtrail programma. Dat zal ook ergens in dit jaar ten einde komen, zoals we het nu zien. Dus de aankondigingen gaan naar buiten komen waar het over ging en waarom het niet langer kan worden voortgezet.  

Oke.   Beantwoordt dit je vraag.

Vraag:  Ja heel erg bedankt.

Vraag:  Mijn vraag is, je hebt gezegd, als je iets wil, creëer het dan. Niet waar? Als ik terug wil naar mijn galactische familie, moet ik dat creëren om terug te gaan? Hoe werkt dat, als ik hier op Aarde ben?  

OWS 1:    Je creëert het in je geest, je creëert het in je hart, je kristalliseert het in jezelf, je visualiseert dat het gebeurt, zie jezelf op een schip of op een andere planeet of wat het ook is, wat je ook je thuis zou noemen, visualiseer het, creëert het en laat het dan los. Wees niet bezorgd om de resultaten. Omdat als je je zorgen maakt over de resultaten, zul je de resultaten blokkeren om te gebeuren. Oke?  

Vraag:  Oke. Dank je.

Shoshanna: Mag ik iets met je delen, lieve zuster?  

Vraag:  Ga je gang, Shoshanna.

Shoshanna:    Mijn lieve zuster, we vergeten vaak in het menselijk leven dat we een aantal afspraken hebben gemaakt, we hebben afspraken gemaakt om een ​​leven te leiden en vaak gaat dat niet gepaard met verhuizen naar een andere planeet. Het kan het bevatten en het kan het niet bevatten. Wat echt moeilijk is, is het creatieproces. Het is werkelijk een creatieproces en mensen hebben de macht om hun leven te creëren. Maar achter die macht en achter dat verlangen zit een plan dat je lang geleden hebt gemaakt. Misschien moet je de kijk erop eens bezien om te zien wat je hier en nu moet doen voordat je verder gaat naar een galactisch leven. Ik hoop dat dit logisch is voor jou mijn lieve zuster, we houden zoveel van je. Namaste.

Vraag:  Bedankt, Shoshanna. Ik hou ook van jou. Bedankt One Who Serves.

OWS 1: Ja. Zijn er nog andere vragen?

Vraag:   Ik had alleen een vraag over de politiek, de huidige gebeurtenissen van de shutdown en dan de plaatsing van het volgende congres. Of je wat meer informatie kunt geven over wat er op die manier kan gebeuren. Dank je.

OWS 1:    We aarzelen om de politieke arena in te gaan, omdat er zoveel in beweging is. Zoveel is gebaseerd op de waarschijnlijkheid en mogelijkheid die op dit moment is gebaseerd. En als je kijkt naar de dingen die nu gebeuren zal er een grote verandering in de politieke structuur zijn van degenen die corrupt zijn, degenen die alles gedaan hebben wat ze kunnen om zichzelf te dienen in plaats van de mensen die hen verkozen, dat zal maken dat ze niet langer in hun positie zijn, dit gaat gebeuren. Er is geen verkiezingsproces nodig om dat te laten gebeuren. Er zullen simpelweg veel arrestaties plaatsvinden gebaseerd op de vele aanklachten die er zijn. Dat maakt er deel van uit. We kunnen niet zeggen wie er in het congres of zo zal zijn, nog zouden we het doen als we het wisten.  Maar weet dat er zich veel veranderingen ontwikkelen.  Oke?

Vraag:  Ja bedankt.

Vraag:   Mag ik iets vragen?

OWS 1: Ja.

Vraag:  Trump heeft onlangs behandeld dat hij de Federal Reserve zal beëindigd, ik geloof ook dat de IRS ook op weg was.  

OWS 1: Dat klopt, dat ze allebei wat je zou noemen, op hun weg eruit zijn. Dat is juist. Of het nu in de volgende maand zal zijn kunnen we niet zeggen, maar het komt allemaal samen. Nogmaals, alles wordt georkestreerd. Niet alleen vanuit de politieke scene en president Trump en iedereen rondom hem, maar ook het Bondgenootschap om hen heen, de Galactics, de Agarthanen, het Gezelschap van de Hemel, alle Geascendeerde Meesters, we werken allemaal samen om deze veranderingen te bewerkstelligen. Dus je bent zeker niet de enige.           

Kunnen wij het voor jullie doen? Nee. Zullen we het voor jullie doen? Nee. Dat is niet waar we hier voor zijn. Maar we zullen het samen met jullie doen.  

Shoshanna:   Shoshanna wil hier iets over meedelen.

OWS 1:   Ja graag.

Shoshanna:   Dierbare broeder, zoals je weet en iedereen die luistert naar deze oproep, dat er een grote beweging plaatsvindt. We voelen het in onze harten, we weten het in onze gedachten. Het maakt niet uit wat de details zijn, het voorbeeld doet er niet toe, een voorbeeld van deze uitkomsten. Wat in de harten van de mens moet blijven, is het verlangen naar waarheid, het verlangen naar macht, het verlangen naar een domein, het verlangen naar autonomie, het verlangen naar de waarheid hoe moeilijk dat voor velen ook is, het verlangen in het hart van de mens zal alles brengen wat nodig is om de grote verandering te creëren waar deze beweging over gaat. Zoek niet naar bijzonderheden. Houd het verlangen in je hart. Namaste.

Vraag:  Dank je.

OWS 1:    We gaan verder. Geen vragen meer. We willen iets zeggen als jullie het nieuwe jaar gaan vieren, net zoals je doet bij het openen van een fles champagne en het doen van een toast en dit soort dingen. Als je dat doet, denk dan vooral aan je verbinding of je erfenis met diegene uit de tijd in Lemuria en Atlantis en hoe jullie allemaal weer bij elkaar gaan komen.

Het is de Auld Lang Syne –old die weer samenkomt, zie je? Dat lied, sommigen van jullie weten het, sommigen van jullie niet, dat liedje kwam van duizenden en duizenden en duizenden jaren geleden en is helemaal in deze tijd terug gekomen, het is een feest om verder te gaan, verder te gaan in termen van grote nood in termen van een einde van het oude. Dus in dat geval was het toen het einde van het oude Lemurië, het continent van Mu, wetende dat het ten onder ging. In feite zongen ze het lied terwijl het continent zakte. Ze zongen dat lied niet zoals het nu is natuurlijk, maar de vertaling heeft er betrekking op.         

En als je dit nieuwe jaar viert, weet dan dat het hetzelfde is, het oude gaat weg, het nieuwe wordt hier en nu geboren. Oke?

Vraag:  Ja.  Goed.

OWS 1:   We willen het even vrijgeven aan een andere van onze groep. Hij wil even binnen komen en het zijne doorgeven, weet je, wat hij ook doorgeeft, oké? 


One Who Serves 2

Om, mani, padme, hum; om, mani padme, hum.   Groeten aan jullie!

Heerlijk om hier terug te zijn met jullie! Ik ben al een tijdje niet meer bij jullie geweest. We hebben het erg druk gehad. Wij doen ook dingen, weet je! We zitten niet de hele dag alleen te mediteren. Dat is wat James enige tijd geleden dacht, maar nee dat doen we niet. We doen verschillende dingen. We geven eigenlijk dienstbaarheid aan anderen, weet je dat? We gaan er echt op uit en helpen mensen. We gaan er echt op uit en verspreiden het licht, precies alles wat we jullie hebben verteld, doen wij ook en we doen het met LIEFDE, we doen het met liefde in ons hart. We kijken er zo naar uit naar die keren dat we tegenover jullie zitten en je een schouderklopje geven en elkaar de hand geven en flinke knuffels geven, en ja, deel die fles champagne of wijn. Weet je wat, hoewel? Ze hebben echt geweldige drankjes daar op die schepen! Je kunt je niet voorstellen wat daarboven is. Jullie denken dat jullie hier goed eten en drinken hebben? Jullie hebben nog niets gezien, mensen! Het gaat geweldig zijn!           

Gast:    Wel, straal ons op!

OWS 2:   Je op stralen! Dat zouden we heel graag doen! Ze zouden het geweldig vinden om dat te doen! Maar dat kun je nog niet doen omdat je hier nodig bent.  En wat als dat zou gebeuren? Denk even na, lieve broer. Als je zou worden opgestraald en je was op een schip en je zag hoe geweldig het is. Dan zou je zeggen, ik ga niet terug naar beneden, absoluut niet! Zie je? Wij zeiden hetzelfde. We zijn daar geweest, hebben dat gedaan en we zullen het ook niet nog een keer doen! We waren precies waar jij bent en wij deden het niet, dus waarom zouden we van jou verwachten dat je weer naar beneden gaat als het niet moest, zie je?       

Het is nog geen tijd.  Jullie zijn nog niet helemaal op de vibratie als collectief bewustzijn, maar dat komt eraan. Je bent er bijna. Echt waar ! Heel serieus! Je bent er bijna. Oke?

Gast:   Goed. Ja.

OWS 2:   Weet dat terwijl dit jaar verder gaat, je zoveel nieuwe hogere niveaus van energieën zult ontvangen. Ze zullen je soms weg blazen, niet op een slechte manier, maar op een goede manier. De tijden dat je centrale zenuwstelsel verwoest zou worden zijn bijna voorbij. Oke  Dat zal je niet meer hebben.  De energieën zijn nu aan het acclimatiseren in je lichaam. Oke?  

Gast:    Dank je.

OWS 2:   Wel, ik wilde gewoon even binnen springen, naar binnen lopen. Trouwens, een van je vrienden, een van je soulmates, Robin Williams, geeft zijn groeten en hij zegt, Gelukkig Nieuwjaar!    

Gasten: Oke! Nanu Nanu !  

OWS 2:  Ja, Nanu, Nanu! Hij zegt, heb een geweldig nieuwjaar! Hij zegt ook, hij schreeuwt het nu uit, hij zegt dat hij komend jaar meer bij ons zal zijn.

Gasten:    Oke! Goed! We houden van hem!   

OWS 2: Ja. Heel goed. Nu gaan we het kanaal vrijgeven, tenzij Shoshanna nog iets wilt toe voegen?

Shoshanna:    Ik wil mijn dankbaarheid uitspreken aan al deze geliefde wezens die ons hebben omringd en zo moedig zijn verhuisd naar het volgende jaar. Ik, Shoshanna, wens al deze geliefde wezens te feliciteren met hun moed, hun medeleven en hun liefde om zichzelf te verplaatsen naar deze grote nieuwe Aarde. Namaste, lieverds.      

OWS 2:    Heel goed. De andere One Wo Serves beloofde James dat er niet gezongen  zou worden, maar dat deed ik niet. Dus we moeten dit eindigen met een lied nietwaar?   

Gasten:   (Gelach ) Oh ja! Goed!   

OWS 2:   Weet iemand (we zijn het in James aan het zoeken), het lijkt op een lied, kent iemand Dit is Kerstmis? Kent iemand dat liedje met gelukkig nieuwjaar erin?   

Groepszang  “Dit is Kerstmis

Dit is Kerstmis en een gelukkig nieuwjaar.
We hopen dat het goed jaar wordt om een jaar mee te gaan.
Zalig Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.
Laten we hopen dat het een goed jaar wordt, zonder enige angst.

OWS 2:  We zeggen dat heel duidelijk, zonder enige angst! Angst moet helemaal weg, helemaal !Geen angst meer !   

Gasten: Geen angst meer. Het gaat al weg. Het is al weg. Het is verdwenen. Groeten. Ciao schatje, ciao !             

OWS 2:   Kent iemand het lied Auld Lang Syne ?

Gast:   Ja.  

OWS 2:   Beste broeder, leid ons alsjeblieft hierin.

Voorzang 

Mocht een kennismaking vergeten zijn,
En nooit worden herinnert ?
Mocht een kennismaking vergeten zijn,
En auld lang syne .

Iedereen in koor

For auld lang syne, my jo,
For auld lang syne.
We’ll take a cup o’ kindness yet,
For auld lang syne.
And surely ye’ll be your pint-stowp!
And surely I’ll be mine!
And we’ll take a cup o’ kindness yet,
For auld lang syne

OWS 2:   Geweldig. Als jullie je nu zouden voorstellen terwijl je dat zingt, verbeeld dan de mensen die dit zongen terwijl het continent ten onder ging. Ze deden alles wat ze konden om de geesten van degenen om hen heen hoog te houden, de trillingen op te voeren en de angst weg te houden. Jullie hoeven niet zoiets mee te maken zoiets als dat, die tijden! Maar nogmaals, het gaat over het verdwijnen van het oude en de komst van het nieuwe.        

Shanti .   Vrede zij met jullie.

Gechanneld door James McConnell 
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.) Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen