Verbind je nu met de wezens van de zee….en zie dat ze voor je zingen.

Geliefde Harten

Doorgegeven door Commandant Ash’Tar’Ke’ree  van het Jupiter Commando en het Ashtar Commando met de Grote Witte Broederschap, de Orde van de Sterren en Regent Sathya Sai Baba.


We zien vanuit ons perspectief dat terwijl deze storm rondom je woedt en binnenin je, dat men een minuutje moet pakken om gewoon stil te zijn.

Ga zitten geliefden en wees stil ….luister….adem het licht in….zie dat je lichaam drijft als een schip op de zee….en dat de zee de uitgestrektheid van je bewustzijn is….de uitgestrektheid van je bewustzijn.  

Verbind je nu met de wezens van de zee….en zie dat ze voor je zingen….wat je ziet is de uitgestrektheid van je bewustzijn wat voor jou zingt….zie dat je Hoger Zelf je bij de hand neemt….en je de innerlijke werking van je aapgeest laat zien ….zie het geratel en gebabbel….observeer het en wees stil…..sta jezelf toe om stil te zijn.  

Kijk nu naar je geest….die is nu stil terwijl je met je Hoger Zelf wandelt….zie je geest als een kalme zee….grenzeloos….zie je uitstraling….die is mooi….als een regenboog ….een dans van licht.

Begin nu de schoonheid in alles te zien….het is een groot avontuur….is het niet …. het is een continue ontdekking om waar te nemen.  

Men moet begrijpen dat een meester die zijn stappen saai of vervelend vindt…. of zijn rituelen onzin vindt…. verraadt alleen de beperking van zijn eigen geest.  

Dus hou van jezelf….het is geen cadeau….het is eindeloos….het is oneindig….. om het te kennen….we moeten trouw zijn aan onszelf om het te vinden…. we moeten het zoeken om het te leren….we moeten nederig zijn om het te houden. …we moeten een heldere geest en een open hart hebben om het in dienst van de hele schepping te gebruiken .

Nu ben je stil….  

Nu ben je liefde….  

Nu ben je oneindig bewustzijn….  

Dus geliefden….Wees altijd de stille waarnemer.  

Wees de kaars en de vlam….want het is je lichaam wat de lantaarn in de duisternis is…..als alle lichten uitgaan.  

Ook al lijkt het donkere bos waar je doorheen loopt eindeloos uitgestrekt…. is dat echt zo?  Of is het zo….dat dit je levenslange kijk er op is….is het niet.

Sluit nu je ogen….en open je 3e oog en je hart….en  loop nu door het bos….  

wat zie je nu !  

Is het bos nog steeds donker….of verlicht jij nu de weg ?  

Je moet onthouden…. je kunt nooit een ander kwaad doen als je eenmaal beseft dat zij ook uitdrukkingen zijn van het ene en hetzelfde Zelf.

Dus wees een meervoudig  hart…geen enkelvoudige ziel. Omdat onbaatzuchtigheid afkomstig is van Zelf-volledigheid.  

Wanneer je ten volle het bewustzijn van je ware Zelf bent, zie je alles als uitdrukkingen van datzelfde Zelf….daarom is hun vreugde jouw vreugde….is hun pijn jouw pijn….is hun winst jouw winst….je doet het voor “anderen” omdat je ervaart dat zij ook jou zijn, in verschillende vormen.

Dus heb lief….en wees liefde….terwijl je de refectie bent van onvoorwaardelijke liefde.  


SOLO AMA OM RA RA JAI JAI JAI

Shanti, geniet en wees in harmonie met elkaar.

Wij komen naar jullie toe als een collectief, een verenigde samenhangende Eenheid.

Commandant Ash’Tar’Ke’ree  van het Jupiter Commando / Ashtar Commando met de Grote Witte Broederschap, de Orde van de Sterren en Regent Sathya Sai Baba.

Wij sturen jullie al onze onvoorwaardelijke liefde en zegeningen.


Gechanneld bericht door Ria Aurora Athena Ash

Terug naar pagina Diverse berichten