19.01.13 Overeenkomende vibraties voor het eerste contact

Overeenkomende vibraties voor het eerste contact


Pleiadische afgezant KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell  


Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag  Prepare For Change groep in Payson, AZ  op 13 januari 2019.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.)

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.


Sananda   

Ik ben Sananda en ik geef dit kanaal nu over  aan een ander die jullie zal vergezellen.
Al mijn vrede en liefde zijn voor altijd bij jullie allen.


Kara

Ik ben KaRa. Ik heb nog niet eerder door dit kanaal of met deze groep gesproken. Ik heb toestemming gevraagd om dat te kunnen doen zodat ik kon doorkomen als een vertegenwoordiger van de Pleiadische vloten,

Ik zeg meervoudig in vloten omdat er nu velen van ons rond de planeet cirkelen. We zijn hier al een tijdje. We komen inderdaad steeds dichter bij jullie realiteit hier op de planeet. We hebben gekeken en gewacht op de gelegenheid om vollediger betrokken te zijn bij jullie allemaal. Omdat wij in veel opzichten jullie zijn en jullie zijn ons.   

En ik zeg dat ik een vertegenwoordiger ben van de Pleiadische vloten en van de Raad, de Pleiadische Raad. Ik kom op dit moment om jullie voor te bereiden op wat gaat komen, waarvoor deze groep op voorbereid is, en velen anderen die deze woorden daarna zullen horen of lezen. Jullie worden voorbereid op de momenten waarop we verbinding met jullie maken. Want het moet vóór de Event gebeuren. Het moet vóór de vele veranderingen gebeuren. Zodat we meer met jullie in verbinding kunnen worden gebracht, meer dichterbij jullie. En ja, inderdaad, sommigen van jullie zullen zelfs op onze schepen worden uitgenodigd.  

Die tijden komen eraan en jullie zijn hierop voorbereid. Dit is waarom ik kom en spreek op dit moment, om deze groep, velen van jullie binnen deze groep, te informeren, net zo goed als velen die deze woorden daarna zullen horen en lezen.   

Jullie worden voorbereid op de tijden waarin we op een meer fysieke manier samen kunnen zijn. Niet in je huidige vibratie, maar in een trilling waar je naar toe gaat.    Omdat als je doorgaat met het verhogen van je vibraties wij in staat zijn de onze iets te verlagen om je te ontmoeten, wat jullie ‘elkaar halverwege ontmoeten’ noemen. We werken daar momenteel aan.  

Er zijn veel acties, zou je kunnen zeggen die op dit moment gebeuren, veel programma’s worden uitgevoerd. Telkens als één van de programma’s waaraan we werken die onderdeel van het plan zijn, als dat is afgelopen gaan we naar de volgende fase. Dat is waar we nu zijn. We zijn net naar de volgende fase verhuisd. Die fase is de voorbereiding. De voorbereiding om jullie te verwelkomen die geroepen zullen worden om te komen en meer bij ons zijn.  

Het is een keuze van jouw kant, ja. Maar het vereist ook een match, een match van vibratie. Als je onze vibratie kunt evenaren en wij kunnen die van jou evenaren dan kunnen we een completere verbinding hebben, niet op het 3D-niveau, maar op het 4D-niveau.  

Dat is waar velen van jullie nu verblijven, in de vierde dimensie. Velen van jullie ondervinden de dingen die jullie wensen, waar jullie om vragen komt veel, veel sneller uit. Zelfs de dingen die jij niet wilt komen sneller uit. Dus het is nu belangrijk voor jullie allemaal terwijl jullie je vibratie blijven verhogen, om je gedachten te blijven beheersen en leren om de geest stil te houden, zodat de verbinding tussen jou en je Hoger Zelf steeds sterker kan worden. Als dat gebeurt, als je meer verbonden bent met je Hogere God Zelf, dan zullen je vibraties hoog genoeg zijn om bij de onze te passen.  

Het zijn niet alleen wij, de Pleiadianen. Er zijn veel vloten van vele verschillende beschavingen, Siriërs, Arcturiërs, Andromedanen, enzovoort. Velen bereiden zich in in verschillende stadia voor op het ascensieproces dat nu aan de gang is. Ja, je ondergaat een overgang en dat zal blijven. Maar terwijl je door deze overgang heen gaat kom je ook steeds dichterbij het moment van ascensie en zul je volledig beseffen wie je werkelijk bent. Op dat moment zul je volledig contact maken met je Hogere God Zelf. De integratie zal voltooid zijn. Je gaat op dat moment door de ascensie.  

Voorafgaand hieraan, in de aanloop naar dit alles waar ik nu over spreek. Zullen er veel veranderingen plaatsvinden op de planeet, sommige nog steeds achter de schermen, maar alles komt naar buiten. Alle waarheid komt naar buiten om geopenbaard te worden. Niets, geen steen zal onberoerd gelaten worden. Alles zal onthuld worden. Vertrouw daar op. Vertrouw op jezelf. Vertrouw op het grote plan dat voor altijd werkt uit de naam van het bewustzijn van de mens.  

Ik ben Kara. Ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en een uitwisseling tussen ons die geen grenzen kent.  


One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum, hum, hum. Groeten aan jullie. One Who Serves is hier om dit op te volgen.  

Maar voordat we dit doen, hebben we iets dat we met jullie willen delen. Het is voort gekomen als gevolg van iets wat er gebeurd is met bepaalde leden in de groep, we willen op dit moment niet zeggen wie. Maar er zijn er die een verlies van verschillende soorten ervaren. Dit maakt deel uit van de overgang waar je doorheen gaat. Ja, er zijn altijd verliezen geweest die hebben plaatsgevonden.   

Maar kunnen we zeggen dat ze gaan toenemen. Niet om angst te creëren, maar om je voor te bereiden op wat er gaat komen. Omdat de veranderingen die over jullie heen komen en de vibraties zoals ze blijven stijgen, deze golven van energie een afscheiding veroorzaken zou je kunnen zeggen, tussen degenen die klaar zijn om verder te gaan door deze overgang en degenen die dat zijn niet. En dat kunnen niet alleen je menselijke vrienden zijn maar ook je dierenvrienden. Want deze dierenvrienden voelen de overgang die er aan komt. Sommigen zullen er doorheen willen en anderen niet, dat is ook hun keuze. Dus denk niet dat het iets is dat jij doet of niet doet. Het is gewoon een proces van evolutie dat gaande is.  

Nu, als diegenen die over gaan naar waar ze ook naar toe gaan, of het nu dier of mens is, je zal weer worden herenigd met hen op een ander tijdstip. Bij het Dierenrijk worden ze opgenomen, zou je kunnen zeggen, in een dierenziel. Maar de individualiteit in hen gaat verder. Het gaat verder in je, in je hart, in je herinnering. Maar het gaat ook door als een vonk van het geheel. En die vonk zal op een ander moment met je herenigd worden. Het kan degenen die je hebt gekend, al die geliefden die je eerder hebt gekend bijéén brengen, je zult dat begrijpen op het moment dat het gebeurt.  

Dus wanhoop niet. Alles is een deel van het grotere geheel, het grotere plan. Een deel van de grotere overgang waar je doorheen gaat. Dus sta het proces toe, wees in het nu zoveel als je kunt en realiseer je dat alles inderdaad georkestreerd wordt.  

Hebben jullie vragen voor One Who Serves?

Vraag    De alternatieve media op YouTube melden dat militaire tribunalen op verschillende geheime plekken in het land al zijn begonnen. Kun je daar commentaar op geven of dit waar is of niet? ”  

OWS:     Dat is zeker correct. Ze zijn in verschillende opzichten begonnen en zullen doorgaan. Veel ervan zoals we altijd zeggen is achter de schermen, maar zoals Kara zei en anderen eerder gezegd hebben, alles zal onthuld worden, alles komt naar buiten om naar het bewustzijn van de mens te komen. De waarheid zal worden verteld. De waarheid zal naar buiten komen. Zoals het gezegde gaat, de waarheid ligt op straat, je zult de waarheid ontvangen als deze in zijn volheid tot je komt. Terwijl de vibraties blijven stijgen, terwijl het bewustzijn blijft stijgen, zullen degenen die er klaar voor zijn in staat zijn om de waarheid te verwerken. Oke?

Vraag:   Is de staat van beleg zeer waarschijnlijk in de VS in 2019 , zo ja, wat is de reden?”  

OWS:     De krijgswet zoals je weet, hoeft niet noodzakelijkerwijs te gebeuren in de zin dat je het zou verwachten. Zie je, alles gebeurt met een reden. Maar alles is niet altijd wat het lijkt. Dus weet dat hoewel het zou kunnen gebeuren het natuurlijk allemaal gebaseerd is op waarschijnlijkheid en mogelijkheid. Zoals we het op dit moment bekijken is het niet erg waarschijnlijk. Maar het zou kunnen veranderen op basis van omstandigheden, gebaseerd op het bewustzijn van de mens, zowel in dit land als wereldwijd zou de verandering kunnen veroorzaken als het nodig is, om de inspanningen van de duistere krachten ​​te beperken die nog steeds bestaan, maar die grotendeels ingeperkt zijn. De macht is grotendeels van hen afgenomen.  

Vraag:     Is het eerlijk om te zeggen dat de RV zal gebeuren wanneer alles veilig is?”  

OWS:     De RV, de herwaardering, zal gebeuren wanneer het moet gebeuren, wanneer het tijd is. We kunnen zeker geen datum geven, maar het zal komen als resultaat van het stijgen van het bewustzijn van de mens over de hele planeet, het beweegt zich in die richting. We kunnen niet zeggen of het morgen is, of volgende week, of zelfs volgende maand, maar het komt eraan en maakt deel uit van de transitie terwijl je door dit proces gaat.

Vraag:    Ik zag een video waar iets groots de Aarde raakten op de 3e of 4e van deze maand.  Het was een video van onze magnetosfeer waar te zien is dat er iets enorm gebeurde. Kun je daar iets over zeggen?  

OWS:     Er gebeurde iets enorms en iets zelfs “enormigs”, als dat een woord is, gebeurt zelfs nu en er komt nog meer. De golven die zullen gebeuren zijn hier en er zijn  nog grotere onderweg. Dus je zult deze pieken in energie opmerken. Als ze kunnen worden gemeten door instrumenten zullen ze worden geregistreerd als energiepieken die de planeet binnenkomen vanwege deze golven van energie.  

Je moet begrijpen dat het hele zonnestelsel en zelfs de Melkweg door delen van het universum bewegen waar ze in heel lange lange tijd niet in zijn geweest. Dit deel van het universum waar de Melkweg naartoe beweegt brengt al deze nieuwe energieën naar de planeet. Het maakt allemaal deel uit van het grote plan en de orkestratie die aan het werk is.

Vraag   Heel erg bedankt.  

Vraag:   Ik heb een vraag.  

OWS:     Ja.

Vraag:   Ik heb iets ongewoons opgemerkt in de lucht dat ik eerder niet veel gezien heb. Het begon op weg naar de krater. Sinds ik verhuisd ben naar een ander gebied, een andere stad in Arizona, heb ik het aan de hemel opgemerkt. Ik denk het geen chemtrails zijn, maar het ziet er ongeveer zo uit. Het zijn allemaal cirkels in de lucht, zoals donuts, ik zie niet hoe het is of wat dat is.

OWS:     Wat je ziet dierbare, is waar we eerder over hebben gesproken met jou en je neiging om energieën te zien terwijl anderen die niet kunnen zien. Maar tot nu toe geloofde je niet in je vermogen om dat te doen. Je hebt dit proces niet helemaal toegestaan ​​om invloed op je te hebben. Maar je ziet die glimpen waar we al een tijdje over spreken en je zult ze blijven zien, omdat je energieën ziet die veel anderen niet zien. Hoe meer je het vertrouwt en erin gelooft, hoe meer het voor je zal toenemen. En als deze energieën die aan je getoond zijn, of dat je nu in staat bent dat het zich aan je openbaart omdat je het begint te vertrouwen, zullen deze energieën een betekenis voor je gaan krijgen, specifiek voor jou zoals ze zichzelf blijven vertonen aan je.  

Vraag:   Oke heel erg bedankt.

OWS: Ja.

Vraag:   Ik heb een vraag. Allereerst wil ik erkennen dat ik meer begeleiding en informatie ontvang in mijn dromen van mijn gids en dat waardeer ik.  

Mijn vraag bestaat uit twee kleine vragen die met elkaar in verband staan, ik denk dat ze verband houden met een zuiveringsproces. Ik ga door een zuivering van opmerkelijke pijn die mijn ziel zich nog herinnert van wat we denken dat een of andere scheiding is van de zielenfamilie of de Galactics. Er is geen scheiding, maar we nemen het waar en we voelen de pijn ervan.

Op vrijdagochtend werd ik wakker met een herinnering aan een droom. Te midden van andere dingen en andere mensen in de kamer was One Who Serves aanwezig  in een heel, heel oud wezen, hij riep me om dichter naar hem toe te komen op een manier die me het gevoel gaf dat ik speciaal ben, maar niet op een egoïstische manier. Dit is niet relevant voor onze ervaring. Zaterdagmorgen, gistermorgen, realiseerde ik me …

OWS:     Wacht even. Heb je eigenlijk een vraag?  

Vraag:   Ja. De vraag is, is dit echt gebeurd? Deze verbinding komt dichtbij One Who Serves, of wat is het precies?  

OWS:     Wat we je kunnen vertellen is dat je verbinding sterker wordt naarmate jij sterker wordt in je vermogen om in jezelf te geloven en te geloven in de dingen die naar je toe komen, je verbinding met je Hogere God Zelf, evenals de verbinding met verschillende gidsen die proberen je te bereiken om meer één met je te zijn, of het nu via ons is, One Who Serves of wie dan ook. Deze verbindingen worden sterker voor je als je het toelaat, als je blijft geloven.  

Geloven is zien. Dit is wat je beter moet leren begrijpen. Niet alleen jij die deze vraag stelt, maar jullie allemaal. Jullie allemaal, begin meer te geloven in de gedachten die naar je toe komen, het kunnen zelfs geluiden zijn, of verschillende aanwijzingen dat er berichten naar je toe komen, begin steeds meer op die boodschappen te vertrouwen,  niet op de boodschapper, maar op de boodschap die doorkomt.  

En als het bericht goed aanvoelt, als het resoneert in je, neem het dan in je op en loop ermee weg, zoals het gezegde luidt. Oke?

Shoshanna: Gechanneld door JoAnna McConnell
Shoshanna wil iets met deze delen.

OWS:     Ja.

Shoshanna: Mijn lieve zuster, we zien dat je vibratie en je energie en je niveau van verlichting op dit moment, als het wezen dat je bent, de energie van de oude wijsheid naar zich toe trekt, je moet dit erkennen als een prachtig geschenk aan jou via jouw droom. Het is jouw geest, de driedimensionale geest, die twijfelt aan de ervaring als je hogere bewuste geest je deze gave van verlichting geeft. Begrijp je dit?  

Vraag:   Ja.

Shoshanna:    Je moet dankbaar zijn voor deze droom.

Vraag:   Wauw. Heel erg bedankt, Shoshanna.

Shoshanna:     Namaste, mijn mooie prachtige zus.  

Vraag:   Dank je.

Vraag: Hallo One Who Serves, ik heb een vraag.  Ik resoneerde zo erg met Kara. Ik hou van die naam. Kara zei dat de Lichtkrachten naar het volgende niveau gaan, het volgende systeem van gebeurtenissen. De reden waarom ik deze vraag stel is, er werd mij gisteravond in mijn meditatie door Ashtar Kari verteld dat er een zeer grote bijeenkomst plaatsvond, hij zei, een groot conclaaf, ik veronderstel met betrekking tot het volgende niveau van alles dat plaatsvind. Denk je, dat vanwege deze ontmoeting die plaatsvond, dit de reden is waarom Kara doorkwam? Voor mij was het geen toeval deze zeer grote bijeenkomst, iedereen van belang was er, er waren veel lichtwezens, het was ergens in het Andromeda-systeem, iets met een dubbel sterrenstelsel, er waren 16 planeten en er is een Federatie-planeet, dit is waar deze ontmoeting plaatsvond. Denk je dat dit iets te maken heeft met het volgende niveau van opeenvolgende gebeurtenissen vanwege deze ontmoeting?   

OWS: Om te beginnen, om deze vraag te beantwoorden moet je eerst begrijpen dat er veel bijeenkomsten plaatsvinden, vele Raden uit vele beschavingen die op regelmatige basis bijeenkomen. Maar van tijd tot tijd is er een grotere bijeenkomst,    één die er om vraagt ​​dat er nog veel meer aan de tafels komen zitten, dit is wat er is gebeurd vanwege de veranderingen die zich nu heel snel ontwikkelen hier op de planeet, zelfs meer wat je de uiterlijke invloeden zou noemen hier op de planeet, maar wat de innerlijke invloeden zijn, de veranderingen die momenteel plaatsvinden in het collectieve bewustzijn van de mens. Dit bracht deze grotere ontmoeting teweeg zoals je zegt, om de volgende fase op te starten. Die volgende fase is opgestart en wordt momenteel uitgevoerd.

Vraag:   Oh, dit is geweldig. Ja, een geweldige grote ontmoeting. Veel vergaderingen zei hij, maar deze was erg belangrijk. Ze zijn allemaal belangrijk, maar dit was een groot conclaaf. Dus dit is geweldig, bedankt om dat voor mij te bevestigen, het is een prachtig volgend niveau van bewustzijn.

OWS: Een deel van deze fase die meegedeeld werd door Kara is dat ze zich voorbereiden op het contact, wat je het eerste contact zou kunnen noemen met de Lichtwerkers en Lichtstrijders. Dit wordt besproken en er wordt aan gewerkt hoe het tot stand kan komen. Je hoorde eerder hierover via Cobra, die ook wordt geassocieerd met de Pleiadische vloot, het werd hem doorgegeven dat dit werd voorbereid.  

Vraag:   Dit is geweldig. Ik voelde dat het iets te maken had met het volgende niveau van het eerste contact met de Lichtwerkers. Dus dat was een bevestiging voor mij,  dat is geweldig. Het volgende niveau van de manier waarop dit allemaal gaat. Dit is prachtig. Dank je. Ik hou zoveel van je om dat te bevestigen, het was geweldig om Kara vandaag te horen spreken. Mooi. Dank je wel.  Ik hou van je, Shoshanna.  

Shoshanna:     Namaste, beste zus.    Mogen we iets met je delen?

OWS:     Ja graag.

Vraag:   Ik hoor je graag doorkomen.

Shoshanna:    We zien aan jou de enorme verlichting die je hebt bereikt, het is zo duidelijk voor iedereen waar je naar uitreikt. We hopen dat het duidelijk is voor je. En wat we aan Kara zien, zoals we haar in onze visie zien, dit is een prachtige Pleiadische godin die zoveel licht om zich heen heeft dat sommigen er door verblind zouden worden, we zien haar als een deel van jouw familie en dat zij ook in jouw aanwezigheid is, daarom resoneer je zo sterk op deze naam. Namaste.

Vraag:   Oh, heel erg bedankt. Op het moment dat Kara doorkwam, dacht ik, Oh ik ken jou!  Ik hou van jou!”  

Shoshanna :    Ja, dat doe je.

Vraag:   Wauw. Dank je. Ik hou van je Shoshanna, heel erg bedankt. Ik hou van je, One Who Serves, heel erg bedankt.

Shoshanna:    Nou, we houden zoveel van jou.

OWS:     Kara vertelt ons ook dat een ding dat ze niet zei, dat ze erg verbonden is met velen van jullie die bij deze bijeenkomst zijn. Velen van jullie kennen haar niet bewust bij naam, maar je weet het vanwege de vibratie en zij herkent jou ook aan je vibratie. Die verbinding zal kompleter tot stand komen als de overgang verdergaat.  

Zijn er nog andere vragen?

Vraag:   Ja, One Who Serves. Gisteren tijdens mijn meditatie en visualisatie werd ik meegenomen naar wat ik denk dat het de binnenaarde was, naar een prachtig gebouw dat ik eerder had gezien. Het was een soort open colosseum. Ik was met mijn tweelingvlam en mijn gids. Het is een beetje zoals een open colosseum, waar al het licht naar beneden komt in dat ene gebied dat zich volledig opvult met licht. Het was een soort feest daar. Ik werd opnieuw verbonden met mensen. Ik weet niet meer precies wie ze waren, maar ik kreeg het idee dat we een groot feest hadden, een grote party, het had iets te maken met toen ik in dat licht ging, dat er bakken met licht uit me kwamen, bijna zoals een zon of zoiets, ik had het gevoel dat er een soort inwijding was of dat iemand naar een andere plaats overging. Ik was nieuwsgierig of dit te maken had met Kara of met mij die naar de binnenaarde afdaalde om met mijn tweelingvlam te zijn, of met de Merkaba . Ik kreeg ook de naam “Leilani” door.    Waarvan ik geloof dat het de naam van mijn ziel is, mijn zielnaam, kun je hier wat licht op laten schijnen?

OWS:     We kunnen je geen bevestiging geven van je zielnaam, zoals je zegt want dat is alleen voor jou. Maar we kunnen wel zeggen dat je op de goede weg bent door deze dingen die je ervaart.  Dit is slechts het begin mijn beste. Je gaat veel, veel meer ervaren als je het toe blijft staan. Dit is tevens voor iedereen. We blijven zeggen dat het steeds weer dezelfde dingen zijn, maar dat komt omdat het belangrijk voor je is om te begrijpen dat hoe meer je gelooft hoe meer je zult zien, hoe meer er zich zal manifesteren voor je op verschillende manieren. En dit is wat er op dit moment gebeurt.  

Steeds meer van jullie zullen gaan zien, horen, voelen en herinneren dat al deze dingen naar je toe komen. Dit maakt deel uit van het vast blijven maken van jullie veiligheidsgordels. Dit is wat we blijven zeggen. Niet alleen voor de dingen die buiten jezelf gebeuren, maar ook voor de dingen die binnenin gebeuren. Oke?

Vraag:   Oke. Heel erg bedankt. Bedankt, ja.

Vraag:    Hallo One Who Serves. Ik zou graag Kara willen bedanken. Ik voelde een goede verwantschap met haar en een diepe kennis. Ik heb de afgelopen week en vorige week veel tijd besteed aan communicatie met Semjase, in dialoog en ook als geweldige meditaties over de leringen die ze jaren geleden gaf. In mijn dromen of tijdens de nacht voelde ik alsof ik de afgelopen week deel had uitgemaakt van sommige Raden, van die Galactische Raden en Pleiadische Raden en ik vroeg me af of ik dat goed ontving. Ik luister naar het antwoord. Dank je.

OWS:     Je ontving dat zeker goed, zoals je zegt. Het gaat niet zozeer om je bewuste niveau, want er zijn vele momenten dat je deze Raden op verschillende manieren en soorten ervaart, maar het gebeurt in je droom, in je meditatie en zelfs soms in je wakkere toestand. Dit is een indicatie dat je meer terug komt in het herinneren van wie je bent. Je hebt er enkele herinneringen aan, zoals we het zien en dit gaat verder. Nogmaals, als we tegen iemand spreken, spreken we tot iedereen. Iedereen zal veel meer van dit soort dingen gaan ervaren, het heeft in veel opzichten te maken met wat Sananda meerdere keren heeft doorgegeven over de 12 van 12, de Raden, de verschillende Tafels. Dat is wat er gaat komen. We kunnen je er niet al te veel informatie over geven voordat de tijd of de vibratie er klaar voor is voor je. Maar je komt steeds dichterbij.

Vraag:    Oke geweldig. Een andere vraag, James zei ongeveer een week geleden dat hij  in een vorig leven Akhenaton was, de grote rebellenfarao.  Is dit waar?  

OWS: We zijn altijd terughoudend om aanwijzingen te geven over de juistheid van dit soort dingen, maar in jouw geval ga je deze dingen voor jezelf begrijpen. Hoewel we geen ja of nee willen zeggen omdat het iets is waar je meer mee in contact moet komen.  

We raden je aan om als je de mogelijkheid hebt om de multi-level bewustwordings techniek met James te doen , je kunt er rechtstreeks verbinding mee maken, dit niet alleen begrijpt maar andere ook.  

Vraag:   Heel goed. Nou, het resoneert zeker met mij en ik zal dat met James doen.    Dank je.

OWS:     Shoshanna, heb je iets te zeggen?

Shoshanna:     Ja, Shoshanna wil iets delen.  

Vraag:   Ja, geliefde.

Shoshanna:    Shoshanna wil iets met je delen waarvan je je misschien volledig bewust bent en misschien ook niet. Je helderheid van geest en je denkprocessen in deze tijd in jouw situatie zijn heel duidelijk voor je geworden. Er is nu veel duidelijkheid in je leven. Er is veel doortastendheid. En we ontdekken dat je je reis volgt en je hart volgt, wat voor jou deze helderheid van geest en denkprocessen creëert. De enige uitdaging die je zult hebben, zoals alle driedimensionale wezens hebben, is om aan jezelf te twijfelen. Je moet elk pad en elke stap alleen vinden en voltooien en je eigen raad ter harte nemen, mijn geliefde. Dat is alles.

OWS:     Ja.

Vraag:   Ja. Dank u zeer. Ik zal het ter harte nemen, Shoshanna. Dank u One Who Serves, dank u. Zoveel liefde. Kara, bedankt. Ik hou van jou. Bedankt dat je in deze groep bent gekomen.

OWS:    Heel goed. Zijn er nog andere vragen?

Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven.  

We willen een aanwijzing geven terwijl jullie je aan het voorbereiden zijn op de volgende Advance, we zeggen dat omdat het al in voorbereiding is door James en JoAnna. We kunnen je vertellen dat wij ons al heel lang er op voorbereiden, net zoals we dit bij alle vorige Advances deden, hebben we ons ook op de volgende voorbereid. Er komen dingen die we op dit moment nog niet kunnen zeggen, maar tegen de tijd dat je de volgende Advance bereikt zul je begrijpen wat we zeggen in termen van dingen die er aan komen. De dingen die gaan komen, staan heel erg in verband met de volgende Advance. Oke? Dat is alles wat we kunnen zeggen op dit moment. Maar er komt nog meer terwijl we dit proces voortzetten.  

Vraag:   Ik had een vraag, ik kon mijn mute niet uitschakelen.  

OWS:     Heel goed. Dan nemen we nog een vraag en dan geven we het vrij.

Vraag:   Oke. Ik stuurde iedereen vanmorgen een channeling door van Aartsengel Ariël. Hij had het over de poolverschuiving. Hij zei dat Wormwood de tweeling is van onze Zon, en dat Nibiru in een elliptische baan rond Wormwood draait en als het dicht bij onze planeet komt dat het deel gaat uitmaken van de daadwerkelijke ascensie. Ik vraag me af ​​of je daar iets van kunt bevestigen.

OWS:     Ja. Wat we kunnen zeggen, waar je over spreekt is iets uit de bijbel. Het is al heel lang voorspeld. Het was oorspronkelijk echter voorspeld in termen van eindtijden met veel Aardeveranderingen die zouden komen als resultaat van deze planeet en de verbinding in het zonnestelsel en de Melkweg. De hemelse verbinding, zullen we zeggen.

Dit is grotendeels veranderd als gevolg van het menselijke bewustzijn. Het bewustzijn van de mens regisseert alles wat er naar de Aarde komt en wat niet naar de Aarde komt. Naarmate het bewustzijn van de mens dit blijft sturen, kunnen de Galactics en degenen die met deze krachten kunnen werken, kunnen er dan aan werken om verschillende soorten situaties tot stand te brengen of tegen te houden die kunnen plaatsvinden of zouden kunnen plaatsvinden.  

Maar jullie begrijpen nu ook meer over tijdlijnen. Jullie hebben nieuwe tijdlijnen gecreëerd, die niet de veranderingen op Aarde bevatten waarover werd gesproken die door Wormwood zouden worden gecreëerd. Maar begrijp dat het een gewijzigde verandering is van wat zou gaan komen naar wat er nu komt. Je hebt gelijk dat dit direct geleid zou hebben naar je ascensieproces. Maar het is niet alleen de ascentie van een klein deel van de planeet, het is nu een volledige ascentie van de meeste planeten en hun bevolking als ze er klaar voor zijn. Nogmaals, de ascensie zal in golven komen, niet allemaal in één keer, maar in drie of vier golven van ascensie zoals we het nu zien. Oke?  

Wat betreft het tweede deel. Je hebt gelijk betreft de tweede Zon. De tweede Zon is er al. Hij is alleen niet zichtbaar voor het blote oog. Maar hij is wel zichtbaar voor je derde oog. Terwijl je derde oog gere-integreerd wordt, zal dat een verschuiving teweegbrengen dat voldoende creëert om deze tweede Zon te gaan zien. Hij is er. Je kunt hem nu met je derde oog zien maar het zal voor iedereen steeds meer zichtbaar worden omdat terwijl je naar deze hogere vibraties en hogere dimensionale werkelijkheden gaat, het zal dan volledig zichtbaar worden voor degenen die in de hogere dimensies zijn. Oke?

Vraag:   Ja bedankt. Ik hoorde dat het een blauwe Zon was.

OWS:     Dat kan correct zijn, ja.

Vraag:   Dank u zeer.

OWS:     Nog iets toe te voegen, Shoshanna?

Shoshanna: Nee, dat is een prachtige uitleg.

OWS:     Heel goed. Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven.  

Shanti .    Vrede zij met jullie. Wees de ene.


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen