19.01.20 Nooit meer zullen we toestaan ​​dat de duisternis ons vasthoudt

“Nooit meer zullen we toestaan ​​dat de duisternis ons vasthoudt”

Sananda, Pleiadian afgezant KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 20 januari 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in is.


Meditatie (geleid door Sananda)

Voorafgaand aan de channeling is door de groep de maansverduistering meditatie gedaan, tijdens deze meditatie zijn enkele belangrijke uitspraken gedaan door Sananda.

Het bewustzijn is nu zoals je het nog nooit eerder hebt geweten. Want op dit moment zijn jullie dat hogere bewustzijn. Jullie zijn het licht. Jullie zijn de weg, de waarheid en het leven of het licht.
 
Dit, mijn vrienden, is het Christusbewustzijn. Dit is de wederkomst van de Christus die zo lang werd voorspelt. Dit is de wederkomst. Voel het in je. Jullie zijn de wederkomst.
 
Weet dat vanaf dit moment alle duisternis verdwenen is. Alleen het licht is overgebleven. Het licht van ware liefde. Het licht van het Ene Bewustzijn, de bron van alle dingen.

Jullie zijn Eén met de Bron. Eén met het Ene bewustzijn. Jullie zijn nu de Ene.


Sananda    

Ik ben Sananda. Ik ben nu bij jullie in deze tijd, op deze plaats, op dit moment.  

Dit moment dat een nieuw leven op zich heeft genomen. Omdat jullie dat nieuwe leven zijn. Ieder van jullie worden steeds meer elke dag, meer van wie je bent en wat je hier kwam doen.

Jullie missies openen zich nu voor je. En als ze dat nog niet gedaan hebben, weet dan dat ze dat zullen doen. Want niets kan het licht nu tegenhouden.  

En jullie, iedereen van de 144.000 en veel meer, de Lichtdragers, de Lichtdelers, de Lichtwerkers en de Lichtstrijders, jullie allemaal dragen ​​dit licht. Je verankert dit licht in de planeet, je houdt het vast, je deelt het, je stuurt het, je bent het.  

Weet dat terwijl deze energieën binnen blijven komen, zij binnen komen als golven van energie en de golf van energie die met deze maansverduistering komt, is iets wat je nog nooit eerder hebt gevoeld.  

Maar de meesten van jullie die al enige tijd aan deze energieën geacclimatiseerd zijn zullen het niet voelen als iets dat vreemd voor je is. Het zal bij je binnen komen en je zult het voelen, maar je zult iets voelen als je deze avond of morgen naar de maansverduistering staart, afhankelijk van je tijdzone. Terwijl je ernaar staart zul je jezelf er EEN mee voelen. Niet als één met de maan, of de zon, of de aarde, maar EEN MET ALLES DAT IS. Eén met de Centrale Zon van het universum.  

Dus, staar in de maan en kijk helemaal naar de Centrale Zon, eerst die van de Melkweg, dan die van alle andere melkwegstelsels en dan die van het universum en weet dat alles op dat moment verbonden is en dat deze golven van energie die naar de planeet komen en blijven komen, dit hoger bewustzijn naar de hele mensheid blijven brengen zodat de hele mensheid, het collectief van de mensheid, zal blijven opstaan, in opstand komen ​​tegen elke duisternis die nog over is en zeggen, niet meer, niet meer, we zullen niet meer toestaan ​​dat deze duisternis ons vasthoudt. We zullen niet langer toestaan ​​dat angst ons in de val lokt.  

We zijn er nu klaar mee, met dit alles. Want het is alleen het licht dat nu op ons allen schijnt. Weet dit terwijl je naar deze maansverduistering staart en je merkt dat je er ÉÉN mee bent.  

Ik ben Sananda en dit is mijn boodschap voor jullie deze dag.  Ik geef het kanaal nu vrij voor een ander die met jullie iets wilt delen.

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal. Moge het Christusbewustzijn, de wederkomst, in IEDER van Jullie blijven.


KaRa    

Ik ben KaRa.  

Ik kom weer op dit moment om iets te brengen dat als ‘Deel 2’ van mijn boodschap, mijn voortdurende boodschap, kan worden beschouwd.   

Omdat ik had gevraagd of ik mocht spreken met deze groep en met al diegenen die zouden resoneren met deze woorden en toestemming kreeg om dat te doen. Want je moet begrijpen dat deze groep goed beschermd is en dat het niet ​​is toegestaan door externe inmenging om er doorheen te breken, door deze waar ik nu door spreek. Alleen het licht mag doorkomen. En ik breng dit licht naar jullie allemaal. Ik breng het naar jullie als een Pleiadische afgezant van de grote Raden. Maar niet alleen de Pleiadische Raden maar de vele Raden van licht, van de vele beschavingen die hier nu zijn en er aan werken om het licht naar deze planeet te brengen.  

Ik deel nu met jullie, als KaRa, dat jullie in deze groep, en nogmaals degenen die zullen resoneren met deze woorden, voorbereid worden, voorbereid om ​​deel te zijn, niet alleen van de vele veranderingen die naar deze planeet komen, maar deel uit maken van het eerste contact met ons. We bereiden de weg voor jullie allemaal voor. Het is vanwege wat jullie allemaal hebben gedaan, van plan waren, ernaar streefden en acclimatiseerden aan de energieën. Omdat je niet aan boord van onze schepen kunt komen zonder eerst aan deze energieën gewend te zijn. One Who Serves heeft vele malen gezegd, wij kunnen niet naar jullie komen, jullie moeten naar ons komen.  

En opstijgen deed je al!  En opstijgen blijf je doen. Opstijgend in de hoge vibraties, naar hogere dimensionale frequenties waar je ons kunt ontmoeten en wij jullie kunnen ontmoeten. We bereiden de weg daarvoor nu voor. Nee, ik kan je geen tijdschema geven. Maar ik kan zeggen dat het eraan komt.  

De weg wordt voorbereid voor jullie om deel uit te maken van wat ‘de geheime golf’ wordt genoemd. Als je zou lezen wat James enige tijd geleden las, genaamd “Bereid je voor op de Landingen”, zul je begrijpen wat deze geheime golf is en hoe het de voorloper is van de golven die daarna komen, de golven van contact. We zijn hier om contact met jullie te maken. We zijn hier om jullie aan boord van onze schepen te nemen. Dat is waar deze groep op wordt voorbereid. Alleen voor degenen  die erom vragen, die het willen. Cobra heeft hier over gesproken als een afgezant van ons. Hij sprak over het voorbereiden van een plaats op je eigendom waar een schip zou kunnen landen, of een plaats buiten je woonplaats waar je zou kunnen zijn op het moment dat een schip landt. Of zeker, dat je in staat bent om te worden opgestraald als de tijd rijp is, als de energieën geschikt zijn voor je om dit te kunnen.  

Weet dat als deze golven van energie blijven komen je elk moment opstijgt naar de hogere vibraties waar je ons dan kunt ontmoeten en wij jou. Maar begrijp dat de term ‘ontmoeten’ niet echt relevant is, want we kennen velen van jullie, zoals jullie al velen van ons kennen. De herkenning zal er zijn. Het zijn niet alleen wij, de Pleiadiërs die dit voorbereiden, maar ook de Siriers, de Andromedanen en anderen die de weg hiervoor voorbereiden.  

Uiteindelijk zal er niet alleen het eerste contact zijn, er zal volledig contact zijn en volledige openbaarmaking. Dan zullen we in staat zijn om in de lucht te zijn en te landen op de landingsbanen, je zal aan boord van onze schepen kunnen komen en naar de sterren reizen! Precies zoals je voorbestemd was om te doen.  

Ik ben KaRa en ik zal vanaf nu vaak bij jullie zijn. Omdat de verbinding tussen ons is hersteld en nog enige tijd zal voortduren.  

Al mijn vrede, liefde en alles wat ik BEN, ben ik met jullie allemaal.  


One Who Serves

Om, mani, padme, hum;  om, mani, padme, hum, hum, hum. Groeten aan jullie.  

One Who Serves is weer bij jullie. Je kunt de telefoons weer inschakelen. We hebben deze week geen noodzakelijke boodschap maar we staan ​​klaar voor je vragen als je die hebt. Anders zullen we het kanaal vrijgeven en is dat het einde van dit specifieke bericht.

Vraag:     Ik heb een vraag.

OWS:     Ja.

Vraag:     Gegroet, One Who Serves. Waarom zijn de resterende topletbommen zo moeilijk te vinden en kun je ons een update geven over hun verwijderingsplan en over het uitschakelen van de AI-bedreiging voor deze planeet?

OWS:    Allereerst is het niet dat ze moeilijk te vinden zijn. Ze weten waar ze zijn. Zij, het Bondgenootschap, weten waar ze zijn. Maar de moeilijkheid is om ze te verwijderen. Dat is iets dat voortdurend in de maak is en dat ook zal blijven. Maar niet veel langer, want zoals we het zien, de tijden die er aan komen brengen de verandering die nodig zijn zodat deze volledig nutteloos kunnen worden gemaakt, zullen we zeggen. Het is dus niet nodig om je daar zorgen over te maken. Ja, het is waar dat ze uit het bewustzijn van de mens moeten worden verwijderd en dat de Event kan plaatsvinden, dus dat is correct. Het komt eraan. Dus, je hoeft je er geen zorgen over te maken.

Wat betreft je tweede deel van de vraag, die AI, de ‘kunstmatige intelligentie’, zoals jullie het begrijpen, is overgenomen door de krachten van het licht en de machten van de duisternis hebben niet langer invloed op die AI-invloed.  

Vraag:     Dank je.

OWS:     Ja.

Vraag:     One Who Serves, hoe gaat het vandaag? Zegeningen.

OWS:     We zijn altijd geweldig, omdat we altijd in het NU moment zijn.  

Vraag:     Ik weet dat je dat bent, ik hou van je. Oke.  Voordat ik mijn vraag stel, wil ik KaRa nogmaals bedanken voor het doorkomen. Ik voelde zo’n diepe weerklank, ik werd in tranen gebracht en ik had zo’n verlangen om bij mijn galactische familie te zijn, veel dankbaarheid voor haar en voor haar liefde dat ze deze familie laat zien en de zorg en voor wat we op het punt staan om te ervaren. Dank u zeer. Zegeningen voor haar.

Ik moet het eerst uiteenzetten voordat ik de vraag stel. Ik heb twee belangrijke vragen.  De eerste vraag is, Jij, het collectief en Shoshanna hebben me geleid om in mijn eigen macht te staan en Ik ben heel helder denkend en in die kracht. Ik ben hier in de woestijn en er was een grote groep bij elkaar. Ik vertel je wat er naar mij toekwam een paar dagen geleden tijdens een meditatie s’middags. Er werden prachtige instrumenten gespeeld en ik bevond me in een heilige plaats, een heilige tijd. Ik weet dat je het in mijn gedachten ziet. Ik vertel het je, zodat je het weet.  

Er  kwam kwaadheid op die plek en hij ging precies naast mij zitten. Het was puur kwaad. Het was zo donker, iemand keek die persoon aan en rolden met hun ogen en deze persoon zei: “als je me weer op deze manier aankijkt, zal ik je ogen eruit scheuren. “Op dat moment was er een kil gevoel in de lucht. Ik stond op van mijn stoel en ik verwijderde me van die duisternis.  

Ik ging terug en begon de groep te beschermen. Ten eerste beschermde ik mezelf in het blauwe licht van Aartsengel Michael. Ik riep Aartsengel Michael aan. Ik begon deze entiteit in het licht te zetten. Ik stuurde de entiteit het roze licht van Moeder Maria en Magdalena. Toen zette ik hem in de Violette Vlam. Ik verbond me met Moeder Sophie God en sprak met haar en omsloot die entiteit in Gods witte licht en voegde het samen en omwikkelde het om de mensen die daar waren te beschermen.  

Op het moment dat ik het samenvoegde en met dat witte licht omwikkelde, vertrok de boze entiteit en liep weg tussen de mensen door. Een paar Lichtwerkers wisten wat er aan de hand was. De meesten van hen wisten het niet.  

Ik wil van jou weten, was dat een entiteit in die persoon of was het een chape-shifter type?  

OWS: Wilt je alstublieft die laatste vraag herhalen?

Vraag:    Oké, was die duistere boze persoon, was dat een entiteit binnen die persoon, of was het een chape-shifter, een kwaadaardige entiteit die de heiligheid van de heilige unie van die mensen wilde verbreken? Wat was die entiteit?

OWS:     Wat we je kunnen vertellen is dat wanneer dit soort bijeenkomsten plaatsvinden waar diegene van het licht samenkomen en ze liefde en een hoger bewustzijn delen er altijd van die krachten zijn die proberen daarin in te breken en proberen het uit elkaar te halen zou je kunnen zeggen. Dit is een indicatie ervan. De persoon was niet noodzakelijkerwijs bezeten, maar werd over genomen zou je kunnen zeggen, tijdelijk, kort.  

En jij met je begrip van werken met het licht en het werken met Aartsengel Michael en de krachten die nodig waren, waren in staat om dit niveau van duisternis te doen verdwijnen en te verdrijven.  

Nu moet je begrijpen dat deze specifieke entiteit die is binnengekomen bekend is met jou. Het kwam het niet rechtstreeks voor jou, maar het is bekend met je en het heeft eerder geprobeerd om zich met jou zaken te bemoeien. Je weet waarover we spreken. Je voelde er een sterke verbinding mee die binnenkwam omdat je er eerder mee te maken had. Niet alleen in dit leven, maar ook in vorige levens. We denken dat je weet over welke levens we spreken, er zijn er zelfs meer dan die vroegere levenservaringen die je hebt gehad en wie je was op verschillende tijdstippen, zodat deze krachten van duisternis konden proberen om je tegen te houden van je missies. En we zeggen “missies”, omdat het meervoudig is.  

Shoshanna, heb je iets toe te voegen?

Shoshanna   (Gechanneld door JoAnna McConnell):
Ja. Shoshanna wil iets met je delen, broeder, is dat op dit moment gepast?

Vraag:     Oh ja, Shoshanna, bedankt. Zeker.

Shoshanna:     We zien iets heel interessants en we moeten dit met je delen zodat je kunt erkennen hoe je hebt geleerd om vooruitgang te boeken door je eigen kracht. Deze entiteit heeft vele vormen. Het kan zich in een mens nestelen, het kan op zichzelf verschijnen, het heeft een enorme kracht.  

Maar wat je in jezelf hebt erkend, is het vermogen om te overwinnen en zoals je het noemt, deze entiteit met het licht te ‘omwikkelen’, deze entiteit dient je in die hoedanigheid door je te tonen dat je de macht hebt om die te overwinnen. Dit is een geweldig geschenk. Je moet de gave erkennen die deze entiteit je heeft getoond, dat je zo krachtig bent geworden dat dit jou vrede en de vrede van anderen niet kan verstoren.  

Dit is jouw geschenk aan hen, deze entiteit werkte in eendracht met je om je je grote kracht te tonen. Begrijp je dit?

Vraag:     Ja, dat doe ik. Ik zond niets negatiefs naar die entiteit, ik stuurde alleen liefde.  

OWS:    Dat is geschikt voor dit soort situaties. Alleen liefde overwint.

Shoshanna:     En zoals je zei, toen je erkende dat je in je kracht stond, als we erkennen, als alle mensen erkennen dat ze in hun kracht staan zullen ze in dat besluit worden getest en de test is om je te laten zien dat je krachtig bent. Namaste.

OWS:     Ja. Heel goed. Hebben we nog meer vragen?

Vraag:     Hallo One Who Serves. Hallo Shoshanna.  

OWS:     Ja.

Vraag: Ik deed mijn meditatie vandaag in Glastonbury. Het is grappig dat mijn lieve broer dat heeft ervaren, ik ervaar nooit enige negativiteit. In feite was deze ervaring vandaag zo mooi, zo geweldig, ik voelde niets dan liefde om me heen. Ik wil vanuit jouw perspectief weten hoe het eruit zag, vooral aan de heilige kant. Ik bedoel dat ik kon zien dat het licht in het kristallijnen raster ging bij de St. Mary’s Kapel. Hoe zag het eruit vanuit jouw perspectief? Ik weet zeker dat er enkele schepen daarboven waren, ik heb niet gevraagd wie het was en wie er was, ik vraag me af of je daarmee kunt helpen. Ik hou van je, bedankt.

OWS: We kunnen je zeggen, omdat je geen enkele duisternis in je cirkel van energie voelde komen dat kwam omdat je energiekring te krachtig was en ze niet in dat niveau van bewustzijn zouden kunnen doordringen, dat niveau van vibratie dat op dat moment zo hoog is.  

Je moet begrijpen, wanneer velen verzameld zijn, “wanneer er twee of meer in mijn naam verzameld zijn, daar zal ik onder hen zijn”. (is wat Jeshua zei) Dat wil zeggen dat het Christusbewustzijn op dat moment op zo’n niveau werd gebracht dat de duisternis dit niet kon verdrijven of binnendringen in die ruimte van licht die werd gecreëerd.  

Dus ja, we zien het zoals je het hebt ervaren, maar weet dat dit slechts een minuscuul deel is van wat er aankomt in termen van licht dat vanavond wordt gecreëerd terwijl de meditatie plaatsvindt, enorm, eigenlijk gedurende de hele dag.  Het is niet alleen vanavond, er zijn vele meditaties die gedurende de hele dag plaatsvinden, net zoals die van jullie in deze groep plaatsvond. Veel energie, veel vibratie, veel hoger bewustzijn wordt hierdoor opgewekt.  

Shoshanna, heb je er iets aan toe te voegen?

Shoshanna:     Shoshanna wil iets met je delen, lieve zus.  

Vraag:     Dat is altijd goed.

Shoshanna: “Dat is altijd goed..”  Ik wil dit met je delen. Zoals je vroeg of One Who Serves hun perspectief op deze gebeurtenis erkende, wil ik mijn perspectief op deze gebeurtenis delen.  

Vraag:     Alstublieft.

Shoshanna: Wat er in mijn perspectief gebeurde toen ik deze gebeurtenis zag, is pure licht liefde. Er was niets dan pure liefde puur licht in dit gebied, dat het Bronlicht was, wat pure schepping was. En jij, mijn liefste, moet je grote kracht erkennen om dit licht te scheppen rondom alles wat binnen je invloed komt. Dus we bedanken je en wensen je veel liefde en veel licht. Namaste.

Vraag:     Namaste. Heel erg bedankt. Dat is zo mooi. Ik voelde het ook. Ik voelde niets dan liefde en overvloed. Er kwam een ​​verbazingwekkende hoeveelheid bronlicht door. Ik voelde dat er velen bij ons waren, vooral in de St. Mary’s Kapel waar we waren, die heilige plaats, een vrouwelijke energie van het goddelijke vrouwelijke in dat gebied. Dus ik ben gezegend. Ik voelde geen duisternis. Oh nee hoor, ik voelde me geweldig. Ik wilde het alleen met jullie delen.

Er waren wel enkele schepen. Ik kon ze niet zien omdat ik zo in de ban was van wat ik aan het doen was.  Weet iemand van jullie wie er op de schepen waren, wie waren dat?  

Shoshanna:    Zij zijn jouw familie.  

Vraag:   Ja dat dacht ik al.  

Shoshanna: Je familie is gekomen om deze gebeurtenis met je te delen, je moet ze in je hart erkennen.  

Vraag:     Ja. Oh ik weet het. Ik kon ze niet zien omdat ik me concentreerde, maar ik voelde ze. Ik wist dat ze er waren en ik bedankte hen voor hun liefde en hun steun.    Ik bedank je en ik hou zoveel van je. One Who Serves Ik hou zoveel van jullie allemaal, dank je. Zegeningen voor jou.  

OWS:    Dit geldt voor jullie allemaal, niet alleen voor degene die deze vraag heeft gesteld. Maar wanneer er bijeenkomsten zijn zoals deze, of van dit type waarover gesproken is, meditaties zoals deze of jullie Advance of wat dan ook, zijn er velen die hier naar toe geleid worden uit nieuwsgierigheid, uit eerbied in het werken met jullie om te helpen de energieën te verhogen, jullie hebben veel vrienden die beschikbaar zijn en bij jullie zijn op deze momenten, veel schepen, zoals Shoshanna zei veel van jullie familie is daar, wat is jullie gezegde, om jullie door deze hele onderneming te trekken. Oke?

Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ja, One Who Serves en Shoshanna. Zegeningen voor jullie. Vandaag is een zeer kosmische dag met de maansverduistering en de portalen en sterrenpoorten die zich openen en door Sirius en de Pleiaden gaan en door de galactische centrale zon en de kosmische centrale zonnen, ik voel me als de mensen, iedereen op de planeet stapt naar voren om daadwerkelijk hieraan deel te nemen, ik heb het gevoel dat we over de hoeveelheid zullen gaan van wat we nodig hebben voor zover het minimum aantal voor deze ervaring. Is er een mogelijkheid om daarover te praten?  

OWS:     We kunnen je vertellen dat er zowel het bewuste als het onbewuste, of het onderbewuste bij betrokken zijn. Alleen omdat degenen die zich niet van deze dingen bewust zijn zoals jullie je misschien bewust zijn, dat zij nog niet ontwaakt zijn, betekent niet dat ze niet op hun niveau zullen deelnemen en ook hun bewustzijn zullen opwekken.   

Zie je, de energieën komen binnen of ze zich ervan bewust zijn of niet. Het doet er niet toe. Dus als deze energieën blijven komen en ze zullen heel sterk binnenkomen, zoals Sananda zei tijdens de maansverduistering, wanneer dit gebeurt zullen velen hierdoor beïnvloed worden en bij velen zullen de wat we eerder hebben genoemd “de alarmwekkers afgaan”voor hen en hun ontwakingsproces zal als gevolg hiervan beginnen.  

Dus je moet begrijpen dat alles zeker georkestreerd wordt. Het grotere plan is altijd aan het werk. Weet dat. Het is allemaal in goddelijke timing dat dit gebeurt.

Heb je hier iets aan toe te voegen, Shoshanna?

Shoshanna: Mijn beste zuster, je hebt een perfect beeld geschetst van wat er gebeurt, je weet in je hart hoe nauwkeurig het beeld is. Je moet erkennen dat je de kracht en het begrip en de omvang van deze gebeurtenis in je hart hebt. Je moet erkennen dat er geen twijfel in je gedachten is dat mensen overal opstaan.  

Wat er gebeurt is het driedimensionale bewustzijn dat zo is doordrenkt van materialisme en duisternis, dat ze opstaan om te integreren met de hogere energieën van de vierde, de vijfde, de zesde en de zevende dichtheid die beschikbaar zijn voor integreren met het bewustzijn van de derde dimensie zodat de Aarde kan oprijzen, zodat Gaia, zijzelf en haar bewoners kunnen oprijzen ​​in vereniging en verheerlijking van deze grote gebeurtenis.  

Je moet begrijpen dat mensen multidimensionaal zijn, dat wat je ziet in de derde dimensie, zoals je noemt ‘in slaap zijn’, slechts een deel van hun bewustzijn is. Wat je ziet oprijzen is de integratie van dat bewustzijn met het Hoger Zelf met het hogere bewustzijn van elk van hen. Is dat duidelijk?

Vraag:     Dat was prachtig gezegd, godin Zuster Shoshanna. Ja, dat is absoluut hoe ik me voel, heel erg bedankt voor het delen ervan. Het bevestigt wat ik in mijn hart weet. Heel erg bedankt. Zegeningen.

Shoshanna:     Namaste.

OWS:     Heel goed. Geweldig. Zijn er nog vragen?

Vraag:     Ja, One Who Serves. Ik heb een vraag.  Een tijdje geleden stelde ik een vraag over mijn oma, die 100 jaar oud was en onlangs is overgegaan, ik was blij dat ze eindelijk vrij was van haar lichaam. Een week later was ik bij een andere groep waar we elkaar ontmoetten, we hadden een kring. Een dame in de groep gaf me een bericht dat mijn grootmoeder één van mijn gidsen was geworden. Later gingen we ook naar het District van Columbia om liefde astraal te sturen en we deden nog iets.    Toen bezocht een negatieve entiteit ons ook. We hebben het liefde gestuurd. Het was ofwel verslagen of vertrok. Ik vroeg me af, is dat een veel voorkomende gebeurtenis voor een geliefde om één ​​van je gidsen te worden. En deden we wat we wilden doen met het Washington Monument en de entiteit gewoon lieten vertrekken, of iets anders wat je daarover kan vertellen.

OWS:     We zullen eerst het tweede deel beantwoorden en dan denken we dat Shoshanna graag over het eerste deel wil spreken. Klopt dit, Shoshanna?

Shoshanna:    Ja.

OWS: Ja. Het tweede deel, ja, zeker wanneer je het licht aanroept om de duisternis te verdrijven, zal het zo zijn. Omdat de duisternis niet kan bestaan ​​in het licht. Ook al ben je je er misschien niet van bewust, of denk je dat je macht hebt, die heb je. En wanneer je het licht aanroept, komt het. Het is er. Het is zelfs niet zozeer dat het komt, het is er al. Het enige wat je doet is de intentie hebben om er op dat moment te zijn, en dan is het er ook. Dus weet dat alles wat je doet, je meer en meer doet met meer en meer kracht. Dus creëer het, gebruik het licht en het zal er altijd voor je zijn.  

Het is als in die tijden dat de entiteit van duisternis komen en je voelt alsof je de kracht niet hebt, doe dan zeker een beroep op Aartsengel Michael of Sananda, of wie dan ook die voor jou werkt, of waarvan je gelooft dat het voor jou werkt. Ze werken   allemaal voor je, maar voor wie je het meest resoneert, dat zal ook helpen om die duisternis uit je persoonlijke gebied te verwijderen waar je op dat moment in bent. Oke?

Shoshanna, wil je die eerste vraag beantwoorden?

Shoshanna:     Shoshanna wil iets met je delen. Het is zo goed om je stem te horen.    We hebben hem al een tijdje niet gehoord. Heel erg bedankt voor het delen met ons.

We zouden zeggen, zoals je sprak over je lieve grootmoeder, ze is naar onze mening gekomen en zij is bij je, je voelt dit. Je voelt haar aanwezigheid. Wat je nu moet doen als je de relatie met haar wilt creëren waar ze je op andere gebieden wilt begeleiden als ze wil, ze klaar staat om dit te doen, je haar moet aanroepen. Je moet haar aanroepen. Ze is op dit moment zo blij en zo vrij, ze stuurt zoveel liefde naar jou toe. Maar als een gids moet je haar uitnodigen om haar idee te versterken en beslissen om een ​​gids met je te zijn aangezien ze zeker het vermogen heeft en ze het zeker wil. Het is aan jou om een ​​beroep op haar te doen en die relatie te versterken. Is dit logisch voor jou, beste?

Vraag:     Ja. Ik heb haar al een paar keer aangeroepen. In mijn meditaties heb ik een andere energie ontvangen, dingen beantwoord waar ik me van afgevraagd heb, zelfs als ik het niet eens vraagt krijg ik een bericht dat zegt: “Ja, doe het.”  Ik denk dat zij het is.  

Shoshanna:     Ja. Zij is het. Zij is het. Jij hebt haar aangeroepen en zij heeft je verhoord. Je moet dit vertrouwen. Je moet erop vertrouwen dat je het kunt horen en je moet die relatie versterken omdat ze je veel leiding te geven heeft in dit leven.  

Vraag:     Bedankt, heel erg bedankt voor deze informatie.  

Shoshanna:     Namaste, beste broer. We sturen onze liefde naar jou.

OWS:    Heel goed. Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ja, ik heb een vraag. Ik voel me vereerd deze vraag te stellen. Ik heb eigenlijk een paar vragen. Ik heb een paar visioenen gehad. Een daarvan was toen ik meer wakker was dan in slaap en in bed lag. Ik zag mezelf voor een schoolkast staan ​​ die van hout gemaakt was zoals van de middelbare school. Ik nam een ​​sleutel en stak hem in het sleutelgat en ik opende de deur, er kwam een ​​fel licht uit, ik pakte een gouden kelk uit de kast en bracht die in mijn hart, toen kwam er een licht uit de kast in mijn hart. Ik stond op en begon te mediteren in mijn meditatieruimte. Wat ik doorkreeg was dat ik in de kast zat, heel veilig met niets dan licht om me heen. Ik vroeg me af of je daar iets over zou willen zeggen.

OWS:     Wat we tegen je kunnen zeggen is wat wij geloven dat je de mogelijkheid ervan al hebt overwogen, dat is je verbinding met datgene wat de archieven zijn en het terugvinden van deze archieven. In dit geval werd het als een kast getoond. Maar het heeft veel te maken met het openen van de kast of het openen van de ingang en jij hebt de sleutel ervoor. Dit is wat er werd medegedeeld. Begrijp je dit?  

Vraag:    Ja, dat doe ik. Dat doe ik. Dank je.

OWS:     Ja. Zeker toen de sleutel werd omgedraaid en de kast of de ingang werd geopend het licht er uit zou schijnen en dat je dat licht in je zou voelen omdat het je terug zou brengen naar de tijden dat je die archieven voor het eerst in die opening plaatste zullen we zeggen. Oke?

Vraag:     Dat resoneert. Dat resoneert.  Kan ik een andere vraag stellen? Ik was in een meditatie met vier andere mensen.    Wat er gebeurde was dat ik op een eenhoorn zat. Ik reed op de eenhoorn omlaag in tunnels in. Toen we de tunnels in gingen waren daar individuen, mensen zou ik ze  noemen die aan de tunnels werkten, ik besteedde niet echt aandacht aan ze. Om een ​​lang verhaal kort te maken, ik kwam precies voor het grote kristal terecht. Ik keek in het kristal en het leek wel een kleine stad daarbinnen.

Toen ging ik van de eenhoorn af en de eenhoorn omhulde me volledig en ik was in een zwart pak met een zwarte cape en een zwarte hoed op. Ik ging het kristal in, daar was een witte vlam. Ik ging de vlam in en ik veranderde in licht. Toen stapte ik uit het licht. Ik keek om en een van mijn andere partners waarmee ik mediteerde stapte in de vlam. Toen stapten ze uit de vlam in mij en mijn vlam steeg op en de andere drie mensen deden hetzelfde. Toen kreeg ik ineens door, dat wanneer we verenigd zijn, dat Moeder Maria onze tweelingvlam is. Klopt dat?  

OWS:     Shoshanna, wil je iets delen?

Shoshanna:     Niet op dit moment.

OWS:     Heel goed. Dan zullen wij zeggen dat hoe het verscheen wat  je in deze ervaring had, Dierbare, een verbinding of een beginnend begrip is van wat ascensie is. Je had de ervaring om te bewegen en het licht te worden, dat is zeker hoe de ascensie zal zijn voor jullie.  

Wat betreft het begrip van de verbinding van samen zijn en allemaal de connectie met Maria ervaren? Maria is niet de Maria zoals je die kent maar de Moeder van de hele schepping. Dit is de verbinding. Wanneer je contact maakt met anderen maak je verbinding met het AL. Zie je?             

Vraag:     Ja, ik snap het. Heel erg bedankt. Dank u dank u.         

OWS:     Ja. Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag:     Ja, beste broeder. Ik heb plaatsvervangend lesgegeven in het Springfield School District waarvan ik denk dat ik dit eerder heb gedeeld, het is nogal een onrustige wijk zou ik zeggen. Ik ben tevens een gecertificeerde leraar. Maar de vraag rees in mij of ik een deel van de welvaartsfondsen zou kunnen gebruiken voor het vernieuwen van sommige van deze echt verontruste districten. Ik vroeg het me gewoon af en ik weet dat er op een gegeven moment geen scholen meer zullen zijn maar zal het nodig zijn om een ​​aantal nieuwe scholen te maken om ons van punt A naar punt B te krijgen en zouden we in staat zijn om nieuwe werksituaties te creëren binnen het systeem, of zouden we uit het systeem moeten stappen en helemaal opnieuw beginnen vanaf het begin, zoals met de handvestscholen of iets dergelijks. Heb je hier iets over te zeggen.

OWS: Het systeem zoals je het nu kent zal er niet meer zijn. Het onderwijssysteem zal zeker vrij snel veranderen zoals we het zien, het gaat door een transitie en het zal verschuiven zodat het wordt opgemerkt door de leraren die het onderwijzen, degenen die de retoriek, het onderwijs onderwijzen. Er zal geen onderwijs meer zijn zoals het was. Het zal gericht zijn op het individu. Dit is in het verleden geprobeerd zoals wij het zien, maar het was in dat opzicht niet succesvol wat betreft de voortzetting omdat het altijd het onderwijs was, of het was altijd de Staat of de Federale Overheid die weer in beeld kwamen en het overnamen. De individualisering mocht niet doorgaan. Maar dat zal zeker veranderen omdat het het individu is die met het dorp samenwerkt zou je kunnen zeggen, dat de hele gemeenschap zal helpen om het kind groot te brengen. Zie je?  

Vraag:     Dus misschien hoeven er zelfs helemaal geen scholen meer te zijn? Dan is het niet eens nodig dat het moet worden aangepakt?        

OWS: Het zal deel uitmaken van de overgang waar we het over hebben. Het zal niet, zoals James zegt, van nul tot zestig in twee seconden gaan, maar het zal over een korte periode gaan voor de scholen zoals je die kent, zowel lager als hoger onderwijs zal allemaal veranderden, allemaal verschoven worden door deze overgang.   

Vraag:     Oké. Ik was aan het uitzoeken of ik er toe geleid werd deel uit te maken van die verschuiving om iets nieuws te creëren.        

OWS:   Als je gelooft dat je dat bent, als je denkt dat je in die positie bent, dan is dat je leiding en moet je die blijven volgen.   

Shoshanna: Shoshanna wil iets delen.  

OWS: Ja, alsjeblieft.   

Shoshanna:   Mijn beste zuster, je maakt nu al een verschil op elk moment dat je met je hart zo open doorbrengt en je liefde zo gemakkelijk beschikbaar is voor diegenen die op dit moment geen liefde voelen. Jij maakt het verschil. Het gaat niet om wat komen gaat, het gaat om wat er nu is. Wat is er nu voor ons is, wat de toekomst voor ons schept. Dus, als je je tijd geeft, je liefde, je begrip, je medeleven aan die kinderen die vergeten zijn, die niet hebben wat anderen hebben, verander je het systeem nu. Namaste.     

OWS:     Ja. Heel goed.  

Vraag:     Dank je. Dat waardeer ik. Oke geweldig. Dank je.

OWS:   Zijn er nog andere vragen?    

Vraag:     Ja. Ik heb twee dromen achter elkaar gehad. In de eerte droom is er buiten mijn slaapkamer een communicatieapparaat geplaatst. Het staat bijna op het terrein van mijn buurman. De eerste keer dat ik het zag, dacht ik wat is dat? Het is ongeveer 6 meter hoog en zilver aan de bovenkant. In de tweede droom zag mijn buurman het en hij zei,  “Wow, wat is dat?” Ik zei dat ik dacht dat het iets te maken had met internet. Ik heb nog nooit zoiets gezien. Ik denk dat de communicatie nu sterker en krachtiger wordt. Hij zegt: “Misschien kunnen we het schilderen.” Ik zei: “Nee, ik wil dat het licht erop schijnt.” Ik vraag me af wat je in die droom ziet.                                   

OWS: Wat we kunnen zien in deze droom, vanuit ons oogpunt, dat het een hogere technologische verbinding is die er voor de planeet komt in termen van het komen van meer technologische apparaten die zullen worden vrijgegeven, dit laat je zien dat de communicatie in de loop van de tijd zal veranderen en verschuiven, dit gebeurt in jouw buurt zoals jij het zag, omdat dit nu precies is wat er met jou gebeurt. Dat is wat we waarnemen. Is er iets van jou, Shoshanna?      

Shoshanna: Ik heb één ding, mijn lieve zus, om met je te delen. Het idee dat je buurman over dit apparaat wilde schilderen vertelt me ​​over je ervaring met anderen die niet met je willen communiceren. Je wilt gehoord worden. Je wilt dat er naar je geluisterd worden, je wenst met iedereen te communiceren. Je wilt met iedereen delen. Dit apparaat is een weerspiegeling van je eigen mentale constructie van hoe je wenst te communiceren, hoe je het woord wilt verspreiden en je hebt in veel gevallen ontdekt dat dit is geblokkeerd. Dit is geschilderd. Maar je moet je missie in je hart voortzetten om met iedereen te delen, om van iedereen te houden, om met iedereen te communiceren, om op te staan ​​en anderen toe te staan ​​je te ontmoeten waar jij staat en anderen te laten zien waar zij staan, dat is echte communicatie. Namaste.  

OWS:    Heel goed.   

Vraag:     Dank je.

OWS: We zijn nu klaar om het kanaal vrij te geven.     

Terwijl we dit doen, willen we nog even herhalen wat Sananda en KaRa hebben doorgegeven, dat deze communicatie zal worden voortgezet in termen van het voorbereiden van deze groep en degenen die resoneren met deze woorden en deze berichten, dat je wordt voorbereid op veel geweldige missies en veel van die missies draaien rond de komende disclosure en andere soorten onthullingen. Dat is alles wat we hierover kunnen zeggen, we geven nu  het kanaal vrij.    

Shoshanna kan het bericht ook beëindigen als zij dit wenst. Shanti. Vrede zij met jullie.     

Shoshanna:    Shoshanna wil met iedereen delen. Houd je hart open. Houd je liefde glanzend. Houd je licht schijnend, omdat dit alle duisternis zal verdrijven. Dit zal de hele mensheid doen opstaan. Houd je licht hoog. Namaste                  

Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen