De Hathors, Aardse Veranderingen & Holons

Aardse Veranderingen & Holons

De Hathors via Tom Kenyon
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets

5 maart 2005

De spiraalbewegingen van jullie planeet en zonnestelsel zijn aan het versnellen en als gevolg is de tijd zoals jullie die kennen aan het vervagen. Tegelijkertijd zijn er ontwikkelingen en veranderingen op Aarde en ook in andere sectoren, die jullie bestemming en de keuzes die jullie moeten maken, beïnvloeden.

Deze veranderingen komen zo snel dat ze op de oude manier niet zijn bij te houden. Wij stellen daarom een systeem op van planetaire updates die regelmatig zullen verschijnen op deze website. Wij kunnen niet zeggen hoe vaak en in welk patroon zij zullen verschijnen. Wij adviseren daarom om deze website regelmatig te bezoeken als je geïnteresseerd bent in dergelijke onderwerpen. Omdat wij ons hiervan ter plekke een beeld vormen, zijn wij van plan om specifieke ontwikkelingen aan te roeren die jullie kunnen benutten om de stromen te doorstaan.

De Holon

Wij gaven deze informatie tijdens verschillende workshops, maar voelen nu dat het tijd is om het iedereen aan te reiken die geïnteresseerd is. Holons zijn specifieke geometrische vormen die driedimensionaal van aard zijn en zij beïnvloeden het bewustzijn op specifieke manieren. Begrijp dat wij met bewustzijn niet jullie denken bedoelen, maar alle aspecten van het zelf, waaronder ook lichamelijke intelligentie, d.w.z., DNA.

Holons worden gecreëerd in jullie geest of verbeelding, maar zij dwingen energie om bepaalde kanten op te stromen. In verband met de toenemende verstorende krachten op jullie Aarde, willen wij jullie eenvoudige instructies geven voor twee holons.

Het eerste heeft te maken met het stabiliseren van jullie interne energie, in het bijzonder jullie emoties, wanneer jullie plotselinge gebeurtenissen meemaken, hetzij direct in jullie omgeving of in de biosfeer, want jullie zullen merken dat gebeurtenissen in andere delen van de wereld steeds grotere gevolgen zullen hebben. Dit komt door de toename van onderlinge verbondenheid. Of jullie het leuk vinden of niet, het wordt steeds meer duidelijk dat jullie één planetaire familie zijn, en wij durven zelfs te zeggen dat jullie één planetair lichaam vormen. Dus catastrofes die elders plaatsvinden zullen jullie in directere mate beïnvloeden, afhankelijk van je niveau van bewustzijn en gevoeligheid.

Wij zouden zeggen dat de beste manier om deze stromen van verandering te doorstaan niet door middel van weerstand of afzondering is, want dat zorgt voor nog meer vermoeidheid. In plaats daarvan sta je de energieën van verandering toe langs en door je heen te gaan zonder vast te houden aan je oude denkbeelden van hoe ze zouden meten zijn. Zoals we zeiden dient het eerste holon om je energie te stabiliseren. Het tweede holon dat we willen bespreken versterkt het immuunsysteem.

Het Eerste Holon: Stabilisatie

Dit holon is één van de vijf specifieke platonische vormen en wordt de Octaëder genoemd. De Octaëder bestaat uit twee vierzijdige piramiden met de onderkanten tegen elkaar, dus één piramide met de punt omhoog en de andere met de punt naar beneden. Zij zijn precies elkaars spiegelbeeld. Deze specifieke driedimensionale geometrische vorm komt in de natuur voor, met name in de vorm van sommige kristallen, atomaire en moleculaire verbindingen. Het is van nature een heel stabiele vorm. Esoterisch gesproken is het de ontmoeting en het in balans brengen van het mannelijke en het vrouwelijke, de hemel en de aarde.

Om dit holon te creëren visualiseer je een lijn die van boven het hoofd door het lichaam en via het perineum tussen de voeten naar beneden gaat. Deze centrale lijn is de as van de Octaëder.

Stel je de bases van de piramiden voor ter hoogte van je middel zodat het bovendeel van je lichaam zich in de bovenste piramide bevindt en je onderlichaam in de onderste piramide. Het maakt niet uit hoe groot de Octaëder is, zolang je hele lichaam er maar in is. Het maakt ook niet uit in welke richting de hoeken staan. Als je jezelf in deze Octaëder visualiseert, stel je dan voor dat je je veilig en comfortabel voelt. Oefen het vasthouden van deze geometrische vorm in je voorstellingsvermogen terwijl je de gevoelens van veiligheid en gemak oproept. Oefen dit dagelijks als je het onder de knie wilt krijgen. Creëer het holon, wek de gevoelens van veiligheid en gemak op en versterk ze. Doe dit tot het moment dat het holon de gevoelens opwekt. Dan zul je merken dat je het holon kunt creëren wanneer je maar wilt, en het zal je deze gevoelens van gemak en veiligheid geven, en door zijn eigen kenmerken zal het holon de subtiele energieën in je ordenen en een toestand van evenwicht creëren.

In toekomstige transmissies zullen wij specifieke adviezen geven voor het doorstaan van de stromen van verandering. Dit eerste holon kun je het beste zien als “een soort levensredder”. Het is niet de meest krachtige of elegante manier om de veranderingen die op jullie afkomen te doorstaan, maar het kan heel nuttig zijn, met name voor diegenen die nog niet hebben geleerd om zich naar de interdimensionaliteit van hun wezen te verplaatsen.

Het Tweede Holon: Immuniteit

Door de vernietiging van jullie ecosysteem en door de gevolgen van het misbruik van jullie technologie, muteren bacteriën en virussen in record tempo en verschijnen er nieuwe vormen. Dit holon heeft een krachtige invloed op jullie immuunsysteem. Het is niet bedoeld als een vervanging voor het zorgen voor jezelf maar als een toevoeging; en als je merkt dat je ziek wordt, kan dit holon je grote diensten bewijzen.

Dit holon is een cilinder die om je heen draait, van net boven je hoofd tot net onder je voeten. Bovenaan buigt de cilinder naar voren, als een banaan. Onderaan buigt de cilinder naar achteren. Als je er vanaf de zijkant naar zou kijken, zou het heel erg lijken op een gekronkelde banaan. Sommigen noemen het het dolfijnholon. Je voelt dit object rond je lichaam en het heeft een zilveren kleur. Deze zilveren kleur hoeft niet zichtbaar te zijn, je hoeft je er alleen maar een voorstelling van te maken. Het houdt in het bijzonder verband met de antibacteriële en antivirale eigenschappen van colloïdaal zilver. Voel dit holon om je heen en als je gedachten afdwalen, breng ze dan terug naar het gewaar zijn van het holon. Deze specifieke geometrische vorm brengt de subtiele energieën in je tot rust en activeert ze op een specifieke manier waardoor het immuunsysteem wordt versterkt. Wij adviseren je om dit aan je “verbandtrommel” toe te voegen, zo gezegd.

We willen jullie nu alleen laten met deze laatste gedachten: Wanneer de chaos op jullie planeet toeneemt, wees dan niet bevreesd. Dit is een natuurlijk proces van het verschuiven van de ene dimensie naar een andere. Spiritueel meesterschap is het vermogen om op een creatieve manier om te gaan met nieuwe omstandigheden. Alles wat minder is dan dit, biedt geen profijt. Jullie moeten nieuwe manieren vinden om om te gaan met jullie leven en met wat er in de wereld om jullie heen gebeurt.

De keuzes die jullie maken zullen jullie bestemming bepalen. Zo eenvoudig is dat. Terwijl velen om jullie heen wanhopig en verward raken, opent zich een vreemde mogelijkheid. Het is mogelijk om de stroom van verandering gedurende de komende onzekere perioden van chaos te door te komen met humor, sierlijkheid en buitengewone groei. De kracht om dit te doen komt niet van buiten. Het komt van binnenuit, maar zoals een delver naar goud zoekt, moet je gaan graven. Om de schat te vinden die je rijk maakt, in termen van spirituele kwaliteiten en een verhoogde kans om deze tijden te overleven, moet je gaan zoeken, niet buiten jezelf, maar in jezelf, want jullie hebben al wat jullie nodig hebben. De suggesties die wij de komende maanden doen, zijn gewoon hints om jullie te helpen het raadsel van wie jullie zijn op te lossen, en hopelijk, binnen niet al te lange tijd, als jullie dan al niet gieren van het lachen, zullen jullie de kosmische grap begrijpen, en met een kreet van vreugde zullen jullie ontwaken uit jullie slaap, uit deze droom stappen en een nieuwe binnengaan, of nog beter, helemaal ontwaken.

Terug naar pagina De Hathors