Universele Wetten deel 12, Wet van Eliminatie

Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Eliminatie

Hemelse Zegeningen

Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Eliminatie

Door Linda Dillon en Suzanne Maresca.

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van “De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid” en ikzelf Suzanne Maresca.

Vandaag, zullen wij vergezeld worden door onze liefdevolle gids Sanat Kumara om de Universele Wet van Eliminatie te bespreken. De Raad van Liefde vertelt ons dat dit een zeldzaam gebruikte Wet is, omdat er vaak iets is dat het waard is om te behouden in de kern van ieder gegeven kwestie. Soms, echter, moeten onze misscreaties eenvoudig verdwijnen.

Wanneer wij eenmaal succesvol geleerd hebben om deze Wet voor onszelf aan te roepen, dan kunnen wij het gebruiken om anderen te helpen patronen te elimineren die niet het hoogste goede dienen.

De Wet van Eliminatie is geavanceerde genezing/herstel en bruikbaar wanneer chronische kwesties onder ogen gezien moeten worden waar wij nochtans niet voorbij schijnen te kunnen komen. In Linda haar boek, vertelt de Raad ons dat wij deze Wet zullen gebruiken voor de genezing/het herstel en de hergeboorte van onze planeet. En ik ben opgetogen dat zij het gevoel hebben dat wij gereed zijn voor deze verantwoordelijkheid. Goedemorgen Linda.

Linda Dillon: Goedemorgen, Suzanne. Goedemorgen, iedereen. Ja, vandaag voelt aan als een grote dag. Wij gaan echt, zoals je eerder gezegd hebt, niet in kaart gebracht territorium binnen. En voor velen, is deze Wet van Eliminatie echt iets vreemds. En ik krijg mee dat het iets is waar heel veel mensen niet volledig comfortabel mee zijn. En het is specifiek op dit punt in onze evolutie een zeldzaam gebruikte Wet. Maar wij zijn altijd daar onder de begeleiding en het voogdijschap van Sanat Kumara, dus er is niets om bezorgd over te zijn!

SM: Niets om bezorgd over te zijn – precies. Weet je, zij laten ons nooit iets doen dat geen deel uitmaakt van het plan van de Moeder, dus kunnen wij deze nemen en het een heilig spel noemen en gewoon in onze goddelijke schoenen stappen.

LD: Ik houd daarvan!

SM: Absoluut! Er zijn hier ook vragen over, omdat het een soort van nieuw idee is om gewoon iets uit het bestaan vandaan te blinken, in tegenstelling tot de Wet van Transmutatie, en dat wij al het lelijke spul elimineren en door kunnen dringen naar de kern in het centrum, de heilige parel. En dit zorgt er gewoon voor dat het volledig weggaat.

LD: Ik denk in termen van onze wetenschap en ons begrip van hoe de dingen werken, dit werkelijk tegenovergesteld is omdat wij niet denken in termen van iets – een situatie of een energie – ongeacht van diens vorm, als eenvoudig verdwijnend. Wij neigen ernaar weer geschoold te worden, specifiek diegenen die in de wetenschap zitten, dat energie kan morfen in/naar iets of dat het iets nieuws wordt, getransmuteerd wordt, getransformeerd wordt, maar wij denken er niet aan als verdwijnend.

En dus is dat een nieuw concept voor ons om te gaan begrijpen. Waar gaat die energie naartoe? Het is weg, het is geëlimineerd, net zoals de Moeder/Vader/Ene vanuit het niets creëren, vanuit een idee, of wat wij met de Raad noemen louter energie. En dingen kunnen verdwijnen of volledig geëlimineerd worden alsof zij nooit bestaan hebben.

Ik heb in het afgelopen jaar opgemerkt, wellicht, dat ik enige zeldzame conversaties gehad heb met cliënten die geconfronteerd werden met een ongelooflijke zware tijd of ongelooflijke grote kwesties, die suggereerden dat zij graag “disgecreëerd” zouden willen worden. En dat is niet iets, –in God weet het twintig jaren tijds, dat ik het individuele werk gedaan heb–, waar ik ooit gewend aan raakte om te horen. Dus overduidelijk kruipt dat concept van “discreatie”, van het niet langer meer in het bestaan te zijn, in het bewustzijn van de planeet.

Nu, ik suggereer niet dat wie dan ook, niet op de Aarde, niet als mensen, niet als Sterrenzaad, als Hybride, of op elke andere planeet, eenvoudig disgecreëerd wordt. Ik denk dat dat echt triest zou zijn en ik geloof niet dat Sanat Kumara het feitelijk toe zou staan. Maar het is interessant dat het concept en het idee in het bewustzijn van de mensen binnen begint te kruipen.

SM:  Ik kan me niet voorstellen dat een wezen in staat zou willen zijn om disgecreëerd te worden, omdat wij de gechannelde boodschappen gezien hebben die spraken over de duisteren die gewoonweg echt niet in het Licht willen treden en weigeren en door willen gaan hun duistere dingen te doen. Ik zou willen denken dat zij gewoon teruggaan naar de Ene. Ik denk niet dat dat soort van energie ooit vernietigd raakt. Dus ik denk niet dat wij spreken over de Wet van Eliminatie met betrekking op Wezens.

LD: Je hebt het absoluut juist. En dat wat zij zeggen is, dat de dingen, de soort van dingen die geëlimineerd of disgecreëerd worden dingen zijn waar wij feitelijk allemaal aan gewerkt hebben, het transmuteren of discreëren in de oude derde zoals gebrek, beperking, haat, hebzucht, controle.

Deze zijn de vergiften van het menselijke bestaan die er behoefte aan hebben om weg te gaan, maar niet de mensen, niet de Wezens. Ik denk dat je het absoluut juist hebt. Ik moet echt benadrukken dat, omdat het nog maar net zo recent als zaterdag is – en het werd gepost, geloof ik, op het Gouden Tijdperk van Gaia en zeker op de Raad van Liefde website – kwam Mary, de Universele Moeder, binnen en zij sprak over hoeveel zij van ons houdt. En het was in de context van al het werk dat er aan ons gegeven wordt en alle nieuwe informatie, de uitbreiding, ons begrip over wat partnerschap in iedere betekenis van het woord eruit ziet.

Maar terwijl ik hier zat en de channeling deed en gewoonweg volledig overweldigd was, huilend zoals je het niet kunt geloven, vanwege de magnitude van wat zij mij liet zien, omdat, wanneer ik channel heb ik de ervaring van niet alleen diegenen waarvoor ik channel ben, maar ook de energie die er door mij heen komt, dus ik krijg hun hebben en houwen, mijn hebben en houwen, en wat naar wie het ook maar is gericht wordt diens hebben en houwen, de hele ervaring.

En dit gevoel dat zij zei dat zij niet slechts van ons houdt op dit moment of in deze vorm of vanwege waar wij tegenover staan in onze dienstverlening momenteel, maar dat zij van ons allemaal houdt in termen van alles dat wij ooit geweest zijn, alles wat wij ooit gaan zijn, het goede, het slechte, het lelijke, het prachtige, het fenomenale, en dat het die volledigheid was en het niveau van die acceptatie en de Liefde was gewoonweg overweldigend.

Dus hoe zouden wij als Wezens mogelijk ooit kunnen denken dat een suggestie dat wij disgecreëerd worden acceptabel zou zijn? Het is niet acceptabel.

SM: Nee, dat is het inderdaad niet. Maar ik moet zeggen dat net voordat de show begon, uiteraard doe ik mijn mini-meditatie en ik roep mijn gidsen en alles aan, en ik voelde me gewoon zo … Ik bedoel, jij gebruikte het woord “overweldigd”, maar ik weet niet of overweldigd het ding zou zijn. Ik wil zeggen verzadigd, volledig gevuld – gevuld! Ja, dat is het – gevuld is het woord. Gewoon met de Liefde, de Onvoorwaardelijke Liefde, en je gewoon één voelend met, met onze onzichtbare hulp en onze hogere dimensionale … gewoon de Raad van Liefde. Ik voel hen gewoon om me heen en het is prachtig, het is gewoon prachtig. En het brengt tranen, het brengt welzeker tranen.

LD: Het brengt tranen ja en dat gevoel van eenheid, of gewoon volledige verbinding, is groeiende. Ik bedoel, lieve grutjes, om Raj te hebben, Sanat Kumara, bij ons, al deze weken en zich met ons verbindend, niet slechts als een Geascendeerde Meester op afstand, maar als onze vriend die gaat zitten en dit alles bespreekt. Op sommige manieren, wanneer ik hen doe of wanneer we klaar zijn, voelt het aan alsof we één van die open haard gesprekken gehad hebben.

SM: Ja, ja – precies. Ik houd ervan. Ik houd er echt van, en ik voel ook dat dat volledig opzettelijk is, om ons te helpen en andere mensen te helpen, onze luisteraars, om ons echt comfortabeler te voelen met het dialoog en de relatie als iets dat gemakkelijk en natuurlijk is en het is niet een “meer dan” of “minder dan” of leraar-student op dit punt. Het is “Laten we samenkomen en dit doen.”

LD: Ja, en dat zij ons bij de hand nemen zodat wij geen misstappen maken. En zij maken er grappen over. Begin klein want wij willen niet dat jullie het Witte Huis elimineren en iedereen die daarin aanwezig is. Of het Pentagon, wat dat betreft. Misschien kunnen we enige van deze problemen met de computer uitglijders voor ObamaCare elimineren.

SM: Oh, mijn goedheid.

LD: We zullen daar zelfs niet gaan, akkoord?

SM: Ja, breng me niet op gang!

LD: Ik kan de echo’s dwars door het land heen horen: “Ja, laten we dat doen”.

SM: Dus, teruggaand naar onze focus hier, zullen we naar een meditatie toespringen?

LD: Ik denk dat dat een fantastisch idee is.

Meditatie om de Universele Wet van Eliminatie aan te roepen

Zo, laat ons steeds dieper in onze harten gaan, en laat ons beginnen door een paar mooie diepe ademteugen van goud te nemen. Laat ons de gehele strook van goud voor de geest halen en voelen en visualiseren en proeven en ruiken, van dat prachtige rijke, hete, heldere platina naar het stralende 24 karaats goud en het goud van zonnestralen op een herfstdag … die gouden tijd van de dag als de Zon alles streelt, en het rijke gesmolten Florentijnse Goud van Gabrielle.

Open je kroon en open je hart en open de onderzijde van je voeten, de chakra’s op je voetholtes, en voel jezelf als een spons die al het goud van bovenaf absorbeert, vanuit de dieptes van Gaia en vanuit de wereld rondom jou heen. Van het gouden licht in de ogen van de mensen wanneer zij glimlachen en de gouden halo’s waar wij soms mee gezegend zijn en soms gelukkig zijn om deze rondom het hoofd van mensen te zien, van de gouden natuur in de stenen en de bloemen en in vuurvliegjes, breng gewoon dat goud van de herfst naar binnen, en adem diep en ontspan, voel je hart uitbreiden.

En voel de aanwezigheid die recht voor je staat van onze geliefde geascendeerde meester Sanat Kumara, of onze Raj, en zie zijn glimlach, zijn prachtige ogen van ijsblauw naar jou kijken met vertrouwen en geloof en aanmoediging. En vandaag beginnen wij gezamenlijk te werken met de Wet van Eliminatie omdat, zelfs als je nooit voelt dat je met deze Wet gaat werken, het nochtans belangrijk voor jou is om het te begrijpen.

Ga dieper in je hart en zie dat piepkleine speldenpuntje van Wit Licht in het centrum van je hart, het portaal naar het innerlijke heiligdom van jouw hart. Voel de vleugels ontrollen, je machtige engelenvleugels die je eeuwig gehad hebt. Voel jezelf op dit moment wederom door dat portaal heen vliegen in/naar de innerlijke kamers van je hart, van jouw heilige ruimte.

Adem goud en ga dieper, en als jij jezelf binnenin je kamer voelt kijk vandaag wederom naar jouw muren om te zien wat er over jou en voor jou geschreven staat om je te begeleiden. Dat is je heilige missie en doel, jouw intentie. Zie de heilige symbolen welke je op deze muren geëtst hebt: Spijkerschrift of het oude Sumerische … Adem in. Wat is de geur die naar je toekomt in jouw heilige tempel? Is het wierook of mirre, kaneel of jasmijn?

Adem in en merk op hoe de lucht aanvoelt. Is het koel? Is het zacht op je huid? Dit is jouw ruimte. Vind nu een plaats om te gaan zitten, ofwel op je eigen stoel of je sofa of je kussen, en ontspan en maak het je gemakkelijk. Voel jezelf dieper in je hart van het weten gaan, omdat dit is waar alle informatie, welke op jou betrekking heeft en daarom alle informatie die aan jou verbonden is door het universum heen opgeslagen is.

Dus neem een minuut voor over dit idee na te denken en het te overwegen, dit gevoel van de Wet van Eliminatie. De Wet van Eliminatie vereist een diepe oprechtheid/onbevangenheid binnenin je hart, en eerlijkheid, en de wetenschap dat je niet kunt struikelen.

Dus we beginnen met onszelf. Is er wat dan ook in je huidige leven waarvan je voelt dat het eenvoudigweg de volheid van jouw wezen vergiftigt en bedreigt en jou gevangen houdt? Nu, we spreken niet over mensen. Wij spreken over kwaliteiten zoals schijnheiligheid, haat, beperking en controle. Zijn er situaties waar jij met je hoofd tegenaan knalt jaar na jaar na jaar waarvan je niet begrijpt welke betekenis zij spelen? Dat het niet aan jou geopenbaard werd terwijl er een groter begrip om te krijgen was en dat je eenvoudig uit het diepst van je hart wenst dat het geëlimineerd zou kunnen worden? En om mee te beginnen maken we dit persoonlijk.

Nu, wat wij willen dat je doet is om Sanat Kumara recht voor jou te zien staan. Hij draagt zijn weegschaal van gerechtigheid, want wij weten allemaal dat het begrip van de Universele Wet over balans gaat. Neem dit iets dat je graag uit je leven zou zien verdwijnen … verdwijnen, niet getransmuteerd, niet getransformeerd maar eenvoudig geëlimineerd, en plaats het op één zijde van de weegschaal. Dan op de andere zijde van de weegschaal plaats je wat er zou gebeuren, de energie van deze eliminatie – en zijn zij in balans?

En als zij dat niet zijn, dan betekent het dat je een teken gekregen hebt om niet verder te gaan, dat er een grotere betekenis is of een groter begrip in deze ervaring. Maar als zij in balans zijn, neem dan deze kwestie of deze energie en breng het in/naar je hart terwijl je daar op je stoel of op je kussen zit, en je Sanat Kumara vraagt. En ja je zult het horen. Het mag een weten zijn, het mag een lichte spiertrekking in je lichaam zijn of je mag het horen, maar je zult het weten.

Dus vraag hem, is het voor mijn hoogste goede, en zeer belangrijk het hoogste goede voor alle betrokkenen dat deze energie terug in het niets geëlimineerd wordt, naar een plaats van geen bestaan. En luister naar je antwoord, je herinnerend dat dit een zeldzaam gebruikte Wet is. Als je antwoord nee is, is het niet voor je hoogste goede om dit te elimineren – het is niet voor het hoogste goede voor alle betrokkenen om dit geëlimineerd te hebben, en vraag dan vanuit de kern van je hart om hulp bij het transmuteren en het veranderen en het morfen in/naar vormen die gezegend zijn en liefdevol en acceptabel voor jou zijn met jouw groei.

Maar als het antwoord ja is, dan zullen we verder te werk gaan. Voel die energie waarvan je wenst om het te elimineren: geen mensen, geen dingen maar disharmonische energie welke niet van Liefde is. Voel het vanuit je hart naar beneden vallen naar het punt waar het kruist met je zonnevlecht, en haal adem.

De beweging voor deze energie en deze specifieke onderneming is een spiraalsgewijze beweging. Het is tegen de klok in, dus je gaat terug de klok rond want je rolt de energie af als tegengesteld aan het binnenbrengen. Je stuurt het naar buiten, je stuurt het spiraalsgewijs naar buiten. Wacht en voel dat moment van implosie/explosie precies op dat punt van die kruising precies tussen je zonnevlecht en je hart. Je stuurt deze energie nergens naartoe, het is eenvoudig verdwenen. Eén, twee, drie, en laat het met rust. En dan met dankbaarheid in je hart kom je terug naar boven naar het centrum van je hart, terug naar boven op je kussen of stoel, geef dank en weet eenvoudig dat het gedaan is.


Sanat Kumara:

Groeten, Ik Ben Raj. Welkom, mijn geliefde vrienden, vrienden van iedere kleur, iedere straal, iedere geur, iedere aroma. Welkom, mijn geliefde transformers van de Aarde. En, ja, er is een tijd en een plaats en een niveau van spirituele volwassenheid die je bereikt wanneer je werkt met deze Wet van Eliminatie. En, nee, het is niet voor iedereen. Maar daar zijn diegenen onder jullie, de strijders en de vredestichters, de genezers en de leraren, de Wegwijzers, de Pilaren, de Poortopzichters – wel, wacht eens even. Heb ik niet al iedereen genoemd?

Er zijn tijden in de gebeurtenis van jullie leven en jullie reis wanneer jullie onderscheid aan zullen brengen, omdat er nooit een element van oordeel hierin is. Dat je zult onderscheiden dat er een energie is, een disharmonische energie die absoluut geen enkel doel dient dat voordelig is of doorgaat voordelig te zijn voor de mensheid, het collectief, of het Universum.

In honderd procent van deze keren, is het een menselijke creatie van de oude 3de, of misschien zelfs ouder dan dat, dat je werkelijk onderzoekt en dat je vraagt dat het eenvoudig disgecreëerd wordt. Lief Hart, de waarheid over deze Wet van Eliminatie is ook het realiseren van de macht van de Ene om voort te brengen en om weg te brengen. Het is de balans.

Het meest nabije begrip of Wet van Wisselwerking die je hiermee hebt, is de Wet van Dispensatie waar wij onlangs over gesproken hebben waar er in feite de verwijdering van de lasten is die je gedragen hebt, die je geaccepteerd hebt – denkbeeldig of anderszins – het is niet van belang. In feite, is het voorstellingsvermogen vrij duidelijk een punt van creatie.

Een andere manier waarop je oordeelt of onderscheid maakt of tot de conclusie komt over wat voordelig is in termen van Eliminatie is de Wet van Boven en Beneden en Binnen en Buiten. Wanneer je nadenkt of overweegt om iets te elimineren, kijk je in de omgeving, jouw innerlijke omgeving, jouw spirituele landschap, en je kijkt ook naar het Buiten, naar het bredere Universum. En je ziet en je maakt een afweging – uiteraard, met mij – of het nu in het bestaan en in de werkelijkheid is of in de waarheid van de hogere rijken. Niet de oude 3de omdat dat niet een plaats is welke volledig gereinigd is, maar de andere dimensies, de andere rijken.

Dus, bijvoorbeeld, als je kijkt naar de eliminatie van haat of schijnheiligheid en je voelt dat, binnenin het gebied waar je in leeft, je het op een dagelijkse basis waarneemt, dan kijk je naar het Buiten, je kijkt naar het Boven, en je zegt, “Wel, zie ik het in het buitenste gebied waar Liefde heerst?” En ik zou kunnen suggereren: nee, dat doe je niet. En dat is een indicator, een meetbare indicator, voor jullie. En het hoort er niet bij.

Nu, dat betekent niet dat je het eenvoudig met de Wet van Eliminatie zapt. Er zijn verdere overwegingen om plaats te vinden. Dus, bijvoorbeeld, als je naar de kwestie van schijnheiligheid kijkt, en vooroordeel is nog steeds zeer zwaar op de planeet in het menselijke rijk – nergens anders. Dus je kijkt ernaar en je denkt, “Wel, is daar een les die geleerd wordt? Leert het collectief hier op de één of andere manier van? Is het voor het hoogste goede dat dit eenvoudig geëlimineerd wordt of heeft het een dergelijke waarde dat de kern nog steeds behouden moet worden?”

Omdat, bijvoorbeeld, met schijnheiligheid, komt het gewoonlijk neer op een afwezigheid van zelfwaarde en zelfliefde: “Wel, ik haat jou omdat ik mezelf haat.” Dus dan wordt je geconfronteerd met de vraag en de afweging: “Elimineer ik dit of transmuteer is het?’ En het antwoord, mijn vrienden, is beide. Het is nooit een ofwel/of. Dus daar mogen elementen zijn die je volledig elimineert en nochtans de kern behoudt voor de lessen om geleerd te worden.

Wij zullen jullie niet toestaan om ooit iets te elimineren dat voor jou persoonlijk of voor het collectief voordelig is. Dus ik houd nog steeds jullie hand vast, en dit is een belofte omdat wij geen herhaling van Atlantis willen hebben. Deze lessen waren te ernstig, en wij hebben niet over de Wet gesproken tot aan een dergelijke tijd als nu omdat jullie niet gereed waren. Maar nu zijn jullie dat wel. En ik ben er zeker van dat je een miljoen vragen hebt. Dus, Lief Hart Suzanne, waar wens je om te beginnen?

SM: Dank u wel, Raj. Misschien geen miljoen vragen, maar ik heb er een paar. Zoals altijd, waardeer ik Uw deelname en begeleiding met deze Universele Wetten. Dus, één van de gedachten die voor mij naar boven kwam in de overdenking van de Wet van Eliminatie gaat over de niveaus van creatie. Wij komen allemaal vanuit de Bron, en de Bron heeft Wezens gecreëerd die Vrije Wil hebben en op zichzelf kunnen creëren. Wat is het origineel van negatieve rassen van Wezens die dienstbaarheid-aan-zelf uitoefenen en vrij schijnen te zijn van mededogen en zou u alstublieft ook de keten van verantwoordelijkheid voor miscreaties uit willen leggen?

Raj: Ja, en dit is waar jullie tot een hogere erkenning van jullie verantwoordelijkheid komen – en ik bedoel collectief en individueel – van jullie spirituele verantwoordelijkheid. Soms is dit een zeer onpopulair woord. Maar de verantwoordelijkheid welke een ieder van jullie bezit en dat door het collectief vastgehouden wordt.

Het geschenk van jullie rijk, van jullie planeet, van waar jullie geweest zijn en zelfs van waar jullie naartoe gaan, is de continuïteit van de Vrije Wil. Dus de bekwaamheid om dit of dat te kiezen. Alle energie welke ooit gecreëerd werd, als je wenst te denken over de kernatomen, zijn Liefde. Maar zij morfen, zij groeien, zij nemen vorm aan. En terwijl zij begeleid worden door de Bron, door de Moeder, worden zij niet voortdurend gecontroleerd. Nu, er zijn enige dingen waar jullie je als menselijke wezens niet eens bewust van zijn dat die gecontroleerd worden en in feite aan onze zijde geëlimineerd worden als zij te ver erbuiten treden.

Maar als een vuistregel, en in termen van jouw keten van verantwoordelijkheid die je aanhaalde, wordt er gewoonlijk niet tussenbeide gekomen. Dus je hebt een groei, groei, groei, groei – zeg, nu je een menselijk wezen bent, omdat dit een voorbeeld is dat jullie allemaal kunnen gebruiken –  en jij, vanwege jouw Vrije Wil en vanwege – kunnen wij aan jou suggereren – een zeer, zeer vervormd gebied – en het neemt een hoeveelheid, een enorme hoeveelheid, van variabelen en vervormingen – wat wij vervormingen en disharmonische energie zouden noemen – voor iemand om een plaats te bereiken waar je geen Liefde kiest omdat het zo’n zeldzaamheid is. Het is een bedreigde soort.

Maar zeg, dat een individu een plaats bereikt waar zij geen Liefde kiezen. Zij kiezen om geen Liefde te kennen, wat instinctief is. En zij kiezen niet om welke van de goddelijke kwaliteiten dan ook uit te oefenen, wat zij dan doen is dat zij een zeer, zeer moeilijk en donker – in de betekenis dat jullie het gebruiken – donker pad terug kiezen. Dus zij kiezen om te leren. Hoewel zij mogen denken dat zij op de top van de wereld zitten en vrij zijn, zijn zij dat niet. Het is een zeer platvloerse oplossing. En zij kiezen een zeer moeilijk pad terug om de waarheid te ontdekken over wie zij werkelijk zijn.

Welnu, is dit en werd dit in bepaalde situaties toegestaan? Ja. En het werd ook toegestaan omdat jullie als een menselijk collectief niet de middelen of de capaciteit hebben om waarachtig met de Wet van Eliminatie te werken. Nu, is er een overhellend punt waarop dit niet toegestaan wordt om op wat voor manier dan ook verder door te gaan? En het antwoord is ja.

Maar voor ons, was de oplossing of de benadering, in plaats van eliminatie, indamming in de container van wit Licht of Liefde zoals jullie eraan zouden denken. En dat is een zeldzaam gereedschap. Jullie als menselijke wezens hebben dit geadopteerd en hebben er bijna een popcultuur van gemaakt: “Oh, we plaatsen hen in de indamming”.  Maar in feite willen wij dat jullie de ernst begrijpen, want een dergelijke actie is zelfs aan onze zijde zeer extreem en behoorlijk zeldzaam.

En dus is dat het punt waarop wij hen als het ware in de rehabilitatie plaatsen in plaats van eliminatie. Waar de eliminatie bedoeld is om gebruikt te worden is wanneer er een disharmonische kwaliteit is die absoluut geen enkel doel dient. Het triggert geen mededogen; het triggert geen voorzichtigheid; of het triggert het niet voldoende voor de balans en voor de ontvouwing van het Plan.

Nu, jullie zijn niet op het punt waar jullie kunnen zeggen, “Ik zal 90% hiervan elimineren en 10% overhouden zodat het nog steeds een katalysator kan zijn en getransmuteerd kan worden en het menselijke collectief kan helpen.” Maar wij doen dat wel, en wij doen dit de gehele tijd. Beantwoordt dat jouw vraag of maakt het dat je het snapt?

SM: Ja, dat doet het.

Raj: Maar wat ik wil zeggen met deze discussie is, en het is misschien één van de meer serieuze discussies die wij ooit gehad hebben, het suggereert ook – wel, het suggereert zelfs niet, het informeert – dat aan jullie van het rijk van de mens, verantwoordelijkheid ook aan jullie toevertrouwd is.

Dus dit is een aspect van het partnerschap waar de Moeder en Michael over gesproken hebben. Denk er ook op deze manier aan; In termen van jullie heilige verenigingen en jullie heilige partnerschappen, ofschoon met een geliefde, een partner, een kind, een ouder, jullie samen kunnen komen en jullie elementen kunnen identificeren. Nu, dient ons dit op wat voor manier, gestalte of vorm dan ook? Wat leert het ons? En gewoonlijk is daar deze prachtige parel in de kern.

Maar er zullen dingen zijn, dat jullie als een koppel zeggen, “Nee, dit dient ons helemaal niet.” Laat het ons dan samen elimineren.

SM: Oké, U heeft hier al behoorlijk over gesproken en ik zie nochtans een piepklein beetje meer duidelijkheid. Wanneer ik mijn vrije tijd buitenshuis doorbreng, wordt ik gebombardeerd door geluiden en geuren en energieën die disharmonisch aanvoelen. Ik heb hen allemaal behandeld als de creaties van de Moeder en daarom als heilig, en zag mezelf en hen als allemaal een deel van de Ene. Dus ik zou enige overzichtelijkheid hierover waarderen met betrekking tot wat voor soort dingen te zien die eliminatie nodig zijn als in tegenstelling tot transmutatie. Ik weet dat u hierover gesproken hebt, maar krijgt u het extra kleine…….

Raj: Oh ja, dat doe ik. En dit is een prachtige vraag omdat je absoluut gelijk hebt. En het neemt een oude, verankerde, meedogende, wijze ziel om in staat te zijn in jouw wereld te avonturieren en om waarlijk te zien. Dit maakt allemaal deel uit van de prachtige mix, de melange, welke de Moeder gecreëerd heeft. En zegen het allemaal.

Dus je loopt niet rond in, zeg, de binnenstad van Chicago, in de drukte, en werkt met de Wet van Eliminatie. Welnu, je mag werkzaam zijn en jezelf, actief transmuterend, veranderen in/naar veel van die energie dat door jouw gebied heengaat. Jullie hebben dit speelgoed waar de kinderen mee spelen genaamd “transformers”, maar jullie zijn allemaal transformers, en dus, wanneer je in dat onoverzichtelijke gedrang bent werk je met jouw transmuterende energie.

En soms zelfs onmiddellijke transmissie. En het is via jouw prachtige gebied. De Wet van Eliminatie wordt niet gedaan of er wordt niet mee gewerkt, kan ik zeggen, onderweg. Het wordt in een zeer diepe meditatie, contemplatie, beschouwing gedaan waar je mij werkelijk kunt horen, waar mijn aanwezigheid bij jou is.

Welnu, het probleem is niet aan mijn zijde. Ik kan bij jullie zijn in dat onoverzichtelijke gedrang van de drukste stad op de planeet. Wij kunnen naar Hong Kong of Shanghai gaan; dat is het probleem niet. We kunnen naar Bombay gaan, nochtans zal je niet stil genoeg zijn om werkelijk in te schatten en mij te horen. Dus je gebruikt de Wet van Eliminatie in de stilte waar je waarlijk in beschouwing neemt, “Nu, ben ik slechts geïrriteerd door deze prachtige zegen van wat de Moeder gepresenteerd heeft of is het werkelijk iets dat niemand dient, boven of beneden?”

SM: Oké, goed. Dank u wel voor die opheldering; het was zeer behulpzaam. Deze afgelopen week had ik een visioen in de meditatie die ik wil delen en het voelt aan om in de uitlijning met deze Wet te zijn. Er was een net van het één of ander neergelegd op de bodem van iedere oceaan en ik zou de randen verzamelen en het naar boven trekken zodat alle energieën en verontreinigingen uit de wateren vandaan gefilterd zouden worden, om daarna naar boven te zweven boven de Aarde.

Toen kwam er een enorm groot schip ver genoeg naar beneden om aldus niet alleen het afval te transmuteren maar het ook uit het bestaan te zappen. Ik stond de Goddelijke energie door mijn fysieke voertuig toe en channelde het toen naar het schip zodat het schip dit kon gebruiken bij het doen van diens werk aangaande het afval en de negatieve energieën. U heeft mij verzocht om mijn visioenen te vertrouwen, dus zal ik slechts vragen of dit een manier was waarop wij zullen helpen met het schoonmaken van Gaia?

Raj: Dat is correct. Ik wil dat niet verder uitwerken omdat jouw visioen accuraat is. Andere mensen zullen andere manieren hebben om dit te doen. Maar ja, en het gedeelte waar je ook zeer duidelijk over was is dat je, lieve engel, in samenhang en coöperatie werkt met jouw Sterren broeders en zusters.

SM: Ja. Oké. Zo, ik denk dat dit het wel voor mij is. We kunnen verder gaan met enige bellers als U het daarmee eens bent.

Raj: Ik ben gereed!

SM: Schitterend. Oké, zo.., we gaan naar…. Goedemorgen, Cherysse. We hebben jou een tijdje niet gehoord. Je bent in de uitzending.

Cherysse: Zappen wij het verarmde uranium zodat de baby’s in Irak er geen last meer van hebben?

Raj: Jullie gaan in Liefde te werk en jullie werken in Liefde voor alles dat jullie in ieder leven en in iedere incarnatie zijn. Dit is meer voltooiing en dit is meer waar wij, feitelijk, volgende week over zullen spreken in termen van voltooiing en continuïteit. En dus wat je aan het doen bent is dat jij de volledigheid van je Wezen naar de voorgrond roept zodat het allemaal Liefde mag zijn en het allemaal genezen/hersteld mag worden.

Dus het is niet zozeer een kwestie van het aanroepen van de Wet van Eliminatie, omdat zelfs in wat wij zouden willen noemen het terrorisme van enige van deze regimes waar je naar refereerde, waren daar de ontwakingen zoals in Atlantis van “nooit weer”. Dus het heeft een doel gediend en het heeft een zeer belangrijk doel gediend. Dus ga verder, Lief Hart. Met de integratie en, ja, omvat de kinderen van de gehele wereld. Jullie elimineren geen uranium van wat voor bron dan ook; dat is aan Gaia. Ga met mijn liefde.

SM: We gaan naar 604. Hallo, ben je bij ons?

Kathleen: Hi, het is Kathleen. Zou U tegen ons kunnen spreken over het belang van het interdimensionale reizen en de verbeelding waar Linda over schrijft in haar nieuwe boek “De Nieuwe Jij”?

Raj: Het is niet alleen belangrijk, het is wie jullie zijn. En ja, vandaag lijkt een tijd te zijn wanneer wij de spirituele volwassenheid en ontwikkeling bespreken. Toen de Moeder, met hulp, het rijk voor de menselijke ervaring creëerde, het rijk creëerde om Gaia te vestigen en wat het betekent om mens te zijn, werd aan jullie de constructie van 12 dimensies gegeven.

Het was nooit de bedoeling dat jullie tot eenvoudig één dimensie ingeperkt zouden worden. Nu, zoals wij gezegd hebben, is er veel miscreatie geweest en het collectief kwam klem te zitten in waar wij naar zouden willen refereren als de oude 3de. Maar jullie zitten daar niet langer meer klem, Lieve Harten. Gaia is geascendeerd en zij is stevig verankerd. Haar hart is verankerd in de 5de, nochtans zijn haar bovenste chakra’s, als je er op die manier aan wilt denken, verankerd in de hogere rijken – de 6de, de 7de en schuierend over de 3de.

Maar jullie, als getranscendeerde menselijke wezens, zijn bedoeld en vrij om naar iedere dimensie te reizen, om deze te betreden en ermee te werken, om te spelen met de kwaliteiten en de ervaringen van iedere dimensie. Welnu, het is niet zozeer een kwestie van het reizen en er naartoe te gaan als het toestaan. Ja, jullie noemen het inspiratie en verbeelding. Wij noemen het je openstellen tot een werkelijkheid.

En sta deze ervaringen toe om binnen te komen. Dus in plaats van te voelen dat je naar de 1ste, naar de 4de, naar de 7de, naar de 9de moet hinkelen, strek jouw armen uit en breng hen binnenin jouw gebied zodat je dat wat er voor jou beschikbaar is betreedt en gebruikt, actief gebruikt, in creatie en cocreatie inclusief eliminatie.

Welnu, jullie hebben een uitdrukking – en wij houden ervan – het is “Boots het na, totdat je het maakt”. En dat is waar jullie zeggen, “Wel, ik zal me verbeelden dat ik in de 9de ben. Ik zal me verbeelden dat ik in de 8ste ben. En ik zal me eenvoudigweg voorstellen hoe dat aanvoelt.” Doe dat. Maar besef dan ook, dat op de dag of het uur waarin die verbeelding overgeplaatst wordt en je beseft dat je daar feitelijke bent, dat die energie dwars door en rondom en binnenin jouw gebied is. En dat je op ieder niveau geleerd hebt, actief, intelligent, onderbewust, bewust, dat je die energie in jouw leven gebruikt.

Kathleen: Prachtig. Dank U wel.

Raj: Graag gedaan, Lieve Engel. Ik zal je in de 11de zien!

Kathleen: Oké – dank u wel. Vaarwel.

Raj: Vaarwel.

SM: Prachtig. Oké, we gaan verder met 520 – ben je bij ons?

520: Goedemorgen, Suzanne. Goedemorgen, Raj. Goedemorgen, Linda. Raj, dit is een persoonlijke vraag, maar misschien resoneert het met andere Lichtwerkers. Vergelijkend hoe ik me met de natuur voel, voel ik me als een gezond paard, begrensd en het is niet toegestaan om uit te breiden of vrijelijk te rennen. Creëerde ik voorafgaand aan mijn geboorte een levenspatroon waarin ik geboren zou worden gevuld met beperkingen die op mij geplaatst zijn die niet op andere werden geplaatst?

Ik heb het gevoel alsof er vele Wezens zijn die proberen om mij binnenin het systeem in te dammen, gebruik van mij makend om zichzelf te verrijken ten koste van mij, mijn opmars blokkerend, mijn voortgang controlerend, mij beperkend, ondersteuning kapot makend, in de rug stekend, de regels van het spel veranderend, oneerlijke strijd, isolatie en bemoeizucht, mij voor hun beperkingen straffend, jaloers zijnde, en ervoor zorgend dat ik dingen steeds maar weer opnieuw doe die ik al bereikt heb.

Dus, hoe elimineer ik dit patroon van behandeling van anderen richting mij? Of, is dit allemaal 3D ego denken door mezelf dat niet meer relevant is, hoewel deze gevoelens nog steeds op de één of andere manier binnenin mij blijven treuzelen. Dus dat is mijn vraag.

Raj: Lief hart, je kunt nimmer jouw gevoelens ontkennen. Dus het is niet van belang of je tegen mij zegt dat deze gevoelens vanuit de oude 3D komen of dat zij vanuit de 5de of de 8ste of de 9de komen. Het punt is dat jij hen voelt. En, ja, het is waardig en wenselijk dat jij je identificeert of dat je de gevoelens en waar zij vandaan komen lokaliseert.

Maar laat ons ook aan jou suggereren dat jij deze eerder extreme situatie gecreëerd hebt zodat je als de Feniks kunt zijn die vanuit de as opstijgt om vrijelijk te vliegen. Wat jij doet is dat je zegt – en wij spreken niet over het oude raster of de valse beschuldiging, onjuistheden, verwijten, schaamte, schuldgevoel – jij bent niet daarin betrokken. Wat jij aan het elimineren bent is de situatie welke je gecreëerd hebt en die jou omringde, en mogen wij zeggen jou bijeen dreef, in/naar deze positie.

Dus wat jij aan het doen bent … deel uitmakend van de Wet van Eliminatie alsook van Transmutatie, maar specifiek van Eliminatie, is de macht/kracht van  “nee”. En wat jij zegt is “nee”. Dus je elimineert nooit mensen of omstandigheden. Je beïnvloedt niet diegenen die ervoor kiezen zich op bepaalde manieren te gedragen.

Maar wat jij zegt is, “Voor mijn leven, voor mijn omstandigheden, voor mijn gekozen pad welke ik kies om radicaal te veranderen, ik roep jou aan, Raj, en ik roep aan en roep op de Wet van Eliminatie om dat te elimineren wat niet voor mijn hoogste goede of het hoogste goede van alle betrokkenen is.”

Deze zijn herhalende, betekenisloze lessen. Laat hen los.

520: Dat is hoe het voor mij aanvoelt.

Raj: En jij beseft dat het over jou een je keuzes gaat, niet over wat je voelt dat de externe vijanden zijn of de disharmonische energieën. Dus wat jij elimineert is de situatie, welke jou niet van dienst is. Vaarwel.

SM: Oké, we gaan verder met David. Je bent in de uitzending.

David: Hallo, Suzi. Hallo, Linda. Hallo, Raj. Ik heb wat genoemd wordt Multiple Sclerose, en als er één ding dat ik graag zou willen elimineren uit mijn huidige leven hier, dan zou het deze conditie zijn. Dus Raj, als u hier suggesties over hebt, zou ik dankbaar zijn.

Raj: Welkom. Welkom, lieve engel van Licht. Welnu, dit is een tweevoudige vraag. Herinner het je nu toen we ook gesproken hebben over de Wet van Onmiddellijke Transmissie, en dat iemand kan gaan – jij, lieve David – naar je DNA markeringen kunt gaan, die aangeven waar deze afwijkende gedragingen, disharmonische energieën werden geactiveerd zoals Multiple Sclerose. En wij hebben in die situatie gesproken over het omzetten van de markeringen/knoppen, maar het is goed dat je dit bij ons onder de aandacht brengt, omdat het ook mogelijk is om markeringen/knoppen uit te zetten.

Dus het is een variatie op Eliminatie, maar wat je doet is, dat je markeringen deactiveert in je fysieke en etherische en spirituele DNA die om uiteenlopende redenen verkeerd gegaan zijn – en je hoeft niet eens de redenen te begrijpen. Je hebt de ervaring als dat het verkeerd gegaan is.

Dus je gaat naar de markeringen op de chromosomen waar deze markeringen geplaatst zijn en je zet hen uit, dus het is zoals het omlaag doen van de brievenbusvlag, het uitzetten van de activering van deze ziekte, en dat omvat een diepere reiniging, en nu zullen we naar de eliminering toegaan. Maar er is ook een diepere reiniging van de emotionele/spirituele/mentale geloven/overtuigingen achter iedere ziekte. En jij bent behoorlijk ijverig geweest met het doen van dat werk, mijn zoon.

Wat je dan doet … je zet ook de markeringen aan voor een volmaakte fysieke gezondheid en welzijn. Dus je zet een volmaakte zenuwfunctionering aan; je zet aan met specifieke intentie in jouw situatie de synapsfunctie omdat daar een grote hoeveelheid van deze kwestie is. Je zet de fysieke kracht aan; je zet het emotionele weerstandvermogen aan; je zet zelfs jouw goddelijke kwaliteiten aan van standvastigheid en zo verder.

Is er hierin een element voor de Wet van Eliminatie? Ja. Welnu, ik heb tegen jullie gezegd dat de menselijke wezens nu nog niet de capaciteit bezitten te beslissen, “Wel, we zouden beter, zeg, 70% van deze situatie kunnen elimineren en het overblijfsel achterlaten welke jou tot voordeel zal gaan strekken”. Maar wanneer je een beroep op mij doet in een diepe hartverbinding en meditatie – en ik zeg dit niet alleen tegen jou, David, is zeg dit tegen jullie allemaal – wanneer je een beroep op mij doet en er is nog steeds een gedeelte dat jou van dienst zal zijn en iets dat eenvoudig verwijderd kan worden, disgecreëerd, dan kunnen we dat samen doen. Maar wat je fundamenteel aan het doen bent is, dat je mij oproept en de Wet van Eliminatie en je het zware tillen en het werk aan mij overlaat. Is dit duidelijk?

David: Ja, dank u wel, Raj. Dank je wel, Suzanne. Dank je wel, Linda. Dat is echt een goed advies. Ik zal dat in de praktijk gaan brengen.

Raj: Ik zal daar bij je zijn. Dus vergeet niet dat je met deze drie Wetten werkt: Je werkt met de Onmiddellijke Transmissie; je werkt met de Transmutatie; je werkt met de Eliminatie. En ook, Lief Hart, werk je met de Wet van Boven en Beneden. Je Goddelijke Zelf – denk eraan als je Universele zelf of je Overziel – is op geen enkele manier machteloos. Dus je verankert de waarheid van wie je bent, omdat de ziekte, de invaliditeit, niet binnenin jou bestaat. Dus veranker dat ook. Roep deze volmaaktheid dwars over het Universele Raster heen om naar jou toe te komen en zich bij jou aan te sluiten.

SM: Dank je wel, David.

David: Dank je wel, daag.

Raj: Ga met mijn Liefde. Vaarwel.

SM: Raj, deze vraag brengt voor mij een vraag naar boven over onze fysieke stoornissen. Wij zijn allemaal overduidelijk verantwoordelijk voor het genezen van onszelf, maar hoe denken wij daaraan in termen van de verschijningen van de Steden van Licht die wij kunnen bezoeken en waar al onze kwetsuren/verwondingen genezen worden? Is er een verschil tussen het nemen van verantwoordelijkheid van onszelf en ergens anders naartoe gaan, naar een Stad van Licht, bijvoorbeeld, om genezen te worden van…?

Raj: Er is zeer weinig verschil. Begrijp, dat één van de meest belangrijke kwesties met het gaan, of de elementen met het gaan naar een Stad van Licht jouw erkenning is dat, in feite, jij kunt transmuteren wat er gaande is. En dat je dimensionaal kunt verschuiven en bi-lokaliseren of multi-lokaliseren naar waar je naartoe wenst te gaan voor genezing.

Dus het is niet echt een kwestie van differentiatie. Het is een kwestie van begrijpen dat jij capabel bent. Er is zeer weinig binnenin het menselijke rijk dat te maken heeft met ziekte hetgeen tevoorschijn komt vanuit je fysieke vorm. Het wordt geboren, als het ware, vanuit je mentale en emotionele. Maar je zegt, “Maar, Raj, wat aangaande alle milieu-vergiften, etc?” Wel, waarom is het, Geliefden, dat de één zal lijden van de milieu-vergiften en de andere het ogenblikkelijk zal transmuteren?

Dus het is de gezondheid van het emotionele lichaam en het mentale lichaam, de bereidheid dat je in staat bent om dit te doen, maar ook dat je geliefd bent. Zeer vaak is de sleutel tot ziekte of ongemak, dat de mensen de Liefde niet voelen. En ik zeg dit op geen enkele manier welke van kritiek is. Zij hebben ofwel zichzelf overschat dat zij uitgeput zijn en voldoende van zichzelf moeten houden om de bron toe te staan zich te vullen, of zij moeten voelen dat zij de Wet van Boven en Beneden bezoeken, dat zij gekoesterd worden en geliefd en beminnelijk zijn, inclusief voldoende van zichzelf houden en voldoende zichzelf waarderen. En dat omvat het gaan naar een Stad van Licht of naar een healing-schip of het in bed liggen.

SM: Oké.

Raj: Dus het is de her/erkenning dat er een onbalans in je gebieden is en er dan aandacht aan besteden. En hopelijk, Lief Hart, er aandacht aan besteedt voorafgaand aan de feitelijke landing en dat het diens manifestatie in de fysieke vorm plaatst.

SM: Interessant. Oké. Prima. Ik denk dat we nog tijd hebben voor één of twee bellers, dus we gaan naar gebiedscode 318. Ben je bij ons?

318: Hallo.

SM: Hallo, je bent in de uitzending.

318: Oh, hi. Ik was aan het luisteren naar Linda’s meditatie en zij kwam bij het punt aan waar zij zei dat er een noodzaak was om de weegschaal in balans te brengen voor de eliminatie. En er gebeurde iets waardoor ik het tweede gedeelte van de balans niet kon horen. Dus kunt u, Raj, daarover spreken?

Raj: Wanneer je nadenkt over, of in overweging neemt dat wat je gaat elimineren – dus laat ons praktisch zijn. Laat ons zeggen dat je als kind misbruikt werd en dit is iets dat al die onzekerheid, de pijn en het lijden, etc. – je legt niet de misbruiker op de weegschaal. Je plaats de situatie en diens effect op jou op de weegschaal.

Dus je plaats dat op één zijde van de weegschaal van gerechtigheid. Wat je dan op de andere zijde van de weegschaal plaatst – dus het zijn deze twee schalen en je wilt hen in balans hebben – dan wat je op de tweede schaal plaatst, is de fundamentele uitkomst van wat het resultaat zou zijn van de eliminatie. Dus je plaats het eliminatieproces op de ene en de uitkomst op de andere zijde van de weegschaal. Komt het in balans? Is het in harmonie? Dient het jou en ieder ander die erbij betrokken is? As het antwoord ja is, dan ga je verder – nog steeds met mijn hand op jouw hand, nog steeds met mijn begeleiding.

Maar als het volledig uit balans is, dus de ene zijde van de weegschaal staat helemaal omhoog en de andere helemaal omlaag, dan vertelt dat jou dat dit niet iets is waar je de Wet van Eliminatie voor aan moet roepen, maar wat je dan doet is, je zegt, “Wel, misschien kan ik het dan transmuteren. Misschien maakt dit deel van mijn reis uit. Misschien is er iets anders dat ik moet doen.” Beantwoordt dat je vraag, Lief Hart?

318: Ik heb er moeite mee me voor te stellen hoe dat eruit zou zien.

Raj: Dan, steek je handen naar voren, maak vlak voor jou een kom van je handen. Prima. Nu, in de ene hand leg je het ding, de situatie, de vergiften – en wij spreken over de vergiften van haat in diens vele vormen van de illusie – plaats dat in één hand. Kan je voelen dat jouw hand een gevoel heeft van gewicht?

318: Ja.

Raj: Prima. Nu, in de andere hand plaats je het gevoel of de betekenis van hoe het zou zijn als dit geëlimineerd zou zijn. En wederom zal het als een gewicht aanvoelen, een inhoud. Vertel me wanneer je het hebt.

318: Oké, het voelt juist aan.

Raj: Houd nu je handen naar voren. Voelt één hand aan alsof het omlaag naar de vloer valt en de anderen alsof het omhoog vliegt naar het plafond?

318: Ja.

Raj: Dan ben je niet in balans voor deze Wet van Eliminatie. Vraag nu, “Zou de Wet van Transmutatie werken?” en zie hoe jouw handen terug in evenwicht komen.

Dus nu weet je dat het de Wet van Transmutatie is in plaats van de Wet van Eliminatie. Dus het is zo eenvoudig als dat. Als je er moeite mee hebt het te visualiseren, zal ik je vele manieren geven omdat ik bij jou ben, Lief Hart.

318: Dank u wel.

Raj: Je bent geliefd. Vergeet dat niet. Jullie allemaal. Jullie zijn geliefd.

SM: Heel veel dank, Raj.

Raj: Ga in vreedzaamheid en ga met mijn liefde.

SM: Dank u wel. Ik zal deze kans nemen om te zeggen dat we volgende week geen uitzending hebben, maar wel de week erna en dat we dan de laatste uitzending doen aangaande Voltooiing en Continuïteit.

LD: Hi, het is Linda. Ja, volgende week zullen we allemaal aan het feestvieren zijn. Aldus beoefenen wij de Wet van Dankbaarheid.

SM: Inderdaad!

LD: Want dat doen wij; we hebben zoveel om dankbaar voor te zijn.

SM: Dat hebben we.

LD: Dat hebben we. En dit is een … Ik zou jullie echt aan willen moedigen … Ik houd van het feit dat Sanat Kumara ons met deze laatste dame een kans gaf om met de Wet van Eliminatie te oefenen, en zoals hij zegt, als het uit balans voelt ga dan naar jouw lijst van Wetten en zeg, “Oké, deze dan misschien? Of die daar misschien?” En je zult het voelen wanneer je de juiste Wet oproept omdat het aan zal voelen als, “Oké, dit voelt aan als een balans; dit brengt mij in balans.”

SM: Precies. Heel veel dank, iedereen. Dank je wel, Linda. Dank je wel, Raj.

LD: Ik houd van jullie jongens!   


Vertaling: Cobie de Haan:
http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://www.goldenageofgaia.com/

Terug naar pagina Universele Wetten