Snelle Galactische update van de Galactische Super Federatie & Commandant Ash’Tar’Ke’ree van het Jupiter Commando.


Snelle Galactische update van de Galactische Super Federatie & Commandant Ash’Tar’Ke’ree  van het Jupiter Commando.  

De Galactische Super Federatie  bestaat uit de Luchtmacht Divisies van het Ashtar Commando en het Jupiter Commando, de Venusianen, Pleiadianen, Sirianen, Andromedanen, Arcturianen en Alpha Centauri vloten gestationeerd rond jullie zonnestelsel.  

Zij zijn in een onderhandelingsfase voor planetaire primaire interferentie.  Deze onderhandelingen die plaatsvinden, in nulpunttijd, zijn aan de gang voor de toepassing van Eerste Contact over enige tijd in onze lineaire uitdrukking.  

De onderhandelingen zijn tussen de 52 Sterren Naties, deze 52 Sterren Naties zijn verdubbeld in Super Geavanceerde Sterren Rassen naar ongeveer 70 Sterren Naties terwijl meer Sterren Naties aan een Verenigde samenwerking van Universele Vrede werken.

Dat valt onder het toezicht van de Hoge Raad van de Broederschap van de Sterren in dit kwadrant van de sectorruimte.  

De Broederschap van de Sterren is de planetaire buitenpost van de Blauwe Lodge van  Sirius. De Grote Witte Broederschap is verbonden met Sirius via Jupiter en het Ganymedes portaal van het Jupiter Commando .

De Galactische Federatie is nu verenigd met het Grote Cosmische Centrale Ras.

Voor meer informatie en een diepgaande uitleg over het Kosmische Central Ras kijk dan naar onze lieve broer op het Cobra 2012 Portal. 

Dit is de reden waarom de Galactische Federatie nu hun naam heeft veranderd naar De Galactische Super Federatie.

Meer sterrenrassen en sterrenstaten gaan nu samen in een verenigd geheel voor planetaire verkenning van vrede en liefde, want sinds lange tijd is de Aarde, Gaia Tera Nova, en haar bewoners op het evolutionaire niveau van geen inmenging geweest!  

Maar nu onze vibratie en bewustzijn als een collectief stijgt in bewust gewaarzijn naar de dichtheid van het 5 dimensionale bewustzijn, met jullie steeds groter wordende fluctuerende collectieve tijdlijnen.  

De Galactische Super Federatie beweegt zich naar operationele Primaire interferentie, het Eerste contact en hoe kun je dit eerste contact het beste kunt benaderen. Dit is aan de gang terwijl jullie collectieve tijdlijnen fluctueerde en veranderde.  

Onthoud dat alles in het nulpunt is, dus we gebruiken geen data of tijden voor wanneer dit zal gebeuren, alles zal worden samengesteld in Goddelijke timing, dat is het best geschikt voor het collectief.  

Zoals de Zon, jullie machtige Planetaire Logos fungeert als een sterrenportaal, het houdt zogezegd de ruimte vast voor dit Goddelijke licht. 

Denk aan de Zon als een enorme container die de Photonische  Energie bevat, zoals een scheepscontainer van begrenst Photonisch Kinetisch Liefdeslicht Plasma Energie.

Zoals je weet is dit Photonisch Licht verzonden vanuit de Kosmische Centrale Zon, de Godskracht, via onze Galactische Centrale Zon, door onze Melkweg naar jullie Zon. Wat een kosmisch opperwezen is.  

Zie de Zon intervallen van dit licht uitstralen vanuit zijn middelpunt container, als golven van Licht en zie ze de planeet raken. En weet, dat er een tijd komt, een nulpunttijd, als jullie Zon de finale zal vrijgeven, de Flits van Licht.  Dat is het crescendo, deze flits die de Planeet zal overspoelen, we noemen dit de Event of de Omschakeling.  

Wanneer zal dit gebeuren !!  Zeg het maar ???  

Wanneer zal onze Zon die laatste explosie van fotonisch licht loslaten die is afgeleid van de kosmische centrale zon, door onze Galactische Centrale Zon.

Goed,  dit geliefden, zal in Goddelijke timing in het nulpunt gebeuren, terwijl dit gebeurt sturen onze federaties onze ontladingen van deze energie vanuit onze Moederschepen die ook als containers handelen, dan verdelen we het licht met intervallen naar de planeet.  

We zijn nu ook in onderhandeling over de volgende planetaire opeenvolging van gebeurtenissen genaamd primaire interferentie of Eerste contact.   

Dus prachtige lichtstrijders, je moet proberen waakzaam en standvastig te blijven, blijf te allen tijde in je Hoger hart terwijl de energieën fluctueren en om je heen toenemen, terwijl de storm om je heen woedt als een woeste Hurricane van categorie 10.

Als je in het oog van de storm blijft, blijf op een plaats van neutraliteit en niet-oordelen, oordeel niet over andere lichtstrijders of lichtwerkers of over woorden van licht of wie dan ook, omdat we allemaal Eén zijn, als je een ​​ander oordeelt, oordeel je alleen je zelf.  

Blijf in neutraliteit en liefde, weet dat iedereen, al je broers en zussen bevinden zich op verschillende niveaus van bewustzijn in deze tijd van enorme verandering, naar de GOUDEN-EEUW.   

Blijf in liefde en vreugde en genade, want deze tijden zullen de mensheid ten goede veranderen, om in de utopische overvloedige galactische samenlevingen te leven, in vrede met onze uitgebreide galactische familie.  

Ik hou zoveel van jullie allemaal, al mijn vrede en liefde Zielen Familie.

Commandant Ash’Tar’Ke’ree  van het Jupiter Commando & Ashtar Commando, de Galactische Super Federatie.  


Gechanneld met liefde door Ria Aurora Athena Ash van het Jupiter Commando & Ashtar Commando.


Ps:   Dit is Ria die spreekt:  Ik wil mijn grote dank uitspreken aan al de wonderbaarlijke channellaars op Gaia, die prachtige lichtboodschappen channelen van de Galactische en de Geascendeerde meesters en Aartsengelen en Lichtraden.  

Ik hou van jullie allemaal, we zijn allemaal broers en zussen, we zijn allemaal gelijk, we zijn allemaal één, we staan ​​op deze planeet als één.

We moeten elkaar steunen en delen en voor elkaar zorgen in het eenzijn van Eenheid. 

Dus stuur ik alle channellaars en alle lichtwerkers en lichtkrijgers die het licht verankeren en het licht verspreiden, mijn onvoorwaardelijke liefde en zegeningen.  

Laten we dit samen doen als Eén Hart, als Eén collectief bewustzijn omdat  de liefde gewonnen heeft.

Liefs van Ria Aurora Athena Ash.

Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Terug naar pagina Diverse berichten