19.01.27 Jullie bevinden zich nu in de momenten voorafgaand aan de Grote Omschakeling

Jullie bevinden zich nu in de momenten voorafgaand aan de Grote Omschakeling


St Germain, Asthar en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse zondag Prepare for Change groep in Payson, AZ op 27 januari 2019.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.


St Germain

Ik ben Saint Germain.  Zoals altijd is het een genoegen om op deze manier en op dit moment bij jullie te zijn, want er is nu zoveel in beweging.  

Zoveel is er aan het verschuiven en veranderen. Energieën komen steeds meer de planeet binnen. Jullie voelen steeds meer deze energieën. Zovelen van jullie die al enige tijd ontwaakt zijn werken steeds meer met deze energieën, velen beginnen te ontwaken als gevolg dat deze energieën de planeet binnenkomen vanwege het stijgende collectieve bewustzijn.  

Hoewel je het misschien niet opmerkt, misschien niet ziet in de buitenwereld, want in veel opzichten lijkt het erop dat heel weinig is veranderd. Maar ik kan je verzekeren dat zoveel niet alleen veranderd is, maar aan het veranderen is.  

Jullie bevinden je nu in de momenten, de momenten voorafgaand aan de grote omschakeling.  Alles bouwt daar naar toe op. Hemelsterren bewegen in bepaalde  richtingen om deze grote omschakeling te bewerkstelligen. De uitlijning van de sterren, de uitlijning van de planeten, alles komt bij elkaar om er op dat perfecte moment te zijn wanneer het signaal uiteindelijk wordt gegeven en de omschakeling, de Event kan beginnen. Dit zijn nu deze tijden.  

Je zult terugkijken op je verleden, je verleden in dit leven, en heel, heel weinig zal nog betekenis voor je hebben omdat je voorbij het verleden bent verschoven.  

Jullie vorige levens, die herinneringen die nodig zijn, zullen bij je terug komen. Je zult je herinneren wie je bent geweest. Omdat wie je bent geweest er voor zorgt wie je in het huidige NU bent. Niet dat je dat moet weten, maar je moet weten dat alles terugkomt, alles komt terug in je herinnering.  

Jullie, de Lichtwerkers, de Lichtkrijgers, de Lichtdelers en Lichtdragers, jullie zijn nu hier op deze momenten om een ​​reden, of om te beginnen of om door te gaan met je missies. Ik kan je verzekeren als deze tijden voortduren en de overgang komt, dat je op het juiste moment op de juiste plaats bent om toegang te kunnen krijgen tot ons, de Opgevaren Meesters, de Galactics en de Agarthanen, om ons te helpen bij het tot stand brengen van deze ongelooflijke overgang van deze planeet, naar dit collectieve bewustzijn.  

Het is nu tijd om achterover te leunen, wees in dat perfecte moment, wees zoveel mogelijk in die neutrale staat. Ga uit de angst. Stop met oordelen. Stop met haten. Stop met verdriet te hebben en omhels de vreugdevolle realiteit die overal om je heen is, als je er maar naar zoekt. Want waarlijk, geloven is zien. Het is nu tijd om te geloven. Geloof in wie je bent, geloof in de verbinding met de grote Bron van alles. Als je blijft geloven in die verbinding en die verbinding voelt, wordt je die verbinding, dan ben je klaar voor je ascensie.

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en in de Violette Vlam die in ieder van jullie brand zodat al het oude kan worden verbrand en het nieuwe kan ontspruiten.  


Asthar   

Ik ben Ashtar.  

Ik breng jullie groeten van degene die nu bekend staat als KaRa. Ze zal op dit moment niet bij jullie zijn, maar zal er binnenkort weer zijn. Want zij heeft veel te doen met jullie allemaal, veel planning, veel voorbereiding.  

Maar nu, op dit punt ga ik verder met het proces, het proces dat is begonnen. Want we kunnen meer met jullie delen, dichter bij jullie komen, meer bij jullie zijn, en ja, zelfs fysiek bij jullie zijn. Dat komt eraan. Maar het zal vereisen dat je doorgaat met het verhogen van je vibraties, steeds hoger, merk op dat je steeds meer in het perfecte NU leeft, in het moment, in die neutrale staat ben. Omdat het die neutrale staat is die je in staat zal stellen samen met ons in de vibraties te zijn, zodat we die verbinding kunnen maken.  

We hebben jullie voorbereid, jullie hebben jezelf al een tijdje voorbereid, wetende dat deze momenten op een dag zouden komen. Zo lang geleden toen jullie zich allemaal vrijwillig aanmeldden om hier te komen, wist je dat je veel later deze momenten zou bereiken, deze eindtijden zou bereiken en je hebt deze eindtijden bereikt. Het vergt slechts een beetje meer van je geduld, evenals de manifestaties achter de schermen die nu plaatsvinden. Want alles komt samen, alles wordt georkestreerd en naar buiten gebracht.

Het is nu tijd voor jullie om je innerlijk voor te bereiden. Bereid je voor op alles wat nog moet komen.  

Ik ben Ashtar. Ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en een voortdurende kalmte die over jullie allemaal komt terwijl deze veranderingen zich voortzetten.


One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum.

Groeten aan jullie! One Who Serves is hier. Jullie kunnen nu je telefoons weer inschakelen. Is daar iemand?

Gasten:   Ja. We houden van je! Hallo! (Gelach)

OWS: Daar gaan we. We houden er altijd van om die vrolijke vreugdevolle stemmen te horen.  

We zijn klaar om vragen te beantwoorden. Shoshanna staat ook klaar. Maar voordat we dit doen, hebben we een vraag die is verzonden naar James via de e-mail, we gaan die vraag snel beantwoorden.    

Vraag:    Wat is het Rh-bloed en wat betekent die afsplitsing voor de lichtwerkers.

OWS:    Wat we je kunnen vertellen over dit punt is niet veel. Omdat er nog zoveel meer te begrijpen is voordat je de connectie kunt begrijpen, meer een buitenaardse connectie en  degenen die dat Rh-bloed hebben. Het is belangrijk om te weten dat naarmate deze veranderingen zich verder ontwikkelen, degenen die deze verbinding hebben, steeds meer zullen ontwaken voor hun missies, hun begrip van wat komen gaat en wat hun rol is om te spelen. Dat is alles wat we kunnen zeggen op dit punt. Omdat het steeds meer gaat om het begrijpen van dit specifieke onderwerp, evenals zoveel andere onderwerpen die in je bewustzijn gekomen zijn en die je je afvraagt.

Als je deze vragen blijft stellen, zelfs in jezelf, zul je de antwoorden ontvangen, tot het moment dat je niet langer buiten jezelf hoeft te vragen omdat de antwoorden altijd al binnenin je zijn. Zelfs degene die deze vraag heeft gesteld, heeft het antwoord al in zich. Ze hoeven alleen maar diep naar binnen te kijken, het van binnen te vragen en dan op het antwoord wachten. Dit is voor jullie allemaal. Nog iets toe te voegen, Shoshanna, voordat we verder gaan?

Shoshanna: (Gechanneld door JoAnna McConnel) Nee.

OWS: Heel goed. Hebben we nog andere vragen van de e-mail.  

Vraag:   Mijn broer is volledig verlamd na een vreselijk ongeluk twee jaar geleden. De zaken werden erger toen hij ernstige hersenschade opliep na een operatie aan de wervelkolom. Hij weegt een derde van zijn vroegere lichaamsgewicht. Onze moeder en broers en zussen hebben een zeer pijnlijke en eindeloze tijd doorgemaakt en zien hem langzaam verslechteren. Hij wordt door een klep in zijn maag gevoed en ademt door een andere klep in zijn luchtpijp. Geen enkele moeder zou zoiets moeten doorstaan. Een van onze zussen vindt dat we zijn overgang moeten vergemakkelijken door hem te helpen sterven. Ze zei dat hij dit zou willen als hij kon praten. De waarheid is dat geen enkele broer of zus in staat is om dat te doen. We vinden dat het niet aan ons is om zo’n beslissing te nemen. Het kan alleen volgens Gods wil gaan.

Dus de vraag is, hebben we het verkeerd om zo te denken? Moeten we onze geliefde broeder in plaats daarvan helpen om de overgang vredig te maken? Zal de Heer dat zien als een daad van genade van ons aan hem of het tegenovergestelde? Dit zou betekenen dat je hem iets moet toedienen om zijn hart kunstmatig te stoppen, omdat hij niet op een levensondersteunend toestel aangesloten is wat met een enkele knop kan worden uitgeschakeld. Help alstublieft. We hebben je begeleiding nodig.

OWS: Dit is een prachtige vraag, velen hadden dit soort vragen in het verleden. Om dit op de beste manier te beantwoorden, willen we je een vraag stellen, jij zijnde iedereen die zich dit zou afvragen.  Dat is, wat zou jij willen. Als je in die positie zat waarin hij is, wat zou jij dan willen? Zou je bevrijd willen worden van de pijn, het leed, de doodsstrijd die er is?  

Het antwoord hierop zou zeker zijn, dat je dat zou willen. Niemand zou willen blijven in deze situatie. Maar, dit is een grote maar, er is dat gevoel van karma dat er bij betrokken is, dat gevoel van voltooiing, dat gevoel om verder te gaan dan wat de schijnbare werkelijkheid is. We zouden tegen jullie zeggen die deze vraag gesteld hebben om diep in jezelf te vragen, in jezelf te gaan en te vragen wat hij zou willen en je zult hetzelfde antwoord krijgen dat we al hebben gegeven. Dat is wat we hierover kunnen zeggen.   

Shoshanna:     Shoshanna wil hierover iets delen.

OWS: Ja graag.

Shoshanna:     Mijn geliefde broeders, het is degene die in het bed ligt die nu buiten zichzelf is. Hij is voorbij het lichaam. Hij gaat verder dan alles wat je daar ziet. Hij lijdt echt niet, maar zijn lichaam blijft achter en wordt kunstmatig in leven gehouden.    Hoewel er geen levensondersteuning is, wordt hij kunstmatig gevoed en wordt hij kunstmatig beademd.   

Dus op een bepaalde manier, omdat de levenden zoveel angst hebben van het sterfproces, dat hij in leven wordt gehouden. Het is jullie ANGST voor het proces dat hij voor altijd zal verdwijnen, waardoor je wilt dat hij leeft, ook al is hij in een slechte staat.  

Je moet je angst in balans brengen met liefde. Je moet je angst in balans brengen met compassie en begrip. Degene die in deze staat ligt, kan niet met je communiceren.    Dus als je je liefde in balans houdt en je angst loslaat en je compassie in je hart laat, zul je je realiseren dat hij al verdwenen is, en je moet, mits je ervoor kiest, hem laten vertrekken. Sta hem toe om over te stappen, omdat hij daarom in deze staat is, omdat hij er niet meer is.  

Veel zegeningen, en veel liefde voor jou, je moeder en je broers en zussen. En weet dat God je niet oordeelt, JE oordeelt alleen JEZELF. Namaste.

OSWS:     Ja. Prachtig, prachtig gezegd. We zijn klaar om verder te gaan met de volgende vraag.   

Vraag:   Omdat het ascensieproces al vele malen eerder is geprobeerd (en hoe vaak als je het ons kunt vertellen), hoe kunnen we er collectief voor zorgen dat dit echt de laatste keer is dat wij en Gaia de Draconiaanse matrix verlaten om nooit meer terug te keren en dus voor eeuwig vrede, liefde, vreugde, harmonie en eenzijn creëren?

OWS: Wat we je kunnen vertellen, is dat het experiment voorbij is. Het is niet langer nodig dit dualiteitsproces. Alles wat werd geprobeerd, is bereikt.

Deze tijd waarin je nu bent, dit ascensieproces, is echt, het is de finale van deze evolutie op deze planeet en in dit zonnestelsel, en zelfs in deze Melkweg. Dit is het einde. Dit is de laatste overwinning.  

Dit is de omschakeling waarover gesproken is. Het overwinnen van de duisternis en het overwinnen van de dualiteit. De dualiteit en de duisternis in het zelf, niet zozeer buiten het zelf, maar IN het zelf. Je hebt de duisternis in jezelf bestreden en dit komt ten einde. Evenals de duisternis die buiten jezelf verschijnt.  

Dus maak je geen zorgen dat je door dit ascensieproces gaat en dat je jezelf hier weer terug zal vinden, dat zal niet gebeuren.  

Maar dat wil niet zeggen, we hebben dit eerder gezegd, degenen van jullie, de Lichtwerkers en Warriors in het bijzonder, jullie zullen op een bepaald moment opnieuw worden opgeroepen, wie weet wanneer, we kunnen geen tijd zeggen omdat tijd niet relevant is. Maar op een gegeven moment kan je opnieuw worden opgeroepen om vrijwilligerswerk te doen. Omdat dat is wat je doet. Je hebt het al vele malen gedaan en je bent het nu aan het doen en je zult op het punt komen dat je opnieuw een “systeembreker” zult worden genoemd. En als je die oproep beantwoordt, zul je merken dat je je in een andere situatie bevindt, overeenkomstig aan deze, de duisternis op je nemen, want dat is wat je doet als een Strijder van Licht. Oke?

Shoshanna: Shoshanna wil iets zeggen.  

OWS:     Ja graag.

Shoshanna:     Mijn lieve zuster die deze vraag stelde, we moeten ons bewust zijn op elk moment van ons leven, in elke ademtocht die we nemen, dat liefde, vreugde, vrede, harmonie, orde en eeuwige vrede in ons hart is. Het is niet iets buiten ons. We moeten ons realiseren dat wanneer we volkomen in balans zijn met onze eigen aard van licht en liefde, dit alles is wat nodig is om ons bewustzijn naar het volgende ding te brengen dat onze ervaring gaat worden. Het driedimensionale rijk is erg dik, is erg moeilijk. Dus je moet begrijpen dat alles dat buiten je is, een drama is. Het is niet echt. Het is van je eigen maaksel en die eeuwige liefde, licht, vrede, orde, harmonie verblijft altijd in jou.  Namaste.

OWS: Heel goed. Zijn er nog andere vragen?

Vraag: Ja. Gedurende ongeveer twee jaar leefde ik in een zeer hoge vibratie. Ik bracht het grootste deel van mijn tijd alleen door, met meditatie en zo en ik voelde me geweldig. Toen, zoals je weet, heb ik onlangs een vervangende leraar functie aangenomen om meer geld te verzamelen voor het huwelijk van mijn zoon. Het kwam bij me over alsof ik overweldigd werd. Ik bedoel dat het fysieke lichaam letterlijk ziek wordt. Ik word steeds weer ziek en als ik thuis kom loopt het zwart uit  mezelf het water in. Ondertussen leg ik al die beschermingen rondom mezelf. Elke ochtend doe ik een uur of meer aan bescherming en licht. Ik begrijp niet wat de reden hiervoor is en waarom het lijkt alsof ik een spons ben? Deze zeer disfunctionele wijk van mensen lijkt van een lagere mentaliteit en emotioneel zeer onvolwassen in dit hele gebied. Heb je een paar woorden voor mij en voor anderen waarom dit ineens zo erg gebeurt, of hoe je het op andere manieren kunt stoppen.

OWS: Ja, we kunnen je vertellen, dit klinkt naar wat JoAnna eerder zei over de ‘spons’. Weet je dat nog? In dit geval ben jij een spons. Jij bent iemand die de energieën om je heen absorbeert. Je neemt deze energieën in en kunt er niet volledig mee omgaan met je fysieke lichaam. Ja, je doet die dingen om jezelf te beschermen, maar de energieën zijn soms sterker dan je kunt weerstaan. Dit is niets om je zorgen over te maken. Het is gewoon iets om te weten. Gewoon iets om op te letten. Het zal voorbijgaan. Je zult er doorheen komen.  

Maar gebruik steeds meer de bescherming die je hebt, je Merkabah. Omring jezelf met je Merkabah als een krachtveld wanneer je deze situaties ingaat en je zult merken dat je niet zozeer een spons zult zijn als je deze energieën tot je neemt.    Integendeel, je zult die energieën van je af stoten, alsof je een elastiek om je heen hebt, die energieën raken je en kaatsen dan terug. Dat is wat je nodig hebt, je Merkabah visualiseren om de energieën niet te hoeven absorberen, maar om ze weer van je af te zetten, zie je?  En hoe meer je dit kunt visualiseren, hoe meer je het kunt geloven, hoe meer dat je het zult zien gebeuren. Dat is belangrijk.  

Shoshanna :     Shoshanna wil iets met je delen, lieve zus. Zou dit geschikt zijn voor jou?  

Vraag: Ja, zeker, ja.  

Shoshanna:     Mijn lieve zuster, alles wat One Who Serves heeft doorgegeven is de waarheid. Maar er is een ander perspectief dat we nu met je moeten delen. Het is jouw programma. Het is, zoals we het zien, misschien twee of drie programma’s die dit leed voor je veroorzaken. We weten dat wanneer je dit 3D spel niet speelt, jij je heel voelt en compleet en vrolijk vanwege je meditaties. Maar nu heb je je weer bij het spel gevoegd, als je het niet erg vindt dat we dit delen, er is een programma van angst en gebrek dat opspeelt, je kan deze missie niet voltooien om geld te verzamelen, wat moeilijk voor je is. Dus we zouden willen vragen dat je hiermee vrede in je hart vindt en dat wat je ook doet voor je zoon voldoende is. Namaste.

OWS: Ja, heel goed, geweldig.  

Vraag: Dank je.

Vraag: Ik heb een vraag. Hallo. In deze versnelde tijd gebeuren een paar dingen. Alsof ik het gevoel heb dat ze allemaal met elkaar verbonden zijn, ik zal ze opnoemen  en kun je me alsjeblieft helpen om wat voor boodschap dan ook van hen te ontvangen.  

Deze week zag ik in een oogopslag een lichtgroene armband aan mijn linker pols, deze verdween na een paar seconden. Maar het was er, ik zag het. Rond mijn nek zag ik een cirkel, het was geen litteken, maar ik zag een cirkel rond mijn nek van één centimeter onder mijn nek en nog een andere ongeveer een centimeter onder de andere cirkel, maar deze was niet zo helder als de eerste. Dit is een fysiek iets, iedereen die ernaar zou kijken zou het zien. Het andere ding is dat ik een paar dingen had die verbonden bleken te zijn.  Zoiets als ik over een boek of informatie zou horen, zonder dat ik het boek lees, als ik alleen al van plan ben om het te kopen of om het te lezen of zoiets, ik integreer de informatie van die dingen zonder dat ik ze lees of zonder dat ik de hele zaak ervan bekijk. De andere ervaring is …

OWS: Even wachten graag. Wat is je vraag over dit eerste deel?

Vraag:    Ja. Die dingen voelen voor mij als één ding verbonden te zijn. Het lijkt erop dat al die dingen me een bericht geven, een reeks informatie. Dus kun je helpen om dit voor mij duidelijk te maken waar het over gaat?

OWS: Je hebt gelijk dat er een bericht naar je toekomt. Dit is een boodschap die uit je verleden komt, zelfs uit vorige levens, het is een verbinding die op dit moment aan het gebeuren is. Maar om nu de exacte betekenis te geven, zou zinloos voor je zijn. Je moet gaan begrijpen wat deze dingen voor jezelf betekenen. Wat is de betekenis van een cirkel? Waarom komt het in deze opzichten naar boven en blijft het  naar je toe komen en wat is de betekenis. Het kunnen verschillende dingen zijn. Maar we zijn niet vrij om je deze informatie te geven. Je moet in jezelf gaan. Je hebt het vermogen om in jezelf te gaan en te vragen en tot het begrip te komen in het moment wat voor jou nodig is. We vragen je om dat te doen. Oke?

Vraag:    Ja.  

Shoshanna: Shoshanna wil hierover iets delen.

OWS: Ja, Shoshanna, ja.

Shoshanna: Mijn lieve zus. Wat we nu ondervinden, is dat je jezelf moet vertrouwen.  Dat je je al bewust bent en de boodschap begrijpt die wordt gegeven. Je bent op zoek bij anderen om dit bericht te bevestigen, maar je weet het al. Vertrouw jezelf gewoon, mijn lieve zus.

Vraag:    Heerlijk. Heel erg bedankt.

OWS:     Ja. Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Hoi. Ik heb twee vragen, dat zijn bevestigingen van enkele zeer krachtige situaties die zich hebben voorgedaan, ik zal proberen zo kort mogelijk te zijn.

De eerste, Ik ben in de woestijn. Ik ben in Slab City. Onaangekondigd voor iedereen kwam er een grote stofstorm over ons kampement. Het was zo vluchtig en gevaarlijk en zo krachtig. Ik heb orkanen doorstaan ​​in Florida. Deze was van die omvang en het was zo hard dat ik dacht dat het mijn trailer uit elkaar zou trekken. Op dat moment werd ik heel kalm, ik mediteerde. Ik stond op en kon mijn verleden zien, Andrew, en ik kon Yeshua zien, ik spreidde mijn armen uit en ik begon met hen te communiceren en met Moeder Aarde en met God Sophia. Ik sprak met hen en bewoog mijn handen naar buiten en vroeg om kalmte, vrede. Het heeft me alles gekost. Toen werd de storm zo krachtig dat ik niet meer kon staan, ik dacht dat de trailer uit elkaar zou worden gereten. Daarna werd het rustig en was ik een poosje in het oog van de storm in diepe, diepe meditatie, toen stopte het. Was er een cocreatie die gebeurde, of was het gewoon toeval?  

OWS: Mijn beste Gary, je weet het antwoord hierop al. Je bent alleen op zoek naar bevestiging in jezelf dat je die kracht in je hebt, die kracht is sterk in je, hoe meer je er in gelooft. Je kalmeerde de elementen door simpelweg jezelf te kalmeren. Je kalmeerde de elementen eerst in jezelf en daarna ook de uiterlijke elementen. Net zoals Yeshua de elementen zowel in hem als om hem heen kalmeerde en in vrede en stil was, dat is het kalmeren van de storm, het kalmeren van de razende storm rondom je.  

Dit is indicatief, niet alleen voor jou die dit vraagt, maar voor jullie allemaal.    Kalmeer de storm om je heen. Wees in dat oog van de storm. We hebben dit vele, vele malen gezegd. Wees in het oog van de storm en kalmeer de woedende storm om je heen door kalm te zijn. Kalmeer eerst jezelf, je zou er versteld van staan ​​hoe de kalmte dan ook buiten jezelf optreedt. Oke?

Vraag:    Ja, ja. Dank je.

Het tweede deel van mijn vraag is, tijdens de zonsverduistering was ik in de woestijn bij Quartsite en wachtte ik drie uur op de eclips bij een kampvuur. Toen het gebeurde ging ik in een diepe meditatie. De luchtmacht had chemtrails in de lucht aangebracht. Ze probeerden de zonsverduistering te blokkeren. Er kwamen wolken aan, maar het waren meestal chem-trails. Er was een muzikantenvriend bij me. Hij is geen Lichtwerker maar hij begint een beetje wakker te worden. Ik was in diepe meditatie, praatte niet, ik vertelde hem dat ik niet kon spreken om deze maansverduistering binnen te halen.  

Wat er gebeurde was precies tijdens de top van de eclips, hij keek me aan, mijn ogen waren gesloten en hij zei, “heb jij dat gedaan?” Ik zei, “wat” en ik opende mijn ogen en keek, er was een duidelijk portaal, er was een heldere hemel en het was rondom ons helder, we konden de maan zien, alles was duidelijk.  

Toen kwamen er twee ruimteschepen aan, recht onder de maan vandaan. Ze waren op 600 meter. Ze zagen eruit als vliegtuigen, hadden de lichten van vliegtuigen maar het waren geen vliegtuigen. Hij zei tegen mij, en hij is geen Lichtwerker en niet gewend aan deze dingen. Hij zei, “ze bewegen niet lineair, wat denk jij? Ik zei, dit zijn vaartuigen, het zijn geen gewone vliegtuigen. Onmiddellijk daarna verschenen er twee schepen, een groot schip boven de bergen, Joanna zag hetzelfde schip helemaal vanuit Payson,. Er was er een boven, een kleiner schip. Ze voelden heel Pleiadisch aan. Het voelde alsof KaRa daar was, en het voelde alsof zij wilde uitreiken en me aanraken, het was zo dichtbij als ze konden komen op het moment. Ik denk dat ik het antwoord hierop ook weet!  

OWS: Is er een vraag?

Vraag:    Ja, mijn vraag is, voelde ik dat het Pleiadische schepen waren, ik zag vier schepen, het was geweldig, ik opende de poort in de lucht om alles te zien. Dat is wat ik voel, op een niet-ego manier.

OWS:     Het waren Pleiadische schepen. Je hebt gelijk. Niet alleen jij zag ze, maar velen anderen zagen ze ook, ze hebben dit alleen niet naar buiten gebracht. Maar begrijp dat wanneer je zei dat je een portaal hebt gecreëerd, niet jij, maar het collectieve jij creëerde dit portaal. Het was echt. Het is gecreëerd door al diegenen die deelnamen aan deze meditatie in dit tijdsbestek, in deze samenwerking om het licht door te laten. Jullie deden dat. Jullie hebben de sterrenpoorten geopend. De Sterrenpoort leidde ook naar dit portaal rond de maan, of op de maan, niet eromheen, maar op de maan. Het was echt. Het was belangrijk en het zal ook in de komende tijd zijn belang blijven tonen. Je zult steeds meer begrip zien van wat er die avond gebeurde.  

Shoshanna, heb je iets toe te voegen?

Shoshanna: Shoshanna wil iets delen.

OWS: Ja, Shoshanna.

Shoshanna: Shoshanna wil een opmerking hierover delen. We vinden het zo interessant om dit gebied te zien waarin je je op dit moment in bevindt en om je te realiseren dat je nieuwsgierigheid door deze ervaring enorm is toegenomen. Je observeert alles wat er op een nieuwsgierigheids niveau gebeurt en vraagt ​​je af wat er gebeurt. Wat we je willen vertellen is dat de zandstorm die je hebt ervaren, is het resultaat van het collectief en hun enorme chaos en angst en verontruste geesten die in dit gebied bestaan. Er is zoveel gaande in dit collectieve bewustzijn dat zich heeft verzameld in dit gebied wat pijn en lijden veroorzaakt, angst creëert, enigszins een beschadiging van het bewustzijn veroorzaakt, en jullie observeren het, beseffend dat je licht zo anders is en dat je de storm kunt kalmeren omdat dat in jou is om te doen. Wat belangrijk is, is dat degenen die je beïnvloedt dit zelf leren en als ze dat doen, zullen ze het gebied verlaten. Namaste.

OWS: Heel goed.  

Vraag:    Dank je.

OWS: Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Ja, hallo One Who Serves en Shoshanna. Ik heb geen vraag, maar ik heb een verzoek. Ik verzoek jullie en allen die luisteren om me deze week met licht en liefde te ondersteunen. Ik verlaat mijn partner na 15 jaar. Dat is alles. Ik heb alleen maar een verzoek. Ik ben vastbesloten om mijn angsten onder ogen te zien en door te gaan en verder te gaan. Dat is alles wat ik wil. En ik bid ook voor hem, voor mijn partner, dat hij vooruitgaat. Dank je.  

OWS: Heel goed. We horen je roep om hulp, om begrip, we beantwoorden het met, dat diegenen waar je een beroep op doet, er voor je zullen zijn, er voor je ZIJN, niet zullen zijn, zij ZIJN er voor je. Ze zijn er altijd voor je geweest, dat zullen ze ook blijven en zullen je helpen door dit streven, deze momenten van angst die je doormaakt. Omdat het heel moeilijk is om een ​​geliefde te verlaten, of die geliefde jou verlaat of jij laat hem achter, hoe dan ook. Het is moeilijk voor je omdat je in deze dualiteit bent en niet weet dat er altijd eenheid in je is. Het is de ander waarvan je denkt dat het je compleet zal maken, dat is helemaal het geval niet. Jij bent het die jou compleet maakt. Het is de andere die helpt om je te laten begrijpen en te helpen bij je levensproces, zou je kunnen zeggen. Maar het is niet noodzakelijk. Diegene is niet nodig om je eigen voltooiing in jezelf te vinden. Oke?  

Shoshanna, kan je hier iets aan toevoegen?

Shoshanna:     Mijn lieve broer, er is zoveel liefde voor jou. Je hoeft het alleen maar te ontvangen. Er is zoveel liefde voor je in dit gezin, deze groep en degenen die niet in hun lichaam zijn die altijd bij je zijn, die je beschermen en van je houden. Roep diegenen op waar je dicht bij staat voor steun en liefde, en ontvang het deze keer.    Een ding dat we zien is dat je hart zo puur en zo vol liefde is, maar het is moeilijk voor je om het te ontvangen. Het komt op je af via ons, via iedereen aan de telefoon komt die liefde op je af. Je moet het ontvangen. Namaste.

OWS: Ja.

Vraag:    Dank je.

OWS: Zijn er nog vragen voordat we het kanaal vrijgeven?  

Vraag:    Ik heb een tweedelige vraag, het kan vreemd klinken. Maar is er reden voor dat er haar uit onze gehoorgang groeit? Welk doel dient het? En het andere deel is, is het waar dat als er citroensap op het haar wordt aangebracht, het haar lichter kleurt in plaats van dat het verdwijnt?  

OWS: Wat we kunnen vinden is dat dit soort vragen iets persoonlijks zijn en dat je  wat onderzoek voor jezelf moet doen, ga naar internet en Google het en kijk wat er te vinden is. Omdat de antwoorden er al voor je zijn. Het is niet iets dat we ondervinden tijdens dit soort oproepen dat we er aan beginnen of ermee werken. We verontschuldigen ons hiervoor, maar het is belangrijk om naar het geheel te kijken in plaats van naar het individu, zie je?  

Vraag:    Iedereen die ik ken, krijgt haren aan de buitenkant van hun gehoorgang en ik vroeg me af wat de reden is. Als je zegt dat ik het kan opzoeken, zal ik het doen.

OWS: Ja. Heb je er iets aan toe te voegen, Shoshanna?

Shoshanna:   Het is gewoon een geval van het lichaam dat iets voor een reden creëert. Men moet de reden vinden waarom het lichaam dit creëert als dit je nieuwsgierigheid is, het is gewoon een nieuwsgierigheid.  

OWS: Zijn er nog meer vragen?

Vraag:    Ja. Mijn vraag is, Ik heb het meer dan eens meegemaakt, dit is iets nieuws voor me. Ik merkte dat als mijn emoties erg hoog oplopen, ik elektriciteit kan beïnvloeden. Vandaag is het mij overkomen, ik liet de CD-speler spelen terwijl hij uit was. Kun je me vertellen waar die kracht over gaat? Omdat ik heb gemerkt dat het iets nieuws is. Ik heb van mensen gehoord die zoiets in zich hadden, maar ik heb dat zelf nooit ervaren. Ik wist het gewoon. Kun je me er iets over vertellen?

OWS: Je hebt gehoord van sterrenzaden, niet waar?  

Vraag:    Ja natuurlijk.

OWS: Nou, jij bent een sterrenzaad. Je hebt een verbinding. In dit geval een elektrische verbinding. Jullie zijn allemaal elektromagnetische wezens en sommigen hebben meer een elektrische verbinding en sommigen hebben meer een magnetische verbinding. En jij, mijn lieve zus, hebt meer deze elektrische verbinding. Het creëert een wanklank zou je kunnen zeggen die niet relevant is voor de  elektronica en de verschillende elektronische instrumenten die er zijn. Je kunt ze beïnvloeden. Je ontdekt dat je dit kunt doen en je zult het nog meer ondervinden als je steeds meer aan deze energieën gaat acclimatiseren, om deze energieën in je op te nemen en meer te worden van wie je werkelijk bent van binnen.  

En jullie, veel van jullie, zullen hier ook meer van gaan ervaren. Je zult merken dat je meer elektrisch, meer magnetisch of zelfs een combinatie van beide bent. Je zult instrumenten beïnvloeden, je zult elektronica beïnvloeden en je zult ook het elektromagnetisch potentieel binnen anderen beïnvloeden. Dit is hoe je door deze overgang heen zult blijven gaan terwijl je steeds meer gaat begrijpen wie je bent en om die kwaliteiten steeds meer op te nemen van wie je bent. Oke?   

Shoshanna, heb jij iets?

Shoshanna: Shoshanna wil iets delen. Dit is een praktisch wezen. Ze zoekt naar manieren om te gebruiken wat haar is gegeven. Wat we willen zeggen is dat als dit attribuut in je zielsrecord, in je fysieke wezen wordt versterkt, je een manier moet vinden om het te gebruiken voor het welzijn van iedereen, ten bate van de mensheid. Je moet in je hart kijken wanneer deze dingen zich voordoen en tegen jezelf zeggen, “wel, hoe kan ik dit gebruiken om de mensheid te verheffen?” Namaste.

OWS: Heel goed.  

Vraag:    Ik denk niet dat ik op zoek ben naar praktische dingen. Ik vroeg er alleen een vraag over. Ik heb niet het gevoel dat ik praktisch ben, ik ben geen praktisch persoon. Ik voel me een beetje neergezet. Mijn excuses.  

OWS: Heel goed. Zijn er nog andere vragen, voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag:    Ja. Cobra verklaarde in zijn meest recente audio dat de as van de Aarde een tijdje na de Event zal kantelen en een mijl-hoge golf zal creëren die veel land zal wegslaan, jaren na nu. Ook Moeder Maria zei dat een soortgelijk ding over onze Moeder Aarde, dat Gaia veel pijn heeft, ze is klaar om te ascenderen, een deel van de Aarde moet opnieuw worden toegewezen en de mensen moeten verwijderd worden tijdens die herstructurering. Ik vroeg me af of je hier commentaar op kunt geven.  

OWS:    Wat we je kunnen vertellen is dat dit enigszins correct is, maar het is niet om je zorgen over te maken. Heb geen angst om je hiermee te verenigen omdat, zoals je zei, het is pas na de Event, na de omschakeling. Als dat eenmaal is gebeurd zul je overspoeld worden door de Galactische krachten. Ze zullen hier zijn. Ze zullen toezicht houden op het meeste wat er gebeurt. En als er reden is voor evacuatie, dan zal dat in een oogwenk gebeuren, ze kunnen een volledig land in 15 minuten of minder evacueren. Zie je? Ze hebben de bekwaamheid. Het is dus niet nodig om je er zorgen over te maken.                        

Verschuiving van de Aardas is eerder gebeurd en zal opnieuw gebeuren. Of het nu binnen een paar maanden, een paar jaar of over een paar decennia zal gebeuren zal nog bekeken moeten worden hoe het collectieve bewustzijn dit allemaal blijft veroorzaken. Dit is waar het vandaan komt, van het collectieve bewustzijn. Oke?        

Vraag:    Ja. Super. Dank je. Ik had nog een kleine andere vraag. Ik stuurde iedereen een UFO-video van een UFO boven Honolulu. Ik wil je mening weten of deze echt was of dat het een nep video was, zoals een vriend zei

OWS:    Wat we niet kunnen doen is om er een gewoonte van te maken om je te vertellen “deze is echt, deze is niet echt, deze is gefotoshopd of hoe je het ook noemt. Dat kunnen we niet doen. Maar we kunnen je vragen om in jezelf te gaan terwijl je naar deze afbeeldingen en deze video’s kijkt en naar de verschillende soorten uiterlijke manifestaties die plaatsvinden, of ze resoneren of niet. Dat is wat belangrijk is. Niet wat wij denken, of wat wij misschien weten, maar wat je in jezelf voelt. Dan kom je tot een begrip van wat jij gelooft dat echt is en niet echt.                 

Wat we je kunnen vertellen is dat veel van deze die nu worden getoond, zeker echt zijn. Oke?  

Vraag:    Ja, bedankt.

OWS:    Shoshanna wil iets toevoegen.

Shoshanna:    Mijn lieve broeder, we moeten je zeggen dat de Galactische Broederschap zo geamuseerd is door deze video’s en door jullie internet, ze zijn er met miljoenen. Hun schepen zijn overal. En toch willen menselijke wezens op het driedimensionale bewuste gebied trucs spelen en video’s laten zien omdat er een beweging is om deze schepen in diskrediet te brengen. Dus zoals One Who Serves jou dit advies heeft gegeven, moet jij diegene zijn die identificeert of het de waarheid is of niet de waarheid, besef dat jij zelf een deel bent van de Galactische Broederschap. Namaste

Vraag:   Dat weet ik. Ik wil slechts één ding zeggen. Ik weet dat wel, die UFO-video is wat mij betreft echt. Het was eigenlijk voor iemand anders die zei dat het een kindertruc was. Ik wilde het alleen maar verifiëren. Voor mij is het echt, geen probleem.                    

OWS:    Heel goed.   

Vraag:    Bedankt.

OWS:    We zijn nu klaar om het kanaal vrij te geven. We doen dit met het begrip dat jullie nu allemaal kalm blijven tijdens de storm, want de storm begint te razen en zal steeds harder gaan razen. Het zal belangrijk voor je zijn, zoals die ene broer deed, om de storm om je heen te kalmeren, om daaraan te werken. Om eerst de elementen in jezelf te kalmeren en om dat zo goed als je kunt buiten jezelf te kalmeren. We hebben het hier niet over een echte storm, natuurlijk. We hebben het over de veranderingen die snel op je af komen.                 

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de ene.       

Vraag:    Shanti, geliefde broeders.

Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen