19.02.17 Wat hier gebeurt weergalmt door heel de Melkweg.

“Wat hier gebeurt weergalmt door heel de Melkweg”.


Lord Melchizedek en One Who Serves, gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare for Change groep in Payson, AZ op 17 februari 2019.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld)

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

 
Lord Melchizedek    

Ik ben degene die bekend staat als Melchizedek. Ik heb nog niet eerder door dit kanaal gesproken en ben ook niet eerder met deze groep geweest. Maar het is tijd. Ik bereidde James voor, voor deze gelegenheid, door hem energie te zenden welke paste bij zijn energie en mijn energie. Anders zou hij dit niet hebben kunnen weerstaan. Zelfs toen hij deze energieën met elkaar in overeenstemming bracht, was het een moeilijke tijd voor hem, omdat hij zijn hart gedurende een bepaalde periode voelde razen toen de voorbereidingen werden getroffen.  

Ik vertel jullie dit, niet vanwege James, maar vanwege jullie allemaal. Omdat jullie allemaal nu door dit ascensieproces gaan. Jullie zullen allemaal tekenen van veranderingen in jullie beginnen te hebben, niet per se ongemakkelijke, bij sommigen zal het enigszins ongemakkelijk zijn. Maar als je van tevoren weet dat je hart begint te razen, als je maag begint te draaien, als de hoofdpijnen een beetje meer voorkomen, als de energieën in je lichaam bewegen en je weet niet waar ze vandaan komen, waarom ze daar zijn, wat je ervaart. Sommigen kunnen zich soms vreemd voelen en zich de vraag stellen, “Ben ik stervende?” Nee. je sterft niet. Je leeft. Je groeit. Je ervaart. Je bent aan het worden. Je wordt alles wat je bedoeld bent te zijn en meer.  

Jullie komen terug, velen van jullie, de meesten van jullie keren terug naar je vroegere zelf. Maar aan het terugkeren naar je vroegere zelf met het weten dat je nu hebt van de ervaring die je hebt gehad in deze wereld, in dit zonnestelsel, en ja, voor velen van jullie, zelfs in deze Melkweg. Want velen van jullie komen van ver weg, sterrenstelsels ver, ver weg, je bent naar hier gekomen om te ervaren, te groeien en om de mensen om je heen te laten ervaren en groeien.  

En ja, soms lijkt het alsof je wielen aan het rondspinnen zijn, alsof de hele Aarde aan het rondspinnen is en nergens heen gaat. Maar jullie weten diep van binnen dat alles aan het veranderen is. Niet alleen een paar dingen hier en daar, maar alles is aan het veranderen. Je hele leven zoals je het kent is aan het verdwijnen. De comfortzones die je hebt leren kennen vallen weg, omdat ze moeten. Maar jullie die zijn voorbereid en zich voorbereiden en steeds meer aan deze energieën gewend raken, jullie weten dat deze veranderingen plaatsvinden. En ze gebeuren zeker voor de verbetering van de hele mensheid.  

En ik zeg jullie, niet alleen hier op deze planeet, maar door het hele zonnestelsel, en ja, zelfs door de hele Melkweg. Want wat hier hier gebeurt weergalmt door de hele Melkweg. Als de vleugels van de vlinder klapperen, wordt de wind van verandering door de hele Melkweg gevoeld. Weet dat. Jullie kennen dat als het ‘vlindereffect’. Je weet dat als je iets doet voor een ander op deze planeet, je het doet voor iedereen op de planeet, in het zonnestelsel en door de Melkweg.  

Elke beweging die je maakt, zelfs elke gedachte die je hebt, weerkaatst. Denk dus goed na over de gedachten die je elke dag hebt en hoe ze het collectieve bewustzijn van de hele Melkweg beïnvloeden.  

En dan vragen jullie je af, “wat voor verschil kan ik maken?”. Wel, mijn vrienden, je maakt een verschil op elk moment van je leven. Elke gedachte maakt een verschil. Dus weet dat wanneer je je minder voelt, alsof je niets doet om deze veranderingen teweeg te brengen, dat iedereen om je heen het doet, behalve jij. Nou, ik zeg je, dat is zeker niet waar. Jij, jijzelf en alle multidimensionale delen van jezelf, maken een verschil. Jij bent jij. Jij bent de kracht in jezelf. Houd die kracht vast. Grijp die kracht.    Wordt die kracht in jou. Omdat die kracht de bron is van heel de schepping in jou.  

Je programmering, je driedimensionale programmering heeft dat van je weggehouden, heeft je ervan weerhouden de waarheid over jezelf te kennen zodat de controle kon worden gehandhaafd, zodat jij kon worden gecontroleerd. Maar ik zeg je, niet langer meer. Want dit is een NIEUWE wereld. Dit is een nieuw paradigma en jullie zijn dat nieuwe paradigma.  

Dus ga erop uit, ga elke dag van je leven vooruit en weet dat je die kracht in je hebt, dat jij die kracht bent en dat je die kracht spreekt tegen iedereen waarmee je in contact komt. En wanneer je die kracht spreekt, spreek je als Bron tegen iedereen. En alles weergalmt vanuit de kracht die je spreekt.  

Ik ben Melchizedek en ik waardeer deze tijd dat ik bij jullie kan zijn in de hoop dat je zelfs maar een klein deel van wat ik deze dag heb doorgegeven een verschil zal maken in jou, wetende dat jij een verschil maakt binnen het AL.  

Al mijn vrede, mijn kracht, mijn liefde, mijn weten is bij ieder van jullie.

Namaste.  


One Who Serves    

Om, mani, padme, hum; om, mani padme, hum, hum, hum. Groeten aan jullie!  Hoe is dat voor jullie allemaal?  

Gasten:     Goed! Krachtig!  

OWS: Je voelt de energieën. We moeten jullie nu allemaal wakker maken. Unmute allemaal je telefoon alsjeblieft. We willen jullie geweldige stemmen horen. We willen horen dat jullie allemaal leven en voortgaan in vreugde en eenheid. Zijn jullie er?

Gasten:   Ja. We zijn hier. Groeten! Wij houden van je!  

OWS:     Heel goed. Daar zijn jullie allemaal! Geweldig! Wij houden ook van jullie!

Voel je de energieën waar Melchizedek over gesproken heeft?  

Gasten:    Oh ja! Heel krachtig. Absoluut. Wat een rit!  

OWS:     Je kent het gezegde mensen, jullie hebben nog niets gezien!  

Gasten: (Gelach)

OWS:     Of,  jullie hebben nog niets gevoeld!  

Gasten:     (Gelach)

OWS:     Zoals velen van jullie beginnen te beseffen dat deze dingen waar we het nu al vele jaren over hebben echt zijn. Misschien heb je daar eerder over nagedacht, wel, wanneer zal het gebeuren? En toen het niet gebeurde, begon je te denken en werd je troosteloos en dacht je dat het nooit zou gebeuren, en “Ik vermoed dat het niet zal gebeuren in mijn leven. “Nou, onzin! Het is aan het gebeuren! Het gebeurd nu!  

Je bent er middenin. En velen van jullie beginnen dat steeds meer te beseffen. Je hebt je dromen. Je hebt de wakkere ervaringen. Je hebt de waarnemingen in de lucht. Je hebt intense gevoelens die over je komen, zoals James, die zijn hart aan het rasen was, we hebben het zeer zorgvuldig geobserveerd dat het niet te krachtig zou worden.   

Maar dat gebeurde niet, we konden toestaan ​​dat Melchizedek met hem sprak omdat het belangrijk was. Omdat hij naar jullie toe komt met de kracht van de Bron, dat is belangrijk voor jullie om te realiseren. Zoals hij zei, dat JULLIE die kracht zijn. Begin steeds meer om in die kracht te staan.  

En wanneer je in contact komt met anderen die niet in hun kracht staan, of die nog steeds ​​in hun onwetendheid blijven of in hun verlangen om de waarheid niet te kennen, om in de duisternis te willen blijven. Als je ze tegenkomt, wanhoop dan niet,  wees gewoon wie je bent, de kracht in jezelf. Laat het gebeuren en laat het zijn wat het is. En laat het dan gaan. Laat het maar zo. Wat het ook is. Dat is alles wat je hoeft te doen. Want steeds vaker, als je steeds verder gaat, ga je spreken met je kracht en iemand zal je horen. Ze zullen de Bron in jou horen.  

Dat betekent niet dat je veel “IK” moet zeggen of gebruiken. Nee! Doe dat niet! Zeg niet, “Ik ben almachtig!” Zeg niet, “Ik ben de Ene!” Zeg dat niet tegen anderen want zij zullen het niet begrijpen.  

Net zoals toen Yeshua de woorden sprak, begrepen ze het niet. Maar hij zei niet dat hij God was. Hij heeft dat niet gezegd. Hij zei: “Ik ben dat ik ben. “Zie je? Zij interpreteerden zijn woorden verkeerd en geloofden dat hij de zoon van God was, de enige zoon van God. Maar sprak hij met kracht vanuit de Bron? Ja dat deed hij. “Ik en mijn vader zijn één.” Waar sprak hij over als zijn vader? Hij sprak over zijn Hoger Zelf en de verbinding met het Hoger Zelf, met de Bron van het universum, met het éénzijn. Daar sprak hij over. En dat is waar jij nu over spreekt, of begint om over te spreken.  

Lees, mijn vrienden, lees The Unveiled Mysteries nog een keer. En lees hoe Godfrey Rey King, Guy Ballard, in zijn innerlijke kracht kwam toen hij de Bron voortbracht en sprak met diegenen die die kracht moesten horen en begrijpen.  

Dat is wat Melchizedek jullie vandaag heeft gebracht. Zoals het gezegde luidt, ga er in mee, oké?  

Hebben jullie vragen voor One Who Serves?

Vraag:   (gemailde vraag) Fuseren we of lijnen we ons uit met het Hoger Zelf bij de dood. Is er ook een aanwezigheid van valse lichtwezens en hoe kunnen we onderscheiden wat service aan anderen is? Zeer gewaardeerd.

OWS:    Allereerst, als iemand door het stervensproces, het sterfproces gaat, fuseren ze niet onmiddellijk met hun Hoger Zelf. We zeggen doelbewust “zij” en geen “jij”. In het verleden zouden we de term ‘als je sterft’ gebruiken. Maar, zoals jullie steeds meer beginnen te begrijpen, hebben jullie misschien die doodervaring niet, althans niet snel. Oke? Dus we spreken in termen van het verleden, zeker, en ja, natuurlijk zullen sommigen nog steeds door dit stervensproces gaan.  

En wanneer je aan de andere kant bent, ga je verder als wie je bent voor een bepaalde periode. Die tijdsperiode hangt natuurlijk van jou af. Het hangt van jou af wanneer je klaar bent om het samenvoegproces met je Hoger Zelf en al je multi-dimensionale zelven onderweg te beginnen. Dat is aan jou, en ja ook voor degenen die er zijn om je onderweg te helpen.  

Op een bepaald moment neem je de beslissing. Je bent klaar om volledig te worden versmolten met je Hoger Zelf en dan doe je dat. Is de persoonlijkheid die je in dit leven was, verloren? Nee, zeker niet. Het is samengevoegd. Het is een deel van het geheel en het gaat verder als dat deel, zie je? En op elk moment kan het opnieuw tevoorschijn komen als het Hoger Zelf, jij beslist of je dat wilt doen, deze  persoonlijkheid terug brengen, zie je?  

Nu, er is een verschil, omdat we het nu over ascensie zullen hebben. Het ascensieproces waar je doorheen gaat, als je je volledig door de ascensie beweegt, wat is je dan steeds weer verteld? Het is een samensmelting van jou met je Hoger Zelf. Dus je vloeit samen met je Hoger Zelf zonder door het stervensproces te gaan (de meesten van jullie). Zie je? Je smelt samen met je Hoger Zelf en bent nog steeds wie je bent in deze persoonlijkheid die je nu bent. Stel je voor hoe dat eruit zal zien!  

Met betrekking tot het tweede deel van deze vraag,  dat zullen we aan Shoshanna doorgeven. Het tweede deel van deze vraag ging over de, zeg het nog eens alstublieft hoe noemde je dat, het andere licht … valse lichtwezens, ja. Valse lichtwezens. Ja, er zijn er van de duisternis. Als je denkt aan de Grote Witte Broederschap, er is ook een donkere broederschap. Het is echt. Zij zijn echt. Er is een oorlog, zoals je het mag noemen, de strijd tussen het duister en het licht die gaande is.  

Maar we gaan dit nog een stapje verder zetten, weet dat deze strijd van het duister en het licht gaande is in ieder van jullie. Het is niet alleen buiten jezelf dat het gebeurt, het gebeurt ook in jezelf. En het licht in jou overwint of verlicht de duisternis in jou. Net zoals het dat buiten jezelf doet. Het is altijd, zo binnen zo buiten. Oke? Nog iets toe te voegen, Shoshanna.

Shoshanna:     (Gechanneld door JoAnna McConnell)

Shoshanna wil iets delen met deze geliefde. Haar perspectief van deze vraag is buitengewoon complex. Het is geen eenvoudige vraag. Het is geen eenvoudig proces. Het is zeer complex omdat het wezen dat je in het lichaam bent in het driedimensionale rijk een aspect is van dat wat meerdere wezens zijn in een veelvoudige ervaring in vele dimensies, de ziel orkestreert dit alles. Je doel als mens is om te ascenderen en samen te smelten als je dat wenst, met alles wat je bent. Het Hoger Zelf gaat niet om het lichaam. Het is niet zo beknopt. Het zijn meerdere wezens die je bent, meerdere ervaringen die je bent. Wat er in ieder van jullie moet gebeuren, is dat je het proces vertrouwt en je de beste wordt die je kunt zijn in de ervaring die je hebt. Namaste.

OWS:     Ja. Heel goed.  

Vraag: (gemailde vraag)  Geachte One Who Serves, deze vraag gaat over de RV, maar gaat niet over een datum. Er is veel verwarring over wie de gratis nummers verstrekt voor de RV. Hoe wordt dit aangekondigd en hoe worden de mensen op de hoogte gesteld? Kun je beschrijven welke soorten evenementen er zullen plaatsvinden als de RV aan de gang is? Dank je.  

OWS:     We zijn blij dat je niet om een ​​datum vraagt ​​omdat, zoals je weet, we niet van plan zijn om een datum te geven, niet omdat het is dat  we het niet zouden willen doen, maar het is omdat we het op dit moment niet weten. Er staat niets in steen geschreven. Dus degenen die zeggen dat de RV morgen is, of de volgende nacht, of over een week, dat weten ze niet. Maar ze weten wel dat het eraan komt.  

We vertellen je dat het eraan komt. Het maakt deel uit van deze hele uitdrukking.  Het is een onderdeel van deze hele overgang waar je doorheen gaat. Het moet er een onderdeel van zijn. Degenen die zich hebben neergelegd bij het begrip dat je hebt gehoord over de RV, dat het nog niet gebeurd is, dus daarom zal het wel nooit gebeuren, nee, het zal gebeuren, het moet gebeuren, het moet er deel van uit maken. Omdat balans terug naar de wereld moet worden gebracht. Jullie monetaire situatie moet in evenwicht worden gebracht, zie je? Zonder de reset, de wereldwijde valuta-reset, zou dit niet gebeuren.  

Wat betreft de andere gebeurtenissen die hierbij betrokken zijn, we kunnen niet zeggen in welke volgorde dit zal zijn, maar je kunt verwachten dat “The Event”, waarover vele malen op verschillende manieren is gesproken, noem het “de omschakeling” noem het wat je wilt, de grote flits van de zon, de zonneflits, al deze dingen zijn allemaal deel van DE ENE, ze gaan allemaal gebeuren zoals het nodig is.

De terminologie die hiervoor vaak is doorgegeven is, in Goddelijke timing. Of voor degenen die willen denken in termen van tijdloosheid, we juichen dat toe als je in die termen denkt omdat het prachtig is, in de Goddelijke vibratie die nodig is om te worden ingesteld en die komt.  

Je begint steeds meer de veranderingen te ervaren die aan de gang zijn. Je hoort over de arrestaties. Misschien niet de arrestaties waar je naar op zoek bent, misschien niet degenen die je allemaal kent. Maar er zijn vele duizenden en duizenden arrestaties die de hele tijd gaande zijn. En ze leiden, net als deze lagere, wat je zou kunnen noemen, de lagere arrestaties van degenen die lager in de pikorde staan zou je kunnen zeggen. Terwijl deze worden opgepakt en ondervraagd, geven ze hun opperheren aan. Ze geven ze aan, zoals jullie zeggen. En terwijl dit gebeurt, komen ze steeds dichter bij degenen die meer aan de top staan.  

En uiteindelijk komen ze bij degenen die je kent als de 13 bloedlijnfamilies. Dat komt ook. Zij zullen echter een speciale situatie worden, dat ze waarschijnlijk van de planeet worden gehaald, zonder de tribunalen, zonder de arrestaties. Maar dit op zichzelf is nog niet bepaald. Maar het komt eraan. De politieke arena is in grote beroering op dit moment. En je zult er steeds meer van zien terwijl dit verder gaat. De ene kant tegen de andere kant en de retoriek die daarmee gepaard gaat. Mijn weg is beter dan jou weg. Hoe zeggen jullie dat? Mijn vader kan jou vader verslaan. Zie je? Het maakt allemaal deel uit van de uitdrukking van controle. De controle van jullie regeringen over de mensen zal ook aan de kaak worden gesteld en komt als volgende, heel snel, zouden we kunnen zeggen. Oke?

Shoshanna, heb je er iets aan toe te voegen.

Shoshanna: Shoshanna wenst een persoonlijk perspectief te delen met deze, dat wil zeggen, geluk zit in het moment. Je moet in het moment leven en je moet observeren wat er om je heen gebeurt zonder de ervaring te zijn die er om hen heen plaatsvindt. Observeer het alleen. Wees in het moment. Het moment is waar geluk en vreugde verblijven, waar je leven het meest compleet zal zijn.  

Menselijke wezens hebben de neiging om te blijven verlangen naar verandering, om iets te wensen dat net buiten bereik is, om te bereiken dat als alleen dat ene ding maar zou plaatsvinden, zou mijn leven weer perfect zijn en in balans. Dat gebeurt nooit, omdat verandering een constante is. Verandering gebeurt altijd.  

One Who Serves heeft vaak, vele vele malen geciteerd, “ga met de stroom mee.”    Het is niet in ons eigen belang om te vragen wanneer, om te vragen waarom, om te vragen waar, omdat deze vragen het wezen dat deze vragen stelt blijven frustreren en uit het moment verwijderen.  

Leef je leven in het moment en observeer wat er om je heen is en wees geduldig zoals One Who Serves heeft gezegd, Goddelijke timing wordt georkestreerd. Men moet er vertrouwen in hebben in plaats van een verandering te wensen. Namaste.

OWS: Geweldig. Zeer goed en bondig doorgegeven.  

Zijn er nog andere vragen?  Dan gaan we verder met de telefoon vragen.

Vraag: Ja, One Who Serves, mag ik wat informatie verstrekken. Iemand wilde iets over gratis nummers weten. Je kunt daar Patrick voor contacteren via Dinar Chronicles (Intel Dinar Chronicles). Die geeft je informatie. Als je op de pagina bent klik dan op “Tetelestai” dat kom je op een registratie pagina van je e-mail, Patrick zal je op de hoogte stellen wanneer zich iets voordoet.  

OWS: We moeten hier echter iets aan toevoegen, en dat is, maak je er geen zorgen over. Je zult het weten als je het hoort. Je krijgt de informatie wanneer deze wordt gegeven. Je zult niet in het ongewisse blijven hierover. Je zult in het licht ervan zijn. Want zijn jullie niet de Lichtwerkers en Lichtkrijgers? Dus waarom zou je denken dat je in het ongewisse zal worden gehouden als je in het licht bent, zie je? Dus maak je er geen zorgen over. Vergeet het idee van 800-nummers. Dat wil niet zeggen dat het niet zal gebeuren, maar denk er niet over na of maak je er nog niet druk om. Doe wat Shoshanna zegt en wees in het moment. Oke?  

Shoshanna: Shoshanna wil hier iets aan toevoegen.  

OWS: Ja.

Shoshanna:    Het belangrijkste is om de gehechtheid van het willen van de informatie op te geven, omdat de informatie zal stromen en in je bewustzijn zal zijn als je er klaar voor bent en als je licht er klaar voor is, en als je de rest van de mensheid naar het doel beweegt zal de informatie voor je beschikbaar zijn. Je moet vertrouwen hebben dat de informatie zal komen. Het kan in een krantenartikel staan, het kan via een telefoontje komen, het kan van iemand komen waar je mee spreekt, het kan op verschillende manieren komen. Maar de informatie zoeken alleen om het te weten is een gehechtheid aan die informatie wat je uit het moment haalt en naar de toekomst brengt, in plaats van je leven te leiden. Namaste.

OWS: Ja. Zijn er nog verder nog vragen via de e-mail, daarna gaan we verder.

Vraag: Ik heb een vervolgvraag voor One Who Serves van een paar weken geleden. Kunnen we er voor kiezen om een ​​soortgelijke ascensie-ontwakingservaring op een andere planeet of Melkweg te herhalen. Als dat een optie is, hoeveel andere planeten zijn er dan in een vergelijkbare crisis zoals Gaia al zo lang gevoeld heeft? Ik realiseer me dat het licht hier al heeft gewonnen en deze ervaring is beëindigd.    

OWS: Ja. We hebben vele malen gezegd dat je hebt aangeboden om hier te komen, je kwam naar hier, je hebt overwonnen en dan ben je in staat om verder gaan. Je hebt dit eerder gedaan. Velen van jullie hebben dit gedaan, opnieuw en opnieuw. Je hebt je aangeboden, je bent gekomen, je hebt gedaan wat je moest doen, je bent verder gegaan, je bent verhuisd naar een andere planeet een ander systeem en je hebt het daar ook gedaan, steeds opnieuw. Wat is er deze keer anders, snap je?    Jullie die dit hebben meegemaakt of hier doorheen zijn gegaan, zijn hier eerder doorheen gegaan. En toch, hier ben je weer. Zie je? En zelfs in die tijden zei je waarschijnlijk, “Ik doe dit niet nog een keer! Dit is de laatste keer!” Maar je deed het opnieuw en nog een keer en nog een keer.  

Nu, of je nu doorgaat of niet, dat is aan jou. De oproep voor vrijwilligers zal op een bepaald moment zeker weer uitgaan. En of je al dan niet reageert als een geascendeerd wezen, dat is belangrijk, niet als een driedimensionale constructie zoals je hier bent, maar als een geascendeerd wezen zul je de oproep beantwoorden. En er zullen meer oproepen zijn wanneer de behoefte er is. Wanneer een andere planeet zoals Gaia om hulp roept. En jullie die van het licht zijn als geascendeerde wezens, velen van jullie zullen die roep opnieuw beantwoorden en er meteen weer in terug zijn. Maar als je het niet wilt, is dat jou keuze. Het is een vrije wil zone, onthoud dat.  

Nog een ding en dan geven we het aan Shoshanna als ze dat wenst. Je krijgt een onderbreking tussendoor, wat je Rust & Relax noemt. Je zult in staat zijn om de tijd te hebben om het opnieuw te beoordelen, plezier te hebben, vreugde te hebben en deel te nemen aan de vieringen waarover we hebben gesproken. Omhoog gaan naar de schepen als je dat wilt. Naar beneden gaan naar de binnen en holle Aarde als je dat wilt. Waar je ook heen wilt, naar andere sterrenstelsels en andere planeten gaan.  Ga zeker naar je thuisgebieden als je wilt. Ga op bezoek. Doe wat je wilt. Je zult al deze dingen kunnen doen als een geascendeerd wezen. Oke?  

Heb je nog iets toe te voegen, Shoshanna?

Shoshanna:     Niet op dit moment.

Vraag: Na terugkomst van een reis naar Egypte in december 2017 werd ik zo ziek.    Ik dacht letterlijk dat ik dood zou gaan, alsof ik een dodelijk virus had opgepikt.    Uiteindelijk ging ik naar een spoedeisende hulp, ze noemden het ‘Pharaoh’s Revenge’ en vulden mijn vocht aan en gaven me een recept voor een bepaald medicijn. Ik heb me nog nooit zo dicht bij de dood gevoeld in mijn leven. Heb je gedachten over wat dit was of zou kunnen zijn?  

OWS: Ja. Shoshanna?

Shoshanna: Ja. Shoshanna wil dit met deze delen. Dit is een simpele zaak. Je was niet vertrouwd met de cultuur, het voedsel, het water, de lucht, de virussen, de bacteriën en alles wat er in dat land was. Je lichaam was daar niet vertrouwd mee.  En als gevolg daarvan ervaren veel wezens die buiten hun eigen omgeving reizen ziektes. Ze ondervinden moeilijkheden bij het aanpassen aan die omgevingen. Dit is niets complex. Het interessante is dat je het hebt overwonnen. Het was een tijdelijke ervaring vanwege de verandering in omgevingen. Dit is een eenvoudige zaak, het is niet complex zoals je misschien denkt dat het is. Namaste.

OWS: Heel goed. We gaan nu verder met andere vragen.

Vraag: Ik heb een vraag. Ik was vorige week betrokken bij een incident en ik ben geïnteresseerd in de spirituele relevantie van het reilen en zeilen en of ik iets kan doen om het trauma op te lossen. Ik bracht mijn dochter woensdagmorgen naar het ziekenhuis voor een operatie. Op weg naar huis vanuit het ziekenhuis die avond was ik betrokken bij een achtervolging door de politie van de stad. Ik werd geraakt door de auto van de persoon die ze achtervolgden en doordat hij mijn auto raakte moest hij stoppen. Ik bevond me tussen de politie met hun getrokken wapens en de crimineel die ze achtervolgden. De politie begon tegen me te schreeuwen om daar weg te gaan, haal je auto weg, riepen ze. En als door een wonder, een totaal wonder, kon ik de auto starten en reed ik hem naar de andere kant van de kruising en daar wachtte ik op de politie. Wat de politie uiteindelijk vertelde, was dat ik werd geraakt door iemand die ze achtervolgden en dat hij een gevaarlijke crimineel was. Ze hadden het gevoel dat ze hem moesten oppakken en dat ze in staat waren hem tegen te houden, terwijl ik in mijn auto wachtte om de zaak met mij af te handelen werd hij naar de gevangenis gebracht.  

Veel wonderen gebeurden die woensdagavond. Ik reed toevallig met de auto van mijn dochter. Zij heeft verschillende zwaardere incidenten gehad waarbij haar auto total-los was. Dus ik ben nieuwsgierig naar het probleem met haar auto’s die steeds kapot worden gereden. Dit is de derde auto in ongeveer twee jaar.  

Ik vond het een mirakel en ik ben heel dankbaar, als het twee seconden eerder had gebeurd zou hij tegen de bestuurdersdeur hebben gereden en zou ik je vandaag niet hebben gebeld met deze vraag. Dus ik ben zo dankbaar. Ik vraag me af wat de spirituele betekenis hiervan is.  

Vanmiddag zit mijn dochter bij me. We luisteren nu naar je en we zijn allebei aan het genezen.  

OWS: We denken dat je al een idee hebt wat er is gebeurt. Allereerst was je GEEN twee seconden eerder. Dus, met andere woorden, het wonder gebeurde zoals je het noemde en je ervoer meer van deze wonderen zoals je zegt, dat is doelgericht. Het is doelbewust voor jou door je blauwdruk te volgen zullen we zeggen, waar je mee bent binnengekomen of je contracten zo je wilt waar je door moet gaan, dat je deze planeet nu niet moet verlaten, dat je deel moet uitmaken van deze overgang en het ascensieproces. Dus dat is het spirituele begrip van dit alles. Het is de bedoeling dat je hier bent, bedoeld om verder te gaan. Oke?   

Shoshanna?

Shoshanna: Mogen we mijn lieve zuster vragen wie er spreekt?

Vraag: Ik luister altijd, ik stel niet vaak een vraag.

Shoshanna: Mijn lieve zus, mogen we de naam van je dochter hebben?  

Vraag: (Geeft naam door).

Shoshanna: Mijn beste zuster, dit is een ingewikkeld ding. Het emotionele lichaam dat in de auto rijdt is noch gebalanceerd noch ongebalanseerd. We zien dat diegenen die ongevallen meemaken, die meerdere malen in een ongeluk terechtkomen met hun auto’s een onevenwichtig emotioneel lichaam hebben en een angst die het ongeluk veroorzaakt of het ongeluk naar hen toe trekt.  

Wat onze geliefde zuster moet doen als ze de relevantie van deze auto-ongelukken wilt begrijpen en veel auto’s total-los heeft gereden zoals je zegt, is om haar houding ten tijde van het ongeluk te begrijpen en te leren zichzelf te kalmeren.  

Zoals jij deze keer deed in de turbulentie waarin je je bevond en de grote moed die het heeft gekost en het grote licht dat je geestelijk hebt gebruikt in dat incident dat ervoor heeft gezorgd dat je bent gered en verwijderd van dit incident en dat gevaarlijke wezen wat deze ravage creeërde en werd aangehouden. Je moet jezelf feliciteren omdat je je emoties zo goed hebt uitgebalanceerd en het licht naar je toe heeft getrokken dat je dit hebt kunnen doen. Alle wezens kunnen creëren wat ze willen creëren om de gevaren die zich voordoen in dit derde rijk te verlichten door hun emoties in balans te brengen. Het gaat om het in balans brengen van hun emoties.  

Dus we vragen je mooie dochter, je mooie dochter die je zo liefhebt dat ze leert om kalmte in zichzelf te creëren en als gevolg daarvan zullen veel van deze dingen stoppen in haar leven. We hopen dat dit perspectief je van dienst is. Namaste.

Vraag: Namaste. Heel erg bedankt.

OWS: Zijn er nog andere vragen?

Vraag: Omdat we het nu hebben over ziekten en het leven, kan ik net zo goed doorgaan. Ik wil Shoshanna vertellen dat ze me enorm hebt geholpen vandaag. Je antwoorden waren enorm.  

Ik heb wat gezondheidsproblemen. Ik heb chronische pijnklachten en ik zal opnieuw geopereerd moeten worden omdat de knievervanging mislukt is. Op 8 maart heb ik een operatie. Ik hoor steeds op YouTube dat er iets gaat gebeuren eind maart, iets groots, ik zeg steeds dat ik weken in een stoel ga zitten wachten tot deze gebeurtenis plaatsvindt nadat ik de operatie heb ondergaan. Ik wilde weten of je daar opmerkingen over hebt.

Shoshanna: Wil je dat Shoshanna hierop antwoordt?

Vraag: Iedereen die commentaar wil geven. Ik maak me zorgen.

Shoshanna:     Mag ik delen?

OWS: Ja, alsjeblieft.

Shoshanna: Mijn beste zuster, je bent meegesleept in dit driedimensionale programma, het momentum heeft je naar gebieden gebracht die je misschien nooit hoefde te ervaren. De operatie waar je naar verwijst is een gevolg van je angst om vooruit te gaan. Je moet begrijpen dat wanneer er problemen zijn in de knieën, in de benen, in de voeten, dat dit een teken is dat je angst gemanifesteerd hebt om vooruit te gaan in je leven, dat de voorwaartse beweging van je leven een angstige zaak voor je is. We hopen dat dit perspectief iets voor je betekent.  

Wat we willen zeggen is dat mijn lieve zuster hierop moet mediteren, we voelen, hoewel we niet graag dit advies geven, dat er naast je knie-operatie nog een andere middel op je wacht. Wij geloven dat je kunt profiteren van een andere mening van een andere gezondheidsdeskundige of arts die je perspectief zou kunnen veranderen. Dus we zouden je willen vragen om te mediteren over je angst om vooruit te gaan en te zien wat er dan gebeurt. Helpt dit jou?

Vraag: Absoluut. Dank je.

Shoshanna: Namaste.

OWS: We moeten hier aan toevoegen, dit was een persoonlijke vraag, we zouden dit ook willen richten op het collectief daarbuiten, en willen weten dat je …………een ogenblik alsjeblieft.

Onze excuses voor wat we een disconnect noemen. Soms kan dit voorkomen, dat komt omdat deze waar we doorheen spreken energetisch niet in staat is om te blijven focussen. Daar is een reden voor. Het heeft te maken met Melchizedek en de energie die door hem heen kwam, dat was enigszins overweldigend voor hem. Dus we vragen je geduld aan iedereen aan de telefoon. We kunnen misschien in een ogenblik doorgaan om de vragen opnieuw te stellen anders moeten we het kanaal vrijgeven.  Even wachten alstublieft, voorlopig ……..

Oké, we proberen het opnieuw.  

We zijn klaar met deze vraag geloven we. Zijn er nog andere vragen, of geven we het kanaal vrij.

Vraag: Ja, One Who Serves. Ik heb herinneringen van ongeveer vijftien jaar geleden dat ik met Jezus was, alsof ikzelf Maria was, later had ik ook herinneringen dat ik verbonden was met mijn tweelingvlam, soms gebeurde het alsof het Yeshua was, soms gebeurde het alsof het een zwarte man was met dreadlocks. In die eerdere herinneringen kwam het soms over als een zwarte Jezus. Ik heb er veel over nagedacht. Was dat mijn tweelingvlam? Was het mijn Hoger Zelf? Ik heb veel dagdromen en fantasieën en visualisaties gehad en bezoeken van deze Zwarte man met dreadlocks en een naam die aan mij is doorgegeven. Er zo veel dat bij mij opkomt en heel echt lijkt te zijn. Ik wil tenslotte vragen of dit mijn verbeelding is of zijn het echte dingen die op de een of andere manier bij mij horen in sommige van mijn multi-dimensionale zelven op een manier die ik misschien niet begrijp?

OWS: Allereerst zouden we willen zeggen dat je verbeeldingen echt zijn. Dus denk niet dat als je je iets voorstelt dat het echt is of niet. We willen er wel een voorbehoud aan toevoegen, we willen zeggen dat je heel erg in je gedachten zit, in je hoofd zit. En als je in je hoofd zit en geen verbinding maakt met de hart-geest verbinding, met andere woorden niet luistert naar die kleine stem in jezelf, je intuïtie, dan ben je alleen in je gedachten. In je gedachten kunnen er veel dingen naar je toe komen die niet precies zijn zoals je gelooft dat ze kunnen zijn. Dat wil echter niet zeggen dat je niet de juiste informatie ontvangt, maar eerder de juiste kennis, niet zozeer informatie, maar kennis en een deel hiervan is zeker echt voor je. Het kunnen zeker de multidimensionale aspecten van het zelf zijn. Of dat nu al dan niet in het verleden was is niet relevant.            

We zouden jullie allemaal willen vragen om geen belang te hechten aan wie je in het verleden was. Als het komt, als het goed aanvoelt, als het resoneert voor jou, is het goed, doe het dan, wees het. Maar raak niet verstrikt in het weten van wie je vroeger was. Want wat doet dat? Het brengt het ego naar voren in alle machinaties die ermee gepaard gaan als het ego de controle overneemt.             

Dat wil niet zeggen dat je niet in je kracht kunt zijn. Wees in je kracht. Als het je helpt te weten dat je iemand was, een beroemd persoon uit het verleden zou je kunnen zeggen, als dat helpt om in je macht te zijn dan is het zo. Dan is het geweldig voor jou. Maar raak niet betrokken bij al deze dingen van wie je geweest zou kunnen zijn, wees in staat om je gedachten te scheiden van de werkelijkheden die vanuit je hartcentrum komen.           

Shoshanna, heb je hier iets aan toe te voegen?

Shoshanna: Ja. Beste zuster, mogen wij ons perspectief met je delen.

Vraag:    Alsjeblieft.

Shoshanna:    Beste zuster, je bent een kanaal naar andere zelven, naar andere levens en je bent begaafd met herinneringen die boodschappen bevatten. Wat deze berichten en begrippen voor jou blokkeren is je prachtige analytische brein. Wat we in je zien is dat je probeert te analyseren wat er aan de hand is en de stukjes als een puzzel samenvoegt, dit staat niet toe ​​dat de berichten door je heen filteren.        

Wat we je zouden willen vragen om te doen, als je dat wenst, om deze ervaringen en deze beelden en deze wezens die in je geest komen, in je meditatie, in je geestesoog, of in je dagdromen, of in je nachtdromen, wat we zouden willen vragen om te doen is om er één mee te zijn. Wees één met de ervaring en luister aandachtig met je superieure spirituele oor en doe datgene wat de boodschappen je doorgegeven, wat de leiding in je leven zou moeten zijn. In plaats van de puzzel op te lossen, luister naar wat ze tegen je zeggen. Namaste.           

OWS:    Geweldig. We zeggen altijd, besteed niet veel aandacht aan de boodschapper, maar aan de boodschap die doorgegeven wordt. Oke? We gaan verder. Zijn er nog andere vragen?            

Vraag:    Ja, One Who Serves. Groeten. Dit is een inleidend statement. Ik hecht ego-gewijs niet aan vorige levens. Ze versmelten echter met mijn Hoger Zelf en grote kennis en ik ben in de kracht van die wijsheid. Daarbij, diegene uit Egypte, ik zal de naam niet noemen, het is egoloos, er is grote wijsheid die ik daar uit haal en het versmelt zeer snel met me.                  

Door het lezen van een boek van Williamson, Geheime Plaatsen van de Leeuw, waren er markeringen die zelfs mijn achternaam toonden die specifieke aandacht vestigden op een kerk, St. Mark’s in Italië en een plaats waar het symbool van Akhnaton was gemarkeerd in de zon, wat werd gemarkeerd door buitenaardse vaartuigen, ik geloof Pleiadiers, dat is wat ik zie, wat de steen markeerde in Mesa Verde in Arizona. Ik ga daar heen. Ik ben klaar om er een ​​reis heen te plannen. Voorzieningen worden er voor  gemaakt. Ik ga. Is er een specifieke plaats, of hoef ik er alleen maar naar toe te gaan en wordt ik dan naar die vortex of portal geleid? Ik heb een idee waar het is. Ik ga daar heen om kennis en verlichting te zoeken. Ben ik op de goede weg?  Ik geloof dat ik dat ben.

OWS:    Je weet het antwoord daarop al, als je het gelooft, zoals je doet. Ga gewoon met de stroom mee. Ga met de stroom mee in jezelf. Sta het toe om je te blijven bewegen in de richting waarin je gaat, wat dat ook mag zijn. En je zult merken, terwijl je door deze verschillende ervaringen heen gaat, dat de dingen die nodig zijn om in je begrip en in je herinneringen te laten komen, er voor jou zullen zijn zoals ze zijn. Zoals je met James en zijn vrouw JoAnna en Shoshanna bent geweest en hier doorheen heeft gewerkt en de connecties die jullie allemaal hebben.                      

Dit allemaal naar buiten brengen is erg belangrijk, niet alleen jou voortdurende missie, maar voor velen die aan boord komen als gevolg van wat hier gebeurt. Dit is een hint. We kunnen er nu niet veel meer over zeggen. Het zal meer naar je toe komen. Maar je gaat je kracht binnenin jezelf leren begrijpen. Dat is alles wat we kunnen zeggen.  

Ja, Shoshanna.

Shoshanna:    Shoshanna wil met deze broeder iets delen. Mag ik mijn perspectief met je delen?    

Vraag: Ja. Dank je.

Shoshanna: Misschien vind je dit niet leuk. Ons perspectief is dat er nog steeds twijfels zijn die je hebt, het voortdurende vragen terwijl je het al weet wordt een oud verhaal. We moeten zeggen en we zullen eerlijk tegen je zijn, dat je jezelf moet losmaken van deze twijfels die je achtervolgen. Het boek dat je leest, lees het alsof het een kroniek is, alsof het een geschiedenis is van wat je vandaag was en ben en dat de woorden niet tegen je kunnen liegen. Het kan verrassend voor je zijn. Het kan een angst zijn die, “oh, godzijdank, zou dit waar zijn?” Welnu, dat boek is aan jou gegeven. Welnu, je leest het. Welnu, je achternaam is erin. Hoeveel meer bewijs heb je echt nodig? Dus je moet begrijpen, het is gewoon je menselijke aard om aan jezelf te twijfelen. Alsjeblieft, broeder, geef dit op. Namaste.          

OWS:    Prachtig, prachtig. James kreeg de boodschap om je dit boek door te geven met een reden. Ga er maar mee door.         

Vraag:    Dat doe ik. Jullie hebben me allebei geschoold. Bedankt.

OWS:    Voor zover het gaat, gaan wij nu ook. We moeten het kanaal nu vrijgeven. Excuses als er andere vragen waren, maar houd ze voor de volgende keer vast, oké?       

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de ene.     

Gasten:    Shanti. We houden van je. Vrede zij met je.        


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos.

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen