19.03.17 “Alles wat je wilde dat er gebeurde in dit leven, staat op het punt zich te ontvouwen”.

Alles wat je wilde dat er gebeurde in dit leven, staat op het punt zich te ontvouwen”.


KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 17 maart 2019.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.


KaRa

Ik ben KaRa.    Ik groet jullie van alle Pleiadische Raden en de vele, vele schepen die we hebben.    We groeten je en wij bedanken jullie allen, allen die luisteren en die later deze woorden lezen, we bedanken jullie allemaal.    Want zonder jullie zouden wij hier niet zijn.    We zouden dit hele proces niet in de gaten kunnen houden.    We zouden geen deel kunnen zijn van jullie ascensie.    Omdat jullie, alle Lichtwerkers, de Lichtkrijgers, de Lichtdelers en de Dragers van Licht zijn waar het allemaal om gaat, die de mensheid naar een hogere bewustzijnsstaat brengen.  

Degenen die hebben deelgenomen aan jullie laatste onderneming, dat wat jullie de expeditie noemen, beginnen het nu pas te begrijpen, maar komen nog niet helemaal in de buurt.    Want zoals One Who Serves zei: “Je hebt geen idee wat je hebt gedaan en wat je blijft doen en zelfs nog meer, wat je nog gaat doen.”    Ik zal het zo laten, als een glimp van wat er voor je ligt, een plagerij, zou je kunnen zeggen.  

Jullie weten dat jullie een fabel hebben, of een spreuk,  over een “wortel en een stok”.    De wortel wordt voorgehouden aan een stok.    Je probeert er constant naar uit te reiken, maar hij blijft buiten bereik.    Wij hebben jullie die wortel voorgehouden.    Je reikte ernaar en reikte en reikte.    We hebben hem niet weggehaald zoals sommigen van jullie misschien denken.    We hebben hem daar gehouden, zodat je hem kunt bereiken.    Reik uit, mijn lieve vrienden, mijn broeders, mijn zusters, reik uit naar die wortel.    Hij is er voor jullie.    Alles wat je wilde dat er gebeurde in dit leven, staat op het punt zich te ontvouwen.  

Maar het vereist altijd het bewustzijn van de mens om dit tot stand te brengen.    En hoewel er vele fasen van het Grote Plan van het universum zijn geweest, vele fasen, veel verschillende plannen die jullie A, B, C, D plannen noemen.    Als er één niet werkt, wordt er een andere geprobeerd en een andere, en nog een andere.   Een beetje draaien en keren.    Dat is wat er is gebeurd.  

Wij, de Pleiadiërs, alle andere beschavingen die met jullie werken, hebben plannen gemaakt.    We ontmoeten elkaar In grote concilies.    Raden waar jullie, degenen die er klaar voor zijn, voor zullen worden opgeroepen om aan deel te nemen.   Sananda heeft hierover gesproken met jullie.    Als de tijd en de vibratie goed zijn, zullen we er klaar voor zijn om hier veel meer over te vertellen.  

Voor nu, weet dat je deel uit zult maken van deze Raden als je daarvoor kiest.    Je zult veel verschillende onderdelen van je missies hebben om tot een succes te brengen.    Het is aan jou om te kiezen hoe je verder wilt gaan.    Want eens de laatste duisternis, de sluier van de duisternis volledig is opgeheven, zul je vrij zijn om uit te reiken naar het Universum, de Melkweg, voorbij Melkweg na Melkweg.    Ja, letterlijk overal heen gaan waar niemand eerder is geweest, als je dat wilt.    Want dit, mijn vrienden, is jullie lot.    Je bent buitengewoon geliefd door ieder van ons.  

Ik, KaRa, zeg voor nu vaarwel.  

Reik uit, mijn vrienden, reik uit naar die wortel.    Blijf er naar uitreiken.    Weet dat op een dag, op een moment, je hem kan pakken en hij van jou is.    Alles wat je hebt meegemaakt, alle beproevingen, alle problemen, de negativiteit, de duisternis zal zijn opgeheven, met alleen licht voor jou en in jou.  

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal.


One Who Serves

Om, mani, padme, hum;    om, mani, padme, hum, hum.     Groeten aan jullie!   

One Who Serves is hier om de show voort te zetten.   We gebruiken die term doelbewust omdat het nogal een show is.    Jullie gaan een hele show neerzetten.    En jullie, zoals je op andere momenten hebt gehoord, zijn ons entertainment!    Wij kijken naar jullie show!    We bekijken het ijverig.    We kijken er elke week weer naar uit.    Zoals jullie tv-programma’s hebben en er naar uit kijken voor de volgende week en de week daarna en daarna, je kunt niet wachten totdat het komt.    Wel, wij doen hetzelfde.    We kunnen niet wachten om te zien wat jullie gaan doen!    Welke dolle streken je gaat uithalen.    Welke nieuwe dingen eraan komen.    Welke nieuwe vragen rijzen in je bewustzijn?  

En nu we het over vragen hebben, welke vragen heb je?  

Vraag;     Vraag over het werken met de ademhaling.   De boodschap ging verloren door verbinding.

OWS: Ja, we kunnen het je vertellen, omdat we het in James vinden.    Iemand vroeg zich iets af over de ademhalingsbeweging.    We zullen geen commentaar geven op deze specifieke persoon, maar we zullen zeggen dat die beweging echt is, het is iets, maar het is iets dat pas komt als je in bewustzijn en in vibratie blijft stijgen.  

Voor degenen onder jullie die het niet weten, het gaat erom de pranische energie in je op te nemen en jezelf te onderhouden met die pranische energie.    Net als wij.    We hoeven geen voedsel tot ons te nemen als we dat niet willen.    Er zijn natuurlijk tijden als we bijeenkomsten hebben.    We sociale bijeenkomsten hebben en we zitten met elkaar en breken brood, niet zozeer om brood te breken, dat is een oud gezegde.    We doen veel meer dan dat, groenten, fruit, al dit soort dingen zijn geweldig.    En ja, zeker soms wijn en dit soort dingen.  

Maar de ademhalingsbeweging, werkend met de pranische energie, gaat over het innemen van die pranische energie in je lichaam zodat het je ondersteunt.    Het is een prachtig programma voor gewichtsverlies, dat kan ik je vertellen.    Maar probeer het niet, begrijp het alsjeblieft, ik zal dit herhalen, probeer het niet totdat je echt gelooft dat je er klaar voor bent.    Het vergt veel doorzettingsvermogen en een hoger bewustzijn om erin te kunnen slagen.  

Met dat begrip kun je het met stukjes en beetjes doen.    Je hoeft het niet allemaal tegelijk te doen.    Je kunt de pranische energie visualiseren die via je nek in je ruggengraat binnenkomt en je ondersteunt.    Maar laat dat niet je enige steun zijn.    Blijf goed eten, drink veel vloeistoffen, dit alles.    En als je wilt, kun je steeds meer gaan beperken, wat velen van jullie al aan het doen zijn.    Velen van jullie eten minder en eten veel beter in termen van vitamines, mineralen, minder pesticiden en al dit soort dingen.    Dit is geweldig.  

Maar nogmaals, pas als je er klaar voor bent.    Als je niet bereid bent om het eten van dierenvlees op te geven, doe dat dan niet.    Forceer jezelf niet om het te doen tenzij je voelt dat je klaar bent om het te doen.    Je zal het weten. Je bewustzijn zal het je vertellen.    Je lichaam zal het je vertellen wanneer dit soort eetgewoonten je niet meer ondersteunt.    Oke?    Beantwoordt dit deze vraag?    Ja, we geloven dat dat zo is.

Vraag:     Hallo One Who Serves.    We hadden eerder een discussie over Ganymeade. Mij werd verteld dat Jupiter 67 manen heeft en één daarvan is Ganymeade, maar die  werd daar naar toe gebracht, zoals onze maan in dit kwadrant van de ruimte werd gebracht.    Ik wil niet in een lineaire constructie gaan, maar hoe lang geleden spreken we.    Is Ganymeade nieuw in vergelijking met onze maan buiten die van Jupiter, of is hij er langer dan onze maan?    Ashtar Ka Ree zei dat het daar gebracht was.    Alle dieren en al het leven en alle planten werden naar deze maan gebracht.    Het is dus interessant en ik vraag me af of je er je licht op kan laten schijnen.    Ik hou van je, en bedankt.

OWS: Je hebt gelijk in termen van zowel jullie maan als degene waar je over spreekt is daarheen gebracht.    Ze zijn kunstmatig en ze zijn er gebracht als wat je  satellietmanen zou kunnen noemen.    Ze zijn daar lang geleden naar toe gebracht.    We kunnen het niet precies zeggen, maar het is in termen van duizenden en duizenden en duizenden en duizenden en duizenden en duizenden jaren.   Een lange tijd.    Oke?    De werkelijke datum, het werkelijke tijdsbestek valt op dit moment niet eens te berekenen in jullie driedimensionale inzicht.  

Vraag:     Dank je.  

OWS:     Er is nog een ding, denk er niet aan in termen van, hoewel we duizenden en duizenden en duizenden jaren hebben gezegd, dit heeft betrekking op jullie manier van chronologie.    Maar denk eraan in termen van geen tijd.    Dus het gaat allemaal om vibratie en het gaat allemaal om het verleden, het heden en de toekomst die nu allemaal één zijn.    Dus daarom kun je niet tot een volledig begrip komen van hoe lang iets daar is geweest omdat het in het nu is terwijl we spreken.    Begrijp je?

Vraag:     Ja.    Om het een lineair concept te geven is een beetje raar, nietwaar, ik weet niet eens waarom ik die vraag stelde.    Maar ik wilde gewoon duidelijkheid krijgen.    Het werd zeker daar gebracht.    Het is interessant dat deze manen, deze satellieten naar deze specifieke planeten werden gebracht en dat daar een reden voor was.    Ik probeer alleen maar uit te zoeken waarom deze specifieke manen naar deze planeten werden gebracht.  

OWS:     Kunnen we je een suggestie doen?

Vraag:     Absoluut.

OWS: Stop met proberen er achter te komen.    Laat het zo.    Je hoeft dit soort terminologie en chronologie niet te begrijpen.    Er is geen reden voor. Denk gewoon in termen van het perfecte nu, in het moment, het bewustzijnsmoment.  Dan begint alles samen te komen zou je kunnen zeggen, alles begint logisch te worden als je het niet langer probeert te begrijpen.

Vraag:     Heel erg bedankt.    Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag.  

OWS: Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ik zou graag willen weten of ik de activering volledig heb voltooid binnen de heilige voorwerpen die jij en je broers en zussen me vanuit Lemuria hebben toegestuurd.    Of die activering compleet is in mij en in de heilige objecten.  

OWS:     Kunnen we volledig eerlijk tegen je zijn, beste zuster?  

Vraag:     Ja.

OWS:     Dan zouden we die vraag als nee beantwoorden.    Het is niet compleet.  Het zal niet helemaal compleet zijn (kunnen we het zo zeggen?), Het zal geen voltooide deal of project zijn totdat je hebt geleerd hoe je direct met die kristallen kunt werken en je eigen lichaam als gevolg daarvan kunt verjongen.  

Vraag:     Hmm.    Dat is waar ik aan gewerkt heb!    Het is nogal een project!

OWS:     Ja, het is nogal een project, maar alleen als jij  van mening bent dat het nogal een project is.  

Vraag:     Oh ik geloof het, ja.

OWS:     Wees in het perfecte nu, in het moment, met de hoge vibratie om je heen, werkend met die kristallen en zie jezelf in de kristallen die je lichaam verjongen.   Je zal niet in eens naar een leeftijd van 20 jaar gaan, maar je zult beginnen te merken dat de rimpels verminderen.    Je zult een energie in het lopen gaan opmerken.    Zie je?    Beetje bij beetje.    Als je dit beoefent.  

Zie jezelf alsof je naar een kristallen bol kijkt.    Zie jezelf in die kristallen, maar zie het zelf dat je wilt zien.    Hoe jonger je jezelf ziet en kunt visualiseren en die visualisatie kunt vasthouden, hoe jonger je zult worden.  

Nu weten we dat dat heel anders is dan de programmering die je hebt leren begrijpen.    Maar we kunnen dit toevoegen, dit is niet alleen voor deze waar we over spreken.    Dit is voor jullie allemaal.    Jullie allemaal.    Begin jezelf te zien  zo als je  jezelf wilt zien.    Visualiseer jezelf als jonger, levendiger.    En je zult merken dat zelfs degenen die in wat je het Verre Oosten noemt, de Himalaya’s, sommigen van hen zijn 80, 90, 100, 110, 120 jaar oud en ouder, ze zien eruit en doen alsof ze 40, 30 zijn.    Zie je wat we bedoelen?    Het draait allemaal om geloof.    Allemaal over geloof.    Geloven is zien.  

Een ander ding dat je kunt doen en we weten dat dit moeilijk is voor velen om te doen, want er zijn er die zeggen: “Oh, dit is mijn verjaardag!”    Als je zegt “dit is mijn verjaardag”, denk je in je hoofd, oh, ik ben weer een jaar ouder.    Kijk, zelfs als je het niet toegeeft, weten we dat je dat doet omdat het je programmering is.    Je bent weer een jaar ouder en nog een jaar ouder. Maar als je je verjaardag helemaal zou vergeten, zelfs niet herinneren wanneer je geboren bent.    Denk daar eens over na, wat zou dat voor je betekenen?    Je zou niet steeds over een jaar ouder denken.  

Vraag:     Het zou je onsterfelijk maken.

OWS: Ja.    Precies, je fysieke lichaam is bedoeld om lang mee te gaan.    Maar, zoals je weet, het voedsel dat je eet, de drankjes die je drinkt, het gebrek aan beweging, de omgeving waarin je je bevindt, wat je inademt, de energieën die van alle elektromagnetische energieën afkomen overal om je heen, al dit soort dingen hebben de neiging om het lichaam uit te putten.  

Maar als je steeds meer begint om je bewust te worden hiervan, kun je naar je lichaam luisteren en steeds meer beginnen om je lichaam te voeden, niet alleen met eten en drinken, maar voeden met verschillende soorten voedsel, zoals energie, gedachten.    Al deze dingen kunnen je lichaam letterlijk verjongen, het verouderingsproces omkeren.  

Kijk naar enkele van je Lichtwerkervrienden.    Zien ze er uit als de leeftijd die ze hebben?    Velen van hen doen dat niet.    Vele van hen zien er veel jonger uit omdat ze denken dat ze veel jonger zijn.  

Oke?    Zijn er nog vragen?

Vraag:     Ik stel meestal geen vragen over persoonlijke dingen, maar er was een licht  buiten mijn huis en boven mijn huis.    Ik geloof dat het een ruimteschip was, het is rond.    Ik heb eerder ruimteschepen gezien die driehoekig waren.    Het is een licht, het is niet de maan, omdat de maan beweegt.    Ik ben naar buiten gelopen en ik heb omhoog gekeken en het volgde me terwijl ik de oprit afliep.   Toen ik naar mijn brievenbus liep, maakte het een schaduw, dat is net als de maan.    Dit is nu al drie nachten gebeurd als ik naar buiten ga.   Ik werd vroeg wakker en ging naar buiten om 7 uur, het was nog steeds donker, maar het was er weer.    Ik heb geprobeerd om het te weten te komen van iemand of het degene zijn in een ruimteschip. Maar het is zo groot, ik weet dat het dichtbij is.    Weet je toevallig wie het is of wat het is?

OWS:     Ja.    Wij weten het.    Zou jij het willen weten?

Vraag:     Ik zou het graag willen weten.

OWS: Dit is een bescherming voor jou, beste zuster.    Een verbinding speciaal voor jou die zich zeker bewust is van je en die nu over je waakt.    Omdat, en dit is niets om bang voor te zijn, we spreken niet in termen van het verlaten van je lichaam of je fysieke dood of iets van dien aard.    Dat willen we terzijde schuiven.    We hebben het over je overgang die je aan het maken bent, nogmaals, niet vanuit het lichaam waar je aan zou denken in termen van transitie, maar een overgang van je driedimensionale begrip naar je vijfdimensionale bewustzijn.  

Dit gebeurt en ze waken over je om te helpen wanneer ze maar kunnen.    Omdat wanneer je bepaalde gedachten hebt, zij die gedachten oppikken en ze die gedachten naar je terugsturen om, wat je zou noemen, er een andere draai aan te geven.    Begrijp je dit?    Ze nemen een negatieve gedachte en veranderen het en draaien het zo dat het een positievere gedachte voor je wordt.    Begrijp je wat we hier hebben doorgegeven, beste zuster?

Vraag:     Ja, dat die ik.   Wat is dat geweldig om te weten, bedankt.    Soms is het moeilijk voor mij om te geloven dat dingen als toverkunsten gebeuren, maar dat zijn ze geweest, ik ben zo gezegend en ik ben zo dankbaar, ik heb zoveel steun en dat besef ik.    Heel erg bedankt dat je zo vrijgevig bent om het mij te laten weten.    Heel erg bedankt.     Ik hou van jou.

Vraag: Dat was ik die zei dat ik het zag.    Ik kon het zien toen hij het uitlegde.    Ik begrijp precies wat ze doen voor je, over je waken terwijl je van de derde naar de vijfde transcendeert en van gedachten verandert.    Ik kan het zien.    Het gaat voor velen van ons gebeuren, geloof ik.  

OWS:     Dat is juist.    Dat is waar we naar toe gingen in termen van telkens wanneer er persoonlijke vragen zijn, zullen we deze persoonlijke vragen altijd omzetten in een collectieve bewustzijnsvraag als het betrekking heeft op allen of tenminste vele van jullie.    Oke?   Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ja.    Drie of vier jaar geleden, ik geloof dat het Rampta of ___ Shah was die dat zei, ik vermoed dat de planeet als geheel in het algemeen vibreerde op 3,48.    Ik vroeg me af of je ons zou kunnen vertellen, misschien voor de hele planeet, zijn we verder gegaan en zijn we dichter bij 4.0 als planeet?

OWS:     Wat we je kunnen vertellen zonder hier heel specifiek op in te gaan (omdat het altijd verandert, het is voortdurend in beweging), de energie, de vibratie van de planeet zelf neemt snel toe.    Het wordt misschien niet waargenomen door jullie blote oog of zelfs de vermenging in je lichaam, maar velen van jullie beginnen deze energieën steeds meer te voelen en de verbinding die je met de Aarde hebt, met Gaia zelf, dit neemt snel toe.  

Het bewustzijn van de planeet en het bewustzijn van het collectieve geheel van deze planeet, het collectieve bewustzijn van deze planeet voor zover het de mensen zelf betreft, het is allemaal met elkaar verbonden en wordt steeds meer verstrengeld, zou je kunnen zeggen.    Naarmate het bewustzijn van het volk toeneemt, neemt het bewustzijn van Gaia toe.    Naarmate Gaia’s bewustzijn toeneemt, neemt het bewustzijn van de mensen toe.    Zie je?    Het gebeurt allemaal tegelijkertijd.    En de frequentie die je oppikt neemt steeds meer toe.    Oke?

Vraag:     Ja.    Dank je.    Het is een beetje als een springkikker.

OWS:     Zo zou je het kunnen zien, ja.    Het gaat omhoog, maar het komt weer een beetje naar beneden, gebaseerd op het bewustzijn van de mens.    Het bewustzijn van de mens op de planeet bestuurt alles.    Oke?

Vraag:     Dank je.

OWS: Nu jou vraag, beste broeder?

Vraag:     Bedankt, One Who Serves.    Ik kom hier met grote nederigheid naar je toe, en bedank jou en het collectief en iedereen die ons allemaal heeft geleid.   Ik bedank je  persoonlijk voor je zachte liefdevolle hand die ons leidt.    Dank je.

Een ander lid en ik waren gisteren aan het praten en we hebben allebei visioenen ontvangen en ik ontving visioenen terwijl je antwoorden gaf aan mensen.    Ik zie de andere twee leden en mijzelf, alle drie duikers en dit zijn twee onverschrokken vrouwen, twee van de meest onbevreesde.  

OWS:     Krijgers.

Vraag:     Krijgers, gladiatoren.    Gun Slingers of Light.    Deze vrouwen, ik zie ze, ik zie ons in een balans van het Goddelijke vrouwelijke en mannelijke, die de wateren in gaan en de archieven ophalen.   Ik zie ons eruit komen badend in gouden licht, zonlicht en de zon  schijnt op ons en op onze hele familie, de hele Ancient Awakenings familie, met jullie, de Opgevaren Meesters op een duikplatform of etherisch platform.   We komen uit het water en we geven deze archieven aan onze familie.    James is in de voorhoede en we geven deze kristallen met alle archieven in zich.    Ik geloof dat ik iets op het spoor ben.    Kun je reageren?

OWS:     Wat we kunnen zeggen is, ja je bent iets op het spoor, maar het is niet iets dat snel ophanden is.   Je bent niet op dit punt, zoals wij het ondervinden, klaar om te doen waar je over spreekt.

Want om te doen waar je over spreekt, moet je eerst de sleutels hebben om je te helpen deze geheimen te openen of te ontgrendelen, net zoals we hebben gesproken over de archieven in het kratergebied, het is zeer vergelijkbaar.    Wanneer je in staat bent om de archieven daar te ontgrendelen, heb je de etherische archieven ontgrendeld, dat is waar, maar als je in staat bent om de fysieke  archieven te ontgrendelen, niet in je driedimensionale lichaam waar je nu in bent, want dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren.    Maar wanneer je klaar bent op een vierde of zelfs vijf dimensionaal niveau met je lichtlichaam in je, dan zul je daar klaar voor zijn.    En eenmaal dat is volbracht, dan zal je geleid worden, als je dat wenst, het is jouw keuze, maar je kunt geleid worden naar andere plaatsen waar je hetzelfde kunt doen.  Als je eenmaal de sleutel hebt, kun je ze allemaal ontgrendelen.  

Vraag:     Ja, ik begrijp dat.  

OWS:     We moeten vragen of er nog vragen zijn van iemand die geen kans heeft gehad.

Vraag:     Hallo One Who Serves.    Ik vraag of we op 21 maart zonneflitsen naar de Aarde laten komen?    Zo ja, is er iets dat we op dit moment moeten doen of niet?

OWS:     Ja, er is iets dat je moet doen.   Ben je er klaar voor?    Laat het zijn.    Laat het zijn.    Begrijp je dit?    Wees niet bezig met doen.    Wees in het wezen. Dat is belangrijk.    Want wanneer je aan het doen bent, ben je bezig in je driedimensionale bewustzijn.    Wanneer je in je wezen bent, ben je in je hogere vierde en zelfs vijfde dimensionale bewustzijn.    Een groot verschil.    Wees in het hogere vierde en vijfde dimensionale bewustzijn wanneer deze golf van energie doorkomt.    Oke?  

Vraag:     Oke, bedankt.    Kunnen we toch wat meditatie doen?

OWS:     Je kunt zeker meditatie doen.    Je kunt alles doen wat je wilt, dat is aan jou.    Je hebt een vrije keuze.    We suggereren alleen dat je niet verzandt door iets te doen om je erop voor te bereiden.    Laat het gewoon zijn, wat het ook is.    Oke?

Vraag:     Oké, heel erg bedankt, One Who Serves.    Hou van je.

OWS:     Oke.    Nog andere vragen?    We moeten binnenkort het kanaal vrijgeven.

Vraag:     Ja.    Dat was één van de vragen die ik ging stellen, of er iets te doen was, maar bedankt voor het beantwoorden.    De andere vraag is, telkens wanneer ik omhoog kijk in de lucht lijkt het alsof er zes tot acht of zelfs tien schepen daarboven zijn.    Ze gaan nergens heen.   Ze blijven daar hangen.    Ze zijn zeker dichterbij dan sterren en ze faden een beetje in en uit.    Heb je enig antwoord daarover met betrekking tot wat dat in dit gebied zou kunnen zijn?

OWS:     Ja.    Je hebt gehoord van de term ‘geparkeerd’.    Ze staan ​​geparkeerd.    Ze hoeven niet te bewegen.    Ze zijn stationair.    Ze bewegen wanneer ze willen bewegen, maar meestal houden velen van hen stationair alles in de gaten, ze assisteren, ze onderhouden communicatie van veel verschillende soorten, ze houden  de Raden waar KaRa het over had.    Zie je?

Vraag:     Geweldig.    En is er iets voor mij in het bijzonder in datgene?  

OWS:     Nogmaals, het lijkt erg op de laatste vraag.    Gewoon zijn .

Gast:     Oke klinkt goed.    Dank je.

OWS:     Hoe meer je probeert te analyseren, hoe verder weg je gaat van alleen maar zijn.    Dat is belangrijk.    Je wilt een vijfdimensionaal bewustzijn, wees een    vijfdimensionaal bewustzijn.   Je wilt een driedimensionaal bewustzijn, doe dan alles wat je tot nu toe hebt gedaan en ga verder in je driedimensionale bewustzijn.   Zie je?

Vraag:     Dank je.

Vraag: One Who Serves, mag ik je even een vraag stellen, alsjeblieft?

OWS:     Ja.

Vraag:     Dank je.    Op vrijdag, toen we aan het chanten waren, had ik de behoefte om eens behoorlijk luid te schreeuwen.    Trouwens, ik wil je heel erg bedanken omdat je ons hebt geholpen ons crescendo te bereiken, dat heeft ons echt heel erg geholpen.   Daarna was ik diep geworteld in Moeder Aarde, ik voelde het in mijn hele lichaam en ik voelde dat ik één was met haar en toen al die energie die vanuit mijn chakra’s opsteeg, werd het alleen maar luider, ik voelde me opgeblazen, alsof ik een  vulkaantop was.    Kun je me alsjeblieft helpen die ervaring te begrijpen?  

OWS:    Welke ervaring bedoel je precies?    Welk deel ervan?

Vraag:     Toen we vrijdag het crescendo bereikten op de top van de krater.    Was het een moment dat ik me zo geworteld voelde in Moeder Aarde door mijn stem en door die energie begon ik heel hard te gillen.  

OWS:     Heb je je vraag al niet beantwoord?  

Vraag:     Ik wilde het alleen beter begrijpen.    Ja, dat denk ik wel.

OWS:     Bevestiging.    Ja.    Vaak vragen velen van jullie om een bevestiging van iets dat je al weet, dat is perfect voor ons want we zijn hier om te dienen. Maar onthoud altijd, je hebt alles in je dat je nodig hebt.    En als je niet langer iets buiten jezelf nodig hebt, dan denk ik dat we zonder werk komen te zitten !    Zie je?

Vraag:     Ja ik zie het.    Maar het is zo’n grote troost om ook jou inbreng te hebben, want het hield me op de been en ik probeerde steeds verder te gaan, dat waardeer ik.    Het was zo geweldig om al die energie van Moeder Aarde te kunnen loslaten en eindelijk vrede te voelen.    Het was geweldig, heel erg bedankt dat je ons hebt geholpen het crescendo te bereiken.  

OWS:     Zeker, ja.    Wij bedanken jullie voor alles wat je allemaal hebt gedaan, niet alleen degenen die de expeditie hebben gedaan, wat jullie “De prachtige negen” noemen, maar voor allen die de roeping hebben om deel uit te maken van Ancient Awakenings.    Jullie zijn allemaal deel van het creëren en de verspreiding van het hogere bewustzijn door de hele planeet, steeds meer en meer dan je op dit moment misschien nog kunt begrijpen wat je hebt gedaan en wat je nu voortdurend doet.  

We moeten het kanaal nu vrijgeven.     Shanti.    Vrede zij met jullie.     Wees de Ene.

Gasten:     Shanti


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen