19.03.24 “Deze energieën die al zijn binnengekomen zijn vrij klein vergeleken met wat je nog te wachten staat”

“Deze energieën die al zijn binnengekomen zijn vrij klein vergeleken met wat je nog te wachten staat”


Saint Germain en One Who Serves gechanneld door James McConnell


Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 24 maart 2019.  
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld)

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.


St. Germain

Ik ben Saint Germain.  

Ik kom op deze momenten bij jullie om verder te gaan met delen, om openhartig te zijn ​​met jullie, om jullie te helpen begrijpen wat er zojuist is gebeurd.  

Ja, jullie spraken hierover tijdens je discussie.    Velen van jullie realiseren zich nu dat dit een geïndividualiseerd proces is.    Het is niet dat men alles voelt wat anderen voelen.    Dit geldt voor ieder van jullie.    De golven van energieën die naar binnen zijn gekomen op de planeet en blijven komen.  

Deze golven beïnvloeden ieder van jullie op een geïndividualiseerde basis, bepaald door de vibratie waarin je je bevind op dat moment.    Dus als je gefocust bent op de dagelijkse activiteiten van je derde of zelfs vierdimensionale ervaring, dan is dat wat door deze energieën versterkt zal worden.    Maar als je jezelf op het moment dat deze energieën je raken in een toestand van hogere vibratie met een momentum van energie in je bevindt, dan is dat wat op dat moment versterkt zal worden.   Je zult ontdekken dat je veel meer open zult staan ​​zodat dit voorbij de driedimensionale illusie is, voorbij de sluier.    Je zult veel meer open staan voor de vele glimpen waarover gesproken is.  

Sommigen van jullie beginnen nu steeds meer te beseffen, omdat dit de tijden zijn waarin de energieën die naar je toe komen je blijven voorbereiden, om je voor te bereiden op alles dat nog voor je ligt.  

Deze energieën die zijn binnengekomen zijn tamelijk onbetekenend in vergelijking met wat je nog wachten staat.    Maar sommigen van jullie voelen deze energieën niet terwijl ze binnenkomen omdat jullie al aan hen gewend zijn.    Dus nogmaals, het is een geïndividualiseerd proces dat je ervaart en dat je zult blijven ervaren.  

Maar op een dag, als de Bron het gepast heeft geacht, als de Bron het groene licht heeft gegeven, zullen deze energieën op een dag zo krachtig zijn dat het buiten het bereik van jullie instrumenten valt.    Het zal verder gaan dan het bereik van de instrumenten in jezelf, in je centrale zenuwstelsel.    Er zal op dat moment geen twijfel over bestaan ​​dat dit het is.    Dat dit De Event is.   Dat dit de Omschakeling is.    De tijden volgend op de omschakeling zal over gesproken worden als De Grote Omschakeling    Met andere woorden, je zult terugkijken op die toekomstige tijden, je zult terugkijken naar dit verleden, je zult terugkijken naar het moment of de momenten waarop deze Omschakeling heeft plaatsgevonden.    Dat zal een scheidingspunt zijn tussen dat wat was en dat wat nu is.  

Ik zeg de woorden “nu is” omdat waar we het over hebben, waar velen over spreken, al is gebeurd.    In de hogere vibraties is het al gebeurd.    Maar het moet nog steeds naar beneden komen in de manifestatie in je collectieve bewustzijn totdat de mens en het bewustzijn van de mens er volledig klaar voor is.  

Dus wees gewaar, wees gereed, wees geduldig, maar weet dat je op de rand bent van een groot aantal verschuivingen en veranderingen in je leven.    Soms zullen deze veranderingen als alledaags, als normaal verschijnen.    Je zult tegen je broeders zeggen, “er is niets veranderd.”    Maar diep van binnen, op het hartniveau, zul je weten dat inderdaad alles is veranderd.  

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu.  

Blijf de Violette Vlam gebruiken als één van de hulpmiddelen die je hebt gekregen om door te gaan met het verwijderen van het oude en om het nieuwe in je leven uit te nodigen.  


One Who Serves

Om, mani, padme, hum;    om, mani, padme, hum, hum, hum.     Groeten aan jullie!

One Who Serves is weer bij jullie, Shoshanna zal stand-by staan, geloven we.
We hebben geen boodschap om dit op te volgen, dus we zijn klaar voor vragen.  

We weten dat er een vraag komt.  

Er is ook een andere vraag die we in James vinden, die via de e-mail is gesteld, we zullen deze eerst beantwoorden in termen van datgene wat de verschillende weersveranderingen zijn geweest die over de hele planeet zijn gebeurd en alle dingen die steeds vaker voorkomen.    De sneeuwstormen, de hittegolven, de overstromingen, de droogtes.    Al deze dingen die voorkomen en blijven voorkomen. Zijn deze door de mens gemaakt, is de vraag,  of zijn dit natuurlijke toevallen of gebeurtenissen.

We zullen zeggen dat het beide is.   Maar alles komt voort uit het bewustzijn van de mens.    Alle weerspatronen zijn het resultaat van het bewustzijn van de mens, of het nu die van de cabal is die deze direct creëert of deze beïnvloedt, of dat het van Gaia zelf komt als een reinigingsproces.    Hoe dan ook, het is het bewustzijn van de mens dat dit alles regisseert.    Als op een dag iedereen over de hele planeet plotseling vreugde en liefde en gelach zou voelen, zou je een dag hebben die wonderbaarlijk zou zijn in termen van prachtige perfecte weerspatronen over de hele planeet, begrijp je?    Dan zou dat zijn wat wordt gecreëerd.    Maar vanwege angst, vanwege haat, vanwege woede en al deze negatieve trillingen die zich blijven voordoen over de planeet worden deze verschillende weerspatronen gecreëerd die voorkomen.   Dit leidt naar wat je een reinigingsproces zou noemen dat door Gaia zelf over heel de planeet gebeurt.  

Dus hoewel de mens, in termen van de cabal, de duistere krachten, blijven proberen het beste te doen dat ze kunnen om zich te bemoeien en de energieën op verschillende manieren te beïnvloeden, zullen ze niet veel langer succesvol zijn.    In feite zijn ze tot nu toe sterk ingeperkt om de weerspatronen te manipuleren en te regisseren.    Dus dat is het antwoord hierop.

Shoshanna, heb je hier iets op toe te voegen.

Shoshanna :   (Gekanaliseerd door JoAnna McConnell)  Wij zijn het daarmee eens.  

OWS:     Heel goed.     Nu gaan we verder.    Is er nog een vraag via de e-mail?  

Vraag:     Ja, One Who Serves.    Onlangs zag ik een vrouw waarvan ik aannam dat ze uit India kwam.    Ze keek en sprak zo.    Ze had veel wijsheid te delen. Ze vertelde me, ik weet niet meer of ze zei dat het de 21 e of 22 e  Maart, dat is het einde van de Kali Yuga.    Maar de volgende dag bekeek ik haar video nogmaals en ik kon het niet meer vinden.    Maar toen James de channeling deed, wat er toen bij me doorkwam deed me denken van, nou ja, de Kali Yuga gaat niet echt eindigen totdat wat er gezegd is gaat gebeuren.    Dus mijn vraag is, is de Kali Yuga voorbij, of gaan we er nog steeds doorheen?

OWS: De Kali Yuga en de daaropvolgende Satya Yuga zijn geen data.    Ze zijn niet representatief voor datums.    Ze zijn energieën en energiegolven, dus de Kali Yuga komt aan het einde van het proces, dat klopt, vanwege de manier waarop het zonnestelsel, de Melkweg beweegt naar andere delen van het Universum waar  het nooit is geweest.    Dus dat is een proces wat er gebeurt.    En je gaat snel naar het volgende tijdperk, waar je over spreekt, wat je de Satya Yuga noemt of de Nieuwe Gouden Eeuw, of de Omschakeling noemt, welke naam je het ook wilt geven, maar het is geen datum, het is is een vibratie.  

Nog iets toe te voegen, Shoshanna?

Shoshanna:     Nee, dank u.

OWS:     Heel goed.    Beantwoordt dit je vraag, beste zuster?  

Vraag:     Welnu, ik vermoed dat het een andere vraag oproept en dat is welke specifieke vibratie hebben we nodig en hoe dichtbij zijn we?  

OWS:     Om het een specifieke vibratie te noemen kunnen we niet zeggen, maar volgens het tweede deel van je vraag, heel dichtbij.    Spoedig.  

Vraag:     (Gelach)    Oke.    Dat is goed, want dat is waarschijnlijk de reden waarom ik zo vol verwachting ben en erg opgewonden ben.   Ik wil alleen maar zeggen dat mijn Innerlijk tegen me praat,  ik ben blij om het te horen. Dank je.  

OWS:     Wij zijn ook erg enthousiast.    Maar we willen je waarschuwen niet overmatig enthousiast te zijn door het leven los te laten waarin je je nu bevindt.    Blijf je leven leiden, geniet van je leven, heb vreugde op elk moment in je leven zoveel als je kunt en je zult merken dat als je dit doet, de Nieuwe Eeuw, waar we over spreken, er zal zijn voor je het weet.  

Ja, Shoshanna?  

Shoshanna:     Shoshanna wil een perspectief delen, als iemand er klaar voor is, de ervaring optreedt.   Het is simpel.  

OWS:     Dit is allemaal heel eenvoudig.   Jullie maken het allemaal soms zo ingewikkeld!    Laat het gaan!    Wees in het nu.

Shoshanna :    Men begrijpt als een afzonderlijk individu niet dat de meeste wezens zichzelf als afzonderlijke individuen zien.    De meesten begrijpen niet dat alles wat er gebeurt plaatsvindt vanuit de interne staat waarin ze zich bevinden.    En de interne staat waarin zij zich bevinden creëert de uiterlijke staat, die iets uit het niets lijkt te komen, maar het is de orkestratie van het denken, het hart, de ziel, de geest die het externe creëert.   Dat waarover je spreekt als Kali Yuga, sommigen hebben deze cyclus al voltooid.    Sommigen zijn verder gegaan.    Velen niet.    Ze bevinden zich allemaal niet op dezelfde plaats.  

En wat ieder moet erkennen is dat je een voltooiing zult ervaren als de interne systemen compleet zijn en de externe dit weerspiegelen.    Dat is alles wat ik heb.    Namaste.

OWS:     Geweldig.    Nogmaals, de vibratie.  

Vraag:     Ik heb een vraag.    Veel liefde en licht voor jou.    Bedankt voor alles.    Deze vraag is een vervolg op vorige week toen we spraken over het naar beneden gaan en naar die archieven duiken in een vijfdimensionaal lichtlichaam.   Je had het over de sleutelcodes dat deze relevant en noodzakelijk zijn om verder te gaan.    Kun je onze familie vertellen over deze sleutelcodes en deze sleutels, zodat we dit beter kunnen begrijpen en wat hun onderlinge relatie is met ieder van ons die deze sleutelcodes bevat? Bedankt, One Who Serves.  

OWS:     Het enige wat we je kunnen vertellen is dat het naar je toe komt.    Het komt naar je toe net zoals de andere ervaringen die je hebt naar je toe komen.    Het is niet iets dat je kunt maken.    Het is niet zo dat je naar de krater kunt gaan of de oceaan in duiken of wat dan ook om deze codes te vinden.    Ze zullen naar je toekomen als het nodig is, omdat het deel uitmaakt van je expressie in de vibratie waar je op dat moment in bent.    De vibratie die je op dat moment hebt zal deze codes naar je toe brengen.    Dat is het geheim.    Blijf in de hogere vibraties en je zult datgene ontvangen wat je nodig hebt om je reis voort te zetten.  

Vraag:     Dank je.    Klinkt helemaal logisch.    Heel erg bedankt.

OWS:     Nog iets toe te voegen, Shoshanna?

Shoshanna:     We moeten een perspectief delen met diegenen die iets willen “vinden” (en we zetten dat woord tussen aanhalingstekens).    Het is van het grootste belang voor de verheffing en beweging van het bewustzijn van de mensheid om de intentie te hebben precies dat te zijn.    Dit proces kan niet bestaan ​​om de driedimensionale pijn en chaos waarin je je bevindt te verzachten.    Het kan niet bestaan om de redenen dat je jezelf en anderen wilt verheffen door deze archieven te vinden.    De intentie moet veel hoger zijn.    Als je merkt dat je wenst dat je lijden verzacht wordt, dat het lijden in de wereld verzacht wordt en dat deze archieven dat op de een of andere manier dan laten gebeuren, dat is niet de juiste intentie.    We beoordelen je niet.    We zeggen alleen dat om een ​​vijfdimensionaal wezen te zijn en die archieven te vinden en ze op te nemen in je bestaan, moet men niet leven en denken in driedimensionale termen.    Dat is alles wat we hebben.    Namaste.

OWS:     Ja.    Geweldig.

Vraag:     Kan ik daaraan toevoegen?    Het is helemaal niet mijn bedoeling om mezelf te verzachten.

Shoshanna:     We zeggen niet dat dat je bedoeling is.    We vragen je niet om jezelf te verdedigen.    We zeggen eenvoudig dat elk individu dat zich als één wil verenigen en in het proces van het Lemurische bewustzijn wil zijn, of het nu jij of iemand anders in de groep is, ze het driedimensionale denken moeten loslaten.    We richten niet met een vinger op je, als je denkt dat we dat doen.    We zeggen alleen dat dit denken als een collectief achterwege moet blijven.    Namaste.

Gast:     Namaste.    Dank je.

OWS:     Heel goed.    Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ik heb een vraag.     Ik zou graag willen begrijpen wat het is dat het zo aanvallend maakt voor jullie in de hogere dimensies dat wij hulp zoeken bij het dilemma van de 3D.    Ik bedoel, er is een dame die in de buurt woont.   Weet je, ze heeft misschien de leeftijd van een grootmoeder en het is toch behoorlijk vreselijk en ellendig om haar te observeren en niets te kunnen doen.    Maar toch, elke keer dat we het vragen, weet je, lijkt het erop dat het ons kwetst over onze 3D-problemen.    Dus als het zo aanvallend is om ernaar te vragen of het proberen te verbeteren, waar doen we het dan voor? Help me om het te begrijpen.    Ik begrijp niet goed waarom we het niet allebei kunnen doen?    Dank je.

OWS:     Lieve fantastische broeder, niemand zegt dat je je ervaringen in de derde dimensie niet mag hebben, want dat is waar je jezelf vaak bevindt.    Wat gezegd is, is echter dat je je steeds vaker in de hogere vibraties moet bevinden, uit die driedimensionale illusie naar de vierde en zelfs de vijfde dimensie gaat.    Wanneer je dat doet, zul je niet ervaren waarover je spreekt, omdat steeds meer mensen die zichzelf in die hogere vibraties bevinden, de vibraties van al degenen rondom hen ook eveneens verhogen.    En dat is, beste Broeder, hoe je in staat bent om die anderen die in nood zijn te beïnvloeden of te helpen als je zelf hoger in vibratie bent.     Zie je?  

Als je iemand op een driedimensionaal niveau probeert te helpen, dan is dat het enige dat je zal doen, hen helpen om verder te gaan in hun benarde toestand of hun reis waarin ze zich op bevinden, in die driedimensionale reis van bestaan ​​waarin ze zich bevinden.    Zie je?    Wees in de hogere vibraties en verhoog de vibraties van iedereen om je heen.    Dat is waar je heen gaat.  

Shoshanna:     Mogen wij iets aanbieden?

OWS:     Ja alsjeblieft, Shoshanna?

Shoshanna:     We moeten ons perspectief aanbieden.    Onze geliefde broeder, we verontschuldigen ons als we aanvallend klinken.    Daar verontschuldigen we ons voor.    Dat was niet onze bedoeling.    We verwijten niemand voor hun driedimensionale probleem, want die problemen zijn het resultaat van perspectief.  

Als je rustig kunt begrijpen dat datgene waarin ze zich bevinden, de ervaring waarin ze zich bevinden is gecreëerd door het collectief en door de persoon die dat ervaart voor het grotere welzijn van de mensheid en het begrip verhoogt voor het grotere welzijn van de mensheid, dan lost de ervaring zichzelf op.    Wanneer we armoede, honger en gebrek zien, is dit omdat we het voor onszelf zien.    We zien het in onszelf. De wereld is simpelweg een spiegel voor elke persoon, het reflecteert wat we voelen en wat we in onszelf ervaren.    Dat is een harde pil voor de meesten om te slikken, omdat we voelen dat er slachtoffers zijn van de derde dimensie en vaak willen we onszelf erbij betrekken, zodat als we onszelf ervaren als een menselijk lichaam dat moeilijkheden ervaart.    We kiezen ervoor om ons hierdoor het slachtoffer te voelen. One Who Serves spreekt over het verheffen van de vibratie van het slachtofferschap en het zien van iets moois in de ervaring.    Yeshua zag een dood en verminkt dier op de weg en zijn discipelen waren verrast door het verminkte lichaam en het bloed van dit dier en Yeshua zag de schoonheid van zijn parelwitte tanden.    Dat was wat hij zag, de schoonheid van het parelwit in plaats van het verminkte lichaam.    Dat is de les voor elk die pijnlijke dingen ziet, om zichzelf te verheffen en de schoonheid te vinden.     Namaste.

OWS:     Ja.    Geweldig.    We gaan verder.    Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?  

Vraag:     Ja.    Een week geleden was er voor de tweede keer een channeling van de Goddelijke Moeder door Linda Lee, ik weet niet of dit een oude channeling was, maar ze zei dat er grote Aarde veranderingen aankomen, dat de oceaanbodem gereinigd moet worden en dat het zal beginnen aan de westkust van de Verenigde Staten.    Hoe dan ook, wil je hierop nog een keer reageren.    Ik weet dat we dit al een keer eerder hebben meegemaakt.    Maar misschien is dit een oude channeling.    Ik weet dat dit een oude tijdslijn is.    Maar misschien is het dat niet.   Ik weet niet waarom ze het steeds weer opdraagt.    Dit is van twee maanden geleden.  

OWS:     Wat we je kunnen vertellen is ja, dit is oude tijdlijn terminologie.    Niet om te zeggen dat er geen aardeveranderingen zullen zijn.    Waarschijnlijk wel, maar niet in termen van het feit zoals je het nu weet.    Niet om de kustlijnen te ontvluchten en dit soort dingen.    Dat was de oude tijdslijn.    Dat waren de oude voorspellingen.    Dat is grotendeels veranderd als resultaat van het menselijke bewustzijn.  

Je zou kunnen denken dat het bewustzijn van de mens het tegenovergestelde creëert, maar dat is het niet.    Omdat we naar het grote plaatje kijken, we zien de vibraties over de planeet snel toenemen, eerder dan dat het vermindert.     Dus als de vibraties in het bewustzijn van de mens blijven toenemen, dan zorgt dat voor een positievere tijdslijn en heeft een positievere tijdslijn voortgebracht.    Dus maak je hier geen zorgen over.  

Wanneer de situatie hierover veranderd, zullen er de juiste evacuatieprocedures zijn dat de noodzakelijke veranderingen zal vergezellen die op dat moment naar de planeet komen.    Met andere woorden, je krijgt een directe veilige zone of zones om in te zijn als die tijden zouden komen.    Maar ze zijn op dit punt ver weg.    Oke?  

Nog iets toe te voegen, Shoshanna?

Shoshanna:     Ja.    We zouden ons perspectief hierop willen aanbieden.    Zou dat geschikt voor je zijn, broeder?

Vraag:     Oh, absoluut en voor de hele groep.

Shoshanna:     We willen ons perspectief delen dat de Aarde elke dag verandert.    We willen ook ons ​​perspectief delen dat een tijdslijn geen rechte lijn is.    Een tijdlijn is een cirkel.    Het is rond.    Je kunt ondervinden dat je in die cirkel beweegt, hoe je ook maar in die cirkel wilt bewegen.  

Het andere dat we willen delen, is dat je bovenmatig krachtig bent.    Elk individu heeft een antenne die rechtstreeks in het kwantumveld is geplaatst en kan putten uit elke ervaring waarop men zich wil concentreren.    Dus we moeten je vertellen, dit is niet om aanvallend te zijn, maar degenen die over een catastrofe willen spreken en erover spreken alsof het echt is, zullen de catastrofe creëren.    Dat is hoe krachtig onze geest is in de menselijke conditie waarin de antenne direct op het kwantumveld is aangesloten en elke ervaring kan aantrekken die ze wil ervaren.  

Dus we zouden je willen vragen, wat wil je ervaren?    Wens je catastrofale gebeurtenissen te ervaren aan de kust van Californië?    Omdat als je dat niet wilt, we willen voorstellen dat je over iets anders praat en je concentreert op iets anders.   Focus op geen catastrofe.    Focus op perfectie.    Focus op perfect weer.    Focus op perfectie en liefde en begrip en mededogen.    Focus je op alle dingen die je in de wereld wilt zien en concentreer jezelf daarop.    Dan is dat wat je zal creëren.    Weersveranderingen, catastrofes en aardbevingen zijn allemaal het gevolg van het feit dat de mens zich richt op angst en zich richt op catastrofale gebeurtenissen.    Dit is waarom ze voorkomen.    Dus we willen je vragen en we willen het kanaal niet beledigen waar deze informatie doorheen binnenkomt, we zouden je willen vragen deze dingen niet te lezen, tenzij je deze wilt bewerkstelligen.     Namaste.

Vraag:     Dank je.    Dat was perfect.    Dank je.

Shoshanna:     Ja.

OWS:     Heel goed, heel goed.    Is er nog een vraag, een broeder wilde via de e-mail nog een vraag stellen?    Hij heeft die vraag niet gesteld.    Is het deze broeder?    Nee?    Dan gaan we verder.    Zijn er nog andere vragen?    Zo niet, dan zullen we het kanaal vrijgeven.

Johanna: Laten we de mannelijke stem nemen.    Je mag doorgaan.

Vraag:     Dank je.    Ik werd ongeveer 10 jaar geleden wakker nadat ik kennis maakte met Anne DeHart van Hollow Earth Network.    Toen maakte ik kennis met de Geliefde Zuster die bekend staat als Pallas Athena.    Sinds die tijd heb ik spiritualiteit beoefend en geprobeerd mezelf te verlichten en mijn niveau van bewustzijn en vibraties te verhogen.    Ik doe mantra’s en doe belijdenis elk jaar.    Ik heb onvoorwaardelijk lief.    Ik verlang ernaar om bij mijn sterrenbroeders en -zusters te zijn.  

Als kind van 11 jaar oud had ik een ernstig hoofdletsel.    Ik heb in feite de bovenkant van mijn hoofd eraf gesneden.    Mijn hoofd hing er levenloos bij, het leek wel een theepot.    Als ik probeer te mediteren zie ik alleen maar duisternis.    Ik kijk elke dag naar de sterren om te proberen contact te maken met mijn broeders en zusters.  Ik ervaar niets wat andere leden ervaren.    Ik schijn nooit iets te zien.    Ik ben benieuwd of de blessure die ik als kind had misschien een blokkering heeft veroorzaakt, of dat ik er gewoon nog niet aan toe ben om het hogere niveau van transitie te ervaren. Dat is mijn vraag.

Shoshanna: We willen iets delen.

OWS:     Ja graag.

Shoshanna: We willen met je delen broeder, ons perspectief hierop geven.    We moeten je vragen, hoewel het trauma van deze verwonding bij je is, dat je alles doet wat je kunt om dit trauma te laten vervagen, om dit trauma te verlichten, omdat je ongeveer 50 jaar later dit trauma nog steeds met je meedraagt dat je voelde, wat zo erg schadelijk was voor je fysieke wezen.

Dus het eerste ding dat we je willen vragen is om het verhaal te verminderen, of het verhaal anders te zien van het trauma en de herinnering op de een of andere manier te herschikken om de angst te verminderen wat het voor je heeft veroorzaakt.  

Het tweede ding dat we je moeten aanbieden, dit is moeilijk voor ons, maar we kunnen dit in jou zien, je hebt twijfels mijn broeder.    Je twijfels veroorzaken je duisternis.    Je twijfelt nog steeds aan jezelf.    Vergeef ons dat we zo direct zijn.    Maar je kunt nog steeds aan jezelf twijfelen dat je alles doet wat je kunt doen en je blijft meer doen om de twijfels te onderdrukken.    We moeten je vragen om daarnaar te kijken en misschien de twijfels opgeven op een of andere manier en weten dat elk moment dat je leeft en elk moment dat je gefocust bent op de schoonheid en het bewustzijn en het verhogen van bewustzijn voor jezelf en anderen, doe je alles wat je kunt doen.    Er is niets anders te doen.  

We zullen nog een ding toevoegen.    Misschien vind je dit leuk, mediteer met je ogen open.    Kijk naar de lucht.    Kijk naar de planten.    Kijk naar de vogels en begin de schoonheid overal om je heen te zien, sluit kort je ogen en onthoud wat je om je heen zag en al snel verschijnen de beelden voor je wanneer je je ogen sluit, net als in een droom.     Namaste, mijn lieve broer.

Vraag:     Dank je.    Dat was erg nuttig.    Dank je.

Shoshanna:     Ja.

OWS:     Heel goed.    Geweldig.

We gaan verder.    Nog een vraag, dan geven we het kanaal vrij.

Vraag:     Ongeveer één of twee weken geleden heeft Shoshanna gezegd dat ik uniek en vreemd was en dat ik voorbereid was.   Sindsdien heb ik mezelf continu de vraag gesteld, waarom ben ik vreemd en uniek en waar word ik op voorbereid?    Ik ben me bewust dat je me niet veel informatie gaat geven over waar ik op voorbereid ben, maar ik zou graag enkele hints waarderen.    Dank je.

Shoshanna:     We zouden iets willen delen, mijn zuster.    Zou dat oké zijn dat we het eerst delen, One Who Serves?

OWS:     Ja graag.   

Shoshanna:     Onze geliefde zuster, vreemd en uniek zijn gunstige dingen op deze planeet.    Gunstige dingen.    Je moet duizelig zijn over deze dingen.    En dat ben je!  

Voor zover je wordt voorbereid, dit moeten we aan iedereen aanbieden, de hele mensheid wordt van moment tot moment voorbereid om hun bewustzijnsniveau te verhogen tot dat van éénzijn.    Jij wordt voorbereid op éénzijn als je er voor kiest om dat te accepteren.    Je wordt voorbereid alles te accepteren, jezelf te accepteren, te accepteren dat iedereen uniekheid heeft ontvangen, iedereen is uniek, iedereen is vreemd, om eerlijk te zijn,  we worden allemaal voorbereid om de Ene te worden en uiteindelijk weer te verenigen met de Bron.    Namaste, zuster.

Vraag:     Dank je.    Dus alles wat ik moet doen is ontspannen en doorgaan op mijn reis.  

Shoshanna:     Ja natuurlijk.    Wat kan je anders doen?

Vraag:     (Gelach)    Nee, hier wil ik niet op antwoorden!    (Gelach)    Dank je.

OWS:     Heel goed.    We zijn klaar om het kanaal vrij te geven.

We zeggen alleen, terwijl je doorgaat met deze reis waarop je je bevindt in je driedimensionale illusie, je daar steeds meer uit gaat, gewoon doorgaan en beseffen dat als deze energieën binnen blijven komen, “je nog niets gezien hebt”, dus maak je klaar!  

Shanti.    Vrede zij met jullie.    Wees de Ene.  


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos.

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen