19.04.14 “Alle energieën die de planeet binnenkomen, bereiden jullie steeds meer voor”.

“Alle energieën die de planeet binnenkomen bereiden jullie steeds meer voor”.


KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 14 april 2019 tijdens onze Advance in the Mountains van april.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website ( www.meetup.com/ancient-awakenings ) en doe mee.


Kara   

Ik ben KaRa.

Ik wil dit allemaal met jullie voortzetten, om je voor te bereiden op wat je te wachten staat.   Want wat je net hebt gedaan door deze persoon die deze ervaring heeft doorgegeven aan jullie, het is allemaal ter voorbereiding op wat er nog aan komt.  

Ja, de golf waar je van hoort, of de verschillende golven, die komen allemaal. Maar de Event is ook niet zo ver weg in jullie begrip van tijd.   Maar je moet ook begrijpen dat om de Event te laten plaatsvinden, het collectieve bewustzijn van de mens op deze planeet moet worden voorbereid en er klaar voor zijn.  

Want die specifieke gebeurtenis, die flits van energie, zal velen uit hun fysieke lichaam katapulteren als ze er niet klaar voor zijn.   Hun centrale zenuwstelsel kan eenvoudigweg deze hoge energieën niet weerstaan.   Dit is waarom je dit proces in een geleidelijk tempo hebt doorgemaakt, dit ascensieproces.   Anders zou het al zijn gebeurd en jullie die er klaar voor waren, zouden geascendeerd zijn en degenen die dat niet waren, wat in de miljarden zouden zijn, zouden niet geascendeerd zijn en zouden hun lichamen verlaten hebben.  

Dus werd bepaald door ons allemaal, dat alle Raden samenwerkten om dit hele plan voort te brengen, er werd vastgesteld dat de tijd nog niet rijp was.   De trillingen waren niet hoog genoeg over de planeet om dit al te doen.   Maar alles gaat sneller.   Alle energieën die de planeet binnenkomen, bereiden steeds meer van jullie voor, worden er steeds meer wakker.   Ja, voor jullie, de Lichtwerkers, Warriors, Delers en Dragers, lijkt het langzaam te gaan.   Het lijkt erop dat er niets gebeurt.  

Maar wij, de Pleiadiërs en alle anderen die rechtstreeks met jullie samenwerken kunnen je verzekeren dat het op dit moment razendsnel gebeurt.   Jullie worden allemaal klaargemaakt voor datgene dat ‘eerste contact’ is genoemd.   En de tussenkomst waarvan gesproken is als de “Eerste Tussenkomst” is ook in de maak.  

Want zelfs vanavond, als jullie vanavond je sessie verlaten en naar buiten gaat, wees dan klaar voor de show die van ons zal komen.   We zullen er zijn. Het is aan jou om je derde oog te openen om ons te kunnen zien, maar we zullen er zijn.   Dat is niet om je te beletten van jullie plezier, het dansen, je feest te vieren.   Ik zeg nu vieren, omdat het een viering is.   Het is niet alleen een viering van het einde van deze Advance, maar het is een viering dat je doorgaat om verder en verder te gaan.   En jullie doen dit allemaal.   Zoals je nu steeds meer ondervindt, jullie hebben,  wat je het ‘doorbloeden’ van de dimensies noemt.   Dit is aan het gebeuren.   Het is echt.   Het is geen verzinsel van je verbeelding, hoewel je verbeeldingskracht en je vaardigheid om te verbeelden het teweeg brengen, zie je.  

Blijf dus toestaan ​​dat het proces zich blijft ontwikkelen en vooruit gaat, omdat, mijn geliefde broeders, zusters, mijn vrienden, het jullie vooruit helpt, een ieder van jullie. Als je nog geen van deze wilde ervaringen hebt gehad,  die je van mensen hoort, je zult ze hebben, allemaal.   Zelfs degenen die niet in staat zijn, zoals jullie zeggen, zien met je derde oog, zich niet kunnen voorstellen zoals anderen dat doen, om te visualiseren, zelfs voor diegenen, het zal naar je toe komen.   Het kan niet niet naar je toe komen.  

Dus nogmaals, laat het proces doorgaan.   Sta het toe dat je er deel van uitmaakt en weet dat je steeds dichterbij komt, ofwel bij de missie die je al begonnen bent, of de missie die zich nog voor je moet ontvouwen.  

Ik ben KaRa, ik ga jullie nu verlaten,  in liefde en vrede en harmonie, en eenheid om over jullie heen te komen, om over jullie heen te blijven komen, omdat jullie zijn   verbonden met je Hoger Zelf en je Hoger Zelf is met jou verbonden.  Zodoende zijn we allemaal met elkaar verbonden.


One Who Serves

Om, mani, padme hum;   om, mani, padme, hum, hum, hum.   Groeten aan jullie.   One Who Serves is er weer, Shoshanna, ben je ook stand-by?  

Shoshanna (Gekanaliseerd door JoAnna McConnell):   Ze komt er aan.

OWS:    Welnu, vertel haar om op te schieten!  

Iedereen:    (Gelach)

OWS:    We hebben niet de hele dag.   Weet je, we hebben ook dingen te doen. We hebben plaatsen om naartoe te gaan, mensen om te zien, weet je?   We werken niet alleen met deze groep, maar grotendeels met deze groep.   Het is heel belangrijk zoals we met deze groep werken.   Ja, we wisten dat je zou opschieten toen we dat zeiden dat je moest opschieten.   Dit was een grapje natuurlijk.  

Jij en ik, we zijn niet op tijd, toch?

Shoshanna: Nee!  

OWS:    Wij zijn niet op dit vreemde tijdsframes waar deze mensen op zijn.   Zij zijn nog steeds bezig met tijd en ruimte.   Oh, hoe geweldig is het als je daar uit kunt komen.   Vooral de eerste keer dat je in staat bent om dat te doen.   Goeie genade, je zult niet weten wat er is gebeurd.   Je zult niet weten wat je raakte.   Het zal zijn alsof de hemel zich voor jou heeft geopend.   Is dat niet waar, Shoshanna?

Shoshanna:    Ja.

OWS:    Ja.   Heel goed.   We zijn klaar voor vragen.   We hebben geen bericht tenzij jij een bericht hebt.   Heb je een bericht, Shoshanna?   We vragen je nooit of je een bericht hebt?

Shoshanna: In het begin hebben we geen boodschap, maar we kunnen aan het einde hiervan iets zeggen.  

OWS:    Heel goed.   Dan zijn we klaar.   Als er vragen zijn, staan ​​we klaar om jullie vragen te beantwoorden.

Vraag:    Het spijt me dat dit een alledaagse kwestie is, maar Anna Von Reis vertelt ons altijd dat we het papierwerk moeten doen om ons geboorterecht als echte Amerikanen terug te vorderen, ik vraag me af of het vanaf jullie gunstige positie gezien we dit zouden moeten doen?

OWS:    Allereerst zijn er degenen die dat rapporteren aan het licht.   Ten tweede, nee.   Je hoeft die dingen niet te doen.   Dat is 3D, begrijp je?   Dat wordt gedaan in de 3-D wereld.   Als je dat doet ga je door met het 3D-proces.  Zoals we eerder aan James hebben gezegd om naar jullie allemaal te sturen, willen we dat jullie nu beginnen om jezelf te zien als NIET meer in 3D, maar op zijn minst in 4-D of zelfs 5-D als je kunt.   Zie je?   Denk aan jezelf op die manier.   Als je dat doet, hoef je niet te doen waar je het over hebt.  

Ja, het kan belangrijk zijn voor bepaalde personen.  Het zal duidelijk worden dat dit grotendeels is opgedrongen aan jullie, een coverup zou je kunnen zeggen, lang geleden, dat de elite dit proces naar buiten brachten, zodat ze geld konden verdienen, heel veel geld, vanaf je geboorte.   Maar dat is niet het geval want jullie gaan verder, oké?   Dus het antwoord is eenvoudig en duidelijk, Nee.  

Shoshanna: Kunnen we ons perspectief delen?

OWS:    Ja, alsjeblieft, Shoshanna, ja.

Shoshanna:    Mogen wij onze mening met je delen, zuster?

Vraag:    Ja natuurlijk.

Shoshanna:    We horen een aantal interessante bewoordingen van deze, die jij Anna Von Reis noemt, geloof ik.   Haar frasering om jouw geboortegoed of recht te claimen, of iets terug te eisen, is om te erkennen dat je het bent kwijtgeraakt.   Wanneer we erkennen dat we iets verloren hebben, is dat  iets dat we willen erkennen?   We zeggen dat je op moet letten voor degenen die dit conflict gebruiken om je in te trekken.   Het is een conflict dat een tegenspraak is die mensen aantrekt om het te geloven.   Willen we eenheidsbewustzijn, wensen we eenheid?   Dan moeten we onze wapens neerleggen en niet vechten voor onze rechten, maar erkennen dat we ze al die tijd hebben gehad.    Namaste.

OWS:    Dank je.   Geweldig.  

Vraag:    Bedankt, want dat is eigenlijk hoe ik me voelde.   Bedankt voor die erkenning, bedankt.

OWS:    Degene waarover je spreekt is in het rechtssysteem, niet waar?  

Vraag:    Ja.

OWS:    Ze is al ingeburgerd in de cabalwereld.   Dat wil niet zeggen dat ze deel uitmaakt van de cabal, maar ze is in die specifieke wereld.

Shoshanna:    Ze zit in 3D.

OWS:    Ja dat is correct.   Dat is waar we heen gingen.   Ja.

Vraag:    Wel, ik merkte wel dat ze niet de goede kant van de esoterische praktijken van de familie leek te hebben.   Oké, je hebt me echt geholpen, bedankt.  

OWS:    Heel goed.   Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Ik heb een vraag.  

OWS:    Ja.

Vraag:    Mijn vraag is, ik weet dat je dit waarschijnlijk niet helemaal zult beantwoorden, maar de vraag is, hebben we 7 miljard mensen nodig om de Advance te laten plaatsvinden, of is het niet nodig om zo lang te wachten?

OWS:    Allereerst, je hebt al een Advance, nietwaar?   Je hoeft niet te wachten tot 7 of 8 miljard mensen de Advance hebben, je doet het al, je bent al in het proces.   Dus het antwoord is nee, je hoeft niet te wachten.   Maar waar je over spreekt, is geen Advance, maar de Event, klopt dat?

Vraag:    Event!   Event!   Ja, ik bedoelde Event.   Sorry.

OWS:    Het antwoord daarop is ook nee.   Omdat het een bepaalde vibratie vereist.   Denk niet aan een percentage mensen, maar denk eerder aan een collectieve vibratie.   Wanneer die collectieve vibratie bereikt is, of het er nu 2 miljard zijn of 3 miljard, of 4 miljard, of wat dan ook, wanneer die vibratie bereikt is, dan zal de Eerste Schepper, de collectieve Bron van alles zeggen, “dat is het, we zijn gearriveerd”, en het signaal gaat uit.   En wanneer het signaal uit gaat, zal iedereen naar een hogere versnelling schakelen en zich naar hun verschillende plaatsen verplaatsen die ze hebben voorbereid, in sommige opzichten zelfs hiervoor hebben geoefend, ze zullen klaar zijn om de rode loper uit te rollen zou je kunnen zeggen, figuurlijk natuurlijk, maar je begrijpt wat we willen zeggen.   En wanneer dat groene licht door de Bron is gegeven, als dat komt, zal alles voor zichzelf zorgen op het moment dat het gebeurt.  

Want iedereen die de energieën zal ontvangen, dat zal iedereen zijn, al het leven, vrijwel over de hele planeet zal deze energie ontvangen worden en op het moment dat ze het ontvangen, gebaseerd op hun vibratie op dat moment, dat is hoe ze die flits zullen ontvangen of die vibratie die binnenkomt.   Oke?

Shoshanna, heb je hier iets aan toe te voegen?

Shoshanna:    Ja, we hebben iets te delen.   Mogen we delen?

Vraag:    Ga je gang.

Shoshanna:    Dit is voor degene die deze woorden horen.   Moeten we wachten?  

Vraag:    Nee.  

Shoshanna: De gemoedstoestand die bij mensen bekend staat als wachten veroorzaakt  grote frustratie voor alle wezens, alle mensen.   We willen zeggen, stop met wachten.   We willen zeggen, gebruik de term ‘wachten’ niet, omdat dit voor grote frustratie zorgt.    Namaste.

OWS:    Ja.   Ga met de stroom mee.   Laat het zijn.   Wees in het nu.   Al deze dingen.   Oke?

Vraag:    Dat is een goed punt over de wezens en de stroom, omdat ik veilig zal zijn door met de stroom mee te gaan en in het nu te zijn.  

OWS:    We denken dat dit een heel goed punt is, ja!   Dat is waarom we het steeds zeggen.  

Vraag:    Ik weet het!   Ik weet het!   Even vergat ik die keuze, toen bracht je me terug.  Dank je.  

OWS:    Heel goed.   Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Dit is een heel eenvoudige vraag.   Ik wil alleen de definitie van de matrix weten.

OWS:    Goeie Genade.   Een definitie van de matrix.   Bekijk de film!   Serieus. Bekijk die film en je zult de definitie van de matrix begrijpen.   Het wordt daar rechtstreeks gedefinieerd.   En alles, veel, was in de film.   Natuurlijk werd het gedramatiseerd en aan toegevoegd om de massa te vermaken.   Maar er is zoveel informatie in die film.   Dit is de reden waarom James zo door die film werd meegesleept en er steeds weer naar keek, velen van jullie hebben hem ook meerdere keren bekeken omdat er zoveel informatie in zit. Dat is de matrix.  

En wat Joanna in haar workshop doet, is spreken over de matrix, de goddelijke matrix, de balans, niet vrouwelijk, niet mannelijk, maar evenwichtig.   Dit maakt allemaal deel uit van de matrix.   De matrix is ​​overal om je heen, dat komt uit de film.  Het is de hele tijd om je heen, zie je?   Het is de illusie.   Het maakt deel uit van de illusie.   En je begrijpt dat als je naar die film kijkt, of als je meer luistert naar de workshop van Joanna.   Ze kwam niet per ongeluk aan deze workshop, het kwam niet zomaar uit de lucht vallen.   Nou eigenlijk is het in sommige opzichten wel uit de lucht gekomen, het kwam voort uit het eenheidsbewustzijn.  

Shoshanna:    Het kwam uit de matrix.

OWS:    Het kwam uit de matrix.   Daar ga je.   Heel goed.   Nog iets toe te voegen, Shoshanna?   Je hebt het al toegevoegd, maar nog meer?

Shoshanna:    Ja.   We willen vragen of we ons perspectief met je kunnen delen?

Vraag:    Zeker.   Dank je.

Shoshanna: Wij zouden je willen zeggen dat voor allen die hebben deelgenomen aan deze Advance en iedereen die heeft deelgenomen aan de workshop en in de war zijn of niet helemaal de termen begrijpen die werden gebruikt, dat voor het welzijn van alle betrokkenen, dat je deze stelt als we verdergaan met de workshop, dan zullen we er allemaal baat bij hebben.

Vraag:    Oké, ik zal het je dan vragen.

Shoshanna:    Namaste.

OWS:    In zeer eenvoudige bewoordingen, denk  aan de matrix als een programma.   Dat kan je misschien helpen.  

Vraag:    Oke.   Ik had moeite de film te begrijpen.  

Shoshanna: Nou, JoAnna vertelt me ​​dat ze niet kan wachten om het uit te leggen.  

Iedereen: (Gelach)

OWS:    We denken dat James daar ook iets aan toe te voegen heeft, als het is toegestaan, als JoAnna het toestaat.   (Gelach)   Je weet dat het duwen en trekken is tussen die twee.   Ik vind het geweldig.   De verbinding die ze hebben is geweldig.   De verbinding die ze hebben maakt het jullie allemaal mogelijk om hier te zijn.   En we gebruiken deze verbinding.   Je moet begrijpen.   Wij, het Gezelschap van de Hemel, de Opgevaren Meesters, de Galactici, de Agarthanen, we gebruiken allemaal deze verbinding die ze hebben.  

Shoshanna:    Mogen we ons perspectief delen?   

OWS:    Ja.  

Vraag:    Goddelijke balans.

Shoshanna:    We maken maar een grapje.

Iedereen: Gelach.

OWS:    Heb je les gehad van Robin Williams?  

Iedereen:    (Gelach)

OWS:    Wij zijn serieus.   Wij nemen les van Robin Williams.   Hij is echt hier. Hoe dan ook, we gaan verder.   Zijn er nog andere vragen?  

Overigens, we moeten dit echt even zeggen, wij hielden er van wat er gisteravond gebeurde, jullie loslaten.   Jullie lieten allemaal los en werden kinderen.   Niet zozeer  kinderen, je werd je Hoger Zelf.   Je stond toe dat de integratie binnenkwam en wie je bent, zonder na te denken over iemand anders, wat ze dachten of iets van dien aard.   Je was jezelf en stond jezelf toe om te stralen, dat was prachtig.

Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Ja graag.   Ik heb een vraag.   Ik hoop dat het antwoord op deze vraag ons zal helpen de aard van ons bestaan ​​beter te beantwoorden.   De vraag is, als we iets in ons verleden moeten herstellen, kunnen we dan letterlijk naar het verleden gaan en het veranderen, of doen we het door onze vibratie te verhogen en afstemmen op een ander zelf, een andere parallelle realiteit waarin het verleden anders is.   Enige inzichten hierover?

OWS:    Het antwoord is ja en ja.   Met andere woorden, je kunt het eerste doen wat je zegt.   Je kunt teruggaan naar het verleden.   We hebben dit eerder aan anderen doorgegeven om te doen in termen van regressie naar vorige levens.   Je kunt teruggaan en de bron vinden en het geheugen  in dat opzicht veranderen.   Dat werkt heel goed met het driedimensionale bewustzijn die dat proces begrijpt.  

Maar, we zeggen ja tegen het tweede deel.   Je hoeft dat eerste deel niet te doen.   Je kunt rechtstreeks naar de Bron gaan en je overgeven aan wat het ook is en het is gebeurt als je gelooft dat het gebeurt is, zie je?   Dat is hetzelfde ding.  

In de laatste Advance, weet je nog?  Toen Yeshua hier kwam en door James doorkwam  en materialiseerde naar jullie, hij materialiseerde hier in deze kamer waar je nu zit, hij zei op dat moment, “als je gelooft zal het gebeuren.”   Met andere woorden, als je gelooft dat je zonder bril kunt zien zul je zonder bril kunnen zien.   Als je gelooft dat je zonder te hinken kunt lopen, loop je zonder te hinken.   Zie je?   Als je gelooft dat je in de spiegel kijkt en je ‘s morgens anders uitziet als je wakker wordt, ben je anders s’ochtends.   Als je gelooft dat elke ziekte die je in je hebt weg is, is hij verdwenen.   Zie je?   Het is dus niet nodig om terug te gaan in de tijd, omdat er toch geen tijd is, dus waarom zou je teruggaan naar iets dat er niet eens is, het is alleen in jullie denken dat het er is.   Zie je?  

Verleden, heden en toekomst, alles is één.   Allemaal tegelijkertijd.   Het verleden gebeurt nu.   De toekomst is nu aan het gebeuren.   Oke?   Beantwoordt dit je vraag?

Shoshanna, we weten dat je iets hebt dat je wilt delen.

Shoshanna:    Mogen wij ons perspectief met je delen, lieve zuster?

Vraag:    Ja, ja natuurlijk beste Shoshanna.

Shoshanna:    Alles wat is doorgegeven door One Who Serves is een zeer geavanceerde stap om te nemen.   Geloof is moeilijk voor velen.   Geloven dat iets waar zou kunnen zijn en het dan met een vingerknip veranderen is voor veel mensen moeilijk.  

Dus zullen we een tussenstap aanbieden die het geloof zal versterken voor alle wezens.   Dit is wat we willen aanbieden, als we een herinnering hebben die vastgeklemd zit in ons kwantumveld wat we het verleden noemen, weten we dat er geen verleden is, maar we noemen het het verleden.   Dit geheugen is vastgeklemd in het kwantumveld voor iedereen om toegang toe te krijgen, inclusief de emotie, de pijn, het leed dat aan dat geheugen is gehecht.   Wat we willen suggereren is dat het wezen dat de herinnering versterkt in hunzelf en daardoor de herinnering in de kwantum matrix versterkt, ga in die herinnering en verander de manier waarop zij het zien.   Verander het perspectief met de bedoeling om het te veranderen voor alle vorige generaties en alle toekomstige generaties, zodat alle dingen kunnen profiteren van het nieuwe perspectief.

Dat is hoe we de matrix en de herinneringen hebben getemd.    Namaste.

Vraag:    Heel goed.   Bedankt, heel erg bedankt.

Vraag:    Ik heb een vraag, alsjeblieft.   Ik wou “Edelachtbare” zeggen, het spijt me.  

Shoshanna:    Hij zou dat leuk vinden.  

Iedereen:  (Gelach)

Vraag:    Oh ik vind het leuk.   En ik vind hem leuk.  

Shoshanna:    Ze zijn trouwens een “zij”.

Vraag:    Zij.  

OWS:    Eigenlijk hoeven we alleen maar binnen te springen.   Wij houden niet van dat “vereer” ding.  

Shoshanna:    We maken een grapje.

OWS:    Ja, we weten dat je dat doet, maar we willen ervoor zorgen dat ze weten dat je dat doet, zie je?  

Shoshanna:    Dit is net alsof James en Joanna in de kamer zijn.

OWS:    Ja, ja.   Dat is juist.   Hoe dan ook, we gaan verder.

Vraag:    Ik zou graag willen weten wat het verschil is tussen de geest en de hersenen.  

Shoshanna:    Heb je dat antwoord niet gekregen?

Vraag:    Ik heb twee verschillende antwoorden gekregen, ik zou alleen de waarheid willen weten zoals zij het zagen, of hoe ik het zie.

Shoshanna:    Mogen we iets delen?

OWS:    Ja, alsjeblieft, Shoshanna, ja.

Shoshanna:    Mogen wij ons perspectief met je delen, zuster?

Vraag:    Ik zou het erg fijn vinden.

Shoshanna:    Jij hebt het antwoord.  

Vraag:    Heb ik dat?

Shoshanna:     Ja.   En het aantal keren dat je de vraag stelt aan anderen waar je het antwoord op wilt vinden, is eigenlijk een manier om jezelf te verwarren.  

Het is heel eenvoudig.   De hersenen zijn een mechanisme waarmee de mens analyseert, verspreidt en denkt in dit 3-D rijk.   Het is een mechanisme en het mechanisme gaat de matrix-geest binnen om antwoorden te vinden, om oplossingen te vinden.   Omdat het brein zelf geen oplossingen kan bedenken, kan het alleen maar overdenken.   Het kan alleen analyseren.   Het kan alleen de gegevens oppakken en vervolgens analyseren.   Dus de geest is de matrix.   De geest is het kwantumveld waar alle informatie bestaat.   De hersenen benaderen het en brengen het vervolgens terug naar de mens.

OWS:    Heel goed.   Dan hebben we nog iets anders om toe te voegen.  

Shoshanna:    Mag ik het afmaken?

OWS:    Oh, alstublieft   We dachten dat je klaar was.  

Shoshanna:    Mijn beste zuster, beantwoordt dat je vraag?  

Vraag:    Ja.   Zie je, soms als ik een vraag stel en zij antwoorden, zullen ze zeggen dat dit is hoe het gedaan is.   Maar ze geven ons nooit de handvaten om het ons te laten begrijpen hoe het te doen.  Het zijn soms de woorden die je gebruikt die we niet kennen of begrijpen, dus begrijpen we niet wat er gezegd wordt.   Ik zou graag willen dat bij alle antwoorden die worden verteld, soms wordt gezegd “je moet geloven dat dit gaat gebeuren”.   Ok.   Ik denk niet, ik zal het geloven.   Maar ik veronderstel dat het niet opnieuw gebeurt.   Nu heb ik het nu niet over mijn ___.   Maar ik denk als leraar, ik ben mijn hele leven een leraar geweest en iemand heeft me dat verteld. Als ik les geef, probeer ik het op ieders niveau te plaatsen zodat ze het voorbeeld kunnen begrijpen of een manier om het te doen.   Maar als iemand iets probeert te manifesteren, zeggen ze dat ik niet weet hoe ik dat moet doen.   Is het allemaal gewoon omdat we het moeten geloven?   Of zijn er stappen die we kunnen nemen om ons zover te krijgen dat we die stap kunnen zetten?   Dat is alles.  

OWS:    Goeie genade, beste zuster.   Je hebt deze stappen al heel lang genomen.   Keer op keer, op verschillende manieren.  

Vraag:    Nou, bedankt.

OWS:    We hebben op verschillende manieren met je samengewerkt. Ga terug in de tijd … beste zuster, ben je daar?   Ga terug in de tijd toen we voor het eerst begonnen met jou.   Spraken we toen niet in een andere terminologie dan nu?  

Iemand anders:    Oh, heel erg.  

OWS:    Ja.   Ja.   Het was alsof we toen met een kind praatten.   Maar nu ben je enorm gegroeid.  Iedereen, waar we over spreken.  We kunnen nu tegen jullie spreken in terminologie die meer kosmischer te begrijpen is omdat jullie grotendeels uit de 3D-illusie zijn verdwenen, natuurlijk niet altijd, maar vaak ben je er uit en kun je de hogere niveaus van je wezen gaan begrijpen en de hogere wetenschappen die er zijn zodat iedereen het kan gaan begrijpen.  

We moeten hier even teruggaan naar het begrip van de hersenen.  Als een arts zegt,  ” hij of zij is hersendood.”   Dan weet je waar we het over hebben?   Diegene is ‘hersendood’.   Met andere woorden, hun fysieke lichaam zal nu ook wel weg zijn, omdat het lichaam niet zonder de hersenen kan leven, dus het is gedaan met de hersenen.   Maar is het gedaan met je als de geest, als het bewustzijn doorgaat?   Nee dat ben je niet.   Zie je?   Ik hoop dat dit helpt voor jou.

Vraag:    Dank je.

OWS:    Ja.  

Vraag:    Ik heb een vraag.  

OWS:    Ja.

Vraag:    Met die viering van gisteravond en ons dansen, voelde ik me een beetje alsof er Opgevaren Meesters op de (dans)vloer bij ons waren.   Ik wil weten of dat waar is.  

Shoshanna:    Jij weet het antwoord.  

Vraag:    Ze waren met ons aan het dansen.  

OWS:    En we gaan er aan toevoegen, wacht maar tot vanavond.

Iedereen:   Oke!   (Gelach)

Vraag:    Ga je je dansschoenen aan doen, One Who Serves?

OWS:     Niet One Who Serves, nee, we zullen er niet zijn.   Maar er zullen anderen aanwezig zijn.   Als je het toestaat.  

Vraag:    Mag ik iets toevoegen?   Ik ga meestal op vrijdagavonden dansen.   Ik heb zelfs geen partner nodig, ik dans alleen.   Ik kan ze soms bij me voelen.  

OWS:    Ja natuurlijk.  

Shoshanna:    Zij zijn jullie partners.

Vraag:    Dank je.

OWS:    En beste Ginger, we krijgen dit van James door, Ginger (Ginger Rogers).

Vraag:    Ginger Rogers – oh, ik ?  

OWS:    Ja.   Ashtar zegt “maak je klaar”.   Gisteravond was slechts een warming-up.   We hebben het gehoord, ja.

Zijn er nog andere vragen?   We moeten verder gaan en het kanaal binnenkort vrijgeven.   Zijn er nog andere vragen?   Eerst degene aan de telefoon en daarna doen we er nog één hier in de kamer.

Vraag:    De meditatie die we gisteravond hebben gedaan om ons te verbinden met ons Hoger Zelf, dan gaan we door verschillende lagen, de verschillende lichamen (fysiek, astraal, etherisch, causaal en mentaal lichaam) naar de regenboogbrug.   Terwijl we dat deden, vroeg ik me af waar ons emotionele lichaam in past, waar het past of bestaat ?  

OWS:    Je emotionele lichaam is je astrale lichaam.  

Vraag:    Het astrale lichaam is het emotionele lichaam?

OWS:    Ja.

Vraag:    Oke.   Dank je.

OWS:    Ja.

Vraag:    Ik heb een vraag.   Er is een zekere synchroniciteit met betrekking tot duiven. Iemand hier in de kamer zag ook zijn Hoger Zelf als een duif.   Er is een term die momenteel, “het ontwaken van de duif” wordt genoemd.   Kun je ons daar iets over vertellen?

OWS:    We begrijpen niet helemaal waar je naar verwijst.

Shoshanna:    Kunnen we iets delen?

OWS:    Ja, alsjeblieft.   Ja, jij begrijpt het.

Shoshanna:    Mogen we ons perspectief delen?

Vraag:    Ja zeker.

Shoshanna:    Het is eenvoudig, mijn lieve zuster.   We weten dat de duif voor de mensen vrede vertegenwoordigt.   Is dat niet zo?

Vraag:    Dat is waar.

Shoshanna:    Welnu, wanneer we zeggen, de duif ontwaakt, betekend dit dat de duif in jezelf wakker wordt gemaakt, ontwaken van de duif in jezelf zodat je een entiteit  van volledige vrede kunt worden.   Het is erg eenvoudig. Deze gedachte is logisch voor jou.?  

Vraag:    Zeker.

Shoshanna:    Namaste.

OWS:    Heel goed.   Zijn er nog andere vragen, voordat we het kanaal vrijgeven?

Shoshanna:    Mogen we onze laatste boodschap zeggen?

OWS:    Ja.   Kunnen wij het eerst doen?

Shoshanna:    Oh.  

OWS:    Wat is jullie gezegde, “leer om leer?”  

Iedereen:    (Gelach)   Oh we houden van je!   Zo schattig!

OWS:    We willen alleen maar zeggen, gewoon door blijven gaan.   Blijf wie je bent.   Blijf de oude jij loslaten, we spreken specifiek over de oude jij.   De oude jij is weg als je het toestaat.   Als je wat ouder bent, wees dan weer jong. Wees weer jong.   Geloof het.  Word weer jong.   Kijk elke dag in de spiegel en zie jezelf als jonger, niet ouder.   Als je rimpels ziet, kijk dan verder dan de rimpels.  Zie dat er geen rimpels meer zijn.  

Als je je concentreert op het verouderingsproces, blijf je ouder worden.   Als je je concentreert op het verjongingsproces, zul je verjongen en zul je klaar zijn als de Event komt en alles wat daarbij hoort, evenals de verschillende technologieën die worden vrijgegeven voor het grote publiek.   Het komt eraan.   Het komt eraan, het zal in het begin langzaam gaan.   Maar op een gegeven moment zal het als een lawine zijn en zal het momentum blijven toenemen, dan zullen al deze apparaten die van jullie zijn weggehouden worden geïntroduceerd, zelfs die nog niet op deze planeet zijn geïntroduceerd.   Wees er klaar voor.

Shanti.   Vrede zij met jullie.   Wees de Ene.

Iedereen:    Shanti.  

Shoshanna:    Shoshanna wil iets delen.   Beste broeders en zusters, jullie zijn  de bakens.   Je zult je dit op dit moment misschien niet realiseren dat je niet minder belangrijk of niet meer belangrijker bent dan alle stukjes van de puzzel die op jullie planeet bestaan.  

Maar de stukjes van de puzzel die jullie zijn, zijn de bakens.   Jullie zijn de bakens van Licht.   Jullie zijn de bakens van stroming.   Jullie zijn de bakens van begrip.   Jullie zijn de bakens van vooruitgang.   We bedanken jullie die dit serieus nemen om alles te leren wat je kunt op elk moment, om deel te nemen aan dit grote ascensieproces voor iedereen die wil ascenderen, omdat jullie er aan de top van zullen staan.  

Jullie zullen degenen zijn, zoals One Who Serves heeft gezegd, zovelen die terugreikten om anderen te helpen, terugreikend in je liefde, terugreikend in je compassie voor diegenen die ook willen opstaan ​​in hun vooruitgang en hun bewustzijn .   Accepteer je dat?  

Iedereen:    Ja.

Shoshanna:    Accepteer je dat echt?

Iedereen:    Ja.

Shoshanna:   Wees dan die bakens en breng jezelf niet in verwarring over wat dat betekent of hoe je het moet doen, wees het gewoon.    Namaste.

Iedereen:    Namaste.   Dank je.


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (link staat hierboven) en doe mee.

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen